Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Kiadás - bevétel

2013.08.31. 20:39

szerző: rpflora

Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele.
Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi téglalakásban csinálja, ezért olcsóbban tud kivenni lakást; lehet, hogy valakinek van törölköző-gyártó ismerőse, ezért olcsón kihozza a törcsiket :) és még számtalan tényező befolyásolhatja a kiadást és bevételt pozitív vagy negatív irányba.

Én az alábbi szempontok alapján csináltam egy összesítést:


- Egyedül dolgozó lány, akinek napi 4 vendége mindig megvan (ez azért mondjuk nagy szó)
- Újépítésű, igényes, berendezett, frekventált helyen lévő bérelt lakás
- Viszonylag minőségi, de nem luxus kategóriájú felszerelések
- Nincs kiadás ismerősnek/havernak/bárkinek egy esetleges probléma (pl. erőszakos cselekmény) megoldása esetén, tehát magyarul nincs felbérelt emberke, aki vigyáz a helyszínen vagy a közelben a lányra.

Kezdjük az elején. Lakás.
Egy újépítésű lakás a központi és általunk felkapott helyeken (II., III., XIII. kerület) nem olcsó.
Főleg, hogy alapesetben szerintem nem praktikus egy 1 vagy 1,5 szobás. Ha ott is lakik a lány és nem csak munkára használja, szerintem minimum 2 szoba+nappali ajánlott. Egy nappali, egy melós szoba és (de ez már "luxus") egy vendégszoba szerintem elég tágas, kényelmes és mindennek megvan a helye. De maradjunk a 2 szobánál, nappalival együtt.
Ha igényes, bútorozott, jó helyen lévő lakást nézünk, ez 130 000 Ft havonta. Lakás kivételekor kell ugye kaució is, ami általában 2 hónap, plusz aktuális havi díj= 390 000 Ft.


Szükség van még:

Rendszeres kiadásokra:
- hirdetési díj: 12 000 Ft/hó/weboldal és érdemes a 2 legnagyobb oldalon hirdetni, tehát 24 000 Ft havonta, de az esetleges kiemelést (hogy észrevehetőbb legyen a hirdetése) még nem számoltam.
- nedves törlőkendő, vagy papírtörlő: nem nagy tétel; számoljunk havonta 3000 Ft-ot erre.
- higiéniai cuccok, tehát mosópor, öblítő, fertőtlenítőszer, esetleges szájvíz: havonta 6000 Ft-ból ki lehet hozni.
- óvszer: legyen mondjuk durex, aminek átlag ára 3 db esetén 600 Ft. Na, itt nehéz kiszámolni, hogy mennyi is kell belőle a fent említett vendégszám esetén :), hiszen vannak egyszeres tüzelők és többszörösek; van olyan vendég, aki a szopást is csak gumiban kéri; előfordul, hogy visszakókad, le kell szedni, felszopni, újat húzni....vagy épp egyik vendégnél sem kell óvszer, mert csak orális játékra jönnek (vagy úgy alakul a helyzet), szóval szerintem számoljunk napi 6 db gumit. Az napi 1200 Ft, havi szinten (számoljunk a 30-ból 24 munkanapot) kerekítve 29 000 Ft.

Egyszeri kiadás pedig:
- törölközők: napi 4 vendéggel számolva elsőre elégnek tűnhet pl. 6 darab, de szerintem a minimum 12 db, hiszen száradnia kell a használtaknak, plusz jó, ha van tartalék, ha többen jönnének. Minőségi törölköző 3000 Ft, tehát 12 db esetén 36 000 Ft a kiadás.
- lepedők: kínai piacon 1200 Ft a minőségibb darabja. Elég max 4 darab, mivel nem szoktuk minden vendég után cserélni, csak ha valami látható nyoma van (izzadság, sperma, szőrszálak :))

A lakás bérleti díja (130 000 Ft) rezsi nélkül és az eddig felsorolt rendszeres kiadásokkal: 130 000 Ft + 62 000 Ft= 192 000 Ft.
Ebben még nincs benne az áram (legyen 10 000 Ft), a VÍZ (nyilván jelentősen több fogy belőle a folyamatos fürdés és mosás miatt, ezért a hideg-meleg víz legyen havonta jó szándékkal 12 000 Ft), kábeltévé+internet (4000 Ft), közös költség (15 000 Ft).

Így összesen, mindennel együtt a fent felsorolt adatok alapján a havi kiadás: 

233 000 Ft.


Ha a lánynak 4 vendége van naponta, amiből 3 1 órára jön, 1 pedig fél órára, az 1 óra 15 000 Ft, a fél óra pedig 10 000 Ft, nincsenek extrái, akkor napi bevétele: 55 000 Ft.
Ezt megszorozva a munkanapokkal (24) a lány bevétele havonta jó esetben:

1 320 000 Ft. 


Ebből kivonjuk a rendszeres kiadásokat és megkapjuk, hogy a fizetése: 

1 087 000 Ft.

Ezért a pénzért havonta 24 napot dolgozik, önmagát tartja fenn, nincs főnöke és lefekszünk havonta 96 férfival és "4 napon keresztül szexelünk".


Ismét hangsúlyozom, hogy befutott, pörgős lány esetére érvényesek ezek a számok, ráadásul mindig lehet holtszezon, amikor nem pörög annyira a biznisz, alig jön vendég, illetve vannak olyan hetek, amikor mindegyikőtök megőrül és egyszerre lesztek kanosok, aztán nem győzzük a rohamot :P.
Ha már az előző poszt a típusainkról szólt, akkor azt mondhatnám, hogy KÖRÜLBELÜL ennyit keres(het) a "Minőségi, okosabb kurva" és a "Szexistennő" kategória.
Nyilván vannak/lehetnek még kiadások (fehérneműk, vendégfogadó-ruhák, sminkek, póthaj, műköröm, stb), de ugyanúgy csökkenteni is lehet a költségeket (olcsóbb öblítő, óvszer, lakás, törölköző). Ezt már az adott lány dönti el egyénileg és lehetőségeihez mérten. Lényeg, hogy nagyon sok olyan tényezőtől függhet még a kiadás és bevétel, amiket itt nem említettem.

Címkék: lakás kiadás bevétel törölköző rezsi mosópor szexistennő újépítésű öblítő kiadás-bevétel prostik kiadása prostik bevétele mennyit keres egy kurva mennyit keres egy prosti

623 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr195484133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ttama 2013.09.24. 15:27:05

@rpflora: Azért az alapvető propagandának és hozzáállásnak köszönhetően elég sok embernek alapból ez a kép van a fejében.

ttama 2013.09.24. 15:30:54

@ttama: Na meg most volt nemrég a Nyomorultak új hollywoodi adaptációja, és így lehet a fent kommentelő úriemberekben minden bizonnyal Fantine képe ötlik fel, ahogy haját, fogait majd saját testét bocsátja áruba gyermekéért. Bár ha így lenne sokkal pozitívabban nyilatkoznának, vagy nem.

Home Style 2013.09.24. 15:43:07

@aberwarum???: Ja, egen, tényleg, az igényesek a kínai piacról intézik a bevásárlást... Hogy is felejthettem el? :D
Tudod, az a baj, hogy az igényesség igenis ott kezdődik, hogy a vendégnek jár a friss, vasalt lepedő és 2 normális törölköző. Bármi egyebet csak ennek felfogása és elfogadása után tudunk megbeszélni.

