Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Munkakeresés

2013.08.04. 13:59

szerző: rpflora

Hogyan is működik ma Magyarországon a prostik munkahelye? Hogy keresnek munkát? Miként kerülnek a lakásokba? Hogy lesznek prostituáltak?

Első körben szögezzük le, hogy lányokat prostitúcióra rávenni, dolgoztatni, futtatni, bármilyen szinten is segíteni ebben a munkában a magyar törvények szerint tilos! Azonban, ha néhány lány (vagy akár egy strici) kivesz egy albérletet és a főbérlőnek nyilván nem jelzik, hogy ők mit fognak csinálni a lakásban, akkor az egy "kiskapu", és ha betartanak néhány szabályt, megteszik a szükséges óvintézkedéseket, akkor nem fognak lebukni és "legális" lesz a munkavégzés.
A teljesen legális munkavégzéshez a következő teendők és feltételek szükségesek:

- aki prosti szeretne lenni, 18 éves életkor felett teheti ezt meg
- saját tulajdonú ingatlannal kell rendelkeznie, ahol a kuncsaftok fogadása történik
- csak saját maguknak dolgozhatnak, nem lehet főnök, semmilyen segítő semmilyen szinten - se nő, se férfi
- rendszeresen elvégzett orvosi vizsgálat, egészségügyi igazolással kell rendelkeznie
- és talán még vállalkozói igazolvány is szükséges, de ebben nem vagyok biztos
- és nem hirdetheti magát sehol....

Ehhez képest a legtöbb (vagy sok) esetben csak az első pont érvényesül, de néha még az sem....

Hol keresnek azok lányok helyet, akiknek nincs saját tulajdonú ingatlanuk (miből legyen, hiszen pont azért megy kurvának, hogy pénze legyen), nincs pénzük a hirdetésre (ismét: miből lenne?), eszközökre, felszerelésre (ez is több százezer Ft kiadás); nincs vállalkozói igazolványuk, de sokat szeretnének keresni prostituáltként? 3 eset a leggyakoribb: 

1: Különböző apróhirdetési oldalakon böngészgetnek. Elég csak a legismertebb és legrégebbi (nyomtatottan is megjelenő) apróhirdetési oldal Erotikus munka rovatát megnézni. Hemzseg a különböző ajánlatoktól. Konkrétan kapálóznak értünk, mindenféle kedvezménnyel kecsegtetnek, egymásra licitálnak, hogy mennyire luxus a lakás és mennyire jófej mindenki. Itt a lány elküldi a képeit a megadott email címekre, aztán személyes találkozó, ahol megtekintheti a lakást, elmondják a részleteket (leadó, munkaidő, feltételek, stb.) és végül a lány dönt, hova szeretne menni, melyik a legszimpatikusabb neki.

2: Modelloldalak, modell-adatbázisok. Itt általában spamelés történik: minden csinos lánynak kiküldenek a helyek levelet, amiben vagy rögtön megírják, hogy szexpartner munkáról van szó, igényes, normális, korrekt környezetben, sok milliós fizetéssel és álmok megvalósításának lehetőségével, vagy lassan vezetik fel és folyamatosan húzzák a mézes madzagot. Az ilyen oldalakon többnyire új lányokat lehet találni, akik még ezt nem próbálták és teljesen kezdők.

3: És persze nem maradhat ki a kapcsolatok által felderített leendő szexpartnerek. Például már a helyen dolgozó lány ráveszi a barátnőjét, hogy próbálja ki, milyen jó, kis munkával sok pénz, és tök jó lesz, együtt fogunk dolgozni, tiszta cukcsi :). Ez mondjuk még a jobbik eset, de szerintem van olyan is, amikor vidékről, szegény családoktól elhozzák megbeszélés alapján (nem elrabolják!) a lányt, hogy vigyen haza Mucsaröcsögére egy kis pénzt és húzza ki a kakiból a családot, elvégre Mariska csinos meg nagy a melle, biztos sokat fog keresni. Butának buta és még csúnya is, no de a teste az jó... majd Pesten kikupálják!

Nagyon sokféle hely létezik... Régebben, évekkel ezelőtt úgy működött, hogy a lányok az alapdíjuk (extra nélküli) felét leadják, az extrát pedig teljesen eltehetik. Ezért cserébe ott a lakás, védelem, tusfürdő, óvszer, papírtörlő, hirdetési díj, tehát minden, ami a munkához szükséges. No persze voltak zsugori helyek, ahol példádul a lányok hiába adtak le pénzt, az óvszert maguknak kellett megvenni.

