Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Amit ne csinálj....

2013.07.11. 12:05

szerző: rpflora

...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány kolléganőmmel beszélgettem és sajnos őket betalálta néhány idegesítő vendég. Úgyhogy most összeszedtem ezekből párat:

1.: akármennyire vagy visszajárós, jó pasi, jó fej, bármi, tiszteld a lány magánéletét! Semmi közöd ahhoz, hogy kivel, mit csinál munkaidőn kívül (már ha elmeséli); nem cseszheted le, hogy melyik pasival kavar, melyikkel nem, mennyit költött és mire, hova ment bulizni és miért. Ez az ő dolga! Te maximum finoman jelezheted neki, hogy nem értesz egyet, de ennyi!

2.: ha nem reagál a leveledre, sms-edre, hívásodra, akkor 2 lehetőség van. Az egyik, hogy nem akar téged fogadni, mert bunkó voltál, lekezelő, átverted, nem vagy igényes, bármi. Vagy csak szimplán nincs épp rá ideje. Legtöbbször  - a nálam panaszkodó lányok igen nagy részénél - inkább utóbbiról van szó, hiszen dolgozik, eszik, iszik, kakil, pisil, családdal, barátnővel telefonál, facebookozik, pihen kicsit, barátnőzik, pasizik, közértbe megy, pihen, filmezik, tévézik és még sorolhatnám! Ráadásul ezek nagy része nálad fontosabb dolog, hiszen pihen, mivel fizikai és egyben szellemi munkát is végez. Tehát: nincs hiszti, ne legyél nő, picsa, éretlen kisfiú, gyökér, ha nem kapsz azonnal (vagy rövid időn belül) választ a leveledre, sms-edre, hívásodra, sőt, az is előfordulhat, hogy elfelejt neked reagálni a lány. Ekkor ismét - kedvesen - írni kell neki, hogy mi a helyzet. Sose felejtsd el: te egy vendég vagy és azért fizetsz, hogy szexelhess a lánnyal, nem pedig azért, hogy ő a szabadidejében levelezgessen/telefonáljon veled (és melletted még 356 vendéggel)! Ha megkapod és bekerülsz abba a körbe, akikkel ezt megteszi a lány, akkor végképp örülj, mert bár nem vagy vele egyedül, nem te vagy az egyetlen, de legalább egy szűkebb körben megtalálható nála személyed.

3.: Kérlek, anyukádat hívd fel hajnali 3-4-kor, hogy jól van-e, jól aludt-e addig, amíg te felébresztetted! Mert annyi eszed nincs, hogy megnézd a lány adatlapját, hogy mikor elérhető. Mondjuk talán kiírás sem kell hozzá, csak minimális IQ, hogy rájöjj: nem sok lányt fogsz elérni telefonon az éjjel közepén se telefonon, se személyesen...

4.: a TALÁN és LEHET a nőknél NEM-et jelent! A NEM is NEM-et jelent, az IGEN pedig általában IGEN-t, de még ez is változhat. :) Ez mindenre igaz: "megiszunk munkaidőn kívül egy kávét? Ha abbahagyod tartjuk a kapcsolatot? Ha lesz egy kis időd, rámcsörögsz?"

5.: nem, nem jár automatikusan az, hogy mert te évek óta jársz lányokhoz, ezért mindenkinél tovább maradhatsz, és ha véletlenül mégsem, akkor a beszámolóban lehúzod a lányt, csak mert 1 órára mentél és 70 percet tölthettél ott! Tovább maradhatsz, amennyiben rákérdezel a 60-ik perc környékén a lánytól, hogy meddig maradhatsz tovább; mennyi fér bele neki, hogy működik ez nála, és a válasza alapján maradsz vagy távozol sértődés és hiszti nélkül!

6.: Ha nincs ujjazás (akár popsiba, akár punciba), akkor az azt jelenti, hogy nincs! Lásd: 4-es pont.

7.: amennyiben úgy érzékeled, hogy valami nem stimmel az egészségeddel (megfázás, herpesz, rossz közérzet, bármi), akkor nem mész el addig lányhoz, amíg meg nem gyógyultál!

Ezekkel kapcsolatban panaszkodtak nekem a kolléganőim, és íme, megírtam, már csak el kell olvasnotok és fel kell fogni/be kell tartani. :)

Címkék: nem betegség tilos igen magánélet talán lehet ujjazás nem szabad ne csináld tovább maradni későn hívni

205 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr685400275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ritmikus csimpifon 2013.07.11. 18:12:10

El ne bőgjem magam, hogy valaki lusta mint az állat és/vagy esze/végzettsége/tehetsége nulla, így normál meló helyett ezt az utat választja, és még - húha! - bunkókkal is találkozik. Ajajj, szörnyű, felháborító! Elárulok egy titkot: más munkakörben dolgozók is találkoznak ám ilyenekkel, nem csak ti.

van_itt_valaki? 2013.07.11. 18:15:40

Szánalmas. Egy ringyó panaszai :) Te figyu már, miért nem mentél akkor asztalosnak, vagy péknek? Azt értem, hogy ügyvédnek vagy orvosnak miért nem mentél. Szellemi munka :D

órarugógerincű felpattanó 2013.07.11. 18:16:10

úristen. mégis ki foglalkozik azzal, hogy a kurva mit csinál abban az időben amikor nincs kifizetve, most őszintén

van_itt_valaki? 2013.07.11. 18:16:29

Te egy szolgáltatást árulsz, egy csomagot, s tudnod kéne, hogy egy üzletben a vevő a király.

mrbateman 2013.07.11. 18:33:48

- Ne legyél bunkó paraszt!
- Miért nem tanultál?

Namost, mivel az orvossal/tanárral is parsztok vagytok, akkor minek tanulna?! (ez a ti logikátok)

A legjobb, aki azzal jön, hogy ha ki van fizetve, akkor kuss legyen, jogom van bunkónak lenni.

Önsorsrontóak vagytok makipöcsök! Lehetsz paraszt, csak akkor azt kapod, h. enyhe terpesz hanyat fekve (hogy normálisan még hozzá se férj) mozdulatlanul plafont bámulva. Holott - legyetek pragmatista gecik - ha már ki van fizetve, akkor csak egy kis emberi szó, 5 perc udvariassági kedvesség és esélyed lenne, hogy tényleg kapsz valamit a pénzedért!

mrbateman 2013.07.11. 18:34:46

@mrbateman: Állítólag így működik!:-)

béla a görög (törölt) 2013.07.11. 18:38:17

@ritmikus csimpifon: gondolom, más munkakörben is el kell küldeni a francba azt aki nem tudja hol a határ, hol a helye, nem?

@van_itt_valaki?: szolgáltatást veszel és nem szolgáltatóegységet. hmm?

az a baj, hogy ezek alap dolgok, mint a köszönés. Tök mindegy, hogy kurva vagy magántanár vagy tanácsadó vagy bárki. Nem szarjuk el a másik idejét, igénybe vesszük amiért mentünk, fizetünk és húzunk a dolgunkra.

ritmikus csimpifon 2013.07.11. 18:46:30

@béla a görög: "gondolom, más munkakörben is el kell küldeni a francba azt aki nem tudja hol a határ, hol a helye, nem?"

Nem voltál még helpdeskes, igaz? :D Én se, de hallottam rémtörténeteket.

ritmikus csimpifon 2013.07.11. 18:57:50

Amúgy személy szerint engem egyetlen dolog irritál az említett hölgyekkel kapcsolatban: mégpedig az, hogy nulla energiabefektetéssel tulajdonképpen milliomossá vál(hat)nak, a másik meg egy életen át gürcöl a nagy büdös semmiért.

Az "erkölcsi" meg egyéb vonal nem érdekel, meg nem is irigylem tőlük a pénzt, csak az b@sz fel nagyon, hogy mások meg megfeszülnek és hülyére gürizik / tanulják / képzik / hajtják magukat, és hónap végén mégis jön a menetrendszerű fillérezés. Na ezzel van a baj.

titanvuki 2013.07.11. 19:11:18

"nulla energiabefektetéssel tulajdonképpen milliomossá vál(hat)nak, a másik meg egy életen át gürcöl a nagy büdös semmiért."

Nulla energiabefektetéssel összeszedhetnek egy jó kis betegséget is, a rizikót meg meg kell fizetni még a bankoknál is. (Lásd országkockázati felár)

béla a görög (törölt) 2013.07.11. 19:20:53

@ritmikus csimpifon: nem voltam helpdeskes, de 1) tudom mit csinálnak 2) én is oktattam illetve nyújtottam szolgáltatást pénzért (nem kurva voltam) - és találkoztam "ügyfél"-lel...

Taprobane 2013.07.11. 19:21:31

@ritmikus csimpifon:
Ez szerintem egy szép legenda. Az is, hogy ezzel a munkával hipp hopp milliomos leszel és az is, hogy nulla energiabefektetés.
Szerintem maximum az elit luxusprosti lesz milliomos ilyen munkából. Nem tudom, mennyit kereshet ezzel, de nem hiszem, hogy párszázezernél többet (2-3-4). És akkor már a csinos, nagy forgalmú csajokról beszélünk, akiktől senki nem húz sápot.
A tevékenység pedig kemény dolog. Te a szexnél arra gondolsz, hogy egy jó csajjal, aki tetszik neked klasszul elvagy 1 órát, de neki mindenféle pasival el kell lenni, öreggel, szőrőssel, nagyarcúval, stb és napi többször beletömik a dákót és nem, nem lesz mindig magától nedves. És közben mosolyogni kell szépen a kuncsaftnak és együtt élni azzal, hogy társasalom megvet és lenéz.
Kétségkívül kevesebb ész kell hozzá, viszont annál több gyomor. Nem leányálom. Legalábbis én ezt gondolom.
Azt hiszem a legtöbb profi szolgáltató valamilyen kényszer miatt lett az, nem erről álmodott kislányként...

A posztolónak viszont kétségkívül van egy határozott stílusa, ami nem mindig előny, ha emberekkel dolgozol.

Fotelbetyár 2013.07.11. 19:25:34

Vehetjük rizikónak azt is, hogy kifog egy bunkót. Keres vele eleget, ne panaszkodjon, tűrjön.. nem fogom sajnálni a prostikat. :)

mojoking77 2013.07.11. 19:56:30

Bocsass meg draga, egy kerdes. Mi a faszt jelent a talan... Igen vagy nem? Olyan nehez? Rogton az elejen tisztazni kell, hogy mit igen, mit nem, meg a fizetes elott, igy nincs ok kesobb panaszkodni, ha a taplo nem kapja meg, amire vagyott.
BTW, szolgaltatas es szolgaltatas kozt is van am kulonbseg, nem is kicsi. Valahogy az osszes postodon az ut at, hogy te gyulolod az osszes ferget, aki te segged bassza, ahelyett, hogy a farkat verne. Ez meg a legjobb szinesznok eseten is lathato, te pedig, mar megbocsass, de messze nem tunsz annak. Ha egy ferfi ezt eszreveszi (es eszre fogja, elhiheted), o is igy all hozza, es csak azt ered el, hogy megint megbaszott egy budos taho... Pedig esetleg nem is az.
Az meg tenyleg eleg bicskanyitogato, hogy egy szolgaltato, aki a szolgaltatasbol beerkezo bevetelbol el, ilyen modon minositse az ugyfelet..... Nos szivem, valoszinuleg eleg tiszavirag eletu lennel a valo vilagban. Remelem felreteszel eleget, hogy ha mar kioregedtel, se halj ehen, mert ilyen attituddel sehol nem leszel keresett munkaero..

Chris Colombo 2013.07.11. 20:00:55

az a baj, h már a kurváknak is óriási igényeik vannak...

tommygun 2013.07.11. 20:05:24

"dolgozik, eszik, iszik, kakil, pisil,"
- innentől tudtam hogy fake poszt, mert mindenki tudja hogy a lányok nem kakilnak.

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2013.07.11. 20:24:18

Azért nehogy már a kurva mondja meg, mi merre hány méter! Mi az istenben dolgozol te, valami úri kurtizántanyán, vagy gésatelepen, hogy játszod a sértődős úrilányt? Anyukám, ha a faszi fizet (nyilván nem keveset), akkor bizony el fog várni bizonyos dolgokat (nem a konkrét munkavégzésben, mert az érthető, hogy ha valamit nem akarsz, azt nem fogod csinálni), közte azt, hogy ne viselkedj csipkekesztyűs úrilánykért, mert nem is vagy az.

nevetőharmadik 2013.07.11. 20:27:27

@ritmikus csimpifon: Nincs ezzel semmi baj. Ha hülyére gürized magad és mégsem keresel jól, akkor talán nem jól választottál pályát. Nem minden munka fizet egyformán jól és rohadtul nincs összefüggésben a munka keménységével.

Szóval ha annyira irritál a dolog és nem erkölcsi vonalon, akkor legyél nyugodtan kurva. Ha már kurva okos vagy.

nandras01 2013.07.11. 20:45:02

@tommygun: tévedsz.
a lányok nem pukiznak, vagy ha mégis, akkor rózsaillatút :)

Teragigamega lélek 2013.07.11. 20:48:39

Bocsánat, de ennél ocsmányabb, gusztustalanabb dolgot nem találtam ma az indexen, mint ennek a nőnek (?) a blogja.
Elolvastam pár posztot és rá kellett jönnöm, hogy tényleg mindig van lejjebb...
Azért kicsit mulattat, hogy egy rakás poszt arról szól, hogy a nyomora miatt kell sajnálni valakit, aki saját maga választotta azt, hogy ismeretlenek hágják.

Ő meg 0% adót befizetve még le is oltja őket.
Azt hiszem, kizárt, hogy a valódi vendégeit érdekelné a sok rizsa...

