Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Szexpartner VS Masszőz

2013.05.31. 17:45

szerző: rpflora

Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert.
Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én véleményem a masszázsos lányokról, először röviden és tömören, aztán kifejtem kicsit hosszabban:

Ugyanazok, mint mi. Kurvák.

Nézzük, szerintem mi a kurva szó definíciója: szexuális szolgáltatást, gyönyört, orgazmust, kéjt nyújt valamiért (nyilván többnyire pénzért) cserébe a szolgáltatást igénybe vevő részére. És ez nem feltétlenül csak abban nyilvánul meg, hogy a 2 nemi szerv összeér és aktus történik. Az utcán lévő lányok között is van olyan, aki csak szopást vállal, mégis kint áll az utcán és pénzért cserébe bekapja a kuncsaftok fütyijét. Ha esetleg az az utcalány előtte a kocsiban adna egy kis lazító masszázst, akkor már nem kurva, hanem masszőz? :)

Sőt, tovább megyek. Nagyon sok vendégtől kapom a visszajelzést, hogy XY lány az oldalon (elég sok...) masszőzként szerepel, de egy kis plusz pénzért cserébe szexet is vállal (visszajárósoknak, jobb pasiknak, magasabb rangúaknak), de hűdenagyon titokban, hiszen a legtöbb oldalon, ha ez kiderülne, átraknák a szexpartner szekcióba, ami neki rossz lenne. De kérdem én, miért is?
Azért, mert a masszőr lányok azzal nyugtatják a lelküket, hogy ők nem kurvák... mindaddig, amíg át nem kerülnek a szexpartner részlegbe, ők bizony nem kurvák és ezt maguknak sem akarják bevallani. :) Hülye példa, de ha valaki elkövet valamilyen bűncselekményt, nem akkor lesz bűnöző, amikor a bíró ezt kimondja és megkapja a büntetését, hanem már akkor, amikor elkövette azt. A büntetés már csak a tettének a következménye.

Visszakanyarodva: ha "csak" szopás és kézi levezetés van, akkor miért masszőz és miért nem kurva? Azért, mert előtte masszírozott? Meztelenül, direkt felizgatva a férfit? :) Aztán a teste segítségével a lány orgazmusig juttatja a férfit? Ez mi, ha nem szexuális szolgáltatás? És hogy hívjuk azt, aki szexuális szolgáltatást nyújt pénzért cserébe? :)

Természetesen, mint nő, értem a "logikát" a masszőz lányok kis fejecskéjében: "ha nem szexelek, nem vagyok kurva. Ez csak masszírozás, meg egy kis "incselkedés". Én nem vagyok kurva...Ha kurva lennék, szexelnék, de fúj, én nem fekszem le idegenekkel. Inkább csak bekapom nekik". :) Tehát magukat nyugtatják ezzel, mert nem akarják elfogadni, hogy valójában nem különböznek tőlünk.

Ráadásul szerintem fárasztóbb munka is, mint szexpartnernek lenni. Én nem tudnék egész nap masszírozni és folyamatosan csak szopni, vagy kukit verni. Egyszerűen kimerülnék. Felérhet egy egész napos edzéssel, az biztos, és ráadásul kevesebb pénzért, mert bár az árak ugyanakkorák, mint szexpartner esetén, viszont valamivel kevesebb vendég is fordul meg náluk.

Nekem ez a véleményem a masszőzködésről.

Címkék: szopás verés masszázs kurvák masszőr erotikus masszázs kiverés masszőrködés erotikus masszőz ugyanúgy kurvák pénzért szex szexért pénz

204 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr35337867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgo1975 2013.06.02. 20:38:52

@Sadist: és az neked miért olyan meglepő, hogy egy nő nem azért szexel, mert elvár érte bármit, hanem netalántán, mert jó neki, szerelmes a másikba, stb.

persze, ha neked csak ellenszolgáltatás fejében jut nő, akkor megértem az álláspontodat...de nem mindenki ilyen.

Virgo1975 2013.06.02. 20:44:10

@Anyámborogass: "de arról nyíltan írni, hogy a lányok többsége színészkedik és mennyire félrevezetik a vendéget, nem hiszem, hogy jót tenne az üzletnek. "

ja, mert nyilván, aki hozzátok jár, mind elhiszi, hogy igazi minden:)))) elég buta klienseitek lehetnek, ha ez tényleg így van...

Anyámborogass 2013.06.02. 21:32:46

@Virgo1975:
Ezen én is mindig csodálkozom, de ez kell nekik. Amikor kezdtem, azt gondoltam, csak az a fontos, hogy a férfi élvezze, míg az egyik vendégem, még az elsők közül, kiselőadást tartott nekem arról, hogy mivel ő jól szexel, de én nem élvezem vele (egy ötvenes kopasz pocakos muki volt!), én biztos frigid vagyok, de nem baj, volt neki régen egy barátnője, az sem bírt szexelni, mert kiskorában valaki molesztálta...
Akkor elgondolkoztam azon, hogy a férfiak nagy része szexben egyszerűen idióta, és megtanultam a sikoltozós nagyműsort, hadd örüljenek. Hirtelen rengeteg visszajárós vendégem lett. ;)

buga józsi 2013.06.02. 22:38:28

Figyelj már, Wilbur. Ez ugyan abszolút nem a témához tartozik, de ha már ennyire szíveden viseled a államháztartás bevételi oldalát, biztosan hallottál arról is, hogy az államot gazdagítani az szja megfizetésén felül más módokon is van lehetősége a buzgó polgárnak. Lefogadom, hogy pillangóink mintaszerű fogyasztóként a te fizetésed többszörösét költik rendíthetetlen buzgalommal, temérdek áfával és mindenféle jövedéki adóval hozzájárulva ahhoz, hogy országunk jobban teljesítsen.

Szóval ha arra nem is telik hogy látogasd őket, amikor a főnöködtől kiizzadt üdülési csekkel lejutsz a Balcsira, egy gyöngyözve habzó sör legurítása közben gondolj arra, hogy boldogságodhoz valamilyen módon mégis hozzájárultak.

A tündérek már csak ilyenek :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.02. 23:28:40

@buga józsi: Igen, ezt kifelejtettem a hozzászólásomban említeni neki, hogy az átlagnál jobban keresünk, ergo többet is költünk. Sőt.
Ha pedig többet költünk (egyes kolléganőim sok százezret csak ruhára, havonta), akkor több megy a zsebébe a boltosnak, kap jutalékot az eladó is, aki pedig szépen ugyanúgy elkölti, több adót fizet a tulaj, stb.
Szép körforgás....

Jó Mercutio halott 2013.06.03. 06:12:06

@rpflora: Hat ezert olyan sok a kurvak kozt a a fenykoraban temerdek penzt kereso, de vegul semmit felmutatni nem tudo negyvenes, otvenes kioregedett nincstelen senki.

WilburSmith 2013.06.03. 06:43:38

@rpflora: Ja és az egyháznak és az árvaháznak adjátok a fizetésteteket, azért nincs egy öreg gazdag kurva sem, csak szent öregasszonyok. :D

Amiket írsz az ugyan olyan álszent megjátszás, mint az, hogy élvezitek az 50-es duci zsíroshajú vendégggel a szexet.

Egészen addig nem is volt gondom veletek, amíg buta nőkként ismertelek titeket, akik örömöt nyújtanak, de most, hogy látom milyen okoskodó álszent kurvák is vannak köztetek, elment a kedvem az egésztől.

És ne feledd, az ÁFA 27%, ez kevesebb mint a fele annak amit még szépen be kéne csengetned.

Még a végén megsajnálunk... az ilyen nőktől fordul fel a gyomrom. Becstelen álszenteskedő hazug.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 10:36:18

@Jó Mercutio halott: Van néhány, de mivel a kolléganőim nagy része buta és csak szórja a pénzt, nem gondol a jövőre... meg is érdemlik. Én azért ismerek néhány "idősebbet", akinek ma már több pub-ja van, fodrászata, műkörmös üzlet, stb, és elég jól élnek. Fizetnek adót is :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 10:37:14

@WilburSmith:
Te is az vagy. Kérlek, olvasd el az előző hozzászólásomat is, amit neked írtam. Szépen levezettem, hogy miért nem értek veled egyet. Arra reagálj, ne csak vagdalózz. Köszi.

WilburSmith 2013.06.03. 11:11:40

@rpflora: Kívülállóként nem igen látsz bele ezekbe a dolgokba ahogy látom. El sem tudod képzelni, hogy hány cég van ami rendesen könyvel és rendesen adózik. Ez nem egy lehetoség, hanem ez alap dolog. Ez a normális, és ez a felelos magatartás. Ok tolják a szekeret. Ha nem fizetnék adót, akkor én is boldogabban élnék a 800 nettóból, de úgy érzem, hogy nem szabad mindent a pillanatnyi örömöknek szentelni. Valakinek felelosséget kell vállalnunk a szociálisan gyengébb helyzetoekért, az oktatásért, az egészségügyért, nyugdíjasainkért stb. Szerinted ezeket mibol fizetik? Szerinted ha mindenki elmutyizza a pénzt akkor fejlodni fog kicsi roncs országunk, vagy csak romlik a helyzet?
Veszed a rucikat és sok áfá-t fizetsz? :D Ez annyira komolytalan.

