Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Görbe kuki

2012.11.19. 16:31

szerző: rpflora

Hűűűű, de utáljuk! Még talán a felfele görbülővel nincs baj, de amelyik lefelé görbül... hát az szörnyű!

görbe.jpg

Itt is érvényesül természetesen az, hogy az ilyen kukkanccsal rendelkező egyének azt hiszik (mi hitetjük el), hogy ez jó és mennyire tetszik. Pedig rohadtul nem - nem hiába gyárt belőle a természet keveset. Nem erre van tervezve a nuni, hanem az egyenesre, vagy az enyhén felfele görbülőre. Persze nem mindegy a póz sem, de nem rég olvastam az egyik üzenőfalon (nem, nem Facebook-on :)), hogy egy vendég szerint ezt imádják a lányok, hiszen érinti a G-pontot. Felnevettem :)
A nők azért sikítoznak az ilyen kukinál, mert fáj. Nem pedig a G-pont miatt :) Talán hátulról oké, de így is és minden pózban eleve nehéz begyömöszölni, továbbá kutya pózt kivéve semmilyen szinten nem érintheti a G-pontot, mivel az a hüvely felső falán van, ergo a felfele görbülő kuki érinti - ha már ennyire bele akarunk menni a térhatásokba.

Ez van, skacok. Persze nem kell elrohanni megműteni, mert a magánéletben biztos van olyan nő, akinek tetszik (azért ha érzelmek vannak, a szex is más - legalábbis nekünk.) Az pedig, hogy nekünk nem jön be, egyéni szociális problémánk. :)

Címkék: punci farok görbe hátulról kuki gpont görbe farok görbefarok

38 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr174914894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walt30 2013.02.05. 16:08:04

Kedves "rpflora" posztoló!

Szinte soha, semmihez nem szoktam hozzászólni, de ebben az esetben nem tudtam megállni. Csak ezért regisztráltam a blog.hu oldalra.

Kezdem ott, hogy a posztod rendkívül egyoldalúan állítja be az ilyen "problémával" rendelkező férfiak hozzáállását; azt sejteti, mintha ezzel mindenki csak kérkedni szeretne. Ez egyáltalán nem így van.

Én a magam esetét tudom elmesélni.
25 éves koromig jóformán CSAK emiatt nem mertem szexuális kapcsolatot létesíteni, mert láttam, hogy "nekem nem olyan mint másoknak". Emiatt nagyon komoly lelki problémáim lettek, még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben.
Igen, "fizetős szolgáltatást" is igénybe vettem, ahol a hölgy nagyon kedvesen megnyugtatott, hogy ez egyáltalán nem probléma, de a túlzott szorongás, és az évek alatt felhalmozott frusztráltság miatt nem jött össze a dolog.

Ezután szerencsére nem sokkal rám talált a szerelem, és egy hosszú kapcsolatom volt, amiben semmilyen gondot nem okozott ez a "másság". Közel 8 éve együtt voltunk, amikor a párom kijelentette - derült égből villámcsapásként ért a dolog -, hogy márpedig őt ez igenis zavarja, műttessem meg magam, vagy elhagy. Voltam szakorvosnál, aki azt mondta, nagyon komplikált a műtét és nem is biztos, hogy meghozza a várt eredményt.
Kétszer futottam neki, az utolsó pillanatban mindkétszer visszakoztam.
Párommal szétmentünk, részéről ez volt a fő indok.

De ez már a régmúlt, azóta harmonikus kapcsolatban élek, és ez téma sosem okozott semmilyen konfliktust.

Hozzászólásommal csak arra szeretném nyomatékosan felhívni a figyelmet, hogy nem csak nagy arcú, macsók léteznek, akik mindenféle testi adottságukkal kérkedni szeretnek, vannak sajnos, nem is kevesen, akik nagyon sokat szenvednek, akár ugyanazon dolgok miatt. A legtöbbször feleslegesen.

