Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :)



Tapasztalataim szerint több lehetőség is van, miként lehet kapcsolatban egy prosti: 

1. Az egyik lehetőség és talán a leggyakoribb, hogy a párja, a férfi semmit nem tud a valós munkájáról. Ezek a lányok általában normál, polgári, hétköznapi munkáknál megszokott munkaidőben rendelnek, így ha a pasija nem akarja meglátogatni az "irodában" vagy a "műköröm-szalonban", akkor sokáig elhúzható a hazugság. Mondjuk én nem értem, hogy milyen férfi az olyan, aki néha (nem ellenőrzés céljából, hanem kedvességből) nem ugrik el a barátnője elé a munkahelyre, ha épp ráér.
Még én, lány léterme is csináltam már olyat (és tényleg nem ellenőrzés céljából), hogy elmentem ebédidőben a volt párom munkahelyére, mert nem dolgoztam, vittem neki ebédet és közösen ettünk a szünetben.

Talán még ez a legelfogadottabb, hiszen a pasi nem tudja, hogy folyamatosan át van verve/meg van csalva (tényleg, szerintetek ez ilyen esetben megcsalásnak számít?), a lány így nem okoz fájdalmat, hisz' kegyes hazugsággal eteti a párját; pénz van, boldogság is és tudatlanság=boldogság. Szerintetek is?

2. A másik lehetőség az, hogy nincs pénzük, nem jutnak egyről a kettőre és közösen megbeszélik a szebb és boldogabb jövő érdekében, hogy a lány lesz a családfenntartó; elmegy prostituáltnak, addig a pasi ül otthon, vagy átlag polgári állást vállal, hogy ne unatkozzon. Dolgoztam együtt ilyen lánnyal. Minden nap hozta-vitte a barátja kocsival a "munkahelyre", majd esténként lezavarták a szokásos párbeszédet:

Pasi: Na, volt ma jó vendég? Élvezted valamelyikkel?
Lány: Nem, dehogy, ez csak munka... tudhatnád már...szokásos nyomik voltak, semmi extra, nyugi már, ne csesztess!
Pasi: De látom, hogy olyan kisimult vagy... mondd el nyugodtan, ha jó volt valamelyikkel vagy jött egy jobban kinéző!
Lány: Fejezd már be! Nem kisimult vagyok, hanem hulla fáradt! Én keresem a pénzt, nem élvezetből csinálom, téged szeretlek, nem volt jó senkivel és nem is lesz, fogd már fel!
Pasi: Jó, rendben, oké...bocsi.

Közben pedig őrlődik, hogy valóban igazat mondott-e a párja és tényleg nem élvezte senkivel, hisz a hazugság a munkája, az elhitetés, és lehet, hogy ki van elégülve, mert jött egy jobb és ügyesebb pasi, aztán most az esti szexnél csak meg fogja magát játszani. Már ha lesz esti szex, mert a lány ugye hulla fáradt....:)
Korrekt ez így? Ti el tudnátok hinni a párotoknak, ha prostituált lenne, hogy egyik pasival sem volt jó? :)
Vajon az a férfi és az a nő, aki erről a munkáról közösen dönt, valóban szeretik egymást? Fenntartható így a szerelem, hogy a nő hozzá tud érni másik férfihoz, a férfi pedig elviseli, hogy osztozkodik a barátnőjén?

3. Fenti párbeszéd a harmadik esetnél is előfordulhat, de talán extrémebb kivitelben:
A lány összejön a főnökével, aki rosszabbik esetben munka közben ugyanúgy ott van a lakás valamelyik helységében és fültanúja az eseményeknek.....
Ez a legmorbidabb eset, ami ráadásul nem ritka. Erre is volt nem egy példa, mióta csinálom. Pasi kint ült az egyik helységben, miközben a barátnőjéhez... vagyis a prostituálthoz jöttek egymás után a vendégek, és hallgathatta az eseményeket, nyögéseket, visítozásokat.
A fenti párbeszéd nagy része minden egyes vendég után lezajlott, előttünk, más lányok előtt, szóval elég kellemetlen volt végighallgatni. Győzködtük néha a srácot, hogy ne aggódjon, nincs mitől tartania, de ha az én párom lenne férfiprosti és nekem kellene hallgatnom a kéjes hangokat egy másik szobából...tőle... Bele is borzongok és nem tudnám magam visszafogni, hogy ne rontsak rájuk és ne cibáljam ki a hajánál fogva a semmiről nem tudó lány vendéget :D
Vajon ebben az esetben, amikor mindketten a "szakmában" vannak, kialakulhat szerelem? Fenntartható ez az állapot huzamosabb ideig, valódi-e a szerelem a két fél részéről?

Egy kis mellékinformáció: tapasztalataim szerint a lányok kb minimum harmadának van párkapcsolata, de a legtöbb esetben a pasi nem tudja a lány valós foglalkozását. A főnökkel összejönni pedig sokan próbálkoznak, de nem szokott hosszú távon jó kisülni belőle - bár vannak kivételek, akik ugye erősítik a szabályt. :)

Mára ennyi, és egyébként bocsánat, hogy eltűntem egy időre, de sok dolgom volt. A blog nem szűnik meg, nem is fog, vagy ha mégis, akkor jelzem előre :)

Címkék: szerelem kapcsolat párkapcsolat érzelmek prosti párkapcsolat kurva barátja prosti barátja

74 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr825357554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WilburSmith 2013.06.12. 17:42:24

Volt már rá példa, hogy órán túl még beszélgettünk a lánnyal, aztán telefon, majd közölte, hogy kb 10 perc múlva jön a pasija, és nem tudja és kicsit be volt tojva. Nem jó, ha a pár rájön, hogy hol "lakik" a lány. Gyors költözés lett a vége.

Amúgy ki az a Fönök? Nem úgy volt, hogy a lányok egyedül dolgoznak és nincs fönök?

Általában mennyit kell leadni a nemlétezö fönöknek?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.12. 18:13:45

Nem igazán értem a történeted :)

Én soha nem mondtam, hogy nincs már olyan hely, ahol nincs főnök. Annyit mondtam, hogy legális a prostitúció és sok lány magának dolgozik, aki megteheti és van esze managelni saját magát.
A főnök már nem strici, hanem manager, aki a luxuslakást adja, intézi a hirdetést, segít a lánynak/lányoknak akár beszélgetéssel is (igen, ez is a feladata lehet, akármilyen hülyén hangzik), levelez, chatel a vendégekkel, stb. Nincs pofozkodás, megfélemlítés - ugyanolyan főnök, mint bármelyik supervisor xy cégnél. Szabadon lehet távozni, belépni, stb. Nincs védelmi pénz, nincs ilyesmi, mert ez inkább már együttműködés.
A törvény bünteti, de x lány pedig hülye hozzá, hogy egyedül csinálja, illetve nincs pénze kivenni egy szép lakást (kaució, felszerelés, eszközök, kellékek, hirdetési díj, stb.).
Arról nincs információm (és ha lenne sem árulnám el), hogy mennyien dolgoznak így, de értelemszerűen már kevesebben, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Erre mondtam múltkor, hogy sok akciófilmet néztél :)
Persze - ahogy az első bejegyzésemben is leírtam - mindig lehetnek még olyan helyek, ahol kényszerítés van, fizikai bántalmazás vagy bármi, de ezeket a helyeket általában olyan népcsoport üzemelteti, akiknek nevét nem mondhatjuk ki, illetve inkább az utcaiakra specializálódtak (oda sok ész nem kell ugye :)).

skirm 2013.06.13. 14:05:53

Kedves Flóra!