Manapság már általában fix pénz van vendégek után (3-6000 Ft), vagy pedig fix napi pénz (5-10000 Ft), amiért cserébe az imént felsorolt dolgokat megkapják a "munkavállalók".
Aki nem hiszi, nyugodtan utánajárhat ezen információknak a hirdetéseknél, bár a legtöbb esetben biztonsági okokból emailen és telefonon a munkahelyek a náluk lévő rendszerről nem adnak információt, csak személyes találkozáskor.

Nyilván, aki csak vendégként látja ezt a világot, felmordulhat, hogy de hát stricik, meg lehúzás, meg minden... elárulom, hogy a legtöbb helyen teljesen normális körülmények uralkodnak, korrektek és rendesek a főnökök, hiszen nekik munkájuk van a lányokkal folyamatosan, és a lányoknak ebből van pénzük, a főnököknek pedig a lányokból, tehát muszáj a korrekt, normális együttműködés (kivételek persze mindig vannak, de az ilyen helyek idő után ismertek lesznek és senki nem megy oda - vagy az Indexen megjelenik egy cikk, hogy bordélyházat számoltak fel...).
Ha valami nem működik (általában a lányok miatt, mert a legtöbb kolleginám idióta, buta és sunyi - már bocsánat), akkor vagy kirúgják a lányt, vagy az magától távozik és ismét küldözgeti az "önéletrajzát" a munkahelyeknek.
Sokszor előfordult, hogy anno a kolléganőim összebeszéltek, hogy hűűű, milyen lehúzás megy, fogjunk össze, vegyünk ki egy lakást és milyen jó lesz, magunknak dolgozunk majd. Ezzel egyébként semmi probléma nem is lenne, ha okos lányok csinálják ezt, mert egyébként ezek a világmegváltó tervek nem szoktak összejönni. Pár hónap után nem tudják fizetni a kivett albérletet, nem törődnek a tisztasággal (nincs, aki figyeljen rájuk és figyelmeztesse őket), kevesebb vendég jön az igénytelenség miatt és hiába nincs leadójuk és főnökük, kevesebb pénzt keresnek így. Aztán ismét küldözgetik ők is az "önéletrajzukat", vagy kimennek külföldre, mert itt milyen lehúzás megy Magyarországon és nem lehet megélni :)

Hát kérem, ilyen ez a kurva élet!

Címkék: munka magyar magyarország külföld apróhirdetés bordély helyek vállalkozói albérlet munkahely lehúzás stricik strici irodák főbérlő leadó saját lakás

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr895444602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.04. 15:18:23

"nincs pénzük a hirdetésre (ismét: miből lenne?), eszközökre, felszerelésre (ez is több százezer Ft kiadás)"

A hirdetésrevalót azért össze lehet spórolni, mégha csóró is az ember: egy hónapi hirdetés a legpörgősebb helyeken is benne van 15000-ben, de sokszor ennél rövidebb időre is fel lehet adni hirdetést.

Eszköz, felszerelés? Több százezer forint? Több mint 9 éve vagyok a szakmában és az eddig erre szánt pénzem gyakorlatilag 0 forint. Illetve pont nálam több, mert nekem magamtól nem lenne egyetlen szoknyám vagy ruhám sem, sem magassarkúm, minthogy nem hordok ilyet, de ha valaki nem akar hotelokba menni, egyetlen db nyáriruha megteszi, mint kezdőfelszerelés. Minden más extra, jól jöhet, de nem kötelező, kb mint a normál, nem fizetős szexnél.

A legnagyobb probléma szerintem az önálló indulásnál az, hogy az ember nem ismeri a rendszert. Nem tudja, hol érdemes hirdetni, vagy egyáltalán, hogy hogyan szokott működni ez az egész. Meg persze a lakásbérlethez komoly kezdőtőke kell. Ja ami még probléma lehet, az a kezdő fotósorozat.
De úgy általában is, ha az ember nagyon csóró, nem szívesen ruház be számára nagy összegeket valamibe, ami nem hozza vissza az árát garantáltan. Ezért indulásnál tényleg jó, ha lakáson dolgozik az ember és mások koordinálnak mindent.

