Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Képzeld, Flóra!

2013.10.29. 22:28

szerző: rpflora

"Flóra, légy észnél!"

„Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” - Puzsér Róbert


Biztos láttátok Indexen, de én is kirakom. Elvállaltam egy filmszerepet pusztán prevenciós okokból, hogy másoknak is segítsek, hogy ne legyenek kurvák, mint én. Ennek kritikáját olvashatjátok, bár Index is kielemezte, de mivel rólam van szó, így szakmai szempontból is leírom a véleményem:

A videón két darab 17 éves lány szeretne baszottul sokat keresni, hogy soha többé ne legyen pénzügyi gondjuk és mehessenek gondtalanul nyaralni. Találnak egy hirdetést, amiben KÜLFÖLDRE KERESNEK FOTÓMODELLEKET magas kereseti lehetőséggel.
Nem, nem gyanús. A fiatal lányok (hiába tényleg buták manapság), ennyire azért nem hülyék, hogy egy ilyen hirdetésre VÉLETLENÜL jelentkezzenek, mert azt gondolják, hogy nem kell baszni pénzért, hanem tényleg fotózkodás lesz csak. Jah. Külfölfön. Sok pénzért. Fotózás. Csak.

Fotózzuk Fokozzuk a helyzetet:
A videóban a narrátor elmondja, hogy interjú alatt figyeljünk arra, hogy ha frissítővel (mi ez a modoroskodás?) kínálnak, akkor bizony bedzsinázhatnak, oszt megdugnak és elrabolnak és kurva leszel és kibaszottul kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz!
Igen, ez nagyon gyakori, szinte minden nap előfordul velem, sőt, én is így lettem kurva! A mai napig annak a kurva frissítőnek (üdítő, b+) a hatása alatt állok! Bárcsak az interjúnál ne fogadtam volna el azt a pohár kólát :( 

Flóra (hihi) felhívja a stricit (mert gyanakszik, hogy itt bizony baszás lesz, nem fotózás), aki elmondja, hogy mindenképp személyesen kell beszélnünk a munkáról. Természetesen magázódva beszélgetnek, mert hát ez mégis csak egy állásinterjú és a tiszteletet meg kell adni, sosem tudhatod, ki van a vonal túlsó végén, elvégre tinilányoknak adtál fel álláshirdetést! 
Na, ez az egy dolog valósághű a videóban (mármint nem a magázódás). Valóban az információk és a munka lényegét általában inkább személyesen mondják el az interjúztatók - érthető, logikus okokból kifolyólag.

Sokkolódás folytatódik: feltűnik az irodában Mr. Hard, napszemüvegben, aki úgy néz ki, mint akit most szalajtottak valamelyik drogos after partyból a Hajógyári szigeten, hogy adja elő a keményet. Biztos ő is ivott a frissítőből, csak neki más anyagot adagoltak.

Izé....:D Itt már nincs mit mondani.... ez a vég. A FRISSÍTŐTŐL leszedált lánynál bekeményít a strici.... A hirdetést levette a netről (google chache nem létezik), mert ő okos, és mostantól az lesz, amit ő mond, Flóra bekussol, ő innentől kurva, nincs mit tenni. Pedig Flóra ugye nem akart az lenni, ő csak külföldre jelentkezett pinát fotózni és elfogadott egy üdítőt frissítőt!
MEGSZOPTAD!
A Hajógyáris srác máris megragadja és elviszik sétálni.
Ezután a főstrici elégedetten mosolyog és ezt gondolja magában:


Ismét rávettem egy kurvát, hogy kurva legyen!

Tényleg részletezzem, hogy a film annyira életszerű, mint a Tom & Jerry, vagy inkább hagyjam a picsába és elég nektek az irónikus kritikám? :)

Jah, majdnem elfelejtettem a videót. Élvezzétek ki minden pillanatát:
Még valami: PC vész nevet adni egy ilyen videónak külön tapsot érdemel a készítőknek! Véletlenül sem egy vírusirtó, vagy számítógép-javító cég reklámfilmje jut eszébe senkinek a cím hallatán! Dehogy! Nekem is rögtön a kurvák és stricik jutottak eszembe! Ugye?

