Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Ha egy prostituált menstruál

2013.05.06. 12:34

szerző: rpflora

Igen, ez az a téma, amit nagy titok, misztikum és kérdések sorozata övez. :)

Vajon hogy csinálja a lány, hogy akkor is tud fogadni vendéget, amikor épp megvan neki? Vajon a vendég rájön, rájöhet a turpisságra vagy sem? Van valami látható jele? Esetleg gyógyszert szed, ami késlelteti, netán nem engedi a menstruáció bekövetkezését?

Dehogy. :)

Direkt vezettem fel úgy, mintha valami nagyon furmányos, nagyon különleges technikáról lenne szó, ami ha kiderül, akkor a hírekben is bemondják. :) A megoldás pedig nagyon egyszerű, mint például a bűvész trükkök nagy része is. Csak épp senki nem gondol a legegyszerűbb dolgokra; mindig túl akarjuk bonyolítani a megoldásokat.

Itt pedig nem más a megoldás, mint direkt erre a célra kapható "tampon", amit legtöbb esetben szexshopokban lehet megvásárolni.
Nem kúp alakú, mint a hagyományos tampon és madzagja sincs. Egyszerűen fel kell helyezni, hogy úgy mondjam tövig. Természetesen az anyaga is más, mint a tamponnak. Végeredményben egy - általában - kör alakú (de van szívecske is) szivacsdarabkáról van szó, ami puha, nedvszívó, orvosilag bevizsgált, steril.
Használható úszáshoz, meg még sok olyan esetben, ahol nem lenne túl bizalomgerjesztő egy kilógó madzag, vagy maga a tény, hogy épp menstruál a nő.

Nem látható, alapesetben nem érezhető. Maximum a kiszedésével kell kicsit bajlódni, ha előzőleg az átlagnál nagyobb mérettel megáldott vendég dolgoztatott meg. :)

Mivel annyira nem különleges az anyaga, mint a hagyományos tamponnak, ezért olyan sokáig nem is bírja a "strapát", tehát ilyen esetben (legalábbis én), 1,5 órásnál hosszabb időre bejelentkező vendéget nem fogadok, hiszen ha megtelt, átvérezhet; olyan lesz a gumi, stb. Mindegy, inkább ne menjünk bele :)
És az ujjazást ilyenkor nem is szoktam hagyni, mert ha elég mélyre nyúl a vendég, kitapintható a szivacs, és az ciki :). Gumiban viszont elméletileg egyáltalán nem érezhető.

Elég "drága" mulatság egyébként, mivel egy 8-10 darabos kiadás 4500-6000 Ft között mozog egy nem akciós helyen, ami kb addig elég (jó esetben), ameddig tart a menstruáció. Egy átlagos tampon pedig párszáz Ft és hosszabb idő alatt fogy el.

Tehát, kedves uraim, íme a nagy titok, ez volt az. :) Akit érdekel (esetleg otthonra, barátnőnek, hogy ne többé ne legyen a szex alól kibúvó a "megvan" szöveg :)), linkelek egyet, de ti is rákereshettek a neten. Ez csak 3 darabos és valamilyen krémes anyaggal van enyhén átitatva, hogy belülről ápoljon, meg hasonlók. Hirtelen csak ezt találtam:


Katt

De ha már itt tartunk: sok lány (főleg a kezdők) nem ismerik ezt a technikát, ezért ilyenkor nem dolgoznak. Vagy megoldják másképp... például mosogatószivacsból kivágnak egy darabot és azt helyezik fel, ha nincs pénzük erre, vagy nem akarnak erre költeni.
Ez azért nem a legsterilebb megoldás, plusz az anyaga durvább, mint az erre a célra gyártott szivacsnak, ezért kényelmetlenebb is, és akár a vendég is megérezheti, hogy bent valami nem stimmel. De végszükség esetén ez is alkalmazható, ha hirtelen megjön, nincs kéznél az eredeti megoldás, és a vendég pedig hamarosan megérkezik.

