Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Képzeld, Flóra!

2013.10.29. 22:28

szerző: rpflora

"Flóra, légy észnél!"

„Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” - Puzsér Róbert


Biztos láttátok Indexen, de én is kirakom. Elvállaltam egy filmszerepet pusztán prevenciós okokból, hogy másoknak is segítsek, hogy ne legyenek kurvák, mint én. Ennek kritikáját olvashatjátok, bár Index is kielemezte, de mivel rólam van szó, így szakmai szempontból is leírom a véleményem:

A videón két darab 17 éves lány szeretne baszottul sokat keresni, hogy soha többé ne legyen pénzügyi gondjuk és mehessenek gondtalanul nyaralni. Találnak egy hirdetést, amiben KÜLFÖLDRE KERESNEK FOTÓMODELLEKET magas kereseti lehetőséggel.
Nem, nem gyanús. A fiatal lányok (hiába tényleg buták manapság), ennyire azért nem hülyék, hogy egy ilyen hirdetésre VÉLETLENÜL jelentkezzenek, mert azt gondolják, hogy nem kell baszni pénzért, hanem tényleg fotózkodás lesz csak. Jah. Külfölfön. Sok pénzért. Fotózás. Csak.

Fotózzuk Fokozzuk a helyzetet:
A videóban a narrátor elmondja, hogy interjú alatt figyeljünk arra, hogy ha frissítővel (mi ez a modoroskodás?) kínálnak, akkor bizony bedzsinázhatnak, oszt megdugnak és elrabolnak és kurva leszel és kibaszottul kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz!
Igen, ez nagyon gyakori, szinte minden nap előfordul velem, sőt, én is így lettem kurva! A mai napig annak a kurva frissítőnek (üdítő, b+) a hatása alatt állok! Bárcsak az interjúnál ne fogadtam volna el azt a pohár kólát :( 

Flóra (hihi) felhívja a stricit (mert gyanakszik, hogy itt bizony baszás lesz, nem fotózás), aki elmondja, hogy mindenképp személyesen kell beszélnünk a munkáról. Természetesen magázódva beszélgetnek, mert hát ez mégis csak egy állásinterjú és a tiszteletet meg kell adni, sosem tudhatod, ki van a vonal túlsó végén, elvégre tinilányoknak adtál fel álláshirdetést! 
Na, ez az egy dolog valósághű a videóban (mármint nem a magázódás). Valóban az információk és a munka lényegét általában inkább személyesen mondják el az interjúztatók - érthető, logikus okokból kifolyólag.

Sokkolódás folytatódik: feltűnik az irodában Mr. Hard, napszemüvegben, aki úgy néz ki, mint akit most szalajtottak valamelyik drogos after partyból a Hajógyári szigeten, hogy adja elő a keményet. Biztos ő is ivott a frissítőből, csak neki más anyagot adagoltak.

Izé....:D Itt már nincs mit mondani.... ez a vég. A FRISSÍTŐTŐL leszedált lánynál bekeményít a strici.... A hirdetést levette a netről (google chache nem létezik), mert ő okos, és mostantól az lesz, amit ő mond, Flóra bekussol, ő innentől kurva, nincs mit tenni. Pedig Flóra ugye nem akart az lenni, ő csak külföldre jelentkezett pinát fotózni és elfogadott egy üdítőt frissítőt!
MEGSZOPTAD!
A Hajógyáris srác máris megragadja és elviszik sétálni.
Ezután a főstrici elégedetten mosolyog és ezt gondolja magában:


Ismét rávettem egy kurvát, hogy kurva legyen!

Tényleg részletezzem, hogy a film annyira életszerű, mint a Tom & Jerry, vagy inkább hagyjam a picsába és elég nektek az irónikus kritikám? :)

Jah, majdnem elfelejtettem a videót. Élvezzétek ki minden pillanatát:
Még valami: PC vész nevet adni egy ilyen videónak külön tapsot érdemel a készítőknek! Véletlenül sem egy vírusirtó, vagy számítógép-javító cég reklámfilmje jut eszébe senkinek a cím hallatán! Dehogy! Nekem is rögtön a kurvák és stricik jutottak eszembe! Ugye?

Címkék: index kritika videó rendőrség hazugság szánalmas fotózás átverés prevenció flóra kisfilm üdítő frissítő strici külföldi munka index videó sarkítás elkábít elkábítanak kurva leszel kurva vagy sok millió semmire hajógyári keménygyerek

66 komment

Hamarosan

2013.10.24. 15:14

szerző: rpflora

Hamarosan visszatérek!

Nem volt sok időm internetezni, ezért tűntem el, de nemsokára új poszt és én is gyakrabban itt leszek. :)

Addig is kitartás, kellemes lány látogatást; aztán csak ügyesen, okosan, kedvesen azokkal, akik megérdemlik!

Kommentekre néha rálestem, személyes levél is van bőven, és sorry azoktól, akiknek - még - nem írtam vissza, de nincs elfelejtve, nincs kitörölve, úgyhogy nekik is reagálni fogok, ígérem!

Pá, puszi, pá! I'll be back!

Címkék: hamarosan visszatérés

29 komment

Kiadás - bevétel

2013.08.31. 20:39

szerző: rpflora

Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele.
Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi téglalakásban csinálja, ezért olcsóbban tud kivenni lakást; lehet, hogy valakinek van törölköző-gyártó ismerőse, ezért olcsón kihozza a törcsiket :) és még számtalan tényező befolyásolhatja a kiadást és bevételt pozitív vagy negatív irányba.