Ebben a témában már nem vagyok annyira liberális, mint általában a blog témájával kapcsolatban. Megértem hogy minden nő vágyik a szerelemre, egy stabil kapcsolatra, de (legalábbis szerintem) egy kapcsolatnak fontos pillére az őszinteség. Hazudni a szakmátokban? Rendben ez munkahelyi szükséges rossz, na de hogy annak is folyamatosan hazudsz akit elvileg szeretsz ? Ez nem két ember egyenlő kapcsolata, hanem a nő igényének önző kiszolgálása, mert ő szerelmet, kapcsolatot akar akár hazugságok árán.
Sok más szakma is van amiben az esetek 70%-ban nem lehet stabil párkapcsolatot kialakítani, civil szakmák úgy értem. Szerintem a prostitúciót is így kellene kezelni. Persze ez az én véleményem.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.13. 15:50:40

@skirm: Jogos, igazad van, egyetértek, de mi a helyzet, ha nincs hazudozás, eltitkolás és a férfi tudja, hogy a barátnője mit dolgozik?

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.06.13. 16:11:48

A 4. esetet kihagytad, ha már mikor összejönnek, prostituált a csaj, a férfi meg tud róla.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.13. 16:23:49

@Ensiada Arkoveitie: Igen, de arról már részben írtam, ahol kifejtettem, hogy ez végképp halott ügy, kivéve, ha a pasi kivásárolja a lányt. De eleve a legtöbb lány a vendéggel nem fog összejönni, mivel a nagy részük nem jó pasi... szóval, ha össze is jönnek, akkor a pénz miatt választja a lány a férfit. :)
De lehet, hogy berakom ezt a verziót is.

skirm 2013.06.13. 18:10:43

@rpflora: Erre nehéz válaszolni, nem voltam soha ilyen helyzetben. A városunkban van egy 30++ anyuka aki hirdeti magát minden vidéki felületen, nála a férj tud mindenről, mielőtt jön a vendég elviszi a 4-5 éves gyereket sétálni stb, ő lehet hogy tudna erre válaszolni, amennyire tudom a bedőlt svájci hitel motiválta őket erre. A magam részéről én nem bírnám elviselni a tudatot hogy óráról órára más férfival legyen együtt a párom, akkor is ha ez munka csak és engem szeret. Ez habitus függő ,vannak akik erre még izgulnak is. Mindenesetre tisztább és etikusabb helyzet hogy ha tudja a férfi. Láttam nem egy párt is aki együtt hirdet, hogy lehet soloban vinni az asszonyt vagy esetleg hármasban, ilyen is van. 100 szónak is egy a vége az én erkölcsi vészcsengőmnek nincs baja azzal ha a másik fél is tud a dologról, az hogy mennyire működőképes az más kérdés :) Egy biztos ha van valami vita BIZTOSAN előjön az a mondat " jólvan bmeg te is csak egy kurva vagy "

Ivonn (törölt) 2013.06.13. 21:10:35

Egyáltalán nem olyan biztos. Az én párom ne ELVISELJE a munkámat, hanem tartsa teljesen rendben lévőnek, és ha ő is ugyanúgy gondolkodik erről, mint én, akkor nem túl valószínű, hogy a fejemhez vágja a dolgot (majd a fejemhez vágja, hogy rendetlen vagyok, pedig az sem újdonság:D)

Legalábbis elvben így gondolom. Majd a párkeresés időszakában meglátom, mi történik a gyakorlatban, viszont úgy tapasztalom, hogy van olyan ember, akit hozzám hasonlóan nem zavar, csak kicsit talán kevesebb.

Nathan Drake 2013.06.13. 22:26:11

Szerintem ez reménytelen ügy. Vagy legalábbis nagyon pasi függő. Nyilván a legtöbb prosti vágyik rá hogy legyen párkapcsolata, hiszen ez természetes. De én nem tudnám elviselni, ha páromról kiderülne hogy prosti és szerintem ez igy természetes. Ha az első eset áll fent akkor eleve elég hülyének kell lennie a palinak hogy sokáig ne jöjjön rá a dologra, de amikor rájön talán még roszabb mintha tudta volna. Szó nincs itt kegyes hazugságról, meg tudatlanság>boldogsáról. Ez a legroszabb választás szvsz.
Hozzáteszem, hogy mindezt most érzem így... Huszonéves fejjel (közelebb a 2x hez mint a 30hoz) még lehet inkább izgatott volna ha párom egy ribi és haveroknak lehetett volna dicsekednem :) De nyimván nem tartott volna egy ilyen kapcsolat sokáig akkor sem... Szóval lehet életkor függő is. És a legtöbb prosti ugye inkább huszonéves mint afölötti.

BTW: Egyébként megint kicsusztatál egy jó infót (köszönjük), hogy (ahol van) a fönök chatel, levelez mag hasonlók az ügyfelekkel . Elég kiábrándító :( Még sosem gondoltam utána, de lehet azt mondtam volna elsőre hogy ez csak a webkamerás siteokon van igy, hogy a lány csak kamugépeli a szöveget.

álomkor 2013.06.14. 00:19:14

@Nathan Drake:
Pedig több dolgok vannak földön és égen, mintsem bölcselmetek álmodni képes:)
Személyesen ismerek egy 30 körüli (házas)párt, ahol a lány kb. 8 éve prostituáltként dolgozik (közben most egyetemre jár és hamarosan végezni fog), a srác szintén egyetemet végzett és a szakmájában dolgozik. Nagyjából 8 éves a kapcsolatuk is, ez másképp nyilván nem működhetne, mint hogy a férjnek nem okoz problémát a helyzet. És igen, ha éppen otthon fogadja a vendéget a lány, akkor a férj jó eséllyel a szomszéd szobában ül, és olvas vagy dolgozik. Sőt vannak átlagember számára még ennél is furcsább helyzeteik, és minden jel szerint tudják menedzselni.

Nem kamu a történet, a lány elég ismert a blogszcénában is, azt hiszem neki volt Magyarországon először tematikus blogja a témában, és sokat szerepel egyéb fórumokon is.
Ez a felállás persze elég ritka, de gondolj arra, hogy ma már elég sok pár él valamilyen formában nyitottnak számító kapcsolatban, és ennek csak egy alesete, ha az egyik fél nem (csak) szórakozásból szexel mással, hanem pénzért (is).

skirm 2013.06.14. 04:39:23

@álomkor: Erre szokták mondani, hogy a kivétel erősíti a szabályt :)

WilburSmith 2013.06.14. 11:04:48

@rpflora: Miért kell egy lányt kivásárolni? Mit értesz ez alatt?

érettférfi 2013.06.14. 11:15:55

@Ensiada Arkoveitie: Azért erről a 4. esetről tudnék mesélni. És nem értek veled egyet Flóra, hogy ez halott ügy. Annyiban igen, hogy hosszútávon tényleg reménytelen, azt nem lehet elviselni. Persze a tolerancia küszöb mindenkinél más, nehéz lenne szabályt felállítani.
Azt viszont tapasztaltam, hogy azok a lányok, akik dolgoznak és van párjuk, szintén nem jól élik meg a helyzetet. Mert ugye a nők úgy vannak bekötve, hogy a (jó)szexhez is erős érzelmekre van szükségük, és amikor van pasijuk, akkor ezek az érzelmek 1 pasira koncentrálódnak. Ezek a lányok úgy védekeznek, hogy abszolút bábuként adják oda magukat és igyekeznek minden módon NEM élvezni a szexet. Gondolom így nyugtatják a lelkiismeretüket, hogy a jó szex az otthon apué. Nagyon kerülendő kategória.
Ezt csak azért írtam, mert mindenki a lányok párja (a pasik) szemszögéből vizsgálja az esetet, holott szerintem a csajoknak rosszabb.

bambalien 2013.06.15. 13:14:03

Sziasztok! Szerintem is számolni kéne a 4. esettel. Az exemet amikor megismertem pornózott. Amikor pedig egy pár lettünk már kurtizán volt. Nekem nem kellett megerőltetnem magam, hogy elfogadjam a munkáját, mert egy perverz vagyok. Teljesen átlagos szakmám van, és nagyon érdekes kihívásnak tartottam segíteni a fotózásban, hirdetési oldal keresésben, albérlet keresésben. De az anyagi hozzájárulásom - persze, hogy felajánlottam - elutasította, mondván, "ő sem vesz nekem szerszámokat". Biztos voltam a szerelmében, mert a szabadidőnket együtt töltöttük el, együtt költöttük a pénzünket. Eszembe sem jutott, hogy ellenőrizzem, mert elég okosnak tartottam, hogy ha akar becsapjon. Voltak nálam ügyesebb vendégek? Persze! Kettesbe reprodukálni próbáltuk a módszereiket. Idill? Dehogy! Hiszen nem légüres térben éltünk. Mi vezetett a szakításunkhoz? A gyakori kényszerű albérlet váltás, az ezzel járó vendégszám esés, az egyet nem értés az általa nevelt két unokaöcsről és a szenilis nagyiról, valamint az én munkahelyi problémáim "hazavitele". A szakítás az én hibám volt, mert túlbecsültem a feszültségtűrő képességemet. De nem törvényszerű ez másoknál, ezért gondolom, hogy működhet a 4. számú lehetőség.
Valamint - szerintem - evidens, hogy a csajoknak nehezebb. Hiszen a férfit a "szoftver" arra ösztökéli, hogy szétszórja a magvát. De a női "szoftver" egy partnerre van "írva".