Címkék: technika szivacs trükk titok ujjazás tampon vérzés havi menstruáció havivérzés mosogatószivacs steril

50 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr265284286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbateman 2013.05.06. 13:22:33

the money never sleeps.
Soha ki nem találtam volna, igaz bele sem gondoltam...viszont olyan volt már, hogy egyeztetés során kiderült nem aktuális a dolog, mert pirosbetűs ünnep nem dolgozik. (ezek persze nagyon régi történetek)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.06. 14:06:26

@mrbateman: No igen. De nem csak a pénz és folyamatos munka miatt van erre szükség. A visszajárós vendégek, vendégeink gondolnak egyet, telefonálnak,mert épp ráérnek és jönnének... és ha 3 nap múlva adnék nekik időpontot, akkor sértődés van, esetleg elpártolás, stb. Én azért nem vagyok annyira fanatikus, hogy folyamatosan dolgozzak így. Általában az első 2 napon nem dolgozom, utána pedig ezt használom, ha nagyon jönni akarnak a vendégek.
Nem utolsó sorban a posztom utolsó mondata is gyakran előfordulhat lányoknál (hamarabb jön meg, mint kellene), de közben be van táblázva egész napra. Kellemetlen lemondani 4-5 vendéget valami béna dumával, vagy lehet, hogy kicsit még cikibb az igazságot elmondani.

Alaister Grand 2013.05.07. 00:01:50

Ha ez csak ennyi neked, akkor a szerencsés 30%-nyi nőhöz tartozol, akik nem döglenek bele minden hónapban a mensibe. Ugyanis nem a vérzéssel magával van bajuk, hanem azzal, hogy baromira görcsölnek. Olyankor nem azért húzódzkodnak a dugástól, mert júúúj, vééééééres lesz a lepedő, hanem azért, mert annak a gondolatára is hányingerük támad, hogy valaki/valami megközelítse őket "alulról".

bbwd 2013.05.07. 00:07:42

hiánypótló blog...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 00:20:03

@Alaister Grand: Telibe találtad :) Nálam az első nap például ilyen. Egyébként pedig vannak társaim, akik ilyenkor kívánósabbak; pont, hogy nem negatívan hat rájuk. Az viszont tény, hogy a görcsölés egy nagyon szemét dolog... Viszont, ha kell a pénz egy lánynak, akkor nincs fejfájás, nincs rossz idő, nincs kifogás.... Otthon viszont lehet kifogás :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 00:22:23

@bbwd: Igen, szerintem is :) Bár a 3 pont a mondatod után kicsit cinikussá teszi kijelentésed, de van annyi önbizalmam, hogy ha cinikusan is mondtad, tudjam, hogy tényleg igaz, amit mondasz :) Sok olyan infót és véleményt osztok meg, amiket eddig más sosem... vagy hamisan osztottak meg eddig, igazságnak beállítva - kizárólag reklám céljából.
Nálam itt nincs tabu :)
Csernus vagyok, csak lányban :P :)

dtk74 2013.05.07. 01:22:43

Van olcsóbban is, persze nagy kiszerelésben.
Én innen rendeltem az asszonynak. Le is esett az álla amikor kibontotta a csomagot. :-)

shop.goldengate.hu/puha_tampon_(50db)

fospunpa 2013.05.07. 01:50:39

@rpflora: Flórika! Azért álljunk már meg egy szóra, nehogy már Csernushoz hasonlítsd magad. Te csak egy büdös kurva vagy, és nem, nem én mondom, hanem Te magadról, hiszen ez a blogod címe (kurvavagyok).

Te a retkes altestedbe rongyokat dugdosol fel, hogy amikor megbasznak, ne vérezzék össze magukat, ő pedig embereket gyógyít...

Szóval maradjunk a realitásoknál, Csernus egy képzett orvos, te pedig egy kurva.

