Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Szépségkirálynő választás

2013.06.23. 11:13

szerző: rpflora

Vagyis izé, prostikirálynő választás volt mostanság; ettől hangos a sajtó, a csapból is ez folyik, ezért gondoltam én is elmondom a véleményem ezekről a versenyekről. 

Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy egy prostinak mi köze van ehhez, de higgyétek el, elég sok információm van ezekkel a szépségkirálynő választásokkal kapcsolatban. Nem állítom, nem jelentem ki, hogy a mostaninál is minden így működött, ahogy én tudom, de sajnos vagy nem sajnos, általánosságban igazak azok, amiket most leírok.
Persze sokan meg sem fognak lepődni, mert csak a hülye nem gondol arra, hogy:

A szépségkirálynő választás alapvetően egy csalás és néhány kivételtől eltekintve, csak prostituáltak (csak nem a hétköznapi értelemben véve, mint például én) jelentkeznek és általában nyerik is meg.
Két fontos pontnak kell megfelelni, hogy valaki benne legyen a 3 "legszebben":
- megfelelő emberek megfelelő minőségben való leszopása, egyéb szexuális tevékenység kialakítása a befolyásosokkal
- anyuci, apuci, pénzes élettárs, stb, megfelelő pénzmennyiséggel rendelkezzen, melyet a megfelelő emberek felé kell továbbítani.

Van egy bónusz pont, aminek nem feltétlenül kell teljesülnie, de plusz pont jár érte: műcsöcs és lehetőség szerint ne legyen annyira ronda, hogy a bányából feljöjjön a szén.

Ha ezek megvannak (jó szopás, megfelelő kapcsolatok, sok pénz), akkor 99%-ra ugrik a nyerési esély.

Nem csak a levegőbe beszélek, sok lányt ismerek, aki jelentkezett és "sikereket" ért el, illetve azok is sokat meséltek, akik nem értek el semmit... Plusz megismertem a munkám során néhány befolyásos embert, akik érdekes történeteket osztottak meg velem az ilyen szépségkirálynő választásokkal kapcsolatban, de ami az aduászom: voltam együtt olyan pasival anno, aki mélyen benne volt ezekben a dolgokban....

Egyébként azért gondolom, hogy most nem volt csalás, mert nem azok nyertek, akikre én tippeltem volna a mentalitásuk, kapcsolataik és szopási technikájuk alapján. Ezek szerint most tisztább volt a mezőny :)
Fantasztikus.

Update: szerintem azért az is elgondolkodtató, hogy Kocsis Korinna tudta előre, hogy nem ő fog nyerni :) Egyik Velvet cikkben pedig Hajdú Bojler Péter így mentegetőzik: "...Azt pedig végképp nem tudja, honnan veszi Kocsis, hogy sejthető volt, nem ő fog nyerni, a háziversenyek során és a döntőben ugyanis más-más tagokból állt a zsűri...."
Aha.

Címkék: szépség királynő szépségkirálynő szépségkirálynő 2013 szépségkirálynő választás szépségkirálynő választás 2013

52 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr425374214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fingerbangs 2013.06.23. 12:51:33

szóval nemtod hogy volt de majd te megmondod...
kb. azt a munkát űzöd amihez megvan az eszed is

hawkeye 2013.06.23. 13:17:15

Fingerbangs = Hájdú Péter ?

:)

Jó Mercutio halott 2013.06.23. 14:53:37

Es dugtal politkussal, aki titokban elmondta, hogy ok lopnak? Ha igen, akkor meg ha nem is mondta el, hogy hogyan, de azert irj majd arrol is egy rettento bennfentes posztot.

eöeöe 2013.06.23. 15:07:35

nekem azokat a címeket magyarázza már el valaki. vörld/junivörz/galakszi megtoldva ezek fényét a hángöri jelzővel, olyan képzavaros

H.Solo 2013.06.23. 15:16:18

Cukker vagy! :-) Honnan tudni, hogy ki szopik jól? Ha több körös a verseny, akkor több jó szopást képzeljek el? Eddig így volt, most nem, mert szerinted nem az nyert, akit tippeltél, tehát vagy a nyerő jobban szop, mint te gondoltad volna! :-)

Egyébként csaj is mehet hozzád?