Címkék: index kritika videó rendőrség hazugság szánalmas fotózás átverés prevenció flóra kisfilm üdítő frissítő strici külföldi munka index videó sarkítás elkábít elkábítanak kurva leszel kurva vagy sok millió semmire hajógyári keménygyerek

66 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr495605537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pinkpussy 2013.10.29. 23:23:41

jó,hogy újra itt vagy!Teljesen álmos voltam mikor elkezdtem olvasni ( na jó ez csak félig igaz,mert zsongtam az új poszt láttán ), nagyon kemény! Elsőre azt hittem ledobod az inkongnitot és kitarulkozas lesz :-D . De nem!!!!! Nagyon magas színtű manipulator vagy,lesz ebből meg film,illetve könyv biztos.Készülök neked egy meglepivel kb december magasságában. Emailre figyelj majd. Á,nem is olvaslak többé,káros vagy a kis szívemre. A baj,hogy Flóra függő lettem vagy azzá tettel.

pinkpussy 2013.10.29. 23:32:26

Á ,nagyon kemény,többet nem olvaslak káros vagy a kis szivemre :-D. A baj,hogy függő lettem vagy azzá tettél. Azt hittem leleplezed magad az elején és jön a kitarulkozas. Nagy manipulator vagy! Esetleg ekkora számító is???? Készülök neked egy meglepivel december magasságában,figyeld majd az emailed.

pinkpussy 2013.10.29. 23:34:49

az elsőt nem küldte el először,ezért írtam az utóbbit. bocsi

MrPa · http://pajzankodas.hu 2013.10.30. 00:39:57

Kemény :D a videó is, meg a kritika is!

Csigorin 2013.10.30. 10:09:55

Vegre poszt :)

jaja, tenyleg eletszeru, hogy aki ugy dont hogy a testebol akar megelni, az ugy gondolja hogy eleg csak megmutatn...
mintha olyan etterembe keresnenek szakacsot ahol a vendegek azert vannak hogy olvasgassak az etlapot de enni meg veletlenul se kernek

mrbateman 2013.10.30. 11:15:56

Örülök, hogy végre felhívják az ifjúság figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre!

Ha csak egy leányt is megmentenek attól, hogy a kóla kurvává tegye, én azt mondom már megérte!

A házibuliban cigizős etűdöt láttad?...az indexes kommenttel együtt zseniális.

Kiváncsi vagyok mikor fog írni egy felháborodott nemzeti trafikos blogbejegyzést, hogy heloheloheloálljunklehátezegybaromság!

Tudom nem kivánságműsor, meg menjek a pcsába...de valami normális blogbejegyzésed nem lesz, elfogyott a mondanivaló?!
persze nem ingyen gondoltam, megfizetném...viszont akkor úgy írod, hogy nekem jó legyen!:-DD

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.10.30. 11:30:22

@mrbateman: Most mi a baj ezzel a bejegyzésemmel?! :D Szerintem tök jó lett; poén, hogy a szereplő is Flóra, és legalább előbújtam ismét és írtam.
Csak pozitívan és örülj, hogy itt vagyok! :P :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.10.30. 11:31:12

Jah, igen, láttam az összeset. A cigizős is vicces volt, de nyilván ez a PC vész az, ami illik ide a blogomba :)

zs0912 2013.10.31. 19:08:10

El tudom képzelni, hogy a Beszámolókon a lányoknak kb. hány százaléka lett így szexmunkás. Gondolom, ez a szám közelít a nullához.
Mint korábban írtad, téged sem kényszerített senki erre, bármikor ki tudnál szállni, ha akarnál.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.11.01. 00:47:41

@rpflora: hol lehet megtalálni a többi linket?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.11.01. 09:02:44

@Ivonn88: Itt van az összes. De vigyázz, mert mindegyik olyan szintű, mint ez a pc vész. Elképedés és röhögőgörcs garantált. :)

index.hu/belfold/2013/10/29/rendorseg/

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.11.01. 21:29:18

@rpflora: ez a PC-vész kicsit olyan, mint valami rosszul sikerült paródia egyébként:)

Don Juan Jr. 2013.11.02. 14:46:12

Szerintem ezt a kis gyöngyszemet ugyanazok csinálták, mint a "Klaus a targoncás"-t. Szinte már vártam, hogy a munkavédelmi előírások be nem tartása miatt egy elszabadult Anal Intruder felnyársalja az összes szereplőt :)

Nathaniel Byron (törölt) 2013.11.02. 23:01:32

miezaszar

Én is szexmunkás lettem, mert újabban baszottul utálok dolgozni.

