Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Kedvenc vendégeink

2013.03.16. 17:07

szerző: rpflora

Sziasztok!

Eddig írások alapján azért már összerakhattátok, hogy milyen típusú, hozzáállású, kinézetű vendégeket szeretek/szeretünk. Természetesen mivel minden lánynak más KINÉZETRE az esete, ezért a külsőségek nem minden lánynál igazak, de az biztos, hogy ha belsőről, hozzáállásról van szó, az szinte minden lányra igaz lesz.

- Gyorstüzelők. Imádjuk őket :) Kevés meló és ő sem izzad meg legalább annyira:)

- Szenvedősök, végigkefélősek. Nem jó :( Sok meló, sok szenvedés. "Órákig" (vagyis ameddig itt van) reszel, mert vagy ilyen, vagy bevett valamit.... Többnyire utóbbi. Lehet, hogy el sem élvez, aztán ő van felháborodva... Mi is leizzadunk, ő is, cserélhetjük a lepedőt, elfáradunk. Legyetek csak gyorstüzelők :) A Viagrát, Kamagrát pedig légyszíves felejtsétek el!!! Vagy ne vegyetek be csak keveset, mert magadat is megszívathatod vele. Hiába áll keményen, ha végül úgy küldünk el miután lejárt az időd, hogy nem élveztél el.

- Ha értelmes a lány és a vendég is, szeretünk beszélgetni. Legalább megy az idő és kevesebb munka fér bele utána :) TERMÉSZETESEN az átverős lányok a beszélgetést időhúzásra használják. Én inkább a beszélgetést felvezetésnek szánom, egy kis hangulatoldásnak, így nekem is könnyebb eljátszani a szerepem.

- Felvezetés, előjáték nélküli durrbele a közepébe emberek. Ezt sem szeretjük. Kivéve, ha gyorstüzelő :) Szeretjük az előjátékot, mivel azzal is megy az idő, plusz (ha nem is szexuálisan, hanem mint törődés, odaadás szinten) nekünk is jó esik.

- Szeretjük az apró ajándékokat, csokit, virágot. Ha normális a lány, és viszel neki ilyet, akkor biztos lehetsz benne, hogy kicsivel még jobban fogod magad érezni, mert jobban odateszi magát, elhiteti veled, hogy nagyon jó.

- Kedves szavak, dicséret. Utáljuk a beképzelt és lekezelő vendégeket, akiket utána nem is fogadunk - ennyit nem ér a pénze. Ne legyél beképzelt, nincs mire, hisz' kurvázni jársz. Nem vagy olyan jó pali (ahogy már írtam), hisz' kurvázni jársz. Én majd elhitetem veled, hogy jó pali vagy, de ne légy beképzelt!

- Ne élj vissza a rangoddal (beszamolok.com)! Nem érdekel, hogy VIP vagy! Pontosabban valamilyen szinten igen, de ettől még nem leszel kivételezett és ettől még nem kell azt hinned, hogy jó pasi vagy... csak azt mutatja, hogy mennyire nem vagy az, hiszen a kurvákért élsz, gyakran jársz ilyen helyre és ülsz a gép előtt és beszámolókat írogatsz/írogattál, így jutottál el ehhez a ranghoz. Lehetsz rá büszke, de ha mélyen magadba nézel, akkor sajnos ez nem ad okot a beképzeltségre és arra, hogy visszaélj a rangoddal (tovább akarsz maradni ingyen; rossz beszit írsz, ha nem kapsz meg valami olyat, ami szerinted neked kijárna a rangod miatt, stb..).

Kinézet:

általában egy bizonyos szintig mindegy. Legfontosabb: légy ápolt. Fürdéskor mosd meg a hónaljad rendesen és a kukid is! Bőr hátrahúz, jól megsikál - tusfürdővel! :)

Kevés szőr. Ez fontos. De ezt leírtam a régebbi posztban is. Nyaláskor a babaarc a legjobb, tehát, ha teheted, akkor abszolút frissen és alaposan borotválkozva gyere. És ha teheted, akkor lent se legyen szőr.

Na ennyi azt hiszem :) Csók!

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr555138273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fekete Sámuel 2013.03.24. 23:31:49

Hű, ez egy nagyon jó és korrekt blog! Végigolvastam az egészet.

Hiánypótló tünemény vagy a beszámolók.com-ról.

Nagyon elszomorított az a hangnem, ahogy egyesek Hozzád szóltak. Az a megkeseredett gyűlölet, amit valójában a saját elbaszott életük miatt éreznek, de rajtad akarnak leverni.