Nekem ez a rész három hónapig tartott, addigra kialakultak a saját elképzeléseim, összeszedtem annyi tőkét hogy kivegyek egy olcsó lakótelepi lakást és dobbantottam. Így is túl soká maradtam ott.
Kimondottan szar hely volt, az általad leírtak szerint: az alap fele leadó, hirdetést ők adják fel (elvileg, gyakorlatban ezzel is spóroltak és csak néha adták fel pár napra, röhej, a végén úgy lett pénzem hogy én adtam fel saját pénzből hirdit egy normális oldalon, a bevétel felét ugyanúgy leadtam mintha ők adták volne fel a hirdetést... ekkora agyhalott hülyéket, azóta sem értem). Gumit és egyéb dolgokat nekünk kellett venni.
Utána lett saját bérelt lakás, az elején együtt valakivel, utána egyedül. Nem volt gond vele, sem biztonsági, sem egyéb szempontból.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.04. 16:17:47

@noname.blogger: Persze, mindig lehet lentről indulni, de ez anno még megoldható volt. Ma már telített a piac... a vendégek nézik a lakást, a ház kinézetét, az odajutást, a törölköző minőségét, a gumi minőségét... mindent.
Már nem lehet putriból kezdeni, aztán felépítgetni.
Lehet venni piacon is törölközőt és ruhákat, de én azért annál igényesebb vagyok. Most már én is magamnak csinálom, de anno én is irodákban voltam és csak olyan helyre mentem, ami újépítésű volt, minőségi berendezés, tisztaság, rend és mindenből jó minőség, mert 1 rossz beszámoló és felére csökken a vendégszám.
Értem, amit mondasz, de te sem vagy mai motoros... nem látod a mai helyzetet. 5x annyian csinálják, mint régen és nagyon elrontották a nálunk is jobban pénzhajhász lányok a vendégeket. Manapság mindenbe belekötnek.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.04. 17:54:14

@rpflora:
Nem egészen értem, hogy mire gondolsz, miért nem lehetek tisztában a mai helyzettel. Vannak új vendégeim is, magyarok is, ők szerintem a mai helyzet alapján ítélnek, válogatnak. Vagy arra gondolsz, hogy a beszámolóim miatt én nem onnan indulok, mint az újak?

Lehet, hogy igénytelenség olcsó cuccokat használni, de szerintem a ruhánál elsősorban az számít a vendégeknek hogy hogy áll rajtam. Törölközők tekintetében Intersparban pl full minőséget kapni és elég egyszer megvenni a készletet. Gumiból meg a Durex minőségnek számít és nem sokkal drágább mint az olcsó fajták. Azt sosem értettem, miért spórolnak egyesek a gumin, még ha napi öt vendégük van, akkor sem. Annyira elhanyagolható összeg ahhoz képest amit a pasi otthagy...

akkki 2013.08.04. 18:41:21

Bocsi, egy kis szentimentális kitérő.
Nagyon tetszik ez a blog, sokat tanultam belőle. Még ha kamu is lenne, akkor is köszi.
Mindig is tisztelettel álltam a hirdető lányokhoz, mert hát emberek ők is (én meg inkább ösztönállat :)), de a bejegyzéseket olvasva még közelebbi a dolog.
Az ,,Amit ne csinálj..." írásodnál ráismertem pár negatív tettemre, amit egy lánnyal csináltam és bocsánatot kértem tőle. Bár nem teljesen értette, de azóta figyelek.
Szóval én sajnálnám, ha abbahagynád!

A beszámolókról nekem csak az a véleményem, hogy némi sznobság, vagy mifene van úrrá néhány emberen. Nem egy lánytól hallottam, hogy a beszámolókról le is jött, mert nonsense dolgokba kötöttek bele.
Nekem nem kell 5 különböző törölköző a szín miatt, vagy 6-7 tusfürdő, mert a kedvencem az x, y. Szerintem baromság és sajnálom, hogy ilyen orbitális faszságokra kell ügyelnetek. Nem vagyok igénytelen, egy tiszta törölköző és valami, amivel lecsutakolhatom magam bőven elég. De olvastam valakit, aki a lépcsőház folyosójának szűkössége miatt mínusz ponttal élt.
Na jó! Naiv, buta ember vagyok, lehet nem értek valamit, de ez sok szerintem.
(A naivitásom miatt is jó ez a blog :).)

Ivonn (törölt) 2013.08.04. 20:57:27

Én kb egy évig hirdettem a saját lakásomon, ami finoman szólva is baromi rondán nézett ki:). Pár embertől meg is kaptam, hogy ronda és lelakott a lakás, és egy ember említette meg a beszámolójában:O

Ezek a mai leadós rendszerek? Én sajna erről sosem tudtam túl sokat, utoljára három éve kerestem leadós lakást, két helyet hívtam, ahol 40-50%-os leadó volt, én meg azt elég soknak találom. A fix rendszer már jobban hangzik:), persze csak akkor, ha csak az ott töltött napokért kell fizetnem.
Azt nem tudom, hogy mennyire versenyeznek a helyek, nekem valahogy még mindig túl magasnak tűnnek a leadók (illetve annak tűntek pár éve)

