Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Fura lányok/szolgáltatók

2013.02.04. 18:34

szerző: rpflora

Mindig is tudtam, hogy vannak "érdekes, fura", bár inkább betegnek nevezhető lányok.
Értem  én, hogy telített a piac; egyre több lány vág bele ebbe, és mint a cégeknél: megy a verseny a vásárlókért, de azért egy határt meg kell szabni.

Jó néhány lány képes arra, hogy xy vendég (vagy akár mindegyik) kifizet x órát (pl. 1-et), de sokkal többet maradhat ott INGYEN (akár 3 órát is), továbbá felajánlják az együtt alvás lehetőségét (INGYEN!), elmennek teázni, kávézni, ide-oda, amoda.... Ez egyszerűen beteg dolog és szörnyű....

Nem hiszem el, hogy egy intelligens, okos, értelmes, érzelmileg és értelmileg fejlett nő hogy képes ezt megtenni, hiszen:


1: ezáltal a saját pénze ellensége: nem tud annyi vendéget fogadni, amennyiből sok pénzt kereshetne.


2: ennyire nincs senkije, ennyire értelmileg és érzelmileg sérült, hogy egy vendég társaságára van szüksége ilyen szinten?! Nincs se barátja, se barátnője, se haver, senki?! Ennyire sérült és magányos hogy lehet valaki?! 


3: ha bármilyen okból kifolyólag (találkozója lesz, fáradt, közbejön valami, stb.) xy vendég x-edik alkalommal nem tud annyit ingyen maradni, mint előzőleg, akkor az a vendég jogosan fog a lánynál felháborodni, ergo hosszú távon nem kifizetődő, mert könnyen megromolhat a viszony emiatt.


4: ha ezek a vendégek hozzászoknak ehhez, akkor azok a lányok, akik értelmesek, intelligensek és tiszteletben tartják a szolgáltató-vendég viszonyt, azok fogják megszívni, mert a vendégek egy idő után azt fogják hinni, hogy ez a hozzáállás elvárható minden lánynál. HÁT NEM! Aztán a végén a Tescoban is kicsapják a balhét, hogy miért nem adnak néhány dolgot ingyen.... vagy 1 mozijegyért cserébe miért nem lehet 10 filmet megnézni... 

De akkor fordítsuk meg a dolgot, hogy az éremnek 2 oldala legyen: akkor innentől az a vendég, aki 1 órára jön, fél órát maradhat, de ki kell fizetnie az 1 órát, mert hát miért ne?! Ha már fontos vagyok neki, odavan értem, akkor miért csak én adjak?!

Beteg világ ez... és sok a beteg lány. Apropó, beteg lány... még egy undorító "faj":


Néhány lány nem várja el a fürdést, sőt, bejön az idegen, új vendég az ajtón és már ott elkezdi szopni....
Gratulálok, te beteg kurva, már bocsánat! Az ilyen emberek miatt, mint te, nézik le a kurvákat és miattad fordulhatnak elő nemi betegségek, higiéniai problémák...
Azt sem tudod, honnan jött a vendég, ki ő, mi ő, mikor fürdött utoljára.
Az a vendég, aki pedig ezt hagyja, hát az is megérdemli, csak az a baj, hogy ha egy vendég vagy lány elkap valakitől valamit, akkor az onnantól az ÖSSZES lányra és ezáltal az ÖSSZES lányhoz járó vendégre VESZÉLYT JELENT!
Miért vagytok ennyire felelőtlenek, igénytelenek?
Odaadással, igényességgel, barátnő-feelinggel fogjátok meg a vendégeket, ne olcsó, alpári és buta trükkökkel, mert hosszú távon ezzel MINDENKINEK ÁRTOTOK! 

Nektek nem itt kéne lenni, hanem a szemétégetőnél, mert odavalók vagytok! Bár még OTT IS ALAPOSAN MEGTÖRÖLGETIK SZOPÁS ELŐTT A FARKAT, tehát a nagy részük ott még nálatok is igényesebbek... És nektek van szilikonmelletek, meg puccos lakásban dolgoztok? Szánalmasok, agybetegek vagytok.

Na szép napot! :)

Címkék: mozi beteg betegség tesco legalja kurva igénytelen nemnormális igénytelenség szemétégető beteges igénytelenek

146 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr865062730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

invalid username 2013.02.04. 21:46:26

Ez borzasztó. Vendég???? Lány??? Ezeket a szavakat másra használjuk. Ez nem vendég: ez egy beteg fasz, aki nem tud normális kapcsolatot építeni vagy fenntartani; vagy nem bír ki néhány napnál többet szex nélkül; aki meg ebből pénzt keres, nem.lány, hanem lotyó. Borzasztó, önigazolás, hárítás... Jaj-jaj.

timewriter 2013.02.04. 22:06:17

"Nem hiszem el, hogy egy intelligens, okos, értelmes, érzelmileg és értelmileg fejlett nő hogy képes ezt megtenni"
Marmint,h elmegy az ugyfellel ingyen setalni.
Ertelmileg fejletten csak nagyuzemben lehet kurvalkodni,igen. Jo egy ordas kurva lehet a posztolo,gratulalok! El ne felejtse kifejteni a velemenyet csaladi rendezvenyeken!

R1200Gs 2013.02.04. 22:08:48

@Rongy Rázó: ki írta ezt le? fasszopó redvás qrva mind amelyik pénzért baszik. Jól olvastam ,h amelyik nem húzza le totálban a kuncsaftot az egy loser qrva? qrva nénik háborúja? :-)

mojoking77 2013.02.04. 22:10:14

@Rongy Rázó: Csak tudnam mi a fasznak olvastad el akkor? Latens kurvapecer vagy? Segitek baratom. Ha nem erdeklodnel a kurvak irant, akkor nem klikkelnel olyan blogokra, amin ok irogatnak. Ha meg izgatnak a kurvak, akkor tenyleg beteg vagy, ha ugy kell kielegiteni a kivancsisagodat, hogy a sarga foldig szidod oket. Ugyhogy inkabb hagyd a picsaba az onamitasodat, menj el egy LANYHOZ (vagy fiuhoz, ha az jobban tetszik), ra fogsz jonni, neked is konnyebb lesz az eleted utana. Persze az is lehet, feleseged is tudja a nicknevedet, es igy akarod igazolni magad elotte, ez esetben legkozelebb vidd el ot is magaddal. (Valamiert o is olvassa akkor a blogot).

A postolonak: -a mosdatlan csajokkal kapcsolatos ellenerzesiddel egyetertek. A GFE-vel kapcsolatban azert nem 100%-ban. Bar fura, de igenis vannak olyan lanyok, akik most jottek fel videkrol, es bar ugy tunik neked ez elkepzelhetetlen, de nincs Pesten baratjuk, haveri koruk. OK igenis vallalhatnak ilyen extra szolgaltatast nekik szimpatikus sracokkal. Ez inkabb a klasszikus ertelemben vett savanyu a szolo kategoria, ha jol olvasom....

invalid username 2013.02.04. 22:37:08

@mojoking77:

Egy kromoszómát tévedtél faszikám.
És most fogalmazd újra amit írtál.

mojoking77 2013.02.04. 22:44:38

Vegigolvastam a blogodat. Egy dolog jott at, megpedig az, hogy utalod az egeszet. Ez egy altalanos jelenseg, es nagyon sok kulonbozo munka eseten elofordulo allapot, az okosok el is neveztek mar burning out-nak. Ugy erzed, attol jobb lesz, ha kiirod magadbol a tapasztalataidat, pillanatnyi erzeseid. Sajnos nem fog segiteni hosszabb tavon. En alapbol nem fogok papolni, sem erkolcsi, sem egyeb okokbol, tolem egesz pontosan azzal keresed a kenyered amivel akarod, de hidd el, idovel ez csak rosszabb lesz, es mivel pont a szolgaltatoiparban dolgozol, ahol napi szinten vagy kapcsolatban a "vevovel", ez ki fog hatni a munkad minosegere, es kozvetlen visszahataskent a mennyisegere (ertsd: Nem fognak hivogatni idovel..).
Javaslok (aztan persze vagy megfogadod, vagy nem) egy hosszabb pihenot (par honap), ami alatt vegig tudod gondolni, akarod e meg csinalni, vagy probalkozol inkabb valami massal.
A ferfiak egy jeentos reszenek nagyon fontos a mar emlitett GFE, amit nem lehet eljatszani hosszutavon. Azok a vendegek akiket te is emlitesz az elozo postjaidban, pontosan azt kapjak, amit elvarnak egy csajtol. Biztos neked is van sok olyan vendeged, akik a beszelgetes vegen megkoszonik az informaciokat, es leteszik. Ok nem azok a kis kocsogok, akiknek te gondolod oket, hanem azok a sracok, (akikkel valoszinuleg meg nem igazan talalkoztal), akik tobbet szeretnenek egy laza cumiztatasnal, es ennek az extranak a hianyat ki is erzik abbol a harom mondatbol, amit egy beszelgetes soran elhangzik reszedrol. Nincs semmi gond veled, a kereslet es a kinalat altalaban megtalalja egymast.
Bocs a bo lere eresztett hsz-ert, udv:

Quantum Torrentino 2013.02.04. 22:45:17

"(...) lányok, akik értelmesek, intelligensek" - hát ezek a jellemvonások, véleményem szerint, nagyon, vagy hogy a Hat nap, hét éjszakából idézzek: "nagyon-nagyon, nagyon-nagyon-nagyon, nagyon" távol állnak egy prostituálttól.

mojoking77 2013.02.04. 22:48:24

@Rongy Rázó: OK.
Budos kreten, inkabb menj el es dugj meg egy kurvat, ha mar ennyire rajuk vagy izgulva, ahelyett, hogy itt fikazod oket, mikozben rajuk vered a monitor elott.

Na, jobb igy?

SzJ1982 2013.02.04. 22:48:28

Miiiiiagecieziiiittt??? Őszintén, ennek most mi a faszom értelme van? Ribancholocaust, vagy mi a halál? Beszarás... Ahelyett, hogy inkább meghalnátok mind...

komplikato 2013.02.04. 22:52:11

@Quantum Torrentino: Nem tudom ma mi a divat, de jó régen előkészítőre jártam egy fősulira és nem túl messze hihetetlen mennyiségű prosti mászkált, csupa fiatal csaj. A tanárunk mesélte, hogy azok ott mind főiskolára és egyetemre járnak és ebből fedezik a tandíjat. Persze nyilván ez egy kisebbség, de léteznek.

freddiffi 2013.02.04. 23:02:49

@mojoking77: ez egy nagyon béna visszavágás volt, talán magadra ismertél valamelyik jelzőnél? inkább ne is válaszolj, gondolom igen.

"ennyire nincs senkije, ennyire értelmileg és érzelmileg sérült, hogy egy vendég társaságára van szüksége ilyen szinten?!" - nos, a kérdésre válaszolva, a kurvák érzelmileg/értelmileg sérültek, ezzel meg is válaszoltad.

Tóth Ágas 2013.02.04. 23:04:01

az igényt nem a kurvák támasztják maguk iránt és nem maguknak fizetnek. érdemes szem előtt tartani.

mojoking77 2013.02.04. 23:11:19

@freddiffi: (Asit...) Lehet, bar nem teljesen tiszta, melyik reszt erezted visszavagasnak? Arra gondolsz, hogy ha megkattanok, es ram jon a csajozhatnek, akkor nem az szokott erdekelni, hogy a tobbiek mit is irnak a csajrol, hanem megprobalok olyan holggyel osszejonni arra a par orara, akivel tenylegesen jol is tudom magam erezni. Ez altalaban egy rohadt hosszu folyamat, tiz esetbol hetszer el is megy a kedvem az egesztol kozben, csereben a maradek esetek bo 90%-a pozitivan szokott elsulni. Ez van. Lehet fikazni erte, nekem igy jon be a dolog. Gondolom te sem veletlenul irtal ide, neked ezek szerint inkabb a vizualis resz szamit. A legtobb ferfi ilyen amugy, nincs ezzel gond, nem kell szegyellned.. :)

lvjtn (törölt) 2013.02.04. 23:19:38

gratula a bloghoz! tetszettek az eddigi postok *

föltételezem, h a lányok és vendégek személyisége meglehetősen változatos, és ez a barátnő-hangulat részben csak az önmarketing része mindkét részről, ettől vhogy nem lesz annyira üzletszerű a szitu

ami viszont tényleg rémisztő az én szememben, ha akármelyik fél is elkezdi ezt a (nevezzük így) hangulatot komolyan venni (amire írtál példákat). igaz, én már a beszámolók csetjein uralkodó barátkozós-udvarlós hangulatot is furcsállom. reményeim szerint nem vagyok bunkó a lányokkal, egy-kettővel egész kellemesen el is tudtam csacsogni (szigorúan a fizetett légyott tartama alatt), ahogy pl. bármilyen kereskedővel, céges beszállítóval, családi orvossal kialakulhat egy jóindulatú laza kötődés, amitől a szituáció még üzleti marad (jó esetben win-win, ugye). ezt teljesen tönkre tudja tenni a túl személyes(kedő) viszony, hogy az őrültebb megnyilvánulásokat ne is említsem

KenSentMe 2013.02.04. 23:19:41

Egyebkent en ezt nagyon imadom a nokben, marmint amikor egymast kezdik el kurvazni. Akinek 3 pasija volt, az ugye ugy velekedik, hogy mindenki kurva, akinek mar 10 pasija volt. Akinek 10 pasija volt, az azt mondja, hogy mindenki kurva, akinek 20-nal tobb volt. Akinek volt 200 pasija, az siman lekurvazza az 500 folott jaro csajokat, stb. Ugy latszik, hogy ez profi kurvak kozott is megvan, pl. aki lefurdeti a vendeget baccpapucsban, az egy profi szolgaltato, mig aki a kuka mellett is lecidazza a csovest, az a bugyuta, ostoba kurva..

