Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Innen üzenem (feleslegesen...)

2013.05.01. 22:29

szerző: rpflora

Lehet, hogy rossz napom van (pedig nem menstruálok), de innen üzenem a vagizós vendégeimnek, hogy nemááár, és rohadtul idegesít a nagyzolásuk!

Nem, rohadtul nem érdekel, hogy melyik üzletben vásároltál! Se a márkaneve és az sem, hogy mennyit költöttél, és azt sem kell kiemelni, hogy mennyire drága volt.

Nem, nem érdekel a kocsid márkája és ára! Vagy az, hogy milyet akarsz venni és mennyiért.

Nem, nem érdekel a ruhád, és az sem, hogy mikor, hol, MENNYIÉRT, MILYEN MÁRKÁJÚT VETTÉL!.Légy ápolt, igényes; felőlem lehet Armani, de lehet turis is. Lényeg, hogy jól nézzen ki, divatos legyen és igényes. Nem kell vagánykodni a márkájával és árával!

Az sem érdekel, hogy a whisky, amit iszol, azt Texasban érlelik 1814 óta és csak 4 üveg van belőle a világon. Najó, ez érdekes infó, visszavonom, de csak ha nem nagyzolás miatt írod.

Nem, nem érdekel, hogy milyen kocsit akarsz venni, mennyit ér a lakásod és te ettől mennyire király vagy.

El kell, hogy szomorítsalak, de sajnos nem hogy nem vagy király, hanem gáz vagy. Tényleg. Ez szánalmas.

Miért?

Azért, mert aki csak erről tud beszélni és rendszeresen felhozza ezeket, annak lehet, hogy sok pénze van, de egyébként üres az élete és nem történik vele semmi. Egyszerű logika. Mint a munkamániás: ő is csak a munkáról tud beszélni, másról nem. Neked pénzed van, ezért csak arról tudsz beszélni, csak "az történik veled", más nem.
Továbbá:
ismerhetnél engem, hogy mindezeket magasról. Ami nem jelenti azt, hogy nem kell elmondani, megmutatni ezeket, de ha már folyamatos; sorozatosan meg kell írnod/el kell mondanod ezeket... az már szánalmas. Az a legjobb, hogy pedig te ismersz, tudod, hogy rohadtul nem érdekel - és nem irigységből, mert x részét én is megvehetem/megtehetem.
Egyszerűen zavaró, hogy te, aki ismersz, úgy tűnik, hogy ezzel akarsz bevágódni, ami a ZS kategóriás, buta lányoknál működik is, de nálam nem. ÉS TUDHATNÁD, de nem tudod. És ez is idegesítő, hogy előadod, hogy ismersz, de közben mégsem.

Nem, nem attól leszel férfi és a normális nők bálványa, mert egyfolytában fitogtatod a pénzed és a márkáid. Ezek csak azt mutatják, hogy valami nincs rendben veled fejben; kisebbségi komplexusod van és ebbe a tárgyiasított, pénzesített, márkásított dologba menekülsz, mert csak ennyit tudsz felmutatni. Utána meg engem fárasztasz a ruhád, laptopod, nyakláncod, ékszered, stb márkájával és árával FOLYAMATOSAN, úgy, mintha csak úgy megemlítenéd, amolyan lényegtelen infóként 2 mondat közé beékelve, de mindketten tudjuk, hogy mit vársz ettől és mire megy ki a játék.


Hol vannak a FÉRFIAK a mai világban?! 

És te ismersz engem és te vagy oda értem? :) Vicces :)

Címkék: laptop autó ruha férfiak pénz gáz szánalmas márka armani szanalmas ismersz vagizás ismered nagyzolás vendégem faroknövelés

70 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr55260578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fekete Sámuel 2013.05.01. 23:10:13

Ha ezt valóvilágbeli pasikról írod: ki kell ábrándítsalak, de ezt azért csinálják, mert nektek, valóvilágbeli nőknek ez az, ami nagyon bejön... lehet, hogy neked nem (megjegyzem: mindőtök azt mondja, hogy neki nem), de ez esetben Te kivétel vagy... és ha kivétel vagy, akkor ez nyilván nem független a ténytől, hogy jóval többet keresel a legtöbb - pasi - vendégednél (amire viszont nagyon rá is szolgálsz).

Ha a vendégeidről írod, akkor meg igazad van... meglep, milyen seggek tudnak lenni egyes pasik :-) Prostinak nagyzolni, virágot vinni, kinyalni, örülni a nagy orgazmusának, élvezni, hogy ki tudtad elégíteni :-) Minderről lelkendezve értekezni a beszamolok.com-on és közben úgy hinni, hogy naaaagyon menő fickók vagyunk :-)

Az eszem megáll :-)

Ez a nagyzolósdi szerintem szervesen illik ebbe a képbe :-)

Fekete Sámuel 2013.05.01. 23:12:51

Szerintem a prostidat úgy kell kezelni, mint a fodrászodat.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.01. 23:16:27

1: való életben kinevetem az ilyen pasikat.
2: munkánál meg elviselem és ebben a postban nyilvánul meg a "düh", amit itt legalább ki tudok adni magamból :)
Ebből rájöhettél, hogy vendégről/vendégekről van szó. Nem egy ilyen van.....