Sosem értettem egyébként, mi olyan nehéz egy lakás vezetésében, de nekem úgy tűnik, hogy sokszor tényleg a kezdőtőke hiányzik, vagy valaki nem szeretne egy ilyen lakást a saját nevén tudni.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.05. 09:47:19

@Ivonn: Hát igen... ha úgy vesszük, még mindig magas a leadó, mert bár az elmúlt években csökkent, viszont az óradíjunk is csökkent... :( Régen 1 óráért többet lehetett kérni. No nem sokkal, de kb annyival, amennyivel csökkent a leadó mostanság.
A fix leadós hely nem elterjedt, mivel nyilván nincs belőle annyi pénz, hogy megérjen foglalkozni vele, de 1-2be már belefutottam (a 100-ból :)).
Nem sokáig voltam leadós helyen, mert szerencsére eléggé pörgök, sok a visszajárósom, külföldi; sosincs üresjárat nálam, így elég könnyen és gyorsan összeszedtem annyit, hogy relatíve egyedül csináljam. A relatíve azt jelenti, hogy nincs főnököm és segítőm, de ha valaki bepróbálkozik valami csúnya dologgal, akkor nálam nem fok sikerülni. Ebből nem adok le, mert 1 éven belül 2 eset is történt (legalábbis, amiről tudunk), ahol egyedül dolgozó lányokat támadtak be. Egyik lányt meg is ölték, nemrég pedig Jázmint kirabolták fegyverrel... Szóval azért van hátránya az egyedül fogadásnak.... És nem nehéz kideríteni, hogy melyik lány dolgozik egyedül vagy védelem nélkül. Ezek a suhancok és dakoták pedig tudjuk milyenek...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.05. 11:43:19

@rpflora: Talán fura, de eddig soha, semmilyen bepróbálkozás nem volt nálam. Pedig nálam sem titok, hogy egyedül dolgozom.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.05. 14:36:36

@noname.blogger: Tényleg nem bántásképp mondom, de nyilván azokat támadják be először, akik felkapottak, népszerűek, szem előtt vannak és egyszerű logikával kiszámolható, hogy napi 100e Ft felett keresnek. Nem fognak olyan lányt betámadni, akinek néha-néha beesik egy vendége és megél a lány, de nem milliomos és nem kell számolgatnia, hogy mikor mire költ.
Jasmin például, akit nemrég megtámadtak, konkrétan milliomos; saját háza is van és kocsija - ami nem egy 1992-es Suzuki. És ebből a munkából. Érthető, hogy őt keresik fel a csúnyabácsik, nem a havi 300-at kereső lányt/lányokat.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.05. 21:56:10

@rpflora: Éppen milliomos nem vagyok, de az a kategória sem, akihez "néha beesik egy vendég". Nem feltétlenül a vendégeim száma miatt, de a fogalmazásod egy lesajnált csajra vonatkozik. Ezt nagyon nem azonosítanám mindenkivel, aki nem milliomos. Minthogy bizonyos körökben kimondottan népszerű vagyok, kimondottan jó értékelésekkel, kimondottan lelkesen visszatérő vendégekkel, nagyarányú escort felkéréssel, szerintem egyszerűen nem illek a kategóriába, amibe beletenni próbálsz. Márcsak azért sem definiál az, hogy mikor esik be egy-egy vendég mert nagyrészt nem hozzám jönnek hanem én megyek :)

Ha meg eltekintünk a fogalmazástól: dolgoztam én ennél sokkal prögősebben is, a 9 évbe sokminden belefér, akkor sem jöttek.

Egyébként azt sem tudom, egyáltalán hogyan tudják összekötni a csajt a kocsijával meg a kecójával, illetve honnan tudják, mennyire pörög nála a bolt. Nyilván nem dicsekszik vele különösebben. Persze biztosan megvannak a módszerek de nem értem a mechanizmust. Tudsz erről többet?

Golddigger 2013.08.06. 01:24:09

@noname.blogger:
Gondolom nem teleportal haza a munkahelyrol
Ezert autoval megy es valahova meg is kl erkeznie.

