Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Tisztázás

2013.02.05. 15:07

szerző: rpflora

Mivel eléggé elharapódzott a hangulat az előző bejegyzésnél, ezért szeretnék tisztázni 1-2 dolgot:

1. NEM a plusz idővel van baj, hanem a jelentős plusz idővel - ingyen. Nem leszek saját pénzem ellensége, nem dobom ki az 1 órás vendéget 40 perc múlva. Általában 70-75 percet töltenek nálam és ekkor szólok finoman, hogy letelt az idő. Még az undorító, igényteleneket sem küldöm el hamarabb, hiszen ő fizetett egy szolgáltatásért, ezért amit kért, azt meg is kell kapnia. Bár nincs vásárlók könyve, de van beszámoló és nem lehet tudni, hogy az az igénytelen valaki épp kicsoda az adott hirdetései oldalon, milyen rangja van, stb.

2: az együtt alvással sincs gond, de nem ingyen és nem jófejségből, szimpátiából, hiszen az illető egy vendég, aki fizet; alapesetben azt sem tudom, hogy kicsoda, micsoda... Sokan már 1 óra szex után szerelmesek...hát még ha ilyeneket megengedne bármelyik lány... A legtöbben nem csak a szexért jönnek, tehát ha ennél jóval többet kapnak, akkor félre is érthetik - aztán jöhet a konfliktus, harag, rossz viszony, ergo: hosszú távon mégsem kifizetődő ez.

Természetesen a legtöbb férfi (még ha néha kicsit bele is habarodik a szolgáltatóba), azért megpróbálja tartani az 1 lépés távolságot, mert ha van egy kis esze, összerakja, hogy ez a lánynak a munkája, nem a hobbija. Lásd: legelső poszt.


3: igazatok van, butának tűntem és vicces is volt, hogy én lekurváztam mást :) De dühös voltam a sok buta lány miatt... Természetesen a nemi betegség nem tisztálkodás kérdése, bár ne mondja senki nekem, hogy sok bacilus nem tűnik el fürdéskor a bőrről, és nem feltétlenül komoly betegséget okozó dolgokra gondolok.

4: az pedig, hogy ki néz le kit; vendéget, szolgáltatót... az az igazság, hogy akkor ő pornót sem néz? Mi a különbség pornó és kurva között?
Erről egy Family Guy rész jut eszembe, amiben rárúgja a rendőrség az ajtót egy fickóra és egy lányra, a férfi épp átad egy összeget a lánynak, lefekszenek... erre a rendőrség prostitúció miatt le akarja tartóztatni őket, de a férfi beszól, hogy ott a kamera és ez pornó forgatás (és közben bejön a képbe egy kamera állványon). Mire a rendőr: jah, ha felveszik kamerára, akkor már nem prostitúció.

Szóval, ennyit erről... egy pornós (akire vered, magadhoz nyúlsz, stb...és ne mondd, hogy nem :)) is ugyanolyan kurva, akár lenézed, akár nem. Pénzt kap azért, hogy különböző szexuális dolgokat csináljon kamera előtt és utána RÁ verje ki még pár ezer ember. Mégis nézed, tehát elég paradox, hogy lenézed, undorodsz tőle, de azért magadhoz nyúlsz néha-néha és ne mondd nekem, hogy a CKM újságra csinálod... A kurvát is lenézheted, elmondhatod, hogy buta, lelki sérült, igénytelen, mégis RENGETEGEN járnak ilyen helyre évezredek óta.

Persze, a pornós "csak" pályafutása során (hasamra ütök) 100 férfival és 50 nővel szexel, míg ez a szám egy kurvánál a többszöröse, de körülbelül ennyi a különbség...

Van még kérdés? Szívesen válaszolok. :)

Címkék: pornó válasz family guy tisztázás pornós

44 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr715064111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nazareus 2013.02.05. 15:33:53

Nézd, minden lány úgy osztja be az idejét és pénzét, ahogy neki jól esik. Ha neki jól esik inkább kevesebb vendéget fogadni, de azokkal akár ingyen együtt aludni szive joga - lehet, hogy ezzel lesz egy stabilabb, megbizhatóbb vevököre. Én gyanitom, hogy ez a jobb út, és nem az amit Te képviselsz.