Ami lássuk be azért KURVÁRA nem mindegy! :)

Revolutionist 2013.05.07. 02:21:06

Ilyen intelligensen élvezetesen ügyessen ír blogot egy prosti? Vagy inkább van egy fogalmazó főállású blogger itt és a ribik csak mesélgetnek neki? ;)

jpmjpm 2013.05.07. 03:06:00

végülis néhány poszt alatt bevallottad, hogy felesleges hinni nektek. a vendégeitek nagy részét lenézitek. ha valaki sokáig bírja az gáz, azt szeretitek, ha hamar elmegy, mert akkor nem kell megdolgozni a pénzetekért. akárkit átvágtok és lenéztek úgy, hogy tőle kaptok 12-15 ezer forintot egy órára. és mindeközben tök menőnek érzitek magatokat.

rosszul látom?

neoteny · http://word.blog.hu 2013.05.07. 03:32:04

@bbwd:

Azt viszont el kell ismerni hogy nem fél a szakmába vágyók által képviselt versenytől, hajlandó az utánpótlást tájékoztatni néminemű szakmai titkokról. Azért ez nagyvonalúságra vall.

fülesboci 2013.05.07. 06:04:00

ribi, egy jó kan megérzi a szagodon..

judy7 2013.05.07. 07:21:07

Hát mit mondjak, max poénból fogadnám el ha a pasim ilyen izét venne nekem. Rossz is lenne ha ennyire érzéketlen lenne velem szemben.
Persze ha valaki dugásból él, érthető. Annyi pénzért egy kis önkínzás - sima ügy.

kvadrillio 2013.05.07. 07:45:33

akkor ez TERHESSÉGMEGELŐZŐ TECHNIKA IS EGYBEN ! :)

alien 2013.05.07. 08:35:07

@fospunpa: CSernus egy nevetséges celeb

én már a fény gyermeke vagyok 2013.05.07. 08:39:36

A témát érdemes boncolgatni. Mit csinál az a kurvanéni, akinek akut hasmenése van? És az, aki gyakran hány?
Egyébként a probléma hamarosan megoldódik, egy kormányhatározat értelmében június 1-től a kurvanénik 10%-kal kevesebbet fognak menstruálni.

Mérnork 2013.05.07. 08:54:35

Elrejteni? Minek? Jó kis vámpíros fílingje van, előjátéknak kis nyalakodás, utána jöhet a durr bele. ;-)

Denzelii 2013.05.07. 09:09:57

Azért gondolom a tablettás módszert is alkalmazzák páran. Nem tudom milyen arányban használnak a lányok tablettát, de azzal ugye hónapokig el lehet tolni a ciklust.
Vagy ez marginális?
(mert ismerős körben több lánytól hallottam, hogy tablettával oldja meg... sajnos)

jet set 2013.05.07. 09:19:37

@Revolutionist: Szerinted? :-) A lurva blog is kamu volt, ez is az. De nem kell az ilyesmivel törődni, ha szórakoztató az írás.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 09:22:16

Jajjj, jajj, már megint jönnek a csalódott vendégek, akiknek kevesebb eszük van, mint némelyik kolléganőmnek :)
Ha tudnátok mondatot értelmezni, akkor rájöhettetek volna már, hogy nem lenézem a vendégeket, csak nem cukimuki módon foglamazom meg azt, ami zavar. Továbbá itt kimondhatom/juk őszintén, ki mi gondol. Ahogy ti is eljártok kurvázni, itt becsméreltek, de amikor megjelensz egy kolléganőmnél, akkor rendes vagy meg aranyos :)
Ezért sem törlöm a szidalmazó kommenteket. :)
Egyébként miért furcsa az, hogy egy prostituált intelligens? Elég sok egyetemista lány finanszírozza az iskoláját ebből. Továbbá tévhit, hogy minden kurva buta... Nem feltétlenül butaság és intelligencia hiánya viszi rá az embert arra, hogy kurva legyen.
Najó, az utcaiak esetén más a dolog...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 09:23:13

@jet set: Miért lenne kamu? :D Mi értelme lenne, ha kamu? Sőt, olyan dolgokat írok meg, amiket máshonnan soha nem tudnál meg. Akkor miért is kamu?
Látsz bannert, sorozatosan ismétlődő linket, vagy bármit?

kúrórudi 2013.05.07. 10:16:25

"Vajon hogy csinálja a lány, hogy akkor is tud fogadni vendéget, amikor épp megvan neki?"

szopni meg análozni akkor is tud...

kúrórudi 2013.05.07. 10:17:02

de amúgy meg amilyen igénytelen a legtöbbje simán odatolja a véres pináját is....