Meg egy eszrevetel: minden szakmaban vannak kontarok es dilettansok. Ott vannak a hetvegi gyorstalpalot vegzett grafikusok, akik teledekoralnak barmilyen kirakatot, a programozo pistikek, akik weboldalt heggesztenek 2 liter tesco cola-ert cserebe, a kuruzslok, akik barmilyen bajt meggyogyitanak, a meg nem ertett irok es muveszek, akik soha egy konyvet nem adnak ki es egy kepet nem adnak el, a lakotelepi garazssor bugyraiban szivessegekert dolgozo autoszereloi ...

Tudod, mi a kozos ezekben? Hogy egyiknek sincs eselye arra, hogy egy normalis helyen normalis munkat szerezzen, es olyan tavol vannak a valodi szakemberektol, hogy eszebe se jutnak egymasnak. Ahogy egy nemzetkozi szintu kepregenyrajzolo eletere sincs egy sufnigrafikus semmi hatassal, ugy a ferrarigyarban dolgozo szereloket sem befolyasoljak a lakotelepen butykolgeto apukak. Mas dimenzioban mozognak. Elobbiek pontosan tudjak, hogy ok a tehetseguk es kepessegeikkel egyutt is majd beszarnak, mire tartjak a hataridoket, es hogy egy wannabe Rocky Balboanak erre eselye sem volna...

Az mar baj, ha a dilettansokkal kell versenyezned es oket kell ruhellened, mert ez mutatja, hogy nagyon kispalyan jatszol.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.02.04. 23:48:27

Hát elég érdekes hozzáállás.

Bocs, de szerintem aki eladja testét/lelkét alapból beteg. Király, hogy te találsz magadtól betegebbet, és persze még mindig jobb, mintha fidmszps újságíró lennél, de ez rajtad nem segít.

Mihamarabbi gyógyulás, és sikeres küzdelmet! :)

Alaister Grand 2013.02.04. 23:48:50

Ez mekkora! :D
Egy kurva, aki szemére hányja a többinek, hogy igénytelen.
Mivaaan? Ész megáll.
Lehet, hogy még büszke is vagy magadra, hm?

Csokonai Vitéz Műhely 2013.02.04. 23:56:10

Az egyetemen csak az én évfolyamomban két escortos (luxuskurva)lányt ismerek. Mindkettő nagyon szép és nyelveket beszélő, intelligens csaj. Havi egyszer kétszer mennek el (van amikor pár napra pl. jachttúrára) százezrekért. Szex nem mindig, de az esetek nagy részében van. Sok ember van úgy, hogy igényli egy intelligens, szép nő társaságát egy-két napra. És meglepően sok a híres vendég.
Én nagyon kedvelem őket, nem tekintek rájuk úgy, mint megvetendő kurvákra. Ja, és a poén az egészben, hogy valamilyen ügynökségen keresztül megy az egész, ahová komoly felvételivel (nyelvi és műveltségi tesztek)lehet bejutni.

Muhammad Balfas 2013.02.05. 00:01:16

Hol vannak ilyen lányok? 1 órát fizetek, és 3 órát maradhatok? Én rendszeresen járok ilyen lányokhoz, de ezzel még nem telálkoztam. Többségük pontosan betertatja a 60 percet, egy kisebb hányaduk engedi, hogy maradjak 80-90 percet ha szimpi vagyok, egy másik kisebb rész pedig lehúzós módon 40 perc után elküld.
Én ilyennel, hogy 3 órát ott lehetek, meg eljön velem kávézni nem találkoztam. Sőt, még ha szimpatikus is vagyok akkor is inkább megtartják a 3 lépés távolságot.

Kuruttya 2013.02.05. 00:21:03

Muhahahahahaaa :D Elkurvultak a kurvák, mi? :D Hova lesz így a kurvaszakma becsülete, MI? :D BEZZEG A RÉGI SZÉPIDŐKBEN, amikor még igazi kurva volt a kurva! Nem kevert a munkájába holmi emberi érzelmeket, az üzlet az üzlet! Hiszen csak a hüvelyfal-surlódásért megy az ügyfél, semmi másért, ugye.

Egyébként telefonszámot tudsz edni ezekhez a lányokhoz? Nem azért, csak úgy kérdezem.

LOL

TROLL 2013.02.05. 00:41:02

"azok a lányok, akik értelmesek, intelligensek és tiszteletben tartják a szolgáltató-vendég viszonyt" no comment.

ProsTata 2013.02.05. 00:47:03

Kedves Posztoló!
Ha kísérgeti és közös programjai vannak a vendéggel, az is egy szoláltatás.
Hogy kielégíti a vendég szexuális jellegű, olykor kissé extrém "igényeit" az is egy szolgáltatás. Ha valaki mindkettőt műveli, az extra szolgáltatás. Legalábbis szerintem.
A higiéniáról megfogalmazott véleményeddel tulajdonképpen egyetértek, de hozzátenném, hogy nem a tisztálkodás elmaradása az oka egy fertőzésnek, az inkább gyomor kérdése, ki mit bír. Moshatom én a farkam gyökérkefével és Domestos-al is, ha beteg vagyok.
Az egész poszthoz meg annyit tennék hozzá, hogy nem vagyok "vendég", de régen kipróbáltam a szolgáltatásotokat kíváncsiságból. Szereztem jó és rossz tapasztalatot. Árkülönbség akkor is volt, szolgáltatás tételes különbsége nélkül. Millió dolog határozza meg az árat, Te ne tudnád? Pl. az is, hogy miképpen néz ki, nem csak az, hogy natúr franciát vállal-e "végig".
Részben ez is eszkimó-fóka viszony kérdése. Őszintén sajnálom, hogy sokan szánják rá magukat erre a szakmára olyanok is, akik egyébként nem tennék. Nem, nem nézlek, vagy sajnállak le benneteket. Úgy gondolom, hogy van, aki a könnyű (?) pénzkereset miatt válassza ezt a szakmát és van aki kényszerből. Az utóbbi a borzasztó, ha tudnám, ilyenbe csöppentem, nem tudnék élni a szolgáltatás adta lehetőséggel, ha érted miről beszélek.

Nazareus 2013.02.05. 02:05:10

Nagyon nincs igaza - legalábbis a levél elsö részében - a blogirónak.

Thaiföldön _pont_ ezt adják el a lányok, a barátnö feelinget, egész éjszaka a vendéggel maradnak, majdnem ugyanannyiért (short time, long time), együtt alszanak, együtt vacsoráznak. És ha tetszik, ha nem, az ügyfelek jó részének ez kell. Ezért van annyi szexturista Thaiföldön.

Erre úgy tünik kezd ráébredni néhány magyar lány is és ez dicséretes. Mármint hogy az ügyfelek igényeit igyekszenek kielégiteni és nem a versenytársakét :)

Frick László Emlékzenekar 2013.02.05. 02:10:28

Én minden szakma magyar képviselőitől, a kórházi beteg-tilitolizótól, a hullaszállítóktól vagy a mezőgazdasági munkásoktól is azt tapasztalom, hogy ott lustiznak, ahol tudnak és ha szimpatikus az ügyfél vagy elment a főnök és a többi egér is cincog, akkor ők is. Vagy leülnek a koporsóaljra egyet cigizni.

Különösen a fiatal fodrászcsajszik viselkednek kurvaszerűen főleg a vén faszikkal, sokat csit-csattolnak az ollóikkal és keveset vágnak de azt elképesztő kontármódon, csáábos vonaglások közepette nagyhangsúlyt fektetnek az ügyfél fejbőre masszírozására és a könyökéhez nyomkodják a nadrágjuk középvarrását azzal a puha kettős párnácskás izével meg ilyesmi.. ha az ember befizet egy magyar kurvánál, utána pedig gyorsan levágatja a haját is, akkor a két jellegzetesen magyar félszolgáltatásból összejön egy, a tizes-skálán lesz egy 3-as erejű orgazmusa (Marok Marcsa a legrosszabb periódusában 7-es erejű orgazmusra képes és jóformán ingyen) majd peddig magyargésajellegű álkedvességben, műempátiában és középárszínvonalú parfümgőzön átszivárgó fiatalnőtestillatban részesülhet meg tündérujjak matatásában a fején, Lyukmagyarországon, ahol 4000 Ft-ért 12 órát kell gályázni, ott ez kb 7000 ft-ba kerül, Budapestországban 10000.

A legizgalmasabb motívumnak a farok szopás előtti eltörölgetését tartom a fenti műalkotásban. Lyukmagyarországon, ahol élek, és ahonnan minden nap százezer magyar munkavállaló bumlizik föl 100ezer Ft-os kategóriájú személyautóknak látszó tárgyakkal meg rabszolgabuszokkal, a kurvák 97,88%-a kizárólag gumiban szop és folyamatosan menstruál, ugyanis dugni soha és ha a kuncsaft nagyon értetlen, akkor ki is mondja, hogy hát értsed már meg te búzikőőcsőgg, vírzísëm van, höeë- Kézimunkáról szó se lehet, mert ha idegen férfi spermája érné a kezüket, az az ő szocializációjukban már szex-be számít.

A másik nagyon elterjedt kurvaágazat, amiről se a feminista jogvédők, se azok az internetes újságírók se tudnak, akik az új index-marketingkoncepsó szerint kiadott pornó ágazatban kötlesek valamit lendíteni A Cég kattogásszámán, a lakótelepi zártügyfélkörű titkoskurvák, akiknek a telefonszáma hólabdaszerűen terjed. Nos ők a maximum 20-30-as kundschaftjukból azért pár jópofa vállalkozót férjnek is kinéznek és gumi nélkül szopnak és nem eltörölgetik az ügyfél faszát, hanem vagy kiküldik a fürdőszobába, vagy pedig maguk mossák le.

Ezúton tájékoztatom az index bloghú leányvállalatának Bogi-jait, hogy havi tízezerért heti egy bejegyzést írok Zuzi, a lakótelepi kurva élményei munkacím alatt -szakmai példaképem a Szvinger nőci vagyok írója lesz.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.05. 02:18:13

@Nazareus: Krúdy Gyula életművét tanulmányozván -de ha valaki megnézné esetleg makk Károly filmjét, a Hunyady Sándor [Bródy Sándor fia] novellájából készült Egy erkölcsös éjszaka c. filmet, akkor arra kell rádöbbennie, hogy 100-120 éve a kurvák szolgáltatása bőséggel tartalmazott gésa-jellegű kiegészítőtevékenységeket is. Sőt, még a Pengő-korszakban is így volt ez. 1 P-1p50-ért szoptak a heti egy szabaddélutánjukat sétálgatással töltő fiatal vidéki cselédlányok, karöltvén a városi masamód (kalapárusító bolti eladó) lányokkal. Népszerűek voltak a kávéházi kasszírosnők szolgáltatásai, na kb ők végezték előremutató modernséggel olyan színvonalon a szolgáltatást, mint egy mai magyar átlagkurva, de annyira tahók még azok sem voltak, hogy feszt azt hajtogassák szopás közben, hogy namileszmá, na mileszmá, akkoriban pornográf dumák bemondásával igyekeztek hamarabb elspriccoltatni a csávót.

A fenti szöveg tanulmányozása után arra jutottam, hogy ilyen műveltséggel és fogalmazókészséggel kb a diáklány kategória, azaz az 50000 Ft-os rendelkezhet (ennyi a havi jövedelmem) , őnáluk viszont teljesen természtes az egészéjszakai kedvescica vagyok!-viselkedés.

makk_ász 2013.02.05. 03:58:42

kár volt elolvasni, hát még megírni

felcsutisuttyo 2013.02.05. 06:08:27

Hát ez egy KURVA ORSZÁG. Kurva vezetőkkel, akik lopnak csalnak hazudnak.
Kilátástalan élet, s a pinával rendelkezők már a társaságnak is örülnek, és kávét is kapnak , esetleg vacsorát, vagy ebédet...az egy menet után.
Mindenki a mának él, mert "holnap" is itt uralkodik a NEMZETI BANDA és még másfél év a Nmezeti Szarok akasztásáig":)

2013.02.05. 06:09:35

Aztafaszta, nem térek magamhoz...
Most tényleg az történt, amit olvastam???
Tényleg le beteg kurvázott egy kurva egy kurvát????

Ez olyan nekem, mint amikor az egyik nekrofil ekézi a másik nekrofilt, hogy mekkora beteg barom...
:)

Mintha az egyik seggrészeg üvölt a seggrészeg haverjával, hogy bassza meg az anyját, má megint leitta magát... LOL

Nincs semmi sajnálni való, vagy egyéb empátiát igénylő érzelem.
Lehetne 10ed annyiért takarítani is, de ha az kevés, akko ez van.
Te vállaltad, viseld...
Ha nem tetszik vár a Teszkóóó...

BA2017 2013.02.05. 06:29:04

Te poszter! Dolgozz inkább a szakmádban a blogolás helyett, egyrészt a köz számára hasznos ha termelsz a földön, másrészt addig sem írsz.

Here Comes The Pain 2013.02.05. 07:03:31

Ebből a szarból süt a frusztráció.
Namármost te
-egy kibaszottul ocsmány nő vagy, aki mozgássérült/béna/nyomorék/kövér/anorexiás/büdös;
-egy prostituált vagy, aki sajnos semmi olyan szolgáltatást nem tud nyújtani, amivel tartósan odavonzana bármiféle kört;
-egy retardált szerencsétlen vagy, akinek nincs jobb dolga, mint a prostituáltak szokásait kivizsgálni, mindezt gyűlölettől habzó szájjal;
-egy elhízott/büdös/szociopata férfi vagy, akit egyik prostituált sem fogad szívesen, az ingyen összebújást pedig röhögve utasítják el a negyedik könyörgés után.

okostojgli (törölt) 2013.02.05. 07:35:12

Te jó ég, ennyi frusztrált, kielégületlen faszt!

