Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Érdekes, perverz vendégek

2013.07.29. 12:50

szerző: rpflora

Mint tudjátok, inkognitóban írom a blogomat, ezért sajnos olyan történeteket nem oszthatok meg, amik által beazonosítható lennék, velem történt, de még így is van a tarsolyomban számos olyan eset, ami egy átlagembernek furcsa, felháborító és/vagy különleges. Ehhez pedig hozzájönnének a saját történeteim, de egyelőre sajnos egyiket nem oszthatom meg veletek (maximum azt jelzem, ha már nálam is járt hasonló vendég), így maradnak azok a történetek, amiket kolléganőimtől hallottam, láttam, vagy csak szimplán emailben osztották meg velem.

Lássuk :)

1: Lábmánia. Ez már manapság nem is perverzió. Egy ápolt, szép lábra, lábujjakra sok férfi ráizgul. Szívesen csókolgatja, ráveri, nézi szopás és szex közben. Az viszont már egy külön "eset" szerintem, ha azt kéri, hogy legyen büdös és ne mossam/mossuk meg, mert ő arra izgul, ha büdös, van egy kis szaga. Ennél mondjuk van egy viccesebb eset is: hallottam olyan vendégről, aki azt kérte a lánytól, hogy taposson el magassarkúban egy zsemlét....ha lehet lassan, erotikusan és lehetőleg száraz zsemle legyen, hogy lehessen hallani a ropogását..... :)
A magassarkúban tökönrúgás, illetve a vendég hátán járkálás pedig már szinte rendszeres kérés.

2.: Pisiszex. Manapság már ebből is sok van. Az alapkérést szerintem nem kell bemutatnom: egymás lepisilése, illetve gyakoribb az, hogy mi pisiljük le a vendéget a kádban, miközben ő kiveri. Természetesen itt is van morbidabb kérés: hallottam olyanról, amikor a vendég azt kérte, pisiljen a lány üdítős flakonba, az úriember elvitte és hazafele a metrón elkortyolgatta......... Én egyébként ilyet már nem vállalok, mert anno megtalált néhány durván pisimániás vendég, akik után nem győztem szellőztetni, mert szerintem ők kenegették is magukat a saját és mások pisijével és olyan szaguk volt, mint a Keleti pályaudvar aluljárójában egy forró nyári napon.

3.: Csikizősök. Nagyon ritka, de létezik ilyen perverzió. Konkrétan arra gerjednek, ha csikizik őket (általában a talpuknál), miközben ki vannak kötözve. Ezzel alapesetben nincs is baj, csak maximum vicces és fura. :)

4.: Karmolászás. Igen, ilyen is van, de nyilván csak mi karmolásszuk a vendéget. Hozzám egyszer jött ilyen vendég, de ezek szerint rosszul karmolásztam, mert többet nem láttam. :) Teendő csak annyi, hogy teljes erőből karmolni kell mindenhol, de többnyire a hátán. Aktus, szopás, nyalás, semmilyen más testi kontaktus nincs a karmolászáson kívül. Idő letelte után általában ejakuláció nélkül távozik a vendég. Ezzel sincs semmi gond, azon kívül, hogy fura :)

5.: Anális izgatás - FÉRFIAKNAK. Kézzel, segédeszközzel (vibrátorral, egyéb tárggyal). Igen, és ők heterók. :) Ez a téma a legtöbb(?) férfit kiakasztja, mert úgy gondolja, hogy ha ő ezt kipróbálja, akkor buzi lesz, meg eleve buzis, ilyet csak a melegek csinálnak, nekik tetszik; ki van zárva, hogy heteró legyen az a férfi, akinek ez tetszik. Pedig de. Nagyon is sok férfi szereti, ha análisan izgatják (prosztata rémlik? :)), vagy ha még nem szereti, akkor ha kicsit nyitottabb és elfogadóbb gondolkodással rendelkezik (30 felett "jut el ide" a legtöbb pasi), akkor idővel kipróbálja. Persze itt is vannak elvakultabb figurák, ahol már nem csak a prosztata izgatása a lényeg, hanem maga a megaláztatás, hogy őt megdugja egy nő, vagy épp tényleg igaza van a homofóboknak: valóban van benne egy kis hajlam, de férfival sosem próbálná ki, inkább egy nővel és vibrátorral éli ki ezen fantáziáját. 