BGYCS 2013.07.11. 20:55:33

Szerintem ezt a posztot valami harmadéves pszichológiaszakos bölcsész picsa írja aki élményeket gyűjt a disszertációjához. Valójában a kuncsaftot nem érdekli a magánéleted. Az sem hogy hol és mennyit eszel, trottyolsz, stb. Hacsak nem ott promt teszed mikor meglátogat. Azt is leszarja hogy talán meg izé. Van az hogy nem és az hogy igen és mennyiért.

porno.film.hu 2013.07.11. 20:55:35

Hihetetlen érdekes post

kaktuszdzsek 2013.07.11. 21:01:55

Kikerult a fooldalra. Most jon majd a sok megmondoember, igazsagvitez, erkolcs csosz, kepmutato.
lol

mojoking77 2013.07.11. 21:04:59

@kaktuszdzsek: Kint van mar egy par oraja. Eddig meg nem jottek.

Enyém nikkem 2013.07.11. 21:17:01

Mégis ki a faszt érdekel, hogy egy kurvának mi nem tetszik?

lobster thermidor 2013.07.11. 21:17:30

Van olyan, amikor az okos kurválkodik, meg olyan is, amikor a kurva okoskodik.

Vajon ez melyik eset?

mme piros · http://www.piroslampa.net 2013.07.11. 21:17:31

Nem mindenkinek áll jól a megmondóember szerep, kedves posztoló. Főleg nem ennyi arroganciával.
Az elmúlt 14 évben rengeteg kolléganőddel találkoztam már, sokuk fórumhozzászólásait is olvastam (ezerszámra). A stílusodhoz hasonlóan megnyilvánulók voltak azok, akik már 2-3-4 hónapot eltöltöttek a "szakmában", és azt gondolták az égvilágon mindent tudnak a szexiparról és az emberekről.

Pedig az egyetlen, amit tudtak, széttenni a lábukat, mint egy robot. Nem is lettek túl sikeres szolgáltatók.

kaktuszdzsek 2013.07.11. 21:27:11

@Teragigamega lélek: Ennek a tolvaj kormánynak én se fizetnék, de sajnos azon lúzerek közé tartozom akiknek muszáj.
@mojoking77: Dehogynem. Itt vagy mindjárt pl. te is.
Amúgy feltve, ha tényleg hivatásos a drága, akkor a kuncsaftnak ugyis a kedvére tesz csak itt ereszti ki a fáradt gőzt. Különben nem lenne túl sikeres.

Általánosságban, de ide is illik: Sajnos itt magyarhonban sok a tahó aki olyan sokra tartja magat és a pénzét (akármilyen kevés is), hogy azt hisz ha ő fizet ő az úr. Azt elfelejti, hogy csak addig terjedhet az ő vágya ameddig a szolgáltatás tart (időben, minőségben, mennyiségben) és nem tovább.

Caslav 2013.07.11. 21:28:35

nem elég, hogy kúrvák, még fizetni is kell értük

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 21:52:09

@ritmikus csimpifon: Az a "vicces", hogy egyetértek veled! Ez tényleg szomorú, de épp ezért mondom mindenkinek (ismerősnek, barátnak, idegennek), hogy ha valaki olyan mentalitású, találékony, esetleg jó értelemben véve sunyi, akkor igenis találja fel magát és ne legyen egy huszadrangú senki egy multicégnél, ahol úgyis a csókosok jutnak előrébb első körben.
Szemét egy világot élünk és ki így, ki úgy érvényesül. Valaki takarít egész életében 70e Ft-ért, valaki pedig kitalál egy jó ötletet, véghezviszi. Aztán valaki jó csaj és még intelligens is és a szexuális szolgáltatásért cserébe lesz gazdag, ami egyébként ritka, mert a legtöbb lánynál a kurválkodás megáll ott, hogy szétteszem a lábam...
És ez egyben válasz is a fikázódóknak a szellemi munkára: a sarki Julcsika semmilyen szinten nem végez szellemi munkát, de egy jobb, érettebb, tapsztaltabb, intelligens lakásban dolgozó lány igenis foglalkozik a vendégeivel.
Ti, férfiak, nem tudjátok, hogy ez mekkora meló, ahogy a menstruációt sem fogjátok megérteni, és ahogy mi sem fogjuk megérteni, miért áll fel mindenre és milyen érzés az, amikor feláll :)

szliper 2013.07.11. 21:53:04

Aki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 21:54:34

@Taprobane: Veled is egyetértek, de szerinted én így beszélek a vendégekkel, ahogy itt? :) Pár éve csinálom, pontos számot nem mondok, de több mint 5, de kevesebb mint 10... ha munkában is ilyen őszinte lennék, mint a blogomon, akkor már rég éhenhaltam volna :) Színház az egész világ :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 21:58:00

@mojoking77: Mint azt az előző hozzászólásomból láthatod: én vagyok az élő példa arra, hogy a legtöbb lány így vélekedik, ahogy én, csak ti ezt nem tudjátok, mert jó színészek vagyunk - évek óta :) És egyáltalán nem bántom a vendégeket, csak valahogy csak a kicsit intelligensebbek fogják fel, hogy miről is beszélek itt. De itt legalább lehetek őszinte és sajnos vagy nem sajnos, de hidd el: amit itt leírok a blogomon, az a lányok 90%-ára igaz. Továbbá inkább népnevelő jelleggel írok, de ha szépen legépelem, cukin, kedvesen, akkor mitől lenne jobb ez a blog, mint a munkám? Itt legalább őszinte lehetek - mások nevében is kimondhatom a véleményt, de név nélkül.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 21:59:16

@Chris Colombo: Az a baj, hogy neked, aki ilyen helyekre jár, ezt vagány dolognak tartod, pedig nem. :) Pedig lehetne menő dolog is, ha nem így vélekednél rólunk. Így nem csoda, ha azt kapsz, amit adsz. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 22:00:12

@berger90: Nem is értem, hogy miről beszélsz. Egyáltalán nem erről szólt ez a poszt :) Eltévedtél? :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 22:02:49

@BGYCS: Vajon te kaptál be több kukit, vagy én? Vajon én feküdtem le több pasival, vagy te? Vajon te vagy kurva vagy én? :)
Ebből kifolyólag vajon melyikünk tudja jobban, hogy milyenek a vendégek? :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 22:04:27

@kaktuszdzsek: Jönnek már. :) Itt vannak. Megmondják a frankót, mert ők mindent jobban tudnak, majd továbbállnak és büszkén nézegetik a hozzászólásukat, hogy ők most jólmegmondták! :D Majd kiverik valami pornóra lefekvés előtt :) Nemhogy hozzánk jönnétek :P :D

MeluC 2013.07.11. 22:04:57

Basszus,ez a blog egy nagy f*s. Írok inkább egyet,érdekesebb dolgok történtek velem,ebben semmi perverz vagy nagyon durva nincs is...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 22:05:14

@Enyém nikkem: Téged érdekel a poszt, mivel hozzászóltál, szóval végülis kíváncsi vagy te is. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 22:06:14

@lobster thermidor: Szavaznék a mindkettő opcióra, ha van olyan :)

ergerberger 2013.07.11. 22:08:46

@ritmikus csimpifon: "engem egyetlen dolog irritál az említett hölgyekkel kapcsolatban: mégpedig az, hogy nulla energiabefektetéssel tulajdonképpen milliomossá vál(hat)nak, a másik meg egy életen át gürcöl a nagy büdös semmiért."

Akkor miért nem csinálod utánuk, ha annyira bassza a csőrödet, baszod?!
Menj el egy sebészhez, operáltasd át magad, és kúrathatod szét a picsádat aprópénzért útszéli tróger köcsögökkel naphosszat! Meg nyelheted a finom apatejet!

Az út előtted is nyitva áll, buzikám!
Ne irigykedj, csináld!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 22:08:59

@mme piros: Mondod ezt úgy, hogy anno egy jó oldalt hoztál létre, de már csak a legalja van nálatok; kamuk mindenhol, és a látogatottság csak az apróhirdetés-frissítések miatt nő. :) Akkor annyira mégsem értesz hozzá... plusz 14 éve egész más volt a helyzet :) Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy mi a helyzet és hogy igazat írok, csak első körben a hirdető oldalak (beszámolókkal is leveleztem) nem örültek ennek a blognak. De aki kurvához akar menni, ezután is el fog menni... nem tántorítja el egy blogban leírt valami.
Le vagy maradva kicsit. :)

én már a fény gyermeke vagyok 2013.07.11. 22:10:12

Igaza van a kurvanéninek. Nehogy már a kuncsaft pont az ő fejére akarja verni a faszát. Dobja be a pénzt a levélnyíláson, aztán húzzon a rákba.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 22:10:21

@kaktuszdzsek: Elfáradtam és azokkal unalmas kommentelgetni, akikkel egyetértek :P Csak vicceltem :) Lényeg, hogy igazad van. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 22:15:27

@MeluC: Ki tart vissza? :) A linket azért majd küldd át, mert kíváncsi vagyok :) Viszont senki nemm ondta, hogy itt perverz történetek lesznek. Biztos van olyan blog is, de ez itt egy kurva őszinte blogja, amihez tartozhatna akár perverz történet is, de a mai világban (és az enyémben) már nem nagyon van olyan, hogy perverz.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 22:16:42

@én már a fény gyermeke vagyok: Azt hol olvasod, hogy nem dughat meg és nem teszek meg mindent, hogy jól érezze magát a vendég? :) Másold már be nekem, mert én nem találom. :)
Egyébként amit mondasz, az lenne a legjobb :P :D

FF 2013.07.11. 22:34:08

Azért, mert kurva, nem kellene belerúgni. Pavlovi reflex?

én már a fény gyermeke vagyok 2013.07.11. 22:42:11

@rpflora: Kurvanéni Törvényköny 2. paragrafus 6. bekezdés: nem másolunk kurvanéniknek semmit, mert azzal elvonjuk a figyelmét a munkától.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2013.07.11. 23:00:18

"és egyben szellemi munkát is végez" - ez jó :D

De az tényleg legenda, hogy milliomosok lennének, ismerek egy pár lányt, egyik sem milliomos (akkor már vetettem volna egy jobb gitárt valamelyikkel).

Nathan Drake 2013.07.11. 23:24:27

Általában tetszenek a posztjaid, de ez a sirás most nekem se jött be. Jó persze, van ami jogos és leginkább alapvető kultúráltság része, de azért ilyen listát csinálni, hogy hogyan kéne viselkedni... persze egy tökéletes társadalomban ahol minden szép és jó, lehet igy lenne (de ott kurvák se lennének :P) Amit meg más is mondott a kereskedelmi/szolgáltató iparban, mindenütt igy van, a legtöbb kuncsaftot elküldenéd a francba, csak nem teheted, le kell nyelni a faszságaikat (szerencsére nekünk csak átvitt értelemben :D), csak az átlag emberek ezt jóval kevesebbért teszik. Én ha pl. nem ragálok időben az emailekre, smsekre, stb, biztos hogy elég hamar ügyfelet vesztek, hiába nincs kedvem, és hiába a bevétel nem akkor realizálódik, szóval ez van, ezt kell szeretni. mondom ezt úgy hogy sehova nem vagyok visszatérő vendég hiszen csak évi 1-2x megyek, szóval nem is nagyon kommunikálok senkivel ilyen formán...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.11. 23:36:13

@Nathan Drake: Sok hasonlóság van a normál munka és a miénk között, de ettől függetlenül az például nem normális (és mégis sokszor előfordul), hogy egy pörgős lány egy üzenetre nem reagál 1-2 órán belül és máris megy a hiszti. Én ezeket már igyekszem és tudom is jól kezelni, de ha elolvasod még egyszer a posztot, akkor láthatod, hogy ezt a bejegyzést most "nem én írtam". Leveleket kaptam kolléganőktől, hogy írjam már meg ezeket, mert kikészülnek :) Én pedig hozzáadtam a szemétgonoszköcsögarrogáns stílusom :)

zs0912 2013.07.11. 23:55:35

@FF: Hát belerúgni tényleg nem kellene! Én eddig csak egyszer voltam prostinál, teljes mértékben egyenrangú emberként álltam hozzá. Egyáltalán nem voltam vele akaratos, sőt mi több, orális szexet inkább nem is kértem tőle, mert valahogy nem lett volna hozzá lelkiismeretem. Még így is enyhe bűntudatom volt miután hazamentem, hogy olyat tett velem, amihez egyáltalán nem lett volna kedve. Annak ellenére, hogy kifizettem neki a fájdalomdíjat. Azt hiszem, hogy a prostizás emiatt nem nekem való.

Ivonn (törölt) 2013.07.11. 23:56:03

Most írjam le megint, ugyanazt? Kicsit unom, hogy az enyém az utolsó komment.

Úgyhogy az első 3 vagy 4 marad, ennyire volt türelmem:

- igen, az ember más munkakörben is találkozik bunkókkal, és akkor is panaszkodik. Ha egy pék panaszkodna, akkor nagyobb valószínűséggel kapna együttérzést, mint egy szexmunkás. Nem mintha meglepődnék a hozzáálláson.

- elviekben a vevő a király, gyakorlatban ez Magyarországon elég kevésszer tapasztalható, másrészt meg különböző okokból ennél a munkánál még mindig nincs semmilyen szabályozás, hogy a szexmunkásnak mit kell csinálnia, szóval elég sokszor elég sokmindent megtehet a szolgáltató. Mondjuk a fent leírtak szerintem is tökre érthetőek, és igaz, lehet be nem tartani, csak akkor az élmény sem lesz olyan jó.