Taurus XT 257582 2013.06.16. 11:16:05

@rpflora:

Kedves Flóra!

Elolvastam a teljes blogot, isteni, sokat tanultam belőle, semmiképp ne hagyd abba, és ne tűnj el!
De szerintem néha mellébeszélsz, már ne haragudj...
"...a legtöbb lány a vendéggel nem fog összejönni, mivel a NAGY RÉSZÜK nem jó pasi..." Vagyis, ha jól értem, Tihamérral azért nem fog randizni a lány semmi szín alatt, mert Ubul, a másik vendég, nem jó pasi.
Szerintem meg azért, mert az íratlan protokollnak valahol része, hogy a vendég elsősorban vendég (értsd: pénzforrás), és csak másodsorban férfi (ha egyáltalán...). És ugye, valós veszélyek is vannak (anyagi ráfizetés, futtatók, felesleges érzelmi komplikációk stb.)
Elmondom, hogy szerintem mi járhatott a fejedben, amikor a fenti mondatot írtad:
"A vendégek nagy része nem jó pasi. A rossz pasiknak halvány fogalmuk nincs arról, hogy ők jók vagy rosszak, és melyik milyen mértékben. Ezért azt nyomatékosítom mindenhol, hogy a vendég ne kezdjen ki a lánnyal. Így minden zűrös esetet kizárhatunk - már így is sok a szerelmes (?) vendég. A legjobb, ha ezt a lehetőséget kizártként kezelem."
Egyébként a blog egészén érezhető, hogy az "átlag-vendég" (aki nyilván nem jó pasi) számára íródott, mert így a legnagyobb a felvilágosító információtartalma. Ez egyáltalán nem baj, csak így persze sok benne az általánosítás.

Q-in-Law 2013.06.16. 16:16:20

@Taurus XT 257582: nyilván egy jó pasi könnyen jut ingyen is nőhöz. Csak szükség esetén (izgatja a kurvázás stb) fordul kurvához. Egy átlag/ronda srác pedig olyan lányokhoz jár, akiket a való életben sosem kapna meg.

érettférfi 2013.06.17. 09:48:29

@Q-in-Law: Azért előbb-utóbb muszáj lesz definiálni ezt a jó pasi/rossz pasi fogalmat, és ezt most Flórának is írom. Ki a "jó pasi"? Jól néz ki? Jó a szexben? Okos? Ellenállhatatlan humora van? Vagy ezek együtt? Nyilván van olyan faszi, aki jól néz ki, de mellette egy faragatlan tuskó, ápolatlan, és a csiklót a nő kézfeje fölött keresi. Vagy van kinézetre átlagjózsi, aki ápolt, figyelmes, lehengerlő stílussal és magas szexkultúrával. Vagy van minden nőnek 1 (egy)hercege, fehér lovon, akkor viszont mindenki más rossz pasi.
És "ingyen nő" nincs. (hacsak nem a huszon-harminc éves, önálló lakással és egzisztenciával rendelkező, szingli pasira gondolsz, aki leugrik a bárba, összeszed egy csajt, akit pár ital után megcsinál). Vagy így, vagy úgy, de minden nőre költeni kell.
Az átlag/ronda srác vs. jó csajokhoz meg annyit, nem biztos, hogy egy "jó" csajt érdemes megkapni. Ha igazságtalanul én is általánosítani akarnék, azt mondanám, hogy a "jó" csajok többnyire a mély sötétségüket vihorászással leplezni próbáló, az ágyban egy fadarab érzékenységével rendelkező, viszont ügyetlen királylányok, akik után azt érzi az ember, hogy jobb lett volna ha kiveri magának.
Egy szó, mint száz. Kurvához nem azért járunk, mert az életben nem kapnánk (akár jó)nőt, hanem mert EGYSZERŰ. Nem kell szervezni, nem kell lakást szerezni, amikor éppen feláll, akkor vannak kéznél és utána nem problémáznak sms-ben.
Ennél szerintem nem bonyolultabb ez. :)))

Q-in-Law 2013.06.17. 10:25:07

@érettférfi: szvsz, aki felső 5-10%-ba tartozik külsőleg, az elég könnyen jut nőhöz. Az inygen pinát arra értettem, hogy meghúz egy kolleginát a hr-ről, vagy felszed egy bárban egy nőt. Abban egyébként egyetértünk, hogy ingyen nő nincs.

Viszont én nem tudok nőt felszedni az irodában/bárban. Nincs meg hozzá a külsőm/tehetségem stb. És tényleg egyszerűbb kurvához menni :)

érettférfi 2013.06.17. 11:55:34

@Q-in-Law: Hát pont ezt mondom. Szerintem ez nem úgy működik, hogy amikor gondolsz egyet, leugrasz a hr-esekhez és mindjárt pörög is egy csaj a farkadon. Vagy a bárban ránézel az első csajra és az mindjárt térdre borul előtted. Energiát kell beléjük fektetni. Kis duma, kis pia, elvinni ide-oda. Ez tűzoltás esetén elég macerásnak tűnik. :)
És véleményem szerint a csajozáshoz nem "jó külső" kell, hanem önbizalom meg stílus. Ja, meg persze tehetség (értsd, zsé). :)

Q-in-Law 2013.06.17. 12:58:25

@érettférfi: önbizalmad meg stílusod akkor lesz, ha ehhez jó a külsőd, mert akkor kapsz olyan élményeket/ingereket, amiből építkezni tudsz. Ezt pénzzel lehet kompenzálni. Minél szarabb vagy, annál több pénzzel :)

Taurus XT 257582 2013.06.17. 13:30:15

@érettférfi:
"Kurvához nem azért járunk, mert az életben nem kapnánk (akár jó)nőt, hanem mert EGYSZERŰ."
Egyetértek.
De egy - szerintem nagyon gyakori - esetet kihagytatok: feleségünk van, a kapcsolat kifáradt, de kényelemből, miegyébből nem akarjuk felrúgni. A prosti pedig diszkrét, kicsi a lebukás veszélye - nem úgy, mint ha barátnőnk lenne a feleség mellett.
A jó pasi definíciójára én is kíváncsi lennék. Nekem ugyan van elképzelésem, de várjuk meg Flóra válaszát.
Viszont szerintem nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától.

érettférfi 2013.06.17. 13:43:01

@Q-in-Law: Rendben, ezt elfogadom. Tehát leginkább "tehetség" kell. :)

@Taurus XT 257582: A lebukásra írtam, hogy "nem problémáznak sms-el". Mert valljuk be, a barátnők néha hajlamosak begőzölni.
De én is kíváncsian várom a jó pasi definíciót. Flórától, de mástól is.