Én az alábbi szempontok alapján csináltam egy összesítést:


- Egyedül dolgozó lány, akinek napi 4 vendége mindig megvan (ez azért mondjuk nagy szó)
- Újépítésű, igényes, berendezett, frekventált helyen lévő bérelt lakás
- Viszonylag minőségi, de nem luxus kategóriájú felszerelések
- Nincs kiadás ismerősnek/havernak/bárkinek egy esetleges probléma (pl. erőszakos cselekmény) megoldása esetén, tehát magyarul nincs felbérelt emberke, aki vigyáz a helyszínen vagy a közelben a lányra.

Kezdjük az elején. Lakás.
Egy újépítésű lakás a központi és általunk felkapott helyeken (II., III., XIII. kerület) nem olcsó.
Főleg, hogy alapesetben szerintem nem praktikus egy 1 vagy 1,5 szobás. Ha ott is lakik a lány és nem csak munkára használja, szerintem minimum 2 szoba+nappali ajánlott. Egy nappali, egy melós szoba és (de ez már "luxus") egy vendégszoba szerintem elég tágas, kényelmes és mindennek megvan a helye. De maradjunk a 2 szobánál, nappalival együtt.
Ha igényes, bútorozott, jó helyen lévő lakást nézünk, ez 130 000 Ft havonta. Lakás kivételekor kell ugye kaució is, ami általában 2 hónap, plusz aktuális havi díj= 390 000 Ft.


Szükség van még:

Rendszeres kiadásokra:
- hirdetési díj: 12 000 Ft/hó/weboldal és érdemes a 2 legnagyobb oldalon hirdetni, tehát 24 000 Ft havonta, de az esetleges kiemelést (hogy észrevehetőbb legyen a hirdetése) még nem számoltam.
- nedves törlőkendő, vagy papírtörlő: nem nagy tétel; számoljunk havonta 3000 Ft-ot erre.
- higiéniai cuccok, tehát mosópor, öblítő, fertőtlenítőszer, esetleges szájvíz: havonta 6000 Ft-ból ki lehet hozni.
- óvszer: legyen mondjuk durex, aminek átlag ára 3 db esetén 600 Ft. Na, itt nehéz kiszámolni, hogy mennyi is kell belőle a fent említett vendégszám esetén :), hiszen vannak egyszeres tüzelők és többszörösek; van olyan vendég, aki a szopást is csak gumiban kéri; előfordul, hogy visszakókad, le kell szedni, felszopni, újat húzni....vagy épp egyik vendégnél sem kell óvszer, mert csak orális játékra jönnek (vagy úgy alakul a helyzet), szóval szerintem számoljunk napi 6 db gumit. Az napi 1200 Ft, havi szinten (számoljunk a 30-ból 24 munkanapot) kerekítve 29 000 Ft.

Egyszeri kiadás pedig:
- törölközők: napi 4 vendéggel számolva elsőre elégnek tűnhet pl. 6 darab, de szerintem a minimum 12 db, hiszen száradnia kell a használtaknak, plusz jó, ha van tartalék, ha többen jönnének. Minőségi törölköző 3000 Ft, tehát 12 db esetén 36 000 Ft a kiadás.
- lepedők: kínai piacon 1200 Ft a minőségibb darabja. Elég max 4 darab, mivel nem szoktuk minden vendég után cserélni, csak ha valami látható nyoma van (izzadság, sperma, szőrszálak :))

A lakás bérleti díja (130 000 Ft) rezsi nélkül és az eddig felsorolt rendszeres kiadásokkal: 130 000 Ft + 62 000 Ft= 192 000 Ft.
Ebben még nincs benne az áram (legyen 10 000 Ft), a VÍZ (nyilván jelentősen több fogy belőle a folyamatos fürdés és mosás miatt, ezért a hideg-meleg víz legyen havonta jó szándékkal 12 000 Ft), kábeltévé+internet (4000 Ft), közös költség (15 000 Ft).

Így összesen, mindennel együtt a fent felsorolt adatok alapján a havi kiadás: 

233 000 Ft.


Ha a lánynak 4 vendége van naponta, amiből 3 1 órára jön, 1 pedig fél órára, az 1 óra 15 000 Ft, a fél óra pedig 10 000 Ft, nincsenek extrái, akkor napi bevétele: 55 000 Ft.
Ezt megszorozva a munkanapokkal (24) a lány bevétele havonta jó esetben:

1 320 000 Ft. 


Ebből kivonjuk a rendszeres kiadásokat és megkapjuk, hogy a fizetése: 

1 087 000 Ft.

Ezért a pénzért havonta 24 napot dolgozik, önmagát tartja fenn, nincs főnöke és lefekszünk havonta 96 férfival és "4 napon keresztül szexelünk".


Ismét hangsúlyozom, hogy befutott, pörgős lány esetére érvényesek ezek a számok, ráadásul mindig lehet holtszezon, amikor nem pörög annyira a biznisz, alig jön vendég, illetve vannak olyan hetek, amikor mindegyikőtök megőrül és egyszerre lesztek kanosok, aztán nem győzzük a rohamot :P.
Ha már az előző poszt a típusainkról szólt, akkor azt mondhatnám, hogy KÖRÜLBELÜL ennyit keres(het) a "Minőségi, okosabb kurva" és a "Szexistennő" kategória.
Nyilván vannak/lehetnek még kiadások (fehérneműk, vendégfogadó-ruhák, sminkek, póthaj, műköröm, stb), de ugyanúgy csökkenteni is lehet a költségeket (olcsóbb öblítő, óvszer, lakás, törölköző). Ezt már az adott lány dönti el egyénileg és lehetőségeihez mérten. Lényeg, hogy nagyon sok olyan tényezőtől függhet még a kiadás és bevétel, amiket itt nem említettem.