Gyerekek, tudjátok mi a különbség köztetek és a felcsúti törpe között?
Ő egy egész országgal csinálja mit otthon nem csinál.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2013.02.05. 07:41:04

Jobb fetrengeni a ribancoknak, mint elmenni 100.000-ért dolgozni.
Ugyanis többet nem kereshetnek ezek a tünemények az alul iskolázottságuknak köszönhetően.

Mellesleg kár volt elolvasni.

Kytia 2013.02.05. 08:03:52

"...barátnő-feelinggel fogjátok meg a vendégeket..."

Eddig is szánalmasnak tartottam a kurvához járó pasikat, de ez...
Meg hogy menjen el kávézni vele a kurva... LOL

Netuddki. 2013.02.05. 08:13:37

Na ebből is látszik mennyire lecsúszik az ország. Már a qrvák is elqrvulnak...

Sadist 2013.02.05. 08:21:30

Eddig azt hittem, hogy csak a nem kurva nők utálják a kurvákat, mert konkrétan beárazzák a szexet és így már nem lehet annyit kisajtolni a férfiakból, de úgy látszik, hogy a kurvák között meg a rivalizálás megy a minél jobban fizető vendégkörért :D

Sadist 2013.02.05. 08:25:41

@Tóth Ágas: Thx Cpt. Obvious, és ezzel mondani is akartál valamit? :)

@Kytia: Vajon milyen véleményed lehet azokról a nőkről, akik néha elmennek egy étterembe vacsorázni. Ők is szánalmasak? :)

Kytia 2013.02.05. 08:32:59

@Sadist: Nincs ezzel bajom, de sem a barátnőimnek, sem egy férfinak nem fizetnék azért, hogy ebben partnerem legyen.:)

hopptarisznya 2013.02.05. 08:35:06

a sajat penze ellenseege?? Miert is? Mert fog egy biztos kuncsaftot?

"Ennyire nincs senkije?"
Egy kurvanak? Ezen miert csodalkozol?

hopptarisznya 2013.02.05. 08:37:49

Latom sikerult az Egetot is belekeverni a posztba. Kedves szobaas kurva! Az Egeton ritkan szopnak gumi neelkul. Te viszont mindig!!!! Amugy eleg sok az atfedes az Egetos, es a szobas lanyok kozott.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2013.02.05. 08:39:01

Kérem válság piac van, emelni kell a szolgáltatás színvonalát, vagy levinni az árat.

Kartellezést javasol a postoló? Kartellezést? És mi lesz, ha kiszáll a GVH álruhában (pontosabban álruha NÉLKÜL) és méri a fújatás hosszát, a broki benyelésének mértékét, a fogazást, stb.?

Lehet, hogy azok a ribancok, akik sétálnak meg nem tudom mit csinálnak INGYEN (ezt nagy betűkkel kell írni kurva körökben???) csak egy kuncsaftot vállalanak naponta. Szerintem egy ilyen kurva jobb szolgáltató, mint aki ötöt vállal naponta. (Nem kurváztam még, de így képzelem.) Nem inkább kiégett meg nem tudom milyen az a kurva, akit naponta többen rommá kúrnak, mint az, akit csak egy kuncsaft cuccol meg?

Ehhhh, beteg világ.

hopptarisznya 2013.02.05. 08:40:50

Ezt a posztot nem egy Bodza (Csenge, Livia) muuvesznevu szerencsetlen ribanc irta a beszamolok.com-rol? Kb az volt ennyire raizgulva a penzre. Ki is lett utalva... Nem csodalkoznek, ha a sok szabadidejeben tollat ragadt volna. (ha maar nem jut bele fasz)

2013.02.05. 08:43:01

Rossz hírem van: A zuhanyozás nem véd meg a nemi betegségektől.

hopptarisznya 2013.02.05. 08:47:55

@_zulu_: de eltelik vele az ido. Ennek a ribinek ez a lenyeg.

hopptarisznya 2013.02.05. 08:51:36

@Kytia: rossz hirem van: a pasik is sokfeelek, illetve sokfeele hangulatban lehetnek. Van amikor csak egy luk kell, ami beleurithetunk, ees van amikor egy kozos vacsora vagy mozi. Az viszont erdekes, hogy szerinted ez utobbi a szanalmasabb. Bezzeg ha jol megdoongetnek, mi?

jarics 2013.02.05. 08:52:47

Ha egy lány több időt tölt egy vendégével, akkor azt nem betegesnek vélem, hanem jó üzletpolitikának. Így ki tud alakítani saját részre egy vendégkört, akik állandónak tekinthetők és gondoskodnak a lány megélhetéséről. Ezt akár escort szolgálatnak is nevezhetnénk.
A posztolónak nem tudom milyen frusztrációja van - ha prosti, akkor feltételezem ő az, aki a szó legpuritánabb jellegében csak odatartja az alfelét, kettőt szorít a faszin, akinek öt perc után csá', majd a hölgy (hogy ha nem előre kérte) kéri az egy óra díját.

jarics 2013.02.05. 08:57:35

@hopptarisznya: ezt kiegészíteném azzal, hogy az ismerkedési fázisban a nők karcsúak, kívánatosak, adnak magukra. x év együttélés után pedig otthonra marad a lyukas póló, a kibolyhosodott pamutnadrág és a felszedett kilók. A férfiember vágyik a szépre. Ez is egy ok, amiért kurvához járunk, mert fiatal, kívánatos nőt tehetünk magunkévá. Ne írja le senki nekem, mert pontosan tudom, hogy aki erre a fórumra ír, és nő, az otthon is szexi fehérneműben, fittnessz bébiket megszégyenítő testtel, full sminkben és friss hajjal ápoltan várja haza férje urát. Hát persze. Tudom, tudom, a férfiak is változnak, öregszenek és híznak és bunkók lesznek. Ezért dugnak félre a nők, vagy ezért lesznek alkeszek...

Kytia 2013.02.05. 08:58:25

@hopptarisznya: Tök rendben van, hogy sokfélék és kell nekik a mozi, de azért igencsak elhanyagolt lehet az a kan, aki még erre is fizetős szolgáltatás formájában tesz szert.

dolgozni kék 2013.02.05. 09:01:30

ez egy vicc. alakítsatok kamarát, fizessetek kamarai díjat, írjatok etikai kódexet, vezessetek be iso9001 minőségbiztosítási rendszert, harmonizáljátok az árakat, adjatok számlát és tisztulni fog a piac.

csárli hárper 2013.02.05. 09:03:37

kurvaország, a feri is megmondta...

Sadist 2013.02.05. 09:03:40

@Kytia: Még egy vacsorára sem hívnád meg a barátaidat? Milyen zsugori vagy :)

Parajpuding 2013.02.05. 09:05:40

Nehéz eldönteni, hogy a cikkírónak a szifilisz, az irígység kezdte ki az agyát, vagy azzal nem is rendelkezett soha.
Vajon egy büdös használtzokni mivel különb egy másiknál?

Kytia 2013.02.05. 09:10:37

@Sadist: Dehogynem, feltéve, hogy a barátaimról beszélünk valóban és nem csak azért jönnek, mert én fizetek. Plusz, a fogyasztásuk mellé nem számlázzák ki a velem töltött időt is.:D

Mrs.Columbo 2013.02.05. 09:11:14

"Ennyire sérült és magányos hogy lehet valaki?!"

Nem a kurva a sérült és magányos, hanem a fizető vendég. Ők csak figyelembe veszik, hogy mire van kereslet. Az árakat meg (mivel eléggé túltelített a piac) annyira nyomják le, amennyire nem szégyellik.

"Néhány lány nem várja el a fürdést, sőt, bejön az idegen, új vendég az ajtón és már ott elkezdi szopni..."

Muhaha. :-D Megnézném, hogy 10 kuncsaftból hány fürdő vendége van egy lánynak, aki az 5-ös út mellett áll egész nap.

Sadist 2013.02.05. 09:25:36

@Kytia: Képzelj el egy éttermet, ahol az étlapon nincsenek feltüntetve még a rendelhető ételek sem, nem hogy az áruk. A pincér természetesen nem jön oda hozzád, ha szeretnél valamit enni, akkor majd te felállsz és szépen leadod a rendelésedet és fizetsz. Annyit, amennyi szerinted oké. Aztán pár óra múlva szólnak a konyháról, hogy amit rendeltél, azt abban a formában nem lehet. Utólag még fizetsz, hátha az megoldja a dolgot. Aztán még vársz pár órát, mire elmondják, hogy az nem is étterem, hanem teaház. De természetesen bármikor szívesen látnak, akár ebédidőben is.
Ha éhes vagy, te ezt választanád? Fizetnél és várnál, gyakorlatilag lutrira?
Vagy mennél inkább a klasszikus étterembe, ahol kiválasztod, hogy mit szeretnél, elköltöd a finom kis ebédedet, aztán fizetsz?

jarics 2013.02.05. 09:33:30

@Mrs.Columbo: A kurvákhoz járás az nem lelki terápia, hanem a szórakozás egyik formája. A többivel egyetértek.

Kytia 2013.02.05. 09:36:53

@Sadist: Akarsz róla beszélni?:D

Sadist 2013.02.05. 09:52:43

@Kytia: Veled? Ugyan mit lehetne róla beszélni? :) Csípőből elítélsz valamit anélkül, hogy fogalmad lenne róla.

Kytia 2013.02.05. 09:53:54

@Sadist: Inkább csak sajnálom, nem elítélem.:)

Sadist 2013.02.05. 10:06:45

@Kytia: "Eddig is szánalmasnak tartottam a kurvához járó pasikat"

Kytia 2013.02.05. 10:26:53

@Sadist: Szánalmas = szánni való = sajnálatra méltó. Erről beszélek.:)

Kytia 2013.02.05. 10:38:52

Egyébként a posztert alapvetően megértem. Nem mintha ismerném ezt a területet, de minden piacon gondot jelentenek az agyatlan álkereskedők, akik irreálisan alábasszák az árat, amibe maguk is tönkremennek, de közben azért lerántják a többit is.

hopptarisznya 2013.02.05. 10:40:04

@Kytia: van egy praktikus oka is van a kurvaakkal valo chateleesnek, randizgatasnak:
ismerkedes utan EZERSZER jobb szexet nyujt egy no, mint ha csak az utcarol esik be az ember. Persze ez csak harminc folott kezd erdekes lenni egy ferfinak. Addig inkabb a mennyiseg, es a szepseg fontos.

Kytia 2013.02.05. 10:47:45

@hopptarisznya: De most akkor a nemkurvák, vagy a kurvák a jobb szex?

hopptarisznya 2013.02.05. 10:48:19

@Kytia: szerintem a poszter az agyatlan liba. Maar a fogalmazasa is gyerekes. Max 20 lehet. Ees ezzel a "feel orat maradjon de egy orat fizessen" otletettel nagyon hasonlit az egyik leglehuuzosabb kurvara, akihez volt "szerencsem" egy honapja. Az o agyaban fogalmazodtak meg ilyen gondolatok, amiket neeha meg is osztott a hirdetesi oldal forumain. ("aki odavan erte, az ugyis vissza fog menni", barmilyen flegma... Meg ha nem tetszett a szolgaltatas, akkor "igy jart" a kedves ugyfel) Tuti O az. Most hogy nincs meloja, blogolgat a dragasag.

Kytia 2013.02.05. 10:57:04

@hopptarisznya: Mísz pofájú személyzet a wellness-hotelekben is van. Nem ezzel van a baj és nem is erről beszél. Lehet, hogy tök kedves az ügyfélhez. De amikor ügyfél az amúgy korrekt szolgáltatás után azzal szívja a vérét, hogy Bezzeg Micike ugyanezért az árért még mozizni is elmegy... Én totál megértem.

Kujon Alfonz 2013.02.05. 11:05:48

@Kytia: Figyelj már, itt a szöveg mely részéből derül ki, hogy bárki is számlázna az kávézással töltött időért?

A kávézás a barátkozás ezen nem szokványos formája estén már grátisz. Kellemes időtöltés egy csaknem baráti személlyel, esetleg marketingmunka egy kellemesebb kapcsolat kialakítása céljából.

Ami meg a vendégeket illeti, sokan vannak azzal úgy, hogy jobb, ha egy kellemes francia után derül ki, hogy a leánnyal nem volna jó kávézni, mint ha kávézás közben derül ki, hogy nem kívánnád egy egy sz...ra sem.

És nem kell lesajnálni a lányokhoz járó palikat sem. Ha kicsit utána nézel, kiderül, egy idő után csak az nem jár kurvázni, aki nem teheti meg. Igen, ha majd telik neki rá, nagy eséllyel a te pasid is...

hopptarisznya 2013.02.05. 11:25:28

@Kytia: A nemkurva (gumi nelkul) lenne a bestof kategoria. Plane ha jonoo. De ilyen mazlim eleg ritkan van. Ugyhogy a kurvaszex minosegenek feljavitasan kell agyalnom.

A posztolo meg felrebeszel. A beszamolok.com-on elegge porognek az infok, de ilyen esetekrol csak elvetve olvasni. (1 helyett 3 ora, meg furdes nelkuli szopas... Napersze olyan maar nekem is volt, hogy ajtoban szopast keertem, de megbeszeltuk, hogy termeszetes otthon zuhizok)
Az faaj neki, hogy elmaradnak a vendegek, ees erre fogja. Pedig magaba keene neznie.
Ez annyira Bodza/Csenge stilusa (amugy rola van szo: kepfeltoltes.hu/121214/bodza_full_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Mi az hogy 3 orat marad valaki INGYEN. Kerdezi nagybetuvel a posztolo. Persze eszebe nem jut, hogy a 15 ezer, az lehetne 5/ora is. Rogton nincs ingyen, igaz? Vagy talan ennyi esszel kereshetne baarmivel is tobbet? Nem.vDe neki draga az ideje. Mert ha nem is jon vendeg, O nezi a CoolTV-t. Illetve amig a vendeg dongeti, addig is azt neezi.