Egyébként szerintem inkább attól függ, hogy ki a király, hogy keresleti vagy kínálati piacról van-e szó, pl. kábszerkereskedelemnél sem épp a vevő a király:) Azért tartom jónak a példát, mert ha a szexmunkásnál csalódott voltál, nagy eséllyel ott sem nagyon fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez. Nem túlságosan szabályozott a dolog, többek között azért sem, mert a hozzáállás még mindig nem túl pozitív, amihez azok az emberek is hozzájárulnak, akik szerint a vevő a király, és ők nyugodtan lehetnek bunkók, a szolgáltató ne legyen az.

Követhető voltam?

vénkujon 2013.07.11. 23:58:19

@zs0912: sok lufit fújt fel neked, vagy mi?:D

zs0912 2013.07.12. 00:03:17

@vénkujon: A puncijába engedte a farkamat!

xido 2013.07.12. 00:32:36

A legszebb,mikor a vendég elhiszi,hogy ő volt a legjobb és vele tutira nem játszotta meg magát a nő...a kifejezés,amin könnyesre röhögöm magam mindig,a barátnő feeling:))

videki gyerek 2013.07.12. 00:32:40

"A NEM is NEM-et jelent"
Rosszul tudod, a noi NEM az IGEN-t jelent, az IGEN ugyszinten.

"dolgozik, eszik, iszik, kakil, pisil"
Errol a kakilasrol, pisilesrol irhatnal meg, jo volna egy fenykepes beszamolo az egyik postban.

A zokni lopason meg mindig rohogok, ha eszembe jut.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.12. 00:37:55

@latin lever: ponthu. Volt ilyen oldal. Vagy van. Vagy magadra értetted? :)

2013.07.12. 00:41:36

Ha nincs ujjazás akkor az azt jelenti, hogy nincs!"

Te jó isten, ez olyan mintha kimennél a benzinkútra, és ott a kutas sértődötten az arcodba vágná: nincs benzin és kész. A szolgáltatóiparban van egy közmondás: mindig a vendégnek van igaza. És mégegy: aki kurvának áll...
Még szerencse hogy sosem kellett rátok fanyalodnom.

SuLinda 2013.07.12. 00:42:15

sotetmese.blog.hu/

mások a nézeteink a dolgokról,de talán másoknak hasznos lehet,én kicsit más oldalról közelítem meg a témát. egyelőre 3 bejegyzés van,ahogy győzöm,írom,nyilván lesznek izgalmasabbak is,mint az első 3 poszt

videki gyerek 2013.07.12. 01:27:01

@ritmikus csimpifon: "hogy nulla energiabefektetéssel tulajdonképpen milliomossá vál(hat)nak, a másik meg egy életen át gürcöl a nagy büdös semmiért."

Lehet hogy jol keresnek, es hogy a termeszeti adottsagukat konvertaljak penze, de azert a munka is nagyon kemeny.
Az utca emberebol kiindulva, nem keves szociopata elmebeteg, esetleg egyebb veszelyes aggresziv emberrel lehet dolguk. De mar az is eleg, ha valaki apolatlan, gusztustalan.
Ezeket mind lekezelni, elviselni, es meg szexelni is veluk, az nem lehet konnyu, folleg, ha valaki netan nem teljesen primitiv lelek.

videki gyerek 2013.07.12. 01:36:42

@rpflora: "Veled is egyetértek, de szerinted én így beszélek a vendégekkel, ahogy itt? :) P"

Szerintem semmi baj a stilussal, en meg vendegkent is elveznem. BUNTESS MEG!! :))

Olyat valalsz ? : Az iskolasfiu, meg a szigoru tanarneni.

:)))))

SuLinda 2013.07.12. 02:52:57

@videki gyerek: ezért nem éri meg hosszútávon ezt csinálni,hanem váltani valahogy,legrosszabb esetben szeretői státuszra,amiből fényévekkel jobban melél,mint a prostiskodásból. Persze ehhez nagyon sok mindennek össze kell jönnie és a legtöbben nem szeretnek függeni egy embertől,amit meg is értek

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2013.07.12. 02:56:56

büdös kurvák, ki kellene herélni mindegyiket

sparklie (törölt) 2013.07.12. 03:37:03

Amit ne csinalj: ne fizess szexert!
Ennyi! Ne jarj kurvakhoz es kesz.

Persze amig hulye, ostoba, erzelmileg, testileg, szellemileg fejletlen ferfiak lesznek a vilagon, addig a prostik is megelnek majd valamibol.

Kommentgeneralonak jo volt ez a poszt, amugy meg aki kurvanak all, az....

sparklie (törölt) 2013.07.12. 05:12:39

@kaktuszdzsek: Sajnos magyarhonban sok a taho akik kepesek a szexualitast lesullyeszteni egy fizetett farokveresre.
Akarhogy nevezik a kurvalkodast, akarhogy probaljak misztifikalni, trendive tenni, az csak a szexualitas es erzelmi elet megcsufolasa marad.
Ez csak penzert baszas, semmi mas. Persze az allatoknak ez kell.

LAVÓRVAGÁNY 2013.07.12. 07:14:02

Fizikai és szellemi munka. LOL

prolee 2013.07.12. 07:16:50

A kurvákkal nincs semmi bajom, azt viszont sosem fogom megérteni, hogy a pasik hogyan képesek élvezni azt, hogy rengeteg pénzért, gumival egy (sőt, sok) vadidegen nőbe rejszolnak. (Volt, aki azt írta ezen a blogon, hogy kurvával kefélt és annyira élvezte, hogy nem volt magánál, ezért nem tett semmit, amikor elszakadt a gumi.) Engem idegen emberek testszaga is zavar, a fizikai érintkezést pedig kifejezetten utálom. Azt is sokszor csodálom, hogy az orvosok hogyan bírnak megfogdosni annyi idegen embert.
Éppen ilyen okból azt sem tudnám elképzelni, hogy kurva legyek. Más kérdés, hogy a pasimat szeretem, kívánom és a seggét is kinyalom, de elájulnék, ha egy idegen pasit kéne leszopnom, pláne, ha még ápolatlan is. Annyi pénz nincs a földön, amiért csak egyszer is kurválkodnék. Ha a gyerekem élete múlna rajta.... akkor megtenném.

BelaVak 2013.07.12. 07:41:45

Egyreszt, ami kritikakat irsz az teljesen jogos.
Masreszt ahogy irod, amilyen stilusban az baromi lekezelo es nem ertem, miert csodalkozol, ha a vendegeid hasonlo stilusban allnak hozza. Nem veletlenul nincs ennek (sem) kulturaja, ha minden resztvevo ilyen szinvonalon all hozza.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.12. 07:46:48

@SuLinda: Remélem nem saját gépről írod a blogod, mert ha elmesélsz konkrét történeteket és azt a vendég elolvassa, akkor tudni fogja, hogy te ki vagy. Ha tudja, hogy te ki vagy, nem feltétlenül tetszik neki, hogy ezt így elmeséled - hiába nem említed a nevét vagy bármilyen személyes infót. Lényeg, hogy tudni fogja, hogy ki vagy.
Ha pedig tudják/rájönnek, hogy ki vagy, visszaélhetnek vele.
Csak egy jó tanács...
Más oldalról közelíted meg és ez jó, mert elmesélt történetek is vannak. Viszont kíváncsi lennék arra, hogy miért gondolsz másképp dolgokat, mint én.... pontosabban nem csak én, mivel sorban kapom az emaileket hirdetőktől, hogy végre valaki kimondja, plusz még itt a hozzászólásban is van jónéhány kollegina, aki egyetért.
Úgy tűnik, neked nem jön át a stílusom mögötti tartalom és szándék. :)

yafet 2013.07.12. 07:50:07

Egy finnyás kurva a válság közepén?! :)

Ha a sarki közértben lennél pénztáros, akkor is találni egy tucat dolgot, ami zavar a vevőkben.

Mi jön még? Ha kurvához megyek akkor majd vigyek virágot, meg bon-bont. mert "megérdelmi"???

Falkbeer_ellencsel (törölt) 2013.07.12. 08:00:08

Tisztára, mintha egy rossz (viszont cserébe beképzelt) ügyfélszolgálatos írta volna a posztot :D

Van jópár pont, ami önellentmondás. Pl. a posztoló megköveteli az ügyfeleitől a "profizmust" (kb. az összes pont erről szól), cserébe ő bezzeg viselkedhet úgy, mint egy elsőrandis iskoláslány (pl. 4. pont).
Kisasszony, ha mindenképp a szolgáltatóiparban akarsz elhelyezkedni, akkor illik betartanod neked is pár szabályszerűséget, pl.: pontosan, és egyértelműen mondd meg az elején az ügyfeleknek, hogy mik a szabályok, hol a határ. Nem "szerinted egyértelműen", hanem "mindenki számára egyértelműen, és közérthetően" (hidd el, ÓÓÓRIÁSI különbség van a kettő között). Amit kihagysz a szabályokból, azt az ügyfél úgy fogja venni, hogy SZABAD, ez nem feltétlenül az ő hibája, inkább a te figyelmetlenséged. Menet közben már ne változtass a szabályokon (egyrészt mert nem illik, másrészt sok rossz tapasztalattól-orvosi kezeléstől is megmenekülhetsz, ha még az extra 250e Ft-ért sem vállalod be azt a duplaöklözést).
Ha nem írod bele a hirdetésbe, hogy 8-tól 16-ig rendelsz, akkor ne lepődj meg, ha hajnali 4-kor fognak keresni (3. pont). Persze, hogy vannak idióták akik így is próbálkozni fognak, de legyen benned annyi profizmus, hogy a melóra külön kártyát-mobilt szerezz be, amit a "rendelési idő" után inaktiválsz/kikapcsolsz. Így tuti nem fognak hívogatni a bunkók, akik nem tudják hol a határ, vagy éppen tudják, csak szeretik feszegetni.
Ezzel el is érkeztem a mondadnóm utolsó részéhez: igen, mindig lesz buta ügyfél, ezt nem lehet elkerülni egy olyan országban, ahol az egy főre jutó hülyék száma kettő (by Hofi). Te viszont ügyfelekkel dolgozol, a konfliktuskezelést neked kell megtanulnod-megoldanod, nem az ügyfélnek, ő fizet a te szolgáltatásaidért, nem fordítva, és igen, a szolgáltatásban az is benne van, hogy ha szabályellenes dolgot akar művelni, akkor először úgy küldöd el a büdös-náthás picsába, hogy mosolyogva köszönje meg (miért? Mert: 1. reklám; 2. lehet, hogy visszatérő vendég, ezáltal konstans bevételi forrás). Aztán ha sem veszi a lapot, akkor lefújhatod paprika-spray-vel, és egy szál faszban kivághatod az utcára, de elsőre mindig normálisan kell megpróbálni kezelni a konfliktust (reklám + bevétel, tudod).
Az a baj, hogy nem csak a prostituáltak ennyire alulképzettek ügyfelek terén, hanem a csapostól a boltoson át az ellenőrig, meg az ügyfélszolgálatokig kb. mindenki (de még a pszichológusok nagy része is!), és a legtöbb helyen még csak meg se próbálnak tenni ellene "jó ez így" felkiáltással. Hihetetlen, hogy a szolgáltatási-szektor mennyire visszamaradott ebben az országban, mintha nem az ügyfél tartaná el őket, hanem fordítva...

tippan67 2013.07.12. 08:02:20

Ecsém, hejj, elmegy kurvának, oszt rinyál. Ha nem teszik, munkahelyet lehet változtatni. Ennyi. Elmegy pénztáros kisasszonynak, akivel mindenki kedves, oszt jó napot.

kaktuszdzsek 2013.07.12. 08:03:21

@sparklie: Sértettséget, esetleg félelem generálta agressziót érzek szavaidban.
Ha én okoztam: Bocsáss meg!
Bár szerintem túl idealizálod az emberi kapcsolatokat és túl sokat képzelsz az emberekbe. (lásd érdekházasságok - még ma is, több év után megkopott érzelmek de együtt maradás megszokásból, érdekből anyagi függőségből...)

Nem hiszem, hogy most kezdene trendi lenni a téma, már a századelő nagyjai is gyakran látogatták az intézményeket de ez messzire vezetne...

Igazad van ez csak pénzért baszás semmi több és nulla érzelem van benne, ez üzlet - legalábbis az egyik oldalról biztos.

"hulye, ostoba, erzelmileg, testileg, szellemileg fejletlen ferfiak"
mindkét nem tagjai elég széles skálán mozognak a fenti jelzők tekintetében (is), és sok nő is fizet hasonló szolgáltatásért, csak ez a téma kevésbé publikált és talán a hímsoviniszta társadalom nem is szeretne vele szembesülni.
Érdekes kérdés, hogy ki az aki használ ilyen szolgáltatást? (flora ez megérne egy posztot ha még nem volt, bár ez tuti kiverné a biztosítékot, lol)
A mentális képességeknek szerintem ehhez semmi köze, max annyi hogy aki okosabb annak lehet jobb állása, több pénze, tud ilyenre költeni, de egy kevésbé művelt is lehet gazdag.
Testi fejletlenség: inkább "csúnya" szó tűnik kifejezőbbnek. Lehet, hogy több a csúnya a kuncsaftok között, bár mindenki megtalálhatja a párját a "rendes" lányok között is...
Érzelmileg fejletlen: a sok lövés között szerintem ez a telitalálat. Persze kis százalékban lehetnek olyanok akiknek tényleg nincs idejük egy párkapcsolatra és ideiglenesen vágynak egy párkapcsolat illúziójára, de a többségnél biztos hogy van valamilyen érzelmi defekt. (bár ez szerintem a lakosság nagy részére igaz, sajnos)
Például te is mit keresel itt? Ahelyet hogy olvasnál, tanulnál, barátaiddal lennél, szórakoznál, itt baszod el az idődet, puffogsz teljesen feleslegesen, értelmetlenül. Persze a te életed arra pazarlod amire akarod.