Nem vagdalózok, csak próbálom elmagyarázni, hogy ti szexmunkások miért nem vagytok elfogadhatóak a jelen kereteken belül, és miért nem örvendtek nagy tiszteletnek.

Ahogy látom amúgy te is másra vágysz, próbálsz blogot írogatni, próbálsz valami értelmeset is csinálni, de lehet ezzel elkéstél. Gondolom a pénzbol nem egyetemet fogsz végezni és nem fogsz szakmát tanulni, hanem próbálsz majd valami tipikus mukörmös, szolis, fodrász vállakozást csinálni, ahol majd ugyan úgy nem fogsz számlát adni mint ahogy most sem. :)

buga józsi 2013.06.03. 11:34:56

@WilburSmith: Baszki Wilbur, ritka perverz egy állat vagy te. Miközben legtöbb faszinak mindneről a pina meg a baszás jut az eszébe, neked még ezekről is a könyvelés.

De ne keseredj el, erre is van megoldás. Az egyik huncut oldalon hirdető nagyon csinos lányról véletlenül tudom, hogy pénzügyit végzett. Dugást ugyan nem vállal, de szerintem abba benne lenne, hogy felolvas neked a számviteli törvényből, miközben kivered magadnak.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 12:12:28

@WilburSmith:
Elárulok egy titkot, aztán vagy elhiszed, vagy nem: diplomám van, illetve ebből (is) kifolyólag 2 idegen nyelvet üzleti szinten beszélek :) Természetesen erről egy vendégem sem tud, különben folyamatosan (és részben jogosan) megkapnám, hogy ejnye, mit keresek itt, és miért, meg amúgy is hűha.
Rengeteg vállalkozó ismerősöm van - ilyen is, olyan is; dolgoztam multinál is, ahol ugyanúgy megkaptuk borítékban a fizetés-kiegészítést.
Lehet, hogy van olyan cég, akinek a könyvelésében minden rendben, de azt ne add be nekem, hogy senki sem akar többet hazavinni, tehát csak az okoskodás, mutyizás szintje más minden egyes cégnél.
Van, amelyik elsikkaszt százmilliókat, és van, amelyik csak havi 100ezret, de az neki elég, mert ő így döntött.
Ha pedig már politikai oldalról nézzük: nem a nép van a politikusokért, hanem a politikusok a népért, és mindaddig, amíg ők vannak értünk és mégis ők lopnak többet tőlünk, addig a Magyar nép sem fog megváltozni - őket fogja utánozni. Ki nagyban, ki kicsiben...
Kíváncsi lennék a te munkahelyedre... valóban minden teljesen tisztán működik-e, és ezalatt a szürke megoldásokat is értem, ami amúgy legális, csak épp kiskaput használ egy adott cég, hogy kikerüljön egy adót, esetleg több pénze jöjjön be.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 12:14:29

Szóval, amíg te minket fikázol, hogy ejnye, de szemétgonoszak vagyunk, nem fietünk adót, érdemes a saját házad táján is körbenézni.
Mi azért vagyunk, hogy szexelj velünk és ne pornót kelljen nézned. Ennek örülj, és én sem értem, mi ez a lázadás; miért a könyvelés, adózás jut rólunk eszedbe, nem pedig, hogy jól lepippantsunk téged :)

WilburSmith 2013.06.03. 12:20:49

@buga józsi: Józsikám.. a punciról és a baszásról nem beszélgetni kell, hanem csinálni. :)

Ha épp kurvapecérkedek, akkor nem fogok nekiállni a könyvelésrol beszélgetni, épp nem érdekel, hogy milyen iskolát végzett a hölgy, mert habár mindegyik egyetemre jár, és okosan elo is tudja adni a történetét, de ha kicsit firtatod hamar kiderül, hogy a tudás általában nagyon felületes. :) Nem is értem, hogy a lányok miért próbálják eloadni ezt a sztorit. Tudjuk jól, hogy egyetemre csak akkor járnak, ha valamelyik kis diák farkincáját kell szájba venni. :) Persze mindig pont az a lány a kivétel ahoz mi járunk, mert az tényleg egyetemen tanul és nehéz sorsú és csak a sulira kell neki a pénz, hogy aztán a tanult szakmából elmehessen külföldre tisztességes életet kezdeni... cöh.

Ha náluk járunk élvezetet keresünk, könnyed beszélgetést, nem érdekel, hogy mivel ámítgatják önmagukat. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 12:27:50

@WilburSmith:
Egy szóval nem mondtam, hogy rengetegen vannak a diplomások közöttünk :) Tapasztalataim és tippjeim alapján 600-ból 10-en. Elég szar arány. Viszont logikus is ez a szám, hisz' a lányok nagy része nem azért lesz prosti, mert sok esze van. A másik része pedig pont azért lesz prosti, mert sok esze van, de ugye ez a kisebbség. :)
Lesz erről is poszt, hogy én miért, miként választottam ezt az utat.
Őszinte leszek és talán nyers is, ahogy eddig minden bejegyzésemnél - mert ez vagyok én, és erről szól ez a blog.
Akkor ezek szerint jársz hozzánk. Így viszont már kezdem érteni, hogy valójában mi bajod; mi az, ami ténylegesen kicsapta nálad a biztosítékot: eddig azt hitted, élvezte veled bármelyikünk is, vagy a nagy részünk. Aztán elolvastad a blogom és rájöttél, hogy mégsem. Gondolom ez a bajod, a nemfizetünk adót pedig egy kibúvó a fő problémád elöl.
Ezt mindenféle fikázódás nélkül kérdezem/állítom.

WilburSmith 2013.06.03. 12:28:51

@rpflora: Maradjunk a tényeknél. :) Amíg te nem fizetsz adót, addig én igen. Ezt felesleges tovább ragozni. A kifogásaid meg csak mellébeszélések. Ha akarnád meg tudnád oldani. Csak szarsz bele, mint ahogy az egyetem után is szartál a munkába, inkább szexmunkás lettél a zseton miatt, amit aztán nem tudom mire költöd.

A blogodban meg leszólod a masszozöket, a hosszan baszó pasikat, a görbe farkúakat, az igényteleneket, a kolleganoidet stb.. :)

Úgy látszik a te világod arról szól, hogyha téged is basz'tat'nak, akkor te is basztatsz és akkor így van rendjén. Most idejöttem trollkodni és én is basztatlak kicsit, viseld el. :)

Legközelebb majd a kurvák után a zsebtolvajok, adócsalók, orgazdák is csinálnak blogot ahol elsírják, hogy milyen nehéz is a business. :D

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 12:38:19

@WilburSmith:
Úgy látom, hogy nem jut el hozzád, amit írok.
Igen, nem fizetünk adót, te meg igen. Tehát máris jobb ember vagy? Vagy rosszabb? Ez alapján ítélünk meg egy embert? :)
Ne irigykedj. Dolgozz, fizess adót, örülj neki, büszkék vagyunk rád, hajrá!
Ez egy blog, igen, felőlem aztán zsebtolvaj is írhat, hogy jajj, milyen szar, mert ma nem jött be neki ennyi pénz, ráadásul már egyre többen hordanak bankkártyát kp helyet... Ez a blog lényege: őszintén írni valamiről. Ez a mi nyilvános naplónk.
Ha valakinek nem tetszik, akkor nem olvassa el. Téged sem kényszerít senki, hogy itt legyél, de mégis itt vagy, mert kíváncsi vagy és érdekesnek találod a dolgot, ráadásul jársz is hozzánk.
Viszont, ha ennyire adóharcos vagy, akkor mint mondtam: lépj ki a munkahelyedről, vagy ha nincs még, akkor kizárólag olyan helyre menj dolgozni, ahol semmi mutyi nincs és ezt közöld a munkaadóddal is. Ha már te vagy a szent, akkor minden szempontból legyél az.

WilburSmith 2013.06.03. 12:38:20

@rpflora: Látom már a pszicho diplomát is gyorsan letöltötted az internetrol. :D

Nem.. nem érted a bajom. :) A bajom az, hogy olyan témáról írsz amirol nem illik. Nem teregetjuk ki a szennyest, ahogy egy buvesz sem kezdi lerántani a leplet a trükkjeirol, mert oda az illúzió. És legfoképpen nem fikázzuk a kollegáinkat és nem próbáljuk magunkat azzal ámítani, hogy "jobb vagyok mint a többi".