Kedves Blogíró! A stílus(talanságod) csak egy része, amiért kitört a parasztlázadás ellened itt és hazai fronton is, a legnagyobb gond az, hogy akkora egóval tekintesz le a Föld összes többi lakójára, beleértve a szakmában dolgozókat, vendégeket valamint az itt kommentelőket is, hogy nem látjuk a mögöttes indokot, amiért ehhez Neked jogod lenne. Talán azért, mert nincs is?
Belsős dolgokat teregetsz ki, kéretlenül is véleményt mondasz a kolléganőidről, gyalázod a vendégeket... Belegondoltál már, ha kiderül, ki vagy (már pedig egyszer minden kiderül), akkor ebben a szakmában Neked nincs jövőd, maradásod?
Nagyjából sikerült mindenkit magadra haragítanod a nagyképűségeddel és a gerinctelenségeddel, ha ez volt a célod, elérted, GRAT!
Ez a világ az illúziókról szól, Te is abból élsz, hogy illúziókat adsz el a vendégeidnek. Akkor miért szarsz oda, ahonnan enni kapsz?
Az alaptézis hibátlan volt, de átléptél egy határt, ahonnan már nincs visszaút.

Nathaniel Byron (törölt) 2013.09.24. 15:45:58

@Ivonn88:
Nem abból indulok ki, hogy tuti nem jó a szexmunkás párkapcsolata (mert szexmunkásság van benne), hanem mondjuk az én értékrendemet alapul véve alapos okom van azt feltételezni, hogy mivel meghatározó tényező benne a szexmunkásság, a kapcsolat érzelmi, anyagi, ésszerűségi alapjai nem stabilak. Nem olyan stabilak, mint egy (most farizeuskodok kicsit) "holtomig-holtodig" szeretet alapú kapcsolat.

Nem hiába írtam ezt a szeretet alapot. Mert ez a sarokpontja a kapcsolatnak. Szóval előbb értékelni, ízlelgetni kellene ezt a fogalmat, vajon milyen érzelem, milyen tudat lehet ez mögött! A ma embere nem tud szeretni (ezért létezik a prostitúció). Látom lépten-nyomon, pont ezért vontam a párhuzamot, hogy egy átlag mai kapcsolat (nem a kezdeti lila köd), és a szexmunkás kapcsolata csak egy sima kiegyezés valami helyzettel. Ha a te konkrét példád rácáfol erre, annak rendkívül örülök és ez esetben rád nem vonatkoztatom, de látva a közállapotokat, nem vagyok optimista.

Tehát tuti, hogy nem csak felszínesség az a "szeretet", ami a szexben dolgozó kapcsolatát komformizálja? Nem csak elfogadása egy faramuci helyzetnek, de kell gyártani ideológiát, mert amúgy szembeköpősdi lenne? Nem (ön)áltatás inkább?

Erre gondoltam.

Home Style 2013.09.24. 15:54:07

@Nathaniel Byron:
3 ősi dolog van:
- nők aka prostitúció - lásd vendégéjszaka joga
- drog, mert már a legősibb közösségek sámánjai is szinte mindig be voltak állva
- fegyverek, mert az ember az egyetlen faj, aki örömét leli saját fajtársai megölésében.

A prostitúció nem azért létezik, mert az emberek nem tudnak/elfelejtettek szeretni, ez az emberi kultúra része nagyjából pár ezer éve. Live with it.

Nathaniel Byron (törölt) 2013.09.24. 15:55:09

@noname.blogger:
Pont ezt akarom tudatosítani végre, hogy igaz ugyan, hogy két ember életének valamilyen szintű összekapcsolása már lehet párkapcsolat, de annak alapjai ezerféle összetevőből állnak és egyáltalán nem biztos, hogy az a pár legfontosabb megtalálható.

Tehát van szar, kicsit szar, tűrhető, elfogadható,megfelelő, vállalható, jó, nagyon jó, kurvajó, kiváló, kurvakiváló, mennyei, meg eszemfaszom milyen minőségű párkapcsolat.

Milyet szeretne mindenki? Milyen jut valakinek? Mit tett azért, hogy a lehető legjobb legyen neki? Milyen tanulságokkal fejezett be (az eddigi összest) kapcsolatot?

Van aki azért is köcsögöl, ha egy étteremben a párja beletúr a tányérjába. Ezzel szemben rendes kapcsolatban a páromért oroszlánok elé vetem magam.

Ha nem valami rendkívüli katasztrófa, háborús helyzet lenne, leégne a pofámról a bőr, ha a párom kurvasággal szerezne napi betevőt! Pont ezért jelen normális helyzetben nem fér össze az elveimmel, amikor van meló, csak meg kell találni.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.24. 15:58:17

@Nathaniel Byron: Szerintem pl az én párkapcsolatom hozza az összes kritériumot, amit egy jó párkapcsolatnak hoznia kell. Ivonnéval ellentétben régi is (illetve 10 éves,huszas éveim elejétől), papír is van róla, stabil darab. Plusz nem tartom el (bár kevesebbet keres), meg van felelősség, meg harmónia, meg gyakorlatban is igazolt áldozatkészség, bizalom és őszinteség, meg egy csomó minden, ami ahogy körülnézek, a legtöbb civil kapcsolatban nincs ilyen mértékben.

"Tehát tuti, hogy nem csak felszínesség az a "szeretet", ami a szexben dolgozó kapcsolatát komformizálja? "
Ha leírod hogy ez honnan látszik, leírom, hogy az-e.
A többiekét amúgy nem tudom, csak a saját nevemben nyilatkozhatok. A magaméhoz hasonlót nem láttam még más szexmunkásnál, de nem is ismerek annyit hogy mérvadó lehetne.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.24. 16:00:07

@Nathaniel Byron: "Pont ezt akarom tudatosítani végre"
Szerintem feleslegesen igyekszel, ezt mindenki tudja. Aki nyilatkozik a témáról, az ennek tudatában teszi.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 16:01:47

@Home Style: Nos, az igényesebb helyek beszerzői, vagy tulajai nem az Ikeába rohangálnak a fogyóeszközökért, hanem a 4-5 csillagos szállodáknak gyártóktól közvetlenül szerzik be nagy tételben a dolgokat. Persze, nem lehet 10-20 darabokat venni, minimum 40-50 darabos tételeket kell. De ez még egy egyedül dolgozó lánynak is megérné. Egyrészt, mert szüksége van/lesz rá úgyis, másrészt darabárban olcsóbban jön ki, mint ha az Ikeából venné, harmadrészt meg az Ikea legjobb esetben is közepes minőséget árul.
Igényesebb helyeken továbbá, puha, plüsstakarók fedik be a lepedőket, amelyeket venedégenként cserélnek. A takarókat, nem a lepedőket. A vendég meg természetesen annyi tiszta törölközőt kap, amennyit szeretne.
(Ja, az én nickem volt az is, csak bennragadtam vele).

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.24. 16:09:51

@Home Style: Semmiféle parasztlázadás nincs ellenem. Többen vannak itt mellettem, mint ellenem, csak ők nem trollkodnak, hanem személyes üzenetet írnak, vagy épp néha, ha már nagyon gyalázkodnak a nyomik, akkor szólnak közbe.
A legtöbben megértették a blogban leírtakat, sőt, olyan levelet is kaptam, amiben megköszönték, hogy megírtam 1-2 dolgot, mert jobb lett az életük.
Semmiféle határt nem léptem át, mert ki szabja a határokat? Az, hogy elmondom, hogy a nagy részünknek ez munka? :D Szerinted hány férfi fog ezután nem eljönni valamelyikünkhöz? :D Nem ismered a férfiakat. A Pornónál is tudják (még dokumentumfilm is volt belőle, sőt, Kovi is bemutatta), hogy nagy kamu az egész és mindig megállnak síkosítózni... és Kovi akkor maga ellen dolgozna? Hülyeség! Ugyanúgy ráránt minden férfi, hiába tudja az igazságot.
Az pedig, hogy vannak igénytelen lányok és nem ide valók, az az én véleményem. A hirdetéseik a neten megtalálhatóak és beszámolót is lehet róluk olvasni, ergo ugyanúgy bárki megnézheti, hogy ki warning-os és ki nem.