Címkék: lakás kiadás bevétel törölköző rezsi mosópor szexistennő újépítésű öblítő kiadás-bevétel prostik kiadása prostik bevétele mennyit keres egy kurva mennyit keres egy prosti

623 komment

Prosti-típusok

2013.08.29. 13:33

szerző: rpflora

Úgy gondoltam, hogy már írtam vendég-típusokról, akkor írhatnék a kurva-típusokról is. :) Talán meglepetés nem fogja érni azokat az olvasókat, akik rendszeresen járnak hozzánk, de 1-2 "kulisszatitkot" (amit csak én, vagy a főnökük lát) elárulhatok, hiszen én/mi oldalunkról nem láthatják át teljesen a helyzetet a vendégek.

Buta kurva: általában vidéki kislány, de ez nem feltétel. Kerek mell, vagy kerek segg, esetleg átlagosnál szebb arc - lényeg, hogy azért 1 dolog jó legyen benne. Semmi extra, de azért megnéznéd az utcán. Beszélni nem tud, azt sem tudja, hogy melyik párt vezeti most az országot és talán még a miniszterelnök nevét sem tudja. Fingja sincs a világról semmilyen szinten. Lényeg, hogy kell a pénz, ezért szétteszi a lábát, de ezen kívül mást nem tud. Se színjáték, se beszélgetés - többnyire igen/nem szintig jut el a vendéggel. Adott esetben lehet beképzelt is, de az már egy külön kategória. Ha megjelenik egy rossz beszámolója, akkor nem igazán törődik vele.

Okoskodós és/vagy beképzelt kurva: előző kategóriánál kicsit jobban néz ki. Még az is lehet, hogy valamennyire pörög, vannak vendégei és 10-ből 1 elégedett is vele. Okosnak és/vagy nagyon jó nőnek hiszi magát, de igazából teljesen átlagos és maximum az 1-2 jobb ruhája/fehérneműje és sminkje dobja fel. Nagy álma, hogy egyszer sok pénze lesz és nyit egy hajhosszabbító szalont, esetleg műkörmös üzletet. Épp ezért sok közöttük a lehúzós típus, aki csak arra megy, hogy minél több pénzt ott hagyjatok nála, aztán ha reklamáltok (pl kifizettél egy extrát, ami nem történt meg, de nem kapod vissza az árát; vagy valami alap, de nem vállalja), akkor kimagyarázza magát, vagy csak annyit mond, hogy így jártál. Az ágyban fadarab, gépies nyögdécseléssel, de üres tekintettel próbálja eljátszani, hogy mennyire jó, amit persze a vendégek nagy része észrevesz, de szerinte ő tökéletes szerető. Épp ezért, ha megjelenik egy rossz beszámolója, akkor mindenki más hibás (időjárás, a hely, ahol dolgozik, a főnök, a vendég, stb.), de ő semmiképp. Örüljön a vendég, hogy dughatott egy olyan jó csajjal, mint ő. Ha huzamosabb ideig nem megy neki, vagy rossz beszámolókat kap, akkor szövetkezik a helyen dolgozó lányokkal, mert hát milyen szar helyen vannak és mennyit le is kell adni, ezért nem keres pénzt, úgyhogy fogjanak össze, vegyenek ki lakást és csinálják maguknak - mennyire jobb lesz. Persze mindig becsődölnek és ismét elindul a körforgás.

Átlagos kurva: Relatíve legjobb. Átlagos kislány, átlagos álmokkal; bármelyik lány lehetne az utcáról vagy szomszédból. Átlagossága teszi széppé. Megérti, amit mondanak neki, amit csinálnia kell; valamilyen szinten igyekszik is, hiszen tudja, hogy ebből van pénze, tudja, felfogja, hogy ez munka és ha nem csinálja jól, akkor annyi. Beszélgetni lehet vele. Pl az időjárásról és teljesen általános dolgokról. Egy hely üzemeltetőjének megfelel, mert nem akar sunyiskodni, nem keveri a szart - viszont nem is hoz be olyan sok pénzt. Pont elég a rezsire, a lánynak pedig a megélhetésére. Nagy álmai nincsenek (vagy nem mesél róla), csak anyunak akar segíteni otthon, mert kevés a pénzük és ő is szeretne több ruhát venni. Rossz beszámolót ritkán kap, de jót is, mert ugye olyan átlagos, ezért ha valami nem stimmelt, akkor a vendég akkor sem írja meg, mert cuki és nem akar neki ártani. Jót pedig azért nem fog írni, mert annyira azért nem volt jó, hogy le is írja. Nem összetévesztendő a pinairigy vendéggel, aki csak azért nem ír a lányról, mert nem akarja, hogy még többen menjenek hozzá és ő emiatt ne jusson be később, esetleg úgy van vele, hogy van elég beszámolója a lánynak és ő minek írjon még egyet.

Minőségibb, de nem túl okos kurva: Neki már vannak célja. Tudja, hogy varázsolja el a férfit (kicsit pornósabb műnyögések, átlátszó, de hozzáértő szem által észrevehető színjáték), mert szeretne - valóban - nyitni egy hajhosszabbító szalont és tudja, hogy ahhoz sok pénz kell. Ezért tesz is, de mellette sokat jár bulizni, költekezik, vásárolgat, így elég lassan halad céljai felé. Kinézetre már elég jó. Csinos, olyan kicsit picsás lány; sokan megnézik az utcán. Próbálkozott már idősebb és gazdag férfiakkal összejönni, de mivel nem elég okos hozzá, hogy megtartsa őket, ezért inkább ezt a biztosabb megélhetést választotta. Könnyen tud szövetkezni a Buta és beképzelt lánnyal, de általában nem sokra jutnak együtt. Rossz beszámolót ritkán kap, de a jó minősítésűek között csak néhány Istennő és egyéb jelzés található meg. 