Soha az életben meg sem fordult a fejemben, hogy élvezi a csaj ezt a munkát, mert habár volt olyan aki jobb színészno volt mint Meryl Streep vagy Emma Thompson, és a végén megköszönte még a többszörös orgazmust is, de csak mosolyogva kedvesen válaszoltam, hogy 'Aranyos vagy'. És szerinted kihez jár vissza a vendég? A jó színésznohöz vagy az okos lányhoz? Vagy ahhoz akinek jó a melle? :D

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 12:44:25

@WilburSmith: Illik-nem illik...hülyeség. Én megírom őszintén a véleményem erről a világról. A hozzászólások és személyes üzenetek alapján kijelenthetem, hogy sokkal nagy arányban vannak azok, akiknek tetszik a blog, mint akiknek nem.
Rajtad kívül max 3-4 ember van a több százból, akik fikázódnak, kötözködnek. Aztán van olyan, aki illedelmesen, kulturáltan megkérdezi azt, amit nem ért, vagy nem ért vele egyet.
Véleményt nyilvánítani lehet -azért van a hozzászólás. És megnézheted: nem cenzúrázók, még ocsmány és trágár dolgokat sem.
Mindegy, én lezártam. Oké, szemét kurvák vagyunk, akik nem fizetnek adót. És most? Ez van, ezt kell szeretni. Vagy pedig nem. :)

WilburSmith 2013.06.03. 13:41:24

@rpflora: Nyomj valami új bejegyzést.. ezt már szétfikáztam :) Várom a következot :)

Egy kérdés, hogy ne csak fikázzak:

Ha van egy visszataszító ronda pasi, akkor ahhoz hogy állsz hozzá? Mint a szimpatikusakhoz? Tole is elvárod, hogy közeledjen, megérintsen, próbáljon izgatni, vagy inkább húzódkodsz és legyen már vége?

SandL 2013.06.03. 13:53:41

@rpflora: Érdekelne a véleményed, tapasztalatod a szexuális úton terjedő betegségekről, mennyire jellemző az előfordulásuk, miket hallasz a kolleganőktől, ilyesmik. Remélem a téma nem túl kényes neked és a blognak és bele mersz csapni a lecsóba... Akár egy blogposztot is megérhet, nem?

Én pl. azért nem mernék elmenni örömlányhoz mert fosok hogy elkapok valamit... Na de 1:10-hez az esélyem vagy 1:10000-hez? Nem mindegy...

buga józsi 2013.06.03. 14:04:06

@WilburSmith: Ez már teljesen nem az eredeti témához tartozik, de egészséges lelkületű embernek nincs igénye arra, hogy bárkit is lenézzen, különösen nem azt az illetőt, aki az egészen közelmúltban szájpadlásával polírozta egyébként elhanyagolt és/vagy mások által vélhetően nem kezelt becses testrészét.

Klasszikus örömlányok körében az eltérő érdeklődési kör végett nem végeztem részletes szociometriai felmérést, azt viszont bizton állíthatom, hogy a - most az itteni polémia ellenére maradok a masszőz megnevezésnél, ha már ők így hívják magukat - masszőz kategóriában dolgozók közül meghökkentően sok jár egyetemre. Akikkel civilben is jóban vagyok, és biztosra ismerem a körülményeiket, azoknak kb. a fele.

Ami meg a törvénykövető magatartásukat, illetve annak hiányát illeti, azt jórészt pont a jogszabályok idióta mivoltára lehet visszavezetni. Gyakorlatilag csak akkor lehetnének vállakozók, ha saját tulajdonú ingatlanukban dolgoznának, ilyen célra ingatlan bérbeadni bűcselekmény. Gondolom senkinek nem kell egy húszéves csaj tekintetében egy vendégfogadásra alkalmas, színvonalas saját kecó életszerűségéről magyaráznom. A lányok jórésze egyébként emiatt (is) dolgozik szalonban, ahol viszont a kereset nagyjából felét leadják, ez jóval több, mint amennyit saját jogcímen adóként be kellene fizetniük. Teljesen igazságtalan emiatt basztatni őket.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 14:32:31

@WilburSmith:
Ha nagyon szörnyű ember jön, akkor még az is előfordulhat, hogy elküldöm, illedelmesen, finoman, korrekten.
Ha olyan, akit EGYSZER bevállalok és utána valamiért sosem fog elérni telefonon, akkor is megadom neki - majdnem - ugyanazt, mint egy átlag vendégnek. Nyilván nem pont ugyanazt, de igyekszem arra törekedni, hogy jól érezze magát, hiszen sokszor nem tudhatjuk, hogy aki bejelentkezett, ő milyen ranggal rendelkezik pl a beszamolok oldalon, és fog-e írni beszámolót.

@SandL:
Alapvetően azt kell mondanom (és néhány hozzászóló is megerősít ebben), hogy nagyobb az esélye buliban elkapni egy csajtól valamit, mint tőlünk. Persze a logika ennek ellentmond, de tényleg így van. Még én sem értem, hogy ez mitől van, de egyáltalán nem hallottam jelentős mennyiségű beszámolót arról a vendégeimtől, hogy valamelyik lánytól elkapott-e volna valamit.
Persze ez nem zárja ki azt, hogy nem lehet elkapni semmit, de nem jelentős a dolog, ráadásul ha történik is valami, általában nem komoly (herpesz, ilyesmi).
Ha pedig félsz ettől, akkor ne csókolózz velünk és az orált is gumiban kérd. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 14:36:04

@buga józsi:
Jól leírtad a lényeget. Erre akartam célozni, amikor leírtam azt, hogy a prostitúció legális, de:
1. csak saját tulajdonú ingatlanban (aha, persze, aki belekezd ebbe, pont van 10 milliója, vesz egy lakást és elkezd prostiként dolgozni).
2: pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó hirdetést nem adhat fel az interneten.
Utóbbit persze ellenőrizni (eleve az internetet) lehetetlen. Továbbá a hirdető oldalakon ezért nem szabad árat kiírni, mert így ráhúzható a szextárs-kereső jelző, tehát mi mindannyian ingyen, meg rózsaszálért keresünk férfi partnert, csak mert nimfomániások vagyunk :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 14:42:16

Iszom egy kávét, mert visszaolvasva úgy látom, ma nem tudok írni és fogalmazni :D Biztos a front meg az időjárás... :P :)
Még a héten lehet, hogy megírom az én történetem; miért is lettem prostituált, mit gondolok magamról, erről a világról, mik a terveim. Hátha úgy jobban megismertek és elfogadóbbak lesznek a gyűlölködők. Bár úgyis lesz olyan, aki majd abba is beleköt :P
Blogolás közben rájöttem, hogy én sosem szeretnék celeb lenni vagy ismert ember. Nem semmi, hogy a sok pozitív vélemény mellett mennyi negatívat kell elviselniük. Néha már nekem is sok az a 4-5 ember itt... hát még, ha az egész ország ismerne... Na mindegy, csak elgondolkoztam ezen. :)

WilburSmith 2013.06.03. 15:30:08

@rpflora: Szívesen látnék egy bejegyzést arról is, hogy országunk nagyjai, politikusai hogyan basszák el az adófizetok pénzét szó szerint. :) Ezt is igazán kiteregethetnéd. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 15:45:34

@WilburSmith: Ha lenne is ilyen, akkor is betartanám a legfontosabb íratlan szabályt ebben a világban: diszkréció. :)
Egyébként tudtommal nem jellemző... mi középszinten vagyunk, tehát nem vagyunk luxus prostik :). Szerintem a politikusoknak külön csatornájuk, ismeretség-rendszerük van erre - nem hiszem, hogy neten, sima hirdető oldalakon néznek ki maguknak lányt. Aztán persze ki tudja. :)
Az viszont biztos, hogy nálam még nem járt politikus. Vagy nem tudok róla, mert vannak egy páran, én pedig ritkán követem a politikát és az "arcukat". Ami biztos, hogy Orbán nem volt nálam, se az 50-ik születésnapján, se előtte :D

SandL 2013.06.03. 17:04:39

@rpflora: akkor megfordítom, neked már volt valami "izgalmas" nyavajád (herpesznél komolyabb, tripper, mittomén), illetve nem félsz tőle? Gumiban orál, hát izé, tudod jól mennyire más. ;)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 17:14:35

@SandL:
Nem, soha semmi, és nem kamuzok, megmondanám, hiszen anonim a dolog. Pedig megfordult az évek alatt nálam néhány vendég :)
Viszont az évek alatt megtanultam meglátni, ha valami nem stimmel a kuncsafttal. Ha már egy pattanás, vagy bármi nem oda illő dolog is ott van a kuki tövénél, vagy bárhol, én már nem kapom be gumi nélkül. És ezzel a legtöbben így vagyunk szerencsére.
Én azt mondom, hogy egy élőben is igényes, ápolt lánynál igen kicsi az esélye, hogy bármit is elkapj. És nem a tisztálkodás miatt, hanem nyilván egy olyan lány, aki nagyon odafigyel magára, már az első tüneteket észreveszi, így csírájában elfojthatja azt, hogy továbbadja bárkinek is az adott betegségét. Én speciel kicsit hipochonder vagyok, ami szerencsés ebben a világban. Ha nem csak a fejem fáj és meg vagyok fázva, már rohanok minden tünettel az orvosokhoz :)

Ivonn (törölt) 2013.06.03. 18:37:08

"Nem vagdalózok, csak próbálom elmagyarázni, hogy ti szexmunkások miért nem vagytok elfogadhatóak a jelen kereteken belül, és miért nem örvendtek nagy tiszteletnek. "

Valószínűleg sok embert ez is zavar, de szerintem jellemzőbb a te hozzáállásod egyéb része: megvetés, mert nem "becsületes" munkát végez, vagy a "mindenki áldozat és az egészet úgy, ahogy van, be kell tiltani"-hozzáállás. Valahogy ez érződik a törvényhozáson is: annak a módja már megvan, hogy hogyan tud a szexmunkás a jövedelme után adózni, de az, hogy hol dolgozzon legálisan, már senkit sem érdekel. Nincsenek türelmi zónák, nem lehet csak úgy legálisan lakáson dolgozni. Szóval szabályozás nincs, de azért fizessek. Ez így mégis mi?! Dolgoztam Németországban két napot egy klubban, ahol a vendégek 60 euró belépőt fizettek, a szexmunkások pedig szintén kifizették a belépőt, plusz 25 euró adót. Na, az egy normális rendszer.