Számomra és "sortársaim" számára sértő lehet(ett) ez a poszt, ezt szerettem volna kicsit árnyalni a hozzászólásommal.

Köszönöm!
Walt30

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 16:36:05

@Walt30:
Nagyon sajnálom a dolgot és a volt barátnőd pedig kapja be.... és
Viszont félreértesz: nem azokat akarom/akartam bántani, akik nem vagánykodnak vele. Azokkal van bajom, akikkel a fizetős lányok elhitették, hogy alapvetően ezt imádják a lányok.
Senkit semmi miatt (amiről nem tehet) nem szokásom lenézni, sőt. Olvasd el az utolsó mondatomat ennél a posztnál:
"Persze nem kell elrohanni megműteni, mert a magánéletben biztos van olyan nő, akinek tetszik (azért ha érzelmek vannak, a szex is más - legalábbis nekünk.) Az pedig, hogy nekünk nem jön be, egyéni szociális problémánk. :) "

Tehát nyugi, nincs ezzel semmi gond, de az gáz, ha valaki azt hiszi, hogy ez minden nő álma.

Viszont te is megtaláltad a hozzád illő párt és innentől nincs miről beszélni és nem is kell soha többet (akár vele maradzs, akár nem) ezen rágódnod és én (bár nem tudod, hogy ki vagyok) is szívesen látlak, akár kicsi, akár nagy, akár görbe, akár nem :)
puszi

Walt30 2013.02.05. 16:53:07

Igazad van, nagyon az első mondatra fókuszáltam: "Hűűűű, de utáljuk!"
A poszt végére tényleg szépen a helyére teszed a dolgot.
Sajnos ez olyan "trauma", ami nem múlik nyomtalanul - úgy értem lélekben -, de most már én sem a múlton rágódon, hiszen egy boldog jelenben élek, és a még boldogabb jövőt építjük, közösen.
Köszönöm a kedves válaszod! :)

Fekete Sámuel 2013.03.24. 23:56:10

Egy picit nekem is lefele görbül, de csak kb. feleannyira, mint a képen. Amellett elég vastag. Flóra, az se jó? Most ne a lelkemet ápold, tisztán akarok látni :-) Előre is köszi a választ :-)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.03.25. 09:49:00

@Juhász Jácint: @Juhász Jácint:
Én csak úgy tudok reagálni erre, hogy a lányok nagyrészének véleményét közvetítem, tehát ez nem 100%-ban igaz, csak nagyrészt.
Én úgy tudom, hogy nem szeretjük (én kifejezetten nem), főleg, ha még vastag is. De persze eljátszuk, hogy jó és imádjuk. De fontos tudni, hogy normális lányok esetén ez az egész munka. Ha pl te csinálnád ezt a munkát, és jönne hozzád egy olyan lány, akiben valami nagyon nem tetszik, akkor te se örülnél neki.
Ha a magánéletben jönne olyan lány, akiben valami nem tetszik, az megint más tészta, mert az már nem munka.
Remélem érthető így.
De erről senki nem tehet, legfőképp a görbe kuki tulajdonosa. És a franc tudja, lehet, hogy van olyan lány, aki kifejezetten ezt szereti a munkában és magánéletben is, de én sajnos nem ismerek ilyet.
Ettől még természetesen sok mindentől függ egy aktus a lányoknál, nem elég hozzá egy kuki :)
Szóval hajrá kedves Jácint, ezeket ne vedd magadra, főleg, hogy tök normálisnak tűnsz, ami ritka, szóval ez kiegyenlíti a "negatívumot" ;)

Csii 2013.05.02. 20:31:31

Minden nő más belül, ahogy a férfiak is különböznek egymástól.

