Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Viszlát!

2013.08.08. 17:48

szerző: rpflora

Vagyis helytelen az elköszönés, mert nem jövök vissza. Sajnos abbahagyom a blogot. Szép volt, jó volt, talán elindítottam valamit; ismertebb lett a szakmánk és ez a világ a hétköznapi ember számára is és annak is, aki jártasabb a prostik világában.
Már nem raknak ki az indexesek címlapra és így nem izgi a dolog... :(
Leváltottak, Ivonék blogja most a favorit, mert hát valóban több posztot írnak és sokszor hosszabbakat is.
Gondoltam arra csak jó lesz a blogom, hogy ők a kinti életet vázolják, én pedig az itthoni, magyarországi prostituáltak életét és gondolatait osztom meg, de elmúlt a rivaldafény, nincs reklám az index főoldalon, úgyhogy így értelme sincs.
Azért aki itt volt és kedvelt, annak köszönöm; köszönöm a sok levelet, kommentet, stb.
Aztán néha azért rálesek még az emailekre... ha valakinek segítség kell, tipp, sötöbö, akkor írjon, hátha válaszolok.
Pusszantás!

Címkék: vége

45 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr495452521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piszkosfred 2013.08.08. 18:41:40

Blogolni nem azért szoktak az emberek, mert élvezik, tetszik nekik (függetlenül attól mennyien olvassák).
Én bírtam a blogot és sajnálom, hogy vége, de a címlap hiánya miatt abbahagyni elég visszás szerintem.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.08. 18:52:15

@piszkosfred: Értelek, de így nekem a blogolás kicsit olyan, mintha magamban beszélgetnék. :(

piszkosfred 2013.08.08. 19:03:40

Lehet csak nyári pangás van, mindenki nyaral/utazik. Majd szeptemberben felpörögnek a dolgok :)

Vagy nem, mindenesetre köszi az eddigi postokat.

Nathan Drake 2013.08.08. 21:47:13

Hát sajnálom hogy így döntesz, jó volt olvasgatni az irásaidat. Azt azért hozzátenném, a legtöbb blognak évekig kell léteznie hogy stabil, nagy rajongótábora alakuljon ki, ha mindenki besértődne mert a csunya index nem rakja ki elégszer, elég kevés blog lenne... És mint az első posztoló is irta leginkább azért szokták csinálni mert szeretik. Persze ha nálad az volt az egyik cél hogy a hirdetésekre minnél többen kattintsanak, az sajnálatos. Valamikor azt irtad pár száz látogatód van, amikor nem vagy címlapon. Hát megsúgom az nem kevés ám. Én olvasok olyan blogokat (egész más témában) ami ennyinek már nagyon örülne :)

kaktuszdzsek 2013.08.08. 22:46:15

Köszi, hogy megmutattad a világ egy darabkáját más szemszögből. További sok sikert a céljaid elérésében!

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.08. 23:32:22

Szerintem inkább az összeszedettségen múlik a dolog, meg jaja, van valami abban is, hogy gyakoribbak az írások. Viszont egy blog tényleg akkor működik jól, ha az ember amúgy is szívesen ír bele. Én világéletemben blogolós voltam, de összeszedett cikkeket azért nehéz fogalmazni:), úgyhogy én is ritkábbra vettem. Ha címlap nélkül is néhány százan olvasnak, az szerintem nagyon jó, szerintem a mi blogunk címlap nélkül nem annyira olvasott.
Nem mondom, hogy engem nem motivál a nézettség:), de jobban érdekel, hogy elgondolkodtassak embereket, még ha csak napi 50-et is.

skirm 2013.08.09. 05:59:50

Én végig követtem a blogot, nem minden cikk tetszett, de alapvetően hasznosak voltak a bejegyzéseid és egyszer egy komolyabb erkölcsi kérdést is segítettél levelezésben megoldani. Talán egyszer véletlenül rád kattintok egy oldalon és részesülhetek az általad elmondott tökéletes illúzióban :) Sok sikert a továbbiakban is!