Ivonn (törölt) 2013.06.03. 18:37:55

Közben látom, hogy a többiek meg is válaszolták a lakás-kérdést... hoppá.

SandL 2013.06.04. 14:33:03

@rpflora: a para az olyan nyavajákkal van amiknek van lappangási ideje, pl. tripper. Igaz csak 3-5 nap, ritkán egy hét, de addig hány fickót elégítesz ki szájjal? :/ (Tényleg, hányat? :) )

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.06.04. 15:41:59

@WilburSmith:
"Akinek mestersége van az tanul és nem csak szétteszi a lábát."

Egyrészt ez nem feltétlenül igaz, mert vannak mesterségek, amelyekhez nem igazán kell tanulni, másrészt a kurvaságnak is vannak olyan típusai, ahol szükséges lehet a tanulás, gondolj a középkorban a kurtizánokra vagy a japán gésákra.

"Aki munkát űz, az adót is fizet, nem úgy mint ti kurvák"

A tiltott tevékenységet nyilván nem lehet megadóztatni, de ahol teljesen legálisan lehet űzni, ott a kurvák adóznak vagy nem adóznak, de ebben semmi különbség nincsen a többi szakmával szemben.

A kurva meg igenis lehet mesterség, csak az ilyen álszentek, mint te, sosem fogjátok megérteni. Mentegetni meg azok szokták magukat, akik erotikus masszázst adnak a végén egy kis szopással, és különbnek érzik magukat a többi kurvánál.

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.06.04. 15:44:42

@WilburSmith:

1. Igazad lenne, ha a kurváknál nem létezne olyan, hogy konkurencia.

2. A marihuána termesztő sem adózik, a szeszfőzdés meg igen, a különbség az illegalitás.

3. Az, hogy a kurva biznisz az alvilág kezében van, szintén az illegalitás miatt van, az illegalitás meg a hozzád hasonló álszentek miatt.

4. Szintén egy érv a legális bordélyházak mellett.

WilburSmith 2013.06.04. 16:01:43

@Ensiada Arkoveitie:

3. Az, hogy a kurva biznisz az alvilág kezében van, szintén az illegalitás miatt van, az illegalitás meg a hozzád hasonló álszentek miatt.

Ez kicsit ellent mond annak, amit Flóra írt, mivel o azt állítja, hogy a lányok teljesen önmaguk vannak és semmilyen kapcsolatunk nincsen, még védelem sem szükséges.

Most akkor melyik igaz?

A másik kérdésem az, hogy milyen rendszerességgel és milyen drogokat használtok?

Amúgy még mielott azt gondolnátok, hogy inkvizítor vagyok és utállak titeket, le kell szögezni, hogy az egyetlen bajom az, hogy nem adóztok. Nem tekintem a tevékenységet illegálisnak.

Ivonn (törölt) 2013.06.04. 19:07:27

Én önállóan dolgozom, ahogy az összes általam ismert kolléganő is. Nem tudom, mennyire jellemző a kényszerítés, de az oldalakon hirdető lányoknál nem hinném, hogy túlságosan az lenne.

Drogok: kávé és cigi. Nem használok semmilyen kábítószert, ahogy más, általam ismert kolléganő sem.

Adózással kapcsolatban ld. a korábbi hozzászólásaimat.

váj mí 2013.06.05. 10:58:55

@WilburSmith: Hass oda a parlamenti képviselődre, hogy nyújtson be törvényterveztet a prostitúció teljesen fehérré tétele témájában. Az a szürke zóna, amelyben jelenleg otthon ez a munka leledzik, senkinek sem jó.
A napok alatt összehordott naivan trollkodó megjegyzéseidet most inkább hagyjuk. "Aranyos vagy". :D

WilburSmith 2013.06.05. 12:48:38

@váj mí: Azt hiszem a szervezett bunözés nagyobb hatással van a parlamenti képviselokre mint én. Nekik és a kurviknak is nagyobb pénz van az illegalitásban mint a legalitásban. Alvilág jól jár, kuri jól jár, gondolom a képviselok is jól járnak, a rendes ember meg dolgozik és fizeti az adót.

Nem tudom ki a naiv. Talán az, aki elhiszi, hogy egy prosti oszintén ír errol az iparról a blogjában. :D Sorry, de nekem is van tapasztalatom és nem külföldi recepciósként, de van recis haverom is, o is mesél, de a hotelezés más kategória, mint pl a szemétégeto, vagy a lakásozás.

mrbateman 2013.06.05. 13:47:35

@WilburSmith: Miért is lenne nagyobb pénz attól az ágazatban (de mekkora hülyeségekről polemizálunk) ha szürke/fekete, mint ha fehér volna.

Vannak területek, amik alkalmasak a jövedelem elrejtésére (nem csak ez, lahetne hosszasan sorolni), mivel nem, vagy nagyon nehezen ellenőrizhető, nem akarom elpoénkodni, de hogy csinálna a NAV egy célzott ellenőrzést, próbavásárlásokkal. Mivel nem vagyunk Dánia, ezért amit ki lehet kerülni, azt ki is kerüljük.

Oder ki kell baszni darab-darab alapon egy összeget minden szolgáltatóra, mint egy játékgépre...ha ez kevés, akkor semmi értelme, ha sok (márpedig random összeget soknak fog érezni az adóalany) akkor basznak befizetni és mennek illegalitásba

váj mí 2013.06.05. 17:14:20

@WilburSmith: De miért pont a kurvákon kéred számon a rendszer rohadtságát? Miért nem Deutsch Tomi facebook oldalán, például? Vagy a kisebb ellenállás felé mozdulsz el?
Nem tudom, ki a bloggazda, de annyit biztosan tudok, ha újságíró, akkor kurva jól csinálja, mert az infói, nem 10-15 évesek a szakmáról (mint a tieid, például). Ha meg kurva, akkor olyan kurva, akinek esze is van. Üdítő változatosság ...

váj mí 2013.06.05. 17:42:29

@mrbateman: Azért már vannak működő példák, hogyan lehet ezt a munkát legálisan, fehéren is csinálni, úgy hogy az állam is jól járjon, és a dolgozó lányoknak is meglegyen a teljes törvényi háttérbiztonsága. Csak két országot említenék ilyen szempontból: Ausztria és Németország.

Jó Mercutio halott 2013.06.05. 17:58:43

Miert van az, hogy akarmilyen no elkezd blogolni a kurasrol, akkor mindig feltunik egy korus, aki szerint a blogger ilyen meg olyan okos?

Ivonn (törölt) 2013.06.05. 18:09:00

ataszjelenti.blog.hu/2013/06/04/egy_kriminologus_a_szexmunkarol

főleg a végén érdekes dolgot mond a kifehérítésről.