Nathaniel Byron (törölt) 2013.11.02. 23:06:18

@rpflora:
Amúgy most kurvára felbasztál.
Ez a köcsögarcú sündőrség 66 millát szarfűrészelésre költ? A baszható nyuggernyanyákat meg a cigók viszik? Rendes magyar gerontofilnek mi a fasz marad ezután? Százéves ruszkifácán?

alfacharlybravo 2013.11.03. 15:11:03

@Ivonn88: Szia!

más téma utolsó barátnőm leveléből idéznék, van remény a szexmunkások számára.

"Tartozom az idézettel, íme:
" Miben nyeri vissza a modern amerikai férfi önértékének tudatát, nem mint gürcölő kenyérkereső és gazdasági egység, hanem mint romantikus közbenjáró és fallikus lovag, mint személyiség, megtestesülés és hős? A paráználkodásban.
És miben nyeri vissza a házi rabszolgaság és a telhetetlen csecsemők hülyítő társasága által szellemi tunyaságba kódolt amerikai nő a döntésre, a merészségre a megkülönböztetésre való képességét - vagyis röviden a méltóságát? A paráználkodásban."

Érdekes, ez pont párhuzamos a te gunyoros megjegyzéseiddel az internetes kalandorkondásról. Szerintem ez egy jó magyarázat egyébként.
Mi a véleményed?

Kellemes hétvégét,

Rita"

Az érzelmi problémáim csökkentése érdekén tartottam egy három napos kiruccanást 1+1+4 órás ütemezésben. Egy Milf 2x meg a végzetem 4 órában. Kicsit túlterheltem magam de a terápia működött. Csak pénztárcám lett egy kicsit üres. Van ígéret, hogy szülinapra kapok egy édes hármast a Milf és a végzettől. Hát ez bomba lenne, a kettőt összerakni??????? 3 próbálkozásból azt látom, hogy mindenki valamelyik műfajban tud valami különlegeset, ha ezt egybe lehetne gyúrni? Megérte az anyagi áldozat és ami még furcsa mind a három lány a lynát ajánlotta a milf mellé volt még egy a kis méretet kedvelő is ezért 3. Hát így hajlott korban először kipróbálni lovely three some mot, hmmm későn érő típus vagyok, volt inclusíve prosztata masszázs az is first one.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.11.04. 20:00:11

Kis csöndes látogatók.... :P
Ezt azért írom, mert bár sehol sincs reklámozva a blogom, index címlap sem lett a jó kis kritikámból (brühühü, pedig szerintem jó lett), mégis naponta több százan (félezren, mert ez olyan jobban hangzik, olyan híradósan :)) nézegették akkor is a blogom, amikor abszolút nem történt itt semmi; itt sem voltam, nem kommenteltem, nem írtam semmit. :)

Sőt, néha index címlapra kirakott blog kevesebb kommentet kap, mint egy olyan bejegyzésem, ami nem is volt kint sehol a zinterneten.

Az élet apró örömei - mert ez nekem tetszik :)

Pár nap és új post, addig igyekszem válaszolni a sok hetes levelekre (*megbánó arc).

pinkpussy 2013.11.04. 20:29:36

@rpflora:
ne felejtsük el,hogy szűk 3 hónapja mikor durciztál, a címlap miatt még viszláttal fenyegetőztél, próbálkoztál :). Ekkor jöttek a marasztalok akikből kiépült itt is a "visszajáró" vendégköröd a mentális kielégülésre. Aszem többször feldobtam már az ötletet,hogy a nonprofit alapú "előfizetőid" jutalmazni kéne valami plusszal :), tudom most az gondolod mit akar ez a kis görbekukis is már, mikor elég plusz,hogy olvashat! Azért egy naptár jó volna( olyan puncogós rpflorás naptár)

Keita 2013.11.05. 02:18:34

Flóra, neked milyen szép hosszú fekete hajad van.. De jól látom, hogy festeted ugye? :P