6.: Szerepjátékok. Nővérke, iskolás kislány, doktorosdi. Megszokott perverziók, de nyilván itt is akad pár fura eset. Hallottam olyan vendégről, aki konkrétan a való életben is doktor volt (hogy milyen, azt nem tudom), és az volt a perverziója, hogy hozta a kis cuccait (sztetoszkóp, ilyesmi) és megvizsgálta a prostituáltat. Igen. Ennyi. Valóban ezért fizetett, hogy ugyanazt megcsinálja, mint a rendelőben hétköznaponként, csak itt prostituálton. Megnézte a lány torkát, szívverését, stb. Najó, 1 dolog fura volt: belekukkantott a popsilyukba is, hogy nincs-e valami elváltozás a sok popsiszextől, illetve megkérte a lányt, hogy ha legközelebb jön, lehetőleg előtte ne kakiljon, mert ha benéz a lyukba, azt is szeretné látni.....
 

Írhatnék még a dominához kapcsolódó perverziókról, de az már olyan megszokott (gyertya csepegtetés, kikötözés, megalázás), hogy szinte minden háztartásban előfordul. :)

Címkék: perverz nővérke anális szerepjáték domina doktor vendégek pisiszex perverziók karmolás doktoros csikizés fura vendégek lábmánia karmolászás anális izgatás anális izgatás férfiaknak iskolás kislány

33 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr725406552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó Mercutio halott 2013.07.29. 22:59:39

Draga kurva neni, ilyen havonta idekopott tartalom nelkuli posztok miatt erdemes ezt a blogot fenntartani? Nem erdemes. Ebben a temaban sokkal tobb van, de ha kegyednek ennyi, engedje at valamelyik motivaltabb kiskolleganonek, azt javaslom, es akkor.

Jó Mercutio halott 2013.07.29. 23:06:56

Visszavonom. Elolvastam a fulszoveget vagy mi a szar az ott fent. Eleve ennyi a kituzott cel. Szolni kell a batemannek, hogy Zsuzsi neven es bugyiban irjon valami nivosabb kurvas egoblogot, ugyis annyit tud errol lathatoan. Tovabbi sok szabalyt es tortenetet. Mar ha a kaksi a seggben fonendoszkop fontosabb tema, mint a sziv es lelek, hupp hupp.

Almeron 2013.07.30. 03:22:45

Kedves Jó Mercutio halott messze vagy még az AAA kategóriás trolltól. Ennél többet kéne felmutatnod!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.30. 10:53:10

@Jó Mercutio halott: Sokat dolgozom, ezért jelenik meg ritkán poszt. Írtam már, hogy nem vagyok újságíró és Indexnél sem dolgozom, valóban egy prosti vagyok és nem megrendelésre gyártom a posztokat. És az a prosti, aki rendszeresen tud blogot írni, az nem prosti, az kamu, kamublog. Furcsa összefüggés, de tényleg így van. Ne aggódj (már ha aggódsz), van még a tarsolyomban téma és hamarosan másik poszt is lesz. Hátha az majd KIELÉGÍT. :)

Q-in-Law 2013.07.30. 11:43:07

@Jó Mercutio halott: ha komolyabban érdekel a téma ott a parafilia blog a blog.hu kötelékében.

Egyébként meg mindenki arról blogol, amiről akar olyan mélységben, ahogy akar. Az agyakban illene szétválasztani a blogot az újságírástól.

Jó Mercutio halott 2013.07.30. 12:33:09

@Almeron: Edes almeronom, mibol gondolod, hogy AZ szeretnek lenni? Aaa, dehogyis. Sokkal jobban szeretnek peldaul teljes komolysaggal elmerulni az Eden Hotel-Tronok harca-tudomanyban, de ahhoz, na ahhoz tenyleg meg kepeznem kell magam. Kivaltkepp az Eden Hotel, az kevesek kivaltsaga, ahhoz el kell erni egy szintet ketsegtelenul. De ehhez itt nem kellett koncentralnom, ez keszsegszinten jon.