Wilbursmith: kíváncsi vagyok a hoteles tapasztalataidra, sajna azt a világot én egyáltalán nem ismerem, bár elég sokszor megyek hotelekbe.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.05. 18:24:20

@Jó Mercutio halott: Nem csak egy kórus, hanem a látogatók nagy része :P
Egyébként valószínűleg akik engem kedvelnek és/vagy okosnak tartanak, valamihez hasonlítanak; valamihez képest okosabbnak tartanak.
1. Gondolok itt arra, hogy nagyon sok ember nem ír helyesen. Én sem írok tökéletesen, hiszen a magyar nyelv bonyolult, folyamatosan változik, továbbá nem vagyok újságíró, de mégis igyekszem helyesen írni, és ha hibázok is, az akkor sem olyan volumenűt, amibe ténylegesen bele lehet kötni. Pont azért, mert egy blogger vagyok, ráadásul prosti - nem egy újságíró.
2: tisztában vagyok a körülöttem lévő dolgokkal, van kialakult véleményem, van célom és intelligensnek tartom magam. Tudok érvelni, jó a logikám és jó az emberismeretem.
Talán ezekből tevődik össze, hogy sokan okosnak tartanak, de szerintem ez inkább csak intelligencia, plusz ha megnézzük a kolléganőim nagy részét, akkor kevesen mondhatják el ezt magukról.
Ergo: lehet, hogy tényleg nem vagyok annyira okos és intelligens, de abban a közegben, ahol mozgok, ahol dolgozom és amit csinálok, ott igen. Nem? :)

adrinka 2013.06.05. 18:34:17

viszont mindig érdekes dolog, mikor kurvákról, kurva fórumon valami nagyon intelligens, nagy tudású kurvapecér, a helyesírás szabályait elemzi:DDD

Jó Mercutio halott 2013.06.05. 19:03:44

@rpflora: nem tudom, szerintem ne bizd el magad. Lenyegeben minden, index-blogketrecben felbukkano, noi tollbol szarmazo baszos blog eseteben a rajongo kommentelok nagy resze ugyanezzel hallelujazik a bloggernel. Van, ahol okkal, van, ahol teljesen ok nelkul. Ennek persze oka van, de unalmasabb a tema annal, hogy kifejtsem. Te valoban nem vagy hulye egyebkent, amit az is mutat, hogy magad irod le, hogy az okossagod relativ. Nalad peldaul sokkal hulyebb az, aki abbol, hogy egy ringyo tud helyesen osszetett mondatokat irni, mar egybol arra kovetkeztet, hogy bolcseszdiplomaja van. Himsovinizmus a javabol. Igazi tudatalattiban lappango mucsai szexizmus. Nem a te hibad.

váj mí 2013.06.05. 19:53:43

@rpflora: Khm, ne haragudj, de erre nem fogadnék. Az átlagtól mindenesetre választékosabban fejezed ki magad, de mivel nekem leginkább külföldi tapasztalataim vannak a magyar lányokkal, engedd meg nekem, hogy bár üdítő kivételnek tartsalak, de nem semmi extrának. És a baj ezzel az, hogy szar a magyar oktatás, amikor egy központozást nagyjából helyesen használó, a gondolatait viszonylag összeszedetten előadó embert már üdítő kivételnek tartunk. A közoktatás célja éppen az lenne, hogy ez legyen az átlag.
Amire még reflektálni szerettem volna a kommentjeid alapján. Érdekes, hogy valóban vagy az alig- vagy a túlképzett kategória áll be kurvának, mármint az én külföldi tapasztalataimban. Én legalábbis leginkább az ezekből a körökből származó lányokkal találkozom.

váj mí 2013.06.05. 20:49:48

@Ivonn: Szerintem, már bocs, de elsősorban ismét az "ideológiai" alapot kellene újra felépíteni. Valamikor Magyarország, Budapest, sem különbözött a többi európai kis-és nagyvárostól, falutól. Aztán a szovjet blokk a maga álszent hülyeségeivel tabunak nyilvánította a szexet, és a vele kapcsolatos problémákat, gyakorlatilag még a "tisztes, polgári" keretek között is.
Van rá módszer, és lehetőség, hogy ezt az iparágat az állam kontrollálja, hasznot húzzon belőle, ugyanakkor hatékonyan meg is védje, az ebben az iparágban dolgozókat. Ausztriában és Németországban is egy dolgot tudni kell minden ott dolgozó lánynak: a rendőrség először mindig a klienst "dassza meg", ha egy lány, szalon, klub bejelentést tesz. Aztán majd elválik, de ha a lány, szalon, klub ferdít vagy hazudik, őt/őket is "megdasszák", nem is enyhén. De az alapelv az az, hogy a szolgáltatót védik, aki alkalmasint adót fizet.

adrinka 2013.06.05. 22:21:24

@váj mí: azért az élet bármely területén ha megnézzük, ugyan ez elmondható, semmi extra. valóban, átlagnak kéne lennie, függetlenül attól, ki mit csinál.nem kell messzire menni a neten, és nem qva fórumokon, igen sok ember az átlag alatt hat láb mélyen leledzik.
a magyar közoktatás, hogy úgymond sz@r, lehet, de a probléma sokkal mélyebb szerintem.
a másik dolog, olvasgattam itt, adózás..
valóban lehetne normális keretek közé rakni ezt, mondjuk nem értem, hogy aki qvázik, mért is jön itt ezzel, hogy nincs törvény, nem a szexmunkások hibája.
nagyon sokan adóznának,csak hát erre a szintre ez az ország ki tudja felnő-e valaha.
míg égetőbb probléma, a hol nem lehet rágyújtani, addig esélytelen.
persze biztos sokan akkor is a kiskapukat választanák, mint bármely munkában.
itt nem, hogy legalizálás, de míg tudatosan szemet hunynak pl. útszélre jellemző paraziták ténykedésén, addig itt változás nem lesz.
valamint a neten szemet kiverő, gyermek lányok hirdetésén,addig erről itt írni felesleges.
nem politizálok, nem értek hozzá, de mint laikusnak nekem ez magas.

váj mí 2013.06.05. 22:39:13

@adrinka: Hm, amikor néha hazamegyek, már nem igazán értem az újmagyart, és meglepődök, ha egy boltba, szolgáltatóhoz belépve nem köszönnek, sőt egyenesen udvariatlanok... Aztán a második nap vége felé tudatosul bennem teljes mértében, hogy "ja, otthon vagyok, de jó ..". És várom a hétvégét, hogy visszatérhessek civilizáltabb környezetekbe.
De ez csak egyik része a dolgoknak, és nem, a német bolti eladó is pont annyira van túlfizetve, mint a magyar az ottani viszonyokhoz képest. Mégsem tudok elég hamar köszönni, ha nincs tömeg a boltban... mindig csak viszonzom.
Ok, ennyit a társadalmi viszonyokról ... ;)
Ami meg az adózást illeti. Őszintén megmondva én a mai Magyarországon nem szívesen adóznék, mert az adómat az ideiglenesen az ország vezetésével megbízottak, eltőzsdézik. És nem az a baj, hogy tőzsdéznek -például a nyugdíjalapommal-, hanem az, hogy annyira hülyék, hogy képesek veszteni. Hát én egy ilyen balfasz társaságnak inkább nem adóznék, és szarok rá, hogy milyen a politikai színe, még mielőtt valami marha belekötne ebbe.
Nos, ha kénytelen lennék otthon élni és dolgozni, minden erőmmel azon lennék, hogy teljesen feketén dolgozzak, és a lehető legtöbb nettót kapjam meg a munkám után. Mert nem kívánnám a keresetem több mint 60%-át a Bibó kollégium részeges hallgatóinak és a kurváiknak a kényére-kedvére bízni. Hát így ennyi ...

adrinka 2013.06.05. 22:43:58

@váj mí: okés:9
akkor a kérdésem, mi a lószart ragozza itt bárki, legális, stb..
mert ennek kapcsán írtam, amit írtam.
nekem nyolc ki adózik, ki nem, míg engem nem basztat, csak ahogy láttam, kurvapecér emberkének ez volt a legnagyobb problémája:DD

adrinka 2013.06.05. 22:47:05

szexpartner vs masszőz témánál maradva:)
véleményem, ugyan olyan kurva, a hogyan fogjuk meg a f@szt a szalvétával sok pénzt keresve.
pőersze vannak kivételek.
bár mikor látom egy hirdetésben, kapa a szájban, thai masszázs???? jah és kakiszex.

nos ez akkor meg mi?

váj mí 2013.06.05. 23:00:05

@adrinka: Hm, most elvonatkoztatva az otthoni per pillanatnyi helyzettől (mert ezek a tehetségtelen faszok sem lesznek mindig hatalmon), azért balkézről ezt a helyzetet is legalizálni kellene. Vagy az osztrák szigor alapján, vagy a valamennyivel lazább német mintára. De ezt tisztázni kell. Ez a szarság, ami most otthon van kb. az angliai helyzethez hasonlítható. Az sem egészséges. Az államnak is szar, a lányoknak is szar. Senkinek sem jó.

adrinka 2013.06.05. 23:03:52

@váj mí: akkor marad a bízzuk az utódokra.
mondjuk míg az alja szemét felett szemet hunynak, nem igazán gondolom, hogy közel s távol jövőben itt bármi is változna..

váj mí 2013.06.05. 23:10:39

@adrinka: Khm, szerintem a masszőr az, aki valóban csak azt a specifikus masszázst végzi, amit hirdet is.
Az összes többi kurva, kezdve a tantra- meg hasonlóan faszom népbutító masszázs-típusokkal.
És nem, nem a masszázsblog hirdetői kérhetnék ki maguknak a kurva jelzőt (no nem, mert ők azok), hanem a valóban gyógy- sport-, thai- és egyéb kvalifikált masszázst végző szolgáltatók.
Van Pesten egy thai masszás szalon a belvárosban, szolid árakkal. Én ott olyan, de olyan arcmasszást kaptam, hogy huhh! Mna, ők méltán kikérhetik maguknak a lekurvázást, de a legtöbb masszázs szalon nem. Ismerve ugye az expresszes hirdetéseket :p.