A kevés szőrt azt a pénisz környékére is érted?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.03.25. 09:39:44

@Juhász Jácint: Hű, látom, hogy kb mindegyik posthoz írtál valamit, szóval most elkezdek akkor reagálni néked :)
Köszönöm a bókot, te is a kevés kedves vendégek közé tartozhatsz :)

Igen, alapvetően inkább pont, hogy ott legyen borotválva. Egyértelmű, hogy a normálisabb lányok nem fognak fintorogni, ha szőr van ott, de amúgy egy lány sem szereti. Még a magánéletben sem. Ráadásul nektek is jobb, mivel kicsivel nagyobbnak tűnik, ha le van borotválva :)
Persze a legtöbb vendég családos, felesége van, így ez a leborotválás náluk nem elvárható, hiszen asszony furán nézne, ha egyszercsak vmiért leborotválná a férje... kitörne a balhé, hogy ki miatt meg miért :)

orosz harkály 2013.03.26. 00:32:29

Hát nekem ez a poszt nem tetszett. Az jön le belőle, hogy kevés munkával akarsz sok pénzt keresni.
Annyit jogosnak tartok, hogy a vendég legyen tiszta és ne bunkózzon, ha nincs rá indoka.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.03.26. 11:00:47

@orosz harkály:
Nem így van. Mindig megadok mindent a vendégnek. Itt csak arról van szó, hogy mit szeretnek a lányok. Egyértelmű, hogy ha te a munkahelyeden egy feladatot gyorsabban meg tudsz oldani és marad időd másra, magadra, akkor azt jobban szereted, mint ha valamilyen projectre az egész napod rámegy.
Ez csak ennyi, tehát nem a lehúzás a lényeg, hanem teljesen logikus, hogy az ember jobban szereti azt, ha nem "szenved".
Ráadásul soha, semmilyen körülmények között nem szabad, hogy látszódjon, hogy unjuk vagy nem jó, vagy bármi... sőt... az ellenkezőjét mutatjuk.
Ez nem ellenetek szól, hanem magunk mellett és a kettő nem ugyanaz, szét lehet választani.

ColReg 2013.03.27. 16:03:41

Gratulálok én is a bloghoz! Végigolvastam... nagyon értékes információkat osztottál meg az olvasókkal, amik eloszlatnak néhány tévképzetet.

Mit jelent pontosan a gyorstüzelő? Ugyanis sokan attól is szenvednek, hogy úgy érzik teljesíteniük kell a lányok előtt. Egyfajta megfelelési kényszer munkál sokaknál, emiatt igyekeznek nyújtani a meneteket. Nyilván van olyan is, aki csak sokáig szeretné élvezni az együttlétet, ha már befizetett egy szolgáltatást.

Tehát mi a tapasztalati átlag, mit tartasz normális, átlagos menetnek (időben) és mi a gyorstüzelés?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.03.27. 17:42:34

@ColReg: Szia!
Első körben köszönöm, hogy így gondolod... akkor azon kevés látogató/vendég közé tartozol, aki átlátja a mondanivalómat itt és nem tartja fikázásnak és nem azt látja, hogy én lenézek bárkit is. Tény, hogy azokban a szakmákban, ahol emberekkel kell foglalkozni... hát ott bizony elég sok a stressz és sosem lehet mindenkinek megfelelni, továbbá talán egy idő után ember-undora is kialakulhat az egyénnek... De hát ez ilyen :)
Válaszolok akkor:
igen, tudom, sok vendég úgy gondolja, hogy a jó szex az, ami sokáig tart, órákig, egész éjszaka, blablabla. Tény, hogy néha jó ez, de a lányok nagy része előnyben részesíti a minőséget és nem a mennyiséget :)
Továbbá, ahogy előzőleg is írtam: a lányok nagy része nem élvezetből csinálja ezt. Nem jelenthetem ki, hogy nulla szinten, de általában az elélvezés, ilyesmi az kizárva, ebből kifolyólag (mivel MUNKA), az ember szereti, ha nem kell sokat melóznia. ÉS valljuk be... egy prostituált, ha ügyes és befutott, akkor sokat keres, de ezért sok emberrel kell lefeküdni... és nem olyan jó dolog a lelkünknek az, hogy 10-15e Ft-ért bárki megkaphat minket. Főleg, hogy a mai világban 10-15e Ft kb semmi... És ezért az összegért nem igazán szeretjük, ha túlságosan megdolgoztatnak minket, tehát a 0-ik perctől a 60-ik percig szopás, dugás, leizzadás.... Aztán utána még jön x ember, meg enni is kell, meg takarítani, stb... ezekbe nem sokan gondolnak bele. Persze ezt nem sajnáltatásképp írom, hiszen van az a mondás, hogy aki kurvának áll, ne sírjon ha megbas**ák :)
A gyorstüzelő az abszolút gyors...van egy pár vendégem, aki szó szerint 20mp és 1 perc között elélvez. Az átlag 15-20, max 30 perc és ez a normális szerintem. A legjobb a gyorstüzelő, az átlagosan jó a középút és a rossz a leteperő és 45-60 percig kefélő és dolgoztató :)
Remélem kielégítő választ adtam :)