Mondjuk ha megkapjuk, akkor, attól tartok, az eredeti témát már megette a fene. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.17. 13:50:32

Nos, igen, a jó pasi-jó nő mindenki szerint szubjektív, de ezt én baromságnak tartom. Álszent szöveg, mint az, hogy a belső érték fontosabb, mint a külső kinézet - ezt a csúnya emberek találták ki, és bár részben igaz, ilyen határozottan nem kijelenthető. Egyik példát pont nemrég mondta egy kedves pasi ismerősöm, aki szőrös is, mackós is, nagydarab is (nem izomban), de ettől függetlenül igényes, normális, kedves: "Hiába mondja néhány lány, hogy ők a mackós férfiakat szeretik, utánam még sosem fordult meg úgy lány, hogy ez járt volna a fejében: jajj, de kis édes nagy hasa van, úgy ráfeküdnék, megdögönyözném és szex közben szeretném, ha ő lenne felül, csak hogy érezzem a súlyát. :) Csak ha már összejöttünk, akkor megszereti a pocakom, testalkatom és tetszik neki, hogy nem vagyok csontos, van mit fogni, nagydarab vagyok, stb."
Arra akarok kilyukadni, hogy azok a lányok, akik azt mondják, hogy a vékony vagy épp nagydarab pasikat szeretik, ők párkapcsolatnál valóban lehet, hogy erre buknak, de maga a szépség és szexiség definíciója senkinél nem itt kezdődik, mert igenis "benedvesednek" egy kisportolt és jóképű pasi láttán, és szívesen összegyűrnék a lepedőt, nem ellenkeznének :) Viszont ugye 2 különböző dologról beszélünk jelen esetben.
Tehát, a jelenlegi "divat" szerint a jó pasi kisportolt, de nem gyúrós; jóképű, sármos, intelligens, kedves és jó fej.
A jó csaj definícióját pedig ti is tudjátok, hisz' legfőképp hozzájuk jártok :) A fétiseket most hagyjuk (óriás mell, hájas lány, izmos lány), mert az már egy külön ágazat és szerintem itt is érvényes az, hogy egy aranyos, szexi, csinos lányt nem utasítana el egy férfi sem, csak mert ő a 250 kg-os lányokra bukik. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.17. 14:09:22

Plusz infó, amiről lehet, hogy lesz bejegyzés is: a kurvázni járó férfiak nagy része, sőt, akár 90%-a:
30-35 feletti, házas (és mint tudjuk, ha egy férfi házas, akkor felszed pár kilót miattunk :P és a hormonok miatt), pocakos, szőrös (asszony mellett minek lent borotválkozni, vagy máshol lenyírni a szőrt). Ez pedig azoknak a lányoknak, akik az oldalon vannak (18-22 év közöttiek) egyáltalán nem az ideálja, hiszen szerintetek egy fiatal, friss, feszes lány ezt szeretné? :)
Akármilyen jó fej és kedves egy fent leírt férfi, nem sok esélye lenne összejönni akár csak egy szexre is egy fiatal, csinos, szexi lánnyal. És mint mondtam, az anyagiakat és az egzisztenciát ne keverjük ide, mert az már úgy persze, hogy más :)

buga józsi 2013.06.17. 15:08:11

@rpflora: Gondolom határtalan önbizalmadat nem rendíti meg véleményem, miszerint kifejezetten jó csajt a hirdető prostik között elég munkás dolog találni. Általában teljesen átlagos lányok ők, legtöbb után az ember nem fordulna meg az utcán, hacsak nem a fellépőruhájukban parádéznának ott is. Ha a húspiaci értékedet szeretnéd belőni, semmiképpen se az a szöveg legyen a becslés alapja, amit a kék tabitól kipirosodott szemű vendég liheg a füledbe mellyed markolászása közben. Számold inkább össze, hány korodbéli, bradpitthez hasonlatos srác szánt rád az életéből néhány hónapnál többet. Illetve az is segíthet, ha tudod, az igazán jó megjelenésű és egészen minimális sütnivalóval rendelkező lányok explicit kurválkodás bevállalása nélkül is szinte bármit elérhetnek a tévelygő férfiaknál, szóval nem kell nap mint nap ismeretlenek lilafejű gombáját polírozniuk saját jólétük előremozdítása végett, kifinomultabb módszerekkel sokkal előrébb lehet jutni e téren.

Mindezt csak azért írom, mert mert már sokadjára írod azt, hogy megjelenésbeli inkompatibilitás miatt esélytelen a vendég-prosti párkapcsolat. Ez egészen biztosan nem igaz, a vendégek is átlagos külsejű pasik, a prostik is átlagos külsejű lányok, és ha jól megfigyeled, az utcákon sem csak filmcsillagok sétálnak kézenfogva. Igazából szinte mindegyik lánynak akad egy-egy ilyen próbálkozása, és persze hogy ritkán alakul ki ebből valami értelmes kapcsolat, de hány huszonéves csapongó csaj - negyvenes és családos pasi kombóból sül ki hosszútávon valami tartalmas dolog? Semmi köze ennek a kinézethez.

Q-in-Law 2013.06.17. 15:31:33

@rpflora: a társadalom nagy része képmutató. A jelenleg elfogadott társadalmi konvenció, hogy nem a külső számít, hanem a belső értékek. Ami a gyakorlatban csak akkor igaz, amikor két jópasi közül kell választania a nőnek, akkor elképzelhető, hogy a belső érték alapján teszi :)

Taurus XT 257582 2013.06.17. 15:42:36

@buga józsi:
Na, pontosan erre akartam rámutatni.
Ez a "nagy részük" érv - amely megint előfordult Flóra válaszában - ugyanúgy megállhatná a helyét a Való Világban is.
De nem állja meg.
A 4. eset nem zárható ki. Egyik irányból sem.

érettférfi 2013.06.17. 15:52:34

@rpflora: Azért kicsit lennék az ördög ügyvédje. Elfogadom, hogy ha egy nő beindítja a szexuális fantáziáját, akkor abban nem egy izzadságtól csöpögő, fújtató hájmalacot képzel el magán, de az élet kicsit más. A jó szex, meg a jó testűvel összegyűrni a lepedőt sokszor igen különböző dolgok. Ja, ha "kedves pasi ismerősöd" szőrös is meg mackós is, akkor nem igényes. Ha az lenne, tenne ellene.
Viszont egy jó dolog van. A 18-22 éves lányokkal nem keresztezzük egymás útjait. Elismerem, hogy a feszes és bársonyos testük nagy előny, viszont agyilag képtelenek még a jó szexre. (mindig van kivétel, de én nem orosz ruletteznék egy olyan stukkerrel, amiben 6 lyukban 5 golyó van, és a valós arány ennél csak rosszabb) Egy nő - szerintem - 35 körül kezdi igazán élvezni a szexet (az érett hölgyek tudják miről beszélek), sőt, egy pasi is. Nem arról van szó, hogy nem tudnak elélvezni, azzal nincs gond, csak egészen más színvonalon. És inkább egy fergeteges szeretkezés egy már nem éppen hamvas, már nem is tökéletes testű nővel, mint egy kiábrándító reszelés egy bársonyos bőrű, tökéletes testű fruskával.
Persze ez csak egy vélemény.

De szívesen venném más hölgyek véleményét is "jó pasi" témában.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.17. 16:11:28

@érettférfi: Igen, részben egyetértek, de a prostikhoz nem azok járnak, akik fergeteges, más szinten művelendő szexuális együttlétet szeretnének. Kép alapján döntenek a férfiak, aztán persze ha valami nem jó, akkor nem mennek többet. Viszont egy 35-40 éves nő már nem olyan feszes, még ha edzett is, akkor sem, ráadásul ha csinos milf, akkor végképp valahogy el kell jutni oda, hogy a szexuális intelligenciáját megmutassa az adott férfinek - viszont az adott férfi pedig nem lehet akárki, főleg egy jól karbantartott szexi milfnél :) 22-es csapdája, akárhogy nézzük.
Az ismerősöm tényleg igényes, mert azért van különbség egy átlag 35-40 éves férfi és egy pénzes között. De ez a lényege is a mondandómnak, hogy nem egy kisportolt srác és tudja nagyon jól, hogy nem szedhet fel csak úgy olyan lányokat, akiknek persze pont ez "tetszik" :)
Szóval, hozzánk, prostikhoz nagy átlagban azért nem járnak jó pasik, mert nagy részük házas, és bár lehet, hogy sztereotípia, de egy férfi házasság után elengedi magát.... Plusz az átlag életkor a vendégeknél 35, és persze, George Clooney is milyen jól néz ki, pedig fél lábbal már a sírban van, ha azt nézzük mennyi a férfiak átlag életkora :D, de ne keverjük ide, mert nyilván más a helyzet.