Ha neked annyi eszed van, hogy vendég-gyalázásnak érzed a posztokat, akkor javaslom, hogy semmilyen olyan könyvet ne olvass, amiben nem csak tőmondatok vannak, vagy esetleg sorok között elrejtett mondanivaló. Nem érdemes, mert nem fogod érteni.

Az pedig, hogy kiderül ki vagyok, elég furcsa lenne. Már sokszor elmondtam: lehet, hogy egy lány vagyok, de az is lehet, hogy csak egy vendég, Józsika Nyíregyházáról, aki xy lánytól szedi az infókat (akikhez jár vagy ismeri) és így írom meg/ki magamból a szexuális frusztrációm. :) Vagy épp lány vagyok, de évek óta nem hirdetek, csak gondoltam utólag kiírom magamból a dolgokat, hátha összejön belőle egy könyv :)
Az, hogy én miket írok le és ki magamról, nem feltétlenül fedi a valóságot. Nem vagyok én hülye :)

Nathaniel Byron (törölt) 2013.09.24. 16:11:31

@Home Style:
...picsába, valami rák van ebben a blogban, lefagyogat a gépem tőle...

Nincs igazad.
Mózes anno leszédelgett két kőtáblával és elmondta a komáinak, mi a főnök elvárása.

Nem vagyok bigott vallásos, de a társadalom működésében vannak elsőrendű (felsőbb rendű) elvek, amik erősen hajaznak "azokra" az előírásokra.
Pölö életemben kétszer kurváztam, ha lehet kerülöm ezután. Drogot soha nem fogyasztottam, mert elhittem Kádár elvtársnak, hogy a krumplileves jobb. Eddig csak akkor öltem embert, ha az rendkívül indokolt volt. Nem volt öröm.

Home Style 2013.09.24. 16:11:46

@Hátrányos helyzetű kaviár:
Eskü, megfordultam már életemben pár kupiban, puccosban és lepukkantban is, de plüsstakarón való action-ről még a kanyarban sem hallottam. :D Hiába, életünk végéig tanulunk :D
Egyébként ajánlom figyelmedbe a bejegyzés elolvasását, hiszen a poszterina szerint igényes lepedőket a józsiról kell beszerezni.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.24. 16:12:26

@Nathaniel Byron:
A "lefekszem mással is" nem zárja ki a "holtomig-holtodig"-típusú kapcsolatot. Miért tenné? Vagy ez volt a farizeuskodás?:)

A te értékrendedben ez valószínűleg így is történne, ahogy az én kapcsolatom sem lenne stabil mondjuk egy munkamániással. Persze történhet másként is, de az eddigi tapasztalataim a fentieket mutatják. Még jó viszont, hogy különbözőek vagyunk:)

"mivel meghatározó tényező benne a szexmunkásság" - az én kapcsolatomban abszolút nem meghatározó tényező. Vagy nem tudom, mikortól válik azzá?

"A ma embere nem tud szeretni (ezért létezik a prostitúció)" - hm, ezzel nagyon nem értek egyet, de nem lenne sok értelme megint lefutni erről egy kört. Viszont így már értem a dolgot, és azt is, hogy hol nem értünk egyet. Szerintem szeretni és mással is lefeküdni két olyan dolog, aminek nincs sok köze egymáshoz. A párom is így gondolkodik, így ebből nem igazán van konfliktus.
Az én példám szerintem rácáfol arra, amit állítasz, de nem tudom, hogy ezt a választ elfogadod-e, és egyetértesz-e azzal, hogy "én jobban tudom"?:) Viszont ennyi erővel még sokan mások mondják ugyanezt, akiknek viszont szerintem nem fogod elhinni, hogy így gondolják.

Úgy vettem észre, hogy nagyon könnyen szeretjük mások dolgait megítélni akkor is, ha csak nagyon távolról nézzük, de még ha közelről is, sokszor rossznak találjuk, mert mi azt nem szeretnénk.

Nathaniel Byron (törölt) 2013.09.24. 16:14:44

@noname.blogger:
Rendben! Én ennek csak örülni tudok. De akkor miről vitázunk?

És ismét dolgom van, mennék a francba.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 16:15:40

@Nathaniel Byron: 2008 és az utána következő évek sok alsó-középosztálybeli család számára pont ilyen "rendkívüli katasztrófa"-helyzetet hozott... Ebbe azért gondolj bele kicsit.
Persze, mondhatnád, hogy miért nincs mindenkinek siker-szakmája (mint feltehetően neked). De hát nincs. És épp ez a jó neked, mert, ha lenne, akkor már nem hívhatnánk siker-szakmának. Ugye.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.24. 16:16:15

@Home Style: én két napig dolgoztam egy németországi klubban, ahol minden lánynak volt egy saját plüsstakarója (felismertem, IKEA-s), és azt terítette mindig az ágyra. És igen, ugyanazt, minden vendég után. Őszintén szólva egy kicsit furának találtam... maga a hely egyébként baromi jól nézett ki, a szobákat is minden akció után takarították, szóval őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez miért volt.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.24. 16:18:19

@Nathaniel Byron: én az esetleges általánosításaidon vitázom. Ha nincsenek akkor cancel.
Menj a francba, ha úgy tetszik :)

Home Style 2013.09.24. 16:21:25

@rpflora: -.- aham... ezt most nekem írod, vagy saját magad hitegeted vele? Nekem nem kell, hidd el, de ha Neked így jó, akkor hajrá! :D
Mondom, az alaptézis kiváló volt, csak eltrollkodtad a végét.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.24. 16:24:05

Egyébként nincs is új poszt - mégis mi ez a sok komment? :D Ideig nem is lesz új poszt sajnos, mert a válságra való tekintettel én is kicsit kitekintek külföldre. No nem arról van szó, hogy nincs vendégem, (még mielőtt a kárörvendők örömükben kiköpnék olvasás közben a kávéjukat) hanem mert nem elég. Most jön a sírás: kocsi, lakás, egyéb kiadások, élet, életvitel, családsegítés, stb... ennél több kell, mint most.
Vagy kerítenem kellene egy gazdag palit? :D Jelentkező? :P :D

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.24. 16:26:09

@Home Style: Én itt nem trollkodok :) Azt megteszik helyettem mások itt kommentben.
Kicsit gyanús vagy nekem; úgy beszélsz, mint egy strici, vagy rendőr, vagy valaminek az üzemeltetője :)
Te se trollkodj, mondtam; ha nem érted a mondanivalót, akkor sajnálom. Az emberek nagy része érti.

Nathaniel Byron (törölt) 2013.09.24. 16:28:25

@Ivonn88:
„Az én példám szerintem rácáfol arra, amit állítasz, de nem tudom, hogy ezt a választ elfogadod-e, és egyetértesz-e azzal, hogy "én jobban tudom"?:) Viszont ennyi erővel még sokan mások mondják ugyanezt, akiknek viszont szerintem nem fogod elhinni, hogy így gondolják.”