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.11.05. 12:57:03

@Keita: ??? :D Nem fekete hajam van (még csak nem is hosszú), de nem is értem, hogy honnan vetted ezt; mondhatnám, hogy majdnem az ellenkezője, kis túlzással. :) De többet nem mondok se a hajamról, se magamról. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.11.05. 14:00:23

@Keita: Korán van még (nekem), ezért kis fáziskéséssel rájöttem, hogy honnan szedted :D
Igen, a film kedvéért átfestettük, hogy ne legyek felismerhető! :P :D

mrbateman 2013.11.06. 09:51:25

@pinkpussy: ezaz! 100 jó komment=1 szopás!
A görbefaszúaknak 200!

pinkpussy 2013.11.06. 10:57:15

@mrbateman: nem kell csúfolódni, semmilyen rejtett szexuális ellenszolgáltatási igény nem volt írásomban.Amúgy is mindig átnéz az írásaimon csak, szóval egyáltalán nem bírom belopni magam még a gondolataiba sem :(, neked van fenntartva ez az opció úgy látom. Na mindegy, újabban ez a sláger,hogy nem állnak szóba velem a leányok.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.11.07. 21:55:50

@pinkpussy: Jajjmár, nem kell magadra venni, de azért elnézést kérek, hogy nem nyugtáztam a kommented ("köszi a bókot, várom a meglepit" - például), mert sajnos néha ilyen "bunkó" vagyok és magamban lerendeztem ezt az idézőjelbe tett mondatot (való életben is), és gondoltam úgyis elmondod decemberben, hogy mi lesz :)
Tényleg így voltam vele. A bók jól esett, sőt: első kommentelő, többször is, mert bénázott a komment doboz :); és még decemberben meglepi is... melyik nő ne örülne ennek? :)
Szóval ne haragudj, mert csak magamban nyugtáztam kedvességed. Szemét vagyok, hogy nem mondtam ki/nem írtam le a köszönetet és reakciót. Ezt nem cinikusan mondom, hanem valóban így gondolom.
Örihari van, vagy akkor még van esélyem és meglepsz decemberben? :P :)
Apropó: miért nem állnak veled szóba a nők mostanság? Mesélj. Hátha segíthetek. ;) Nem hiszem, hogy nagy a gond.
Megyek, mert vár egy vendég fél óra múlva, mert bár már nem hirdetek itthon (mindenki kimenekül), a visszajárósokat nem akarom elbukni.

mrbateman 2013.11.08. 10:10:26

@rpflora: Ha ennyire kis érzékeny vagy, akkor fontolgatom, hogy behisztizek, ha elmarad a 100 kommentem utáni jutalmam!

Nem várom, hoyg elnézést kérj, de szerintem nem kéne elbuknod az egyik törzskommentelődet!:-)

pinkpussy 2013.11.08. 15:22:44

@rpflora: nem kell elnézést kérni,szó sincs ilyenről,de megtisztelő kedvességed! Újabb oldaladat ismertük meg. Hasonló "bunkóságaim" nekem is vannak és a durva benne,hogy észre sem veszem ha valakinek rosszul esik ez csak jóval később.
Azért a meglepi az nem hétköznapi lesz számodra,legalább is remélem. Főleg ha eltűnsz márciusig. Kicsi ízelítő ( rajtad fehér, á nem fogok írni általánosságot. szóval rajtad fekete ruci,de az amit minden nő csak egyszer akar viselni, kislányok mögötted és végén galambok, közben egy fontos szócska, a helyszín még képlékeny ;).
Miből vonod le azt a következtetést : "Nem hiszem, hogy nagy a gond. "-talán találkoztunk már???? :)-emlékeznék szerintem.Esetleg lélekgyógyászatot is csinálsz? Beírhatnál jövő hétre. Amúgy nem tudom miért nem állnak szóba, igazából egy érdekel csak, de az nagyon! Na jó, kettő, de a másik egyes számút iszonyatos inkognitó burkolja,ezért nehezebb eset. ó, mennyi mindenben segíthetnél ;) !
Miért nem hirdetsz már itthon? Újra külföldiában fogsz rendelni? :(

Fekete Sámuel 2013.11.08. 21:57:45

Én meg akarlak dugni téged, Flóra.