Jó Mercutio halott 2013.07.30. 12:45:34

@rpflora: nem ertem az osszefuggest. Ha valaki prosti az nem tud rendszeresen blogot irni. Mi van? Tul azon, hogy nyilvan te is erzed, hogy ezzel hulyeseget irtal, en eleve nem a gyakorisagrol ugattam, hanem arrol, hogy egy ilyen vackot osszeszedni pont annyi ido, mint leirni harom ertelmes gondolatot, ami az elmult honapban eszedbe jutott. Mar ha jutott. Es ha le akarod irni. Barmelyikre "nem" a valasz, a felszines, tartalmatlan posztok maris megmagyaraztattak.

mrbateman 2013.07.30. 15:21:10

@Jó Mercutio halott:
Én most jövök fel a bulvárból, mivel egy pár napig lángost zabáltam hamburgerrel és közben magyar háziasszonyoknak íródott szaklapokat olvasgattam (megvettem én magamnak a Szabad Föld-et, meg a Kertészet-Szőlészetet...de valahogy mindég a story magazinokba botlottam)...beszarsz bazzeg, hogy mennyi éneklős akárkicsoda van és hogy ezekkel mindig történik valami érdekes. Szegény Esztergályos Cecíliának alig jutott felület, hogy előadja magvas gondolatait.

Egyébként egy gond van itt, de az nagy: nincs címlap, nincs pörgés.

Javaslok egy posztot, melynek címében szerepel a "swinger" szó, így azonnali blogketrec, majd szarvihar, móka-kacagás.

Az én tárgyi emlékeim meg elévülési időm kívül vannak...akkor még mi basztuk a kurvákat nem fordítva.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.30. 18:13:30

@mrbateman: Az van egyébként, hogy van egy stílusom, jó dolgokról írok, de nem túl hivatalosan. Viszont elég ritkán. Ezért úgy tűnik, hogy lecseréltek az Indexesek.... :( Van egy másik blog és ő van kint főoldalon, mert szépen és hosszan fogalmazva megírta, hogy mi is van most a kurvák megítélésével...
Írok még 2 posztot (előre ennyi van megírva, mint téma) és ha egyik sem kerül ki címlapra, akkor abbahagyom, mert 100 embernek sajnos vagy nem sajnos nem akarok írogatni :(

Jó Mercutio halott 2013.07.30. 21:00:34

@mrbateman: "Az én tárgyi emlékeim meg elévülési időm kívül vannak...akkor még mi basztuk a kurvákat nem fordítva." :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

suisseproject 2013.07.30. 22:47:26

@rpflora: Elfér kettő egymás mellett.

Golddigger 2013.07.30. 23:48:10

@rpflora:
Tok mindegy, hany embernek irod ha ugyse tudhatjak meg ki vagy.
Mondjuk arra mindenkepp jo vagy, h keressenek vmelyik oldalon hatha megtalalnak, lassan kerhetnel reszesedest az oldalaknal hogy megnoveled.

Golddigger 2013.07.31. 02:12:38

Amúgy erkolcstelen dolgokra ne varj nagy olvasótabort, mert mar a mai vilagban nem az a meno hanem a mareknyi maradek minimalisan erkolcsos ember.
Szepesi konyv is nem veletlen fogyott hulladek mennyisegben(normal konyvekhez kepeset) trolloknak meg nem kell okoskodni lattam az eladasi listat)
Ilyen promocioval es vadmarketingel egy normal konyv 6-8x annyit csinalt volna.
Szoval legtobb erkolcsos ember ilyeneket nem vesz max letolti. Ilyet csak pornep vesz meg munkasok.
Ezert a blogod is kis hozzaszolasu lesz, de attol meg sok embert erdekelhet, ha kitarto vagy. Mai vilagban mar kitartonak lenni is luxus es olyan ritka is mint szokoevben napfogyatkozaskor feher zorroval harcolni egy babakocsi tetejen ami gurul le az elsullyedo oceanjaro oldalan...