Mrs.Columbo 2013.07.12. 08:05:50

Látom, sokan lenézik itt a kurvákat, pedig nem tudom melyik a szánalmasabb: van egy igény (nevezetesen, hogy az emberek dugni akarnak) és ennek kihasználására az évezredek során létrejött egy ágazat; vagy az, hogy valakinek fizetnie kell, mert nem talál olyat, aki ingyen leszopja. (Az indok, hogy lusta nőzni, hülyék a nők, stb. tökmindegy, nem talál és kész.)

tippan67 2013.07.12. 08:10:17

@Mrs.Columbo: Ahogy mondod, van egy igény, amit ki lehet elégíteni. Én nem nézem le a kurvákat, csak nem értem, de különösen nem értem azokat a férfiakat, nőket, akik ilyen szolgáltatásra vágynak. Ők a szánalmasak igazán.

kaktuszdzsek 2013.07.12. 08:13:56

@tippan67: hol élsz te? a kis kasszáscsajt jobban lenézik, ha kevesebbet ad vissza akkor megvádolják hogy meg akarta lopni a vevőt, ha többet akkor záráskor ő fizet zsebből, hülye, primitív vásárlók zaklatják s mindezt éhbérért.

vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus (törölt) 2013.07.12. 08:14:03

Nem értem azért fizetek, hogy kioktassanak?!
Basszameg megfordult a világ!
Jó, hogy nem kell egy "kurvázási továbbképzésen" részt venni töcskölés előtt.
Az orvost havi 100 000 ért felköltheted, hogy fáj a hasad!!
A kurvanéni nehány óra alatt keres ennyit de ne zavard éjszaka!! :))))
Hát basszátok anyátok, én lemegyek hídba és leszopom magam!!

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.07.12. 08:17:33

A kurvával egyetlen dolgot lehet csinálni: nem elmenni hozzá.

Férfiak, legyetek férfiak!

kaktuszdzsek 2013.07.12. 08:22:49

@vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus: Melyik az az orvos aki 0-24 ben várja a hívásod, amikor a gyerekével játszik, nyaral, síel, vagy épp a közértben vásárol, te kretén? (ne korházi szolgáltatásról ugassál ahol a diszpécsek mindig más napi 8 órában)
Menj le hídba és törd el a gerinced te agyhalott galandféreg! (elnézést a férgektől, de az egysejtű nem elég kifejező)

tippan67 2013.07.12. 08:24:30

@kaktuszdzsek: irónia volt kedves dzsek. Bár engem szeretnek a kasszás csajok és nénik, mert kedves vagyok, olykor még a szelet is csapom kicsinyég, morcos is az asszony olykor, bár tudja jól, csak kedves vagyok. De ilyen minden munka, ahol emberekkel dolgozol. Vannak kedves, vannak bunkó és vannak közömbös ügyfelek. Ezzel együtt kell élnie a kurvanéninek is. Sírni lehet, de ha a kasszás kisasszony sem jön be, még elmehet rákhalásznak.

Mrs.Columbo 2013.07.12. 08:30:39

@tippan67: Én megértem a kurvákat is és azokat is, akik igénybe veszik a szolgáltatást. Ez egy üzlet, az egyik fél szexet akar, a másik pedig megadja neki - természetesen pénzért.
Amit nem értek az, hogy ebben a kapcsolatban miért a kurva a lenézettebb fél a közvélekedés szerint, hiszen a fizető vendég is ugyanannyira benne van a dologban, sőt, ha úgy veszem, ő a rászorultabb, mert a kurva elmehetne Tescoba is dolgozni, csak épp nem akar, hozott egy döntést, hogy ez neki jobban megéri. De a kliensnek nincs választása, ha nem tudja magának "hagyományos módon" ingyen összehozni a szexet, amit akar, fizetnie kell érte.

A "rinyálás" is emiatt jogos a bloggerina részéről: lehet, hogy a vendég fizet, de ne gondolja egy pillanatig sem, hogy ebben a kapcsolatban ő a felsőbbrendű, mert nem az. A kurva ugyanis nem az ő két szép szeméért teszi meg, amit megtesz, hanem a pénzéért.
Az ügyfél a kurvának ugyanúgy csak egy eszköz, hogy a pénzéhez jusson.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.12. 08:35:35

@yafet: Egyébként igen, így illik, amennyiben nem egy tróger lányhoz mész :) Ha nem viszel, az sem baj, nem várjuk el, csak jól esik. Ennyi. :)

vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus (törölt) 2013.07.12. 08:36:47

@kaktuszdzsek: Engem keltett már fel éjszaka hozzád hasonló 16 éves cigány kurva, hogy nagyon viszket a pinája.
El is küldtem, hogy vegyen smirglipapírt, meg tartós elemet a vibrátorába.
Te meg akaszd fel magad.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.12. 08:39:24

@Falkbeer_ellencsel: Akkor ismét, neked is elmondom: profi vagyok, évek óta csinálom és majdnem mindenki odáig van értem és vissza. Nyilván jól kezelem a helyzeteket, hiszen ennyi ideig nem tudtam volna fenntartani magam ebből, sőt, sokat félrerakni. Ott teljesen másképp viselkedem, mint itt. Itt őszintén és adott esetben dühösen, érzelmektől túlfűtötten kiíratom bánatom, kérésem, bajom.
Nem értem, hogy ezzel mi a baj. Biztos, hogy valahol van ügyfélszolgálatos blog is, ahol a supportos elküldi melegebb éghajlatra a Gizi néniket, amiért értetlenek és bénák...
Nincs ezzel baj, ez a munkám, én választottam, de ez egy blog, és az én munkám tele van titkokkal és hazudozással, színészkedéssel, itt pedig őszinte lehetek. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.12. 08:42:02

@vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus: Tanuld meg a műveletet és akkor nem kell hozzánk járnod :P :D Csak viccelek :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.12. 08:43:30

@Tomi from Space: Régebbi mesterség a minénk ahhoz, hogy ez így működjön :) Még arra is nagy az esély, hogy apukád is járt már ilyen lánynál... el sem tudod képzelni, hogy mekkora titok övezi ezt. A prostikhoz járók 90%-a házas, gyermekes vagy "csak" barátnője/élettársa van. És a kb 50ezer lány mind megél Magyarországon, napi több vendéggel. Lehet számolni, hogy mennyien járnak kurvázni :)

yafet 2013.07.12. 08:45:00

@rpflora: Kicsit olyan, mintha betonozáshoz hívok egy kőművesbrigádot és az egyik lapátot nem fog, a másik cementes zsáktól iszonyodik, a harmadik meg a napon nem akar dolgozni.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.07.12. 08:48:50

@rpflora: Két szerintem egyszerű mondatszerkezetű sort írtam és ráadásul nem is Neked, látom ettől függetlenül kihívást jelentett a megértése. Feltehetően ezért is csinálod azt amit, ahelyett, hogy társadalmilag és gazdaságilag is kézzel fogható értéket teremtenél.

Az, hogy apámat belekevered ebbe tovább indukálja, hogy csak egy tahónak gondoljalak, de ha már ilyen aspektusban beszélgetünk gondolom hozzátehetem, hogy anyád biztos egy kurva volt és tőle kaptad az utad, lehet apám még le is szopatta, na az milyen.

Egyébként leszarom, hogy mennyien járnak kurvázni, ha szerinted magyarországon 50.000 akaratgyenge nő van és több százezer balfasz, ám legyen, nem ez a lényeg alapvetően, hanem az, hogy egy olyan férfi aki magát tartja valamire az nem fog egy olyan lénynél kikötni, mint amilyen te vagy.

vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus (törölt) 2013.07.12. 08:49:56

@rpflora: :) sosem jártam, csak felháborított, a szakszervezetisetek hülyesége.
Inkább menjen Ő is dolgozni, ne picsogjon, meg ne rontsa nektek a boltot!
:*

tippan67 2013.07.12. 08:51:48

@Mrs.Columbo:
Persze, valahol jogos a rinyálás, csak hát ő választott olyan szakmát, ahol az ügyfelek az átlagosnál, hogy is mondjam finoman úgy, hogy ne tűnjek finomkodónak, megvan, bunkóbbak, és ahol a szolgáltatónak kicsinyég alacsony a presztízse. És minden üzletben ki kell rakni az árakat a termék, szolgáltatás mellé, amiből látszik egyértelműen, mi kapható és mennyibe kerül. Ahogy a boltos kisasszonynak is jól esik a kedves szó, úgy nyilván a kurvának is, de mind kettő a munkáját végzi, ha olykor fanyalogva is, de kedvesnek kell lenni a vendéggel, amíg csak lehet, és ha már nem lehet, akkor a vendéget, nem megfelelő magatartás miatt ki lehet tiltani az üzletből.
Egyébként nekem főleg erkölcsi fenntartásaim vannak mindkét féllel kapcsolatba.

Hanastazia 2013.07.12. 09:02:16

Ritkán kommentelek, de most egyszerűen nem bírom ki, hogy ne szóljak a bejegyzéshez.
Kedves blogoló, adj már pár példát a szellemi munkára, amit végzel. Az, hogy kedvesen elbeszélgetsz az ügyféllel, nem szellemi munka!
A másik pedig, hogy itt panaszkodsz arról, hogy hajnalban felhívnak az ügyfelek. Kapcsold ki a telefonodat! Szerinted, ha valakinek eszébe jut, hogy most elmegy hozzád egy órára, majd azzal fog foglalkozni, hogy megkeresse az interneten, hogy melyik időpontban vagy elérhető? Gondolod, hogy van olyan ügyfél, aki nem sz*rja le a magánéletedet? Te egy szolgáltató vagy, az ügyfél pedig az, aki ezért fizet, ráadásul nem is keveset. Ha pedig annyi eszed van, hogy a privát és "üzleti" telefonszámod megegyezik, akkor ehhez csak gratulálni tudok.

Mrs.Columbo 2013.07.12. 09:14:42

@tippan67: legyen bármilyen terület, aki emberekkel foglalkozik, annak nyelni kell, de attól még pl. a call centeres is írhatna egy blogot, hogy mennyi seggfejjel van dolga, és neki is ugyanúgy fel lehetne róni, hogy ő választotta azt a munkát.
Attól, hogy valaki végez egy munkát, mert azt választotta, nem kell 100%-ban mindent lenyelnie és mindennek örülni, ami azzal jár.
Nyilván tisztában volt vele, hogy mit vállal (bár gondolom erre azért kezdőként nem lehet felkészülni), de ettől még neki is joga van a negatív tapasztalatainak hangot adni. Egyébként rengeteg kurva van, akinek főleg igényes ügyfelei vannak, nem mezítlábas bunkó parasztok, gondolom a blog írója előbbi "kasztba" tartozik inkább.

Erkölcsileg engem pl. egy marketinges vagy egy házaló sokkal inkább zavar, mert egy kurva esetében legalább tényleg nyíltan és őszintén arról van szó, amiről. :D

Hanastazia 2013.07.12. 09:17:58

@ritmikus csimpifon: milliomosok nem lesznek, szerintem nem keresnek többet egy normálisan kereső embertől, az az egy különbség, hogy ők nem fizetnek adót, tehát a normális fizetés kétszerese marad a zsebükben. Amiből pedig valószínűleg lehetne félrerakni és befektetni, de mivel egy ilyen lány a szabad idejében "eszik, iszik, kakil, pisil, családdal, barátnővel telefonál, facebookozik, pihen kicsit, barátnőzik, pasizik, közértbe megy, pihen, filmezik, tévézik", gondolod, hogy van ideje emellett azzal foglalkozni, hogy melyik részvénybe fektesse a pénzét? Ugyan! Inkább vesz magának egy louis vuitton táskát, meg költi a pénzt fodrászra, szoláriumra, kozmetikusra, drága ruhákra, stb.
40 évesen pedig már nem kell egy ügyfélnek sem, hiszen mindig akad szebb és ropogósabb 25 -30 éves. Munkát nem kap sehol, mert az elmúlt 20 évben semmilyen szakmai tapasztalatot nem szerzett, és mivel nem dolgozott, elég egyértelmű, hogy kurva volt. Szociális segélyt nem kap, mert nem fizetett adót, nyugdíj szintén nem lesz - bár szerintem a nyugdíjról már mi is lemondhatunk. Egyszóval csak annyi, hogy gyorsan jött pénz gyorsan megy, nincs ezeken semmi irigykedni való, meg ne is idegesítsd magad. Neked van egy kis fix fizetésed, és valószínűleg 60 évesen is lesz mit dolgoznod, na akkor majd ők fognak irigykedni arra, akiknek van normális munkája, ha csak kevés fizetéssel is.

ttama 2013.07.12. 09:25:36

@prolee: azt hiszem ez nem egy esetben motiváló tényező...

szvsz 2013.07.12. 09:31:12

Erre a szarra mit lehet mondani? Aki kurvának áll, ne sírjon ha basszák! :P
Na, de konkrétan. Ne légy bunkó, ne légy beteg, ne légy kisfiú, ne légy hülye picsa, de érts a félszavakból vagy a szótlanságból is (bakker, akkor most kurva vagy a feleségem?!): ha nem hív vissza, akkor nem akar.
B+! Kurva, az ügyfeleiből él. Ha a pisi, kaki, pihi, pasi, faszbúk meg fészkesfene fontosabb, akkor éljen meg abból.
Ha meg már ilyen kikurt igényes hercegkisasszony ennyi elvárással, akkor vegye már a fáradtságot és vegye fel a telefont, ha épp szabad a szája és tudjon már annyit mondani, hogy bocs, többet ne gyere mert lábszagu a szád...