Fekete Sámuel 2013.05.01. 23:44:54

Bár ez nem jó hasonlat, mivel a prosti egy pasinak sokkal fontosabb. Inkább azt mondanám, hogy úgy kell kezelni, mint az ügyvédedet. :-)

Fekete Sámuel 2013.05.01. 23:50:14

@rpflora: De hát nevethetnél is rajtuk... nem valószínű, hogy a nagyzoló pasik is többet keresnének nálad (már ha a másfélmilliós megjegyzésed egyik korábbi bejegyzésedből igaz). Egyébként amikre hivatkoznak, azokat egy piperkőc, akiknek ez fontos (és így nem pl. lakásra gyűjtenek), nagyjából 3-400 nettótól már meg tudja venni, annyit meg azért elég sokan megkeresnek otthon is.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.02. 10:39:49

@Juhász Jácint: Nemnem, nem nevetek rajtuk, mert az a 2-3 ilyen vendégem, akik ilyenek, fogalmazzunk úgy, hogy ha eltűnnének, mert megsértem őket, akkor nehéz lenne pótolni. Rendszeresen járnak, sok időre, sok pénzt hagynak itt, tehát se emberileg, se üzletileg nem tehetem meg, hogy megnevelem őket - legalábbis szemtől-szemben :)
De azért dühít, hogy nem tehetem ezt meg és az is, hogy ezek szerint nem olvassák a blogomat. Ki fogok találni valamit, hogy még több emberhez jusson el a blogom...talán még nyereményjátékot is szervezek azok között, akik bizonyítani tudják, hogy terjesztik a blogom :) Még kitalálom, hogy legyen :)

Csii 2013.05.02. 20:33:46

Rettentő élete lehet egy prostinak, aki nem szereti a nagyzolós figurákat. Nem szereti a görbe péniszeket se, meg a megjátszós embereket, rettentő lehet neki.
Őszintén szánom.

Jó Mercutio halott 2013.05.02. 22:12:26

Helo bateman, te itt is kavarsz, baszod? :-) (cimlaponvolt cimlaponvolt...!!!:-) )

Fekete Sámuel 2013.05.02. 23:22:55

@Csii: Nagyon negatív vagy. Ugorj el egy csajhoz a beszamolok.com-on, meg fogsz tőle nyugodni. Szegény ember.

Fekete Sámuel 2013.05.02. 23:53:24

@rpflora: Általában exponenciálisan ugrik meg a látogatottság. Ha látod, hogy minden héten/hónapban kétszer annyian vannak, mint az előzőben, az jó jel, akkor azt kell szakadatlanul tovább csinálni, és rövidesen te leszel az Istenkirálynő.

Egyébként az is lehet, hogy rövidesen bánni fogod, hogy ennyi jó vendéget kihagytál :-) Bár teljesen megértelek...

Golddigger 2013.05.03. 02:10:06

Gondolom a kvak se azert csinaljak, h a penzt elrejtsek egy foldalatti goblinbarlangban, aki vadizik a penzevel azok attol erzik jol magukat ezert is jarnak "kibeszelni h mitol dagad a majuk"
Mindenhol versenges van. Eleg sok kvt ismerek en is aki nem tud kijonni havi700k nettobol ok meg pont azert panaszkodnak, h milyen keves jon be.
Amugy velem beszelgethetnel a sivatagi homokszemcsek gorgesi sebessegerol is biztos ugyanolyan hasznos tema mint a penzvadizas. Ezenfelul meg ha normalisan akar vki kommunikalni az van h ki hazudik jobban. Talan egy no volt tenyleg oszinte gondolom mert ket hetes kezdo volt azert az is. Igazabol szivesen olvasnam mik azok a temak amikre tenyleg lehet beszelni. Trashtalk pl nalam nem meno, uh kenyszerbol en is jol elbeszelgetek veluk azonfelul h vegtelen ideig tudok beszelni eleg sok temaban.
Aluliskolazottsag is erezheto a szakmaban
Kozepkoruaknal meg h epp iparkodnak tanulni vmi nagyon jol fizeto szakmat mert hamarosan valtani akarnak
Es az eletszinvonal nehezen csokkentheto

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.03. 09:18:38

@Csii: Nem értelek még mindig. Miért baj, ha nem szeretem a vagizós embereket és a lányok 99%-a a görbe kukit sem? Komolyan nem értelek, hogy ez miért baj? :) Fura vagy...valami baj lehet. Tudom, tudom, velem is, hiszen kurva vagyok :) De én legalább tudom magamról. Neked mi a bajod egyébként? Viccen kívül elmesélheted, meghallgatlak és nem foglak lenézni.
@Golddigger:
nagyon sok mindenről lehet beszélgetni. És nem feltétlenül általános témákról. Azért, ha valaki hosszabb ideje jár hozzám, nagyjából ismerjük már egymást, így könnyebb beszélgetni is. Rákérdezni, mi történt vele, mi a helyzet a gyerekeivel, családjával, stb.
Mint mondtam, nem az a baj, ha valaki elmondja, hogy vett egy Armani pólót, hanem az, ha minden levelében, smsében úgymond elrejti ezt a vagizást és folyamatosan kényszert érez, hogy nagyzoljon. És mindezt úgy, hogy kicsit ő is sejti, hogy ez gáz, ezért igyekszik 2 általános mondat közé elrejteni az infót, de azért vmennyire legyen feltűnő is.
És ha kérdezek valamit, akkor mindig csak erről tud beszélni, mindig kiemeli a márkáját, az árát, stb.
Ez a baj. Ha én veszek valamit, akkor én is elmondom a bnőimnek, hogy nah, ez xy márka és csinos.
De, ha megyünk bulizni, akkor nem hívom fel őket, hogy ÉN MOST épp az Armani szoknyámat veszem fel, jó? :D
Érzed a különbséget és érted, hogy mire gondolok?

Aluliskolázottság valóban érezhető a szakmában. De valljuk be, a prosti lányok több, mint 90%-a valóban nem egy okos és tanult ember - ezért is csinálja ezt. Kivételek viszont mindig vannak és talán ez már a bemutatkozásoknál is látszódik. Mondjuk becsapós lehet, mert sok esetben nem ők írják a bemutatkozásukat.

mrbateman 2013.05.03. 13:04:29

@Jó Mercutio halott: Te mindenhova követsz?:-))
Az a helyzet, h. mindenhol ott vagyok, ahol pina van. Lehet ezért találkozunk!

egyébként ez egy jó blog, jó és újszerű a nézőpont ée elég intelligens a bloggerina, tényleg frankó lenne, csak lehetne aktívabb és egy-két címlap sem ártana.