Nézd...én ezt nagyon régóta értem az álláspontodban. Sőt, írtam is fentebb, hogy ha te a kapcsiddal elégedett vagy, akkor annak örülök, kívánom azt, hogy érzed minél hosszabb ideig.

De továbbra sem tudom fedésbe hozni azt a kapcsolatot, ahol a két fél viszonyában aprócska "zavaró" tényező van azzal, ahol csak szimplán szeretik egymást és egymásért bármit megtennének.
NEM ZÁROM KI AZT, HOGY FÉLREDUGÓS KAPCSOLATBAN SZERETET LEGYEN!
Csak furcsa. Hogy lehet úgy feltétlenül szeretni, ha tudom, hogy más is bedugdossa oda, ahová elvileg csak az enyém lenne hivatalos?
Hogy azonosuljak azzal a tudattal, hogy a páromat mocskos gondolatokkal keresik fel, esetleg bunkó szöveget eresztenek meg vele szemben, vagy bármi egyéb olyan dolog bekövetkezik, amitől igazából féltem?

Az a "szeretetalapú" kapcsolat is egy nagy nulla, ha a felek a fogkrémestubus kinyomásán képesek összevitázni... Na érted.
De még mindig ideálisabbnak tartom.

Home Style 2013.09.24. 16:29:44

@Ivonn88: de gondolom, a kufirc alatt nem azt az egyet használták, hanem jött a vendég, izé-izé, szennyest a szennyestartóba, ágyat felciház, aztán saját plüss takaró le, azon lehet várakozni, aztán új vendég előtt le a plüss és indul a körforgás.

Nathaniel Byron (törölt) 2013.09.24. 16:30:22

@Hátrányos helyzetű kaviár:
Hülyevagy? :):)
Milyen sikerszakma?
Olajos vasakat kalapálok, meg más trehányságából próbálok használható dolgokat fabrikálni!
:):):)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 16:30:40

@Home Style: Gyere errefelé, látsz csodát ;). Az a hely vagy lány, ahol/aki képes a sima lepedőn lebonyolítani a szeretkezést/baszást/dugást/ürítést/üzletet, nos, az kukázandó. Alapból. Mennyire kell ahhoz igénytelennek lenni? El tudod képzelni, mi van akkor a matracon??? (Arra meg már tehet tiszta lepedőt, akárhányat. Halottnak a csók)

@Ivonn88: Klubba ne menj a jövőben. Annál szarabb szerintem nincs egy lánynak.

Home Style 2013.09.24. 16:32:22

@rpflora: aki érti, nem ért Veled egyet, aki pártfogol, az vagy vendéged volt, vagy az akarna lenni.
Amúgy pls. ne sértegess ilyenekkel, hogy strici, rendőr vagy manager lennék :D Pfejjj... :D

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 16:32:55

@Nathaniel Byron: Megragadtad ám a lényeget ;). Különben meg, ha jól élsz belőle, akkor sikerszakma. Nemcsak a fehérgalléros melók azok.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.24. 16:33:17

Még mindig ez a lepedő dolog :D Beszarás :D A legtöbb "irodában" és a legtöbb lány nem cseréli le a lepedőt pl egy fél órás vendégnél, aki 15 percig ült vagy feküdt az ágyon és semmilyen testnedv nem került az ágyra; minden szájba vagy hasra és onnan letörölve. A lepedőn 3 szál szőr keletkezett, ami szabad szemmel észre sem vehető.
De ezt már leírtam, hogy ebben az esetben érvényes a lepedőcsere mellőzése.

Home Style 2013.09.24. 16:33:24

@Hátrányos helyzetű kaviár: akkor gondolom a dolgozó lányok 80%-a kuka szted.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.24. 16:34:34

@Home Style: Akkor valamelyik szexpartner kereső weboldal üzemeltetője/dolgozója? :P :D

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 16:40:49

@Home Style: Nézd, ha én vendég lennék, és azt látnám, hogy a csupasz lepedőn akar fogadni, akkor fordulnék is ki, az tuti. Aki ennyire igénytelen, az magára a matracra sem tesz nedvszívó, mosható védőhuzatot. Mások beszáradt váladékán meg akarna a fene élvezkedni úgy, hogy egy vékony anyagréteg választ csak el tőle.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 16:44:25

@rpflora: Ne haragudj, de nem érvényes. Ha a vendég már letette a becses alfelét a lepedőre, akkor azt cserélni kell. Ha állva vagy a földön történik az aktus, akkor persze nem ;)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.24. 16:46:24

@Nathaniel Byron: "ahol a két fél viszonyában aprócska "zavaró" tényező van"

De nincs. Ami számodra zavaró tényező, az más számára nem releváns, ld. munkamániás példa.

"Hogy lehet úgy feltétlenül szeretni, ha tudom, hogy más is bedugdossa oda, ahová elvileg csak az enyém lenne hivatalos?"

Úgy, hogy nem gondoljuk, hogy csak az övé lehet. Ahogyan pl. sok más dolgot sem csak vele csinálok. Más kérdés, hogy vele ugye minden más és jobb, akár még egy szimpla közös főzés is. Számomra ez mutatja, hogy ő a párom, nem az, hogy csak vele szexelek.

"Hogy azonosuljak azzal a tudattal, hogy a páromat mocskos gondolatokkal keresik fel, esetleg bunkó szöveget eresztenek meg vele szemben, vagy bármi egyéb olyan dolog bekövetkezik, amitől igazából féltem?"

Ezt őszintén szólva annyira nem értem, igazából a fentiek közül bármelyik megtörténhet más helyzetekben is. Ezt is embere válogatja, én pölö nem szjvesen járnék katonával a távollét miatt, meg azért, mert félteném. Mondjuk azért a szexmunka ennél jóval kevésbé kockázatos.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.24. 16:48:05

@Hátrányos helyzetű kaviár: És még mindig azt mondom, hogy igen, ez a normális, de nem ez történik a való életben :) Ennyit írtam eddig is, és azt, hogy az általam előbb leírt helyzetben szerintem még belefér a csere mellőzése. Azt viszont nem írtam, hogy én hogy csinálom.
Nem vagytok ott a lepedőcserénél ugyebár.
Sok helyen a törölköző is újra van hasznosítva. Ha nem lett annyira vizes, akkor kiteregetni és amint megszárad, másik vendég is törölközhet bele.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.24. 16:48:09

@Home Style: de, épp ez az, hogy minden lánynak egy ilyen takarója volt, és ezt terítette le, ha egy vendéggel bementek az egyik szobába. A fura amúgy az, hogy ezt ott akkor nem is találtam furának, amit most így őszintén szólva nem értek:O. Igaz, nagyon akartam ott dolgozni, szóval valószínűleg eléggé lecsökkentettem az elvárásaimat.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.24. 16:49:38

@Hátrányos helyzetű kaviár: őszintén szólva én élveztem:), igaz, két nap volt, meg persze ennél biztos van jobb is, de tetszett a hangulat.