Jó Mercutio halott 2013.07.31. 07:28:22

@Golddigger: nyilvan troll vagyok (troll=a kolcsonos es csoportos seggnyalasban reszt nem vevo hozzaszolo), de ez a hozzaszolas nagy remenyekkel indulhat a Minden Idok Legidiotabb Hozzaszolasai versenyen. Az erkolcsos ember a meno, de minimalisan kevesen vannak, ezert erkolcstelen dolgokra ne varjunk nagy olvasotabort (bruhahahahaha, ekkora idiotat, komolyan, beszarok, ez a csavo vajon erti amit ir???!!!!!!! :-)))))))))) )De a kedvencem az az, hogy az erkolcsos ember ilyet nem vesz max letolti. Kesz. A Kek Halal. Egyebkent a Libri aktualis sikerlistajan kb a top tizbol 6 a kurasrol szol, jelentos reszben szadomazo ill. hangulatos tomegszex.
www.libri.hu/fooldal/sikerlistak/altalanos/
Ugyhogy draga bloggerin, a kerettema jo, de a kivitelezes tokeletesen szinvonaltalan es unalmas, ezert nem az index a hibas.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.01. 12:11:50

@rpflora: "És az a prosti, aki rendszeresen tud blogot írni, az nem prosti, az kamu, kamublog. "
Egy időben rendszeresen, szinte naponta írtam blogbejegyzéseket, ráadásul nem csak úgy odahánytam valamit, hanem szerkesztettem, átnéztem, újrafogalmaztam ahogy kellett, stb. Ezek leginkább beszámolók voltak vendégekről, egy időben szinte mindenkiről írtam. Persze belefáradtam, de ahhoz kellett vagy két év.
Ivonn máig szinte napi szinten ír a blogjaiba.

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 19:31:53

egyébként mi alapján teszed ki a bejegyzéseket? Én ugyanis nagyon kíváncsi vagyok a következő kettőre..:))

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.01. 22:04:04

@Ivonn: Nálam kicsit bonyolult a blogírás. :) Hülyén hangzik, de tényleg. Első körben nagyon át kell gondolnom, hogy az adott téma, bejegyzés, történet, vélemény ne legyen "egyedi", ami által felismerhető lennék, vagy kikövetkeztethető lenne, hogy ki is vagyok. Ha ez megvan, akkor már csak az ihlet kell, hogy olyan "Flórás" legyen, mert ha csak muszájból írok valamit, csak mert az olvasók elvárják, hogy legyenmárvalamimertrégvoltposzt, akkor az olyan is lesz. Kell bele düh, érzelem.
Tehát a posztomnak óvatosnak kell lennie, körültekintőnek, hogy ne buktasson le, és közben pedig egyedninek és szórakoztatónak és legyen benne érzelem, hogy Flórás legyen.
Ezért "megírtam" néhány témát előre, de fel kell, hogy idegesítsen pl egy vendég, hogy füstöljön a billentyűzet és lesokkoljam az olvasókat :)
Ezért nehéz... ehh... :(
Ha nem kellene aggódnom a lebukás miatt, akkor naponta lenne poszt :)

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 22:06:16

@rpflora: ja, oké, most látom, hogy félreértelmeztem, amit írtál, azt hittem, már előre meg van írva két post.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.01. 22:08:35

Megválaszolok előre még egy kérdést: ha pl írnék arról, hogy miért kezdtem bele, hogy viselem, mi az életutam, akkor az tök jó lenne, mert - sok emberhez hasonlóan - az enyém is keszekusza, bonyolult, érdekes, de rögtön lebuktatnám magam, pedig tök jó téma lenne.
Nem írhatok vendégekről, mert olvassák valószínűleg a blogot és lebuknék.
Szóval sokszor van az, hogy eszembe jut valami jó dolog, ami érdekelne mindenkit, ütős lenne...aztán csalódottan félrerakom a billentyűzetet.... Na, de majd ha abbahagyom vagy én is kimegyek külföldre :P :D

Ivonn (törölt) 2013.08.01. 23:41:39

@rpflora: nagyon speciális a sztorid? Mert ha nem az, vagy ki lehet hagyni olyan részeket, akkor végülis megoldható a dolog, nem?

zs0912 2013.08.04. 15:47:58

Az első pontot én sem tekinteném perverziónak. Én is nagyon tudok gerjedni a szép női lábakra, azon belül is a combokra.
Szerintem az a férfi, akiben egyáltalán nem mozdul meg semmi egy pár keresztbe tett szép női láb láttán, amin csak egy nagyon rövid miniszoknya van, akkor nála valami gond lehet.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.08.04. 16:14:22