30-06 2013.07.12. 09:41:32

Ez egy kamu blog egy népszerű témában. IMHO egy szociológus blogger, akinek a fél évfolyama a válaszokat elemzi, a másik fele a csoportnak meg informatikus és az IP címeket azonosítja.

zuulululu 2013.07.12. 09:43:29

"a TALÁN és LEHET a nőknél NEM-et jelent! "

A fenet!
Tanulj meg magyarul, aztan okoskodj.
A talan es a lehet az igen vagy nem, de inkabb IGEN.
Aki NEM-et akar mondani az NEM-et mond.
Buta ember!

Zephyrous 2013.07.12. 09:45:33

1. mondd meg a kuncsaftodnak h ez magánügy, te sem kérdezed meg őt a magánéletéről
2. ha nem érsz rá, a mobilod kapcsold ki/vedd le a hangot, kurva nehéz ám megoldani! az meg külön bunkóság ha sms-t vagy email-t küld és baszod elolvasni és nem válaszolsz rá!
3. itt bejön a 2. pont
4. beszéljetek egyértelműen: igen vagy nem, kurva egyszerű! a sok félrebeszélést megkapják a férfiak otthon is a bnőjüktől/párjuktól/feleségüktől
5. ezt is meg kell értelmesen mondani a kuncsaftnak: 60 perc letelt, vagy mész, vagy maradsz még (ha ráérsz) plusz pénzért
6. 4. pont
7. ebben mondjuk igazad van, bár ennek oda-vissza kéne működnie! értsd: találkoztam már taknyos kurvával

de alapvetően már az előttem szólók leirták a lényeget: örülj h járnak hozzád és igénybe veszik a szolgáltatásaidat jó pénzért, igaz ide a mondás: aki kurva, ne sirjon ha basszák!
nehogy már még engem oktassanak ki, majd örüljek h fizethetek ezért, jóhogy nem tanfolyamot kell végezni, h egyáltalán kurvázni mehessen az ember!

Szelid sunmalac 2013.07.12. 09:59:37

@rpflora: Ne haragudj, de ez nem fog osszejonni! Tanaroktol es ugy altalaban mas emberektol is nehezen fogadjak el felnott emberek, hogy kioktassak, toled vegkepp nem fogjak. No meg aztan nepneveles?
Egyebkent tenyleg itt a blogon kicsit arrogansnak tunik a hangnem amit hasznalsz. Ha ugy gondolod, hogy itt oszinte lehetsz, vedd szamitasba, hogy a kommentelok is igy erzik. Ez egy nagyon jo alkalom, annak a lemeresere, hogyan allananak a valos enedhez a valos tobbiek.

furo80 2013.07.12. 10:00:20

Hogyan jelenthet a "talán" és a "lehet" egy szolgáltatásban "nemet"? Egy szolgáltatásnál világosan kell beszélni. Ha nem, akkor nem.

BelaVak 2013.07.12. 10:15:18

@30-06: ez a komment megerte az egeszet vegigbongeszni :)

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2013.07.12. 10:21:42

@Jankove: "mindig a vendégnek van igaza" - ez az egyik legnagyobb baromság a világon.
Ha a vendég szerint 4+4=13, akkor neki van igaza?!
Olvasd el szerintem az 1984 c. könyvet, jót fog tenni.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2013.07.12. 10:25:15

@rpflora: "És a kb 50ezer lány mind megél Magyarországon" - no, ez éppen nem igaz.

vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus (törölt) 2013.07.12. 10:32:12

@30-06:
Azt Te csak hiszed babám!
Erre külön szervezetet fizetnek és úgy hívják, hogy TEK!

lafatyosvendelbá 2013.07.12. 10:38:09

Jahh persze aki kurvához jár otthon se nagyon remekel,jobb lenne pofa alapállásba és elgondolkodni hány kategóriával minőségibb NŐT kap az aki SOHA nem tudna nőhöz jutni 20ezer nélkül
Nem megkeresni nehéz a pénzt hanem elkölteni értelmesen.
Nézz magadba barom,szánalmas.
,,Mond magadba mindíg én is mondom nem vagyok állat,,

skirm 2013.07.12. 10:53:47

1. Ez a pont nem hiszem hogy a szakmához kapcsolódna, ha már a lány hozza fel témát és bevonja a vendéget a privát életébe, akkor a vendégnek lehet véleménye, amit meg vagy figyelembe vesz a lány vagy nem, ezen nem kell hirdetői oldalról sem behisztizni.

2. Totál jogos amit írsz, ilyenen magánéletben sem kéne megsértődni, nemhogy vendég-szolgáltató viszonyban.

3. Ez is jogos, ha én hívok fel valakit mindig megnézem elérhető az oldalt szerint abban az időpontban.

4. Ebbe se tudok belekötni, mindenkinél mások a keretek, de ha azok tisztázva vannak akkor azt a vendég tartsa be.

5. Ez két élű dolog, voltam olyan lánynál is akinek 1 órát fizettem és másfél óra után indulni akartam, amikor még marasztalt hogy ne siessek... Viszont volt olyan lány is akinél ajtón belépés után 40 perccel ajtón kívül voltam... Jogos az elvárásotok hogy tiszteljük a munkaidőtöket, de ez ugyan úgy igaz rátok is!

6. Kár ragozni, igazatok van, a nem az nem.
7. Szintúgy, munkahelyre se megyek be betegen, nehogy végigfertőzzem az egész irodát.

Egyébként én is úgy érzem kicsit keserűbb a hangulatod, az első bejegyzéseid is őszinték voltak, de valahogy azokat az írásokat kevésbé éreztem cinikusnak, inkább viccesek voltak.

Az utóbbi 6 lánynál akinél voltam, mindig szóba került a blogod, őket is foglalkoztatja :D

ritmikus csimpifon 2013.07.12. 10:55:53

@ergerberger: grat a színvonalas megnyilvánuláshoz

30-06 2013.07.12. 11:07:53

@vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus: A TEK nem foglalkozik jogszabály előkészítés társadalmi hatástanulmányával, márpedig a prostitúció svéd rendszerű visszaszorítására vonatkozó jogszabály változáshoz ez kell.

premorten 2013.07.12. 12:27:11

szia,

Sosem voltam még Nálatok de komolyan mondom mióta "ismerlek" kedvet kaptam hozzá. (Igaz egyszer lerántottak egy kukkoldában, de az csak kíváncsiság volt.)
Miért mennék hozzátok?: talán mert nem kapom meg itthon azt, ami kell. Legalábbis nem úgy, nem annyiszor...etc
Eddig az is biztosan visszatartott, h nem akartam fogatlan, mosdatlan értéktelen örömöt.
Hajrá Neked, ne hagyd magad, drukkolok! Tetszenek az írásaid, a történeteid és a stílusod is. Lehet, h Te is teszenél

Sadist 2013.07.12. 12:28:30

@Mrs.Columbo: A férfiaknak mindig fizetniük kell a szexért.

masszázsblog · http://masszazs.blog.hu 2013.07.12. 13:10:18

Egy nagyon kicsit elszomorít, hogy szinte szóról szóra ugyanazok a szellemi és szexuális éretlenségről szóló kommentek jelennek meg itt is, mint 1-2-4 éve nálunk.
Én arra gondoltam, hogy az éretlen pöcsök egy idő után megérnek és esetleg elszégyellik magukat az ostobaságuk világgá kürtölése miatt, de nem, sajnos nem, egyáltalán nem.

A szánalmasabbja hosszan bizonygatja, hogy őt ez az egész mennyire nem érdekli, a legsötétebb még egy kicsit fröcsög is hozzá, közben jópofának gondolja magát.

Én meg egyre inkább azt gondolom, hogy épkézláb ember nem ír többezer kommentet öt év alatt sem!

masszázsblog · http://masszazs.blog.hu 2013.07.12. 13:19:27

ha nem bánmtok meg senkit, kiegészíteném a posztot még néhány fontos dologgal:

8. ne akard kielégíteni az örömlányt, mert neki ez munka, aminek a szexuális részét nem élvezi, ha egy kicsit nyögdécsel, az azért van, hogy a te kielégülésedet siettesse és szebbé tegye

9. ne sajnálkozz fölötte, ne mondd neki, hogy "egy ilyen nő hogy csinálhatja ezt a munkát" mert ezzel lealázod őt is de saját magadat is és ne akarj te lenni a felszabadítója

10. ne akard tudni, hogy ki mindenkit tart el abból a szaros pénzből, amit otthagysz nála, azt meg különösen ne, hogy van-e stricije és az hogy bánik vele.

11. ne vallj szerelmet az örömlánynak és ne akard a tenyereden hordozni, mert csak kiröhögteted magad. Ne is hívd vacsorázni, meg Görögországba, meg Thaiföldre, meg úgy általában sehova, mert ha van esze, akkor nem fogadja el.

12. legyél diszkrét és ne mesélj az egyik lánynak a másikról, mert lehet hogy jól ismerik egymást és már alaposan kitárgyalták, hogy mekkora köcsög vagy velük

13. legyél diszkrét és ne üvöltözz a kaputelefonba, meg a lépcsőházban, meg a körfolyosón semmi jópofaságot, ami miatt a lánynak szégyenkeznie kell a ház (árgus szemekkel figyelő, roisszindulatú, irigy) lakói előtt.

Démonmac1 2013.07.12. 13:37:48

Köszi a használati utasítást, érdekes volt :)

Démonmac1 2013.07.12. 13:41:27

"11. ne vallj szerelmet az örömlánynak és ne akard a tenyereden hordozni, mert csak kiröhögteted magad. Ne is hívd vacsorázni, meg Görögországba, meg Thaiföldre, meg úgy általában sehova, mert ha van esze, akkor nem fogadja el."

Bocsi, de ezzel nem értek egyet.
Például az alábbi miatt:
egy jóbarátomnak, ex-kurva a neje, és Olaszországba vitte előtte, ott jöttek össze:)

dezintegra 2013.07.12. 13:44:37

@masszázsblog: ezek folyamatosan újratermelődnek. Közben szaporodnak is, és átadják gyerekeiknek is primitív és végtelen sötétségüket. Egy részük majd felnőttként ki tud lépni az ördögi körből, amennyiben értelmes. Tehát a helyzet többé-kevésbé reménytelen.

masszázsblog · http://masszazs.blog.hu 2013.07.12. 13:49:31

@dezintegra: lehet hogy újratermelődnek, de nálunk ugyanezek a gyíkok osztották az észt már 5 éve is!

@Démonmac1: neked van egy jóbarátod, aki MÉG nem vágta a csaja képébe, hogy te is csak egy büdös ribanc voltál, amíg ki nem vakartalak a szarból.
Én meg ismerek sok olyan esetet, amikor ez történt és a lány ezerszer megbánta, hogy belement a kapcsolatba, egyrészt mert elvesztett egy fizető vendéget, másrészt soha nem kapta meg a nőnek kijáró tiszteletet.

tippan67 2013.07.12. 14:01:14

@masszázsblog:
Ecsém, oktatnak a kurvák, hehe, ez már egy másik világ.
Azért azt hiszem mindent elmond a "szaros pénzből" kifejezés, meg a "mekkora köcsög vagy".
Ti jobban lenézitek a megrendelőiteket mint ők titeket.
Szóval kár minden szóért.

lobaszopiatej 2013.07.12. 14:06:05

Pár találkozás után valahogy ez maradt meg bennem: a kúrva az egy irtó geci nőstény...

deflorator 2013.07.12. 14:12:10

Kurvákról szokták írni, hogy barátnő feeling. Ezen mindig megdöbbenek, hogy ez valójában kit jellemez, a kurvát, vagy aki írja? :D Még hogy barátnő! :D
Mindenesetre időnként jó érzés egy-egy kurvát megdugni, főleg a seggét. És érezni ahogy meghajolnak a pénz hatalma előtt.

tippan67 2013.07.12. 14:13:05

@deflorator:
Azért ez téged is jellemez

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2013.07.12. 14:29:38

@tippan67: Pedig meg fogsz lepődni, a kurvák tényleg a pénzért engedik magukat megdugni, akár mit is halottál..

ergerberger 2013.07.12. 14:34:49

Nekem annak idején, mielőtt először vitt el prostihoz, azt mondta az apám:
"Fiam, egy ország kulturáltsági fokát az mutatja a legjobban, hogy hogyan bánnak a prostikkal".
A kommentekből szépen kiderül, hogy a magyar faszlengetők milyen alpári primitív köcsög módon viszonyulnak a lányokhoz.

Még egy idézet, kicsit átdolgozva:

"Azért ilyen szar ez az ország, mert ti, magyar férfiak, szarok vagytok!"

tippan67 2013.07.12. 14:51:26

@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik):
Ó, az tény. Nem is arra gondoltam, hanem az utolsó mondat kegyetlenségére.

tippan67 2013.07.12. 14:52:36

@ergerberger:
Azért ez, hmm, megvan, rasszizmus.

Peetee 2013.07.12. 15:06:52

Ezeknek a feltételeknek otthon is meg kell felelni, akkor nem értem mi a különbség? :) :) :)

ergerberger 2013.07.12. 15:20:33

@tippan67: "Azért ez, hmm, megvan, rasszizmus."