skirm 2013.06.18. 07:51:04

@rpflora: Egyébként nekem a 25 körüli korosztály a kedvencem, ők még azért elég fiatalok, szépek, feszesek stb :), de már rendelkeznek azzal a rutinnal, hogy nem ül ki az undor az arcukra a pocakos testemtől, nem úgy mint 1-2 18 éves lánynál :)

Taurus XT 257582 2013.06.18. 08:23:57

Eredetileg a jó/rossz pasi kérdéskörben nem akartam véleményt nyilvánítani, mert ezt eldönteni a nők szíve-joga. Látván azonban Q-in-Law kolléga társadalmi konvenciók felett érzett elkeseredettségét, az iránta érzett mély szánalom okán tollat ragadtam.
Van egy jó hírem, kolléga: a nőknél igenis a belső tulajdonságok számítanak! Csak esetleg nem úgy, ahogy sokan gondolják.
Elöljáróban annyit, hogy Flóra megint csúsztat. Először is: rossz színben tünteti fel a saját nemét. Másrészt átlagos szolgáltatóként 18-22 éves, tökéletes testű lányokat vizionál a szerencsés olvasónak. OK - én meg átlagos vendégként egy "jó pasit", és megegyeztünk egy döntetlenben.
Szerintem az átlagéletkor 28-30 év (pláne, ha nem a bevallott kort vesszük alapul), és a kinézet / kisugárzás faktor átlagosan úgy 10-ből 7. Egyébként főleg a 3x korosztállyal vannak tapasztalataim, és ugye ők szocializáció szempontjából is más generáció, mint a mai huszasok.

Másrészt van egy érzésem, hogy Flóra elhallgat valamit, amire másutt mintha már utalt volna.
A lényeg szerintem a nőiséghez/kurvasághoz való belső alapállása, viszonya a férfinak. A többi ebből következik. Kifejtem bővebben:
1. A rossz pasi: azért jár kurvához, hogy pénzért vásároljon magának egy jobb önkielégítést. A prosti a szemében lelki sérült / a társadalom söpredéke / élősködő gyökér. Talán nem ennyire durván, de semmi esetre se egyenrangú vele. A vicc az, hogy az ilyen a Való Világban tényleg nem talál nőt, pontosan az ilyen hozzáállását érzik meg rajta a "rendes" nők is.
2. A jó pasi: amikor lányhoz megy, akkor a NŐhöz megy, aki mellett FÉRFInak és királynak érezheti magát, legalább egy rövid időre. Szerinte az emberiség alapvetően két csoportból áll: nőkből és férfiakból (leszámítva a gyerekeket és az aggastyánokat). Ezen túl minden egyéb (akár foglalkozás szerinti) felosztás lényegtelen (ezért nem zárható ki a 4. eset). A prostiban a Nőt (igen!) tiszteli. Odafigyel a részletekre, és hálás azért az időért, amit a Nő a sajátjából áldoz rá. Nem kamuzik, tényleg hálás. Ezt a nő megérezné akkor is, ha más jele nem lenne.
Amit Flóra írt, az már mind a fentiekből következik. Nagyrészt a külső is! Most a továbbiakban tegyük fel, hogy 2. vagyok: ekkor igényesen öltözöm a Nőnek, nem vagyok ápolatlan, viszek ajándékot, próbálok laza és kreatív lenni stb. Még a sportosság is jobban valószínűsíthető így, hiszen ha van még valami célom az élettel és a nőkkel, akkor nem hanyagolom el magam, nem eresztek pocakot. Egyetlen kivétel: a jóképűség. Ez tényleg adottság kérdése, de csak egy tényező, és nem olyan fontos, mint sokan gondolják.

És még mielőtt Flóra kinevet, hogy ketteskeként illúzió áldozata vagyok, bevallom: teljesen igaza van. Azért járok oda, mert ÉN akarom, hogy elbűvöljenek. Én így érzem jól magam, MAGAMÉRT csinálom, nem a prostiért! Nem görcsölök azon, hogy van-e orgazmusa. Kit érdekel? Elvégre csak egy kurva :D
Még annyit, hogy egy házasember, akinek igazából el kéne válni: ameddig nem tudja erre rászánni magát, soha nem jó pasi, csak egy puha p***. De ez már messzire vezetne, és a lányok nem is ennyire igényesek... Elvégre ebből élnek.

Q-in-Law 2013.06.18. 10:25:50

@Taurus XT 257582: öregem, te keresztbe lenyeltél egy Cosmót.

Túlságosan megideologizálod a dolgokat.

Golddigger 2013.06.18. 22:48:05

Van aki ido hianyaban jar csak pl en is mikor otthon vagyok akkor 4 napomat nem vadaszassal akarom tolteni (az se rossz) hanem kinez felhiv mehetsz megoldas jobb
Majd munka utan bepotolom a vadaszos reszt is

Taurus XT 257582 2013.06.19. 06:34:37

@Q-in-Law:
Aha
Megneveztél egy típust, amely Flóránál nem szerepel. Valami oknál fogva megfeledkezett rólam.
Házas vagyok amúgy, és az utolsó bekezdést magamról is írtam. Illetve főleg magamról. Tehát nem vagyok JP.
Valószínűleg a kamaszkori szerelmi álmaimat akarom újra és újra megélni. Amikor a valóságban semmi nem jött össze, éjjel azonban - egy magömlés kíséretében - minden.

WilburSmith 2013.06.19. 12:48:00

Azért akik sok csajnál jártak már tudják, hogy ezek a lányok egyáltalán nem a gyönyörü feleség kategóriába tartoznak, hanem inkább a leharcolt csajok közé, akikkel igazából nem nagyon mutatkoznék az utcán. A portfólió profi, arc kitakarva, ajtót nyit, fordulsz vissza. Persze akadt egy két gyönyörüség, de gyorsan lekopnak a szerröl. Amúgy meg szinte egytöl egyik drogos és buta. El tudom képzelni milyen párbeszédek mehetnek egy ilyen párkapcsolatban.
- Szar a melóm
- Ja
- Szívunk
- Ja

Én eddig egy csajt találtam aki igazán tiptop volt, igaz butácska, de olyan színésztöi vénája volt, hogy meg kell zabálni. Azt hiszem Vivi néven fut. Nem merek visszamenni hozzá annyira tökéletes volt, hogy félek egy kökvetkezo elrontja az emléket.

adrinka 2013.06.20. 02:03:09

nagyon sok, jó pasi qvázik:))
nem azért, mert másként nem kapna, hanem gyors, egyszerű, stb...

és a legjobb pasik, pl. sosem mentek el, hanem dícsér,blabla.
míg a nyakig sem érő macskajános, aki az ajtóból elmegy.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.20. 09:03:51

@adrinka: Itt a blogon privát üzenetben küldhetnél nekem párat, mert akkor engem, meg az eddigi barátnőimet jól elkerülték :D Én jó pár éve csinálom és (mondjuk elég válogatós vagyok) 1 kezemen meg tudom számolni azt, akire azt mondtam, hogy hűha. Jó, rendben, olyan van, amelyik ápolt, igényes, de az nálam még nem egyenlő a jó pasival, úgymond a zsáneremmel. De most tényleg kíváncsi vagyok, szóval ha tudsz néhány olyan emberkét a besziről, akik jó pasik, akkor küldd el nekem az ottani loginjukat vagy telefonszámukat, vagy nem tudom, és ha hív majd egyszer, talán, valamikor, akkor legalább tudni fogom, hogy jön egy jó :D

Ivonn (törölt) 2013.06.21. 15:15:46

Tegnap találkoztam valakivel, aki azt hiszem, a "jó pasi" címszó alatt szerepel. Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam úgy tűnik, ez nem valami releváns dolog, és nem járul hozzá nagyban az élvezeti értékhez (és azt se mondhatnám, hogy iszonyú béna volt, összességében inkább csak átlagos)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.22. 09:45:24