mrbateman 2013.08.09. 08:47:56

Hátöööö...nem kezdek bele egy jajnecsináldgondoldmeglégyszilégyszilégysz siránkozásba (bár ha hatásos lenne, akkor valahogy jelezd és megteszem...nyilván csak a többiekre tekintettel ugyebár) de ha a címlap kell (szerintem is kell) annak megvan a technikája, többek közt megosztó, szardobálós cikkek kellenek ("átlagban szarok vagytok, még baszni sem tudtok normálisan", "ti minket kúrtok, míg a feleségeiteket otthon a gázszerelő kezelgeti", "celebkurvák", "híres emberek kicsapongásai", stb) vagy éppen divatos hívószavak és témák bedobása. Megvan ennek is az ára, döntés kérdése.

Viszont sajnálom, hogy abbahagyod, mert kimeríthetetlen kincsesbánya ez a feldolgozatlan téma, bőven megfértek rajta Ivonn-val. Mert az átlagot - nem az ágazati, hanem népgazdasági átlag - meghaladó intelligenciád (dugunk?:-D) miatt jók a meglátásaid, még írni is tudsz (nálad, vagy nálam?), tetszik a stílusod (hozzak valamit az epren és a félszárazon kívül?)...szóval a folytatás nem csak lehetőség, de a művelt és társadalmáért felelősséget vállalni tudó ember kötelessége is lenne.

Én magam ennek a szociológiájáról, lélektanáról többet olvasnék, szóval sajnálom hogy úgy van vége, hogy igazán bele sem kezdtél, csak elkezdtük karcolgatni a felszínt...pedig a képességeid, tapasztalatod, kapcsolatrendszered meglenne ahhoz, hogy egy tényleg érdekes témát dolgozz fel, merőben új áspektusból. (parodisztikus lett, de én ezt a részt komolyan gondoltam)

Mindenesetre sok gáláns, kisfaszú gyorstüzelőt kívánok, az utána következő szakaszokra pedig a legjobbakat! Szia, vigyázz magadra!

Q-in-Law 2013.08.09. 08:58:12

Ha a látogatottság és az index címlap miatt írtad, akkor nem csodálkozom, hogy befejezed egy év után. A blogolás punk műfaj. Nem számít, hogy hányan olvasnak, csak írod, amihez kedved van. Ha van kedved írod, nincs rajtad kényszer, hogy kitolj egy újabb posztot.

Az utolsó néhány bejegyzés egy kicsit izzadságszagú lett, valószínűleg ezért sem kaptál címlapot.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.09. 09:16:22

Az előző bejegyzésem volt a teszt, hogy vajon kikerülök-e címlapra, és ha nem, akkor nem is fogok. Persze nem csak azért írtam le, hogyan keresnek munkát a kollegináim, akiknek nincs pénze saját lakásra, hogy kikerüljek index címlapra, de elég necces a téma (hiszen bár nem említek apróhirdetési oldalt, pici ésszel kikövetkeztethető, hogy hol vannak ilyen hirdetések), plusz elmondtam, hogyan lehet megtudni, mennyi a leadó, stb.
Szóval elég "necces" poszt volt, amiben csak igazság van, mégsem kerültem ki. Nem volt izzadságszagú - de igaz, volt olyan poszt is és az mégis kikerült. :)

Ivonék blogja előtt, címlap nélkül 100-200 látogató volt. Ivonék blogja után, címlap nélkül 50-80. Persze lehet pozitívan is nézni, mert hát mindenféle reklám nélkül minden nap ennyi ember idelesett, hogy mizu :)

Biztos szeretethiányos vagyok, vagy nem tudom, de nekem kell a törődés, a sok komment, kérdés, akár trollkodás :P, és 1-2 komment, 50 látogató az nekem nem volt törődés :)

Valóban van még téma, amiről írhatnék... átgondolom még, hogy kirakjam-e, mert ezek szerint tényleg vannak hűséges olvasók - itt is és a munkámban is meg kell becsülni a visszajárósokat :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.09. 09:19:35

És nem, nem a reklám miatt kell nekem a látogatószám. Többen megkerestek reklám ügyben; rakjam ki a bannert, mennyibe kerül, stb, de nyilván nem a bannerekből élek és a blogból :D Csak úgy voltam vele, hogy ha van reklámra lehetőség, akkor miért ne legyen kint. Ha én nem rakok ki, akkor csak az index által kirakott jelenik meg, úgyhogy kb nem zavar senkit. Aki rákattint, rákattint, aki nem, az nem. Nekem aztán mindegy. :)

*HEY* 2013.08.09. 10:19:32

mrbateman helyettem és jobban összefoglalta...