Horribile dictu: akár az is lehet a cél, hogy olyan pasit találjon, akivel végleg össze tud melegedni. Jó, ez ritka mint a fehér holló, de azért a "Pretty woman" ott él a legtöbb lány szivében. És pont ez a lényeg, aki ilyen szakmát választ ugyanolyan ember marad, lehetnek érzései, lehet, hogy jobban érzi magát egy jó fej vendéggel együtt lenni. Sajnos az európai kultúrában nagy a nyomás a szolgáltató lányoknál, hogy "Jaj istenem, nehogy valami is privát szintre keveredjen a szolgáltató szintröl", de ez elég nagy butaság. Ennél sokkal jobb az ázsiai kultúra, ahol pl. a thai lányok tényleg barátnö érzést "adnak el", alap, hogy együtt vacsoráznak a férfival, stb.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 15:39:36

Még mindig nem értitek... olvassátok el az első bejegyzést: egy férfi, aki kurvázni jár, pénzt ad érte, jóképű is, sok pénze is van, normális is... Szerinted, ha már kurvázni jár rendszeresen, akkor alapvetően monogám? Hát nem... És egy értelmes nő tudja, hogy az a férfi, aki ilyen helyre jár (és az imént felsorolt csoportba esik), az csak ideig-óráig szerelmes és utána dobja a lányt egy jobb, szebb, aranyosabb, szexibb prostiért, a lány meg mehet vissza dolgozni.
Egyszerűen nincs értelme a vendégek között válogatni, még ha szimpatikus is valaki.
Az meg már végképp furcsa, ha egy férfi elnézi, hogy az új nője 800 pasival feküdt le eddig... Ahogy múlik a pillanatyni varázs, egyre inkább előtérbe kerül, hogy hűbasszus, egy kurvával jöttem össze és mennyi pasival volt előttem, amikor a legtöbb férfinek már az nem tetszik, ha az aktuális bnőjének több mint 10 férfi volt az életében...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 15:41:33

De ha meg megadjuk neki az ingyen alvást, meg plusz órákat, mert Ó FEJEK AKARUNK LENNI, akkor a férfi fog feleslegesen belezúgni a lányba, aki meg ha tisztázza vele, hogy bocsi, haverságból csináltam, akkor meg egy világ omlik össze benne és a lányt fogja hibáztatni, hogy miért verte át.... Hidd el, ismerem a férfiakat... nagyon sokan 1-2 találkozás után már szerelmet vallanak és ki akarnak sajátítani....

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 15:43:43

Pedig nem alszol velük és nem kapnak ajándékba több órát...
Én inkább tiszta lapokkal játszom és egy bizonyos szintig megyek csak. Ő érezze jól magát, hiányozzak neki, jó emlék legyek és vissza is fog térni rendszeresen. És mindenki boldog. Én nem verem át, ő jól érzi magát, nincs rákényszerítve semmire, mindenki tisztában van mindennel. Szerintem ez a helyes hozzáállás.

mrbateman 2013.02.05. 15:43:47

@rpflora: Profi kéjenc nem megy kétszer ugyanoda!

Nazareus 2013.02.05. 15:45:33

@rpflora: Azért tévedsz, mert az embert statikus lényként fogod fel. Attól, hogy valaki egy idöben kurvázni jár, nem jelenti azt, hogy mindig is fog. Az ember dinamikusan változik az idöben. Ez az egyik. A másik meg, hogy miért ne nézné el, hogy 800 pasival feküdt le elötte? Van akit nem zavar, söt, igaznak tartja a mondást: "Kurvából lesz a legjobb feleség"

Abban igazad van, hogy nem jó a férfit szerelmessé tenni, legalábbis ha nem válik kölcsönössé. De miért ne lehetne kölcsönös akár? Miért kell ennek a lehetöségét kapásból kizárni és elzárkózni töle?