Keita 2013.11.11. 03:23:09

Kedves Flóra,
Te hány éves vagy? :)

Keita 2013.11.15. 17:39:44

Kezdőként szeretném megkérdezni, hogy hány százalékos az eloszlás a tekintetben, hogy egy lány kitakarja az arcát a hirdetésben:
a) nem akarja, hogy ismerősök felismerjék
b) nem annyira elbűvölő arcra, s nem akarja, hogy ez üzletrontó legyen..
Az elején totálisan azt gondoltam, hogy szinte 100%-ban az a) érvényesül, de aztán miután hívtam úgy két lányt, hogy mindkettő kitakart arccal volt a hirdetésben, s mindkettő elég csúnyácska volt, eltűnődtem, hogy ez még sem így van..

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.11.15. 19:38:10

@Keita: erre szerintem inkább tudja egy olyan vendég a választ, aki meglehetősen sok kitakart arcú lánnyal találkozik (mégjobb lenne többet is megkérdezni, meg azt is megnézni, hogy amúgy mennyire válogatósak azok a vendégek, hogy pontosabb eredményt kapjunk).

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.11.16. 15:03:00

@Keita: 26-32 között, de többet nem mondok :)
A másik kérdésedre nem tudom a választ. Tippelni tudok csak, azt is elnagyolva:
60% a lebukás miatt, 40% azért, mert tudja, hogy amúgy nem jönnének. De ez csak tipp. Nem sok lánynál jártam eddig :P :D

Kicsit most inkább az baxa a csőrikémet, hogy jönnek az utánzók, semmitmondó, béna, kitalált blogjaikkal, index meg kirakja főoldalra.
Mondjuk ha én is írnék végre valamit, valami durvát, akkor talán engem is kiraknának.... Kell a hírnév, nem akarom, hogy elfelejtsetek! :P :D
Csak furcsa, hogy mennyire átlátszó és gagyi és unalmas a most főoldalon kintlévő lány blogja, ráadásul neki könyve is van :O
Érdekes...

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.11.16. 15:28:11

@rpflora: nekem úgy rémlik, hogy ez a lány nem kolléga, de lehet, hogy tévedek.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.11.16. 17:44:15

Egyébként meg tessék bejegyzést írni, vazzeg! Már mióta bejelentetted, én meg azóta várom..:)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.11.16. 20:06:42

@Ivonn88: Én csak átfutottam szó szerint 5mp alatt az "életútját", és a "kurva életbe", meg "dugok", meg ismerkedem, és ehhez hasonló szavakból vagy egy ribit raktam össze, vagy egy volt prostit, de lényeg, hogy nem egy gasztro-blogot ír :D
Innen következtettem, hogy kolléganő, vagy régen csinálta, vagy valamennyire közel áll a szakmánkhoz. Na mindegy. :)

Írom, írom....csak lassan :P :D Valamiért most megrohamoztak a visszajárósok és mivel ugye jön a karácsony.... nem mondok le senkit :) Így meg annyi időm marad kb, hogy aludjak :(

De tervezem, hogy kicsit jobban felpörgetem a blogot, de lehet, hogy ez már csak karácsony után, január elején lesz. Új év, új erő.... izé, najó, befejeztem, mert ez már ilyen politikai kampányszöveg :D
Az elmúlt nyóchónap, meg Flóra jobban teljesít :D
Ahh, látszik, hogy fáradt vagyok, megyek is inkább :D

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.11.17. 12:52:20

@rpflora: nem baj az, hajrá-hajrá, megvárunk:)

pinkpussy 2013.11.17. 18:14:41

Az imént felugratott egy új bejegyzés cím:
"sok millió kidobott pénz" címmel aztán eltűnt. Hallucináltam csak ?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.11.18. 15:06:24

@pinkpussy: Itt, a blogomnál? :O Az érdekes, mert még piszkozatként sincs elmentve ilyen nevű vagy témájú bejegyzés. Az előbb megnéztem.
Vagy hallucináltál, vagy a bloghu zavarodott meg :)

pinkpussy 2013.11.18. 17:32:28

@rpflora:Akkor ez már elvonásod utolsó stádiuma lehet vagy a szombati mulatka úttó zöngéje? Na, nem is tudom mi lesz akkor a szilveszteri kismalaccal amit rendeltem,lehet elajándékozom itt végnapjaimon.Azért egy jó kis forró, friss bejegyzés megmenthetne még! Kezeid között a sorsom(sunk) :) ,mondjuk ez mindennapos számodra!