Bár azt gondolom mivel Ivonnéknál több a külföldi és ezért kibeszélhető vendég, ezt te a magyar vendégköröd miatt nem tehetted meg.

Az elmúlt egy évben ez volt a 2. hozzászólásom egy blog elolvasásával mondhatni meghallgatom mások véleményét és mint az életbe nem akarok mindig neki állni vitatkozni. Néha nincs is mit mert nem is tudok semmit az adott a témáról... Rakhatnék 3 pontot vagy odaírhatnám, hogy hányadik hozzászóló vagyok de erre ott van helyettem a látogató számláló...

Pl amiről szólhatnának a blogod bár érintőlegesen megtörtént:
- kirablások esetén rendőrség mit tesz, milyen a hozzáállása a dolgokhoz vagy miért nem jut el egy ilyen ügy oda. Ilyen esetek kapcsán a parák és megelőző módszerek... (Volt már nálunk 4 betörés akkor láttam, hogy mit nem csináltak)

- egy havi költség elemzése pl lakásbérlet, ruhák, bugyik, ágyneműk, szoli, manikűr, hirdetés stb

- távoli jövő elképzelés amikor én nagymama leszek címmel :DDD

pinkpussy 2013.08.09. 11:00:08

Nem tudom észre vetted-e suisseproject.blog.hu/2013/08/08/szexmunka_elonyok_hatranyok#comments
itt a hozzászólásokban szívszorítóan megemlítenek. Remélem ez a vég(amennyiben bekövetkezik) egy új dolog születése lesz a részedről.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.09. 11:19:14

@*HEY*: Mindig is érdekelt, hogy a látogatók miért csak 1%-a kommentel :) Megkaptam a választ és tetszik :)

Igen, jól látod egyébként a helyzetet. Mesélhetnék sok mindenről, de 1: nem lenne fair a vendégeimmel szemben; 2: így azok a vendégek, akikről mesélek, máris megtudnák, ki írja a blogot :)

Nem rosszak a téma-felvetéseid. Bár rögtön az első kizárva, mert szerencsére (bizonyos szempontból pedig sajnos) erről nincs információm. Abban biztos vagyok, hogy a nyomozás elindul és biztos, hogy nem szarják le, de ha pl nincs kamera a házban, esetleg az előszobában (nálam például van, csak rejtve, így ha van valami, akkor van felvételem az emberke arcáról). Nyilván nem azért kell, hogy visszaéljek vele, mielőtt valaki elkezdené osztani az észt. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.09. 11:21:08

Nem fejeztem be a mondatot :) Szóval ha nincs kamera, akkor túl sokat nem tudnak csinálni a rendőrök szerintem. Oké, ott a telefonszám, cellainfó, de valószínűleg nem előfizetéses telefonról jelentkeznek be :)
Másik megoldás a portaszolgálatos lakás, ami nem minden vendégnek tetszik, de a biztonság szempontjából nem kell feltétlenül azzal foglalkozni, hogy emiatt nem jön el 1-2 vendég...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.09. 11:22:36

@pinkpussy: Hm.... nem figyeltem. Nem néztem a kommenteket. Viszont jól esik a dolog, tényleg :)
Nah... egye fene... kezdtek meggyőzni a folytatásról :D És nem, nem hiszti volt és nem azért írtam a posztot, hogy nyalizzatok, hogy folytassam. Nem vagyok hisztis tinipicsa :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.09. 11:30:00