H.Solo 2013.06.23. 15:17:07

@H.Solo: *vagy több a pénze, mint gondoltad volna - kimaradt.

Jokerpofa 2013.06.23. 16:05:35

ez a poszt semmi új infot nem tartalmazott annak, aki nem egy zacskóban él évek óta

bambalien 2013.06.23. 16:45:56

Sziasztok! Aki ezt eddig nem tudta az tíz éves, vagy földönkívüli! Vagy egy tíz éves földönkívüli! Ezektől a hölgyektől tisztességesebb lenne felhívni Woodman-t vagy Siffredi-t, hogy "pornósztár szeretnék lenni".
Hajdú meg egyenesen egy vicc! Egy nagy nulla, aki a kapcsolati tőkéje segítségével mindenbe belemártja a mancsát. Aztán ragad rá szerződés, műsoridő, ház, kocsi, feleség. Tudja esetleg valaki, hogy mi a tanult szakmája vagy végzettsége? De jó "barométer" is egyben, mert amiben közreműködik, arról tudni lehet, hogy alacsony színvonalú, teljesen haszontalan, de egy bizonyos körnek jól jövedelmező dologról van szó!

Anina81 · http://hogymondjak.blog.hu 2013.06.23. 17:42:38

Öööö... Én ezt az egyet nem értem (túl naiv vagyok, lehet):
Ha apa/anya tele van dellával mi a rák szüksége van a jól kinéző kislánynak arra, hogy elqrvuljon? Annyira értékes az a műanyag korona? Vagy miért?
(Lehet, azért merült ez fel bennem egyáltalán, mert a szép külsőt - ha ahhoz az égvilágon semmi nem párosul - önmagában értéktelennek tartom). A válogatókon (ne kérdezd melyik műsor, az első részt láttam, TV2-n ment, ha ez segít) rengeteg értelmes(nek tűnő), ambíciózus ÉS szép lányt láttam. Láthatóan nem a gettóból jöttek. MIÉRT - kérdem ismét - térdelnének le az ilyen Hajdú-szerű pacákoknak? Miért tennék, ha a világot is meghódíthatják? (Az elmonodtt, leírt kvalitásaik alapján - nyilván én nem tudhatom, abból mennyi igaz).

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.23. 17:45:49

@Jokerpofa: Valóban, semmi újat nem mondtam és ezt jeleztem is a posztban. Viszont senki nem írta még így le, maximum kommentben vagy facebookon bejegyzésként... Továbbá sejteni és tudni nem ugyanazt jelenti. Najó, közel áll egymáshoz, hiszen aki nem hülye és nem a Holdon él, annak ez már sokszor eszébe jutott, plusz elég megnézni az eddigi nyerteseket...hát... nem hogy nem szépek, hanem egyenesen ronda némelyik. Ráadásul a családjukat is érdemes megnézni, legfőképp apucit (mivel foglalkozik, mennyi pénze van, mennyire befolyásos, stb.). Egy Óparasztpusztai lánykának semmi esélye nincs egy ilyen versenyben, hiába a leggyönyörűbb lány a legtöbb ember szerint.
Prosti mind, a futtatójuk meg apuci vagy a pénzes élettárs. Ennyi :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.23. 17:49:15

@Anina81: Jó kérdés. Talán mert további pénzre tehet szert a család (de legfőképp kapcsolatokra). Akármilyen okos valaki, azért az emberek nagy része szeretne csak úgy pénzt és egzisztenciát kapni a 2 szép szeméért (szó szerint), nem pedig munkáért. Csak ülni és várni, hogy dőljön a lé. Nem jó lenne? :)
Tudom, jönne az álszent duma, hogy a munka nemesít és megunná valaki a semmittevést, de ha valaki dúskál a pénzben, szerintem egyáltalán nem unatkozik...elég nagy ez a bolygó :)