Az a helyzet Flórácska drága, hogy kevés az olyan frappáns, szellemes és elragadó férfi - gondolok itt elsősorban magamra, mint ritka és unikális kivétel - aki a halál unalmas sablonok és elcsépelt panelek mellőzésével tudja irányítani a ffi-nő kommunikációt és egyszersmind könnyeden szórakoztatni a kisasszonyokat. Namármost, aki bár erre nem képes ám a pinát mégis szereti kénytelen olyan témákat kényszeresen futtatni, melyekről azt hiszi, hogy a nők azt keresik (és ez egyébként sokszor helyes észrevétel lenne) és szeretik egy férfiben. Vagyis túlságosan az anyagiak körül forog a beszélgetés, melynek lehet az a vélelem is a háttere, hogy ugyan egy fizetős kapcsolatban mi mással lehetne elkápráztatni a hölgyet, ha nem a pénzzel.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.03. 13:26:45

@mrbateman: Igyekszem aktívabb lenni, de hát ugye a munka... :) Vendégek, levelezés, telefonálás, smsezés, emailezés, facebookozás, családozás, barátnőzés... és mellette blogolás. Még így is elég ügyesen osztom be az időmet :P ;)

Igazad van, hiszen alapesetben ebben az anyagias kapcsolatban, ahol találkozunk, vajon milyen téma lenne az ideális, mint a pénzzel kapcsolatos. Mint írtam, nem is lenne baj, ha nem esne át a ló túloldalára az illető. Nem azt mondtam, hogy ne mondja el, hol, mit vett... talán még az is belefér, hogy mennyiért (de szerintem felesleges), hanem, hogy ezzel folyamatosan vagánykodik néhány vendég.
És talán az dühít a legjobban, hogy ezen vendégekkel "bensőségesebb" a kapcsolat, mert régóta járnak hozzám, beszélgettünk is rengeteget... "ismernek", tudniuk kellene (és mindig hangoztatják, hogy már ismernek engem), hogy engem ez nem érdekel. Sőt, kifejezetten zavar.
Tehát végül is az értetlenség zavar nagyrészt és a "miért"; az emberi hülyeség.
Ha tudod, hogy egy lány szereti a rózsát, akkor nem halmozod el gerberával, amire ráadásul allergiás is :)

Jó Mercutio halott 2013.05.03. 16:48:38

@mrbateman: Mirol beszelsz? A vizugybe is te kotnyeleskedtel bele. Mondjuk igaz, ott nem volt pina. En se ertem mifaszt kerestem ott, talan csak megvakargattam a diszno hatat, olyan tunderin rofogott a moslekban. :-) Naviszonlatas, ugy sejtem, meg talalkozunk.

Csii 2013.05.04. 13:15:47

@rpflora:
"Neked mi a bajod egyébként? Viccen kívül elmesélheted, meghallgatlak és nem foglak lenézni."

Nekem nincs bajom. Nem engem dugnak meg huszan csúnya görbe pénisszel, csúnya, vagizós srácok, te szegény.
Én ide azért járok, hogy lássam, hogy vergődsz a többi kis féreggel együtt.
És kellemes dolog olvasni, hogy néha megdöglik közületek egy-egy.
Mostanság sok a frusztrált ember az utcákon és a vendégek között is.
Így nagyon az esélye, hogy izgalmasabb lesz olvasni ezt a blogot is, szurkoljunk együtt a jó szórakozásért :)

Csii 2013.05.04. 13:16:21

Bocsánat, nagyOBB

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.04. 14:21:49

Gondolom meghaltak a szüleid, vagy hamarosan meg fognak; vagy esetleg apukád szexuálisan molesztált téged? Sajnálom a dolgot, hogy nem tudod feldolgozni és ez is közrejátszik a nyomorodban, amit megmutatsz felénk.
Biztos sikeres leszel az életben; szerető családod van most is, sok ember kedvel, stb. Ha nem így van, azt is sajnálom.

Csii 2013.05.05. 00:25:02

@rpflora: Engem több ember kedvel, mint téged és nem azért, mert nem mondom meg az emberek szemébe, hogy rossz volt pénzt kapni, hogy kevésbé jó fej és görbe péniszű frusztrált srácok dugnak. Tudod?

Én nem építek álomvilágot, ahogy te... legálisnak tekintett adózatlan tízezrekkel naponta, a vendégeid háta mögött kitett sértődött hangú posztoddal, amiben elsírod, milyen szörnyű, hogy görbe pénisszel dugnak meg.

Amikor fizetnek a srácok, akkor nyilván nem mutogatod nekik a görbe és körülmetélt péniszes fotót. Csak várod, hogy elmenjenek és elmerengj azon, hogy mire költsd a megkapott bankókat.

Tényleg, mire költheti egy ilyen nyomorult, mint te?
Gomba elleni szerre.... kenőcsre, tablettákra, meg valami búfelejtőre.
Ami elfeledteti veled, hogy mennyire undorodnak tőled a vendégeid, mert nyilván érzik, hogy egy hazug, sunyi alak vagy.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 09:36:26

@Csii:
:D Eddig ez volt a "legértékesebb" mondatod. Szerencsére pont nem olyan vagyok, amikre gondolsz :)

Fekete Sámuel 2013.05.06. 01:04:28

@Csii: Igazából nem értelek. Nem értem, hogy mi a fene bajod van Flórával. Nem értem, hogy ha már bajod van vele, akkor mi a francot keresel itt.

Az, hogy egy utolsó férgesszájú senki vagy, akinek a nyilvánvaló célja az, hogy Flórát cseszegesse, idegelje, elszomorítsa... az számomra nyilvánvaló volt az első hozzászólásodtól fogva. De az, hogy mindezt miért csinálod, és hogy mi a bajod vele valójában, az nekem rejtély.