"de elég necces a téma (hiszen bár nem említek apróhirdetési oldalt, pici ésszel kikövetkeztethető, hogy hol vannak ilyen hirdetések), plusz elmondtam, hogyan lehet megtudni, mennyi a leadó, stb. "

Nekem úgy tűnik, hogy ezeket a dolgokat már mindenki tudja, aki megnézett egy pár cikket a témával kapcsolatban. Én is meglepőnek tartom, de már vagy a cikkek 10%-a nem csak légbőlkapott dolgokat ír!:)

A vendégekről: anno én is, NNB is elég sokat írtunk a korábbi blogjainkban magyar vendégekről is, de sosem volt lebukós. Volt persze olyan ember, akinek annyira speciális volt a helyzete, hogy azt sosem írnám le, de ilyen tényleg nincs sok.
Épp arról akartam írni, hogy ahogy belegondolok, mondjuk az egyetlen, perverziót kérő vendégemről tényleg nem írnám le, hogy mit kért, hátha én vagyok az egyetlen, akivel megcsinálta, és magára ismer... viszont az is igaz, hogy engem valahogy nem annyira ez a rész érdekel, és annyi téma van még, amiről általánosságban lehet írni:), ld. az első bejegyzéseidet.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.09. 11:31:49

Egyébként én is szívesen olvasom a blogod:), egyrészt mert a sajátomat elég akkor olvasni, amikor írom:D, másrészt mert tetszik a más nézőpont, még ha nem is mindig értek egyet vele.

mrbateman 2013.08.09. 11:38:27

@rpflora: Írj egy posztot (és ezt küldeném még Baktalórántházára lányomnak Erzsikének, vejemnek Lacinak, unokáimnak Ricsinek, Döncinek, Alízkának! )arról, hogy egyes kolleganőid vállalnak escort keretében "swingerklubba elkísérlek" című játékot is. A címében szerepeljen a "swinger" szó!...ha ez nem lesz címlapos, akkor leszopom magam.

Egyébként erre van valós kereslet, vagy ez olyan mint a franchise rendszerű kertészeti boltban 950 ezerért kirakott 4,5 méter magas kb 35 éves, fél köbméteres cserepű egzotikus pálma, amit úgysem fog megvenni soha senki, de lássa a paraszt, hogy rajtunk nem múlik még ilyet is vehetsz.
Mert mi értelme lenne kifizetni egy estére mondjuk 50 ezret? Tényleg mennyi ez?
Hogy spóroljon egy szűk 10-est a belépőn? Vagy ha ott sem talál magának kisbarátnőt, akkor miért nem gyűjt bélyeget?
szerintem ez egy zsákutcás fejlődési iránya a piacnak...mindenesetre kifejthetnéd egy címlap keretében!

Úgyis még két posztot ígértél és ez a "viszlát" még egy félnek sem elég.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.09. 12:19:04

@mrbateman: szerintem egyrészt igen, lehet vevőcsalogató, másrészt lehet, hogy a vendégnek szimplán ez a vágya, és ezért hajlandó többet fizetni. Elég sokan lehetnek, akiknek ez mondjuk megér egy ötvenest.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.09. 13:07:36

@Gyakori Kérdések Blog: általános árakból indultam ki, hosszabb időtartamra:)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.09. 13:19:31

Törlöm inkább, nehogy még kitalálja valami troll, hogy direkt reklámozok :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.09. 13:35:33

@mrbateman: Már beszéltünk erről a swinger dologról. Úgy látom téged nagyon zavar az a blog :P :) Szerintem nem csak ezen múlik az index címlap. Tényleg azt nézik, hogy rendszeres legyen a posztolás, jó legyen a téma és ne hemzsegjen a helyesírási hibáktól. Utóbbi kettő nekem ment, de az elsőt nehézkes teljesítenem... :(