Keita 2013.11.19. 19:38:46

Flóra, te mit gondolsz ezekről a lányokról, illetve magáról az oldalról?:
topescortbabes.com/escorts/Hungary-111/100
Én igazából luxus csajt keresek, ami kb. annyit jelent, legyen már arcra is gyönyörű, mert nem tudom, én ha a rosszlanyok.net-en végignézem a felhozatalt, sírok.. az is érdekelne, hogy te látsz abban fantáziát (részedről), hogy ilyen oldalon hirdetni?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.11.19. 21:54:51

@Keita: a beszamolok.com-ot nézted? Nem tudom, mennyire csalókák az arcképes hirdetések, érdemes esetleg elolvasni a beszámolókon, hogy mit mondanak, hogy nézett ki a lány élőben. Nem tudom, hogy a hozzáállás mennyire érdekel, de én jobban bíznék egy olyan oldalban, ahol lehet beszámolót írni, és a hirdetőnek nincs joga a rossz beszámolót levetetni. (de még ha igen is, jelez valamit az is, ha egy lánynak nincs, vagy alig van beszámolója) Ahogy ránéztem erre az oldalra, ugyanazokat látom, mint mindegyik másikon.

Keita 2013.11.20. 15:49:53

@Ivonn88: Köszi a reakciót. Néztem persze a beszamolok.com-ot is, ugyanaz a bajom, sokszor nincs arckép, ha meg van, általában nem vagyok elájulva :D Nálam ott kezdődne a dolog, hogy ne legyen már kurvásra kisminkelve. Lehet velem van a gond, s férfiak többsége erre bukik. :) A masszázs csajok között sokkal több az igényes fényképpel rendelkező, arcra is szép, a fene se érti ezt.. Egyébként 100% igazad van, rosszlanyok-on találtam egy szép lányt, de nem volt semmilyen értékelése, gondoltam megnézem beszamolok.com-on, na ott egy db rosszat találtam róla, ahol írták, hogy felejtsem el a fényképeket, legalább +5 év élőben, leamortizálva, és zéró hozzáállással..

Keita 2013.11.20. 15:52:15

@Keita: én örömmel kifizetném a 4-5szörös árat, ha minden stimmelne, még az sem kell, hogy fiatal legyen, de ne leépült, agyonsminkelt.. legyen igényes, odaadó hozzáállással :) Na és olyan honlapot keresek, ahol ilyen csajok vannak sorolva :P

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.11.20. 16:40:35

@Keita: hááát, nem tudom, én anno egyébként találtam egypár helyes lányt a beszámolókon, úgy látszik, nem egyezik az ízlésünk:). Egyébként ha az arca bejön, de a smink nem, egyszerűen kérd meg, hogy ha találkoztok, ne sminkelje annyira ki magát.

Nekem nincs tapasztalatom, de egy kolléganőm megkérdezte egy-két vendégét, akik úgy találták, hogy nincs valami nagy összefüggés a szolgáltató teljesítménye és az ára fölött, mármint egy bizonyos határ után (ami mondjuk kb 15.000)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.11.20. 17:02:39

@Keita: Nem ismertem ezt a külföldi oldalt, amit mutattál. Ami rendszeres átverés mindenhol (átnézve az említett oldalt is), az a szanaszét retusált képek. Persze, biztos sok az élőben is jó csaj, de a nagy része tuti nem így néz ki élőben. :)
A masszázs is érdekes dolog. Ott kb nincs is retusálatlan kép. Mindenki szét van photoshoppolva - arcilag is. És azért vállalják az arcukat többen, mert azt hiszik, hogy ők nem prostik... így lebukáskor könnyebb kimagyarázni, hogy ez csak masszázs volt.
Weboldalt nem akarok ajánlani, de nyilván egy olyan oldalról nem feltétlenül szerencsés válogatni, ahol megtitlhatja a lány a beszamoló megjelenését.