Home Style 2013.09.24. 16:54:04

@Hátrányos helyzetű kaviár: a blog írója nem említi ezt a posztjában. Én szívem szerint nem a nedvszívóra, jobban mondva nem a csak nedvszívóra szavazok, mert vannak olyan védőhuzatok, amik alul nem engedik át a nedvességet, felül viszont abszorbens rétegűek. Mint egy kutyapelenka vagy egy női tisztasági betét. :D Ezek a védőhuzatok moshatóak 90 fokon, ezek gyakori cseréje, plusz erre minden vendégnél tiszta lepedő... Ez engem kielégít, bár lehet, hogy ez is igénytelenség, de a jelek szerint sok dolgozó lányhoz képest már ez is túl igényes.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 17:00:39

@rpflora: Pedig sok helyen ez történik: vendég után takarócsere. Persze, ezek általában nem a 30-40 eurós ürítőhelyek, ahol lányonként napi minimum 10 homo sapiens megfordul (ha nem, kib...k a lányt, hogy nem keres eleget). De nem is ezekről beszélünk, ugye. Tudjuk, hogy vannak kuplerájok, a szó legpejoratív értelmében, de ugye, nem ez az etalon. És az a vendég, aki egy ilyen helyen marad, az meg is érdemli. Vastagon.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.24. 17:02:50

@Nathaniel Byron: "NEM ZÁROM KI AZT, HOGY FÉLREDUGÓS KAPCSOLATBAN SZERETET LEGYEN!
Hogy lehet úgy feltétlenül szeretni, ha tudom, hogy más is bedugdossa oda, ahová elvileg csak az enyém lenne hivatalos?"

Pl úgy, hogy nem csak a tied hivatalos, ilyen szabály/definíció nincs a kapcsolatban. Az a dugás az nem "félre". Rengeteg egyéb szabály lehet persze, ez nem azt jelenti, hgy semi kötelezettség nincs.

Nem szerelemről hanem szeretetről beszélsz, gondolom nem véletlenül. Az meg ezerféle formában működik, dugás nélkül is, mással dugással is. A feltétel nélküliség nehezebb, de nem feltétlen függ össze ezzel. Pont az általad emlegetett könyvben(amelyikben a fickó lejön a hegyről a táblákkal, stb) van erről szó elég sok helyen.

"Hogy azonosuljak azzal a tudattal, hogy a páromat mocskos gondolatokkal keresik fel, esetleg bunkó szöveget eresztenek meg vele szemben, vagy bármi egyéb olyan dolog bekövetkezik, amitől igazából féltem?"

Ezt nem értem, sem a bunkó szöveg, sem a mocskos gondolatok(legyen az bármi) nem olyan, amivel csak szexmunkások találkoznak.

Egyébként ahol a probléma, nemértés van: az ilyen feltétel nélküli szeretet tényleg problémás egy olyan kapcsolatban, ahol a csaj melóját valamelyik fél nem fogadja el. Bármelyik. Innen viszonylag egyszerű levezetni, hogy az kell, hogy mindenki békében legyen ezzel, innentől nem főszereplő a szexmunka a kapcsolatban és annak a minősége az egyéb tényezőkön, a feleken múlik.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 17:05:39

@Ivonn88: Áááá, akkor nem volt időd elmélyedni a lányok közti intrikákban, és teljes mértékben "kiélvezni" azt ;). Néhány éve dolgoztam Düsseldorfban egy b...tt nagy szauna-klubban pultosként. Háááááát .... :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.24. 17:07:15

@Hátrányos helyzetű kaviár: lehet, de ez gondolom, más helyen is megtörténhet, ahol sokan dolgoznak együtt, nem? Egyébként nem nagyon beszéltem a többiekkel, mert dolgozni voltam ott, úgyhogy inkább a vendégekkel dumáltam.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.24. 17:18:10

@Home Style: Ilyen nedvszívós-nem áteresztős cuccot hol lehet kapni? Még nem láttam hasonlót. Én gumilepedő+védőlepedő+felső lepedő kombóval oldom meg. Nem mintha sok minden folydogálna, emiatt nem is kellene igazán, inkább az ágyba boruló kávék/kutya produkciói ellen van :)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 17:29:16

@Home Style: Yayaps, én is azokra gondoltam, amelyeknek az alsó rétege valamilyen szilikonos anyag, a felső meg nedvszívó. Így a matrac tiszta marad akkor is, ha a vendég direkt a lepedőn szeretné, mert zavarja a takaró valamiért, pl.
Sajnálnám, ha otthon tényleg ez már túl igényesnek számítana, mert szerintem ez az alap. Ebben a szakmában különösen nagy hangsúlyt kell fektetni a tisztaságra.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 17:35:05

@Ivonn88: Hm, hát ahol egyszerre napi uszkve 150-170 lány van jelen, ott könnyen kialakul a cat-fight. Elsősorban a vendégért. De az ok szinte bármi lehet. Persze, két nap alatt valszeg semmit sem vettél észre, pedig olyanok, mint az amcsi filmekben az utcai bandák ;)

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 17:47:54

@noname.blogger: Hoteleknek szoktak ilyeneket szállítani. Nem tudom, otthon, hogy működik ez, de itt a gyártóknak vannak bemutatóüzletei, ahol direkt meg lehet vásárolni ezeket a matracvédőket meg más egyebeket is, nagyobb tételben.

HLaci 2013.09.24. 18:36:05

uramatyám, mi ez a nagy pörgés itt fiatalok?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 21:16:25

@HLaci: Megszólaltál, rögtön beállt ... ;)

Home Style 2013.09.24. 22:38:11

@noname.blogger: én - a jelek szerint igénytelen módon - az Ikeában szerzek be minden ilyen dolgot:
www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90152777/ - ez a nem nedváteresztő védő, állítsd majd át a méretet a Neked megfelelőre.
Sőt, annyira igénytelen vagyok, hogy minden melós cucc innen van, kivéve a masszázsos kezelő lepedőt. A lepedők nagyjából 2 év után (és persze értő mosás és vasalás után) is újnak tűnnek, a törölközőket mondjuk érdemes évente cserélni, én havi 2-t újítok és ami már kezd durvulni, azt elajándékozom.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.24. 22:44:01

@Home Style: Ne vedd a szívedre, de az Ikea tényleg legfeljebb középkategóriás beszerző hely. Itt még inkább, mint otthon. Egy olyan helyen pedig ahol nincs 15-20 perces menet, csak fél óra alap 100 eurós kezdettel, a körülmények, és a követelések is kissé magasabbak.
Sok lány hullott ki nálunk (bár a fotók alapján oké lett volna), mert a nívóhoz képest igénytelennek bizonyult. És sok recis is ...

Home Style 2013.09.24. 23:05:35

@Hátrányos helyzetű kaviár: No para, nincs gondom a piaci pozicionálással, a középmezőnyben jól elvagyok.
Ha már stílus, akkor (leszámítva az András-kereszteket és egyéb SM dolgokat) nekem a kölni Divas Dome lenne a cél, de ahhoz, amit én képviselek, az nem illik, sokkal inkább a mediterrán színek és dolgok.
A melós textilek fogyó eszközök. A poszterina kalkulációja pedig... kevés olyan szolgáltatóról hallottam, aki ezt tudja teljesíteni. Akik pedig igen, azok már katalógus lányok.

Home Style 2013.09.24. 23:06:55

@Hátrányos helyzetű kaviár: ja, ezt mindig elfelejtem, Ikea-szint ide vagy oda, még mindig mérföldekkel jobb, mint a kínairól beszerezni a műszálas, foszlós dolgokat.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.25. 00:01:58

@Home Style: Szerintem az enyém is pont ilyen :) én a nedvszívósra kíváncsiskodtam, ez nem az. Jó cucc amúgy, annyi a baja, hogy elég nehezen centrifugázható, mivel nem ereszti át a vizet. Azaz mindig csöpögve szedem ki a gépből. Szárítógépem nincs.
Egyébként nekem is sok cuccom van az Ikeából. Emlékeim szerint onnan vannak a vörös lepedőim is, de azokat már nem kapni... pedig a mostaniak már kopottak. 220x240es sötétpiros lepedők, nem gumisak. Ilyen, csak vörös: www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90131148/#/70131154 Gumis mindenhol van, de nekem ez kell, és sehol nem találok hasonlót :) hüpp. Pedig nagyon jól megy a szoba dizájnjához.