@Ivonn: Ezzel én is egyetértek. Mondjuk azt még hozzátenném, hogy saját tapasztalataim alapján a jól kinéző, sportos, jóképű vendégek pedig általában nagyon bénák. Nekem most 1 olyan vendégem van, akire azt mondom, hogy hűha, ráadásul ügyes is, de elmenni még így sem tudok nála sem, mert teljesen nem tudom kiüríteni az agyam - nem tudok teljesen elvonatkoztatni, hogy ez munka és ő fizetett érte. Ha magánéletben találkozunk és én nem ezt csinálom, akkor biztos fergeteges lenne, de így csak kicsit jobb az átlagnál :)
Adrinkának is mondtam, hogy küldjön már néhány loginnevet a besziről vagy telefonszámot, aki szerinte jó pasi, mert kíváncsi vagyok, járt-e már nálam, vagy ha jönni fog, akkor tudni fogom :D Szóval Ivonn, ha gondolod, akkor küldj nekem itt privátban te is :D Mondanom sem kell, hogy diszkréten kezelem és nem fogom lerohanni a vendéget, hogy húúú, képzeld, azt mondták, hogy te jó pasi vagy, gyere, látogass már meg :D

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.22. 09:47:06

@rpflora: Jah, hülye vagyok....reggel van.... leesett,... te nem tudsz nekem ilyet küldeni...:(

Q-in-Law 2013.06.22. 11:18:25

@rpflora: azt írod, hogy a vendégek 90%-a házas. Ezen vendégek között százalékosan hogyan oszlanak meg a vendégtípusok, akikről korábban írtál?

adrinka 2013.06.22. 11:30:04

Felreertesz Flora.
En is valogatos vagyok nalam sem egyenlo az apoltsag szimpatia azzal, hogy egy ferfi nekem csak ez miatt barmifele kemiai reakciot kivaltson.
Hisz nem en valasztottam, mert bejon es szexelni akarok vele.
Sot meg ha az ugymond zsanerem lep be az ajton akkor sem biztos.
Ettol fuggetlenul igenis sok jo pasi jon, megse kene semmire.
Beszamolokrol??? Ugye viccelsz???
Jo pasik alapjaratban nem nyaladzanak ott, nincs mentalis szukseguk arra a nevetseges maszlagra ami ott megy. Es idejuk sincs!
A jo pasik alapjaratban nem azert qvaznak, hogy meseket irjanak a faszsagrol es egyebek.
Vagy nincs idejuk semmire es nem azert mert nem kapnanak not hanem ez a vilag van.
Ha nos akkor meg azert, hiszen a nehai kicsapongasahoz nincs szuksege arra, hogy rangokat

adrinka 2013.06.22. 11:36:59

Meg annyit a mentalis rottyantsag, mar az, hogy jo, alapbol elvesz, hiszen ami belul nincs rendben, az idovel kivulre is kihat. Es ez teny!!!

adrinka 2013.06.22. 11:41:30

Jah csak nezd meg gentlemanust

adrinka 2013.06.22. 11:49:10

Flora, ha tudnek sem kuldok kuldenek nevet ilyesmit.
Elvileg ez a diszkreciorol szol.
Es nem a szarkavarasrol.
Vendeg es szolgaltato reven egyarant!!
Aki megadja a nick nevet...nos ok nagy altalanossagban kijelenthetem, idegesito, undorito, suttyo, aki barkit, de az maximalisan nyalja ki a segget is, mert meseiro.

adrinka 2013.06.22. 12:04:45

Flora kerdeznem akkor:
A szerinted jo pasi, ha visszagondolsz,akinek kenyszeresen sziksege van arra, hogy barmi aron szinhazasdit jatsszal????

Mert az en tapasztalatomban nincs!
Nem akarja bebizonyitani, hogy majd pont egy qvanal csinal orbitalis orgazmus hegyeket. Mert akik ezt elvarjak, azok valamilyen szinten nem jok, mert a hetkoznapi eletben nem kapjak meg senkitol, kisebbsegi erzes, stb..ami ugye valamibol adodik.Nyilvan a kulseje miatt.

Mondjuk azert oket sajnalni is lehet.
Nem szeretem ezeket a vendegeket, ha itt kiderul visszadom a penzet.
Es javaslok neki mas lanyt.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.22. 13:58:00

@adrinka: Épp erről beszélek én is, hogy alapesetben nincs olyan, hogy jó pasi itt nálunk azok között, akikkel találkozunk, akiket fogadunk. :) Persze, olyan van, hogy jobb, odaadóbb, ügyesebb, helyesebb, sármosabb, de ugye a legtöbbnek élettársa, felesége, családja is van. A maradék közül pedig amelyik "jó pasi", valami azzal sem stimmel :)
Valamelyik poszthoz már leírtam, de kb eddig nálam ilyesmik voltak a "jó pasik":
- nincs rossz alakja, igényes, ápolt, jó fej. Csak amikor megszólalt, olyan hangja volt, mint egy 15 éves meleg srácnak :D
- jó test, ápolt, helyes, minden oké... de kb azt hiszi, hogy a szex reszelésről szól és semennyire nem ért a nőkhöz.
- jó test, helyes, ápolt, kedves, ért is a nőkhöz, tudja mit hogy kell: valami agyban nem stimmelhet...mit keres itt és mit akar tőlem? :) Hát igen...itt jön képbe, amit te is írtál. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.22. 14:00:07

@rpflora:
Semmi szarkavarásra nem kell gondolni. Ne komplikáld túl :) Csak gondoltam így ismeretlenül is tartsunk össze... nekem szoktak küldeni olyat az oldalon a kolléganőim, hogy xy jó, xy rossz, ne fogadd, ha tudod, stb. Senkinek, de legfőképp a vendégeknek sem mondjuk vissza, hogy ki milyen....sőt, inkább ők is szokták nekem mondani, hogy kivel vigyázzak, hogy néz ki, stb (mert ugye ők is tartják egymással a kapcsolatot...sőt, néha személyesen is :))

váj mí 2013.06.22. 20:47:23

@rpflora: Édesjóistenem, mi az hogy kivásárolja? Te cigánykurvákkal dolgoztál együtt eddig?

váj mí 2013.06.22. 20:56:17

@adrinka: Nem, nem nyilván a külseje miatt... Vannak olyan pasik, akik vagy "helyesek", vagy semmi extra, de nem is rosszak, és mégis rendszeresen járnak a házba. Jegygyűrű láthatóan, tehát semmi zsákbamacska. Az egyik lányhoz rendszeresen visszajár egy tök normálisan kinéző pasi, otthon viszont asszony és gyerek. Második éve jár már hozzá vissza.
Kíváncsiságból már csak megkérdeztem a lányt, hogy "hogyhogy...?" A lány szerint úgyhogy, hogy a vendéget a vaginális izgatás spannolja fel leginkább, a felesége meg, csak csiklóilag képes élvezni. És bár asszonyt meg a gyereket szereti meg minden, de szexuális téren mást is akar ...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.22. 23:56:08

@váj mí: Nem értem, miért lovagolsz ezen :) Én így hívom, amikor egy lány abbahagyja csak azért, mert az egyik vendég azt mondja, hogy x Ft és többet ne csinálja ezt. Addig ne, ameddig kapja az x Ft-ot - vagy épp más juttatást (kocsi, lakás, stb.). Nem is értem a problémád egyébként :) Ilyen van, de pár hónapnál általában nem tart tovább. Ha igen, akkor jön a közhely (ami attól közhely, hogy igaz): a kivétel erősíti a szabályt.

szeg314 2013.06.24. 19:34:36

@rpflora: "Jogos, igazad van, egyetértek, de mi a helyzet, ha nincs hazudozás, eltitkolás és a férfi tudja, hogy a barátnője mit dolgozik?"

na akkor elmesélem az én sztorimat. volt egy lány, akihez rövid időn belül többször is elmentem, mert nagyon bejöttünk egymásnak, cseréltünk privát elérhetőségeket is, aztán egyik este áthivott magához dumálni, akkor nem történt még semmi, de két nappal később ismét áthívott, akkor már volt minden. fura helyzet volt, röhögtünk is rajta sokat, hogy most akkor ki vegye a gumit, egyáltalán fizessek, ne fizessek (persze nyilvánvaló volt mindenkinek, hogy nem lesz ajándékátadás.)