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 10:18:54

@fospunpa:
1: nem vagyok büdös. Azok a vendégek között vannak.
2: igen, kurva vagyok, ez a blogom címe is, ami lehet foglalkozás és lehet minősítés, trágár szó is. Te utóbbiként használod. Ez nem tetszik, de hát ez van. :)
Elnézésedet kérem, hogy Csernus stílusát viccből összehasonlítottam azzal, hogy sokszor agresszíven fejezem ki mondandóm. Bár látom, hogy a humorérzéked nincs a topon és csak azért jöttél, hogy jól megmond a dolgokat és kötözködj. De az internet már csak ilyen :)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.05.07. 11:02:21

@rpflora: Nincs most épp munkaidő? ;)
(Vagy az újságíró tanoncoknál épp most van?)
Üdvözlöm Havas "tanár úrat"...

bisztosjomunkasember 2013.05.07. 11:40:39

es ha a kurva kisaszonnynak az orra folyik?

Zka77 2013.05.07. 13:26:25

@fospunpa: de szar troll vagy öcsém.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 14:09:41

@bisztosjomunkasember: Erről is lesz külön poszt. De elöljáróban annyit, amolyan spoilerként: zsebkendő. Többet nem árulhatok el :)

Alaister Grand 2013.05.07. 14:16:17

@dtk74:

Asszony helyében azzal a mozdulattal toltam volna le a torkodon azt a csomagot.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 14:29:28

@Alaister Grand:
Ez azért nő-függő is :) Ha szexmániás a felesége, imádják egymást, mint a tinik és mindig kívánják a másikat; szeretnek sokat szexelni, akkor nincs ezzel gond.
Akkor lehet érdekes a szitu, ha a nővel ez nincs megbeszélve és nincs ennyire rákattanva a témára :)
Ebben az esetben én is lenyomnám a férjem/párom torkán :D
De ha a nő úgy is kívánja és élvezi a szexet, akkor ez csak megkönnyíti mindkettőjük dolgát.
Lehet egyetérteni meg ellenkezni, de itt is 2 emberen múlik minden. Úgy tűnik, nekik olyan a kapcsolatuk, hogy egy ilyen "húzás" a férj részéről belefér :)

Mr.Y 2013.05.07. 14:52:45

"Nem elég, hogy kurva, még fizetni is kell érte!"

Mária 2013.05.07. 15:23:06

Ugyan már... méghogy ezt a blogot egy hozzáértő írja :)

Hiszen az elemi anatómiai ismeretei is hiányoznak :)

Idézném:

"Maximum a kiszedésével kell kicsit bajlódni, ha előzőleg az átlagnál nagyobb mérettel megáldott vendég dolgoztatott meg."

Kérdés:

Lévén ez az eszköz egy pesszáriumszerű valami, ami a méhszájra illeszkedik, mégis hová tudná feltolni a kedves nagyfarkú vendég? A hasüregbe? Netán mandulának?

*

Idézném:

"sok lány (főleg a kezdők) nem ismerik ezt a technikát, ezért ilyenkor nem dolgoznak"

Kérdés: lehet, hogy ezek a lányok odafigyeltek az általános iskolában, amikor azt tanulták, hogy a menstruáció alatt a méhszájat egyébként lezáró nyálkadugó is eltávozik, így a méh belsejébe, és onnan tovább a petefészkek felé könnyebben feljuthatnak a kórokozók. Ezért nem okos dolog a vérzés ideje alatt is dugni, mint a nyulak.

*

Idézném:

"Végeredményben egy - általában - kör alakú (de van szívecske is) szivacsdarabkáról van szó, ami puha, nedvszívó, orvosilag bevizsgált, steril."