Én azt hiszem, a görbe pénisznél sokkal rosszabb, ha valaki prosti. Az sokkal undorítóbb. Én pl kihánynám a belem, ha prosti lennék. A világ leggusztustalanabb dolga. Érthető, ha valaki ennyire nagyon mélyre süllyed, hogy jöttmenteknek adja el a testét, a legkönnyebben úgy próbálhatja ezt tompítani, hogy fériakról így beszél. Akikből él.
Nagyon szánalmas.

Csii 2013.05.02. 20:37:45

"Én csak úgy tudok reagálni erre, hogy a lányok nagyrészének véleményét közvetítem, tehát ez nem 100%-ban igaz, csak nagyrészt."

Pffff oaahhhahahaaa, na hagyjuk nyuszika... élőben itt erősen elpirultál volna, valljuk be...

Csii 2013.05.02. 20:39:27

Az ilyen posztok olvasásakor jut eszembe, hogy én bizony örülök neki, ha rettegniük kell az ilyen nőknek a mindenféle veszélyes alakoktól.
Őszintén remélek az ilyen hozzáállású nőknek a lehető legtöbb szenvedést. De tényleg, őszintén.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.03. 08:59:19

@Csii: Te is dolgozol. Eladod magad. Sőt, még tanulsz is azért, hogy "rabszolga" lehess. Ha nem lennének kurvák, akkor matyizhatnál, ráadásul akármilyen szakmád is van, miénk a legrégebbi :) És, ha lemész felszedni egy csajt, netalántán sok pénzed is van, akkor meg ugyanúgy csak kurvákat tudsz felszedni.
Talán görbe a kukid és fáj az igazság, hogy így kiakadtál? :)

Miért kéne rettegnünk? :) Hol élsz? :) Szerinted az ilyen lányok nagyrésze nem rendelkezik védelemmel? Kicsit le vagy maradva és kicsit tájékozatlan vagy. :) Nem rettegünk egyáltalán. Az már csak hab a tortán, hogy a prostitúció legális, tehát amelyik lány nem rendelkezik kapcsolatokkal, védelemmel, ő is biztonságban (vagy biztonságosabban) érezheti magát, mint régen, hiszen már a törvény és a rendőrség is védi őket. Nem úgy, mint amikor ugye illegális volt. :)
Menj vissza az iskolába, tanulj még, mert látom rád fér :)

Csii 2013.05.04. 13:04:36

@rpflora: Óh, ugyan nyuszika. Te csak azt AKAROD, hogy én rabszolga legyek. Mást nem tudsz elképzelni, értem én a hozzáállást. Mindenki magából indul ki.
Ja, aki nem aszexuális, az bizony valamilyen formában kurvázik, ja.

A védelem biztos mindig száz százalékos. Kivéve annál a kis kolléganődnél, akiről az egyik cikk szólt.
Hát nem megnyuvasztotta az egyik makktárs?
Hogy a macska rúgja meg :D

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.04. 14:14:10

@Csii: Vannak lányok, akik egyedül dolgoznak. Ő például valószínűleg magának, otthon csinálta. Az pedig szánalmas és abszolút nyomorékságra vall, hogy ezt így, ebben a formában, kifigurázva írod... egy ember, egy lány halálát, csak mert prosti volt, kifigurázod...
Szánalmas nyomorék lehetsz; egy zsíroshajú kis informatikus, szemüveges faszparaszt, akinek soha nem volt egy értelmes nője és csak pornót néz.
Nézz tükörbe és köpd le magad.... egy emberéletről így beszélni...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.04. 14:27:40

Megnéztem az adatlapod és a hozzászólásaid...hát... most már értem.
Remélem sikerül feldolgoznod, hogy a szüleid mit tettek veled (apukád vagy anyukád molesztált esetleg), továbbá a körülmetélésed miatti lelki törés is durva, amit a mai napig nem tudsz feldolgozni. De kérlek, emiatt a fiadat ne bántsd, ne molesztáld!!!!
Valahogy dolgozd fel az eseményeket és a történteket, a múltat pedig tedd félre!
Amennyiben szükséged van rá, küldök neked 1-2 linket, ahol szexuálpszichológusokkal beszélgethetsz a merevedési problémádról; a körülmetélésedről; a szüleid szexuális zaklatásáról, stb.