ekkor még nem tekintettem rá úgy, mintha a barátnőm lenne, csak egy jófej csajra, akivel volt egy éjszaka, de hamarosan külföldön kezdett el dolgozni, közben rengeteget cseteltünk, és amikor először hazajött, addigra már egy pár lettünk. az volt a 'menetrend', hogy havi 3 hetet dolgozik kinn, (ilyenkor szükség esetén én is mehetek más szolgáltatóhoz), amikor meg itthon van, akkor nálam lakik (mert ugye 1 hétért amúgy sem éri meg albérletet fenntartani), és csak egymással van a szex meg a minden. ez viszonylag jól is ment, általában nem volt gond a melójából, párszor azért néha tényleg szar volt, amikor beírta, hogy most akkor éjjel megy hotelozni, bár ilyenkor is inkább féltettem, mint féltékeny voltam, persze egy kicsit az utóbbi is.

egyébként nem annyira voltunk egymáshoz valók, de mivel csak havi 1 hetet voltunk együtt úgy igazán, ez ritkán okozott gondot, végül az tette be a kaput a kapcsolatunknak, hogy egyszer elhatározta, hogy mégiscsak kell neki itthonra egy albérlet, viszont akkor közben itthon is dolgozni fog. na ezt nem vette már be a gyomrom, nekem az nem hiányzott volna, hogy a csevegését meg a beszijeit olvasgassam (ja igen, amikor külföldön volt, elmehettem máshol, de beszámolót nem írhattam), márpedig tuti megnéztem volna a profilját.

párszor még összefeküdtünk, azóta fenn néha látom FBn, de már nem beszélünk. ez kb 1 éves sztori.

Taurus XT 257582 2013.06.24. 22:16:40

@rpflora:
Flóra wrote:
" - nincs rossz alakja, igényes, ápolt, jó fej. Csak amikor megszólalt, olyan hangja volt, mint egy 15 éves meleg srácnak :D
- jó test, ápolt, helyes, minden oké... de kb azt hiszi, hogy a szex reszelésről szól és semennyire nem ért a nőkhöz.
- jó test, helyes, ápolt, kedves, ért is a nőkhöz, tudja mit hogy kell: valami agyban nem stimmelhet...mit keres itt és mit akar tőlem? :) Hát igen...itt jön képbe, amit te is írtál. :) "

Én pont így vagyok a való életben a nőkkel:
- ha csupán szép, az még nem elég jó
- ha csupán kedves, az még nem elég jó
- ha szép is és kedves is, akkor meg nem értem, mi a négybetűst akar pont tőlem, ezért elhajtom

Fenti magasrendű logikával persze nem jutok nőhöz, így kurvázásra kényszerülök.
Csak hogy ne kelljen tovább találgatni.

Acsiséf 2013.06.25. 23:13:24

Az elmúlt 15 év munkássága alatt bőven volt példa közvetlen kapcsolat kialakulására(sajnos hosszú távon nem szerencsés,kis ideig szórakoztató se amint elkezdődnek a követelőzések sms üzenetek el kell engedni őket mert baj lehet belőle,természetes hogy mindenki többet akar úgye).Pedig nem vagyok jó pasi sem izmos sem jóképű.Viszont más területeken ott vagyok a szeren.A dolgozó lányok igen kiéhezettek a kedvességre szeretetre odafigyelésre és a jó szex re.Persze biztosan ritka a hosszútávú ezek között mert tényleg kicsit bizarr hogy a csajom aznap leszopott 6 férfit akik rá is verték az arcára esetleg.Este meg a smár elalvás előtt?Én mindenesetre imádom a dolgozó lányokat nélkülük sivár lenne az élet.Hogyan lehetne kiélni perverzióinkat különben? Néhány év elteltével a fene sem kíváncsi az asszonyra(elhízott,ápolatlan,fáradt) de nem hagyod ott mert ott van a gyerek a lakás,üzlet stb...
A szuper pasi kategóriáról csak annyit van persze pár darab de sajnos jóval több nő csinos gyönyörű nő él közöttünk így igen nagy a verseny.Másrészt ennek örülni kell mert ha nem lenne ekkora válság honnan lenne annyi üde fiatal ropogós lányka nekünk?Jó dolog ez uraim.
Aztán jönnek a MILF tömegek akik szintén nagyon jók a maguk tapasztalt kifinomult kultúrájukkal,kidolgozott testükkel,imádom őket.

Ivonn (törölt) 2013.06.29. 11:10:19

@Acsiséf: tudom, hogy tökre nem ragadtam ki a hozzászólás lényegét, de olyan viccesnek tartom, hogy sokszor a férfiak azt mondják, hogy nem kívánják az asszonyt, mert elhízottak ás ápolatlanok, és nem is akarnak lefeküdni az illetővel - vagy csak az utóbbi -, miközben az illető pasi ugyanannyira elhízott és ápolatlan:)

pittscards 2013.07.12. 18:23:13

@skirm: Én hallottam olyan 40 körüli nőről, akinek a férje már impotens, úgyhogy az asszonyka összeköti a kellemest a hasznossal és hetente fogad otthon néhány vendéget, addig az apuka leviszi a játszótérre a gyereket. Azt nem tudom, hogy milyen otthon a kapcsolatuk.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.07.13. 10:34:32

A bejegyzésre válaszolva: Nekem pl van párkapcsolatom, titkolózás nélkül, meg a hülye párbeszéd nélkül. Nincs különösebb okom hogy a vendégeket szidjam és nem fogok ostoba sztorikat kitalálni a féltékenység megelőzése céljából.

Azzal mondjuk nem értek egyet, hogy hogyha a csaj dolgozik, akkor automatán ő lesz a családfenntartó, a pasi meg lustálkodik otthon, vagy csak azért dolgozikhogy ne unatkozzon. Attól, hogy az egyik fél sokat keres, a másiknak is lehet komolyan vett munkája, akár mert szereti a munkáját, akár egóból.

Amúgy én bírnám, ha a párom is csinálhatná, csakhát a pasikra sokkal kisebb a kereslet. Nekem kicsit túl sok a szex neki meg túl kevés, irigy rám időnként, ez levezetne egy jóadagot az energiáiból :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.07.13. 10:42:05

@álomkor: Szerintem te rólam beszélsz :D:D

A vendéggel összejövésről: mivel az elejétől kezdve van párom, ez nálam nem merült fel, de lett volna néhány jelöltem. Egyik sem olyan jó mint a párom (bár fene tudja, az ilyet nem látni, amíg tényleg össze nem kerülünk), de voltak. Most is van egy törzsvendégem, akivel ki tudja, mi lehetne, ha nem lenne a férjem. Mármint tényleg nem tudom, mert a pasi nős, illetve kicsit túlságosan preciz és rendszerető, nem elég bolond, de lehet, hogy ez nem lenne probléma. Nehéz az ilyen "mi lenne, ha" dolgokkal.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.13. 12:00:42

@noname.blogger:
Én ezt teljességgel kizárom és eszembe sem jut, hogy vendéggel valaha is bármi.
Évek óta csinálom és sok történetet hallottam már ezzel kapcsolatban, de ha nincsenek ezek a történetek, akkor sem "vetemednék" arra, hogy vendéggel kavarjak. Ezt meghagyom a nálam még jobban lelki sérült 18-20 éves kezdő kislányoknak :)
Én lelki sérült vagyok, mert ezt csinálom... aki pedig igénybe veszi ezt és képes beleszeretni egy prostiba, hát ő is elég lelki sérült. Az a vendég, aki VENDÉG, tehát hozzám/hozzánk jár, ő nem fog leszokni a kurvázásról. Igen, leszokni, mert erre rá lehet kapni és csak ideig-óráig nem megy el egy "ilyen" férfi kurvázni... utána, mint egy dohányosnak, előjönnek az elvonási tünetek és menni fog. Ameddig van rá pénze, addig menni fog, hiszen hozzám is jár, évek óta jár, stb... Nekem ezen okokból kifolyólag nem kell egyik vendég sem.
Sikertörténetet pedig még nem hallottam. Általában fél évig tartanak ezek a "kapcsolatok".
Most is hirtelen 3 lányt tudnék mondani a beszamolok.com oldalról, aki összejött pár hónapja az egyik vendéggel... és azt hangoztatta, hogy végleg abbahagyja... erre ismét fent van az oldalon :)
Komolytalan, hirtelen fellángolások ezek 2 beteg ember között :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.07.13. 12:33:48

@rpflora: Nyugodtan zárd ki, még azt is elhiszem, hogy ezek a dolgok általában nem működnek. Én a magam részéről nem zárnám ki, bár nekem meg elméleti a téma.