Én azt mondom, hogy az a lényeg, hogy mindkét fél jól érezze magát. Ha ebbe belefér, hogy nem pusztán a vendég kedvéért, hanem a saját kedvéért is ingyen órákat ad, akkor miért ne?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 15:55:17

@Nazareus:
Bocsánat, hogy ezt mondom (és magamat ismétlem), de a kurvázni járó férfiak 99,9%-a nem jó pasi. És igenis számít a kinézet. Nem azt mondom, hogy Adonisznak kell lennie, de valami fogjon meg benne, legyen helyes, igényes, ápolt; ne legyen macis, hájas, túl vékony sem. De a legtöbb vendég 30-50 közötti, nem jó pasi és azért jön el hozzám, mert amúgy nem kaphatna meg sehol (csajozási, ismerkedési szinten) egy olyan lányt, mint én. És ez nem beképzeltség, de csinos vagyok, igényes és mivel a vendégek 99,9%-a nem ilyen, ezért felőlem lehet bármilyen cuki, jó fej, intelligens, sajnos csak haverság lehet.
Persze izlések és pofonok, de dolgoztam együtt jó pár lánnyal... mindenféle stílusú (ribancosabb, szende, átlag, cuki, bunkó, stb), de eddig 1 ilyen esettel találkoztam, hogy a szolgáltató összejött a vendéggel és ez is külföldön történt.
Néhány lány az oldalról is megszívta ezt, főleg a nagy "öregek" és azóta ők is azt hangoztatják, hogy: soha...
Max az újak és a tapasztalatlanok ugranak bele ilyesmikbe.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 15:57:15

@mrbateman: volt nálam nem egy olyan, aki ezt vallotta, aztán valahogy mégis néha-néha visszatévedt :P :)

Nazareus 2013.02.05. 15:58:39

@rpflora: Persze, elhiszem, hogy nem jó pasi külsöre a többség (gyanitom, hogy a jóság alatt Te csak a külsöre gondolsz, azonban az is számit, hogy mi van belül).

És attól, hogy TE igy gondolkozol a vendégekröl, más lány, lehet hogy máshogy. Elképzelhetö, hogy mások az elvárásai, stb. Sejtem, hogy rika dolog az ilyen, de nem kizárható - és hát ahogy irtam, a Pretty Woman ott él minden nö szivében :) (ok,ok, az nem csak jó pasi volt, hanem gazdag is :)).

mrbateman 2013.02.05. 16:02:17

@rpflora: Mocskos szar érzés ám fél óra után arra gondolni, h. többet nem...pedig. De pont ezért kell(ene) tartani a szabályt!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 16:02:21

@Nazareus: És még valami, amit kicsit kellemetlen kimondani: annak a maradék 1%-nak, aki a magánéletben is tetszene nekem és el tudnék képzelni valamit, nah, velük meg más nem stimmel :)
Vagy túl beképzelt, vagy túl béna (nem tud nyalni, vagy nem is akar, de végül is miért is tenné, hiszen ilyen helyen nem nekem kell jól éreznem magam), a szex az nála a reszelés 200-as tempóval, vagy kicsi a kukija, vagy nagy, vagy hülye, vagy valami szekta tagja :D
Megfordult nálam pár férfi és eddig összesen maximum 2-re tudnám azt mondani, hogy nah igen, minden oké mindenhogy, viszont itt jön képbe az, hogy jelenleg saját magamnak én vagyok a legfontosabb és a jövőm, a terveim, amikhez pénz kell és nem szerelem, mert az csak további konfliktusokat, akadályokat hozhat elő.

Nazareus 2013.02.05. 16:02:48

@rpflora: Még valami. Ezt irod:
"De a legtöbb vendég 30-50 közötti, nem jó pasi és azért jön el hozzám, mert amúgy nem kaphatna meg sehol (csajozási, ismerkedési szinten) egy olyan lányt, mint én."

Legtöbb nöt legtöbb pasi fel tudná szedni. Az számit mi van belül és hogy adja elö (elöadja-e) :-) Akik hozzád mennek szerintem nem azért, mert nem tudnának olyan lányt felszedni, hanem azért, mert nem akarják az azzal járó macerát (idö, szövegelés, vacsorák, bulik, stb., feleség, család mellett ezek sokkal nehezebben megoldhatóak)
Sokkal egyszerübb és kényelmesebb elmenni egy szolgáltatóhoz. Akit ráadásul sokkal könnyebb lecserélni egy másikra, ha megunta, mint egy szeretöt tartani a feleség mellett és azt lecserélni.