És melyik rassz ellen "van meg", te majom?!

vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus (törölt) 2013.07.12. 15:23:03

@30-06: Bocsánat nem tudtam, hogy Magyarországon a Svéd rendszerű jogszabályok az érvényesek.
De most már biztos, hogy a fideszre fogok újra szavazni ha ez így van!! :)))

Teragigamega lélek 2013.07.12. 15:26:12

@kaktuszdzsek: Végül is első a mi kis nemzetünk abban, hogy mindig azzal magyarázzuk meg a csalást, adóelkerülést, hogy az aktuális kormány épp nem tetszik nekünk :)

Azért az tényleg vicces, hogy egy kurva leírja, hogy kellene viselkednie annak, aki odaad neki tízezreket :D

Ezen mindig jókat mosolygok :D

Meg amikor leírja, hogy milyen külsejű srácok menjenek hozzá.
Persze pár év alatt ez a nő is örülni fog BÁRKINEK, aki egyáltalán dob neki egy kockacukrot...

ohmyFgod 2013.07.12. 15:28:06

@ergerberger: azért mert apád mondta, még nem feltétlenül igaz ;)

ohmyFgod 2013.07.12. 16:01:23

Engem csak az zavar, hogy egy kurva akarja meghatározni a szabályokat. Azért ne essünk már át a ló túloldalára. Ez olyan, mintha a kereskedő akarná megszabni, hogy mit hogyan csinálj, hogyan viselkedj. Nyugaton pont fordítva működik, a vásárlónak nyalják ki a seggét, az ő kívánságait lesik. Bizonyos szabályok ott is vannak, mint esetünkben is pl. telefonszám küldése. De egy bizonyos határon nem lépnek át.

Iszonyat sok előnye van ennek a munkának, ha nem így lenne, akkor ezen lányok nagy része a plázában rohadna napi 10-12 órát 100 ezer forintért. Némi rálátásom nekem is van a dologra, nem dilettánsként alkotok véleményt. Más utat választottak, de ennek az útnak megvannak a maga hátrányai is. Úgy tűnik, hogy ez a mostani, teljesen elkényeztetett generáció meg akarja változtatni a status quo-t. Egyre kevesebbet akar nyújtani, és egyre többet kér cserébe. Némelyik prosti egészen döbbenetesen alacsony színvonalon dolgozik, hányinger az egész, igazi pénzkidobás. Ma már a legtöbb lánynál ez a lehúzásról szól. Minél több pénzt kapjanak minél kevesebb energiabefektetésért cserébe. És még hozzá picsogunk egy sort is. Szép világ.

Nem, nem értek egyet azzal, hogy bunkón kell viselkedni, pláne nem értek egyet az ápolatlansággal. De azért a határokat érdemes lenne mindenkinek betartania, és egy kicsit szerényebben kéne viselkednie a lányoknak is.

mojoking77 2013.07.12. 16:02:01

@rpflora: Tok jo. Marmint, hogy a lanyok 90%-a gyuloli a ferfiakat, akikbol elnek. Ezek szerint nagyot valtozott a vilag az elmult 4-5 evben, miota nem voltam szolgaltatonal. Ebben a tudatban lenyegesen konnyebb lesz ellenallni, ha esetleg ismet ramtor a kisertes (szokott neha, a fene egye meg).
Bar, ha belegondolok regen sem volt sokkal jobb az arany. Altalaban 10 szolgaltatobol 2-3 volt holgy, akik kozul valasztottam, ha biztosra akartam menni, a maradek 6-7 meg kurva, akikkel altalaban mar az elejen osszekaptunk es mehettem haza (ok penz, en elmenyek nelkul).. Volt erre egy nagyon jo forum, a Hazak, Lanyok Vendegek, ahol tenyleg a vendegek irtak es nem a lanyok meg a managerek kulonbozo szar alneveken... Ha jol emlekszem mar nem mukodik. Kar erte..
BTW, sokkal rosszabb szineszek vegytok, mint amennyire kepzeled, szimplan sok ember agya elborul, ha a szexre kerulhet sor, es meg az sem erdekli, hogy tudja, hogy szar lesz...
De azert sok sikert a munkadhoz. Es ezt minden pejorativitas nelkul mondom.

deflorator 2013.07.12. 16:09:31

@ergerberger: A lányokhoz viszonyulnak alpári módon a kommentelők, vagy a kurvákhoz? A két szó nem egymás szinonímája!
A kurvákat az ember használja, beléjük ürít, de nem tiszteli. Semmi tiszteletre méltó nincs ebben a munkában.

ohmyFgod 2013.07.12. 16:14:19

@deflorator: Attól mert kurva és a könnyebbik utat választotta, még megérdemli az embernek kijáró tiszteletet. Azért mert nem vagy annyira intelligens, hogy elvonatkoztass a gyerekkorod óta magadba szívott/beléd nevelt mentalitástól, akaratlanul is átvett keresztény, társadalmi erkölcsöktől és túl nagy feneket kerítesz az egész szexualitásnak+monogámiának, attól még ugyanolyan emberek, csak dugással keresik a kenyerüket.

mojoking77 2013.07.12. 16:15:56

@deflorator: Ebben viszont nem ertunk egyet. A kurvak pont ugyanugy emberek, mint legtobbunk. Pont az ilyen hozzaallas miatt lesznek ok is taplok, es azert ez egy erosen ongerjeszto folyamat.

deflorator 2013.07.12. 16:31:53

@ohmyFgod: Miért kéne elvonatkoztatnom a belémnevelt mentalitástól? Mitől lenne ez az intelligencia fokmérője az, hogy valaki leveti magáról a társadalmi erkölcsi normákat? Sőt, ha valaki leveti magáról ezeket a normákat, az nem önként vállalja - mit vállalja, követeli! - hogy kivesse magából a társadalom?

WilburSmith 2013.07.12. 17:12:05

@ohmyFgod: Azért ezzel vitatkoznék. Nem az a baj, hogy mivel keresi a pénzét, hanem az, hogy az a pénz hova megy. Ha egy normális ember dolgozik, pénzt keres, adózik, a megmaradt pénzéböl építi a családját, nyaralgat, szépíti környezetét és lehetöséget teremt a gyermekeinek is arra, ami neki megadatott.

Ezzel ellentétben egy kurva nem adózik, pénze egy részét kötelezöen leadja az ingyenélö stricinek, maradék pénze jelentös részét drogokra költi. Egyetlen haszna a társadalomra nézve, hogy a pasik feszültségét levezeti. Kb ennyi. Nem nevezném öket hasztalannak, viszont megvetem öket az elözöek miatt.
Amúgy akiket személyesen ismerek az mind deviáns. Nem tud beilleszkedni a társadalomba, nem tudja elfogadni a mindenki által követett normákat. Fiatalon elszúrják az életüket. Ki látott már boldog öreg kurvát?

ohmyFgod 2013.07.12. 17:13:56

@deflorator: Kicsit OFF.
Remélem nem érezted úgy, hogy bántásnak írtam. De bizony az intelligencia, felfogás fokmérője, hogy ki mennyire tud a sorok között olvasni, mennyire képes folyamatokat átlátni és mennyire képes összetett eseményeket értelmezni, azoktól elvonatkoztatni.
Magas intelligencia hiányában is lehet hihetetlen műveltségre szert tenni vagy éppen diplomákat halmozni. Utóbbihoz legtöbb esetben csak segg kell és kitartás, nem intelligencia.

A beléd nevelt mentalitás nem attól lesz eredendően jó, mert beléd nevelték. Undorító dolgokat lehet az emberekbe nevelni, akik onnantól fogva ahhoz fognak viszonyítani. Valamiért a többség olyan, hogy eredendően jónak, helyesnek értelmezi azt, amit belé sulykolnak, illetve amit először megtapasztalt. Pedig nincsen eredendően rossz vagy jó. A meztelenség nem bűn, a szexualitást nem kellene korlátok köré szorítani. A bűn fogalmát is mi magunk határoztuk meg, emberi döntés eredménye. Éppen milyen szél fúj... Évszázadokkal, évezredekkel korábbi, okkal, céllal kialakult szokások határozzák meg a mai erkölcs és közrend irányelveit, úgy, hogy némelyiknek semmi más szerepe nem volt, csak a status quo fenntartása, az emberek irányíthatóságának további biztosítása. Számtalan esetben eljárt felette az idő. A szexuális elnyomásban, a szexualitás tabuként kezelésének folyományaként emberek milliói nyomorodtak meg (lelkileg), elképesztő feldolgozatlan komplexusokkal küzködve.

A mai társadalmi berendezkedés, a párkapcsolati rendszer rendkívüli módon hazug, álszent és tulajdonképpen nem felel meg a céljának.

Mondanék néhány példát:
USÁ-ban készült egy tanulmány (génvizsgálat, anonim kérdőívek, stb felhasználásával) amiből kiderült, hogy a házasságban élő gyerekek 10%-ának nem az az apja akit annak hisznek. Titkosítani akarták az eredményeket, mert ha belegondolunk döbbenetes.
Vagy éppen: Elvileg monogám társadalomban élünk, miközben ez ma már a lakosság 99%-ára nem igaz, hiszen a többség sorozatos monogámiában él, ami egymást követő kapcsolatokat jelent. Ugye tudsz követni?
A válások, megcsalások, házasságtörések aránya kirívóan magas még úgy is, hogy jó része az sosem derül ki.

Nem folytatnám a sort, mert ez nagyon OFF téma, de rengeteg tény jelzi, hogy az a hagyományos párkapcsolati, erkölcsi felfogás, amit a közvélemény nyilvánosan követendő példának tart, már idejétmúlt, nem működik, több sebből vérzik. Egyre többen hágják át a szabályokat. Ezt nem is lehetne vitatni. És ennek oka van. Nem jók a szabályok. Úgy is lehetne mondani, hogy rohad az egész belülről. Persze kifelé mindenki roppant erkölcsös, csak úgy csöndben, a magánéletében szegi meg a szabályokat. ;)

ohmyFgod 2013.07.12. 17:24:06

@WilburSmith: Melyik állításommal vitatkoztál? :)
Én annyit jegyeztem meg, hogy a kurvák is ugyanolyan emberek, minden emberi jog és tisztelet megilleti őket, mint bárki mást. Ezzel vitatkoznál?

Valós társadalmi hasznossága a szolgáltató szektor nagy részének nincsen valójában. A termelés és gazdasági növekedés bűvkörében teljesen szükségtelen és pazarló fogyasztásra veszik rá a társadalmat jelentős környezeti terhelés mellett. Igen nehéz megfogalmazni, hogy minek van társadalmi hasznossága, számtalan dologgal szemben számtalan kemény kritikát lehetne megfogalmazni.

Visszatérve a kurvákra: a problémát én ott látom, hogy alapból nagy ügyet csinálunk a szexből. Ha nem misztifikálnánk túl ezt az egész párkapcsolati, erkölcsi, szexuális kérdést, akkor ez a probléma nem is létezne. Nehéz úgy egy kérdést vizsgálni, hogy alapvetően meghatározzuk előre: mi a helyes és mi a helytelen. Ráadásul valójában nem a saját véleményünk alapján határozunk 99%-ban, hanem akaratlanul is azt szajkózzuk, amit valakik, valahol, valamikor kitaláltak. Évszázadok alatti berögződéseket nagyon nehéz kritikával illetni vagy más szemszögből nézni.

WilburSmith 2013.07.12. 17:24:50

@ohmyFgod: Azt hiszem az öregektöl nem ártana tanulni. Nézd meg, hogy öreg korában melyik ember boldogabb. Akinek van felesége, akik tartják a kapcsolatot a gyeremekeivel, unokáival, vagy aki többedik nejével próbálja a rigojáit elfogadtatni egy újabb összebútorozással, aki azt sem tudja gyerekei (ha vannak egyáltalán) hol járnak.

Mindenkinek joga van az életét úgy élni ahogy neki jó, de sokan nem gondolkodnak elöre. 30-40 évesek járnak egyik lányról a másikra, kalandot keresik vagy az igazit? Nem állapodnak meg, nem vágnak idöben bele a gyereknevelésbe, mire eszükbe jut, addigra már rég elszállt felettük az idö. Nagyon korán el kell kezdeni elöre építeni az embernek a jövöjét és nem csak a mának élni.

ohmyFgod 2013.07.12. 17:25:18

@ohmyFgod: Az igazán érdekes dolog az, hogy még maga a szerző is féltékenykedik, korábbi posztjából kiderül. :)

mojoking77 2013.07.12. 17:28:41

@ohmyFgod: A szerzot meg mindig nem igazan tudom hova tenni. Szerintem maximum hobbikurva, de inkabb szimplan egy ujsagiro, akinek van olyan baratnoje, aki kurvakent uzemel...
Neha azert kerul ellentmondasokba sajat magaval...

ohmyFgod 2013.07.12. 17:31:46

@WilburSmith: Alapvetően az irány, végcél értelmes lenne, de maga az odavezető út tele van felesleges akadályokkal. A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.

Az az igazság ugyanis, hogy a boldog öregkornak, és boldog családi életnek egyáltalán nem lehetne kerékkötője a szexualitás. Azok a boldog idősek akikre gondolsz lehettek volna sokkal boldogabbak is egy szabadabb világban.

Amíg azonban olyan pl. keresztény elvek határolják be az emberek lehetőségeit, mint a cölibátus (miért is alakult ki? mi értelme volt? mégis mennyi ember életét tette boldogtalanná, vagy tette tönkre teljes társadalmi támogatottság mellett?) vagy hogy mennyire csinálunk nagy ügyet a természetes meztelenségből (a bizonyos almafa óta "tudjuk", hogy nem szép dolog) addig igazi boldogságról nem igen beszélhetünk.

És egyébként sok öreg még abban a korban volt fiatal, amikor kérdés nélkül beerőltették őket egy házasságba. Persze az idők során megszerették egymást kényszerűségből, az unokákat imádják, de hogy legbelül mennyi mindent hiányolhatnak, azt nem fogod megtudni sosem.