Csii 2013.05.05. 00:07:12

@rpflora: Igazán nagy kár az egyedül dolgozó kis kurváért. Tényleg. Majd pár könnycseppet elmorzsolok érte :)

Remélem, hogy sokat szenvedett a halálakor és azt is igazán őszintén remélem, hogy te is rettentő kínok között fogsz, legalább ilyen megalázó módon meghalni.

Engem nem molesztált senki és nem nézek pornót. Összetévesztesz az ügyfeleiddel is: se informatikus, se zsíroshajú nem vagyok.

A szexuálpszichológus meg bármilyen pszichológus szerintem inkább neked kell, aki komolyan elhiszi, hogy a lányok 99%-a nem szereti a görbe péniszt és a többit, tudod?
Mert a srácok nagy része bizony nem tökegyenes pénisszel bír, ahogy a lányoknak sincs mindig egyforma mellük, sőt.

Hány cseppfertőt szedtél össze eddigi pályafutásod alatt?
Lehet, hogy jobban is jársz, ha valaki kinyúvaszt téged is, legalább nem kell majd a fertőző osztályon haldokolnod gennyes kelésekkel a testeden. Mindenképpen rövidebb lenne, ha valaki csak egy délutánt töltene azzal, hogy fölvágja a kis hasadat és egyenként kiszedegesse belőled az alkatrészeket. Az ilyen szarházi kis lehúzós, emberek háta mögött kritizálós szukák bizony nem érdemelnek mást.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 09:31:40

@Csii: :D:D Jajjjj, jajjjj... sajnálom a görbe kukid tényleg. Sajnálom, hogy sok nő elhitette veled, hogy imádja a görbe farkad. Ez van. Tudom, hogy azért akadtál ki ennyire - ez nyilvánvaló :)

Nah, menj, szeretgesd meg a királylányod :)

Csii 2013.05.05. 09:35:26

@rpflora: Ez gyönge volt, valld be.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 09:46:09

@Csii: ??? Nem. Egyértelmű. Nézd meg, hogy más hozzászólók hogy reagálnak. Erre jössz te, kiakadsz, névtelenül, az internet mögé bújva fenyegetőzől, folyamatosan a görbe kukival jössz... egyértelmű, hogy lefelé görbülő (és körülmetélt) kukid van, és ez téged frusztrál. Ennyi. Ezért kívánod mások halálát, meg írsz olyanokat, amiket egészséges, felnőtt ember nem írna, mert nem arra tanítottak minket szüleink, hogy mások halálát kívánjuk, meg ilyenek. Ez beteges és nem normális dolog. Akármit is tett az illető, ilyet nem lehet. Ilyen gyerekesen egyszerűen nem lehet viselkedni.
Ha egy pedofil, vagy sorozatgyilkosról lenne szó, megértenénk, hogy a halálát kívánja valaki. De csak azért, mert te szexuálisan frusztrált vagy, és nem kedveled a kurvákat...ilyeneket írni, ez teljességgel abnormális.

FeroxX 2013.05.12. 03:51:57

"Érthető, ha valaki ennyire nagyon mélyre süllyed, hogy jöttmenteknek adja el a testét, a legkönnyebben úgy próbálhatja ezt tompítani, hogy fériakról így beszél. Akikből él.
Nagyon szánalmas."

azért ebbe érzek némi igazságot :)))

am nekem balra görbül enyhén, azzal mi a helyzet? :D tényleg érdekelne ezek után.

bambalien 2013.05.12. 19:59:15

Hallaluja! Végre egy kemény igazságokat a szemekbe vágó, tüzes kardú szent - csii - is leszállt közénk! Csak az a kár, hogy nem értesült róla, hogy az átkok mindig visszaszállnak a küldőjükre! Jó éjszakát barátaim!