Persze biztos van olyan is, aki nem tudna egy olyan lányt felszedni, nem mondom, hogy nincs.

Nazareus 2013.02.05. 16:03:26

@rpflora: Ok, ebben biztos igazad van :) Nem is vitázom :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 16:04:47

Mindig lesznek olyanok, akik összejönnek vendéggel... de én még SOHA nem hallottam ilyen kapcsolatról sikertörténetet... Soha. Csak az általad is említett filmben. :) De hát a filmekben bármi megörténhet :P :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 16:07:00

@mrbateman: Az ilyen vendégeket (is) szeretem, mint te, bár nekünk annyira nem jó, ha mindig újak jönnek és a régik eltűnnek, mert csalódásként éljük meg (nem voltunk annyira jók, stb.), továbbá szemét gonosz módon: egy biztos, rendszeres bevételtől esünk el :P :) És ha még jó fej is és normális, akkor természetesen egy jó fej és normális ember társaságát is elveszítjük. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 16:13:23

@Nazareus:
Valóban nem minden a külső...sőt, és valóban egy jó kisugárzással, megnyerő modorral, beszélőkével sok nőt le lehet venni a lábáról. Én viszont sajnos elég válogatós vagyok és nekem a munka az első... ha nincs munka, akkor viszont család, barátok, tehát nem férne bele se időben se energiában egy vendéggel másképp foglalkozni.
Aztán persze mivel magamról nem igazán mesélek, még az is lehet, hogy mindezt azért gondolom így, mert van párom :) A legtöbb lánynak egyébként van párja, sőt, olyan is, aki tud arról, hogy a barátnője ezt csinálja.
Aztán lehet, hogy nincs párom :) Túl sok infót nem mondok el magamról :P :) No meg persze a lányok a vendégeknek sem mondják el, hogy van párjuk, mert rontaná az üzletet...

Nazareus 2013.02.05. 16:14:21

@rpflora: Sikertörténet az egyébként is ritka :))))

Hány olyan házaspárt ismersz, akik már 40 éve együtt vannak és hány elváltat? Miért pont ennél lenne több sikertörténet :)

mrbateman 2013.02.05. 16:15:07

@rpflora: Hidd el tökéletesen megértelek (látod megértő is vagyok:-D)...az előbbi példánál pedig köszönöm, h. abból a bizonyos kettőből nem neveztél nevemen (bár hiúságomban kissé bánt, mert belőlem csak egy van)
:-DD

Kívánom, h. a hülyék tűnjenek el a jók, meg problémamentesen váltsák egymást és ajándékozzanak!

Nazareus 2013.02.05. 16:20:08

@rpflora: Próbáld meg elképzelni úgy, hogy ha nem munka közben, hanem mondjuk boltban találkozol egy vendéggel, akkor le tudna-e venni a lábadról, ha jó a szövege, stilusa. Valószinünek tartom, hogy a munka miatt már eleve távolsággal közelitesz az emberhez, erre rátesz még egy lapáttal, hogy valószinüleg van pasid, igy aztán persze, hogy nehéz elképzelned, hogy összejöjj egy normális vendéggel. Nincs is ezzel semmi baj, de más lányok hagy gondolják másképp...

Egyébként pont ez a baj a magyar (európai) lányokkal, hogy nem mondanak el túl sok infót magukról. Igy aztán az egész tényleg személytelenné válik. Emiatt jobb Ázsia :) Sokkal emberközelibb.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 16:20:14

@mrbateman: Nem akartam, hogy a többiek irigykedjenek, bocsi :P :D:D
Köszönöm a kedves szavakat... ilyen vendégeket szeretnék mindig, mint te :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 16:22:13

@Nazareus:
Utolsó részre reagálok: nem mondhatjuk el.... Az információ hatalom.... itthon arckitakarás, titkolózás szükséges, mert a kurvák megítélése rosszabb az ügyvédekénél :))) Muszáj az olyan lányoknak titkolóznia, akik eleve titokban csinálják ezt, mert sok féle ember van és aki az elején cuki, az később lehet hülye is és ha sokat tud, akkor azt tovább is tudja adni, amivel árt a lánynak...