De mar nagyjabol ertem honnan fuj a szeel. Van valami kanja, es ugye ilyenkor minden masodperc csak nyuug, amit ki is fog fizettetni a vendeggel.

hopptarisznya 2013.02.05. 11:27:44

@hopptarisznya: a link vegerol le kell szedni a zarojelet.

Nazareus 2013.02.05. 11:32:42

@jarics: No igen. Régen a kinai nök ezért otthonra sminkeltek és öltöztek fel szépen, hisz a férjüknek kell, hogy tetszenek és nem a külvilágnak. Sajnos manapság ez forditva van :(

invalid username 2013.02.05. 12:47:44

@mojoking77:

Látom nem álltál kétszer sorba, amikor az észt osztották :-) Csak így tovább.

invalid username 2013.02.05. 12:55:41

@freddiffi:

"a kurvák érzelmileg/értelmileg sérültek, ezzel meg is válaszoltad."

Inkább érzelmileg, persze, biztosan van olyan is, aki értelmileg, és egy strici egyszerűen kihasználja... Azok a lányok, akiket otthon vagy az iskolában nagyon erőszakosan, represszíven neveltek, sokkal gyakrabban csúsznak bele gyakori alkalmi kapcsolatokba, és egész megdöbbentő módon nem ritkán újra és újra olyan kapcsolatokba, ahol megismétlődik velük a gyermekkori megaláztatás és erőszak.

A kurvázó faszikkal meg úgy kell bánni, mint Svédországban, ahol a kurva áldozat, a faszi pedig bűnöző. Megszégyenülés, ellehetetlenülés a sorsuk.

invalid username 2013.02.05. 12:59:55

@mojoking77:

Azért kattintottam erre a blogra, mert az index szerkesztői cimlapra tették én meg bedőltem a provokációnak.

mrbateman 2013.02.05. 13:08:52

@hopptarisznya: Nézd vagy ő az, vagy nem!
Az általad említett személy viszont külsőre az a kategória (számomra), amelyiknek a hozzáállása majdnem mindegy...ha neki úgy egyszerűbb, h. nem szólunk egymáshoz közben, akkor legyen úgy.
Neki ez az üzletpolitikája, ad egy közel 10/10-es testet 15ért egy órában 2 alkalomra...több illúziót nem tud és/vagy ennyiért nem akar adni.

Nazareus 2013.02.05. 13:11:09

@Rongy Rázó: Butaság, kurvázás mindig is volt, mindig is lesz. Egyébként se értem miért baj az, ami mindkét félnek jó (amig beszámithatóak). Mi köze hozzá egy harmadiknak?

Kytia 2013.02.05. 14:05:11

@Kujon Alfonz: "Ha kicsit utána nézel, kiderül, egy idő után csak az nem jár kurvázni, aki nem teheti meg."

Csak azt nem értem hirtelen, miért nem jutott soha eszembe pénzt kérni. Tudtam volna, hogy ekkora a kereslet, basszus... Szólhattál volna előbb is.:D
Pasim meg üzeni, hogy neki sosem fog telni rá.:) Különben is, ha nem tudja, mire költse a pénzét, majd én adok neki tanácsot.:)

@hopptarisznya: Értem. "Persze eszebe nem jut, hogy a 15 ezer, az lehetne 5/ora is."

Ja, persze, meg a kenyér ára lehetne 20 Ft/10 kiló is. Így működnek ezek a dolgok, kényükre-kedvükre szabláyk az árat a szolgáltatók/árusok.:) Jó, egyébként értem és ugye nem értek ehhez annyira, hogy tudjam, mennyi árat muszáj kiszabnia egy kurvának ahhoz, hogy emg tudjon élni. De azért simán el tudom képzelni, hogy mondjuk valaki fizet albérletet, gyereket, hitelt, mittóménmit, míg a másik meg csak unalomból űzi a mesterséget kvázi ingyen, mint az az ex-olimpikon, és ez utóbi jól szétcseszi a piacot a többinek.

mrbateman 2013.02.05. 14:28:06

@Kytia: engem is ez szokott foglalkoztatni, h. mennyi a mélytoroknak az üzemszüneti és fedezeti pontja.
Szakdolgozatnak javaslom: A pina - mint termelő eszköz - amortizációs politikája kishazánkban.

Kytia 2013.02.05. 14:36:42

@mrbateman: Hátkérlek, az üzlet az üzlet. Bármi is légyen a termék maga.:)

Nazareus 2013.02.05. 14:40:05

@Kytia: Pénzt még kérhetsz érte, csak nem biztos, hogy kapsz is (bár valószinü - függ az ártól). A nagy kereslet nem azt jelenti feltétlenül, hogy _bárki_ iránt van kereslet.

Egyébként a nök 99%-a kér anyagi és egyéb elönyöket, csak nem feltétlenül direktben pénzt. Ezért nem érthetö a nök részéröl a kurvák lenézése, ök legalább öszintén vállalják, hogy mit miért :)

A pasid meg nyilván ezt fogja mondani neked. Úgyse fogod megtudni, hogy mikor megy :-)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 14:41:22

Hmmmm....hmmm.... :) Végigolvastam a kommenteket :)
Örülök neki, hogy ekkora vitát indított el a dolog. Itt legalább lehet ezekről a dolgokról beszélni; mindenki megismerheti, megértheti a másik álláspontját és ez jó.
Viszont: trollkodást mellőzzük... semmi értelme. Felnőtt emberek vagyunk, és amíg x ember nem árt a másiknak, addig - főleg ismeretlenül - nem kell bántani.
A kommentek alapján hamarosan megírom a következő postot és választ kaptok sok mindenre - már ha érdekel titeket :)
pusszantás :)

Kytia 2013.02.05. 14:46:16

@Nazareus: Kurvákat igazán lenézni csak a férfiak szokták. Legalábbis én ezt vettem észre. Akad néhány erkölcs-csősz nő, meg esetleg pár féltékeny, de azok, akik aztán tényleg nem veszik emberszámba őket, általában pasik. Elég ennek a posztnak a kommentjeit megnézni fentebb. Meg anno, amikor azt az escort-csajt megölték, ott is a pasik voltak vagy 99%-ban, akik olyanokat írtak, hogy "nehogy már sírjatok egy kurva miatt". Egyébként vicc az, hogy gyanítom, pont ezek a pasik azok közül kerülnek ki, akik amúgy igénybe vesznek ilyesmit.

A pasim szexuális szokásai leginkább őrá tartoznak, másodsorban rám, de rátok a legkevésbé, szóval szerintem engedjük is őt szépen útjára ebből a témából.:)

sanche_ 2013.02.05. 14:49:31

Én, ha nő lennék, nem tudom minek kéne történnie, hogy prostituált legyek, ugyanakkor nem ők a nevetségesek, hanem azok, akik rákattintanak egy ilyen blogra és elkezdik "alázni" a prostit és a kuncsaftot is.

Bármennyire is nehéz elhinni, természetes ösztöne a férfinak, hogy nővel, lehetőleg minél többel feküdjön le. Van, aki ezért fizet, van aki tartósan pártválaszt és az egyéb, más nők iránti késztetéseit megoldja önmaga. Ezalapján bárkiről bármit levonni, hogy "nem képes nőt találni magának" ordas nagy baromság. Vannak nők, akiknek olyan erotikus kisugárzásuk van, aminek nehéz ellenállni, ugyanakkor nem biztos, hogy ilyenfajta nővel együtt akarna élni az ember. És ebben nincs semmi sátánimádás. A prostitúció jól tudjuk, hogy ősi szakma, nagyon régen is volt rá igény és nem azért, mert ingyen senkivel nem tudott lefeküdni a férfi, hanem, mert igénye volt az olyanfajta lányokra és minden szempontból kényelmesebb volt fizetnie, mint bármi mást tennie az ügyért.

Én egyedül azt ítélem el, mikor valaki feleség/barátnő mellett csinálja. Az ember csorgatja a nyálát, ez oké, de annyi önfegyelemnek kellene lenni, hogy a kalandvágyát a kezével elégíti ki... Persze ez is csak a szavak szövögetése és nem az általános norma, csupán egy darab a sok közül.

De maga a poszt is elég nevetséges. Arról nem nyilatkozom, hogy egy óráért hármat adnak, ezt nem tudom, bár valahogy kételkedek benne.. Másrészről az ottalvós dolog és a kíséret... Ez bizonyos kultúrákban hozzá tartozott az ősi szakmához. Sőt, mondhatni az európai "ipari" prostitúcióban terjedt csak el ez az egy nap 10 vendég, percekre kiszámolva. Nem gondolnám, hogy ez jobb, mint egy egész éjszakás valami.

Akik acsarkodnak a prostituáltakra meg a kuncsaftokra, azoknak elmondanám, hogy tulajdonképpen mi az undorító és szánalmas? Hol van a határ? Elmondom, hogy én utálom mikor idegen ember hozzámér, valószínű ezért nem voltam prostival, ezért nem járok masszőrhöz és ezért nem kérek hajmosást a fodrásznál. Van akit nem zavar, sőt, szereti, mikor egy idegen nő a vágás előtt még ott masszírozza a fejét, pénzért. Ez mennyivel másabb a prostituálttól? Mint mondtam, ez nem elítélni való, pénzért kényezteti a testét... a kedves fröcsögőknek hol a határ, mikor lesz a testi örömszerzés szánalmas?

Kytia 2013.02.05. 14:57:02

@lokotus: Nekem a "barátnő-fílinges" résznél volt az. Mert ez kicsit olyan, mintha azt mondanád, "fizetek egy pasinak, hogy azt mondja, szép vagyok". Vagy hogy azt mondja, szeret. Azért nem gáz ez kicsit? Fizetsz valakinek, hogy azt hazudja rólad, amit szeretnél magadról hinni. A testi késztetések oké, bár őszintén megmondom, szerintem egy pasi, aki mondjuk nem okádnivalóan ronda és elviselhetetlenül hülye, azért csak talál nőt szexre. De rendben, ha nem, az is belefér, de egosimogatásért fizetni úgy, hogy valójában mindketten tudják, hogy csak színjáték az egész...

mrbateman 2013.02.05. 14:59:15

@Kytia: Hát majd a bloggazda megerősít, vagy megcáfol azon állításommal kapcsolatban, hogy a kisasszonyokhoz járó emberek legnagyobb csoportja a tök átlagos külsejű és életű HÁZAS/párkapcsolatban élő ffi,...ti. az ilyen eü jellegű félrekeféléseknek a legkisebb a kockázati, lelkiismereti szintje.
(egyszerűbben nem béna belfaszok, se nemm csődörök járnak kurvázni, hanem kényelmes átlagemberek 30 és 50 között)

Kytia 2013.02.05. 15:05:35

@mrbateman: De ez most hogy jön ide? Nem cáfol meg engem abban, hogy szerintem az "ez csak egy mocskos kurva" attitűddel rendelkezők között bőven ott vannak az aktív kuncsaftok.

invalid username 2013.02.05. 15:14:52

@Nazareus:

Persze, korrupció is mindig volt, mindig lesz és mindkét félnek jó, miért kéne beleszólni.

Nazareus 2013.02.05. 15:16:22

@lokotus: "Az ember csorgatja a nyálát, ez oké, de annyi önfegyelemnek kellene lenni, hogy a kalandvágyát a kezével elégíti ki"

No miért? Az nem megcsalás, ha más nöket bámulva használod a kezed? Van aki szerint _ez_ is megcsalás. Vagy mennyivel jobb, ha valakinek önfegyelme van és együttmarad férjével/feleségével, de közben másba beleszert? Jó, megállja, csak másba szerelmes. Nem jobb, ha elmegy kurvázni akivel nincs érzelmi kapcsolata? Vagy te minek örülnék kevésbé? Ha a párod egy kurvával (mindegy, hogy milyen a párod) fizakailag megcsalna, vagy ha nem csalna meg, csak másba lenne szerelmes melletted? Melyik esne rosszabbul? Nem olyan egyszerü kérdés ez, hogy "legyen önfegyelme"...

A világon jó pár kultúrában elterjedt vagy a többnejüség, vagy annak valamilyen alfaja - a kisfeleség, magyarul szeretö. Van ilyen Mexikótól kezdve elég sok országban. Föleg a keresztény/nyugati kultúra álszent ebben a dolgokban (bár van kivétel: a mormonok).

Szóval, hogy mi a megcsalás és mi nem elég kúltúrafüggö. USA-ban ugye azzal védekezett elnök, hogy az "orális szex az nem szex", azaz nem lépett félre. És tényleg sokan igy gondolják arrafele. Van ahol a meg kurvázás nem minösül megcsalásnak.

Nazareus 2013.02.05. 15:17:40

@Rongy Rázó: Mert az rossz harmadik félnek :) Jó, hogy nem a bérgyilkosságot hozod fel (megbizónak is jó, megbizottnak is). Csakhogy a kurvázásnál nincs harmadik fél, akinek rossz lenne. Legalábbis alapesetben.

Kytia 2013.02.05. 15:18:16

@Nazareus: Engem az zavarna kevésbé, ha szerelmes lenne.

mrbateman 2013.02.05. 15:19:15

@Kytia: Ahhoz sehogy (mellényomtam Nazareus 14:40:05-re akartam "A pasid meg nyilván ezt fogja mondani neked. Úgyse fogod megtudni, hogy mikor megy :-)" című megállapításra)
, ahhoz kapcsolódik, h. az én férjem aztán tutira nem, ami a te esetedben nyilván igaz is, csak az átlagról beszéltem.

sanche_ 2013.02.05. 15:25:22

@Kytia: Nem tudom mi a barátnő-filing, azt se, hogy van-e pontos definíció, de az én olvasatomban ez annyit jelent, hogy a lány mosolyog és nem, mint egy gép üzemel. Elhiteti esetleg, hogy ezt Ő ugyanannyira élvezi, mint a férfi. Ha a régi idők ázsai prostituáltjaira gondolunk, ott pont ez volt a lényeg. Nem érzem rossznak vagy rosszabbnak bárminél.