Fekete Sámuel 2013.05.06. 01:11:49

@rpflora: Bocs, hogy beleugatok. Az van, hogy én akkor már interneten kommunikáló programokat írtam, amikor Te még nem tudtad, hogy mi az a szex. Van némi tapasztalatom az emberek viselkedésével kapcsolatban.

Csi-vel kapcsolatban az a meglátásom, hogy valamiért nagyon utál téged, de nem azért, amit mond, ami egy butaság. Hiszen pont, hogy nem építesz légvárakat, hanem a valóságot mondod, amit más prostik sohasem tesznek meg. Csi utál téged, enesztelhetetlenül gyűlöl téged, de azt, hogy valójában miért, azt nem mondja meg. És nem is fogja. És ezt én sem tudom kitalálni.

A célja az, hogy kikészítsen: ezáltal pedig vagy az, hogy a lehető legtöbb fájdalmat okozza neked, vagy az, hogy megszüntesd a blogot, ezt sem tudom.

Semmit sem tudsz csinálni vele. Leállni nem fog, bár elképzelhető, hogy megunja. Az elképzelhető, hogy visszábbvesz - de mindig csak annyira, hogy még éppenhogy ne tiltsad le.

Ha ki tudod tiltani, akkor szerintem ne totojázz, mert semmi más nem fog működni. Ne hagyd, hogy elvegye a jókedvedet és a motivációdat, ez a lényeg.

Vele kapcsolatban meg az, hogy valamiért utál, de nem azért, amit mond, hanem valami másért, amit nem mond meg. És hogy addig fog cseszegetni, amíg le nem tiltod te magad.

Golddigger 2013.05.06. 03:24:10

@rpflora:
Koszi tokeletes valasz volt
En is ilyesmire gondoltam:)

Jó Mercutio halott 2013.05.06. 11:18:34

Csiinek lefele gorbul a fasza. Nem tudom mit lehet ezen nem erteni.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.06. 11:42:59

@Jó Mercutio halott: Amivel nem is lenne baj, csak ne itt élje ki az ezzel járó frusztrációját :) No, de úgy látom, hogy eltűnt. Eddigi hozzászólásait nem törlöm, hogy mindenki lássa, milyen emberek vannak közöttünk, de ha ismét belekezd, akkor tiltom.
Akik pedig normálisak velem és átlátják, hogy mit miért írok, azoknak meg puszi a hasukra :P :)

Jó Mercutio halott 2013.05.06. 12:50:35

@rpflora: hol elje ki, ha nem itt, hiszen te okoztad. Eddig csak a korulmeteltsege miatti haragjaval kellett kuzdenie, teljesen ertheto, hogy vért es halált kiván, hisz most szembesult azzal, hogy egesz fasza, ugy ahogy van, egy nagy csodtomeg. A fasz ugyanis fontos dolog, egy ferfi tekintetben definicios tenyezo sajat maga es a noi nem szamara is. Csiitol a noi nem egy kurva kepeben az onkepet, azaz sajat magat rabolta el, o most nem is letezik, ne csodalkozz, ha a halalodon keresztul vagyja visszakapni onmagat. O a megvaltot latja benned. Erezd magad megtisztelve, azt ajanlom.

mrbateman 2013.05.06. 13:25:32

@Jó Mercutio halott: tudományosan teljesen megalapozottnak tűnik.
Lacikám ne menjé má haza, igyunk má még egy unikomot!

Jó Mercutio halott 2013.05.06. 15:21:04

@mrbateman: az unikomos poent kurvara nem ertem, de utalom is, mert egyreszt edes, masreszt multkor is egy oraig takaritottam kardanboxot amire egy atlagnal budosebb hanyas formajaban telepedett. Majdnem bőrkarpitot irtam, de aztan rajottem, hogy ehhez a poszthoz az nem lenne taktikus, ugyhogy kardanboxszal oldottam meg.

mrbateman 2013.05.06. 15:47:35

@Jó Mercutio halott: (nem is volt értelme) imádom a szar vicceimet magyarázgatni...arra próbáltam utalni, hogy kocsmafilozófikus jellegű volt Csii blogtárs jellemzése, tudod olyan amikor pszichológussá sörözi magát az ember.
Remélem nem valami fillérbaszó dízel van bebő...kardánboxozva, hanem valami fullos benzines hetes bajor, az ember adja meg a módját az V.kerben való forgolódásnak is.
Neked erre hogyhogy nincs embered, aki a tinipuncik hányását kitakarítsa vsaárnap délelőtt, hogy tiszta vassal tudj kikanyarodni a teremgarázsból megyen a Szécheényibe áztatni felé?!

Az unikum meg egy mocskos cionista métely, már az említésére is beleremeg a gyomrom.

Jó Mercutio halott 2013.05.06. 20:08:59

@mrbateman: te ne gecizz velem, hallod! En tisztelem a noket annyira, hogy orommel es szeretettel takaritom a hanyasukat arra a nyilvanvalo tenyre gondolva kozben, hogy a kocsimba okádás a feltetlen bizalom jele.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.06. 20:45:58

Ti nem vagytok normálisak :D Nem is tudlak követni titeket :D

Revolutionist 2013.05.07. 02:25:27

Össze vagyok zavarodva. Becsülöm,tisztelem, imádom a kurvákat. Többre tartom őket mint pl a politikusokat, de én úgy tudtam, prostinak csak buta lányok mennek...(nagy on kevés kivétellel) az okos nők meg tudják oldani az életüket másképp... vagy tévedek? Jellemzőek az okos prostik?

das boot 2013.05.07. 03:03:57

"Nem, nem attól leszel férfi és a normális nők bálványa, mert egyfolytában fitogtatod a pénzed és a márkáid. Ezek csak azt mutatják, hogy valami nincs rendben veled fejben; kisebbségi komplexusod van és ebbe a tárgyiasított, pénzesített, márkásított dologba menekülsz, mert csak ennyit tudsz felmutatni."