@zs0912: Én inkább a lábfej (lábujj, körmök, ujjformák) fétisére gondoltam. Az azért kicsit ritkább, mint a sima női combra/vádlira gerjedés :)

zs0912 2013.08.05. 18:29:44

Flóra, ehhez mit szólsz? Ezt egy hirdető lány írta egy fórumra, amiben az egyik vendége kérését idézi szóról-szóra. :DDD Ez valóban nagyon durva, szerintem már egyenesen zakkant/beteg/hibbant elmeállapotú lehet az illető:

-----------------------------------
Fiú: "Lenne-e arra lehetőség, hogy összegyűjtsd nekem a vendégeid által elhasznált óvszereket. Semmi extrát nem szeretnék velük, csak nekem ez a fétisem. Természetesen valamennyit fizetnék is érte!"

Lány: És hogy küldöm el?!Csomagban?! A postán milyen szag lenne, főleg egy melegebb napon:D

Hogyan számoljam, milliliterben az árat?!:)"
------------------------------------

Fekete Sámuel 2013.08.26. 00:46:27

@Jó Mercutio halott: Ne bantsd Florat. Itt en vagyok a budos. O egy tunderi kis virag. Ne bantsad. Engem bants.

Fekete Sámuel 2013.08.26. 00:49:12

@rpflora: Nem vagy romlott. Az index zsido, az romlott. Nekik romlott blog kell. Lenyegeben az a bajuk veled, hogy te egy ember vagy, a zsido meg nem ember, csak ugy csinal.

Fekete Sámuel 2013.08.26. 00:56:13

@zs0912: En is nagyon, fokepp a tovukre. Azt hiszem a labfetisperverzio ugy jon letre, hogy a labak latvanyara mar nem a labak koze akarod bedugni a faszod, hanem maguk a labak lesznek szexualis celok. De en nem labfetisiszta vagyok, en internetfetisiszta vagyok. Azokba a csajokba tudok oltarira belezugni, akikkel elotte csevegtunk az interneten. Akivel nem, azt csak megbaszom.

Fekete Sámuel 2013.08.26. 07:19:09

@Almeron: Es en? En ugye legalabb kozel vagyok hozza?

mrbateman 2013.08.26. 10:16:58

@Edgar The Bug: A betyárját, de szimpatikus fiatalember vagy te!
Alig bírom magam visszafogni, hogy ne vessem fel, h. igyunk egy langymeleg dobozos Sárkány sört, valami kisbolt előtti padon!

mrbateman 2013.08.26. 10:19:40

Kiccica, te meg írjál már valamit!
(má télleg felbaszod az agyamat, ezzel a szilenciumozással)

Fekete Sámuel 2013.08.28. 21:33:45

@mrbateman: Tudod, hogy ez rendkivul kockazatos lenne az en hozzaszolas-logommal. Floraval persze lefekudtem volna igy is, vallalva nemi kockazatot - o viszont nem vallalta, hisz egy ehhez hasonlo kockazata neki is van: nem tudhatja biztosan, hogy az oruletem mennyire veszelyes a szamara.

Persze az is lehet, hogy mar megdugtam. Peldaul ismeri Alexandrat a beszirol, aki regen a legjobb lany volt a tuttifruttiban es akit en is nagyon szeretek, foleg hogy kb. 7 eve mar tud szoritani a lukaval.

Brett Georege 2013.08.30. 21:30:09

A lábmánia tökre nem lábszár- vagy combmánia, pláne nem körömlakkmánia, végképp nem cipőmánia. A mindenségit.
Ez talphatatlan.

Fekete Sámuel 2013.09.17. 22:53:17

@Brett Georege: Jó, de a lábon nincs luk. A dolognak ezt a részét nem értem.

SpanyolKarcsi 2014.06.18. 17:06:47

Azért neki is csúszott már be érdekes vendég...
Van aki csak egy fotelt akar megdugni:D:D

www.szexpartnerindex.hu/Magazin/Jenny_Morante
süti beállítások módosítása