Minőségi, okosabb kurva: Minden jól csinál, de eléggé hangulatfüggő a hozzáállása. Jártasabb vendégek észrevehetik rajta, ha valami nem stimmel, ha valami csak színjáték. Mindig próbálja magát megerőltetni, mert céljai lebegnek előtte. Jól keres, de jól is költekezik. Tudja, hogy mit hogy kellene csinálnia, de sokszor kicsúszik a talaj a lába alól (saját maga vagy az élet dolgai miatt) és ezzel tisztában van, viszont épp ezért évekig csinálja ezt és sosem jut előrébb. Általában ők azok a lányok, akik sokszor benyögik az oldalon, hogy eltűnnek örökre, de aztán valamiért mégis visszajönnek és ha nem győzik le saját magukat, akkor örökre ezt a szakmát fogják művelni. Évek óta csinálja, és még évekig fogja is. Ilyenkor nyilván elgondolkozik az ember, hogy ha ilyen hülye, akkor miért okos kurva? :) Az, hogy okos valaki, nem feltétlenül igaz arra, hogy sikerül megvalósítani az álmait. Tisztában van a körülményekkel, magával, mindennel, de valamiért nem tud a saját árnyékából kilépni. Szerencsés esetben gazdag férfi mellett éli le életét, akit kedvel is. Főnökök kedvencei, mert sokáig termel sok pénzt, de cserébe sok minden adni is kell neki pluszban, különben helyet vált. 

Szexistennő: Csinos, szexi, karbantartott, legtöbb férfi számára tökéletesnek mondott Istennő. Igényes, odafigyel a kinézetére, esetleg edzésekre jár; mindig illatos, igényes, szép, szexi, csábos. Minden típusú férfi kedvében tud járni és az összes el van ájulva tőle; mindegyik elhiszi, hogy 3x elélvezett, hogy kedveli őt, sőt, talán szereti, az ő kapcsolatuk több, mint a másik 323 vendéggel. :) Sosem mutatja ki, ha valamihez nincs kedve, mindig a maximumot hozza ki magából és tudja, hogy mire van szüksége egy férfinak. Nyögései, vonaglása hiteles még a legjártasabb vendég számára is. Halad céljai felé, gyűjti a pénzt; főnökös helyen nem sokáig marad, mert lehúzásnak érzi és amint összeszed annyi pénzt, továbbáll egyedül. Főnökös helyek rémálma, mert sok pénzt hoz - de csak egy ideig. Megtartani nem lehet semmivel, mert "pénzéhes" és ha valami nem tetszik neki, vagy többet kereshet egyedül (miután kiszámolta), akkor elmegy. Rossz beszámoló kizárt, mert ha valaki nem elégedett teljesen valamilyen csoda folytán és ezt észreveszi, olyan kiengesztelést kap, hogy rögtön elszáll minden negatívum a vendégből. Beszámolókra cukin, kedvesen, tisztességesen és korrekten, vendéget nem lealázva reagál.

Egyébként nyilván (mint a vendégeknél is) vannak egyedi típusok vagy épp fentiek keveredése, de eddigi tapasztalataim szerint ezek a főbb variánsok. 
Ha valamelyik kolléganőm (vagy vendég, vagy főnök) esetleg tapasztalt másmilyent is, jelezze felém és kirakom, ha valóban megállja a helyét egyedi típusként. :)

Csóóók: Flóra

Címkék: buta prosti korrekt kurva átlagos kurvák istennő okosabb típus szexistennő prostik típusok lehúzós beképzelt átverős buta kurva prosti-típusok kurva-típusok kurvatípusok prostitípusok minőségibb átlagos kurva

155 komment

Csiklóizgató

2013.08.13. 00:42

szerző: rpflora

Rövid poszt lesz, de csak úgy eszembe jutott egy gondolat, ötlet, amit megosztanék veletek :)

Sokszor írtam már, hogy mi prostik az esetek 99%-ában nem élvezzük az együttléteket; se a nyalást, se a szexet.
Azt is leírtam, hogy ez azért van, mert a legtöbb vendég nem tudja, mit hogy kell csinálni, a másik oka pedig az, hogy nekünk ez munka és egy idő után belefásulunk; naponta x emberrel szexelünk, ezért egyszerűen nem tudjuk élvezni már, mindegy ki az és hogy csinálja, mert annyiszor igénybe vagyunk véve, hogy már unalmas és monoton, akármilyen csúnyán is hangzik. :)

Ehhez még hozzájönnek az olyan titkok, amik rontanák az üzletet (férj, barát, szerető, szerelem az életünkben munka mellett), ha elmondanánk, viszont hatással van arra, hogy mennyire élvezzük vagy élvezhetjük (lelkiismereti okokból) a vendéggel töltött időket.

Viszont mi is emberek vagyunk (igen, képzeljétek, kedves kurva-gyűlölők :)), ezért elgondolkoztam azon, hogy ha a vendég bevetne valamilyen segédeszközt, amivel kiválthatná az ügyetlenségét (például nyalásnál, de akár szex közben is), akkor mi történne; vajon el tudnánk-e (tudnék-e) élvezni? Gondolok itt például a csiklóizgató szerkentyűre. Még soha nem próbáltam, de sok jót hallottam ezekről a kütyükről. Mégsem egy műkuki, aminek a használatához ugyanúgy síkosító kell, meg izgalmi állapot, tehát kb ugyanaz, mintha a vendég a kukiját bedugná, ergo nem sok értelme lenne. No de egy csiklóizgató.... .
Itt csak annyiról lenne szó, hogy ha a vendég tudja, hogy hol a csikló (lásd a nyalásos posztomat), akkor egy csepp síkosító vagy pici nedvesítés után, fáradozás-mentesen vajon orgazmust tudna okozni?