WilburSmith 2013.07.12. 17:33:01

@mojoking77: Én el tudom képzelni, hogy valóban prosti, mivel egy az egyben olyan buta és következetlen, mint amilyenek ezek a lányok. Próbálja magát okosabbnak, többnek érezni, örlödése szerintem öszintén mutatja, hogy nincs rendben az élete. Egy újságíró nem hiszem, hogy elö tudná adni ilyen élethüen.

WilburSmith 2013.07.12. 17:37:47

@ohmyFgod: Szerintem meg a szex van túlértékelve. Úgy öszintén. A 20. csaj után van aki számolja? Van akinek még újat lehet mutatni? Egy egészséges férfi 25 éves korára túl van annyi szexuális élményen, hogy igazából utána már többre vágyik. Utána már minden luk ugyan olyan, az a fontos, hogy mi van körülötte. :) Szexelni a feleségeddel is lehet életed végéig. Aki 30-35 évesen is még hajtja az újabb csajokat az mire vágyik, mire számít?

mojoking77 2013.07.12. 17:43:08

@WilburSmith: Altalanositasz. Nem minden lany buta, penzehes, faszgyulolo picsa, mint a szerzo, vagy az ismerose, akitol az informaciokat szerzi a cikkeihez..
Nagyon fiatal koromban (15 eve) jartam par honapot egy lannyal, aki mellesleg kurva is volt (csinaltam akkoriban sokkal rosszabb (nem nemi jellegu) dolgokat is, nem akadtam fenn tulsagosan rajta). A csaj teljesen rendben volt agyilag. Egy kis falubol menekult el, a szuleinek eszuk agaban sem volt sem tanitani, sem szponzoralni ot. Igy feljott Pestre, es az alberletre + a tandijra a penzt igy kereste meg (amikor jartunk meg csak az erettsegit, de utana tovabb is akart tanulni, es szerintem meg is tette).
Az meg aktiv koromban feltunt, hogy sok lany csak par honapig csinlaja a melot, mig osszejon az a mennyisegu penz, amire szukseguk van. Nem is beszelve arrol az egy ket lanyrol, akik mar a hirdetesben megadjak, hogy naponta 1, esetleg 2 srac, es csak olyan, aki maganemberkent is szimpatikus szamukra. Van ilyen is.

ohmyFgod 2013.07.12. 17:51:48

@WilburSmith: Természetes ösztön és hormonok hajtják a legtöbb embert. Alaptermészetünk elutasítása ellenállni az ösztöneinknek.

Valakinek lanyhulhat 25 éves kora után, ám van aki 60 évesen is ugyanolyan aktív. :) Nem is azt mondtam, hogy a szex a legfontosabb dolog az életben. De az egyik legjobb dolog, ami méltatlanul van háttérbe szorítva, az biztos. Nem véletlenül a legősibb mesterségnek nevezett tevékenységről szóló blogon beszélgetünk. Mármint nem véletlenül nevezik a legősibb mesterségnek.

Az embereknek vannak igényei, és amikor ezeket természetellenesen elnyomják, akkor defektusok, sérült személyiségek jönnek létre. Miért jó nekünk, ha olyan nők milliói mellett élünk akiknek még soha nem volt orgazmusa? Vagy akik nem mernek levetkőzni a szobában, mert az bűnös dolog?
A gyerekeket a legtöbb szülő fel sem tudja világosítani rendesen, annyira kerülik a témát. Ebből pedig a gyerek mit szűr le? Azt, hogy ez valami rossz dolog amit kerülni kell, amiről nem szabad beszélgetni. (Anyukám tanító néni, aki mesélt sok történetet ezzel kapcsolatban. Borzalmasan prűdek az emberek, némelyik azt is megkérdőjelez miért van pénisz a biológiakönyvben. Döbbenet.)

Ezeket a falakat le kell verni, és akkor helyreáll az egyensúly. A túlzott szexualitás is lehet beteges, de fordítva ugyanez igaz. Jelenleg még messze vagyunk az egészséges egyensúlytól, bár kétségtelenül van fejlődés és haladunk afelé.

tippan67 2013.07.12. 18:10:36

@ergerberger:
Te egy nagyon kellemetlen ember vagy.

WilburSmith 2013.07.12. 18:19:32

@ohmyFgod: Nem tudom. Ha életem meghatározó élményeit kell felidézni, akkor nem az jut eszembe, hogy de jót dugtam ezzel meg azzal :) De mások vagyunk.

Martin9 2013.07.12. 18:23:58

Huh hol is kezdjem... én most elég nagyot csalódtam. Nem gondoltam volna, hogy a lányok így állnak a vendégekhez. Nem csak ez írás, hanem az egész blog olvasása alapján.

Én nagy tisztelője és csodálója vagyok a lányoknak. Úgy gondolom, hogy az egyik legfontosabb, hogy az ember irányítsa a saját sorsát és változtasson rajta, ha nem elégedett vele. Nekem meg erre nem lenne bátorságom, vagy hogy Titeket idézzelek: "gyomrom".

Na szóval én hülye azt várom el, hogy a pénzért kapok egy szolgáltatást, mely arról szól, hogy Ti feldobjátok, megédesítetek az ember szürke hétköznapját. Akarunk egy illúziót, mely illúzió, de abból a tökéleteset. Ha csak élvezni akarnék egyet akkor otthon kiverem... Erre itt azt olvasom:
- hogy a lány fáradt
- hogy az idióta férfi kiakarja elégíteni és hogy érje be a kamu nyögdécseléssel
- hogy a pasinak nem arra tekeredik a farka
- hogy hogy lehet valaki annyira hülye ha valamilyen érzelem szabadul fel benne
- ha túl kedves akkor az gáz, ha nem akkor bunkó, ha ölelésre vágyik akkor az beteges stb. Ha megtetszik neki a csaj, akkor egy looser
stb...

Most akkor az az igazság, hogy a jó vendég az, aki nem beszél és egy perc alatt elélvez másnap is jön és az összes többi meg takarodjon amerre lát?Oo

Hiába nagy bátorság, amit csináltok a jellemet sajnos eléggé rossz irányba viszi (pedig erősíthetné is), ahogy érzékelem. Valahol a korrekt vendégeket is eleve lenézitek és előítélettel vagytok velük szembe...

mojoking77 2013.07.12. 18:34:09

@Martin9: Nyugi, azert nem mindenki. Legalabb is par eve meg nem igy volt. Persze sokat kell keresni, de a valo eletben sem talalod meg az elso szembe jovo lanyban eleted szerelmet.. A tobbikek? Inkabb hagyjuk..

ohmyFgod 2013.07.12. 20:04:16

@Martin9: így van. Erre írtam azt, hogy egyre kevesebbet akarnak nyújtani, de közben egyre nagyobbak az igényeik. Ilyen ez.

Sőt, jobbat mondok. Az ideális vendég bekopog, beadja a pénzt egy borítékban, és már megy is tovább, nem zavar soha többet, csak amikor hozza a következő borítékot. Mert azért legyen visszajáró.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.12. 21:51:49

@masszázsblog: Orulok h itt vagy :) telefonrol vagyok ezert lusta vagyok helyesen irni es vesszoket hasznalni. Lenyeg: Atfutottam amit irtal es en ezeket mar megirtam. Olvasd vegig a blogot makd ha idod engedi. Es orulok h meg egy "kollegina" noveli a velem egyetertok taborat :)

tippan67 2013.07.12. 22:39:21

@ergerberger:
Nem hagy nyugodni a kellemetlen modorod. Így, neten keresztül lehet ám vagánynak lenni. De ha ott állnál szemben az emberrel, azt gondolom, rögtön kis alázatos pöcs lennél. Szomorú hogy ilyen van.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.13. 00:29:33

@30-06: Skizofrénia, úgy hívják :) Semmi sem igaz, csak amit gondolsz :) Ez egy valós blog, egy kurvától. Ha nem hiszed el, akkor az már a te bajod :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.13. 00:34:15

@deflorator: Nem tisztelsz egy olyan "dolgot", ami érted van? A te lelki/testi megnyugvásodat szolgálja? Akkor elég nagy a probléma. Mit csinálnál, ha nem lennénk? Oké, mindig is leszünk, ahogy ti is, vendégek, de mi elmennénk dolgozni, te meg ugyanúgy egy nyomi maradnál és maradna a pornó :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.13. 00:38:10

@ohmyFgod: Fáradt vagyok. Csak ennyi: ott a pont.

ergerberger 2013.07.13. 00:46:35

@tippan67: "Nem hagy nyugodni a kellemetlen modorod."

Öregem, ezt rútul elbasztad. Az előző hozzámszólásod volt a legfrappánsabb válasz, amit ezen a búvalbaszott blog.hu-n már régóta kaptam ("Te egy nagyon kellemetlen ember vagy."), felröhögtem rajta, és azt gondoltam: jé, ez a tippan mégsem egy akkora köcsög, mint amilyennek elsőre látszott.
Erre most utólag elbaszod ezzel a puhapöcsű közhelyes besírással. Miért kellett, toszd meg a kecskét?!

Reaper Man 2013.07.13. 00:51:14

@ohmyFgod: Volt az 15% is, de mindegy. A kurvára ájtatos és "vallásos" USÁ-ban... Itt vajon mennyi lehet?

videki gyerek 2013.07.13. 00:52:41

Azert nem kicsit lehet onbizalomhianyos, kisebbredusegi komplexusos idiota az, akinek az add erot, onbizalmat, hogy lenezi a prostitualtkent dolgozo noket.

A ferfiak szinte barmelyik, novel szexelnenek ha tehetnek. A buszmegalloban varakozo csajjal, a kozertben elottuk allo negyvenes anyukaval, barkivel csak veluk nem lehet. Szoval ferfi szempontbol csak annyi a kulonbseg a prosti, es nem prosti kozott, hogy a prostival lehet szexelni. Az meg, hogy ezert fizetni kell mellekes, a lenyeg hogy ok engedik.

Es akkor meg beszelhetnenk a felesegek, baratnok, elettarsak, tiz es szaz ezrerol, akik valojaban nem masok mint, :EGY kuncsaftos prostitualtak. Akik valodi erzelmek nelkul, penzert, joletert, karrierert, szexelnek egy ferfival, jatszak meg magukat, hazudnak akar eveken at. (ok az igazi, rossz ertelembe vett KURVAK)
Ehhez kepest egy prosti szazszor tisztesegesebb, mert egyertelmu, mit miert csinal. Nincs hazugsag, felrevezetes, megtevesztes.

Reaper Man 2013.07.13. 00:54:27

@vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus: Itt leírod, hogy a fityiszre szavaztál, te szerencsétlen??? Most ez komoly??? Ki az, aki nem röhögi szét az agyát rajtad???

Reaper Man 2013.07.13. 00:57:52

@videki gyerek: Ja, a barátnők, élettársak, feleségek, stb. jó része ugyanúgy kurva, mindössze annyival ügyesebbek, hogy csak egy "ügyféllel" dugnak sok pénzért, nem sokkal kevésért... :-)

WilburSmith 2013.07.13. 08:57:56

@videki gyerek: Má' bocs, de a feleségedre, barátnődre is úgy gondolsz mint egy álnok kurvára? :D Van itt azért baj agyban rendesen. Miért van olyan érzésem, hogy egyik sincs? Looser.

rolldog 2013.07.13. 10:41:48

1. ne a 10 éves képeiddel hirdess és 10 éven keresztül legyél 20 éves, majd nyavajogj, ha visszafordulok az ajtóból, mert 30 kilóval több van rajtad, mint azokon a képeken.

2. nem érdekel, hogy mekkora balf@szok a vendégek meg úgy a pasik általában és mennyire gyülölöd öket.

3. ha tudod, hogy nem tudsz fogadni a megbeszélt idöpontban, mert közbe jött valami, miért nem szólsz? Drága az sms?

4. ha kifizetek egy órát, elvárom, hogy én legyek a középpontban, azaz nem fér bele még egy cigi és dumcsi a kolléganövel/stricivel a konyhában miközben én meztelenül malmozok a szobában

5. ha az arcraélvezés az alapban van, ezt telefonon is megerösíted és még csak nem is szimpátiafüggö, miért derül ki a helyszínen, hogy soha senkinek nem engeded?

6. a f@szszopás nem egyenértékü a nemiszerv kézzel történö rángatásához. Ugyanis az nem klozetajtó!!!

7. muszáj a tv-t nézni vagy telefonon idöpontot egyeztetni/tájékoztatni más vendéget akció közben?

8. ha te csikis vagy puncinyaláskor, csókolózni csak a pasiddal szoktál és dugás közben az összes pozíció kényelmetlen, akkor fizetéskor én meg lehetek smucig?

9. ne éreztesd velem, hogy lenézel és szánalmasnak tartasz mindenkit, aki fizet a szexért, mert az én adózott jövedelmemböl fogod a nyáladat verni a Hajógyárin meg a Balaton Soundon

10. hogyhogy nálad soha nincs visszajáró még véletlenül se?

11. a kényszerfrancia az nem azt jelenti, hogy valaki kényszerböl franciázik. Ha nem tudod mi a különbség a kettö között, miért vállalod?