Tényleg érdekelne, hogy egy SZÍVECSKE formájú - vagyis nagyjából háromszög formára vágott - anyag hogyan tudná a kis túlzással kör keresztmetszetű vagina formáját követve igazodni a kör formához, hogy szivárgásmentesen lezárja a váladék útját.

váj mí 2013.05.07. 15:29:33

@Alaister Grand: Már miért is? Ezek a tamponok, a hagyományosokkal ellentétben igen jó szolgálatot tesznek úszás vagy sportolás közben is. Megveheted őket 3 darabjával csomagolva a DM-ben (ahol erényes háziasszonyok vásárolnak elsősorban, ugye), nagyon drágáért, 10-14-es csomagolásban szexshopokban közepesen drágáért, vagy 25-50-es csomagolásban elfogadható áron a neten.
Ja, igen, mellesleg szex közben is jól használhatók. A betét ugye szóba sem jöhet, a hagyományos tampon nem túl érzéki a kilógó zsinórral, no meg a partner érzi is a keményebb anyagot.

váj mí 2013.05.07. 15:34:08

@Mária: Pedig képes rá. Tapasztalat. Én ugyanis napközben ilyen soft-tamponokat használok, és legutóbb pont szívecske alakúakat fogtam ki. Sokkal kényelmesebbek, mint a hagyományos tamponok. Próbáld ki. Ha szégyellsz sex-shopba bemenni, akkor a DM-ben is megtalálod, de ott drágább.

florentina 2013.05.07. 15:45:06

@Mária: Ilyet en is szoktam hasznalni,tehat:
1. Ez nem pesszarium,nem illeszkedik a mehszajra
2. Igen, sziv alaku is van (en azt hasznalom), a forma pontosan azert ilyen, mert jol felhelyezve megakadalyozza (a verzes erössegetöl függöen) egy ideig a ver kiszivargasat
3. Igen ilyenkor nagyobb a fertözes veszelye, ezert is hasznal az ember gumit (meg mint tudjuk, minden normalis ember amugy is)
4. A nagy farok (vagy egyeb meretes dolog) feljebb tudja tolni es mivel szivacs, benyomja a "sarokba" (mehnyakszaj es hüvely fala köze). Kiszedni valoban nem egyszerü, föleg ilyenkor nem.

Fiuk, azert a menstruacio tüneteiröl nem nektek kene kiselöadast tartanotok! Fogalmatok sincs az egeszröl, mivel nem elitek at (na azt egyszer megneznem :))) Van akit nem nagyon visel meg es a verzes sem erös, van akinel forditva, stb. Nyilvan mindenki ehhez merten maga dönti el, akar / tud - e ilyenkor szexelni vagy sem. En pl. pont ebben az idöszakban es röviddel elötte kivanom leginkabb a szexet. Ez a Softtampon ezert is jo megoldas.

Mária 2013.05.07. 16:03:38

@váj mí:

Úgy nézek én ki, mint aki szégyell bárhová bemenni?

:D

váj mí 2013.05.07. 16:18:18

@Mária: Há' mittomén, lehetnek a határok... ;)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 16:31:23

@Mária:
Kedves Mária!

Kérlek, ismét olvasd el (ezúttal figyelmesen) a bejegyzést! A válaszokat megtalálod ott, ahonnan idéztél is. Példa: nem olyan nedvszívó, mint a tampon, ezért többször is kell cserélni (konkrétan megírtam, hogy 1,5 óránál hosszabb időre nem fogadok vendéget).

2: az ujjam kisebb, mint egy 22 centis farok, tehát, ha én az anatómiához nem értek, akkor te meg a szexhez :P Najó, nem gonoszkodom, de hát szerintem elég logikus, hogy feljebb tud csúszni (hüvely- és ujjmérettől függően) munka során.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 16:34:05

@Mária:
Ohh, annyira siettem a válasszal, hogy nem is láttam mennyien megválaszolták már helyettem :) Egyébként ismét mondom: ott a bejegyzésben link is van a soft tamponhoz, ami PONT szív alakú, tehát nem csak úgy kitaláltam :) Tessék figyelmesebben elolvasni a bejegyzéseket :)

dtk74 2013.05.07. 19:06:02

@Alaister Grand: A feleségemnek a spirál felhelyezése után rendszertelen lett a vérzése. Egy hétig megvan, utána csend egy hétig, majd megint két napig vérzik. Nem erős, nincs görcs, de kellemetlen neki. Erre javasolta neki ismerős ezt a tampont, amit első két alkalommal 1000 Ft./db áron vettünk meg. A páromnak bevált a cucc, de sokallta az árát. Jó férjként megleptem a megoldással.