Én speciel nem vállalok swingerezést, de escortot igen. Swingerezésnél ne nézzen már engem x ember, ahogy egy ki tudja milyen kinézetű emberkével elvagyok csak azért, mert fizetett és a pasi kinézetéből adódóan ezt az ott jelenlévők könnyen le is szűrik :)
Egyébként szerintem stimmel ez az 50e Ft, ha valaki bevállalja.
És mint írtam a másik loginról: engem is vittek már el nem egyszer titokban (hogy a többi vendég ne tudja meg és ne féltékenykedjen) hosszabb időre, ami nem órákban, hanem napokban mérhető.
Akinek erre van pénze, de még nem járt swinger klubban, viszont ki szeretné próbálni... meg sem kottyan neki az 50e Ft és elvégre miért is kurvázik valaki? Mert egyszerűbb sokszor :) Ergo így talál egy partnert, aki biztosan szexel vele mások előtt :)

mrbateman 2013.08.09. 14:23:03

@rpflora:"Úgy látom téged nagyon zavar az a blog :P :) "

:-)) Hagyjuk, ha válaszolok csak bonyolult lenne (egyébként nem zavar, de ez hosszú lenne)

na csak azért írtam, mert ha egy bloger ír valamit ami swingerről érintőlegesen szól szól az tuti címlap az utóbbi egy évben...ennyi.

Az 50 nem lényeg csak az arányok rávilágítanak a dolog értelmetlenségére, amúgy tartok tőle az 50-el a feelinget veszed meg, hogy meg tudod mutatni mások előtt, hogy tudsz te csajjal is érkezni...kinek van erre szüksége?...sok területen a zavart balfasz, jó és megbízható vevő.

Mindegy. hogy csináljunk címlapot? ez a kérdés
(Nehogymáabbahagydbazdmag!..na de télleg!)

Monkeyface3 2013.08.09. 15:04:44

Kedves Flóra!
Én is a ritkán kommentelők közé tartozom, de úgy érzem most hiba lenne nem jelezni, hogy szívesen olvasom az írásaidat és legalább ez folytatódjon, ennyit kapjunk belőled, ha már a kilétedet nagy titokban tartod, így vendégeid csak véletlenül lehetünk....

Monkeyface3 2013.08.09. 15:08:27

@mrbateman:

Ha van ebben a stílusban írt blogod valahol, linkeld be légyszíves. :) :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.09. 15:24:03

@rpflora: "engem is vittek már el nem egyszer titokban (hogy a többi vendég ne tudja meg és ne féltékenykedjen) hosszabb időre, ami nem órákban, hanem napokban mérhető. "

Miért, mi történt volna, ha a többi is tudja?:) Vagy arról van szó, hogy ez kiváltság, automatikusan nem töltesz el több napot valakivel, akkor sem, ha esetleg törzsvendég? Mert akkor értem a titkolózást:)

Egyébként ha én szeretnék swingerezni, azt hiszem, mindegy lenne, hogy néz ki a másik, csak vigyen:D, de én inkább bdsm-klub látogató vagyok.

@mrbateman: nem tudom, az is lehet, hogy az illető egyszerűen szeret swingerezni, nem?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.09. 16:50:17

@Ivonn88: Egyértelműen escortra csak visszajárósokkal megyek, mert rengeteg a visszaélés, ráadásul nem is értem néha a férfiakat, hogy első találkozásra már napokat meg fél napokat akarnak eltölteni valakivel/valamelyikünkkel, akit nem is ismernek :) Lehet, hogy nem is tetszenék élőben, nem is lennék szimpatikus, de ők már rögtön elvinnének fél napra :D
A titkolózás csak amiatt van, amit leírtam: féltékenykednek egymásra a vendégek. Jön Géza, aki odáig van meg vissza, de átlag fizetése van, havonta 2x jön, de az tutira... meglátná beszámolóban, hogy engem elvittek 2 hétre Korfura (csak példa :)), akkor besértődne, és nyilván nem rám, hanem magára, hogy neki nincs pénze erre, pedig deszívesenmegminden, aztán jön a sírás, kisebbségi komplexus, másik vendég anyázása...
Már attól kivagyok, amikor kiakadnak azon, hogy én tényleg ennyire jól éreztem-e magam xy vendéggel, mert a beszámolóban az van... és vele is jó-e, meg áááh...szóval érted :)
Úgyhogy az ilyen kiruccanásokat senkinek nem is mondom és megkérem a vendégemet is, hogy ne írja meg és ne dicsekedjen senkinek sehol ezzel. Ez a mi tutkunk :P Így még kicsit jobban is tetszik neki, mert olyan, mintha tényleg a szeretője lennék :P A többiek meg nem féltékenykednek. Mindenki happy :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.09. 16:52:24