Én ezt szívesen kipróbálnám, de nem fogok ezért venni, hogy aztán mindenki ezzel próbálkozzon. :) Ezért arra kérem azon vendégeket, akiknek kicsit is fontos az, hogy nekünk jó legyen.... vásároljon egyet és próbálja ki nálunk - már amelyikünk engedi. Bejelentkezéskor hozzátok el és kérdezzetek rá, hogy kipróbálhatjátok-e. Én benne lennék :)

Kipróbálatlanul is, magamból kiindulva azért 1-2 tippet megosztanék, ami szerintem magától értetődő, de persze ki tudja:
1. mindenképp szükséges a nedvesítés a csiklónál. Síkosító vagy nyál használata.
2: elején mindenképp lassan, lassabb fokozatban kell használni szerintem
3: nem kell erősen rányomni, bár ez puncifüggő, de az a biztos, ha finoman csináljátok és esetleg rákérdeztek közben, hogy hogyan jó nekünk, akkor reméljük az igazat fogjuk mondani :P
4: szerintem ez sem egy 5 perces művelet, bár ez megintcsak személyenként változhat.
5: azért kell hozzá egy kicsi (tényleg kicsi) kézügyesség - nem elég csak odatartani és várni a csodát :) Viszont biztos, hogy ezerszer könnyebb művelet, mint jól nyalni, és mégis hatásosabb.

Lényeg a lényeg, gyertek, én szívesen kipróbálnám. :) Valószínűleg egyszerűbb lenne a helyzet, ha elmondanám, hogy ki vagyok és hirtelen elfogyna a szexshopokból a csiklóizgató, mert megrohamoznátok vele :P :D, de talán így izgalmasabb lesz, mert hátha mindenki gyorsan vásárol egy ilyet, elindultok hozzánk és nem csak nekem, hanem kolléganőimnek is örömet szereztek és magatoknak is :P :)
Ha sikerül valakinek orgazmust elérnie ezzel nálam, akkor meg fogom írni mindenképp itt a blogon :)

...................................

Következő poszt témája: mennyibe kerül egy átlagnál jobb prostituáltnak fenntartani önmagát. Kiadások, bevételek; mire kell költenünk, mire nem; mi mennyibe kerül. Közgazdászok, készüljetek! :)

76 komment

Viszlát!

2013.08.08. 17:48

szerző: rpflora

Vagyis helytelen az elköszönés, mert nem jövök vissza. Sajnos abbahagyom a blogot. Szép volt, jó volt, talán elindítottam valamit; ismertebb lett a szakmánk és ez a világ a hétköznapi ember számára is és annak is, aki jártasabb a prostik világában.
Már nem raknak ki az indexesek címlapra és így nem izgi a dolog... :(
Leváltottak, Ivonék blogja most a favorit, mert hát valóban több posztot írnak és sokszor hosszabbakat is.
Gondoltam arra csak jó lesz a blogom, hogy ők a kinti életet vázolják, én pedig az itthoni, magyarországi prostituáltak életét és gondolatait osztom meg, de elmúlt a rivaldafény, nincs reklám az index főoldalon, úgyhogy így értelme sincs.
Azért aki itt volt és kedvelt, annak köszönöm; köszönöm a sok levelet, kommentet, stb.
Aztán néha azért rálesek még az emailekre... ha valakinek segítség kell, tipp, sötöbö, akkor írjon, hátha válaszolok.
Pusszantás!

Címkék: vége

45 komment

Munkakeresés

2013.08.04. 13:59

szerző: rpflora

Hogyan is működik ma Magyarországon a prostik munkahelye? Hogy keresnek munkát? Miként kerülnek a lakásokba? Hogy lesznek prostituáltak?

Első körben szögezzük le, hogy lányokat prostitúcióra rávenni, dolgoztatni, futtatni, bármilyen szinten is segíteni ebben a munkában a magyar törvények szerint tilos! Azonban, ha néhány lány (vagy akár egy strici) kivesz egy albérletet és a főbérlőnek nyilván nem jelzik, hogy ők mit fognak csinálni a lakásban, akkor az egy "kiskapu", és ha betartanak néhány szabályt, megteszik a szükséges óvintézkedéseket, akkor nem fognak lebukni és "legális" lesz a munkavégzés.
A teljesen legális munkavégzéshez a következő teendők és feltételek szükségesek:

- aki prosti szeretne lenni, 18 éves életkor felett teheti ezt meg
- saját tulajdonú ingatlannal kell rendelkeznie, ahol a kuncsaftok fogadása történik
- csak saját maguknak dolgozhatnak, nem lehet főnök, semmilyen segítő semmilyen szinten - se nő, se férfi
- rendszeresen elvégzett orvosi vizsgálat, egészségügyi igazolással kell rendelkeznie
- és talán még vállalkozói igazolvány is szükséges, de ebben nem vagyok biztos
- és nem hirdetheti magát sehol....

Ehhez képest a legtöbb (vagy sok) esetben csak az első pont érvényesül, de néha még az sem....

Hol keresnek azok lányok helyet, akiknek nincs saját tulajdonú ingatlanuk (miből legyen, hiszen pont azért megy kurvának, hogy pénze legyen), nincs pénzük a hirdetésre (ismét: miből lenne?), eszközökre, felszerelésre (ez is több százezer Ft kiadás); nincs vállalkozói igazolványuk, de sokat szeretnének keresni prostituáltként? 3 eset a leggyakoribb: 

1: Különböző apróhirdetési oldalakon böngészgetnek. Elég csak a legismertebb és legrégebbi (nyomtatottan is megjelenő) apróhirdetési oldal Erotikus munka rovatát megnézni. Hemzseg a különböző ajánlatoktól. Konkrétan kapálóznak értünk, mindenféle kedvezménnyel kecsegtetnek, egymásra licitálnak, hogy mennyire luxus a lakás és mennyire jófej mindenki. Itt a lány elküldi a képeit a megadott email címekre, aztán személyes találkozó, ahol megtekintheti a lakást, elmondják a részleteket (leadó, munkaidő, feltételek, stb.) és végül a lány dönt, hova szeretne menni, melyik a legszimpatikusabb neki.