Szóval, ebből a szempontból én azt mondom, hogy ha ennyire a luxusra és szép arcra akarsz rámenni, akkor egy próbát megér az a külföldi oldal. Ahogy látom, ott még pornósztárok is vannak. Róluk van videófelvétel is, hogy néznek ki élőben, bár rajtuk meg ugye általában 6 kiló vakolat van. :)

Keita 2013.11.22. 18:24:51

@rpflora és @Ivonn88 köszönöm a válaszokat.. :) Tutira igazatok van, és valószínűleg lehet, jókora csalódásba futnék bele ilyen oldalon. Egyébként ráírtam 2 lányra is a topescortbabes-ből, plusz egyre a escortwebsite-ról, egyik sem válaszolt :P Lehet nem magyarul kellett volna..

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.11.26. 04:46:13

@pinkpussy:
>>Na mindegy, újabban ez a sláger,hogy
>>nem állnak szóba velem a leányok.

Kínáltál már nekik pénzt?

pinkpussy 2013.11.26. 11:15:06

@régebb óta vagyok Subban mint te: nem igazán ez a motivációs vezér gondolat,de figyelmes vagy köszönöm.Két valakinek fizetnek,azonban az egyik sajnos ügyesen rejtőzködő a másik cicis na ő nehéz esett számomra. Az első azért valamiért jobban izgat :-) .

pinkpussy 2013.11.26. 12:35:34

@rpflora:Haho hoferherke ! Lassacskán felebreszthetne már a herceg almodbol "a" csokkal vagy nem tudom mire vagysz ,tudom gyalog lassan ér oda, mert a fránya útdíj,de akkor is.Tényleg mire is vagysz????? Bejelentenem számodra, mikulaskor mezitelen fogok setalgatni "rpflora" táblával valamelyik kerületben amennyiben nem lesz új irasod addig! Miért pont mikulaskor ? Hideget jósol az előrejelzés akkora és így elnezobbek a lányok,asszonyok a kisebb nudli miatt,hátha meleg helyen megnő az jó nagyra. ;-)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.12.01. 21:18:57

@pinkpussy: Vagyok, vagyok, bocsánat!!!!!!!!!!!!! :D
Megállt megint itt az élet, de ugye ez az én hibám, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy érdekes az, hogy némelyik főoldalon kiemelt blognak/bejegyzésnek nincs ennyi kommentje, mint néha az én bejegyzésemnek - kiemelés nélkül :)
Naa, ne szaladgálj ilyen hidegben! :D Én most ezért is tűntem el, mert beteg lettem, majdnem műtöttek :S
Az egészség mindennél fontosabb. :)
Reklámszöveg, de tényleg hamarosan új bejegyzés, ami azért nem fog nagyot ütni, mert már annyira vártok rá, hogy ha megírnám mi van a halál után, akkor is legyintenétek, hogy aha, jól van, erre vártunk? :D

pinkpussy 2013.12.02. 09:56:12

@rpflora: óh ! Ezek a huncut betegségek ! Kukacolnak rendesen téged,hogy mostanában begyujtesz minden betegséget ?
Gyors gyógyulást,remélem nem komoly! Ja és bízom benne van aki betekarja kisbeteg Florat ;-) !

Z.bácsi 2013.12.07. 23:58:46

Szia Flóra néni! Remélem meggyógyultál már,és firkantasz ide valami jófélét!

Mediagate 2014.01.02. 20:25:57

@Keita: szia, én ismerem az oldalt, amit mondtál: budapest.topescortbabes.com/
A lányok valóban nem a legolcsóbbak, de szépek. A legtöbb ilyen kategóriájú lány, főleg ha magyar, nem fog válaszolni, csak külföldieknek. Tapasztalatból mondom, hogy a legjobb megoldás, ha angolul írsz nekik, és ha van ügynökségük, akkor azzal veszed fel a kapcsolatot. Mivel a lányok, főleg a pornósok keresettek, sokszor hetekkel előre kell fixálni időpontot. Remélem tudtam segíteni!

Mediagate 2014.01.02. 20:29:16

@rpflora: szintén nem tudom, hogy mennyire megbízható az összes feltett lány az oldalon, amit @Keita is kérdezett: budapest.topescortbabes.com

De máshol nem nagyon találni ilyen kaliberű lányokat, legalábbis magyar oldalakon, Magyarországon magyar IP címről... Ha mégis tudsz ilyet, én is szeretettel várom :)

A retusálás persze alap, de ki lehet fogni azért néhány előben is szép lányt. A review-kat, azaz beszámolókat nem tudják letiltani rajta a lányok, ez egy jó dolog. Majd nézd meg!