Amugymeg nemtom mit bant flora kategorizalasa amikor noname blogger vagy:) lehet ezert kategorizal mert csak franciabol van felsofokud

WilburSmith 2013.08.08. 12:49:34

No. Cicaharc? :) Ez egy blog, nem a konyha.. itt meg kell férnie több kurvának is együtt.
Noname blogja emberközelibb, de inkább szubjektív, míg Flora blogja általános.
Szerintem Flora jobban néz ki mint Noname, de Noname stílusa jobban bejön. Na lehet tovább tépni egymás haját. :)

Ez a bejegyzés pedig furcsa, hisz a blogod elején azt mondtad, hogy a nök függetlenek, de most meg már kötelezö leadókról írsz, meg gyak kiderült, hogy nincs egy kurva sem védelem nélkül. Eddig is így tudtam én is, de te váltig állítottad, hogy a legtöbb nö már függetlenül nyomja az ipart és senkinek nem tejelnek.

Flóra.. ha az igazságot akarod megírni, akkor azt írd meg, ha pedig azt akarod bemutatni, hogy a kurvák barbiházban barbiznak, akkor tedd azt, csak döntsd el végre. Utóbbi esetben nem foglak olvasni többet. Miért van az, hogy Noname vállalja magát, Te viszont nem? Megnéznélek.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.08. 17:23:50

@WilburSmith: Én egy szóval nem állítottam, hogy minden prosti egyedül, magának dolgozik. Azt mondtam, hogy már elterjedtebb, de ez nem jelenti azt, hogy csak ilyen helyzet létezik.
Pár éve még csak és kizárólag "főnököknél" voltak a lányok, csak 1-2 bátrabb kollegina csinálta egyedül. Főleg, hogy kb 2007 óta legális itthon a prostitúció, és mivel legális, ezért sok lány fokozatosan elkezdte egyedül csinálni.
Én most csak leírtam azt, hogy milyen módon keresnek a lányok munkát; az olyanok, akiknek nincs pénzük saját lakásra/albérletre. Nem azt írtam le, hogy hogyan csinálják a lányok maguknak. Az elég egyszerű, nem? Kivesznek egy lakást és dolgoznak :)
De mivel nagy valószínűség szerint vannak még ilyen helyek, ezért leírtam.
Arra pedig egyáltalán nem gondol senki, hogy jogilag is oda kell figyelnem, hogy mit és hogyan írok?
Ivonék külföldről írják a blogot a külföldi helyzetről és ottani történeteket mesélnek el. Nyilván nekik ott kint semmi félnivalójuk.
Noname-nek elég egy rosszakaró és megbüntetik, ugyanis nem szabad árakat kiírni az oldalra. Ráadásul magyar szolgáltatónál van.
Nincs fent a beszamolok.com oldalon (legalábbis én nem tudok róla), ezért nincs benne egy aktív és folyamatosan látogatott közegben...
EZÉRT vállalhatja magát, miközben én nem. Nem ír le olyan kulisszatitkokat, amik kellemetlenül érinthetik az adott hirdető oldalt, a lányokat, vendégeket.
Nem is értem, hogy miért kell ezeket elmagyaráznom :) De megtettem és ha van még kérdésed, tedd fel :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.08.08. 23:30:23

A szexmunka úgy emlékszem, hogy 1999 óta legális, de vállalkozóként tényleg 2007 óta lehet csinálni, aminek viszont szerintem nem nagyon van hatása erre a kérdésre (habár úgy nagyon másra se:), merthát nem sokan vették igénybe). Nem tudom, mióta jelent meg a trend az egyedül dolgozásról, de én őszintén szólva azt nem értettem soha, hogy valaki miért dolgozna leadóval?:O Ráadásul nekem úgy tűnik, hogy a legtöbb helyen egyáltalán nincs semmilyen védelmi ember.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.08. 23:30:25

@rpflora: Ivonnék régesrégen itthon vannak, csak pár hétre mentek ki. Eredetileg úgy indult a blog hogy csak erről írnak, aztán elburjánzott. Azaz pont olyan jogi következményekkel kell számolniuk, mint neked.

Ivonnak is, Suisseprojectnek is olyan weboldala van, ami árakat ír ki, szóval nem csak engem szivathatnak meg, hanem mindannyiunkat.

Fenn vagyok a Beszin, most éppen, de nem mindig. Régóta nem hirdettem ott, inkább az ingyenes nemzetközi oldalakon találtam vendégeket. Amúgy is, a Pirosról többen megtalálnak.
Ettől függetlenül, mégha fenn is vagyok a Beszin, elég kevesen találják meg a weboldalamat, nem szeretnek ennyit olvasni.

Szóval lehet hogy nem pörgök annyira mint te de azért nekem is van vesztenivalóm.

Sajnálom, hogy abbahagyod a blogot.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.08. 23:32:29

@WilburSmith: Harcol a fene :) amúgy meg nem kell megférnie itt senkinek a másikkal, Flóra akkor tilt ki amikor jónak látja :)
süti beállítások módosítása