Amúgy nem tudom, mennyire igénytelenség az IKEA, járok időnként ötcsillagos hotelokban és az ágyakat pont elég jól ismerem, de nem érzek különbséget az ő lepedőik és az enyémek közt. Érdekelne, hogy hány vendégem érezné a különbséget, szerintem egy sem.
És nálam sincs 15-20 perc :D

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.09.25. 00:14:59

...bár egyébként tökmindegy, mert a lakásomat nem az az IKEA lepedők teszik középkategóriássa. Mondhatni azok inkább felfele húzzák :) de úgyis inkább hotelba hívnak, abból meg olyat választanak amilyet nekik tetszik.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.25. 00:19:53

@Home Style: Pedig az András -kereszt hozza a nagy pénzt ;)

@noname.blogger:

Mna csajok, nem kell megsértődni, de otthon 100 euró másfél óra, nagyjából mindennel. Itt meg fél óra, alapban. És ahol én dolgozom, nem egy kifejezetten luxus-hely, max. felsőbb-közép.
Ok, tudom, mit ugatéroszom haza, ha nem otthom dolgozom. Hm, nem azért, hogy leszóljalak benneteket, vagy bárkit, hanem, hogy leírjam, másképp is lehet. És mint írtam, olcsóbban kijösztök, mint darabáron. (Ennek spec utánanéztem .. ;) ).
A józsis kínait meg meg sem hallottam, a sárkány centert sem ;).

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.25. 00:27:54

Ja, nem a vendégnek kell észrevennie, hanem neked. Ilyen minimális luxus is képes növelni az önbizalmat minimum annyival, hogy 10%-al magasabb árat kérj, mint más a halpiacon.
Csak úgy eszembe jutott.
Ja, és fürdőszobáról akkor még nem is beszéltünk ;)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.25. 00:48:37

@Home Style: Szóval akkor te kollegina vagy? :)
A többi beszélgetésbe/témába nem folyok bele; engem most csak ez érdekel.
Így már kezdem érteni a "fikázásod" :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.25. 08:26:40

Én is azt akartam írni, hogy az árak összehasonlításának külfölddel nincs értelme. Ha megnézzük az árakat egy nagyobb német város és Budapest között, azok átlagosan kb 60%-kal magasabbak (www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Hungary&country2=Germany&city1=Budapest&city2=Stuttgart), viszont pl. az átlagfizetés majdnem a négyszerese. Ehhez képest egy szexmunkás nem tűnik drágábbnak. A különbségek oka szerintem máshol keresendő.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.25. 09:18:48

@mrbateman: Pedig sajnos előfordulhat ilyen. Én egyszer már láttam, ami nem jelent semmit, de ha logikusan nézzük, akkor simán megtörténhet. De én is remélem, hogy csak az az 1 eset volt, amit én láttam :)

mrbateman 2013.09.25. 09:25:19

@rpflora: Mit láttál? Törölközőset, vagy szakácsost (most találtam ki...bár kétségtelen, hogy van érzékem a kortásr magyar tahó-realizmushoz)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.25. 09:51:52

Törölközőset :) Mondjuk volt pizzafutár ismerősöm is, akinek ha épp rossz napja volt és jattot sem kapott, akkor az illetőnél a következő rendeléskor hasonló műveletet hajtott végre a pizzával, mint amit leírtál szakácsos példában. Mondjuk én mindig adok jattot, szóval ettől nem félek :D

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.25. 11:08:06

@Ivonn88: Persze, nem lenne fair, nem is igazán összehasonlítás miatt írtam, inkább infóként.
Mondjuk, Stuttgart eléggé drága város még németországi szinten is, nem éppen mondható német átlagnak.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.25. 13:46:17

@Hátrányos helyzetű kaviár: most nézem, tényleg elég drága:O. Viszont mindenképpen valami nagyobb várossal akartam összehasonlítani. De ahogy elnézem, Stuttgart valamivel, de nem sokkal drágább, mint Berlin.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.25. 13:54:38

@Ivonn88: Hm, az sem a német átlag ... jó, jó nem zrikállak többet ;).
Különben Berlinről nem sok jót hallottam, már ami a szakmát illeti. Állítólag eléggé lent vannak az árak.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.09.25. 13:57:03

@Hátrányos helyzetű kaviár: persze, de nem is Magyarország, hanem Budapest átlagával hasonlítottam össze:)

Igen, Berlinről én is hasonlókat hallottam, igaz, elsősorban a Fucking Berlin c. könyvből.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.25. 14:46:44

@Ivonn88: Én a lányoktól, akik kipróbálták, meg a vendégektől. Állítólag 90 a normál óra. Ez még az ossieknál is szarabb árfekvés.

Home Style 2013.09.25. 15:35:55

@rpflora: Engedelmeddel, inkább nem vállalok Veled semmilyen közösséget.

mrbateman 2013.09.25. 16:07:02

@rpflora: Mi van cenzúrázgatunk?

Csak azt ne mondd, hogy már befenyített a vendéglátóipari kamara is, hogy szedd le a kommentemet, mert károkat okoz az ezer sebből vérző éttermi vendéglátásnak!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.25. 17:14:03

@mrbateman: Sorry, csak a 3-4 legnagyobb oldalból az egyik nem kedvel, ezért a békesség kedvéért minden olyan hozzászólást, ami a szakmához köthető, azt inkább kitörlöm :)
Nem ellened irányul, de ezt úgyis tudod. :)

mrbateman 2013.09.25. 17:28:14

@rpflora: Nincs gáz, végülis csak az egyik legnagyszerűbb kommentemet tűntetted el, mintegy spirituálisan kasztráltál.

Amúgy hazudnék,ha azt mondanám, hogy értem...melyik komment nem köthető a szakmához?

mindegy

na szóval milyen mosószerrel tolod?:-D (vagy épp a mosás a tabu, ezért kellett törölni?:-DD)

Nathaniel Byron (törölt) 2013.09.26. 10:30:47

Valaki trollkodjon már egy jóízűt, mert a szarosgatyáktól ki van a hócipőm!

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.09.26. 13:26:38

@Nathaniel Byron: Ha neked kivan, azt képzeld el, a lányoknak mennyire ki lehet! ;)
Különben ne nyafogj, most pörög az üzlet. Kb. november közepéig menni is fog. Aztán lesz majd 2-3 hét nyugisabb időszak. Majd december közepe táján újra pörögni fog.

Fekete Sámuel 2013.09.28. 02:34:19

@rpflora: Jut eszembe. Tipp. Ha anonimet játszol, és szeretnéd megnehezíteni, hogy valaki felismerjen, akkor "szólj el" magadról félrevezető infókat.

Például, ha anált vállalsz, akkor írd azt, hogy fúj milyen undi. Vagy ha csíkod van, akkor azt, hogy milyen jó borotválva. Ilyenekre gondolok.

Fekete Sámuel 2013.09.28. 13:12:42

Azért nincs itt Flóra! Nem ér rá.

Folyton baszik.

Én is! Én is!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.09.28. 14:46:48

Ráérek én, de semmi nem történik itt, csak néha-néha egy hozzászólás :) Mert ugye nincs új poszt :)

WilburSmith 2013.09.30. 18:25:19

Látom mostanában nincs itt téma.