Keita 2014.01.19. 16:04:09

@Mediagate: Köszi! Erről az oldalról mit gondoltok? budapestescort.hu/ - gyanúsan szép csajok, szinte mindenki vállal popsiszexet.. kamu?

Banditas 2014.01.20. 09:39:52

Javaslom ilyenkor használjátok a Google képkeresőjét. Jobb klikk kép keresése Google-ben, vagy akár fel is töltheted a kivánt képet (google.hu majd jobb felül képek és a keresőmezőben a kis fényképezőre kattintva). Pl rögtön a második csaj az oldalon "Kriszta a szeximádó" pl Holly Peers angol model:-

www.egotastic.com/photos/holly-peers-boobtastic-topless-2013-calendar-photoshoot/holly-peers-topless-2013-calendar-photoshoot-10/

Keita 2014.01.20. 17:59:23

@Banditas: Köszi! Párat megnéztem, mind kamu :( Azt nem értem, akkor ez hogy működik náluk? Nem emeltdíjas szám, normál telefonszámok vannak ott, kijön valami totál más csaj, s az nem tűnik fel nekem? Vagy hogyan?

Banditas 2014.01.20. 19:35:57

@Keita: Lehet abban bíznak, hogy ha már ennyit vártál nem fogod elküldeni, inkább iszol egy picit miután megláttad :DDD

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2014.01.24. 16:18:17

Igen, ezt a taktikát régen milyen sok lány elsütötte. Kamu kép, odamentetek kanosan, aztán úgyis maradtok, mert lyuk-lyuk :P :D
Szerencsére ezek a lányok már csak a huszadrangú hirdetőoldalakon próbálkoznak...

Igen, amúgy itt vagyok, csak nagyon sok dolgom volt. Nem csak munka, hanem egyéb. Ha még van rá igény, akkor szerintem most már tényleg írok valami bejegyzést :)

Keita 2014.01.25. 01:12:18

@rpflora: már nagyon jó lenne! :)

pinkpussy 2014.01.26. 10:08:56

@rpflora: jupi Flóra, Flóra, Flóra, Flóra!!!!
Már ez felér egy kielégüléssel, hogy bedugtad az orrocskád újra ide! Tudod milyen rossz volt a karácsony és a szilveszter nélküled? A vízkeresztről meg ne is beszéljek! A sok elküldött email amire rá se néztél :( .
Minimum ki kell találnod hogyan oldható meg a Live fogadóóra, az eltűnésedért!!!!!!!!!

Zöldkabátos (törölt) 2014.01.30. 06:38:59

@rpflora: Naná hogy tessék írni!

Engem elsősorban az ügyféloldal érdekelne. Nehezen tudom magam beleképzelni az üzletszerű kéjelgés helyzetébe, szóval egy kezdő kliens milyen szokott lenni? Zavart, béna, besül?

2014.05.07. 00:32:46

kár, hogy eltűntél. Remélem jól vagy!

Lett volna egy meló a számodra...

Csii 2014.07.20. 19:06:43

Csak nem véget ért a kamublog? :D

zselice · http://egyejszaka.hu/ 2016.05.10. 11:56:35

ez a videó még mindig kegyetlen :D

Brant Viktor 2017.01.01. 02:44:48

Jaj de sajnálom, hogy ilyen későn találtam ide. Ennél csak az szomorúbb hogy lehalt a blog :( Vajon van bármi esély arra, hogy folytatódjon, vagy helyzetjelentést kapjunk, vagy talán az eddig titkos élettörténetről halljunk vagy csak a legkisebb életjel a szerzőtől? Azt hiszem sokakban van aggodalommal teli várakozás főleg így több év után, veszettül kiváncsi vagyok hogy alakul a sorsod.

Vatalja · https://red-life.net 2018.10.15. 16:17:35

Kár hogy a blog behalt, érdekes és szerintem hasznos is volt. Ha esetleg előkerülnél, akkor szívesen fogadnánk irományaid a red-life.net oldalon... több 10.000 hozzád hasonló tagunk van akik nagyon örülnének neked...
süti beállítások módosítása