Ez volt a szép válasz, de mivel büdös bunkó módjára reagáltál, jár neked egy másik is.

Úgy gondoljuk, hogy ha anyukád torkán tolt le volna balamit apukád kilenc hónappal a születésed előtt, akkor most a világ jobb hely lehetne a hiányoddal. Nézz utána az empátia szónak, és máskor kérdezz, gondolkodj, utána játszál harci Marcit.

Ha pedig le akarsz tolni valamit a torkomon, írd meg, adok helyet időt, szeretem a kihívásokat!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 19:13:51

@dtk74:
Ne veszekedjünk, ne veszekedjetek :) A neten mindenki erősebb és okosabb a másiknál. Első körben engem is felhúzott a stílusa, de aztán kommentben reagáltam neki korrekten, hiszen ha úgyanúgy trollkodom (tetszik ez a szó :)), akkor abból sosem tanul, csak visszaír megint, arra te megint, arra ő megint, és így tovább :D Aminek az eredménye egy stresszes nap lesz :)

Revolutionist 2013.05.07. 19:33:40

@rpflora: "Egyébként miért furcsa az, hogy egy prostituált intelligens? Elég sok egyetemista lány finanszírozza az iskoláját ebből.

Azok szerintem nem profik, hanem alkalmik; azaz ha megszorulnak, alkalmanként nem utasítanak vissza egy-egy ajánlatot... (ilyen barátnőm is volt, aki bevallotta hogy volt egy-egy exklúzív ajánlat 18-20 éves kora körül amire nem tudott nemet mondani, tehát alkalmi kurva volt) profi prostik közt szerintem ha egyetlen egy egyetemistát mutatsz nekem, nobeldíjat adok neked... legalábbis ez a véleményem...

" Továbbá tévhit, hogy minden kurva buta... Nem feltétlenül butaság és intelligencia hiánya viszi rá az embert arra, hogy kurva legyen. "

hát nekem speciel saccperkb 70-80 -al volt dolgom, ami nem tudom mennyire számít jó kontroll csoportnak, de számomra mind butának tűntek... de tévedés jogát fenntartom... olyan nagyon mély és hosszadalmas beszélgetésekbe amúgy sem merül az ember...

Hát nem tudom, de az hogy intelligens okos kurva, az annyira szexi számomra, hogy ha nekem egy bolt során (bár már jó pár éve nem veszem igénybe e szolgáltatást, több okból), megtudnám hogy az örömlány, túl azon hogy gyönyörű, még intelligens, pl egyetemista, hát szerintem sanszos hogy belészeretnék... XD

váj mí 2013.05.07. 20:01:00

@Revolutionist: Az intelligencia nem egyetemi diploma kérdése, a műveltség sem, pláne a büfészakok korában.
Viszont művelt kurvából tényleg nem sok van. Okosból azért már több, ha azt vesszük alapnak, hogy "megvan a magához való esze".

dtk74 2013.05.07. 20:34:17

@rpflora: Igazad van, elnézést.

Fekete Sámuel 2013.05.09. 12:18:36

@fospunpa: Csernus egy degenerált drogos zsiddancs és kevéssel van több köze van az orvosláshoz, mint a Gyurcsóknak.

Flóra meg az első és a jelek szerint egyetlen prosti, aki ki mer ide jönni, az Internetre, és rengeteg magadfajta véglény anyázása ellenére is nem kicsit kedvesen maradva oszt meg nekünk pótolhatatlan műhelytitkokat.

Úgyhogy ne hasonlítsd csak a Csernushoz. Dugd meg Csernust.

Ivonn (törölt) 2013.05.09. 21:29:11

@Revolutionist: jelentkezem, mint egyetemista szexmunkás, továbbá még három másik ilyen ismerősöm van. Hogy mennyire elterjedt, az jó kérdés, de biztos nem csak mi négyen jutunk egész Magyarországra. Egyébként én egy ember szolgáltatókeresési szokásaiból nem vonnék le következtetést.

Revolutionist 2013.05.12. 01:44:56

@Ivonn: ok... már szerelmes is vagyok... XD
süti beállítások módosítása