adrinka 2013.06.05. 23:14:20

@váj mí: igen erről beszélek.
a szakma megszégyenítése, lealázása.
mert egy képzett jó masszőrnek, komoly anatómiai ismereteket kell tudni.
valamint én személy szerint az, hogy thai masszázs, nem igazán tudom párosítani az "egzotikus" eredeti thai masszázst hirdetőkkel.
nos, a másik, masszőr nem szexoldalon hirdet, ez tény.

de hát Clinton óta tudhatjuk, aki szopik, az nem kurva:)valami ilyesmi:))

váj mí 2013.06.05. 23:14:37

@adrinka: Nem, nem... nem az "alja szeméttel" kell kezdeni a takarítást soha... ha lettél volna háziasszony valamelyik előző éltedben, tudnád: a takarítást mindig fentről kell kezdeni.
Csaxólok.

adrinka 2013.06.05. 23:17:46

@váj mí: ez igaz! a baj, hogy előbb-utóbb a fenti is szembe megy valakivel, jön másik, ami általában jottányit sem jobb az előzőnél..

váj mí 2013.06.05. 23:21:12

@adrinka: Egen, sajnos a thai-masszázshoz meglehetősen sok szexuális "behallás" kötődik, pedig köze nincs hozzá. Életem első, igazi thai masszázsát Bécsben kaptam, amikor egy thai masszázs-stúdióban voltam recepciós. Isteni volt! Kb. 10 percig mozogni nem tudtam, de utána napokig megmaradt egy olyan furcsa, lebegő érzés ... mint, aki be van lőve .. ok, agyilag nem ;)

váj mí 2013.06.05. 23:22:55

@adrinka: Te/mi termeled/termeljük ki, mint ezt a törpe minifaszt is .. Hányinger, szegény ...

adrinka 2013.06.05. 23:25:33

@váj mí: igen, és a thai masszázs szerintem pont az a masszázs, ami a vérükben van, gyermek koruk óta csinálják.
szóval, hogy itt szexoldalon eredeti thai masszázs, viccnek is morbid!
a másik dolog, én sosem láttam pucér, f@szszopós, gecis képet, akik valóban!!!!masszőrként dolgoznak!

egy oklevél, amit kb. 10 ropiért lehet kapni, a tényen nem változtat:
ugyan olyan, mint a szexpartner.

váj mí 2013.06.05. 23:53:50

@adrinka: Mno, nem minden egyes thai-nak, az is igaz. Azt is meg kell tanulni, de nekik van érzékük hozzá, nem tudom, miért meg hogy, de tényleg.
Aki meg szexoldalon thai masszázst hirdet, azt röhögd körbe bátran. A thai-masszázs ugyanis aszexuális. És mellesleg nagyon jó, ha csak egy lazító masszázsra vágysz ;)

adrinka 2013.06.05. 23:59:50

konkrétan nem érdekel, nem röhögöm körbe,furcsa, hogy vannak lúzerek, akik ezt megkajálják:))
szolgáltató vagyok, szóval tuti nem szexoldalon fogok masszőrt keresni.
még férfiben sem:DD

váj mí 2013.06.06. 00:11:13

@adrinka: Mno nem is ott, ha tényleg masszázs kell.
Hm, te is fiam Brutusz? ;)
Amióta "Flóra" beindította a blogját egyre többen jelentkeztek otthonról. Ezt most nem piszkálódásként, de szeretem olvasni, amikor értelmesen megfogalmazott, logikus mondatszerkesztésű szövegeket olvashatok ;).

Khm, te azért én férfi masszőr keze alá nem feküdnék. Ha túl vonzó számomra, akkor azért, ha túl taszító azért, ha meg semleges, akkor meg minek, no nem? ;).

adrinka 2013.06.06. 00:14:53

@váj mí: ha tényleg jó,mármint a masszázs akkor nekem tök mindegy:))
ránézésre mert jó pasi, nem, folyok szét:)
de férfi szexhirdetőhöz sem mennék:))
kb. fusztrálna, hogy pont ugyan az jár a fejében, mint nekem, mikor dolgozok:DDDDD

váj mí 2013.06.06. 00:25:35

@adrinka: Nayaps, de ez pusztán hirdetésből nem jön le ... Ha valaki ajánlja, az más, legfeljebb majd leverem az illetőn, ha mégsem fasza ;)
Hm, otthon hirdetnek a pasik is? Itt a ladies meg hasonló más oldalak max. transzokat hirdetnek. A hímprostik nem is tudom, hogy oldják meg végül is .. Mármint nem az utcán állók, ugyebár ...

adrinka 2013.06.06. 00:31:10

ajánlás. bár akkor sem biztos, hogy éppen nekem az lesz a jó.
hirdetésben mindenki azt ír amit akar, a beszámolók pl. annyira igazak, mint ahogy nem, fele mese habbal, a agyon retusált képek, retusálatlannak írva, a retus ordít:))
a biztos, amit tapasztal az ember.
jaja hirdetnek, egyre több:DDDDD

váj mí 2013.06.06. 00:42:37

@adrinka: Én nem nagyon ismertem ezt a hazai oldalt, de a blog kapcsán végigpörgettem, hogy "hallám' mán' ...". Hát tudod, sok a kacsa- és paplanszáj, meg a szilikoncsöcs, igazinak behazudva. Vannak normálisnak tűnő lányok is a fotóik alapján (ne, ne röhögj, egy lányról elmond azért valamit, hogy milyen fotókat jelentet meg magáról..).
De a legszomorúbb az, hogy nagyon kevés a őprofi kép. Leginkább vagy amatőr képek vannak, vagy túlretusált szarok. Mondjuk, ezekkel is szoktam találkozni, amikor egy-egy lány elküldi a jelentkezését a hirdetésünkre. És ezeket is szoktam visszadobni csuklóból, sem a túlretusált izével, sem az amatőrrel nem lehet keresni.És sokan vérig is sértődnek. Pedig csak pár jó fotó kellene róluk, tényleg jó fotóssal, aki nem jár sokat a fotóbolt felé ...

adrinka 2013.06.06. 00:54:49

@váj mí: nem röhögök:))
egy lányról, mivel nem ismered, látsz egy képet, csakis a kép beszél.
túllépve azon, hogy nem vagy pancser, vágod mennyi a retus.
szóval stylus, igényesség a képekről jön le, kinek mi.
néha kellenek amatőr fotók is, mondjuk az is lehet szép, igényes.
nos tudnék Neked mutatni dolgokat,hirdetéseket..mikor a monitoron átjön az áporodott pina szag:D
kacsaszáj, szilikon, kinek mi,trendi, nekem nem innét kezdődik a szép Nő:))

adrinka 2013.06.06. 01:01:30

@WilburSmith: "egy allo farku pasinak mennyi marketing kell? Hirdetes.. csocsos kep aztan folyhat a geci.."

végül is, ha még a krumplit is, csak arrébb ne guruljon típus lehetsz:))

szerintem itt egy qvának sem megy a qrvázásodtól a fejébe a vér:)))

a pont lesz@rom kategória vagy:DDDD

váj mí 2013.06.06. 01:08:37

@adrinka: De röhögsz ;).
Hm, én először fotókon találkozom a lánnyal, amikor jelentkezik a hirdetésre. Ha már a fotói is igénytelenek, egyrészt, akkor nincs miről tovább beszéljünk. Nem, akkor sem, ha különben okésan néz ki a lány. Szánjon rá uszkve 90-110 ezer forintot, hogy összeállítson egy igényes portfóliót. Mert én ugyan nem fogok kínlódni, hogy a szar, amatőr fotói (igen, az amatőr fotók mind szarok, ne tévedjünk) alapján megpróbáljam eladni. Lófaszt, mama!
A másik véglet meg az agyonretusált szoli-barbie. Hát basszus, azzal megint nem igazán van mit kezdenem. Lassan talán otthon is eljut a lányok tudatáig, hogy ez a felfújt gumibaba-ribanc-pornós kinézet már nem vonzó, nem már Hamburgban sem. Úgy kábé még 6-7 éve még lehetett a paplanszájjal valamit kezdeni, de ma már legfeljebb az araboknál Dubajban, bááár.. onnan is hallottam már pletykákat. (De ha változik a trend az araboknál, akkor az index címlapjáról úgyis megtudjátok, mert az lesz a hír a Velveten, hogy a "műsorvezetők" szedetik ki az implantátumaikat... :P)

adrinka 2013.06.06. 01:19:44

@váj mí: csak nevetek:))
azt gondolom a képről nagyjából el lehet dönteni, hogy kb. a gyere basszál szájba, fizess qva vagyok, avagy, qva, aki azon kívül, hogy baszik-dug, mellette szórakoztató,értelmes, igényes, mint társaság megfelel más igényeknek is az adott idővallumban.
a felfújt szilikoncsoda, itt még trendi, nem tudom meddig, akinek ez kell csinálja, vigye.
aki nem ilyen, nem így gondolkozik, és kifejti ezt, arra azt mondják irigy blabla...:))))
nos igen: két zacskóra van mit irigykedni:))))

váj mí 2013.06.06. 01:35:34

@adrinka: Deal ;)
Mna egen .. a kép.... de láttam én már a sok ezer fotó (nem tréfálok, tényleg sok ezer volt, uszkve 7-8 ezer alig pár év alatt) között olyanokat is, hogy ihajjj! És mikor visszakérdeztem, hogy "édeslányom, te ezekkel a fotókkal dolgozol, és még vendéged is van?", akkor jött a sértett válasz, hogy "hát persze": Mna ilyenkor szoktam javasolni, hogy akkor maradjon is ott, ahol a telefonnal készített fotókkal megkeresi a napi vizeszsömlére valót.
El nem tudod képzelni mennyi, akár még jól kinéző lány is mennyire igénytelen, és mennyire nem fektet be a saját reklámozásába. Otthon, valszeg bedumálja valahogy a klienst a szar, szekrény-előtt-félmeztelenül lőtt fotóival. Csak hát itt mások az elvárások, és én nem fogom bedumálni a klienst a szar fotóra.