Nazareus 2013.02.05. 16:39:32

@rpflora: Értelek, igazad van, és a fö baj az, hogy a kurvák megitélése rossz. Pedig hát semmi különös/rossz dolgot nem csinálnak, a testükböl élnek, de sokan mások is abból élnek...

FGSuperman 2013.02.05. 18:05:55

@rpflora: nem lenézve a lànyokat, de hogy ez a munka mellé valakinek pàrja legyen

ott a ffi vagy csak kihasznàlja a nôt vagy fordítva - nem hiszem, hogy normàlis nô tud azonosulni a helyzettel, hogy a pàrja engedi neki, hogy ezt csinàlja

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 18:31:28

@FGSuperman: Ez nagyon bonyolult, valóban. És nagyon eltér egy hétköznapi kapcsolattól, ez tény. De attól még nem lehetetlen. Érzelmeknél szabályokat hozni, meg mert az emberek 99,9%-a úgy gondolja, hogy ez nem szerelem... attól még lehet az. Nem feltétlenül élünk ennyire szabályok és törvények között.
De persze, "nem normális" dolog, épp ezért a legtöbb lány, akinek párja van, nem is tud a palija erről...
Bár nekem ilyen buta pali nem is kéne, akinek sikerülne elhitetnem, hogy egy irodában dolgozom és az x év alatt egyszer nem jutna eszébe, h ugyan, mutasd már be a kollégáid, vagy mi a cég neve, vagy eléd megyek, stb :D
Pedig van ilyen lány az oldalon, aki reggeltől délutánig, rendes munkaidőben nyomja 2 éve és a palija meg azt hiszi, h irodai munkát végez :)

FGSuperman 2013.02.05. 18:45:57

@rpflora: erről anno azt olvastam-hallottam interjúban egy lánnyal, hogy ő konkrétan ki volt attól, hogy ilyen puhapöcs a barátja, hogy elnézi ezt amit csinál

a ffi azért nézi el, mert kihasználja csak a nőt
semmi mást nem hiszek el
ahogy valaki írta itt a kommentek között vagy te a postban, a férfiakat a testi megcsalás zavarja általában - namost egy prostituált munkája az testi megcsalás erősen

persze lehet, hogy van aki ezt elnézi a barátnőjének, de az nagyon gáz

mrbateman 2013.02.05. 19:05:46

@rpflora: figyelj kurva jó vagyok ez mondjuk tény, de hogy mindig csak én...?!
mindiget ígérni nem tudok, na de majd egyszer...esetlegszabályerősítő kivételkéntkétszer.:-)

@FGSuperman: az sem mindegy ám, h. miért vállalja be ezt a helyzetet a nő? Iphone5-re kell, bulikra, tandíjra, esetleg hazaadni szülőknek testvéreknek, már saját családot eltartani, annak jövőjét megalapozni. Szerintem százból, ha egy (sem) akit a nimfománia hajtott ide, a többi t az egzisztenciális nyomás, ami sokszor közös ügy

valahol tragédia a helyzet, h. ez a megoldása, de általában több ember tragédiája, ahol a nő hozza meg a megoldás miatt ezt az áldozatot.

Persze lehet, h. nem, majd a bloggerina megmondja.

FGSuperman 2013.02.05. 19:56:55

@mrbateman: igen ez így van
de ez annyira végső stádium lehet, hogy az már botrány

anyagi problémák miatt sok megoldás lehetne, nem biztos, hogy ott ahol a nő prostinak áll az az egy megoldás lett volna - csak mondjuk kényelmes

ha egy nő és egy férfi szereti egymást, akkor nem hiszem, hogy van az a szituáció amiért megosztanád a párodat - akár pénzért is - egy harmadik féllel