2: Modelloldalak, modell-adatbázisok. Itt általában spamelés történik: minden csinos lánynak kiküldenek a helyek levelet, amiben vagy rögtön megírják, hogy szexpartner munkáról van szó, igényes, normális, korrekt környezetben, sok milliós fizetéssel és álmok megvalósításának lehetőségével, vagy lassan vezetik fel és folyamatosan húzzák a mézes madzagot. Az ilyen oldalakon többnyire új lányokat lehet találni, akik még ezt nem próbálták és teljesen kezdők.

3: És persze nem maradhat ki a kapcsolatok által felderített leendő szexpartnerek. Például már a helyen dolgozó lány ráveszi a barátnőjét, hogy próbálja ki, milyen jó, kis munkával sok pénz, és tök jó lesz, együtt fogunk dolgozni, tiszta cukcsi :). Ez mondjuk még a jobbik eset, de szerintem van olyan is, amikor vidékről, szegény családoktól elhozzák megbeszélés alapján (nem elrabolják!) a lányt, hogy vigyen haza Mucsaröcsögére egy kis pénzt és húzza ki a kakiból a családot, elvégre Mariska csinos meg nagy a melle, biztos sokat fog keresni. Butának buta és még csúnya is, no de a teste az jó... majd Pesten kikupálják!

Nagyon sokféle hely létezik... Régebben, évekkel ezelőtt úgy működött, hogy a lányok az alapdíjuk (extra nélküli) felét leadják, az extrát pedig teljesen eltehetik. Ezért cserébe ott a lakás, védelem, tusfürdő, óvszer, papírtörlő, hirdetési díj, tehát minden, ami a munkához szükséges. No persze voltak zsugori helyek, ahol példádul a lányok hiába adtak le pénzt, az óvszert maguknak kellett megvenni.

Manapság már általában fix pénz van vendégek után (3-6000 Ft), vagy pedig fix napi pénz (5-10000 Ft), amiért cserébe az imént felsorolt dolgokat megkapják a "munkavállalók".
Aki nem hiszi, nyugodtan utánajárhat ezen információknak a hirdetéseknél, bár a legtöbb esetben biztonsági okokból emailen és telefonon a munkahelyek a náluk lévő rendszerről nem adnak információt, csak személyes találkozáskor.

Nyilván, aki csak vendégként látja ezt a világot, felmordulhat, hogy de hát stricik, meg lehúzás, meg minden... elárulom, hogy a legtöbb helyen teljesen normális körülmények uralkodnak, korrektek és rendesek a főnökök, hiszen nekik munkájuk van a lányokkal folyamatosan, és a lányoknak ebből van pénzük, a főnököknek pedig a lányokból, tehát muszáj a korrekt, normális együttműködés (kivételek persze mindig vannak, de az ilyen helyek idő után ismertek lesznek és senki nem megy oda - vagy az Indexen megjelenik egy cikk, hogy bordélyházat számoltak fel...).
Ha valami nem működik (általában a lányok miatt, mert a legtöbb kolleginám idióta, buta és sunyi - már bocsánat), akkor vagy kirúgják a lányt, vagy az magától távozik és ismét küldözgeti az "önéletrajzát" a munkahelyeknek.
Sokszor előfordult, hogy anno a kolléganőim összebeszéltek, hogy hűűű, milyen lehúzás megy, fogjunk össze, vegyünk ki egy lakást és milyen jó lesz, magunknak dolgozunk majd. Ezzel egyébként semmi probléma nem is lenne, ha okos lányok csinálják ezt, mert egyébként ezek a világmegváltó tervek nem szoktak összejönni. Pár hónap után nem tudják fizetni a kivett albérletet, nem törődnek a tisztasággal (nincs, aki figyeljen rájuk és figyelmeztesse őket), kevesebb vendég jön az igénytelenség miatt és hiába nincs leadójuk és főnökük, kevesebb pénzt keresnek így. Aztán ismét küldözgetik ők is az "önéletrajzukat", vagy kimennek külföldre, mert itt milyen lehúzás megy Magyarországon és nem lehet megélni :)

Hát kérem, ilyen ez a kurva élet!

Címkék: munka magyar magyarország külföld apróhirdetés bordély helyek vállalkozói albérlet munkahely lehúzás stricik strici irodák főbérlő leadó saját lakás

16 komment

Érdekes, perverz vendégek

2013.07.29. 12:50

szerző: rpflora

Mint tudjátok, inkognitóban írom a blogomat, ezért sajnos olyan történeteket nem oszthatok meg, amik által beazonosítható lennék, velem történt, de még így is van a tarsolyomban számos olyan eset, ami egy átlagembernek furcsa, felháborító és/vagy különleges. Ehhez pedig hozzájönnének a saját történeteim, de egyelőre sajnos egyiket nem oszthatom meg veletek (maximum azt jelzem, ha már nálam is járt hasonló vendég), így maradnak azok a történetek, amiket kolléganőimtől hallottam, láttam, vagy csak szimplán emailben osztották meg velem.

Lássuk :)

1: Lábmánia. Ez már manapság nem is perverzió. Egy ápolt, szép lábra, lábujjakra sok férfi ráizgul. Szívesen csókolgatja, ráveri, nézi szopás és szex közben. Az viszont már egy külön "eset" szerintem, ha azt kéri, hogy legyen büdös és ne mossam/mossuk meg, mert ő arra izgul, ha büdös, van egy kis szaga. Ennél mondjuk van egy viccesebb eset is: hallottam olyan vendégről, aki azt kérte a lánytól, hogy taposson el magassarkúban egy zsemlét....ha lehet lassan, erotikusan és lehetőleg száraz zsemle legyen, hogy lehessen hallani a ropogását..... :)
A magassarkúban tökönrúgás, illetve a vendég hátán járkálás pedig már szinte rendszeres kérés.