Ivonn (törölt) 2013.06.06. 09:37:26

@váj mí: én is azt szeretném, ha máshogy vélekedne mind a közvélemény, mind a hatalmon levők, de az még elég sokáig nem fog megtörténni, addig viszont hagyjuk, hogy szabályozások azért ne szülessenek meg, mert a többség vagy úgy akar tenni, mintha nem lenne probléma, vagy azt látja megoldásnak, hogy az egészet betiltsák. Addig viszont ott egy csomó szexmunkás, akinek élhetetlenné teszik a helyzetét - most elsősorban az utcaiakra gondolok, a lakásosokat nem nagyon cseszegetik.

Egyébként a képekkel kapcsolatban: nekem tényleg elég pocsékok a képeim, talán 3 jó van közöttük, és engem is frusztrál a dolog, viszont nem dolgozom annyit, meg annyi ideig, hogy megérje egy csomót fizetni jobb fotókért. Viszont folyamatosan keresnek, és általában aki megkeres, visszajárós lesz, ami ugye már nem a fotókon múlik. Szóval én lényegesen kevesebb jelentőséget tulajdonítok a fotóknak, saját tapasztalat alapján.

Szóval nem biztos, hogy az a lány hazudik, aki azt mondja, hogy rosszabb fotókkal is keresték:)

érettférfi 2013.06.06. 10:26:25

@váj mí: Na, ehhez a fotós témához egy kis saját tapasztalat.
A magam részéről három kategóriát különböztetek meg:
-Full amatőr fotó, de ezen belül is van két alkategória. 1. Szar, szemcsés minőségben, többnyire gyenge pózokban, beállításokban készült fotó, egy szemmel láthatóan redvás lakásban. Felejtős. 2. Elfogadható minőségben, az amatőrség mellett a lehetőségből a legtöbbet kihozó képek, esetleg többféle szexi ruhában és pózban, egy átlag panellakásban.
-Félprofi fotó. Jó megvilágítással, láthatóan instruált pózokban, igényes helyszínen, amely azonban nem a tetthelyen készült, enyhe retussal.
-Netről levett kép, amelyről ordít, hogy profi fotós készítette, profi megvilágítással, retusálással, többnyire ugyan abban a környezetben készült sorozatképekkel.
Furcsa módon, nekem az 1/2 kategória jön be, mert, az elsőről nem kell beszélnem, miért nem. A 2. kategóriát (mivel nem olcsó) a szakmában már 5-10-15 éve dolgozó hölgyek csináltatják magukról, viszont ők már ennyi idő alatt kellően belefásultak a munkába ahhoz, hogy ne azt kapjam tőlük amit szeretnék. A rutin megöli számomra ezt a kategóriát.
A 3. kategória megint egyértelmű. Ha már az indításnál megpróbál átbaszni, mit várhatok a helyszínen? Egyszer-kétszer ráfutottam ilyenre, azóta bottal se...
Viszont az 1/2 kategória számomra azt jelenti, hogy viszonylag új a hölgy a piacon, ugyan nincs pénze mindjárt egy profi portfóliót csináltatni, viszont igyekszik az amatőrséget igényesen tálalni, és ez az együttlétben is visszaköszön.
De lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve. :)

Mielőtt nekem estek, tudom, hogy a fenti (a saját magam részére összeállított) kategorizálásból vannak minden irányba kivételek, az átlagot írtam le.
A másik, az viszont 90%-ban tuti biztos, hogy a helyszínen a fotóhoz képest egy, uszkve két kategóriával gyengébb kinézetű hölgy vár a valóságban, de ezt számításba veszem.

WilburSmith 2013.06.06. 10:48:14

@érettférfi:

Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül. A profi portfólióban van a legnagyobb csalódás mindig. Hiába nincs agyon photoshopolva, de a megvilágítás, a póz sokszor sokkal elonyösebben mutatják be a csajt, mint amilyen valójában. Aztán mikor ajtót nyit kevesebb sminkben, nem jó megvilágításban, nem "jelmezben", nem belott firzurával, legszívesebben fordulnék is vissza az ajtóban.

Az amator fotó adja vissza legtöbbször amit kapsz. A fényképen nem azt akarjuk látni, hogy 50 kiló húsból, 10 kiló lisztbol mi a legjobb amit ki lehet hozni, hanem a valóságot, amit kapunk, amit és amilyen formában fogyaszthatjuk a hétköznapokban.

mrbateman 2013.06.06. 11:01:57

@váj mí: Tudod olyan ez, hogy a saját árnyékát senki nem tudja túllépni...az egyik képtelen felfogni, hogy a jó és profi fotó kell és megragad a 12e/óránál, holott kereshetne 25/órát is...a másik meg büntetőjogilag a halál faszán lavírozik, ennek ellenére nem konzultál legalább egyszer egy büntetős jogásszal, aki elmondaná neki, hogy a jognak nemcsak területi, hanem személyi hatálya is van, vagyis ha az ágazathoz szokásosan kapcsolódó tényállásokat külföldön követjük el - bár kisebb odds-al, ha viszont igen akkor nagyobb szankcióval - úgy megbasznak szárazon, h. kettéáll a füled.

No offense...csak úgy általánosságban.

mrbateman 2013.06.06. 11:05:32

@mrbateman:
helyesen: "attól még" úgy megbasznak szárazon, h. kettéáll

kivimadár 2013.06.06. 12:50:41

@rpflora: "Ergo: lehet, hogy tényleg nem vagyok annyira okos és intelligens, de abban a közegben, ahol mozgok, ahol dolgozom és amit csinálok, ott igen. Nem? :)" Igen. :)
Végigolvasva a blogot kizárólag arra volnék kíváncsi, hogy egy ilyen intelligens kéjhölgy vajon milyen kocsit hajthat (gyártó ország is elég, márkanév bónusz)? Egy intelligens autószerelő. ;)

váj mí 2013.06.06. 13:25:14

@Ivonn: Mna, igen, abban egyetértünk, hogy ki kellene fehéríteni. A lakásos lányokra meg akkor rúgják rá az ajtót, ha valaki felnyomja őket. Dolgozott itt olyan lány is, akinek otthon két lakása volt, de felnyomták a rendőrségnél.

A fotók meg. Ha csak alkalmanként dolgozol, és otthon van kliens az amatőr képékre is, akkor tényleg felesleges befektetni egy portfólióba. Mna, és persze a fotók csak becsalogatják a vendéget, a szolgáltatás teszi visszajáróvá.

váj mí 2013.06.06. 13:30:17

@érettférfi: Hm, ki vagyok én, hogy beleszóljak a kategóriáidba? ;).
Ha otthon megy az amatőr kép is, akkor oké. A bajok ott szoktak kezdődni, amikor egy-egy lány külföldre jelentkezik. Profi fotó nélkül nincs esély. Akkor sem éri meg neki, ha heti terminekre menne, önállóan mert a te 1-2 kategóriád nem igazán keresne. Persze, profi fotó alatt nem igazán az agyonretusált, 10 évet fiatalító és 15 kilót lefaragó fotókat értem, mert azokból ismét csak pofára esés lesz.

váj mí 2013.06.06. 14:09:28

@WilburSmith: Attól a lánytól fordulj is ki, aki annyira igénytelen, hogy a munkájában nem fordít figyelmet a sminkre (naponta többször korrigálni), az öltözködésére, a hajára (akár minden nap mosni), mert annak a szolgáltatása sem valami eget verő.
Mindettől függetlenül a szemcsés, oldalról fénybeverős, bemozdulós, rossz minőségű amatőr fotók is ugyanilyen igénytelenségről árulkodnak.