Fekete Sámuel 2013.05.12. 21:37:30

@FeroxX: Ekkora gecizés után már nem nagyon várható még Flórától sem, hogy az igazat mondja... és így egy rejtéllyel megint beljebb maradsz.

Fekete Sámuel 2013.05.12. 21:51:47

@FeroxX: Nekem még elmondta, hogy az én, a képhez képest csak feleannyira görbülő farkam már nem jó. És amit mondott, az konzisztens a kurvák viselkedésével, akik egy idő után többnyire a kutyapózt szeretik jobban.

Bár volt egy kivétel, a legjobb és legtüneményesebb kurva, akivel valaha összehozott a sors. Ő valamiért kizárólag elölről akarta. Sohasem tudtam meg, hogy miért.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.12. 22:05:30

Lehet, hogy módosítani fogom a bejegyzést, mert bár sokan dicsérnek, hogy - kurvához képest - jól írok, valamiért nem jut el hozzátok az infó megfelelően, és ez lehet, hogy az én hibám.
Akik haragudnának rám, ránk, kéretik 2 dolgot figyelembe venni: amiket írok, az adott esetben az én véleményem; rosszabb esetben a többségé. Azt már fel sem merem hozni, hogy tessék elolvasni az utolsó mondatot is a bejegyzésemnél!
Senki ne menjen műttetni, nincs baj a görbe kukival a magánéletben. Viszont egy kis logikával ki lehet következtetni, hogy mi a "baj" a görbe kukival a mi esetünkben: mi nők, nem a kukira megyünk szex esetében. Azt is leírtam, hogy nagyrészt színjáték. Azt is leírtam, hogy egy nőnek a jó szexhez összehangolódás, kémia kell; azt is leírtam, hogy többnyire nem Brad Pitt-ek jönnek, ergo azon rövid idő alatt, amikor nekünk "nem jó", csak rátesz egy lapáttal, ha még görbe is és pl nagy is.
De hangsúlyozom: fogadjátok el magatokat és csak azért van oka bárkinek is szégyenkezni, amiről tehet, amin változtathat, például viselkedés.

Fekete Sámuel 2013.05.13. 00:43:35

@rpflora: Igen, ez fontos, köszönöm :-)

És ami még fontos kérdés, az az, hogy te ugye ezt csinálod. Te munkatevékenység keretében túladagolod magad faszból.

Más nők, akik csak hetente 2-3-szor kúrnak, ők nem. Nekik szerintem nem gond, ha a partnerük farkincája nagy, sőt egyenesen elvárják, hogy nagy legyen. Konkrétan, kis farkú pasikra azt mondják, hogy kiábrándító, mert "nem lehet érezni semmit".

Szerintem a te érzéseid, hogy mindenáron minél kisebb péniszű vendégeket akarsz, akik hamar elsülnek, az azért van, mert ebből élsz.

Úgy vélem, hogy nagyon máshogy nézel a pasikra, mióta ezt a szakmát űzöd. Emlékszel még rá, hogy milyen volt régen, szende pici lányként?

Emlékszel rá, hogy régen a hosszú és vastag farkat szeretted?

Emlékszel rá, hogy régen azt akartad, hogy a pasid sokáig dugjon, hogy te is el tudj menni?

Ez fontos. Ne feledd el. Ha majd visszatérsz a civil életbe, ne felejtsd el, hogy akkor majd újra ilyen leszel.

Fekete Sámuel 2013.05.18. 12:45:45

@Walt30: Szerintem egy önző és beképzelt féreggörcs vagy.

Csii 2013.05.28. 12:39:52

@rpflora:
"azon rövid idő alatt, amikor nekünk "nem jó", csak rátesz egy lapáttal, ha még görbe is és pl nagy is.
De hangsúlyozom: fogadjátok el magatokat és csak azért van oka bárkinek is szégyenkezni, amiről tehet, amin változtathat, például viselkedés."