"aki mondjuk nem okádnivalóan ronda és elviselhetetlenül hülye, azért csak talál nőt szexre."

Ez nem így működik. A kurvázó ismerőseim átlagemberek, pont az "okádnivaló rondák" félnek jobban elmenni prostihoz.
Prostituálthoz menni, akinek nincsenek gátlásai az egy nagyon kényelmes dolog, kinézet szerint válogathat... Most mondok egy példát. Srác egyedül van, működik a biológiája, mit tehet? 1: Sajét magán segít - van akit ez nem elégít ki annyira, amennyire az ösztöne kívánja. 2: elmehet ismerkedni. Ez mit takar? le kell menni egy szórakozóhelyre (akkor is, ha nem szokott szórakozóhelyre menni??) le kell szólítania idegen lányokat (??) és aztán, ha szerencséje van, akkor talál egy ideális alanyt.
3-ik lehetőség meg, hogy kinéz egy katalógust és olyan típusú nőt kiválaszt, amilyet akar. Nincs udvarlás, nincs meghívás, nincs színészkedés(a férfi részéről) csak fizetnie kell... Azért látszódik a különbség. Nem rondaság kérdése ez...

Azt mondtam, hogy nem voltam prostival, de megjegyzem, ilyen szaxbarát kapcsolatom se volt... Na akkor már inkább prostiznék, mert annak annyi buktatója és kellemetlensége lehet, hogy jajj... Lehet, hogy van aki szereti, ha a prosti eljátssza, hogy Ő a barátnője és szereti, de mikor elmegy a férfi tudja, hogy ez csak szolgáltatás volt... Mikor nem pénzen alapuló kereslet/kínálat jellegű a kapcsolat, de nem is szerelmi, na ez a legrosszabb...

Kytia 2013.02.05. 15:25:28

@mrbateman: Jaértem. Eleve nem értem ezeket a feltételezéseket. Ez olyan, mintha azt mondanám, "tuti, hogy a te barátnőd is kövér és undorító lesz pár év múlva, hiába most még csinos". Bakker, honnan a p*csából tudnám?:D Csak azért, mert sokan így járnak, nem fogok elkezdeni jósolgatni a másiknak, akit még nem is láttam. Kicsit azt érzem, hogy az ilyesminek a másik idegesítésén kívül nincs más célja.

Nazareus 2013.02.05. 15:25:45

@Kytia: :) No, Te ilyen vagy. Mást meg a félrelépés zavarna jobban. (Gyanitom, hogy a férfiakat inkább a fizikai félrelépés zavarja, a nöket meg a "lelki").

Sadist 2013.02.05. 15:27:16

@Kytia: "Csak azt nem értem hirtelen, miért nem jutott soha eszembe pénzt kérni."

Mert neked más a fizetőeszköz. A férfiak mindig fizetnek a szexért, csak nem mindig készpénzben.

Kytia 2013.02.05. 15:29:26

@lokotus: Értem, de továbbra is csak sajnálni tudom azt, aki azért fizet, hogy hazudjanak neki, mert akkor abban a 45 percben legalább úgy érzi, van barátnője. Nem vagyok pasi, kb csak félig érthetem meg ezt, de elsüllyednék, ha azért fizetnék valakinek, hogy úgy tegyen, mintha a pasim lenne. De ez az én benyomásom, nyilván nem kell egyetérteni, az én határaim itt vannak, másoké máshol.:)

Kytia 2013.02.05. 15:31:47

@Nazareus: "Gyanitom, hogy a férfiakat inkább a fizikai félrelépés zavarja, a nöket meg a "lelki""

Ezt épp az imént cáfoltam.:)

@Sadist: Ezt jó lenne hinni, de a helyzet az, hogy elkeserítően sok az ingyenebéd.:) Minjárt ott van az az eset, amikor nemcsak a pasi gerjed rám, de én is őrá. Hihetetlenül lenyomja az ilyesmi az árat, sőt.:)

Nazareus 2013.02.05. 15:35:18

@Kytia: Tudod, 1 cáfolat nem cáfolat (legalábbis ilyen témában), de persze kétségkivül ellenpélda :)

Nazareus 2013.02.05. 15:37:09

@Kytia: Tudod, a nöknek két drámai pillanat van az életükben:

Elsö amikor fizetnek nekik a szexért.
Második amikor ök fizetnek a szexért.

Jó, a teljesség kedvéért a férfiknak is van két drámai pillanat:

Elsö, amikor elsönek nem áll fel másodjára.
Második, amikor másodiknak nem áll fel elsöre.

Sadist 2013.02.05. 15:54:30

@Kytia: "Nekem a "barátnő-fílinges" résznél volt az. Mert ez kicsit olyan, mintha azt mondanád, "fizetek egy pasinak, hogy azt mondja, szép vagyok". Vagy hogy azt mondja, szeret. Azért nem gáz ez kicsit?
Fizetsz valakinek, hogy azt hazudja rólad, amit szeretnél magadról hinni."

A prostitúció azért főleg női mesterség, mert amióta világ a világ, a férfiak körében van fizetőképes kereslet. El sem hinnéd, hogy hány olyan nő van, aki a kedves szóért és a szeretettség érzéséért rengeteget fizetne, csak sajnos nincs amivel fizessen.
Az ilyen nők aztán telefossák a facebook profiljukat a nyálasabbnál nyálasabb coelho és müller idézetekkel vagy vesznek néhány macskát.

"A testi késztetések oké, bár őszintén megmondom, szerintem egy pasi, aki mondjuk nem okádnivalóan ronda és elviselhetetlenül hülye, azért csak talál nőt szexre. De rendben, ha nem, az is belefér, de egosimogatásért fizetni úgy, hogy valójában mindketten tudják, hogy csak színjáték az egész..."

Tudod, a férfiaknak a szex nem csak annyiból áll, hogy szétteszik a lábukat ;)
A prostiktól pont ezt kapják meg. Nem kell udvarolni, nem kell romantikus vacsora, nem kell hallgatni a csacsogást, hanem egyszerűen jól érezhetik magukat. Az hogy színjáték, különösen ironikus egy nőtől, akik a reggelt rögtön a jelmez felvételével kezdik (smink, push-up melltartó, festett haj, előnyösre szabott ruha, stb.) :D

Sadist 2013.02.05. 15:59:52

@Kytia: Azt azért megnézném, hogy csak úgy leszopsz egy tök ismeretlent, aztán annyit mondasz neki, hogy egészségedre, gyere holnap is :D
Ingyen ebéd nincs, még akkor se, ha te azt gondolod, hogy valamit ingyen adsz.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 16:39:34

Azért nagy örömmel tölt el, hogy okos és intelligens emberek is idetévedtek, akik jól vagy jobban látják a dolgokat és nem csak fröcsögnek :)
Sadis, Nazareus, lokotus, meg akik kimaradtak :) stb...

Kytia 2013.02.05. 20:27:43

@Sadist: "Tudod, a férfiaknak a szex nem csak annyiból áll, hogy szétteszik a lábukat ;)
A prostiktól pont ezt kapják meg. Nem kell udvarolni, nem kell romantikus vacsora, nem kell hallgatni a csacsogást..."

Akkor most végül is miből áll a szex férfiaknak? Lábszéttevés oké, csacsogás, udvarlás, romantikus vacsora nem oké...Akkor mi is marad a lábszéttevésen kívül?

sanche_ 2013.02.05. 20:29:28

@Nazareus:

"Az nem megcsalás, ha más nöket bámulva használod a kezed? Van aki szerint _ez_ is megcsalás. Vagy mennyivel jobb, ha valakinek önfegyelme van és együttmarad férjével/feleségével, de közben másba beleszert? Jó, megállja, csak másba szerelmes. Nem jobb, ha elmegy kurvázni akivel nincs érzelmi kapcsolata?"

Biztos van akinek megcsalás az önkielégítés is, de azért lássuk be, hogy ez a nők között is a 0,001% lehet, aki annak veszi. Ez azért eléggé elfogadott dolog, csak a nagyon bigott vallásos embereknél nem.

A másik, amit mondtál, hogy mi a jobb, a kurvás megcsalás, vagy a másba beleszeretés... A kettő közt mi a kapcsolat? Úgy értem, csak ez a két opció van? Szerintem a szerelem és a fellángoló elsősorban testi vágy két különböző dolog. Én azért mondtam, amit mondtam, mert az én értékrendemben a konkrét megcsalás nem fér bele..Az ösztöneimet megölni nem akarom és nem is csinálok úgy, mintha nem lenne, de öntudatos emberi lényként tudok uralkodni magamon. Én nem akarok senkin se ítélkezni, de akinek a kurvázás az egyetlen opció egy feleség mellett, az azért kismértékű önfegyelemre vall, ami nem bűntény, csupán adottság.

Amúgy a kultúrakérdést lehet sokáig ragozni... A gyilkolás is kultúra kérdése, van ahol teljesen legális bizonyos esetekben...anélkül, hogy őket is bírálnám, azért én nem szeretnék olyan kultúrában élni.

Szóval ezt sokáig lehet ragozni én úgy gondolom, hogy egy feleség esetében igenis van határ, amit meg kell húzni morális szempontból...
És a beleszeret dolog sem olyan egyszerű, mint írtad.
Az igazi szerelemhez három dolog kell:

1: akarat, nyitottnak kell lenned
2: testi vonzódás
3: megismerés, megszokás

Szóval nem hiszek ebben a spontán beleszeret dologba.. Ez is sokkal inkább hormon, mint igazi szerelem, és lehet fellángolás, de ez azért hamar elmúlik, ha - megintcsak - van önfegyelme és tudja mit akar az illető. Vagyis attól nem kell félned, hogy a párod nem csal meg, de másba szerelmes, mert hosszútávon nincs ilyen. Vagy mást szeret tényleg és akkor elhagy téged, vagy megtetszik neki valaki, de uralkodik magán és testileg, lelkileg elfojtja a vágyat.

Kytia 2013.02.05. 20:34:08

@Sadist: Ja, na mostanra sikerült összeraknom, amit írtál.:DD
Szóval a férfiaknak jó esetben annyiból áll a szex, hogy szétteszik a nő lábát. Értem. Viszont ha se udvarolni, se romantikus vacsorázni, se csacsogást hallgatni nem szeretsz, akkor pláne minek a barátnő fíling? Az én olvasatomban a barátnő fíling épp az, amikor udvarolsz, vacsorázol, csacsogsz, stb. Vagy valamiről lemaradtam?

rpflora, kérlek, meséld el, mi a barátnő fíling.:)

Kytia 2013.02.05. 20:38:26

@lokotus: Én azért azt is külön kategóriaként kezelném, aki alapvetően nyugton van, de néha előfordul vele (mondjuk évtizedes távlatokban), hogy nem tud uralkodni magán, akár érzelmileg, akár testileg, és azt, aki rendszeresen sumákol és hazudozik és kurvákhoz jár. Előbbi emberileg belefér nálam, utóbbi kevésbé. Persze a kettőt leginkább az utóbbi kategóriába tartozók szeretik összemosni.:)

sanche_ 2013.02.05. 20:54:42

@Kytia: Ha elmész egy színházba fizetsz érte, hogy hazudjanak egy kitalált történetet, vagy még inkább, Rodolfó a bűvész! Azért fizettek az emberek, hogy átverjék őket!
("Figyeld a kezemet, mert csalok")

Illúziók közt élünk és, ha ezek nem lennének, akkor nagyon kevés dolog lenne ebben a világban. Ahogy Sadist mondta, kezdhetjük a történetet a sminkkel, de azokkal az apró napi kedveskedésekkel is, amik egy idillikus kapcsolatot jellemzik... És nem azt mondom, hogy ezek hazugságok, csupán azt, hogy a kedvesség az embernek akkor is jól esik, ha nem a szigorú, tűhegyes igazságot mondod minden helyzetben. Ha 35 éves vagy és felhúzol egy új ruhát, a párodtól büszkén megkérdezed, hogy na milyennek talál, akkor a párod vagy azt mondja, hogy nagyon csinos vagy, vagy max azt, hogy a kék ruhában szebb vagy, de azt semmiképp nem fogja mondani, hogy 20 évesen jobban néztél ki.

"Akkor most végül is miből áll a szex férfiaknak? Lábszéttevés oké, csacsogás, udvarlás, romantikus vacsora nem oké...Akkor mi is marad a lábszéttevésen kívül?"

Szerintem rosszul fogalmazott Sadist, illetve sejtem, hogy mit akart mondani. Szóval a férfinak a saját szemszögéből nem olyan egyszerű lefeküdnie valakivel, ezt nem panaszként mondom, csak tény, hogy a barátnővel/feleséggel szellemileg és testileg is megterhelőbb, mint önkielégíteni, vagy fizetős lány szolgáltatását venni.

A prosti a barátnős illúzióval leveszi a férfi terhét és amennyiben fizet, onnantól kezdve neki nem kell erőlködnie.

Mondhatnám, hogy a jó együttlét házaspárok közt mindkét félnek nagy munka és nagy odaadást igényel, ami egyébként messzemenőkig megéri.