12. a popószex-et miért vállalod papíron, ha csak akkora mikrofütyivel engeded csinálni, mint a kisujjad, de jellemzöen inkább mindenki túl nagy és ezért soha nem is csinálod, csupán "vendégcsalogató"

vitéz Beverneky-annó dacumál sulcus (törölt) 2013.07.13. 11:02:52

@Reaper Man:
1.Látod ezt " :))) " a jelet a mondatom után?
Nézz utána , mit jelent.
2.Mi az, hogy "itt leírod"?
Szerintem pont itt a kurvák és a kupleráj oldalára való pártunk és kormányunk éltetése.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.07.13. 11:08:17

@masszázsblog:
"8. ne akard kielégíteni az örömlányt...
"

Nyugodtan megpróbálhat (bár nagyon nehéz eset vagyok, olyan is van hogy esélytelen és frusztrál az esetleges nyomás), csak azt utálom, ha valaki úgy veszi, hogy ez is szolgáltatás. Az örök klasszikus: a pasi hiperdurván rángat odalenn, diszkréten próbálok elhúzódni, egy idő után megszólal: "Why don't you WANT to come?" Bazeg csak azért hogy veled kitoljak... másik verziója, hogy amikor a pasi szarul nyal én meg próbálom úgy igazítani hogy jobban csinálja, észreveszi végre az igazgatási kísérletemet és úgy veszi hogy eltolom magamtól. Reakció: biztos azért tolom "el" mert nem akarom élvezni a szexet, mert csak azzal akarom élvezni akit szeretek. Jaj...

9. maximális egyetértés.

"10. ne akard tudni, hogy ki mindenkit tart el abból a szaros pénzből, amit otthagysz nála, azt meg különösen ne, hogy van-e stricije és az hogy bánik vele."
Miért ne, az is csak egy beszédtéma. Bár többször beszéltem már róla mint ahányszor ő kérdezgetett, szóval kissé uncsi.

"11. ne vallj szerelmet az örömlánynak"
Ne vallj szerelmet senkinek, akinél nem esélyes, hogy viszonozza, vagy legalább megérti és kedvességnek értékeli. Szeretve lenni jó dolog még úgy is ha csak barátsággal tudom viszonozni, zaklatva lenni nem jó, szóval nem mindegy a stílus.

"12. legyél diszkrét és ne mesélj az egyik lánynak a másikról"
Nem ismerek más lányokat, pedig érdekelnek, szóval nekem nyugodtan :)

"13. legyél diszkrét és ne üvöltözz a kaputelefonba, meg a lépcsőházban,"
3x-egyetértés, hálistennek ez nagyon-nagyon ritka.

A bejegyzéshez: nagyjából stimmel, de nálam a "talán" az talánt jelent, illetve minden pont azt, aminek hangzik.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.13. 11:55:49

@rolldog: Jogos, de nem tudom, hogy te kiknél jártál eddig... elég figyelmetlen vagy, ha sokszor futottál bele ilyen nyomorék lányokba :)
Beszámolók elolvasása kötelező és újoncokat hanyagold :)
Egyébként pedig jogos a felsorolásod - az ilyen lányokat én az első hibánál kitiltatnám a hirdető oldalakról.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.07.13. 12:23:22

@rpflora:
Új vagyok a blogon, nem olvastam sem az összes kommentet (sajnálom hogy ismételned kell magad), sem az összes bejegyzést. A linkelt bejegyzésről mondjuk pont hallottam Ivonntól.

Elolvastam, jogod van a preferenciáidhoz, néhány dologgal nem értek egyet. Az én preferenciáim mások.

Egyébként miért kellett elolvasnom?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.13. 12:48:38

@noname.blogger:
Nem KELL megnézni, nem bunkózás volt, csak tetszett, hogy leírtad nagyrészt ugyanazokat a dolgokat, amiket én az első bejegyzésben. Örülök, hogy ismét van valaki, aki megérti, amiről írok és - nagyrészt vagy teljesen - egyetért. :)

videki gyerek 2013.07.13. 13:11:31

@WilburSmith: Egyaltalan nem azt mondtam, hogy minden no kurva, csak azt, hogy boven vannak olyanok, akiket nem nevezunk kurvanak, mikozben koztuk es a normal kurvak kozott, kizarolag ugyfelszam tekinteteben van kulonbseg.
Eleg csak, ha megnezzuk a gazdag, hires, embereket sztarokat, celebeket.
Micsoda veletlen, az osszes hires, gazdag ferfinak 30-50 evvel fiatalabb baratnoje, felesege van.
Biztos csak veletlen. Abszolut nem zarom ki, hogy meg nagy korkulonbseg eseten is lehetseges normalis erzelmeken alapulo(nem apakomplexusos) igazi kapcsolat ket ember kozott, de azert nem kicsit feltuno, hogy a sztaroknal ez ennyire tulsulyos, mikozben az atlag embereknel elhanyagolhatoan ritka. De van hetkoznapibb pelda is. Hany olyan no van, gyakran meg inkabb kislany, aki csak azert van a pasival, mert annak draga, meno autoja van. Enyhebb formaban, de mar ez is kurvasag.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.07.13. 14:12:48

@rpflora: Én meg annak örülök, hogy van egy blog erről a témáról amit sokan olvasnak és reális dolgokat ír. A prostifikázás egy dolog, azzal még egészen békében vagyok, a nagy hisztim az az a feminista vonulat, akik szerint 99 % kényszerített, aki nem, az is, ha nem ért egyet ezzel, akkor is, meg különben is, a gazdasági kényszer is kényszer, ha valaki ezt választja a teszkó pénztár helyett mert jobb a fizetés, akkor az már kényszerítve van. A világból rohanok ki az ilyenektől, és sajna nagyon sokan beszopják.

Szerintem a legtöbb lány megérti a bejegyzésedet és nagyrészt egyetért. Én közvetlenebb, barátkozósabb és beszélgetősebb vagyok és nagyrészt az ilyen pasikat szeretem, ezek alapján van az, hogy néhány dologban nem értünk egyet.

mme piros · http://www.piroslampa.net 2013.07.15. 06:40:32

@rpflora: Nem örültek ennek a blognak?
Érdekes, én nem látom az összefüggést a blog és bármely hirdetőoldal között.

A hozzászólásod többi része pedig megmosolyogtatott :)

Fekete Sámuel 2013.07.15. 23:00:53

Drága Flóra... én igazán nem akarnék kávézni veled. Nem szólnék bele, hogy mire költöd a rengeteg pénzt, amihez én is örömmel járulok hozzá. Nem is érdekelne - örülnék, hogy én is boldogabbá tehetlek, ha nem is faszommal, akkor legalább a pénzemmel.

Nem akarnék kávézni veled. Nem akarnálak kísérgetni mindenhova. Nem akarnék veled a balcsin szeretkezni. Nem, nem, nem. Ezeket meghagynám azoknak az embereknek, akikkel ezt valóban élvezed.

Én csak meg akarlak baszni.

Mert szeretlek.

Fekete Sámuel 2013.07.15. 23:33:33

@rolldog: Na te vagy az a tipikus cigány féreg, akivel minden kontaktust csillió km-ről kerülni kell.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.15. 23:46:08

@mme piros: Van "összefüggés", mivel linkeltem xy oldalról lányokat. Plusz még tartalmat is "másoltam" (feketelista), így első blikkre kikattantak rám (plusz néhány lány fikázása), de aztán sikerült csillapítani kedélyeket :) Ráadásul állítólag néhány lány összekötötte a blogomat xy hirdetőoldallal....de hát ez már az ő butaságuk.
Mosolyoghatsz a többi leírt dolgon, de valószínűleg azért, mert igazam van. Régen a piroslámpa menő volt. Aztán már nem menő egy ideje. Sőt. Csak azért működik, mert régi és mert néhány nyilvánosan látható forgalmi mutató szerint nagy a látogatottsága - ami mint írtam az ingyenes apróhirdetésnek köszönhető. Ahol aztán boldog boldogtalan kiírogat és frissítgeti az átverős hirdetését :)
Nem bántani akarlak, de az oldalad (ha a tiéd) jó volt... de már sajnos nincs presztízse. Nem követi/követte a trendeket, az újításokat, de a híre és a "retro" értéke fenntartja valószínűleg.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.15. 23:48:34

@Egy ember a kő alól: Imádlak :) De tényleg. Tetszik a stílusod. Kicsit olyan, mint az enyém :P Hogy is mondják? A stílus az ember? :)

Sunavadász · http://napisuna.blog.hu 2013.07.16. 11:37:55

Valahogy így kéne szerepelnie a meghatározó szótárban:

Minden nő(/férfi), aki kizárólag anyagi haszonszerzés céljából létesít szexuális kapcsolatot egy férfival(/nővel), az kurva.
Pont.
Including fiatal lányka a jól menő 65 éves üzletemberrel, bárki bármit mond.

Egyébként mélyen legbelül minden nő(/férfi) kurva, csak a tarifa más.

rolldog 2013.07.16. 11:53:40

@Egy ember a kő alól: bárcsak kerülnének jó messzire az ilyen f@szkalap lúzerek, mint te vagy, de látod mindig betalálnak ;)

deflorator 2013.07.16. 16:57:15

@Sunavadász: A te anyád legalábbis az volt.

Fekete Sámuel 2013.07.20. 17:31:32

@rolldog: Ez azért van, mert a tőlünk való különbözés vágya a legmélyebb lelki hajtóerőd. A te fajtádat talán még a cigányoknál is jobban utálom.

Mondd csak, amikor fizetsz egy nőnek azért, hogy az arcára verd a farkad, akkor mi a halál faszáért csinálod? Hogy a redves túróba nem a puncijába akarsz egy nőnek élvezni (na jó, talán a szájába)? Mi az a spirituális motiváció, ami miatt egy szép női arcot mindenáron össze akarsz mocskolni?

Fekete Sámuel 2013.07.20. 17:33:24

@rpflora: Te is édes vagy :-)

Akkor talán fogadd az üzeneteimet... így nem tudom, kit kellene meglátogatnom...

rolldog 2013.07.20. 17:47:54

@Egy ember a kő alól: maga a kérdéshez való hozzáállásod sokkal betegebb, mint csinálni az egészet. Bár gondolom, te így is egy nagyon istenkirálynak gondolod magad, a nagy megmondónak, aki osztja az észt a pórnépnek.

Egyébként miért cigányozol állandóan? Nem volt gyerekszobád?

Remélem is, hogy jobban utálsz, mint őket, mert én meg a csótányokat vagyok ugyanígy, úgyhogy kvittek vagyunk.

rolldog 2013.07.20. 17:51:10

@rpflora: én a helyedben meggondolnám az ilyenekkel való találkozást...tipikus pszichopata sorozatgyilkos típus... :(

Fekete Sámuel 2013.07.20. 21:25:07

@rolldog: Egyszerűen csak az van, hogy a nő arcára élvezésben van valami iszonyúan lealacsonyító a nő részére.

Egyszer, ifjú koromban, egy kedves hölgypajtim azt akarta, hogy a mellére-hasára verjem a farkam, aztán pedig szétkente magán.

Én alapvetően dugni akartam vele, de azt akkor nem engedte. Csak ezt.

Azóta is nagyon szomorú vagyok emiatt. A lukába akartam élvezni.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.23. 13:23:55

Mna, még csak az elején tartok a kommenteknek, de már sok gyökeret fedeztem fel. Hja, persze, a címlap ... :P
Gyerekek, kurvanéniknek van egy munkaidejük, x-től y időig, ha az előtt vagy azután hívod, nem fogja felvenni. Ezen kár rugózni.
Másrészt meg a szolgáltatóiparban bárhol emberként kell viselkedni, akár egy hotelszobát foglalsz le, akár az ebédmenüdet rendeled meg, akár a kurvanénihez jelentkezel be.
Ez alap, a kisebbrendűségi komplexusok levezetésére is van mód ám, bizonyos keretek között, például, hogy a témánál maradjunk, sub/alárendelt szerepet is vállaló kurvanéniknél, bár ott az ár is legalább háromszoros, hogy kiélhesd a kispöcsűségedet meg a frusztrációidat. Hja kérem, a szolgáltatást meg kell fizetni :P

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.07.23. 14:02:01

Mna, átolvastam..... Hát, van zavar a fejekben elég.
Vegyük a legálszentebb picsogást, hogy "pfújj, kurva!", és miattuk nem dübörög a magyar gazdaság, meg szarban az ország.
Nos, a magyarok által kurva mélyen irigyelt (már csak a stílusosság miatt is ugye :P) Ausztriában és Németországban a prostitúció teljesen legális, mint olyan. A kurvák adóznak, és magánvállalkozóként ugyanúgy fizethetnek tb-t meg nyugdíjalapot, mint a sarki nemzeti trafikos otthon. A különbség csak annyi, hogy a kurvák a két országban, ezt megteszik, míg Mutyilandben, ugye ...
Hülyegyerekek ...

Golddigger 2013.07.24. 07:39:05

@videki gyerek:
Sztarok a szemed elott vannak
Az atlag prolik meg nem
Ettol meg lehet azonos az arany vagy tobb is szintugy kevesebb.

Golddigger 2013.07.24. 07:45:56

@Edgar The Bug:
Nagyon egyszeru aki pornofilmeken nott fel es nem erzelmi kapcsolatban azoknak az a termeszetes folyamat. 99% os arannyal.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.01. 12:34:04

@Hátrányos helyzetű kaviár: Az egyetlen sub szolgáltató akit ismerek, erősen érzékeny a hülyékre és kizárt, hogy belemenne, hogy agyhalott lelki kispöcsűeket a közelébe engedjen. Persze létezhetnek másfélék is.

Gino Lakatos 2019.05.24. 17:02:26

@masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érzelmileg érett, ha már ezt hoztad szóba.
Akinek meg könnyebb szopni, mint dolgozni, az fogja be és szopjon, ne próbálkozzon magas lóról szónokolni , hanem vegye észre hogy lent térdel!

Gino Lakatos 2019.05.24. 17:05:20

@rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos!

Gino Lakatos 2019.05.24. 17:11:41

@lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat , ánuszt bármit, de minőségi nőt nem.

Arra csak egy érzelmi kapcsolatban lelhetsz.
süti beállítások módosítása