Anina81 · http://hogymondjak.blog.hu 2013.06.23. 18:26:15

@rpflora: Hmm, nade milyen pénzekre? (Gondolok itt maffiára, hasonlókra). Vagy az mindegy? Nem vitatom egy percig sem, hogy piszkosul örülnék, ha megnyerném a lottó ötöst - mondjuk úgy, hogy tudnék vele mit kezdeni... :) A munka - ha nem is nemesít feltétlen - de megtanít élni, illetve érzi az ember általa, hogy él és nem csak vegetál (a napi kis harcok és újítások megkívánják a folyamatos szellemi/ érzelmi készenlétet), már amennyiben nem akar az ember a vesztes oldalra kerülni.
Elég jó anyagi körülmények közt vagyok, de nem hinném, hogyha a vagyonom máról holnapra megduplázódna, attól boldogabb vagy teljesebb lenne az életem. Röviden: kell még a pénznél valami nyomósabb indok is arra, hogy szép/ tehetséges lányok letérdeljenek (szerintem)... De mi lehet az? (Nem hinném, hogy milliárdokról beszélhetünk egy ilyen verseny kapcsán - én max. 5-10 millióra gondolnék, mint nyeremény.)

Anina81 · http://hogymondjak.blog.hu 2013.06.23. 18:41:30

Jajbocsánat! Épp most művelődöm a C:C-n meg a Velveten, hogy van friss botrány... Hátha ottan kiderül, mégis milyen jelentőséggel bír ez az egész verseny...
(P.S.: ha Hajdú P. képtelen leírni a címet helyesen, legalább ne posztolná 3x).

Most megint hogy fog csalni a fidesz Baján? 2013.06.23. 20:28:50

Hajdú egy büdösszájú, szánalmas, kis pöcs!

El kell menni szavaznod mindenképpen. Ne legyél lusta, megalkuvó, beletörődő!

Most a léted a tét, bármi áron le kell váltani ezt a bandát.
Ha netán újra kétharmadot kapnak, ( mert az övéik elmennek szavazni, sőt a listáik alapján fel is szólítják ha nem)jöhetnek az újabb lenyúlások.
Viszik a házad, az autót,. a feleséged..stb

Orbán birkamenet takarodj!

Kelly és a szexi dög 2013.06.23. 21:44:15

Fási Ádám szimpatikusabb volt, mint Hajdú - pedig őt is rühellem

az igazi trebitsch 2013.06.23. 22:44:47

Szia!

Remek a blogod, épp most olvastam végig. Érdekesen írsz, olyan témáról ami mindenkit érdekel valamennyire, még ha sokan nem is ismerik be. Remélem, sokáig folytatod (mármint a blogolást) és nem mész el ilyen "bulváros" irányba mint ebben a posztban.

Na, csak ennyit akartam, sok sikert!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.23. 23:02:45

@az igazi trebitsch:
1: köszönöm :)
2: tiltakozom :D Semmi bulváros nincs ebben a posztomban szerintem. Ilyen szöveget és szóhasználatot még a bulvárnál sem lehet tapasztalni :P Én legalább kimondtam, hogy mit gondolok (és gondolnak sokan), nem csak utalok rá. :) És csak azért írtam ezt ma le, mert ez az egész szépségkirálynős hacacáré is egy hazugság, mint a munkám - abból pedig már elegem van :) Mármint a hazugságból. Munkámat még bírom :)

átlátó 2013.06.24. 00:30:48

Szerintem biztonsági őrökből is állunk olyan jól, mint szépségkirálynőkből. Nem csupán létszámban, intellektusban is gondolkodva.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.24. 00:51:57