érettférfi 2013.06.06. 14:38:53

@váj mí: Nyugodtan szóljál bele, azért írtam. :)
De úgy látom, nagyon más világban élsz. És tényleg! Németországban.
Mint tudjuk, a németek precíz emberek, és nyilván az elvárásaik is mások.
Nincs tapasztalatom, de az írásodból úgy veszem ki, hogy egy bordélyban dolgozol, aminek van tulajdonosa, valami madame is, aki felügyeli a lányokat. És a lányok kvázi alkalmazottak, akiknek illik kipihenten, józanul, a ház szabályait betartva megjelenni a munkahelyükön. :) Ha kócosak, ápolatlanok, stb. akkor meg rövid úton ki vannak b...va.
Itt meg magyar viszonyokról beszélgetünk, ahol a lányok a maguk urai (mingyá gyön, hogy de a strigók meg mittomén).
De az érdekelne, vannak kint lakáson maguknak dolgozó lányok? Vagy az a luxus kategória?

váj mí 2013.06.06. 15:05:27

@érettférfi: Ahham, ott.
A "felügyelő" én vagyok, meg a váltótársaim. Tulaj természetesen van, övé a ház, ő intézi a hatóságokkal az intézni valókat, mi, recepciósok a lányokkal kapcsolatos ügyeket intézzük a hirdetéstől kezdve a telefonáláson keresztül a vendégek fogadásáig. Az meg hogy valaki munkára készen, minden tekintetben, jelenjen meg a munkahelyén alap elvárás szerintem, minden területen. A drogok tilosak, az alkohol alkalmanként mehet, cigizni nem lehet a házban, senkinek, vendégnek sem. Van viszont hátsó terasz, ott lehet.
Természetesen vannak lakáson dolgozó lányok, akik heti-kétheti terminekre bérlik az adott apartmant, és ők intézik maguknak az üzletet. A tulajnak is van két kiadó apartmanja, olyan lányoknak, akik beszélnek olyan jól németül, hogy maguknak intézhessék az ügyeket. Különben az itt dolgozó lányok is a maguk urai. A ház 10-től éjjel 1-ig van nyitva, de a lányok határozzák meg, hogy mettől-meddig dolgoznak. Teszem azt 10-től este 8-ig, 10-ig, vagy 12-től éjfélig, és így tovább. Nincs értelme arra "kényszeríteni" egy lányt, hogy már nyitáskor ott legyen, ha ő éppen a bagoly típus.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.06. 18:09:47

@váj mí:
Én még nem voltam külföldön, de jó pár barátnőm, ismerősöm már igen. Gondoltam már rá, hogy kicsit kilátogatok, de még nem szántam rá magam.
Elképzelhető, hogy majd idővel írok neked személyes üzenetet ezzel kapcsolatban, hátha tudsz valami jó helyet :P :)

váj mí 2013.06.06. 18:57:59

@rpflora: Nyugodtan.
Ha tudsz valamennyire németül, az önálló apartmant ajánlom, pláne, hogy ha egyedül dolgozol, nem biztos, hogy tetszeni fog egy több lányos ház, recissel.

skirm 2013.06.07. 10:07:12

Csókolom, mikor tetszik új posztot írni ? :)

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.06.11. 13:58:03

@WilburSmith:

"Ez kicsit ellent mond annak, amit Flóra írt, mivel o azt állítja, hogy a lányok teljesen önmaguk vannak és semmilyen kapcsolatunk nincsen, még védelem sem szükséges."

Akkor viszont okafogyott az ő esetükben az, hogy a stricik biznisze, amit te állítasz.

A helyzet az, hogy a világ nem ilyen egyszerű, feltételezhetjük, hogy mindkettő is van, bordélyház legalizáció esetén is lennének illegális futtatók, de nyilván nem mindegy milyen arányban.

Egyébként ki az a ti?

Lacy27 2013.06.24. 15:17:46

Hú. Most tényleg az a téma mi a megalázóbb? Kapálózz bébi. Egyszer még kikerülhetsz a szarból...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.24. 22:30:35

@Lacy27: Nem is értem, hogy miről beszélsz, de oké :D Gondolom a "szokásos" emberke vagy, aki a blogoknál okoskodik és osztja az észt :) Ennek örülök, mert a célom az, hogy megosszanak a vélemények :)

Lacy27 2013.06.25. 22:27:41

@rpflora: Elég szokásos vagyok. :)
De nem is fontos. Épp volt időm írogatni. Mellesleg te is osztod az észt és hidd el normál esetben pont egy ribi véleménye nem érdekel, de néha szeretek olvasgatni. Csak vicces, hogy abba kapaszkodsz ki a szakadtabb ribi nálad. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.26. 00:21:00

@Lacy27: Egyértelmű. Osztom az észt, mert arról beszélek, amihez értek, amiben benne vagyok. Ezért nem a repülőgép-szerelésről szól a blog. :)
Az, hogy ki mibe kapaszkodik - szerinted - az már más kérdés. Te is "lenézed" a munkahelyeden azokat, akik ugyanazt csinálják, mint te, ugyanannyit keresnek, de butábbak nálad és nem érted a miértet; miért kap ugyanannyi fizetést, miért kap ugyanakkora elismerést, holott TUDOD, hogy nálad rosszabbak, rosszabbul teljesítenek.
Ez olyan fira dolog? Mindennapokban is előfordul, bárhol, bárkinél, bármilyen beosztásban.

Lacy27 2013.06.26. 10:38:55

@rpflora: Amihez értesz? :) Dugni bárki tud. És épp ez az. Ehhez nem tudás kell, hanem gyomor. De ok. Legyél profi. De azért, mert pénzt kérsz érte, még nem leszel jó. Teszt elmarad.
De én nem nézek le valakit, mert buta. Ez egy adottság, mint a szépség. Kicsit lehet fejleszteni, de az van, amit a természet adott. A munka egy összetett dolog. Senkit nem nézek le a képességei miatt, de a lustaság pl. idegesít. Én alapból nagyon lusta vagyok, de nem a munkámban. Tessék tisztességes munkát végezni. Buta kurva, okos kurva. Nem mindegy? Szopjon, basszon, ahogy kell. Minden más felesleges. Tudom milyen nehéz lehet mindenkivel csinálni, de pont ezért könnyű is, mert, ha megvan a gyomrod hozzá, akkor a legkönnyebb meló. Nem véletlen, hogy ekkora a konkurencia. A minőséget meg a vevő dönti el. Az a jó, amit ő annak mond, nem az amit te. Valakinek ez kell, különben éhen halna...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.26. 12:21:38

@Lacy27: Nem értek egyet. Ez igenis úgymond egy szakma. Jó, persze, nincs iskolához kötve, nem tanítják és nem adnak róla papírt :), de igenis van különbség kurva és kurva között. Nem csak a kinézet a lényeg, bár első körben, kiválasztásnál ez az első a vendégnek, de sok olyan emberke van, akik nem feltétlenül a szilikoncicis lányokhoz járnak vissza. Ez színészi játék; elhitetés a vendéggel, hogy ő milyen jó, ügyes és mi élvezzük - ezt pedig minden lány másképp játssza el. Valaki hitelesen, valaki bénán. És még arról nem is beszéltem, hogy a vendégek nagy része szeret kicsit beszélgetni is, tehát örülnek, ha a lánynak van esze is és nem csak igennel és nemmel reagál az adott témához, amit felhoz a vendég.
Miért akarod te eldönteni, amikor férfi vagy - és eleve a nőket sem fogod soha megérteni, nemhogy a kurvákat -, hogy ez könnyű meló és egyszerű?
Én pont az olyanok miatt, mint te írom ezt a blogot, de mindig akadnak olyanok (mint te), akik még így sem fogják fel, de szerencsére ez a kommentelők között kb 1%.
Ahogy User123-nak is írtam: nem is értem, hogy mi a konkrét bajuk a minket utálókkal. Az, hogy azt csinálunk, amit akarunk, mi osztjuk be az időnket és az átlag bér többszörösét keressük és a magunk urai vagyunk; akkor kelünk és akkor fekszünk, amikor akarunk, mert nem kell időre beérnünk, nincs aki cseszegessen, megvehetünk sok mindent, nyaralhatunk és a legtöbbünk valóban elbulizza a pénzt, de egy kis %, mint pl én félrerakja, hogy saját vállalkozást nyithasson.
Oké, nem fizetünk adót, ez az egyetlen egy negatívum a munkánkban, de ez már a kedves politikusoknak köszönhető, mert nincs is rá lehetőségünk. Nézz utána a törvénynek nyugodtan. Ezen kívül senkinek sem ártunk, nem kényszerítünk senkit, hogy eljöjjön hozzánk, nem bántjuk, sőt, örömet okozunk.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.26. 12:27:12

@Lacy27: Helyesbítés: abban igazad van, hogy gyomor IS kell hozzá. Enélkül nyilván nem megy a meló senkinek sem, hiába kereshet sokat, nem fogja ezt csinálni, ha nincs gyomra hozzá.
A hétköznapi, "tisztességes" helyen dolgozók is utálják a munkájukat... egész kis % dolgozza azt, amit szeret is csinálni, tehát a munkája egyben a hobbija is.
A sokdiplomás, ha nem talál munkát, inkább éhenhal, minthogy elmenjen takarítani... csak egy kis részüknek van "gyomra" hozzá, hogy félrerakja büszkeségét és elmenjen takarítani.

Lacy27 2013.06.26. 15:15:06

@rpflora: Blabla. Hű de bonyolult vagy. :) Nem értelek. Büszke ribi. Éljen. Megváltoztattad az életem
süti beállítások módosítása