Akik jelöltek lehettek volna nálam erre, azok egyike sem a kurvázás kedvéért kurvázik.

Volt olyan, aki belém szeretett, de annyira ignoráns volt, annyira lelki sérült jellegű (magányos, kétségbeesetten kapaszkodós, ugyanakkor teljesen aszociális) hogy végül megszakítottam vele a kapcsolatot. De olyan is van aki minden alkalommal szerelmet vall, de annyira aranyos, hogy a mondókája és a hozzáállása csak pozitív.

Aki meg most jelölt lenne, annál kiegyensúlyozottabb fickót nem ismerek, és őt ismerem már három éve, több napokra találkozunk szóval szerintem képben vagyok nála. És nem "kurvázás" kedvéért jár csajokhoz, illetve mostmár nem is jár, csak velem és néha Ivonnal találkozik. A három éves ismeretség miatt egyébként hirtelen fellángolásnak sem nevezném, és a kapcsolatunk most is van olyan jó, mint az elején, sőt.

Volt egy csomó visszajáró vendégem, aki elűnt egész évre, fél évre vagy évekre, aztán megint előkerült. Kiderült, hogy barátnőjük volt. Azaz, ha velük jönnék össze, valószínűleg nem kezdenének közben csajhoz járni. Ilyenek is vannak.

Egyébként engem nem zavarna, ha a pasi csajhoz járna (kivéve ha az így elköltött pénzt nekem kell visszapótolni), annyi hogy mindenről részletesen tudni akarok.

álomkor 2013.07.15. 11:30:37

@noname.blogger: Az hízelgő lenne ennyi év után, de nem valószínű:)
Csak néhányszor találkoztunk, viszont azóta is szoktam nézni a blogjaidat, és kb. ezt a képet raktam össze. Ezek szerint nagyjából felismerhető volt.

Az egyébként nem meglepő, hogy sok konkrét dologban egyetértesz a bloggazdával - két ember, akinek ugyanaz a munkája, szükségszerűen hasonlóan lát egy csomó részletkérdést. De szerintem van köztetek egy alapvető különbség: nem hiszem hogy te magadra nézve egyetértenél ezzel a mondattal (és mindazzal, ami ebből következik): "Én lelki sérült vagyok, MERT ezt csinálom..."

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.07.15. 13:47:24

@álomkor: Attól még emlékezhetnék, persze nem tuti, de ha valakivel találkozom kétszer-háromszor az már be szokott ugrani. Mindegy, nem erőltetem, így is jó :)

Az idézett mondatba nem akartam már belekötni, így is belekötöttem épp elég egyéb dologba :D De egyébként tényleg nem értek vele egyet magamra nézve, nagyjából egyetlen aspektusával sem: se a lelki sérüléssel, se annak bármilyen kapcsolatával a munkámmal, valamint az általánosítással sem.

Fekete Sámuel 2013.07.15. 23:29:08

@Acsiséf: Az agyra a jelek szerint nincsenek kiéhezve, mert ezzel az írással egy érettségin nem lehet átmenni, ami neked van.

Pintyöke (törölt) 2013.09.02. 20:40:47

@rpflora:
Basszus, ti kizárjátok azt, hogy egy hímnemű ember egyáltalán "jó" legyen - ha már elment hozzátok! Mert a fentebbi bekezdéseidben ezt vezetted le.

Amúgy ha kedvemre való csaj lennél (amit persze nem tudok, mert fogalmam sincs ki lehetsz), simán elmennék hozzád egy pásztorórára és megmutatnám a pásztorbotomat, mert a stílusod annyira provokatív, hogy ezt épeszű krapek nem állja teljesítménykényszer nélkül.
Ja...sohasem b...ni megyek nőhöz. Hanem a női mivoltáért. A többi már ajándék tőle.

zifora 2013.09.06. 21:49:03

A 2 es ponthoz nincs sok hozzaszolas..

zifora 2013.09.06. 21:57:48

en nem tudnam elhini ha azt mondana hogy egyik pasival se volt jo! Es igen valamijen szinten tart az egyik a masikhoz! De akor ez a par beszed a csaj reszerol igaz v hazugsag?
Pasi: Na, volt ma jó vendég? Élvezted valamelyikkel?
Lány: Nem, dehogy, ez csak munka... tudhatnád már...szokásos nyomik voltak, semmi extra, nyugi már, ne csesztess!
Pasi: De látom, hogy olyan kisimult vagy... mondd el nyugodtan, ha jó volt valamelyikkel vagy jött egy jobban kinéző!
Lány: Fejezd már be! Nem kisimult vagyok, hanem hulla fáradt! Én keresem a pénzt, nem élvezetből csinálom, téged szeretlek, nem volt jó senkivel és nem is lesz, fogd már fel!
Pasi: Jó, rendben, oké...bocsi.

zifora 2013.09.08. 11:40:41

szoval? nincs hoza szolas:(

alfacharlybravo 2013.10.10. 18:02:50

Szóval, ha egy pasi tényleg oda figyel a párjára az rögtön megérzi, hogy járt-e ott valami előtte. Hát ha csak nem trükköz nagyon a nő és nem tantrázik, vagy a kispárna a has alatt combok keresztbe szorosan szorítják össze a hüvelyt, hogy még a bőrt is lenyúzza. Ezt lehet szemből is keresztbe rakott lábakkal. Ezek jó technikák kis kukac vagy kitágult vagina esetén is. Ez már tud olyan szűk lenni mint egy popó. Tapasztaltam, hogy a profik állati bénák, vagy nem akarnak, a civil csajok tudnak nagyon jók lenni. Ezért nem volt kedvem az egészhez, de rászántam magam és van jelentős fejlődés, de még mindig hervadt a dolog. Persze ha csak egy kemény gyors döngetésről van szó akkor tök mindegy, vészhelyzetben teli zacskóval. Olyan sablonosak mintha egy mester tanította volna be őket. Szinte mindenhol ugyanaz a műsor. Bár láttam, hogy sok faszi 2-3 perc mindennel együtt gumis francia és csaj már jön is elő a bokorból. Mit lehet ilyen rövid idő alatt csinálni?

Rubint 2014.05.23. 23:40:06

@noname.blogger:

Szia, sajnos egy cipőben járunk, én is az ősi szakmát űzöm. Ha sohse kezdtem volna ezzel foglalkozni, nem viselném el hogy a párom megcsaljon vagy "lányhoz" járjon. De miután keveset találkozunk, és én "ezzel" foglalkozom, úgy tartottam korrektnek, hogy megengedem neki.

Rubint 2014.05.23. 23:45:20

@Nathan Drake: Szia, nem szabad mindent elhinni. Nem csak olyan van, hogy a főnök chat-el, hanem a fórumokon lányok regisztrálnak férfi vagy fantázia névvel, és önreklámot csinálnak, vagy szidják a konkurenciát...

Spiritmonger 2015.02.06. 18:34:52

van olyan is, amikor a lánynak a vendégéevl lesz kapcsolata, és ez működhet is, mert a megismerkedés körülményei miatt nem kell titkolózni, így onnantól úgy megy, mint egy civil kapcsolat

chils 2018.02.09. 16:43:49

én megkeresesnélek vagy keress meg mert ilyen szinten őszintén író ember ritka többre becsülöm az ilyen lányokat mint az mint azokat a lányokat akik nem ezt csinálják és átverik magukat
süti beállítások módosítása