Az is érdekes, hogy egy modell lány, aki egyben kozmetikus is, a facebook posztjaiban egy vesszőt sem téveszt, hibátlanul ír; többszörösen összetett mondatokat rak össze, idegen szavakat használ és érthetően fogalmaz. Igen, persze...valószínűleg ő írja a bejegyzéseket. Tudom, tudom, én is megkaptam már itt, hogy nem is vagyok prosti, hanem egy újságíró, de egyes szépségkirálynők facebook posztjaihoz képest írástudatlan vagyok.... Egyébként pedig lényegtelen ugyebár. Nekik is van managerük, mint néhány kolléganőmnek is :)

skirm 2013.06.24. 05:04:57

@rpflora: Ez a bejegyzes nekem se volt az izgalom csucspontja :-D Bar ez lehet azert van mert evekkel ezelott megszuntettem a hazamban a tv-t. Ennel a Hajdu gyereknel is lemaradtam hogy valam beszelgetos musort vezet es ennyi. Az meg hogy nok szopnak elorejutasert nem a szepsegkiralyno verseny sajatsaga , hanem altalanos igazsag olyan teruleteken ahol ferfiak hoznak donteseket :-)

váj mí 2013.06.24. 10:01:08

@rpflora: De van. Mármint bulváros. Hagyd a fenébe ezeket a posztokat. Semmi értelmük. Az összes glamour-modell megrendelhető bizonyos összegért. Hát még a feltörekvők! Axiómákról minek posztot írni?

Gyűrött Papír 2013.06.24. 11:57:15

Bónusz kérdés: ha mindenkinek 99%-ra nő az esélye, akkor mekkora eséllyel indulnak a versenynők?

Sadist 2013.06.24. 12:28:55

@skirm: "altalanos igazsag olyan teruleteken ahol ferfiak hoznak donteseket"

Mondasz olyan területeket, ahol a nők hoznak döntéseket és egynél több embert érint a döntés következménye?

Christabella Fashion · www.christabellafashion.com 2013.06.24. 12:58:05

Igen, szerintem amiket leírtál valahol mindenki tudta, vagy legalábbis sejtette! Sajnos ez van. Szerintem nem kell álszenteskedni. De végre valaki megmondja őszintén :-)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.24. 13:01:28

@Sadist: 2 gyermekét egyedül nevelő nő otthon :P :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.24. 13:03:05

@Gyűrött Papír: Jogos a kérdés, de ugye mindig vannak olyanok (szerencsére), akik csak úgy szimplán jelentkeznek, hátha megnyerik és nem teszik meg az előrejutás érdekében a fent leírtakat. Aztán persze szegények nem is nyernek...

na__most__akkor 2013.06.24. 13:15:36

@skirm:
Az ékezeteket is megszüntetted?

A hazadban?

Megszüntetnéd a hAzÁdban is, nemcsak a hÁzAdban?

Seggfej...

mediacapic 2013.06.24. 13:27:41

Kb akkora szukseg van erre a versenyre, mint Angolaban a teligumi szakuzletre...

Dagda 2013.06.24. 13:38:14

Olvasom a győztesek minősítéseit, a koronát visszautasító lány körüli véleményeket és nem értem, hogy min háborodnak fel az emberek.

A szépségverseny nem közszolgálati tevékenység, nem olimpia, nem alkotmányban rögzített tevékenység. A szépségverseny (és a valóságshow és az összes többi) egy üzleti vállalkozás és az nyeri, aki a legtöbb közvetlen vagy közvetett profitot termeli. Hülye, aki másképp tenne.

A profit sok forrásból jöhet, nem csak kurválkodásból. Az csak a legkönnyebb út, egyben a legostobábbaknak való. Azonban ésszel, tehetséggel és szépséggel többre is lehet jutni. Marketingtevékenység, ahol a szépség egy reklámérték, a mögötte álló ember egyéb képességei pedig az árucikk. Ha modellként tehetséges, vagy színészként, vagy diplomataként, az éppúgy hasznos, mint ha jól szopik. Persze ehhez szükség van agyra is, így nem annyira sok példát lehet felhozni, de Sarah Palin példának egy.