Meg az írásaid stílusa, azon is lehetne változtatni. Meg azon is, hogy még lélegzel. Örülnék, ha befejeznéd mindkettőt. Az írást és a lélegzést is. Jobb lenne a világ, az tuti.

mrbateman 2013.05.28. 17:35:58

@Csii: Szerintem keress egy görbepinájút, és élj vele boldogan!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.28. 23:47:07

@mrbateman: :D:D:D Ezen jót nevettem! :D
@Csii: Köszönöm kedvességed. Visszatartottam a levegőt, kb 30 mp-ig sikerült (sajnos dohányzom, tovább nem bírtam), de aztán muszáj volt levegőt vennem, sajnálom! De 30 mp-ig biztosan érezted a boldogságod, igaz? :)
A Vagyok posztom alatt elolvashatod a véleményem rólad. Imádlak, de komolyan, mert tök jó visszaírni neked és elemezni téged, hiszen sokkal többet mutatsz magadból, a lelkedből 1-1 beírásoddal, mint én az összes eddigi posztommal :)

Fekete Sámuel 2013.05.29. 20:37:48

@Csii: Nekem is görbe. Nem annyira, mint a képen, csak egy kicsit. Mégse hisztizek miatta.

Fekete Sámuel 2013.05.29. 20:53:14

Egyébként én tök reálisnak látom, hogy igazából Flórának nem is a görbe kukival van a baja, hanem azzal, hogy folyton megbasszák. De hát azt mégsem utálhatja, mert ha utálná, még sokkal rosszabb lenne neki. Ezért mindenféle kerülőmagyarázatokat talál ki.

Hát igen, a havi fél-másfélmilliónak azért megkérik az árát. Flóra a maga módján jóval keményebb munkát végez, mint mi - amennyiben a munka keménységét abban mérjük, hogy mennyire kell erőt venni magadon az elvégzéséhez.

Na de térjünk vissza a pinára.

Az egyébként sem életszerű, hogy a kis luk, ami alapból csak 1-2 ujjnyi vastag és kb. 12 centi hosszú... legalábbis, alapesetben. De egyébként mélyebbre nyúlva a kedves leányzó lukába... áááá.... ODA BELE A LUKBA!!!!!!!!!!!!

Szóval a lány lukában is ujjazáskor mélyebbre nyúlva ki lehet tapintani a méhszájat. Az, hogy ez a kis luk ki tud tágulni rendes fasz méretűre, akkor annyira szar lenne neki, ha ez a fasz egy kicsit görbe.

Ami hihető az az, hogy a nagy és egyúttal erősen görbe farok az zavaró.

mrbateman 2013.05.30. 09:39:26

@Egy ember a kő alól: Na végre egy lényegi meglátás!
csak, hogy jól értsem:
azt állítjuk, hogy a női nemi szervek annyira elasztikusak, hogy nem probléma a görbe farok, hiszen még a méhszáj is befogadja a péniszt, így ami probléma, az a nagy ÉS görbe farok?!

Hát igen!

Fekete Sámuel 2013.05.30. 14:36:10

@mrbateman: A méhszáj az a kemény izé, amit a csajba mélyre nyúlva lehet kitapintani. Ennyire mély benyúlást azért nem szoktak szeretni, bár több-kevesebb ujjazást azért többségük inkább engedni szokott, főképp elegendő csiklózás közben és után. Bár a csiklózást se nagyon szeretik, egy kedves free expartnerem megfogalmazása szerint: "kezem nekem is van". A nők alapvetően azt akarják tőlünk, hogy jól nyaljunk, illetve jó keményen basszuk meg őket, és mindezt persze szerelemből.