@Monkeyface3: Azt én is támogatnám és rendszeres olvasó lennék :)
Egyébként van a hirdető oldalon egy hasonló nevű tag, aki hasonlóképpen is ír a csevegésekbe, mint mrbaterman :)
Véletlen műve? :D

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.09. 17:16:57

@Monkeyface3: Köszönöm, kedves tőled :)
Terjesszétek a blogom mindenfelé és ha azt látom, hogy már nem 50-en, hanem többen nézik és néha még komment is érkezik, akkor folytatom :P :)
Na, ettől függetlenül is lesz még poszt, ígérem. Annyiban segíthetnek a kedves olvasók, hogy ami érdekli őket, kérdésük van, poszt-ötletük, azt küldjék el nekem itt az oldalon keresztül emailen, üzenetben.

Nathan Drake 2013.08.09. 22:21:35

Egyébként már irtál olyan posztot ami vendégekről szólt, csak éppen úgy hogy kolléganők mesélték. Ilyen előtaggal nyugodtan lehetne saját élményt is belecsempészni a többi közé, elég jól irsz ahoz hogy ne tünjön fel :)
Cimoldalhoz meg szerintem is durva dolgokat kell irni (sajnos), de ilyen a media. Mint pl. a menstruálos volt... EGy hogyan dug a politikus/celeb/stb. tuti befutó :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.10. 10:23:27

@Nathan Drake: Lehet benne valami :)
Politikus és celeb konkrétan nem volt nálam... vagyis celeb talán igen, de nem az a nagyon ismert :)
Politikus "haverja", úgymond "üzlettársa" viszont járt nálam. Konkrétan Magyarország királyának egyik ismerőse :D
Én mondjuk nem tudtam, hogy ki ő, nem is ismert személyiség, viszont elmondta a teljes nevét, így rákeresve a neten találtam közös fotókat magyar politikusokkal :)
Viszont saját posztot nem érdemel a dolog. Semmi extra. Ha épp itt van az országban, jön, szexel, megy. Normális, kedves és természetesen nem Adonisz, de jó fej :)

puncogó 2013.08.10. 12:18:11

@rpflora: Örülök,ha maradsz és nem fosztasz meg az rpflorás nem "tinipicsa" :) önmagadtól.
Az alvilág neves, nevesebb személyei benéztek már hozzád vendégként?

Kaugár 2013.08.10. 17:59:30

Őszintén sajnálnám, ha lemondanál az írás öröméről!
Nemrég fedeztem föl a blogodat és érdeklődéssel olvastam a témákat ebben a kultúrkörben amit
sokféleképpen megközelíthetünk de mégis izgalmas és hát igen időszerű aktualitással bírnak.
Érdekes és valós szituációk ezek, hiszen ma hazánkban (kis túlzással)szinte minden második nő űzi ezt az "ősi" mesterséget!
Ki jobban, ki kevésbé hatékonyan de nagyon sokan próbálnak ebből megélni.
Ez nyilván a hazai munkaerő piac igen nagyfokú elsorvadására vezethető vissza, ám ettől még igaz!
Tehát aktualitása van az írásaidnak!
Mivel Te a magyar piacról írsz ezért kellene folytatnod!
A többség ugyanis magyar árakon, magyar vendégeket fogad.
Engem speciel nem különösebben izgat, hogy a külföldi "látogató"mit csinált vagy mennyit fizetett, viszont a Magyar viszonyok annál inkább foglalkoztatnak.

bambalien 2013.08.10. 18:03:26

Szia Flóra! Kár, hogy nem folytatod! Sok sikert bármerre is sodorjon...