Viszont a prosti-kuncsaft esetében csak az egyik félnek nagy munka, mégpedig a prostinak. És ne hidd, hogy most arra gondolok, hogy a prostihoz járók igénytelenek és durvák...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 21:00:39

Hűűű, fiúk, lányok... nagyon belemélyedtetek a dolgokba, de ez így helyes, csak szerintem sosem fogjuk megérteni a dolgokat... Igen, az nagy paradoxon, hogy akinek a barátnő fíling kell, akkor az minek jár kurvázni, hiszen pont az lenne a lényege, hogy ne legyen barátnő fíling, de ha már van, vagy kell, akkor miért kurvánál keresi ezt és mi miért adjuk ezt? :)
Érdekes dolgok ezek, de talán egyszerű a válasz:
a kurvák nagy része, akik pörögnek és sokan mennek hozzájuk, olyan nők, akik csinosak, igényesek, jó alakjuk van... Namármost azok a férfiak, akik barátnőre vágynak, nem csak lelki társat keresnek, hanem egy nagyon jó nőt is... De a magánéletben nem kapják meg a nagyon jó nőt, szép nagy cicikkel és hosszú lábakkal. És mit történik egy kurvánál? Minden adottság megvan, amire a férfi vágyik, az adott lány az ő zsánere és hoppá, még a barátnő fíling is megvan... "Hát nekem ilyen nő kell".
Tehát röviden: a férfiaknak egy tökéletesen (számukra) kinéző bombázó kell, aki aranyos, kedves, nem szól bele semmibe, de lehet vele beszélgetni, meghallgat, rendes, okos, intelligens... és még a szex is jó legyen. Nos, hát biztos létezik ilyen nő (főleg, ha szerelmes lesz az ember), de alapvetően azok a férfiak, akik ilyen helyre járnak, ezt a kombinációt csak itt találják meg.
Remélem érthető voltam, mert nekem már késő van és kicsit szétszórt vagyok és dekoncentrált :)

sanche_ 2013.02.05. 21:03:01

@Kytia:
Nyilván embere válogatja, de szerintem általánosan kevés a 10 évente prostizó/megcsaló.

De amúgy persze egyetértek, nyilván van különbség nálam is... De a folytonosan kurvázókat sem áll szándékomban elítélni, csupán azt mondom, hogy ez nálam nagyon nem férne bele... Van tükröm és reggelente belenézek, szeretném, ha ez így is maradna.. Más tükre, másnak a gondja... Az a nő, akit folyton megcsalnak, valószínű vele sincs minden rendben és a kapcsolatukkal se.. Zsák meg a foltja.

"Viszont ha se udvarolni, se romantikus vacsorázni, se csacsogást hallgatni nem szeretsz, akkor pláne minek a barátnő fíling? Az én olvasatomban a barátnő fíling épp az, amikor udvarolsz, vacsorázol, csacsogsz, stb. Vagy valamiről lemaradtam?"

Szerintem ez is embere válogatja. DE óriási különbség van, hogy azért csacsogsz/udvarolsz, hogy a másik félnek jól essen és esetleg lefeküdjön veled, illetve aközött, hogy azért csacsogsz/udvarolsz, mert NEKED jólesik. Ahogy mondtam, barátnővel ketten kettőtök öröméért fektettek be, a barátnőfíling prostival meg egyik fél fektet bele igazán energiát, a másik fél örömére. Szerintem barátnőfíling lehet az arc megsimogatása is, van akinek ez kell egy idegen nőtől is.

Nazareus 2013.02.05. 21:18:07

@lokotus: "Én nem akarok senkin se ítélkezni, de akinek a kurvázás az egyetlen opció egy feleség mellett, az azért kismértékű önfegyelemre vall"

Nem veszed észre, hogy a mondatod második részével itélkezel másokon? :) Pedig nem akarsz, azt irod :)

Egyébként nem kismértékü önfegyelem, hanem ez tetszik neki. Rendben van, hogy a Te értékrendedbe nem fér bele, de ne itélj el (meg) másokat, azért mert nekik meg belefér.

Nyilván sok opció van, az megcsalás-e ha a párod megsimogat valakit? És ha csókolózik vele? És ha... lehet folytatni a sort, nyilván sok embernél más-és-más a határ. Van akinek meg belefér, hogy a párja kurvázni jár, söt, olyan is van, hogy együtt megy el a férj és feleség egy swinger klubba párt cserélni. És csak ismételni tudom magam: nem baj az, ha neked nem fér bele, de ne itélj meg másokat, ha másképp gondolkodik e kérdésben.

Nazareus 2013.02.05. 21:25:15

@rpflora: Ezzel a barátnö feeling-es kérdéssel jól rávilágitottál. Megpróbálom valahogy értelmezni, mert van más magyarázat is, azon kivül, amit Te irtál:

Sok férfinak nem az lényeg, hogy legyen egy luk, ahova beteheti. Az a lényeg, hogy legyen valamiféle összhang (ez a barátnö feeling, lehessen beszélgetni is a lánnyal szex elött/után. Ugyanakkor az is elönyös sok férfinak, ha új és új partnerrel szexelhet. Na most a kettö nem jöhet össze, ha van egy barátnö-feleség. Ezért a legjobb megoldás a barátnö-feeling-es prostituáltak, igy megvan a kapcsolat illúziója is és az új partnerek által okozott izgalom is. Gyakran nem is számit, hogy jó nö legyen a prosti, fontosabb, hogy kedves legyen. Talán ezért nem érted meg, hogy a csúnya lányok miért merészelnek hirdetni (kurvavagyok.blog.hu/2012/11/02/igenytelen_ferfiak_igenytelen_nok). Könnyen el tudom képzelni, hogy az általuk nyújtott kedvesség kompenzálja a külsöbeli hiányosságukat.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 21:34:24

@Nazareus:
Nem minden ember egyforma, de ha megnézed abban a postomban belinkelt lányokat, akkor már csak 1-2 van fent továbbra is az oldalon...a többi eltűnt. És vajon miért tűnt el? Azért, mert alig mentek hozzájuk...sőt...
Persze, mindig lesznek olyan vendégek, akiknek nem csak a kinézet tetszik, de alapvetően a férfiakba bele van kódolva az, hogy azzal szaporodj, aki "érdemes" rá, tehát meg kell lennie a csípőnek, a mellnek, az arányoknak... És akármilyen mulya vagy hősszerelmes férfiról is van szó, a jó segget, a jó mellet megnézi, mert ezek "mutatják" a termékenységet.
Titkolhatja, hogy neki nem tetszik a dekoratív nő, de csak magának akarja bebizonyítani, hogy ő más... pedig nem.

És miért baj az, ha vannak olyan lányok, akik valóban jól néznek ki, csinosak és még olyat is adnak, amit azok, akiket belinkeltem? Így rögtön megvan minden az egyben :)
És szerintem ez a lényeg; ezáltal lesz sok vendége egy magamfajtának :)

Van ám ellenpélda is... kimondom, nem érdekel: pl. a Bodza, akit emlegettetek. Vagy épp aki most is aktív: Dalma... Nah, ők azok, akik: jó test, de beképzeltek, buták és ridegek, semmirekellőek és csúnyán hangzik, de még kurvának sem jók. Mégis akad 1-2 ember, aki betéved hozzájuk, de csak és kizárólag a jó test látványa miatt, de ez 10ből 2 ember... És ezzel igazolom is, hogy valóban nem minden a külső, de ha külső belső rendben van és még barátnőfíling is van.... nah, ilyet nehéz az utcán találni.

Nazareus 2013.02.05. 21:44:28

"És ezzel igazolom is, hogy valóban nem minden a külső, de ha külső belső rendben van és még barátnőfíling is van.... nah, ilyet nehéz az utcán találni."

No ez igaz :) De ilyet nem csak az utcán nehéz találni, hanem a prostituáltak között is :)

Mindenesetre a végén még megegyezésre jutunk: van ilyen is, meg olyan is :D Mostmár nem vagy olyan végletesen fogalmazó, mint a másik irásodban, amire linket adtam :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 21:54:16

@Nazareus:
Végletek embere vagyok, sokszor megkaptam, de csak a magánéletben :P Tudod, ha munka van, cuki vagyok, mindennel egyetértek, stb :P
Itt meg kiélhetem magam, mert nem tudjátok, hogy ki vagyok :P

Egyébként hogy kerültek ide ilyen sokan? Azt nem sikerült kiderítenem. Gondolom nem index címlapom voltam. Azon azért meglepődnék.
Mindenesetre örülök nektek :)

sanche_ 2013.02.05. 21:57:54

@Nazareus: "Nem veszed észre, hogy a mondatod második részével itélkezel másokon? :) Pedig nem akarsz, azt irod :)
"

Hiába a mosoly, nincs ellentmondás. Aki megcsalja a párját néha, annak kisebb az önfegyelme, aki gyakran csalja meg, annak még kisebb. Ez nem ítélet, hanem tény, olyan tény, minthogy van aki szelíd, van aki erőszakos, van fekete és fehér...

Az, hogy nem ítélek senkit el, azt jelenti, hogy nem köpöm le és ha tudom ezt egy munkatársról pl, nem fogom másként kezelni. De attólmég TÉNY, hogy nincs elég önfegyelme és számomra ez nem elfogadható viselkedés, már magamra nézve.

@rpflora: Nem tudom, hogy ezen a piacon hogy mozognak a lányok, de hogy eltűnik valaki annak egymillió más oka is lehet. A férfiban nem csak olyan ösztön van, hogy "az arra érdemessel" feküdjön le, hanem van pusztán egy kíváncsiság is. Milyen feketével, milyen fehérrel, milyen vörössel, milyen idősebb tapasztalt nővel, milyen fiatallal, milyen vékonnyal, milyen kövérebbel..Ez természetes kíváncsiság egy bizonyos fokig...Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érdeklődtem fizikailag teljesen különböző, modern értelemben nem szexszimbólumok után alkalomadtán. Az ember két dolgot keres a tökéletességet és a tökéletlenséget... emberi sajátosság...gondolom evolúciós előny volt a diverzitás tisztelete és a kíváncsiságé is...

Nazareus 2013.02.05. 22:03:26

@lokotus: "Ez nem ítélet, hanem tény, olyan tény, minthogy van aki szelíd, van aki erőszakos, van fekete és fehér..."

Ez nem tény, hanem itélet :)))) Ebben a témában bizony nehéz ilyen konkrét állitásokat tenni, mint amit szeretnél. Ha mégis ragaszkodsz ahhoz, hogy ez tény és nem pusztán a te szubjektiv véleményed, akkor kérlek adj erre igazoló linkeket, információkat.

Nazareus 2013.02.05. 22:05:04

@rpflora: Rossz hirem van: index föoldalon volt a blogod :) De azért ne keseredj el :)

Ez egy kicsit ellentmondásos nekem:
" Tudod, ha munka van, cuki vagyok, mindennel egyetértek, stb :P
Itt meg kiélhetem magam, mert nem tudjátok, hogy ki vagyok :P "

Miért, ha munka van, akkor tudják, hogy ki vagy? :D

hopptarisznya 2013.02.05. 22:20:15

@rpflora: (közben olvastam a blogod többi részét is... Sorry, hogy leBodzásztalak) Amúgy én Bodzát és Dalmát kizárólag azért húztam nyársra, hogy teszteljem magam ilyen rideg környezetben is. (a sok negatív vélemény miatt mentem) Hát... Épphogy sikerült az akció. Nagyon durva. Csak nekrofiloknak ajánlott.

Amit a kurvázásról írsz,tényleg így van. Adott egy bombázó, akit a legkisebb befektetéssel tehet magáévá az ember. És ezért köszönet illet őt :-)

A barátnő fíling meg szerintem a szex része. Egy pincér is mosolyog felszolgálás közben. Ez a dolga. Ettől érzi jól magát az ügyfél. És ezért nem kell képmutatónak bélyegezni a pincért. És persze a pincérnek sem illik megalázni a vendéget, hogy "ezek azt hiszik, hogy jókedvemben teszem eléjük a kaját". Akinek ilyen gondolatai vannak, annak nem való a szolgáltatóipar. Meggyőződésem, hogy a barátnőfílinges nők többsége nem muszájból színészkedik, hanem ilyen a természetük. Mivel nincsenek sokan, nem gondolom, hogy ez egy elterjedt színészkedési trükk lenne a kurvák között.

A ronda nőkhöz: Régebben engem is feszélyeznek a túl jó nők, ezért egy picivel lejjebb lőttem be a célcsoportot. (persze a rondára nincs mentség.. valami perverzió lehet)
Aztán szerencsére megismertem pár igazán gyönyörű, és mégis laza szolgáltatót, akik miatt megjött a bátorságom.

hopptarisznya 2013.02.05. 22:48:34

@Kytia: a barátnő fílingről:
tudsz a lánnyal beszélgetni. Jófej, laza, nagydumás csaj. Ilyen apróságok, hogy közös zuhannyal kezdjük a testi ismerkedést. Vagy akció után megyünk fürdeni. Két menet között a konyhában főzünk egy kávét. Megmasszíroz. Szex közben biztat, dicsér.. a fülembe csókol. A seggemet markolva tolja magába a farkam. Szájrapuszi. Amelyik nő otthon nyomja az ipart, annál szinte tökéletes az illúzió, mert az egész lakás otthonos, és nem egy szállodai szobára emlékeztet.

Szóval ilyesmi apró részletek. Szerintem a szex alapjai, és elsőre minden pasinak csalódás a valóság, mert elterjedt tévhit, hogy a kurvák illúziót adnak. A lányok többsége semmiféle illúziót nem képes teremteni. Amin persze nem kell csodálkozni, hisz nem valami túlképzett emberekről beszélünk. Azzal kedvesek, akivel amúgy is azok lennének. Aki nem jön be nekik, azt csak lehúzzák. Esetleg éreztetik, hogy szálljon már le róluk. Kérded tőle, hogy kezdhetnénk-e egy közös zuhival, amire az a válasz, hogy bocs de most fürödtem.
Aztán ugye minden átmenet nélkül nyúl a faszhoz... És csak ahhoz! Hátadat, seggedet véletlenül sem fogja meg szex közben. Mikor mondom neki, hogy némi színészkedéssel feldobhatnánk a szexet, mert egy búgó női hang több deci vért képes pumpálni a farkamba, azt válaszolja, hogy nem tud közben beszélni, mert csak elnevetné.
Nyögni sem tud. (amelyik megpróbálja, azt meg le kell állítani, mert inkább komikus)

Szóval ez a nagy átlag. Ezekkel kell együtt élni. És közben hallgatom a naiv ismerősöktől, hogy nem zavar-e, hogy csak színészkednek nekem a lányok.... Ezek?? Mikor?? Azt várom, de a többség semmit nem ad, csak egy puncit.