Bogaram, nem akarlak elkeseríteni, de te praxisod során nagyobb mintát kapsz a felsorolt hímekből.

Olyan olvasni a panaszkodásodat, mintha a festő azon anyázna, hogy őt mindig csak lepukkant, hámló tapétájú pecókba hívogatják.

Emellett babám tetszett volna olyan szakmát választani, amiben nem a gyors pénzkereset a fő trigger, ezáltal nem kapnál tárgyiasított, pénzesített (sic), és hasonló értékrenddel túlreprezentált kanokat.

Hozzátenném, hogy ha egy pillangó száját a tárgyiasított és pénzesített szavak pejoratív felhanggal hagyják el, akkor az minimum képzavar, de inkább mulatságos.

Szóval a suszter maradjon a kaptafánál, a pék süssön kenyeret, a kurva pedig basszon pénzért, és ne filozofáljon.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 10:15:54

@das boot: Úgy tűnik, hogy csak ezt az egy posztot olvastad. Tévedek? :)
Mint, ahogy írtam is: néhány ilyen vendég van, akiről ez a post szól. De te, mint nem-hozzáértő úgy gondolod, hogy folyamatosan ilyenek jönnek? :)
Hát tévedsz :) A nagy részük normális, nem vagánykodó, nem beképzelt és nem nagyzoló. Családos ember, feleséggel, gyerekkel. A vendégek 80%-a ilyen. 10%-a egyedülálló, és egy kis része pedig ilyen, akikről szól a postom. :)

das boot 2013.05.07. 16:58:54

@rpflora: talán még további kettőt, mea maxima culpa, hogy százalékosan nem vagyok tisztában a vendégköröd összetételével. Most pótlotam a hiányosságot, átolvastam néhány további bejegyzésedet.

Egy őszinte kérdés: miért nem mondod meg ennek a pár vendégednek a szemébe, hogy mi a gondod velük? Ügyfelet veszítenél? De hát csupán 10% (maximum, elmondásod alapján), azt könnyedén kigazdálkodnád, nem?

Vagy az a harci helyzet, hogy éppen ugyanannyira anyagias vagy, mint ők, csak éppen más formában, és igenis fájna az a pénz, amit veszítenél velük? Netán bort iszol, de vizet prédikálsz? Általában linkelj egy bejegyzést tőled, amik eme "anyagias" ügyfeleid fölé helyeznek bármilyen szempontból, hogy értsd: amiből én is meg tudom állapítani, honnan ez a magas ló, amin ülsz.

Egyébként miből gondolod, hogy ők ezzel akarnak nálad bevágódni, mint a "ZS-kategóriás lányoknál"? Fel sem merül benned, hogy aki egy olyan fajta whiskeyt iszik, az azért issza, mert szeretni, és neked azért meséli el, mert azt gondolja, érdekes történet?

A ZS-ről. Egyáltalán mi különböztet meg téged ezektől az általad lenézett lányoktól, azon kívül, hogy tudsz helyesen írni, és kezelni egy blogmotort? Mert most beleolvasva a többi írásodba, egyszerű leíró történetek, életed epizódjai, bármilyen normatív tartalom nélkül. Ne érts félre, néha érdekesek a történeteid, de mégis mik azok a faktorok, amik téged a kolléganőid fölé helyeznek? Mitől vagy te más? Nem erkölcsi vonalat feszegetek, nem releváns, ugyanúgy pénzért baszol, mint ők. Tehát az ezen túli világ érdekelne.

Műveltebb vagy? Okosabb vagy? Tájékozottabb? Nagyobb az érzelmi intelligenciád? Van ambíciód? Mesélj, miért vagy te jobb egy szociális helyzetéből predesztináltan prostivá érő "ZS-kategóriás" csajnál? Nem geciségből kérdem, tényleg érdekel!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 17:13:13

@das boot:
Lesz majd erről is bejegyzés, ha úgy alakul :)
Nincs itt magas ló. Csak a tiszta igazság - munkában meg hazugság, elhitetés, "átverés", mert az azzal jár és attól lesz egy beszámoló pozitív és ezért lesz több vendég, tovább vissza fog járni az, akivel elhitetjük, hogy jó volt.
Sajnálom, hogy még mindig nem érted. Egyértelmű, hogy fontos a pénz. Szerinted miért lesz kurva egy kurva? Mert szeret idegenekkel lefeküdni naponta 8x? Nem. A pénzért.
A bejegyzésem AZOKRÓL a férfiakról szól, akik túlzásba viszik az anyagiaskodást, a márkák felemlegetését, és mindezt valószínűleg azért, hogy bevágódjanak nálam (vagy akár egy nem-prostinál).
Annyit még elárulok, hogy nálam a ZS kategória az, aki pénzért bármit. BÁRMIT. Én lenézem azokat a nőket, akik az adott pasival a pénze miatt jönnek össze. Nem, csak csak szexre gondolok, hanem érzelmileg is elhiteti a férfival, hogy együtt vannak.
Képes évekig hazudni a pasinak, hogy mennyire szereti, csak azért, hogy kapjon autót, lakást, házat, nyaralást, márkás ruhát, pénzt.
És sok ilyen van akár a beszamolok.com oldalon is...
Egy nőnél igenis nagy különbség van aközött, hogy szétteszi a lábát pár órára, aztán viszlát, és aközött, hogy elcsavarja a férfi fejét a pénzért cserébe. Érzelmekkel nem játszunk! Csak nemiszervekkel :)
Egy férfi legyen férfi és nem kell folyamatosan fitogtatni, hogy mennyi pénze van, milyen márkájú ruhái, és hogy most épp melyik van éppen rajta. Érted?
Én értem a kérdéseid, tényleg, hisz' egy kurva, aki pénzből él és jól keres, az kussoljon és ne hisztizzen a pénzükkel és egzisztenciájukkal hencegő vendégek miatt.
Azonban megmondani sajnos nem fogom ezen vendégeimnek, hogy ezt hagyják abba, mert gáz. És igen, a pénz miatt, hiszen sokat hagynak itt nálam és más lánynál is. A férfiak pedig sokszor érzékenyebbek, mint a nők. Könnyen behisztiztek :), ezért inkább itt, amolyan nevelő szándékkal okítom őket, hogy mit ne tegyenek és mit igen. Mindenféle rossz szándék nélkül, maximum kicsit nyersen és felháborodva írom le. Igyekszem változtatni rajta :)