Na szóval a luk, AZ A LUK AZ IGAZI ÉDES PINALUK, az alapesetben csak 1-2 ujjnyi széles és kb. 12 centi hosszú. De nagyon tágulékony, szüléskor egy baba is kifér rajta.

Ezért én azt gondolom, hogy az nem lehet, hogy egy picit görbe fasz annyira rossz lenne.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.30. 18:32:11

@Egy ember a kő alól: Igen, kb igazad van. Én sem úgy írtam, hogy minden görbe kuki fúj, hiszen az esetek nagy részében valamelyik irányba görbül. :) Nekem/nekünk azzal van bajom, amikor valaki ezzel henceg, mert valamelyik hülye kolléganőnk az egekig magasztalta a vendéget, hogy a lefelé görbülő kuki az istenkirály. Vagy csak simán kitalálta az illető és azt hiszi, hogy erre gerjedünk. Hát nem. A kuki legyen szép, formás, ápolt.... ne túl vastag, ne túl hosszú és ne túl görbe :)
De ha mégis olyan, amilyet nem szeretünk, akkor az már a mi bajunk, hiszen mint írtam, a magánéletben másképp működnek a dolgok. Jó, persze, ott is van szinte mindenben, mindenkinek zsánere.
Az pedig, hogy egy gyerek is kijön rajtunk, meg hűdenagyon tágul, valóban igaz, de hidd el, a férfi popóba is sok mindent bele lehet rakni, mert tágul, viszont nem feltétlenül jó érzés, ugye? :P :D

Fekete Sámuel 2013.05.30. 21:19:58

@rpflora: Nem hát, de nekem igazából az a fő félelmem, hogy az erre a posztodra jövő visszajelzések miatt most más, fontos információkat sem osztasz meg velünk :-(

Pedig hát köszönöm, ámítást bárhol kaphatunk, igazat csak Tőled... :-(

Csii 2013.06.02. 18:47:31

@Egy ember a kő alól: Ha nem érzed, hogy a stílus az, ami undorító, akkor téged is csak sajnálni tudlak az ostobaságod miatt.
Flórácskát meg leginkább amiatt, mert nyilván ilyen hozzáállással előbb vagy utóbb - ha az adóhatóság nem kapja el - valami hasfelmetsző vagy hasonló áldozata lesz, ami nagyon pozitív, amúgy.

Csii 2013.06.02. 18:48:25

@mrbateman: Anyukádnak elég görbe? Remélem, él még, hogy jól megbasszam, hogy a száján jöjjön ki az ondó. Mit szólsz ehhez? :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.02. 19:04:10

@Csii: És szerinted ez a stílus, amit most mutattál, vajon rosszabb vagy jobb nálam?
Te félsz igazán, meg sem mered magad mutatni. Félsz, és tudod, hogy a görbe kukid senkinek sem kell; félsz és tudod, hogy egy nőt sem tudsz igazán boldoggá tenni. Egy egyedülálló szánalmas ember vagy, akit sajnálni sem érdemes.
Hirtelen felindulásból majdnem letiltottalak a hozzászólásod alapján, de igazából az nagyobb büntetés, hogy az írásaid alapján még többen lássák, milyen ember is vagy.
El mered küldeni nekem pl a facebook adatlapod? Utána elküldöm neked én is. Kíváncsi vagyok, ki van a vonal túlsó végén. De természetesen ezt nem mered megtenni. Én már elmondtam, hogy én miért nem. De hát neked van igazad mindenben ugye, tehát neked nem kellene félned :)

mrbateman 2013.06.02. 19:12:37

@Csii: Nem tudom görbe-e. Lehet téged megleplek vele, de nálunk nem szokás felpróbálni egymást...de lehet nektek van igazatok!

SkoFa 2013.08.24. 17:49:12

Azt hiszem, ez az összes írás közül a legocsmányabb...

Undorító egy nő ez a blogoló. Szerintem nem is nő....
süti beállítások módosítása