ColReg 2013.03.28. 07:31:25

Ki nem elégültem tőle, :)) ,de az információtartalma megfelelő volt és köszönöm. :)

Összefoglalva tehát: a normális, szélsőségektől mentes, előjátékkal együtt összesen 15-25 perces menetek teljesen elfogadottak és átlagosnak tekinthetőek.

Namely 2013.04.09. 22:47:21

Hát tudod, amikor voltam régen, akkor mindig vittem valamit (karkötő, fülbevaló, medál, tea, könyv). De a reakció erre nem mindig volt megfelelő, pl előfordult, hogy meg sem köszönte, ki sem bontotta a csomagolásból. De ez a ritka kivétel volt, azonban a nagy többség is furcsán nézett először... :).

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.04.12. 12:44:42

@Namely: Másik bejegyzésnél reagáltam már :) Mondom, aki megérdemli, az megérdemli. Aki nem, az nem. Sok lány van, aki annyira befásult és érzéketlen, hogy nem tud örülni ezeknek. De hát ez ilyen, nem vagyunk annyira egyformák. :)

Bajusz1974 2013.04.29. 14:58:13

@rpflora: Nekem a testszőrtelenítésről a kisgyerekek és így a pedofilok jutnak eszembe.

Érdekes, de 30-40 éve senkit sem zavart, most meg mindenkit. Csak nem egy divat ez is? És ne mondd, hogy a kurváknál nem így volt. De. www.redtube.com/67405

Arról nem is beszélek, hogy a hónaljszőrzetet sem kéne borotválni.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.04.29. 22:01:08

@Bajusz1974:
30-40 éve nem volt mobiltelefon. Meg LCD tévé sem. Meg sok minden más volt. Ahogy ez is.
Szerintem pont, hogy akkor volt divat a szőrösség és most nem divatból szőrtelenek az emberek. Hanem mert kényelmesebb, egészségesebb és mindkét fél szívesebben nyalogatja azokat a testrészeket, ahol nincs szőr. Nagyon egyszerű biológia: az emberi száj és nyelv érzékeny... sokkal jobban szeret puha dolgokhoz hozzáérni, mint szőröshöz.
És ha a természetesség híve vagy, hadd kérdezzem meg...szoktál borotválkozni és hajat, esetleg körmöt vágni? :) Ha igen, akkor miért? :) Hisz' az a természetes, hogy azt nem kell rövidre vágni; az úgy jó, ahogy van, hadd nőjön, nemde? :))
Szóval, a szőrtelenséget nem tartom divatnak és nem tartom pedofíliának, hanem igényességnek. Emberek vagyunk, nem majmok és ha már természetességről papolunk, akkor az legyen teljesen természetesség, ne csak kicsit... akkor ne vágjunk körmöt, mert 60 éve a hosszú volt a divat; ne mossunk hajat, hanem használjunk parókát, mert régen az volt a divat (vagy természetes), és ne fürödjünk naponta, mert őseink sem fürödtek naponta.

Bajusz1974 2013.04.30. 07:52:28

@rpflora: Hát azért a köröm és a haj esetében nincs teljesen igazad, mert a köröm a fizikai munkától lekopott. A kínai nemesek pl. a kisujjukon hagyták megnőni a körmöt, pont azért, hogy ezzel mutassák ki: nem dolgoznak. A körömvágás fél-szellemi munkánál tehát abszolúte praktikus dolog.

A hajat is sokan hagyják nőni, pl. a nők vagy a rokkerek, és nem okvetlenül rossz az. Én pont nem, fazonra nyírom, mint az egyéb szőreimet. Nem azt mondom, hogy olyanok legyünk, mint a szikhek, akik tényleg sosem vágják le a szakállukat vagy hajukat, de lássuk be, a kopaszság is egy véglet.

Egyébként én nem vagyok a természetesség híve ilyen értelemben :) Én a szép fazonokat szeretem fanszőrzetben is :)

Acsiséf 2013.06.02. 03:38:57

Érdekes blog.Most találtam rád és mivel évek(sok) óta látogatok hölgyeket így hiánypótlónak érzem ezt a helyet.
Lehet találkoztunk is már.

Szúrófény 2013.06.02. 05:20:44

Az igazság, bármily durva: "a te kurvád is csak kurva!"
süti beállítások módosítása