Jó Mercutio halott 2013.05.07. 19:05:27

@das boot: Figyelj, te miert loksz ilyeneket, hogy "normatív tartalom", "predesztinált prosti" meg "tárgyiasított és pénzesített szavak pejoratív felhangja"? Hogy, lassek, hogy "Műveltebb vagy? Okosabb vagy? Tájékozottabb?" Tudod testver, mindenkinek megvan a maga markas laptopja, draga viszkije.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 19:20:11

@Jó Mercutio halott: Ezt én is meg akartam tőle kérdezni. Én speciel utálom az idegen szavakat, mert általában, aki használja, okosabbnak akar tűnni. Ki akar tűnni a tömegből. Csak általában úgy sül el, mint Hupikék Törpikékben az Okoska: nem okos, csak okoskodik, ezért a társai jó messzire rúgják :) De ő ilyen. Ezen már nem fog változtatni (és nem is kell), mivel felnőtt ember.
Ettől még lehet jó fej (bár nekem az írásai alapján nem szimpatikus), de ezt ő is elmondhatja rólam :)

Csii 2013.05.07. 22:46:35

@rpflora:
Mi lenne, ha azt az undorító bejegyzést eltávolítanád? Lehet, hogy megkövetnélek az összes helyen, ahol hozzászóltam?
Mocskos undorító féregnek lenni dacból se áll jól, szerintem.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 23:10:11

@Csii: Nem értem ezt a hozzászólásod. Mit távolítsak el? Melyik hozzászólásom? Vagy a tiéd? Vagy mire gondolsz? Nem értelek. Kérlek, fejtsd ki bővebben itt, vagy privát üzenetben. Köszke. És lehetőleg kulturáltan, ha kérhetem.

mrbateman 2013.05.08. 08:24:34

@Jó Mercutio halott: gondolkodtam ezen a dolgon...te figyelj biztos, hogy nő volt?
Csak mert a nők nem isznak unikumot! (keresgélek képeket a fejemben, de nincs ilyen)...mint ahogy a lányok és a cowboyok nem kakilnak soha ugyebár.

mrbateman 2013.05.08. 09:37:15

@rpflora: ezek szerint tényleg ennyi frusztráció, h. görbe a péló.
viszont van ott még a metéltség kérdése.

Na a többiek ne figyeljenek ide, de lenne feléd egy kérdésem (lévén a te kezedben több munkadarab megfordult, míg én csak egy verziót ismerek)...naszóval tervezek egy fitymaeltávolító beavatkozást - és a véglegessége miatt jól körül szeretném járni a dolgot - és érdekelne, hogy neked mi a tapasztalatod, melyik jobb élvezeti értékben, ha ven egyáltalán különbség? (nagyon leegyszerűsítve a modellt, egy csomó lényeges változót fixnek véve, csak általánosságban)

Ja, nem én kérdezem ám, hanem egy barátom kért meg, mert nagyon félénk, meg nincs internete sem.:-DDD
Meg adjunk egyet a közszolgálatiságnak.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.08. 09:49:40

@mrbateman: Már követni sem tudok a sok kérdést és a sok ajánlást, hogy miről legyen új post :D Szerintem mondjuk a körülmetélés nem nagy dolog. Amennyire én tudom (havertól, neten utána olvasva) kb annyi az értelme (a vallási dolgokon kívül), hogy higiénikusabb (nincs bőr, ami alatt szaporodhatnak a bacik), plusz idő után kicsit érzéketlenebbé válik, tehát tovább bírja a "strapát" :) Meg 1-2 lány ismerősöm odáig van az ilyen kukiért, mert szerintük szebb :)
Szóval, szerintem ennyi, de ha gondolod, akkor vendégeim, ismerőseim, fiú barátaim körében végzek majd felmérést és a hivatalos eredményt közlöm majd :P :D

Jó Mercutio halott 2013.05.08. 10:48:01

@mrbateman: jager volt, de egyreszt az erthetetlen, de megertes utan nemolyan szar poenodhoz az unikum illett, masreszt a mar utalt okok miatt gyokerul hangzott volna atjagerezni a tenyallast. Es no volt, vagy ha nem, akkor lehet, kerek egy posztot itt arrol, hogy honnan lehet tudni, hogy egy lany pinajaban vagy egy ferfi seggeben van a faszom.

mrbateman 2013.05.08. 14:04:28

@Jó Mercutio halott: Nem olyan egyértelmű az.
Én konkrétan láttam a lefagyott arcát a haveromnak (átültetem posztkompatbilis konteksztusba)...naszóval jöttünk haza pár éve a kínai piacról, voltunk pamuzokniért, és ha már ott vagyunk kanyarodjunk le "aludjunk" két napot Balatonfőkajáron, ahol világhíres infrastruktúra várja a zömmel EU ás Észak-Am perverz nyugdíjasait, akik vágottszemű, lánytestű hölgytársaságot keresnek és cserébe hajlandóak hetekig kigyót enni csigával és macskaaggyal, ismeretlen zöldségekkel, mindent kibaszott lével leöntve (naszóval ott a lángososnál Pista bácsinál)
tehát első este megismerkedtünk két helyi személlyel, italozgattunk, a haverom előrehaladott tárgyalásokat folytatott a kanapén a dohányzóasztal másik oldalán az ő általa választott személlyel, én valahogy nem voltam romantikus hangulatomban (másrészt akkor még én is a másikat választottam volna)...na éppen átnéztem, hogy haladnak, amikor rámarkolt a punc...de egy csomagot talált a helyén szőrtelen zacskóval, fejletlen kukival.
Persze még én voltam a köcsög, amiért nem tudtam faarccal végighallgatni a felháborodását hazafelé, hogy milyen szép arca volt, puha nyelve, finom bőre, feszes kis cicik, popsi minden, ő nem is gondolta, gondolhatta, őt megtévesztették, ő áldozat. Terápiás célból úgy bebasztunk, hogy át kellett tenni egy nappal később a másodosztályú dohányzós helyünket a MÁV-nál.
Ritkán találkozunk, de ha kettesben vagyunk és nincs tanu a mai napig szívom a vérét, pl:"úgy viszket a tököm, nem tudnád megvakarni, épp sms-t írok" ez a mi kis titkunk.