2.: Pisiszex. Manapság már ebből is sok van. Az alapkérést szerintem nem kell bemutatnom: egymás lepisilése, illetve gyakoribb az, hogy mi pisiljük le a vendéget a kádban, miközben ő kiveri. Természetesen itt is van morbidabb kérés: hallottam olyanról, amikor a vendég azt kérte, pisiljen a lány üdítős flakonba, az úriember elvitte és hazafele a metrón elkortyolgatta......... Én egyébként ilyet már nem vállalok, mert anno megtalált néhány durván pisimániás vendég, akik után nem győztem szellőztetni, mert szerintem ők kenegették is magukat a saját és mások pisijével és olyan szaguk volt, mint a Keleti pályaudvar aluljárójában egy forró nyári napon.

3.: Csikizősök. Nagyon ritka, de létezik ilyen perverzió. Konkrétan arra gerjednek, ha csikizik őket (általában a talpuknál), miközben ki vannak kötözve. Ezzel alapesetben nincs is baj, csak maximum vicces és fura. :)

4.: Karmolászás. Igen, ilyen is van, de nyilván csak mi karmolásszuk a vendéget. Hozzám egyszer jött ilyen vendég, de ezek szerint rosszul karmolásztam, mert többet nem láttam. :) Teendő csak annyi, hogy teljes erőből karmolni kell mindenhol, de többnyire a hátán. Aktus, szopás, nyalás, semmilyen más testi kontaktus nincs a karmolászáson kívül. Idő letelte után általában ejakuláció nélkül távozik a vendég. Ezzel sincs semmi gond, azon kívül, hogy fura :)

5.: Anális izgatás - FÉRFIAKNAK. Kézzel, segédeszközzel (vibrátorral, egyéb tárggyal). Igen, és ők heterók. :) Ez a téma a legtöbb(?) férfit kiakasztja, mert úgy gondolja, hogy ha ő ezt kipróbálja, akkor buzi lesz, meg eleve buzis, ilyet csak a melegek csinálnak, nekik tetszik; ki van zárva, hogy heteró legyen az a férfi, akinek ez tetszik. Pedig de. Nagyon is sok férfi szereti, ha análisan izgatják (prosztata rémlik? :)), vagy ha még nem szereti, akkor ha kicsit nyitottabb és elfogadóbb gondolkodással rendelkezik (30 felett "jut el ide" a legtöbb pasi), akkor idővel kipróbálja. Persze itt is vannak elvakultabb figurák, ahol már nem csak a prosztata izgatása a lényeg, hanem maga a megaláztatás, hogy őt megdugja egy nő, vagy épp tényleg igaza van a homofóboknak: valóban van benne egy kis hajlam, de férfival sosem próbálná ki, inkább egy nővel és vibrátorral éli ki ezen fantáziáját. 

6.: Szerepjátékok. Nővérke, iskolás kislány, doktorosdi. Megszokott perverziók, de nyilván itt is akad pár fura eset. Hallottam olyan vendégről, aki konkrétan a való életben is doktor volt (hogy milyen, azt nem tudom), és az volt a perverziója, hogy hozta a kis cuccait (sztetoszkóp, ilyesmi) és megvizsgálta a prostituáltat. Igen. Ennyi. Valóban ezért fizetett, hogy ugyanazt megcsinálja, mint a rendelőben hétköznaponként, csak itt prostituálton. Megnézte a lány torkát, szívverését, stb. Najó, 1 dolog fura volt: belekukkantott a popsilyukba is, hogy nincs-e valami elváltozás a sok popsiszextől, illetve megkérte a lányt, hogy ha legközelebb jön, lehetőleg előtte ne kakiljon, mert ha benéz a lyukba, azt is szeretné látni.....
 

Írhatnék még a dominához kapcsolódó perverziókról, de az már olyan megszokott (gyertya csepegtetés, kikötözés, megalázás), hogy szinte minden háztartásban előfordul. :)

Címkék: perverz nővérke anális szerepjáték domina doktor vendégek pisiszex perverziók karmolás doktoros csikizés fura vendégek lábmánia karmolászás anális izgatás anális izgatás férfiaknak iskolás kislány

33 komment

Amit ne csinálj....

2013.07.11. 12:05

szerző: rpflora

...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány kolléganőmmel beszélgettem és sajnos őket betalálta néhány idegesítő vendég. Úgyhogy most összeszedtem ezekből párat:

1.: akármennyire vagy visszajárós, jó pasi, jó fej, bármi, tiszteld a lány magánéletét! Semmi közöd ahhoz, hogy kivel, mit csinál munkaidőn kívül (már ha elmeséli); nem cseszheted le, hogy melyik pasival kavar, melyikkel nem, mennyit költött és mire, hova ment bulizni és miért. Ez az ő dolga! Te maximum finoman jelezheted neki, hogy nem értesz egyet, de ennyi!

2.: ha nem reagál a leveledre, sms-edre, hívásodra, akkor 2 lehetőség van. Az egyik, hogy nem akar téged fogadni, mert bunkó voltál, lekezelő, átverted, nem vagy igényes, bármi. Vagy csak szimplán nincs épp rá ideje. Legtöbbször  - a nálam panaszkodó lányok igen nagy részénél - inkább utóbbiról van szó, hiszen dolgozik, eszik, iszik, kakil, pisil, családdal, barátnővel telefonál, facebookozik, pihen kicsit, barátnőzik, pasizik, közértbe megy, pihen, filmezik, tévézik és még sorolhatnám! Ráadásul ezek nagy része nálad fontosabb dolog, hiszen pihen, mivel fizikai és egyben szellemi munkát is végez. Tehát: nincs hiszti, ne legyél nő, picsa, éretlen kisfiú, gyökér, ha nem kapsz azonnal (vagy rövid időn belül) választ a leveledre, sms-edre, hívásodra, sőt, az is előfordulhat, hogy elfelejt neked reagálni a lány. Ekkor ismét - kedvesen - írni kell neki, hogy mi a helyzet. Sose felejtsd el: te egy vendég vagy és azért fizetsz, hogy szexelhess a lánnyal, nem pedig azért, hogy ő a szabadidejében levelezgessen/telefonáljon veled (és melletted még 356 vendéggel)! Ha megkapod és bekerülsz abba a körbe, akikkel ezt megteszi a lány, akkor végképp örülj, mert bár nem vagy vele egyedül, nem te vagy az egyetlen, de legalább egy szűkebb körben megtalálható nála személyed.