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 20:21:37

@FGSuperman:
Egyértelműen - az intelligens és ambiciózus lányok esetében - a pénz a motiváló, továbbá a biztos jövő kialakítása, megalapozása.
A többség elszórja a pénzt bulira, ékszerekre, márkás ruhákra, esetleg drogra... meg is érdemlik és fel is fogod ismerni az ilyen nőt 10 év múlva... mert látszik rajta, hogy kurva volt, de nem vitte semmire.
Én segítek magamon, családomon...fenntartom őket, mert ha én nem lennék, akkor baj lenne...
Szeretnék saját vállalkozást, a magam ura lenni, megvalósítani az ötleteimet. De akkor menjek el 100-200e Ft-ért dolgozni, vegyek fel hiteleket, vállaljam a kockázatot, hogy becsődöl a cég, ahol dolgozom, vagy egyszerűen kirúgnak?
Ez a munka biztos (kurvázni mindig fognak az emberek) és 10x annyit keresek havonta, mint egy átlag ember, aki bár tisztességes munkát vállal, de szegény, beteges és 2 évente elutazik Siófokra...
Szerintem nem ezért élünk. Dolgoznék én szívesen, ha olyan szép csodaországban (vagy világban élnénk), hogy lehetőség lenne megvalósítani majdnem minden álmunkat.
Ennyi :) Ez megérne egy külön posztot :)

mrbateman 2013.02.05. 20:58:08

@FGSuperman: "ha egy nő és egy férfi szereti egymást, akkor nem hiszem, hogy van az a szituáció amiért megosztanád a párodat - akár pénzért is - egy harmadik féllel"

Sokféle szintje van a szeretetnek és sokfélék vagyunk.

Nem az az igazi tragédia, h. meg kell osszam mással (ez elég önző megközelítés), hanem inkább az, hogy ilyen helyzetbe kényszerítem, h. ezt meg kell tegye értem/értünk. (szerintem legalábbis, meg persze ahogy én ezt most elméletben elképzelem)

Rigor_mortis 2013.02.05. 21:09:53

Egy jó tanács. Az intelligens ember nem szajkózza állandóan az intelligenciát (se magával, se mással kapcsolatban). Aki ennyit emlegeti, mint te, annak erősen megkérdőjelezhető az intelligenciája. (Persze lehet, hogy könnyebben elviseled foglalkozásodat, ha azt hiszed, hú de intelligencs vagy...)

Nazareus 2013.02.05. 21:26:55

@FGSuperman: Pedig nem is olyan ritkaság már manapság, hogy férj feleség együtt mennek swinger klubba megosztani a másikat másokkal :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 21:42:15

@Rigor_mortis:
Azért hangsúlyozom ennyire, mert valóban annak tartom magam. Nézz körbe a prostituáltak oldalain: fogalmazás 1-es, helyesírás 1-es, stílus szánalmas...
Nézd meg az én írásaimat és lehet, hogy beképzelt vagyok, de igenis figyelek arra, mit hogyan írok, helyesen írom-e és össze tudok-e rakni egy összetett mondatot vesszőkkel, gondolatjelekkel, írásjelekkel.
Nézz körbe a kolléganőim között és utána mondd rám, hogy nem vagyok intelligens.
Persze, nem minden az írás, de én úgy vagyok vele, hogy főleg itt, az interneten ez az első pont, amiből bárkiről is le lehet szűrni bármit.

Swinger klub... no igen, az egy külön téma. Ez már nekem is sok lenne, bár egyszer kizárólag kíváncsiságból kirpóbálnám :)

Nazareus 2013.02.05. 22:01:11

@rpflora: Az intelligencia nem azonos a helyesirással és fogalmazókézséggel, de kétségkivül egy elönyös tulajdonság és jó pont :)

Én szerintem az intelligencia az adatok feldolgozásának a képessége (bár ez elég ridegül hangzik, lényeg, hogy nem a lexikális tudás), valamint az, hogy hogyan bánik más emberekkel az illetö. Ismertem olyan embert, aki mindenki szerint intelligens volt (egyetemet végzett doktor), mégis verte a feleségét. Szerintem nem volt intelligens.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 22:44:45