Feldobok egyet, ami egy posztot is megér.

Prostitúció és a hozzá kapcsolódó egyéb pénzkereseti lehetöségek.

Gondolok itt arra, hogy a gazdag visszajáró ügyfél kilétére fény derül, kiderül, hogy házas, és a kurva ráküldi a sticijét, hogy kicsit dolgozza meg, hátha szex nélkül is ki lehet belöle pumpálni egy kis pénzt zsarolással, hogy a feleség ne tudja meg a piszkos dolgokat.

Vagy pl az éjjel érkezö ittas vendéget "füves cigivel" lehet kínálni, majd folytatódhat még a móka egy kis alkohollal, majd a ko. után a kedves vendég az utcán találja magát úgy, hogy még a menö börcipöjét is lecumizták róla.

Esetleg a szolgáltatás kicsit többre rúgja magát, mint amennyi pénz van a kuncsaftnál, ezért a strici elveszi a személyiét, lakcímkártyáját, feljegyzi, a kuncsaft minden adatát, utána pedig arra kényszeríti, hogy ingyen terítse neki a drogot, addig amíg ö azt nem mondja elég, különben "tudjuk hol laksz".

Na.. mivel olyan sok kolleganöddel szoktál beszélgetni, biztos ezer ilyen sztori van a tarsolyodban. Írd ki bátran.

mrbateman 2013.09.30. 20:27:59

@WilburSmith: Ritka nagy balfasz lehetsz viktimológiai értelemben, ha ezek egyáltalán eszedbe jutnak, mint elvi lehetőség.

Túlbonyolítod, mert sok filmet nézel...max kapsz egy két fülest, ha rosszkor voltál rossz helyen és visszaadják az üres tárcádat, vagy elkísérnek autómatáig...közben bíznak abban, hogy te nem lépsz, mert tilosban jártál (de már ez is 19-re lap húzás részükről)

Hidd el, a cigánymódszerekre nem jellemző a bonyolítás

Fekete Sámuel 2013.10.01. 00:25:20

@WilburSmith: Nem csinálnak ilyet, minden ilyen ügy a havi szinten többszáz ropit termelő Hölgy bizniszét veszélyeztetné. A stricik ezért arra vannak ráállva, hogy ezt a bizniszt biztosítsák.

Cigány stricik, meg cigány kurvák, ezek olyan dolgok, amiket húsz kilométerről kerülni kell.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.10.01. 09:37:31

Na igen, WillburSmith unatkozik :) Megválaszoltátok helyettem a hülyeségét :)
Attól, mert nincs most téma, nem kell kényszeresen kitalálni (főleg ilyen blődségeket), de azért köszi, hogy próbálkozol WilburSmith :)

WilburSmith 2013.10.01. 10:45:30

@mrbateman: Hé Miszter! Egyik saját tapasztalat, másik ismerösömé, harmadik kitaláció. Ha annyira nagyon okos vagy, próbáld meg kitalálni, hogy melyik az élet és melyik a fantázia szülötte. :) Látom élettapasztalatból Te és Flóra sem vagytok nagyon eleresztve, ha én mezei egyetemet végzett dolgozó embernek több jutott, úgy, hogy ti éltek ebben a világban. :D

WilburSmith 2013.10.01. 10:46:56

@rpflora: Flóra te kapsz plussz egyet. Drog árusítása vagy fogyasztása kedves prostituáltnál visszatéröknek? Az is jó keresetkiegészítés nem?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.10.01. 11:36:37

@WilburSmith: Biztos vannak ilyen idióták, de én kimaradok ebből a fantasztikus bizniszből :)
Ahogy mondtam: vannak nálunk is kategóriák. Van az alja, a cigánycsaj, cigánystricivel, drogokkal...na ott biztos sok minden előfordul, de hát a való életben is másképp viselkednek, mint mi. Meg is érdemlik egymás társaságát.
Össze sem hasonlítom a legtöbb lányt és magamat ezzel az életvitellel és stílussal, amit ők élnek és képviselnek.
A mendemondákat, meséket meg inkább hanyagoljuk - Andersen meghalt már.

WilburSmith 2013.10.01. 11:52:58

@rpflora: Azt hittem, hogy jobban ismered ezt a részét is a világnak. A 4 példából 1 csak kitaláció, kettö pedig beszamolokon történt, egy pedig szórakozóhelyen megismert prosti volt. Úgy látszik, nem az az általános amiket te itt megosztasz.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.10.01. 12:57:12

@WilburSmith: Az neked általános, hogy történt 3-4 eset 7-8 év alatt? :)
Érdekes számítás.
Nálam az általános szó azt jelenti, hogy gyakran előforduló, többnyire jellemző, több, mint 50%.
Olyan is van, hogy egy prosti régen fiú volt, csak átoperáltatta magát nővé. De azért nem általános :)

Csigorin 2013.10.02. 10:12:44

@rpflora: kulfoldre merre gondoltad? ha Parizs akkor jelentkeznek :P

mrbateman 2013.10.02. 10:59:02

@WilburSmith: Nem tudom mire gondolsz, hogy milyen világban élek én benne. Régen, nagyon régen törzsvásárló voltam, de ma már nem nagyon.

Azok az emberek, akiket ezekkel a módszerekkel fingatni lehet...hát én nem tudom.

Az az igazán veszélyes, ha a bűnöző ostoba, nem profi így kiszámíthatatlan és általában ezek olyan gyorsan zajlanak, hogy lépni sem tudsz.

Tipikus eset, hogy pl már egy szál faszban vagy, mire beront a 120 kilós kancigány és egy BV intézetben tanult egyszerű kombinációval kiüt, oszt a lépcsőházban ébredsz alsőgatyában és a sarokban a többi ruházatoddal pénz, óra, telefon, iratok és minden nélkül. Sima rablás, illetve büntetőjogilag lehet még egy csomó finom halmazati tétel, ami megpörgeti kicsit a számlálót, így normális bűnöző ilyennek nem is foglalkozna (lásd: bevezető gondolat az amatőrökről)

Az általad felsoroltak zsarolás, drogterítés (na ez eleve hatalmas...gondolom ez a fantasy...ez viszont téged minősít, hogy ilyen életidegen példákat tudsz felhozni, holott saját bevallásod szerint komoly élettapasztalatokkal rendelkezel...igen, nekem is úgy tűnik) meg eleve vicc, elképzelhető persze, hogy van olyan idióta operettgengszter, aki ezeket bepróbálja...viszont ez a koncepció nem lesz hosszú távú, erre nem lehet üzleti modellt építeni (egyszóval egyedi eset), ergo ezeket felhozni, h. a T. Szerző írjon róluk, mint szokásos tevékenység...?
Milyen egyetemet sikerült elvégezni(ha már szóba hoztad)?

pinkpussy 2013.10.03. 11:30:11

@rpflora: ebben a poszt szegény időszakban(mikor kiéheztetsz tudatosan ) irhatnal milyen érzés az első,mikor pénzért hagyja magát az ember leánya megkukacolni. Tudom-tudom nem vagy az a lelkizos fajta vagy ügyesen alcazod. 10-ből mennyi lány hagyja abba az első után, illetve mennyi idő kell a frigidseg kialakulásához? Ja,és milyen most kulfoldiaban?

Fekete Sámuel 2013.10.03. 12:56:09

@rpflora: Annyira szeretném csókolgatni a kis kurva lelked!