3.: Kérlek, anyukádat hívd fel hajnali 3-4-kor, hogy jól van-e, jól aludt-e addig, amíg te felébresztetted! Mert annyi eszed nincs, hogy megnézd a lány adatlapját, hogy mikor elérhető. Mondjuk talán kiírás sem kell hozzá, csak minimális IQ, hogy rájöjj: nem sok lányt fogsz elérni telefonon az éjjel közepén se telefonon, se személyesen...

4.: a TALÁN és LEHET a nőknél NEM-et jelent! A NEM is NEM-et jelent, az IGEN pedig általában IGEN-t, de még ez is változhat. :) Ez mindenre igaz: "megiszunk munkaidőn kívül egy kávét? Ha abbahagyod tartjuk a kapcsolatot? Ha lesz egy kis időd, rámcsörögsz?"

5.: nem, nem jár automatikusan az, hogy mert te évek óta jársz lányokhoz, ezért mindenkinél tovább maradhatsz, és ha véletlenül mégsem, akkor a beszámolóban lehúzod a lányt, csak mert 1 órára mentél és 70 percet tölthettél ott! Tovább maradhatsz, amennyiben rákérdezel a 60-ik perc környékén a lánytól, hogy meddig maradhatsz tovább; mennyi fér bele neki, hogy működik ez nála, és a válasza alapján maradsz vagy távozol sértődés és hiszti nélkül!

6.: Ha nincs ujjazás (akár popsiba, akár punciba), akkor az azt jelenti, hogy nincs! Lásd: 4-es pont.

7.: amennyiben úgy érzékeled, hogy valami nem stimmel az egészségeddel (megfázás, herpesz, rossz közérzet, bármi), akkor nem mész el addig lányhoz, amíg meg nem gyógyultál!

Ezekkel kapcsolatban panaszkodtak nekem a kolléganőim, és íme, megírtam, már csak el kell olvasnotok és fel kell fogni/be kell tartani. :)

Címkék: nem betegség tilos igen magánélet talán lehet ujjazás nem szabad ne csináld tovább maradni későn hívni

205 komment

Szépségkirálynő választás

2013.06.23. 11:13

szerző: rpflora

Vagyis izé, prostikirálynő választás volt mostanság; ettől hangos a sajtó, a csapból is ez folyik, ezért gondoltam én is elmondom a véleményem ezekről a versenyekről. 

Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy egy prostinak mi köze van ehhez, de higgyétek el, elég sok információm van ezekkel a szépségkirálynő választásokkal kapcsolatban. Nem állítom, nem jelentem ki, hogy a mostaninál is minden így működött, ahogy én tudom, de sajnos vagy nem sajnos, általánosságban igazak azok, amiket most leírok.
Persze sokan meg sem fognak lepődni, mert csak a hülye nem gondol arra, hogy:

A szépségkirálynő választás alapvetően egy csalás és néhány kivételtől eltekintve, csak prostituáltak (csak nem a hétköznapi értelemben véve, mint például én) jelentkeznek és általában nyerik is meg.
Két fontos pontnak kell megfelelni, hogy valaki benne legyen a 3 "legszebben":
- megfelelő emberek megfelelő minőségben való leszopása, egyéb szexuális tevékenység kialakítása a befolyásosokkal
- anyuci, apuci, pénzes élettárs, stb, megfelelő pénzmennyiséggel rendelkezzen, melyet a megfelelő emberek felé kell továbbítani.

Van egy bónusz pont, aminek nem feltétlenül kell teljesülnie, de plusz pont jár érte: műcsöcs és lehetőség szerint ne legyen annyira ronda, hogy a bányából feljöjjön a szén.

Ha ezek megvannak (jó szopás, megfelelő kapcsolatok, sok pénz), akkor 99%-ra ugrik a nyerési esély.

Nem csak a levegőbe beszélek, sok lányt ismerek, aki jelentkezett és "sikereket" ért el, illetve azok is sokat meséltek, akik nem értek el semmit... Plusz megismertem a munkám során néhány befolyásos embert, akik érdekes történeteket osztottak meg velem az ilyen szépségkirálynő választásokkal kapcsolatban, de ami az aduászom: voltam együtt olyan pasival anno, aki mélyen benne volt ezekben a dolgokban....

Egyébként azért gondolom, hogy most nem volt csalás, mert nem azok nyertek, akikre én tippeltem volna a mentalitásuk, kapcsolataik és szopási technikájuk alapján. Ezek szerint most tisztább volt a mezőny :)
Fantasztikus.

Update: szerintem azért az is elgondolkodtató, hogy Kocsis Korinna tudta előre, hogy nem ő fog nyerni :) Egyik Velvet cikkben pedig Hajdú Bojler Péter így mentegetőzik: "...Azt pedig végképp nem tudja, honnan veszi Kocsis, hogy sejthető volt, nem ő fog nyerni, a háziversenyek során és a döntőben ugyanis más-más tagokból állt a zsűri...."
Aha.

Címkék: szépség királynő szépségkirálynő szépségkirálynő 2013 szépségkirálynő választás szépségkirálynő választás 2013

52 komment

süti beállítások módosítása