Megnyugtatom a posztolót és az összes vérgőzös kommentelőt, a szponzorok nem olyan hülyék, hogy milliókat fizessenek egy szopásért, amit megkapnak pár tízezerért is. A gála és az egész móka nem két fillér, önmagában a reklámbevétel nem hozza vissza az árát. A lányokat futtató ügynökségeknél csapódik le a különbség, egy korona értéke modelldíjak jutalékait számolva 1-3 millió Ft hagyományos munkák esetén, ha pedig az év lejártával vetkőzni kezd, még kétszer-háromszor ennyit termelhet. Dugással nyilván ennek a sokszorosát (rövid távon).

Szóval nem azért választanak valakit, mert lefekszik a címért, hanem azért, mert kellő üzleti potenciál van benne így vagy úgy, amit a korona megtámogat. Korinna pedog azért mondott le a koronáról, mert ő már megjárta azt az utat és visszafelé felesleges lépnie.

Dagda 2013.06.24. 13:39:20

@Sadist: Parkolás.
Minimum három embert érint, akiknek közben meghúzza a kocsiját.

skirm 2013.06.24. 13:53:25

@na__most__akkor: Mivel telefonról is be szoktam lépni, így igen ha onnan írok megvan szüntetve az ékezet :)

paszto 2013.06.24. 14:09:19

Savanyú a szőlő...

maretz 2013.06.24. 14:31:29

@Csak Ángyán az egyetlen tisztességes fideszes.:

Te mi a faszról beszélsz szarpofájú troll? Hajdú éppen a ti emberetek baszod...

Lacy27 2013.06.24. 15:11:18

Ez a kurva mit osztja itt az észt? Ha ilyen egyszerű, neked top 5 be lenne a helyed. Már csak a leszopott farkak száma miatt is. Mellesleg kit érdekel ki nem szopta le hajdukát?

Jó Mercutio halott 2013.06.26. 01:21:36

@Sadist: International Monetary Fund, Nemet Szovetsegi Koztarsasag, ...

Sadist 2013.06.27. 11:36:41

@Jó Mercutio halott: Ezek csak olyan szervezetek, ahol egy-egy nő áll az élen. Engem olyan területek érdekelnek (nem egy-egy cég vagy szervezet, hanem mondjuk gazdaság, bankszektor, politika, hadiipar, IT, bármi), ahol a döntéshozók nők.

Sadist 2013.06.27. 11:38:38

@Dagda: pekingikacsa.blog.hu/2013/06/26/tolatas_kozben_megolte_ferjet_es_magat_is

Itt csak a saját kocsit zúzta le. Meg a férjét. Meg a saját fejét.

some1one 2013.07.01. 20:42:49

Jöhetne már egy új poszt.. :)
Bocsi hogy nem a témához szóltam hozzá

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.04. 10:04:10

Lesz új poszt, de csak hétvégén :) Kicsit eltűntem megint, tudom, de itt vagyok-leszek ;)

skirm 2013.07.04. 13:02:06

@rpflora: Már azt hittem nyaralni tetszett menni :)

Golddigger 2013.07.08. 23:47:17

@rpflora: A "kurvaeletbemar" hol az uj poszt:))

No offence:)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.09. 12:08:42

@Golddigger: Jogos, jogos... :(
Vannak új témák, amikről írhatnék, de kicsit alkotói válságban vagyok :(
Ha meg csak úgy írok valamit, ihlet és érzelmek nélkül, akkor az nem olyan igazi.
Ki kell, hogy verje valami a biztosítékot (hülye vendég, hülye történet, stb) és akkor megjön az ihlet :D

kivimadár 2013.07.09. 17:30:38

Én kiverhetem..., a biztosítékot is. ;)

Fekete Sámuel 2013.07.15. 23:08:48

Nem tudom, én utoljára talán 25 éve láttam ilyen szépségkirálynőválasztást, vagy mit. Még televízión.