@Nazareus:
Jogos, jogos. Egyetértek teljes mértékben. Én nem verem a feleségem és a vendégeket sem :)))) Aki pedig nőt üt meg, azt a legnemesebb szervénél kell felakasztani...
Komolyra fordítva: ahogy említettem, most az internetről van szó... A sok fröcsögő, másokat alpári módon szidalmazó között is biztos van diplomás, aki maximum okos lehet, de intelligens nem. De jelenleg csak itt kommunikálok veletek és az írásmódom alapján tudtok megítélni. Mert az egy dolog, hogy másképp látnak emberek adott szituációkat, de intelligens módon is meg lehet azt vitatni. Ha innen indulunk ki, igenis intelligens vagyok :)))

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 23:11:48

@Nazareus: Csak zárjuk már le, ugye? :D
Én alukálok, jók legyetek, örültem nektek és remélem az új bejegyzéseket is figyelemmel kíséritek majd :) Jóccakát nektek és puszi :)

Nazareus 2013.02.05. 23:19:56

@rpflora: Neeem, én ráérek dumálni (még 1-2 órát fent lesze), csak most egyszerüen igazat adtam abban amit irtál.

Jóccakát neked is!

FGSuperman 2013.02.06. 10:17:34

@rpflora: amíg így fogod fel nincs vele sok baj

én elítélni nem fogok ezért senkit

FGSuperman 2013.02.06. 10:18:46

@rpflora: persze a saját családod segítésénél azért kíváncsi lennék, hogy a szüleid mit szólnak-szólnának hozzá (ha tudnák)

lehet azt mondanák, hogy inkább ennének életük végéig zsíros kenyeret, mint hogy ezt csinálja a lányuk

FGSuperman 2013.02.06. 10:20:44

@mrbateman: szerintem egyáltalán nem önző megközelítés - nem hiszem, hogy normális ember megosztaná mással a párját, ennyi erővel miért ne oszthatnád meg csak néha-néha akár ingyen is

persze megint más egy nyitott kapcsolat, de ez nem erről szól itt

FGSuperman 2013.02.06. 10:22:30

@Nazareus: de az nem erről szól

az egy szórakozás, amit az emberek-párok egy kis része csinál - és a nagy része nem örülne egy ilyen felállásnak

Fekete Sámuel 2013.03.25. 00:19:22

@rpflora: Szerintem te átlagon felül vagy okos, és messze átlagon felül korrekt. És emiatt valószínűleg megközelíthetetlen, mivel túl jó kurva vagy, nem fogod a hirdetésed url-jét priviben sem kiadni. Ezt gondolom. De talán tévedek.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.03.25. 09:56:24

@Juhász Jácint:
Jól látod, igen. Ez a blog azért született, hogy kicsit megvédjem a vendégeket, segítsek nekik... segítsek magamnak is, hogy kicsit megneveljem a vendégeket és olyanok jöjjenek, akikkel sikerül megosztanom pár olyan dolgot, amit nem mondhatnék el személyesen, mert 1: nem illik 2: nem szabad.
Magamat nem reklámozhatom semmilyen szinten (még az ajánlott partnerek között sem vagyok), mert túl sok infót írtam és bár sokan ismeretlenül megkedveltek itt, sokan meg is utáltak.
Szóval, végre itt őszinte lehetek, kiadhatom magamból a dolgokat névtelenül, ezért maximum akkor fogom kiírni, hogy ki vagyok, vagy kik, vagy hogy :), ha abbahagyom ezt a munkát. :)

adrinka 2013.06.05. 22:32:10

egy szolgáltató lány, mért ne lehetne privát a saját szórakoztatására vendéggel???
max. az ő addigi pénze kiesik, ennyi.
nem árt vele senkinek, szuverén joga eldönteni, mit miért csinál.
inkább az a szörnyű, hogy vannak akik és nem szórakozásból, potom összegért, kaja utalványért s.o.s szopkodják a faszokat.
biztos rá van szorulva, nem tudom, mondjuk ennyi erővel én legalábbis dolgoznék mást, biztos nem manufaktúrában szopnám a f@szt.
és ezzel árt a többi lánynak, és nem kell csodálkozni, mikor egy normál áll kimondásánál,hallhatóan megáll az érdeklődő pészmékere:)))
süti beállítások módosítása