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.10.05. 19:39:46

@WilburSmith: Mindegyiket nagyon könnyen megúszhatná a "kedves vendég", ha lenne egyáltalán esze gondolkozni, ugye ...
Bizonyos igényszint felett, normális ember nem megy cigánykurvához, bármilyen szép és kívánatos is legyen, mert mindnek stricije van, de kivétel nélkül.
Igaz, otthon "fehér" lánynak is lehet stricije, mivel nem legális az önálló apartman vagy a hotel nem jelent valamilyen szintű biztosítékot arra, hogy nincs, mint itt.
Tűl sok hálivúdi filmet néztél. Általában a lányok azok, akik érdeklődni szoktak a coke vagy a fű után (ez a két általánosan elterjedt, mert mindkettővel lehet még dolgozni anélkül, hogy látszana, mennyire zombi már az illető). Ez akitalált maszlag ... :p

hopptarisznya 2013.10.06. 20:00:12

@rpflora: A kiadasok kozott nem latom a "vedelmi penzt".
Ez mennyire altalanos? (vagy tenyleg csak ciganyok szokasa, hogy egymas betalamdjak?)
Voltak probalkozasok? Van aki megved?
Ha nincs, es nem is akarsz, akkor a rendorsegnek szoltal ilyenkor, vagy ismerosoknek?
Vagy nem is volt ilyen tapasztalatod?

Mert most olvastam, hogy a Nyugati kornyeken betamadta egy banda a lanyokat, de azok az elso veres utan hivtak a rendorseget (nagyon helyesen) es a "nagy" maffiozokat szepen elozetesbe vagtak.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.10.06. 23:58:09

@hopptarisznya: Gyors leszek, mert nincs időm. :)
Nem, nincs védelmi pénz. Ez nem a 90-es évek. :)
Igen, ha van is, akkor többnyire a nemidénbarnultak esetén fordul elő. Illetve ha a lány/lányok nem maguknak dolgoznak, hanem valakiknél, de ez sem védelmi pénz, hanem együttműködésnek hívnám - sok hasznuk (kényelem, biztonság, felszerelés, lakás, ÉSZ, MARKETING) származhat a lányoknak belőle, de ugye ez illegális, csak magunknak dolgozhatunk elméletileg, így természetesen ilyen nincs és nem is volt. :)
Igen, alapesetben rendőrség. A jog (még ha kacifántosan is) minket véd. A bűnözőket pedig max az ügyvédjük.
Nyugati környéke... ha ez az aluljáróban történt, akkor semmi meglepőt nem találok benne :D
Sétáltál már el az aluljáróban a Nyugatinál? Röhej és egyben szánalmas, ami ott folyik. A legkeményebb, hogy nem is értem azt a férfit, aki a Nyugati aluljáróban bármelyik lánnyal is szóba áll. A vendéget minősíti, ha leáll egy ilyen izével, akik ott strihelnek....

Ha pedig lakáson történt, akkor igen... ennyi, így jártak. Lehet, hogy szereznek pár tízezer Ft-ot egy olyan helyen, ahol nincs - a te szavaddal élve - védelem, de azért a pár tízezer Ft-ért azért stresszelhetnek, hogy megérte-e, mert simán mehet a feljelentés, körözés kameraképek alapján (ha van a lakásban vagy a házban), esetleg telefonszám, vagy szomszéd személyleírása alapján.
Már a védelem nélküli lányokat sem olyan kifizetődő betámadni, mert nem éri meg a kockázatot.
Volt ilyesmi élményem, de nem komoly (relatíve), de erről majd máskor. :)

alfacharlybravo 2013.10.08. 21:16:18

A japánok félórás barátnőknek nevezik, külön kinevelik ahhoz, hogy minél kellemesebb, igénytelenebb, minél nőiesebb viselkedésű lehessen s aztán bizonyos társadalmi tisztességben és megbecsülésben is van része… de a görögök is nem nagy becsben tartották-e őket? nagyjaik találkozó helye nem az ő házaikban volt-e? mert zene, irodalom és filozófia nem ott lelte-e náluk boldog menedékét? S nem úgy van-e, hogy a görög művészek és gondolkodók a polgári asszonyokat némi megvetéssel csupán a szaporodás eszközeként tekintették? Hát a Lajosok korában Franciaország nem volt-e zsúfolva nagyszerű kurtizánokkal? De Benvenuto Cellini korában is nem az volt-e a legtermészetesebb, ha az ember kurtizánba volt szerelmes? És Nagy Péter is nem ilyesfélét vett-e feleségül? S a világtörténelem ezernyi eseményét nem ők irányították-e elfátyolozott arccal, vagy még nyíltan is, kiállva a veszélyes zónába az élet színterén?

Hogy szabadna megvetni a prostituáltakat, mikor annyira szükségünk van rájuk évezredek óta? Hogy mást ne mondjak: hova legyen az öregember, ha nincsenek angol fontjai, amelyek árán állandó szeretőt tarthatna, viszont a vére még mindig nem öregedett meg vele együtt, – mit csináljon az ilyen öreg ember, ha hiába néz körül perditák után? Hát a fiatal fiú olyan országokban, ahol a szüzesség misztikus imádata dívik, például a szikheknél, hacsak nincs egy 141áldott mostoha-anyja, mint Rousseau-nak? És mit tegyen, mondjuk a kereskedelmi ügynök, aki városról városra jár, hónapokig távol van hazulról s akinek egyetlen mulatsága, ha ismeretlen arab városba érkezik, megtudnia, hogy milyen nagyszerű kerítőnők, vagy nyilvánosházak vannak ott? Különben mit tehetne akárcsak a tengerész is? Vigyenek magukkal ők is sovány nőket a málhájukban hosszú utaikra, mint az amharák? – –

Fekete Sámuel 2013.10.14. 23:56:18

Flóra, te havonta százszor baszol?

Csigorin 2013.10.16. 10:03:59

@Juhász Jácint: szamolj utana, 20 munkanap mondjuk, legyen napi 4 (amire ugye azt irta hogy mar jonak szamit), az 80. Ebbol lejonnek azok akik nem baszni akarnak hanem egyeb igenyuk/valami perverziojuk van csak (karmoljak, verjek ki, szopjak le, jarkaljanak a hatan mittudomen), szoval en ugy inkabb 60 korulre tippelnem.

mrbateman 2013.10.24. 09:34:21

Na itt sem lesz, több címlap!:-)
Aviszontlátásra!

Jácintka nyugodj meg, az hogy benézel naponta háromszor (nehazudjmertúgyistudom) egy halott blogra az teljesen normális, meg az is hogy beleszeretsz egy délibábba.

Csííí, édes gyermekem! Ne feledd nem a te faszod a görbe, hanem a hüvely túl egyenes!

Keita 2013.10.26. 01:29:47

Kedves még Flóra, itt-lévők, valakinek van ötlete, neten lehet valami módon úgymond luxuslányokat találni? Olyan lányok, akik mondjuk 5szörös pénzért mindent bevállalnak, tökéletesek és persze gumi nélkül (itt nem kell a szöveg, hogy te felelőtlen idióta, rizikó, de nekem vállalható). Tudom, hogy van egy elit kör, akik elé tolják a csajokat szép brossúrákban mondjuk luxushotelekben, de én nem tartozom ide, mégis kifizetném az 5x-et, ha tudnám, hol találom meg őket.

DocBulywood 2013.10.31. 21:34:51

" Flóra, te havonta százszor baszol? "

Ezek szerint JJ baszása << 100

Ugye?
süti beállítások módosítása