A tévé, az egy olyan dolog volt, mint az internet, csak nem volt neki egere. Ezért mindig azt kellett bámulni, amit éppen adtak.

Engem megdöbbentett, milyen rondák ezek a lányok. A pornóújságokban, amiket a keservesen összespórolt zsebpénzünkből vettünk (a szüleink egy kicsit szarrágók voltak), sokkal jobb nők voltak. De Emese... ó, Emese pici, dudorodó pináját sem érte el egyik sem.

De sajnos Emese pináját fürdőruhában dudorodni is csak egyszer láttam, pedig hányszor vertem ki rá a faszomat, ó!

Pár éve láttam a csajt iwiwen... kövér volt és undorító...

Fekete Sámuel 2013.07.15. 23:25:01

@Dagda: Nagyban igazad van - a te helyzeted kicsit hasonló Flóráéhoz, női szemmel.

Az van, hogy így leírva ez így fasza meg korrekt.

Ténylegesen meg az, hogy ettő azért még kihányom a belem tőled, mert egy erkölcsi fertő vagy.

Te vagy a kurva, nem a Flóra!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.15. 23:51:48

@Egy ember a kő alól: Imádlak még mindig :) Legszívesebben minden hozzászólásod alá odaírnám ezt, de hát tudod, hogy nem lehet köztünk semmim akármennyire akarod. Sajnálom. Egy kávé valamikor?

Fekete Sámuel 2013.07.21. 20:04:06

@Dagda: Az miért van, hogy a középiskolai osztálytársnőim jobb nők voltak, mint akik egy ilyen "szépségversenyen" vannak? Nem értem.

Miért szétszolizott, feka, torz arcúak ezek a csajok? Nem értem.

Ha a szervezők a lehető legtöbbet akarnák keresni ezen, akkor nem az volna indokolt, hogy jó nő nyerjen?

A másik, amit ez a faszfej mondott. Hát baszod, egy középiskolás nem olyan hülye, hogy ezt a kamudumát bevegye.

De igazából ezek részletkérdések, mondanám inkább, hogy ez a ti problémátok - aki nem tróger, cigány, az az egész rendezvényeteket telibe okádja.

Merthogy egyszerűen szarok vagytok, érted? Annyi időmet nem éritek meg, ami alatt ezt a hozzászólást megírom.

Ami az egészben mellbevágó... az az egész bulitokból áradó tömény rohadás.

Dagda 2013.07.22. 17:23:49

@Edgar The Bug:
Nem értem a többes szám második személyt.
Nekem baromira nincs közöm ahhoz a bandához, és a büszkeségem is tiltaná hogy szóba álljak velük.
Két lányt ismerek a csapatból, Korinnát és Venczlik Ivettet.

Abban biztos lehetsz, ha én szerveznék egy szépségversenyt, ott komoly lányok lennének. Egyszer csináltam, na az olyan is volt.

Fekete Sámuel 2013.08.11. 20:05:53

@Dagda: Oké-oké! Rendben van.

Egyébként szerintem azért ilyen gázosak ezek a lányok, mert ahogy a tévében is csak az okadék legaljanép nézi meg ezt a műsort, ugyanúgy a lányok közül is csak az okádék legalja hajlandó kapcsolatba kerülni egy ilyen csürhével. Nyilván van egy-két kivétel.

Persze azt nem mondom, hogy egy normális lány nem vehető meg elég sok pénzzel, de az is biztos, hogy azok a koszos cigány- és zsidómaffiózók, akik az egész bulit szervezik, hát szóval ők nem épp a költséget nem kimélve minőségfejlesztő vonalú üzleti modell alapján dolgoznak többnyire.
süti beállítások módosítása