Naszóval éberség, ha állva hugyozik az már gyanús!

mrbateman 2013.05.08. 14:22:04

@rpflora: Várom az eredményt, előre is köszönöm!

Jó Mercutio halott 2013.05.08. 14:31:34

@mrbateman: nem lattam brunyalni meg, majd kilesem, bar ez nem bizonyitek, mert privat klotyoba en is ulve brunyalok, hogy ne lepje el a lenduletbol erkezo hugy a teret. Mashol meg... Egyszer bebasz... elgondolkodva betevedtem a Symbol emeleti noi reszlegebe, es abban jajveszekelesben nem lehet nyugodtan leselkedni, igaz, nem is erdemes, mert a csapteleprol kokainszivasbol nem latszik, hogy ki ferfi, ki no.

mrbateman 2013.05.08. 15:03:33

@Jó Mercutio halott: ülve hugyozni? ide vágó kérdés, h. te tulképp hány éves vagy?...csak azért, hogy már így megtörtek.
Jó persze praktikus, hogy nem lesz pettyes a csempe, de a lábomat sem szőrtelenítem, pedig nyárom biztos jobb lenne. Ha te szőrtelenítenéd, akkor ne vedd személyeskedésnek, de még értékítéletnek se!:-DD

Mondjuk otthon a 10x10-es fehér mázas csempét egyszerű tisztítni hypoval...a Symbol-t meg írd át makk7-esre, mert így nem tetszetős, továbbá a kólát kevertre és kőbányai világosra.

Jó Mercutio halott 2013.05.08. 15:17:34

Hogy jon ide, hogy hany eves? ha ulve is pisalok, de nem bilibe bazmeg! egyebkent pont akkor kezdtem el ezt a faszsagot, amikor eletemben eloszor nekem kellett takaritanom magam utan. igen, tenyleg, megint benagyzoltam, picsaba, de en valoban kevertet ittam a jegy araert bevalthato bonokbol.

mrbateman 2013.05.08. 15:35:43

@Jó Mercutio halott: jóvan-jóvan nyugi!

csak úgy jön ide, hogy tőlem (34) felfelé nem jellemző ez az úri huncutság, ez egy ilyen új, trendi módi...vagy az is lehet, h. túl vidéki vagyok, oszt nálatok ott a művelt Pesten ülve vizel az 50-es géplakatos is.

Az hogy nem lehet maradéktalanul wc-be pisálni, arra én is önálló életem hajnalán jöttem rá, mikor a fajansz mellett fekvő Rubicon és ÖKM/Cica/TFP magazinok felülete pettyeződött és hullámosodott a papír.

(nem kéne valamit a témában is kommentelni?)

Jó Mercutio halott 2013.05.08. 15:52:26

@mrbateman: minek, ez mar alvo poszt. De mondok megdurvabbat. nekem meg szakirodalom sem volt a klotyoban soha, mert villamszaro vagyok. eleve nem ertem a negyed oraig vecen uldogelest, mert MIKOR ul? elotte? de akkor minek megy be? utana? de akkor miert nem jon ki? ezek is fontos kerdesek. es mivel egy kurva is szarik, kerek errol is egy posztot.

mrbateman 2013.05.08. 16:02:12

@Jó Mercutio halott: szóval hány éves a kapitány?:-)

én szarás közben álmodozó vagyok, nyomtaottat olvasni évek óta csak ott, novelláskötetek, mára már csak Rubicon.

ezért is intimidál titti79 félelmetes műveltsége

egyébként közben, meg utána üldögélés van.

Jó Mercutio halott 2013.05.08. 16:22:15

de mi? kitorlod a keszeg segged es visszaulsz??????aldjon meg az eg: MINEK??? :-)

mrbateman 2013.05.08. 16:32:07

@Jó Mercutio halott: Mert jólesik kicsit megpihenni (törlés előtt), rendezni a gondolatokat, kitörölni sms-eket, maileket, olvasni egyet.

Ennyi jár, napi negyed óra, tíz perc.

Tudom neked ez nem szempont, mert te még vizelni is ülve, mint a ksilányok...hát így könnyű.

Jó Mercutio halott 2013.05.08. 16:39:49

@mrbateman: 41. ha mar igy intimidaljuk egymast. De baszod ecsem, szerinted sincs ilyen szo? :-)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.08. 19:07:47

Ti miről beszélgettek egyébként? :)

Csii 2013.05.08. 22:36:17

@mrbateman: Kb minden ötödik körülmetélt elégedetlen az eredménnyel. Ezt fogadd el, mint az én statisztikámat, sok éve foglalkozom a témával és ez sajnos ez van.

mrbateman 2013.05.09. 08:00:47

@Csii: Mi az elégedetlenség lényege, mivel elégedetlenek?

mrbateman 2013.05.09. 08:12:25

@Jó Mercutio halott: Hát a google vért hugyozva talált ilyen szót, de a Tihanyi apátság alapítólevele óta kb 13-szor került leírásra, mondjuk ennek a fele idén...innen nézve futótűzként terjed, pár hónap és kiszorítja a bazmeget.
Mi ehhez nem vagyunk elég műveltek, de remélem nem is leszek...szar lehet, h. arra álljon, hogy valaki szépen szavalja Adyt, vagy logikusan és tisztán jellemzi a kovalens kötés mibenlétét.
Áh, hülyék a nők na!:-D