Az illúziót teremtő nők kevesen vannak. Megjegyzi őket az ember. Amit sajnálok, hogy nem tudok lehorgonyozni 1-2 ilyen nőnél... mert az új hús annyira csábító. Pedig ezek az igazi szolgáltatók megérdemelnék a támogatást.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 22:57:26

@hopptarisznya:
Jajj, nemáááár, ez olyan pasis, attól függetlenül, hogy tudom, miért mennek el hozzájuk még mindig :) Nem hiszem el, hogy mindig akadnak majd olyanok, akik elhiszik, hogy velük majd másképp fog bánni Dalma vagy Bodza... :) Tény, még női szemmel is szépek, de akkor is. Na mindegy, tanulópénzed akkor megvolt :)

Ami szerintem alapszabály (bár még így is lehet benne buktató): aki nem milliomos és nem akar nagyot kockáztatni, ne menjen el új lányhoz. Menjen olyanokhoz, akiknek évek óta pozitív beszijei vannak és még a kinézete is jó. Körülbelül ennyi a titka a csalódásmentes együttlétnek. Jó, persze, mindenkinek lehet rossz napja és Murphy alapján pont kifoghatja az ember, de alapvetően szerintem a beszámolók jól visszaadják az igazságot, 1-2 kivételtől eltekintve....

hopptarisznya 2013.02.05. 23:25:42

@rpflora: másodszorra már nem akartam, hogy másképp bánjanak velem. Arra gondoltam, hogy a kis flegma most jól megkapja a magáét... De kiderült, hogy nem vagyok az az erőszaktevő típus. Amúgy az új lányok vonzanak, mert szeretem ha én vagyok az első aki tájékoztatja a nagyérdeműt. Sok hiba is be szokott csúszni, de kárpótol érte az a pár kaland amikor olyan kezdő csajszikkal hoz össze a sors, akik ezt az egészet nem is gondolják komolyan és egy hét múlva már nem hirdetnek. Azokat sajnálnám kihagyni, mert totál más fíling, amikor én vagyok a tapasztaltabb a lánynál.

sanche_ 2013.02.05. 23:37:33

@Nazareus: "Ez nem tény, hanem itélet :)))) "

inkább: :((( Nem vagy tisztában a fogalmakkal, persze minden viszonyítás kérdése, de a nyelvedre lefordítva:

A: Az ember nem csalja meg a párját.
B: Az ember megcsalja a párját, ha nagy a csábítás.
C: az ember megcsalja a párját minden lehetséges alkalommal.

Ha ebből Te nem tudsz önfegyelemre következtetni, akkor a készülékedben van a hiba és küldhetek bármilyen linket neked a Föld formájáról, neked lapos marad, NA ezzel nem lehet vitatkozni.

Nazareus 2013.02.06. 00:05:26

@lokotus: Ezekböl bizony nem lehet semmiféle önfegyelemre következtetni. Ez nem önfegyelem kérdése, hanem hozzáállás kérdése.

Persze lehet az a véleményed, hogy ez önfegyelem kérdése. Nincs is ezzel semmi baj, csak ne akard ezt az egyéni, szubjektiv véleményt objektiv igazságnak (ténynek) beállitani. Amennyiben mégis ezt akarnád tenni, akkor továbbra is kérlek, hogy küld linket ami ezt igazolja.

Nazareus 2013.02.06. 00:16:17

@lokotus: Valahogy azt hiszem, az a fö baj, hogy abból indulsz ki, hogy ártalmas-rossz dolog, ha valaki megcsalja a párját. És ugye az ártalmas-rossz dolgot el kell kerülni, azaz aki nem tudja elkerülni a rossz-ártalmas dolgot, annak nincs önfegyelme. Szerintem ennél az okoskodásnál (ha igy gondolod), már a kiindulási pont hibás: Nem rossz-ártalmas, ha valaki megcsalja a párját. Miért kellene emiatt büntudatot érezni? Azért mert a keresztény kúltúrkör ezt zsibbasztotta az agyunkba, hogy bün a szex, föleg a házasságon kivüli?

Sadist 2013.02.06. 08:41:11

@Kytia: Félreérted. Egy nőnek szexhez jutni (hacsak nem ronda, mint a lőtt seb) nem igényel különösebb erőfeszítést, mert ő a befogadó fél.
Egy férfinek viszont aktívan tennie kell a szexért, még ha csak magát az aktust nézzük is. A férfi dugja meg a nőt, nem fordítva (néhány extrémebb esetet leszámítva).
Ugyanígy a pár/szexpartner keresésnél is a férfi az adó fél, neki kell odamennie a nőhöz, udvarolni neki, levenni a lábáról, hogy ágyba vihesse, nem fordítva. És akkor még mindig ott van az esélye, hogy a férfi nem kapja meg, amit akar. Elcseszett egy csomó időt, energiát, akár anyagiakat is fölöslegesen.
Kurvázásnál ilyen kockázat nincs, vagy nagyságrendekkel kisebb. A kliens fizet, cserébe azt kap, amit szeretne.

Sadist 2013.02.06. 08:52:44

@lokotus: "A prosti a barátnős illúzióval leveszi a férfi terhét és amennyiben fizet, onnantól kezdve neki nem kell erőlködnie."

Nem csak a barátnő illúziós prosti, hanem bármelyik leveszi a terhet a férfiről. Arra az 1-2-x órára nem a nő, hanem a férfi van a középpontban, az ő öröme a fontos és nem kell azzal foglalkoznia, hogy a másiknak a kedvében járjon.

Fekete Sámuel 2013.03.31. 16:40:57

@Sadist: "A prostitúció azért főleg női mesterség, mert amióta világ a világ, a férfiak körében van fizetőképes kereslet. El sem hinnéd, hogy hány olyan nő van, aki a kedves szóért és a szeretettség érzéséért rengeteget fizetne, csak sajnos nincs amivel fizessen."

Igen, a nők 90%-a ilyen. Sajnos azonban a kedves szavakat és a szeretettség érzését csak a férfiak 10%-ától várják el. Te most a másik 90%-hoz tartozó pasikkal beszélsz, és szerintem nem igazán érted őket.

Ivonn (törölt) 2013.05.05. 18:04:38

Nem értek egyet, nagyon nem. Ha én munkában találkozom valakivel, attól még simán lehet olyan ember, akivel szívesen tölteném együtt az időmet más módon is, esetleg haverok/barátok is lehetünk egy idő után. Az is lehet, hogy kifejezetten olyan, speciális témáról beszélünk, ami engem érdekel, de sok embert nem igazán vagy nem ért hozzá, így örülök, hogy végre van olyan, akivel lehet erről beszélni. Baromi sok indoka lehet annak, hogy miért beszélgetek szívesen egy vendéggel azután is, hogy a fizetett idő lejárt, és nem hiszem, hogy olyan nagyon meg kéne indokolni a dolgot. Ez nekem kicsit olyan, mintha meg kéne indokolnom, hogy miért állok le beszélgetni a csoporttársakkal vagy a szomzédasszonnyal. Hogy miért? Mert a beszélgetés érdekel, jól érzem magam.

"1: ezáltal a saját pénze ellensége: nem tud annyi vendéget fogadni, amennyiből sok pénzt kereshetne."

Mint ahogy ez megtörténik akkor is, ha bárki mással beszélgetek.
(Hozzá kell tenni, hogy én nem fixen x órától x óráig dolgozom, szóval nem a munkaidőmet fecsegem el)

"2: ennyire nincs senkije, ennyire értelmileg és érzelmileg sérült, hogy egy vendég társaságára van szüksége ilyen szinten?! Nincs se barátja, se barátnője, se haver, senki?! Ennyire sérült és magányos hogy lehet valaki?! "

Miért kell kizárni annak a lehetőségét, hogy egy vendégből lesz valaki barát vagy haver?

3. intelligens ember megérti, hogy nincs időnk mindig ugyanannyi időt együtt tölteni, mint ahogy az ismerőseim is úgy általában megértik, ha nincs időm mindig órákig csevegni velük.

Szóval értem én, hogy van egy álláspontod, hogy számodra mi fér bele valamibe és mi nem, de vedd figyelembe mások véleményét is, amikor etikai kódexet gyártasz.

Egy szolgáltató

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 19:00:50

@Ivonn:

Látszik az írásodon, hogy intelligens vagy, és nem is kezdtél el fröcsögni - szóval ez jelent valamit :) Mégpedig azt, hogy ezen a témán összeveszni nem fogunk.
Ebben a dologban egy valami azért nagyon fontos, ami kimaradt:
- van-e az adott szolgáltatónak párja, férje, szerelme, bármi. Nekem volt olyan, hogy volt, és volt olyan, hogy nem volt... de én mindig is azt vallottam, hogy az a férfi, aki vendégként érkezik hozzám, az vendégként is marad meg. Nekem eleve elrontja a romantikát és minden vonzalmamat azzal, hogy fizet érte, én elfogadom; nyújtok egy szolgáltatást, stb. Oké, van olyan, akivel szeretek beszélgetni, normális. Nem azt mondom, hogy nincs. Viszont csak akkor tartanám vele a kapcsolatot munkán kívül, ha nem így ismerkedtünk volna össze.
Randizni, férfiként megismerni valakit pedig ilyen helyről...hát, szerintem te is jól tudod, hogy 99% egyáltalán nem jó pasi. A maradék 1% pedig vagy beképzelt és bénán csinál mindent (pedig azt hiszi, hogy ügyes.)

Ez a továbbmaradásos dolog csak marketing a kollegináim nagy részénél. Hát persze, hogy odalesz meg vissza a vendég, ha megkapja azt a különleges dolgot, hogy munkán kívül találkozhat velünk... A maradék 1-2 kolleginánk pedig szerintem nálam/nálunk is jobban sérült. Egyszerűen egy vendég lehet bárki, és ha a lány inkognítóban csinálja (mint én), akkor nem tudhatja, hogy egy összeveszésnél, vagy nézeteltérésnél egy szerelmes férfi (aki ráadásul vendég is) mit fog tenni. Beköp az ismerősöknek facebookon, bárhogy. PÁRKAPCSOLATBAN is vannak durva dolgok...hát még 2 idegen között, ahol az a 2 idegen szexuális viszonyt ápol, pénzátadás történik és elhitetés a vendég felé, hogy jujj, de élvezzük... és a végén a "jah, csak barátok vagyunk" szöveg sok pasiból (még akiből ki sem lehet nézni) durva indulatokat szül.
Nem, nem nézem le őket, hangsúlyozom, de akárkiről van szó (és tudjuk, hogy 80%-ban bnővel, feleséggel, családdal rendelkező egyének jönnek hozzánk), akár egyedülállóról is (és persze ő is azt hazudik, amit akar :)), szerintem meg kell húzni egy határt a saját és a vendégeink érdekében is.
Főleg, ha egy lány (mindegy, hogy én vagy más) olyan szinten pörög, hogy délelőttől estig be van táblázva... a maradék időben pedig a már ismert és szeretett emberekkel szeretne törődni, és persze magával... na, ott eleve se idő, se kedv pacsizni egy vendéggel, akármilyen jó fej.
Összegezve: én tartom az álláspontom. Értem, amit írsz, nagyjából, de szerintem akkor sem normális dolog x órával tovább hagyni a vendéget, és ha hozzászokik, akkor meg azok a lányok szívják meg (mert majd mindenhol elvárja a vendég), akiknél nincs lehetőség erre. És miért is lenne?
Vagy ha véletlen nem tudod hagyni neki, hogy tovább maradjon... megy a sértődés, stb. Sokkal tisztább és egyszerűbb betartani az évezredek által kialakult íratlan szabályokat, így csökkentve a konfliktusokat.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 19:21:16

@Ivonn: Utolsó mondatomnál (hogy felháborodik a vendég), azt visszavonom, mert oké, tényleg van/lehet olyan, aki megérti... De én akkor sem kockáztatok. És egyébként volt már olyan, hogy majdnem 1 órát továbbmaradt nálam valaki, egy nagyon rendes, jó fej emberke, de ahogy mi is, úgy ők is megbeszélik egymás között a dolgot és ha tudják, hogy Béla mindig tovább maradhat, akkor ők is el fogják várni, vagy legalábbis számítanak rá, hiszen a Béla is... Aztán meg ha nem, akkor megsértődnek, rossz beszi (kitalál valamit), stb, stb, stb. Mert igenis mesélik egymásnak a dolgokat, ezt te is tudod. Szóval akkor vagy mindenki maradjon ingyen (még a nem szimpi is), vagy senki. Szerintem ez a legtisztább.
Haverokat, barátokat meg szerzek (ha szükségem van rá pluszban) máshonnan, vagy törődöm azokkal, akik megvannak már. Így is, még velük is nehéz összeegyeztetni a dolgokat, ha sokat dolgozunk...
Egyébként a többi írásomról, posztomról neked mi a véleményed? Kíváncsi lennék rá, akár személyes üzenetben is.