Fekete Sámuel 2013.08.11. 20:12:16

Drága jó Flóra... hiányozni fogsz. El nem ért cél lettél, tudod? Azért szeretlek nagyon... jó vendégeket mindörökké! :-)

mrbateman 2013.08.14. 08:26:33

@Ivonn88: Jó is az ebben a nagy melegben!
...viszont akkor minek neki fizetett kísérő?...mindegy hagyjuk. (arra gondoltam esetleg voltatok ilyen helyzetben és találtok valami "értelmes" magyarázatot)
@rpflora: Nagyon szimpatikus, megnyerő fiatalember lehet.:-)
Nem én vagyok, van nick-em ott is de csak olvasó, néző vagyok, meg röhögök a MT-ak fasságain...gondoltam már trollkodásra, de 2 órán belül úgyis kibasznának...ráadásul nézik az IP-ket, ami önmagában - tekintve az oldal műfajából eredő szenzitivitást - több, mint elgonolkodtató és megérne egy-két fülest, mindenesetre, ha trollkodnék nem engedne újabb regisztrációt.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.14. 09:56:44

@mrbateman: valamit még mindig nem értek:O. Miért, kinek fizetett volna?:O

mrbateman 2013.08.14. 11:36:24

@Ivonn88: Miért te ingyen kísérnél?

Érdekes felállás lenne, ha te győzködnél, hogy nehogymár pénzért...:-D

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.14. 11:50:42

@mrbateman: oké, most látom, hogy a "minek neki fizetett kísérőt" én úgy olvastam, hogy "minek neki fizetett a kísérő", vagy valami hasonló:DD

Egyébként nekem most kapásból az ugrik be, hogy a pasi garantáltan szexelni akar a swinger klubban, úgyhogy elvisz egy csinos lányt, aki garantáltan szexelni fog vele. Nincs tapasztalatom swinger klubokkal, de gondolom, megtörténhet, hogy az ember egyszeűen nem tud kivel lefeküdni. Vagy lehet, hogy a pasi már többször találkozott azzal a szolgáltatóval, akit végül elvinne a swingerbe, mert amúgy nem mindegy neki, kivel fekszik le. Nem tudom, de neme gy irracionális helyzet.

mrbateman 2013.08.14. 12:16:47

@Ivonn88: csak annyiban irracionális, hogy ha a biztos szex kell, akkor miért nem jó a 15/óra, miért kell ahhoz sw klub 50-ért?

Mindegy hagyjuk, mellékszál!:-))

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.14. 12:30:36

@mrbateman: mert a swingernek része lehet az is, hogy mások néznek szex közben, plusz megvan az esélye, hogy mások is becsatlakoznak. Egyébként én az 50-re azért gondoltam, mert egy swingeres látogatás nyilván nem csak 1-2 órás időtöltés, hanem hosszabb, ami természetesen több pénzbe is kerül.

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.08.14. 17:08:51

@mrbateman:
" ez olyan mint a franchise rendszerű kertészeti boltban 950 ezerért kirakott 4,5 méter magas kb 35 éves, fél köbméteres cserepű egzotikus pálma, amit úgysem fog megvenni soha senki, de lássa a paraszt, hogy rajtunk nem múlik még ilyet is vehetsz."

Te azt csak hiszed. Azért mert te nem vennéd meg, másnak lehet hogy pont erre van szüksége. Én már vettem hasonlót.

SkoFa 2013.08.24. 17:44:39

Az jó lesz, ha megszűnik ez a blog. Nagyon undorító volt egy csomó cikk itt, az egész koncepció nagyon ocsmány volt :(
Ahogy láttam, páran szóltak is érte, de a blogoló juszt is csinálta, szerintem simán provokálásból. Mint a rossz kölykök. Aztán, ahogy a rossz kölykök csinálják, ha hirtelen nincsenek reflektorfényben, akkor unalmassá válik a legnagyobb, legundorítóbb trollság is és szépen vége lesz. Ahogy ennek a szemétségnek is, ami amúgy eléggé kamugyanús is, hogy szépen fejezzem ki magamat.
süti beállítások módosítása