Csii 2013.05.09. 13:19:47

@mrbateman: Kiszáradt és egészen érzéketlen makk, ronda, feszülő vágás, bentmaradt varratok, a különbözőség, a többiek megnézik, rossz társaság beszól érte.... foltosodó, hámló makk (mivel nem arra lett kitalálva, hogy szabadon legyen, védelem nélkül) hosszan lehetne még sorolni.
Rengeteg oldal van, ahol a visszaalakítással foglslkoznak.

mrbateman 2013.05.09. 13:46:59

@Csii: Húbaz, meggondolandó...úgy voltam vele, hogy méhnyakrák kockázatát csökkenti, mert tisztább, stb, másrészről meg életem kb felénél járok és eddig volt bőr, gondoltam a másik felében ne legyen.
de azért ez komolyabb, mint a növesszek hajat, vágassam le rövidre kérdés, ezért is tájékozódgatom.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.09. 14:55:41

@Csii: Szerintem felesleges ezen aggódnod és kombinálnod. Nekem semmi bajom a körülmetélt kukival. Igaz, munkában találkoztam vele először, de ilyeneken, hogy barna folt, meg kirepedezés....szerintem hülyeség aggódnod. Biztos van olyan krém, ami makkra való kirepedezés ellen (csak tippelek). Ráadásul ez a barna folt dolog... ház, hidd el, én több kukit láttam, mint te életed során látni fogsz és ilyen miatt nem kell aggódod, tényleg. Nagyon sok csúnya kuki van és a barna folt egyáltalán nem zavaró, és nem csak körülmetélteknél fordul elő.
Nem fikázás, de szerintem túl sok pornót néztél. Ne az ott látottakból indulj ki.
Szóval, no para, nem kell ezen aggódnod. Ezeket a fóbiákat, félelmeket, elégedetlenséget saját magadnak gyártod.
És, ha már témánál vagyunk: inkább egy foltos, körülmetélt, görbe kuki, mint egy haragból, dühből, vagy bármiből kiindulva mások halálát kívánó ember... Inkább ezen változtass :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.09. 14:57:33

@Csii:
Még valami: különbözőség... ezt előnyre is lehet formálni. Ez nem feltétlenül egy negatív szó. Na meg szerintem lassan kiegyenlített lesz a körülmetéltek és nem körülmetéltek aránya. Hidd el. Tudom....látom :)

Csii 2013.05.09. 22:14:23

@mrbateman: A méhnyakrákos dolgot felejtsd el, mert azt a dánok évekkel ezelőtt egy felmérésben sikeresen cáfolták. Az előbőr és a méhnyakrák nem függnek össze. Nyugodtan utána lehet nézni!
A tisztasággal már összefügg persze, de nem hiszem, hogy itt, a víz és a szappan országában ez probléma lehet. Legalábbis remélem...

@rpflora: Az, hogy neked mivel van bajod, már kiderült. Ott van egy körülmetélt és görbe pénisz. Annyira valószínűleg síkosítózod magad (nyilván ezerrel), hogy ne zavarjon a körülmetélt pénisz (ami amúgy jobban igénybe veszi a vaginát) viszont valószínűleg annyian dugnak meg, hogy a ferde pénisszel gondod van, miközben több férfinek görbe, mint nem görbe.
A foltokon és a kirepedezéseken nem fölöslegesen, hanem okkal aggódom, mivel zavaró.
Ne legyél biztos benne, hogy több péniszt láttál, mint én. Főleg nem körülmetéltet. Több, mint tíz éve foglalkozom ezzel a témával. Azzal, hogy miképpen lehet visszaalakítani, milyen iszonyú beteg emberek csináltatják meg gyerekeken, milyen ostoba és átlátszó szövegekkel... stb.

Szerintem tisztességes lenne, ha levennéd az undorító posztodat a neked nem tetsző péniszekről.
Tényleg hasznos lenne. Hidd el, nagyon jó lenne neked, ha megtennéd.

Csii 2013.05.09. 22:18:21

@rpflora: A kurvás palik között valóban fele-fele az arány. Tudod, ez hasonlít arra, hogy a kurvák között a borotvált hónaljúak 1980 körül egyre többen lettek.
Meg azok, akik borotváltak voltak alul is. Kevesebb nemibajt lehet elkapni.
Plusz körülmetélést sokan úgy csináltatnak, hogy előtte elkaptak valami csúnya vírust és kénytelenek megtenni.
Utána meg persze arról beszélnek - tapasztalatból mondom - hogy ezt amúgy is akarták, ez a jó, meg a kultúrált stb.

A világon a férfiak több, mint 85%-a nem körülmetélt. Az USA-ban már nem támogatják, TB-re egyre kevesebb államban lehet megcsináltatni. Ahol nem valami elcseszett istenség miatt csinálják meg, ott egyre kevesebb ilyen barbár beavatkozás történik.

Jó Mercutio halott 2013.05.10. 07:23:31

Egesz komolyan a foltos kirepedezett faszrol irogattok itt napok ota? A belem fordul fel toletek, komolyan.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.10. 09:15:15

@Jó Mercutio halott: Csíí-nek van kisebbségi komplexusa emiatt, ezért utál mindenkit, legfőképp engem :) Nem tud elszakadni a témától, most még üzenetet is írt nekem, hogy "Szerintem nagyon szépen jönnél ki a történetből, ha leszednéd a posztot. Ha nem szeded le, akkor mindent, de tényleg MINDENT elkövetek, hogy neked nagyon rossz legyen.
Erre itt és most megesküszöm."
Kicsit beteg az emberünk és hiába próbáljuk normálisan, kedvesen nyugtatni szegény lelkivilágát.... Nincs rá hatással.
süti beállítások módosítása