Ivonn (törölt) 2013.05.05. 19:38:01

Nyilván másmilyenek vagyunk, nekem a meló során volt szerencsém megismerni olyan embereket, akikkel munkán kívül is szívesen találkoztam, haverként, barátként jellemzően. Ahhoz még romantika sem kell:)

Nem tudom, mennyire alkalmazzák sokan marketing-célból a továbbmaradást. Azt el tudom képzelni, hogy sokan - én sem - nem sietnek az idővel, ami ugye mindenképpen pozitív, sok vendégnek bejön. Egyre több szolgáltató van, egyre többet kell nyújtani, egyre jobban megtalálni és kielégíteni a különböző igényeket. Ez egyszerű piaci folyamat, ha nagy a kínálat, akkor valamivel ki kell tűnni, de ez egy másik dolog szerintem, mert ilyen esetekben mindössze arról van szó, hogy az egy óra nem egy, hanem inkább egy és negyed, egy és fél óra. A több órát maradást a szolgáltató szerintem egyszerűen azért csinálja, és csak azoknál, akikkel tényleg jól megérteti magát, szívesen tölt el az illetővel nem fizetett időt is. Ez nem minden vendégre igaz, haver sem válik mindenkiből, én sem megyek el mindenkivel munkán kívül találkozni, csak azzal, akivel tényleg több lett egy kicsit a kapcsolat munkaviszonynál - és még mindig nem a szerelemről beszélek, hanem sima haveri, baráti viszonyról. Nem mutattam senki felé soha olyan hamis illúziót, hogy többet érzek, és akivel mondjuk kölcsönösen ismerjük egymás nevét, azok elég kultúráltak ahhoz, hogy soha ne akarjanak keresztbetenni.

"Főleg, ha egy lány (mindegy, hogy én vagy más) olyan szinten pörög, hogy délelőttől estig be van táblázva... a maradék időben pedig a már ismert és szeretett emberekkel szeretne törődni, és persze magával... na, ott eleve se idő, se kedv pacsizni egy vendéggel, akármilyen jó fej."

Persze, de nem mindenki ilyen:), és aki tényleg nem ér rá haverkodni, az nem is fog. Én ráérek, na meg sokszor baromi érdekes dolgokat lehet tanulni a nálam idősebb korosztálytól, akikkel munkán kívül máshogy nem nagyon tudnék találkozni.

A hozzászokással kapcsolatban: ahogy korábban említettem, az igaz, hogy megindult egy tendencia, hogy a vendégek minél magasabb szintű kiszolgálást várnak el, és ez nyilván nem tudott volna megtörténni, ha a kereslet lenne magasabb a kínálatnál, viszont ez nem így van, és ez tényleg egy normális piaci folyamat, a kínálatot nyújtó személynek egyszerűen meg kell találnia a módját, hogy a vendég őt válassza. Ha egyszer megtörténik az, hogy már minden vendég elvárja a több órai együttlétet egy órai fizetésért, akkor meg fog történni, de erre azért nem látok akkora esélyt. Ehhez az kéne, hogy mindenki ezt vállalja, ami esélyesen nem fog megtörténni, mert ez akkor azt jelentené, hogy ezt dolgozni már nem is sokkal kifizetődőbb, mint más munkát választani. Ráadásul, ismét hangsúlyozom, a több óra nem fizetett idő annál sem általános, aki szokott ilyesmit csinálni, nem jár ki mindenkinek automatikusan.

Ivonn (törölt) 2013.05.05. 19:44:17

Nos, ha megbeszélik egymás között, és Viktor úgy érzi, és szóvá is teszi, hogy neki is joga van többet maradni, mert a Béla is megtehette, akkor a lány ugye két dolgot tehet: vagy hagyja Viktornak, hogy ő is többet maradjon, vagy pedig szépen és érthetően elmagyarázza, hogy Bélával annyira jól elbeszélgettek a jelenlegi politikai helyzetről/kvantumfizikáról/csivavákról, hogy Béla így tovább maradt, ami az ő (mármint a lány) privát életének szíve joga, hiszen éppen ő sem sietett sehova, de ez nem automatikus jelenség. Viktor ezután vagy felnőtt ember módjára megérti, hogy a szolgáltató is hétköznapi ember, aki azt csinál a szabadidejével, amit akar, vagy megsértődik és nem látogatja tovább a lányt. Egyébként az se biztos, hogy Viktor is szívesen maradna beszélgetni - mert ugye mi most egy olyan beszélgetésről beszélünk, amit mindkét fél élvez, nem arról, amikor a lány hagyja, hogy a vendég beszéljen, és nem is szexről.

A blogodban sokmindennel szintén nem értek egyet, és néhol úgy érzem, hogy összemosod a dolgokat, de amúgy nincs vele semmi baj:)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 19:52:14

@Ivonn:
Sok lányt ismerek az oldalról, sok lánnyal dolgoztam együtt; évek óta csinálom, előtte is ezt csináltam (csak más keretek között), szóval kíváncsivá tettél, hogy mivel/mikkel nem értesz egyet :) Úgy érzem, elég sok mindent hallottam, tapasztaltam mindenhonnan, mindenhogy, de persze nem az a tökéletes igazság, mindenkire érvényes dolog, amit én leírtam. Inkább azt mondanám, hogy nagy részünk ilyen. Épp ezért, mivel te nem így gondolod, ha van időd rá, szívesen venném, ha elmondanád röviden vagy hosszabban:
Ha rámész a nevemre pl itt a hozzászólásomban és rákattintasz, akkor bejön egy oldal, ahol az üzenetküldés részre kattintva tudsz nekem küldeni emailt. Várom :) Ma nem dolgozom, pihenek...vendégek kizárva - szex ügyileg és haverilag is :P :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 19:54:33

Nah, még egyszer nekifutok az egyik mondatnak, hogy értelmesebb legyen (kicsit álmos vagyok és kómás ma :D):
"Épp ezért, mivel te nem így gondolod, ha van időd rá, szívesen venném, ha elmondanád röviden vagy hosszabban, hogy mivel nem értesz egyet és miért, és esetleg nálad hogy van, te hogy gondolod/tapasztaltad, stb" Így kerekebb a mondat :) Asszem.... :)

Ivonn (törölt) 2013.05.05. 20:03:26

Jórészt apróbb dolgokkal nem értek egyet - pl. egy ilyen blogra én nem csinálnék bejegyzést arról, hogy vajon miért járnak vendégek egy-egy szolgáltatóhoz (kurvavagyok.blog.hu/page/2), hiszen annyi minden van a külsőn túl, amit egy szolgáltató nyújthat, és mellesleg az is megtörténhet, hogy az illetőnek éppen bejön az az alkat, ami szerinted ronda (valakinek kifejezetten az tetszik, hogy széles a vállam és keskeny a csípőm!:D). És úgy általában ez a problémám más helyeken is egy-egy megjegyzéssel kapcsolatban: teljesen helyénvaló valakire kiakadni, mert másmilyen vagy máshogy gondolkodik, mint te, de maximum jóbarátoknak, ismerősöknek. Nyilván te sem gondolod úgy, hogy mindenkinek úgy és azt kell gondolnia, amit te, ezekből a megjegyzésekből mégis ez süt.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 20:19:23

@Ivonn: Persze, van ilyen, igen. De úgy vagyok vele, hogy ez egy blog; egy személyes blog, személyes gondolatokkal.
Ugyanakkor részben igazat adok, azt viszont semmiképp nem tudom elnézni, ha egy lány vagy vendég olyat csinál, ami szerintem nem normális.
A kinézet pedig fontos és ezt mindketten tudjuk. A csinos, szexi lányok pörögnek a legjobban, és ha még aranyosak is és kedvesek...akkor onnantól nincs megállás :)
Én a szélsőségeket nem értem... (agyontetovált lány, aki amőgy szép lenne, de elrontja magát; vagy szanaszét edzett lány, esetleg 150 kilós lány... Valljuk be, nem keresnek sokat (legalábbis utolsó 2), mert egy kicsit "beteg" réteg megy hozzájuk.
Azért minden férfire igaz az szerintem, hogy hiába vagyunk különbözőek, hiába szubjektív dolog a szépség... akkor is elmondhatjuk, hogy van egy elfogadott kép a szépségről, csinosságról, ami az emberek nagy részének tetszik.
És nekem aztán mindegy, hogy ki hogy néz ki, de nekem nem elég magyarázat az, hogy egy férfi elmegy egy olyan nőhöz, aki férfinak néz ki, csak azért, mert kedves és el lehet vele beszélgetni. Szexelni megy alapesetben (1-2 olyan vendégtől eltekintve, aki az első néhány alkalommal nem szexel, csak beszélget).
Tehát csak meg szeretném érteni néha a miértet. És talán néha túl agresszíven szeretnék választ kapni kérdéseimre :), de fontos, hogy olyan miatt senkit nem ítélek el, nem nézek le, amiről nem tehet.

Ivonn (törölt) 2013.05.07. 13:55:02

Nyilván, két ugyanolyan hozzáállású szolgáltató közül az fog jobban keresni, aki a kor szépségideáljához a legközelebb van, de egyrészt nagyon sok lány hozzáállása még mindig elég gáz, másrészt valószínűleg az, akit talán nem keresnek annyit, ettől függetlenül még úgy érzi, hogy megéri neki dolgozni. És azért hála a meglehetősen jó órabérnek, azért nem kell olyan sokat dolgozni ahhoz, hogy már jobban is fizessen egy bolti eladói állásnál, arról nem is beszélve, hogy nem szükséges hozzá minimum heti 40 óra.

DocBulywood 2013.05.07. 18:10:58

Ennyi marhaságot...

Megpróbálom tisztába tenni a dolgot.

Akit láttok, az többnyire a street fighter kategória - kézjellel "lassíts"-ot mutatnak az országút szélén. A higiéniájuk hát...

Kb ugyan olyanok, mint a szórakozóhelyen felszedhető libák hajnali 2-3 felé. Lehet, nem te voltál neki az első, de meghódítottad. Semmi garancia nincs arra, h az előtted lévőtől nem kapott-e el bármilyen nemi bajt.

Hiszen ő anyuci jó kislánya, csak szórakozni ment a barátnőivel.

Egyébként egy szórakozóhelyen a legritkább esetben tudtok action előtt megfürdeni, tisztálkodni.

Kéglikben rendelő lányok, ez egy másik kategória. Az esetek döntő többségében megkövetelik, h a vendég vegye igénybe a fürdőszobát tisztálkodási célzattal.

Tehát nem úgy, mint otthon megszoktad, h büdös hónaljjal, picsával, túrós pöccsel hazaállítasz, h úgy megkívántalak... végül is te sem szeretsz mosatlan tányérból enni, ugye?

Persze itt is vannak lányok, akik b.szn.k megfürdeni, izzadtak, büdösek. Teendő: leszopatod kifizeted a félórát és lelépsz. Megírod valamelyik lányokkal foglalkozó portálon, h XY lányka bizony avasabb volt, mint... (a jelzőt találd ki magad.)

Luxusprostik: passz.

adrinka 2013.06.05. 19:46:10

ez a meddig marad a vendég, hát..
pont addig, amíg a lány óhajtja, persze a letelt idő után.
igen is vannak emberek, akik érdekes személyiségek, pont akkor és arról jó beszélgetni vele.
és qvára semmi köze x jakabnak, akivel nem beszélget a lány.
mondjuk nem is értem, honnét tud két vendég, ki meddig, mit??
jah persze, az íródeákok kényszeresen közlik, bár erre pont azt mondhatom, nos ők pontosan ezért voltak tovább, mert íródeákok..
pfff

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.07.13. 14:35:37

Azért ez a bejegyzés eléggé gáz. Az első kategóriába tartozom, betegnek viszont nem érzem magam. Magányos sem vagyok, sőt. Egyszerűen csak van olyan, hogy kedvem van beszélgetni, mert az illető érdekeseket mond, mert jó a téma, mert szórakoztat, akármi. Miért ne tenném?

"1: ezáltal a saját pénze ellensége: nem tud annyi vendéget fogadni, amennyiből sok pénzt kereshetne."

Véges mennyiségű vendéget fogadok, többet nem akarok semmiképp.

"2: ennyire nincs senkije, ennyire értelmileg és érzelmileg sérült, hogy egy vendég társaságára van szüksége ilyen szinten?! Nincs se barátja, se barátnője, se haver, senki?! Ennyire sérült és magányos hogy lehet valaki?! "

Neked tényleg ember=ember, semmi különbség? Nekem van. Aki érdekes, az vendégként is érdekes. Az értelmem teljesen jól van, köszönöm, IQszintem teszttel mérve és nem alacsony, az érzelmi sérültség hiányát meg nyugodtan hidd el bemondás alapon.

"3: ha bármilyen okból kifolyólag (találkozója lesz, fáradt, közbejön valami, stb.) xy vendég x-edik alkalommal nem tud annyit ingyen maradni, mint előzőleg, akkor az a vendég jogosan fog a lánynál felháborodni, ergo hosszú távon nem kifizetődő, mert könnyen megromolhat a viszony emiatt."
Akivel szeretek beszélgetni az van annyira értelmes és érzelmileg intelligens, hogy felfogja hogy időnként sietek. Ha emiatt megsértődik és máshoz kezd járni, váljék egészségére, Ha én privátilag beszélgetek valakivel plusz két órát az NEM a szolgáltatás része ergo NEM elvárható, ezt szívesen tisztázom akárkivel. Az escort, az külön játék, de azt ki kell fizetni.

"4: ha ezek a vendégek hozzászoknak ehhez, akkor azok a lányok, akik értelmesek, intelligensek és tiszteletben tartják a szolgáltató-vendég viszonyt, azok fogják megszívni, mert a vendégek egy idő után azt fogják hinni, hogy ez a hozzáállás elvárható minden lánynál. HÁT NEM! Aztán a végén a Tescoban is kicsapják a balhét, hogy miért nem adnak néhány dolgot ingyen.... vagy 1 mozijegyért cserébe miért nem lehet 10 filmet megnézni... "

Piaci verseny van, árban és szolgáltatásban is, ez nem erkölcsi kérdés. "megy a verseny a vásárlókért, de azért egy határt meg kell szabni."
Már miért kellene megszabni? Kapitalista vagyok, nem hiszek a kartellben. Akkor meg végképp nem, ha ezáltal vadidegenek ugatnának bele a privát ügyeimbe.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.07.13. 14:44:27

Hm, utólag olvasva a kommenteket azt hiszem, ezt Ivonnal már megbeszélted, a válaszaid amúgy teljesen korrektek.

Egyszerűbb lett volna azt írnom, hogy Ivonn++ :)
süti beállítások módosítása