Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Amilyen keresőszavak által rátalálnak a blogomra:

Én eddig nem tudtam, hogy van ilyen... megláttam most és néha jókat nevettem. Íme a lista, de csak a viccesebbeket másolom be :)

Punci nyalás és ezen tevékenység más szavakkal való megnevezése...(hogy kell nyalni, punci nyalás, punci nyalva jó, nyalom a puncit, hogyan nyaljuk ki, stb :D) hm... ezek szerint nagyon sokan szeretnének jól puncit nyalni :) 

1367782719716 - hogy ebből a "szóból" hogy talál ide bárki is....
szexpartner óvszer nélkül - EJNYE! Ilyenekre ne keressél rá. Felejtsd is el!
nagyon szoros pina munka közben - azigen! :D Fontos, hogy munka közben legyen... és most akkor szoros vagy szőrös?
sok sperma a punciba - ki az, aki ilyenekre keres? És mit akar ezzel? :O :D 
szexpartner kurvák nélkül - nem is értem a többesszámot :D 
LÓ PUNCI - naneeeee..... :D
engem csak nyalni lehet szex - ezt így nem igazán értem... :)
milyen érzés, ha nyalnak - ha ezt egy férfi írja be, az elég fura :)
ennyi punci - hát...ez van, ennyi :D

A maradék szavak kb ugyanazok; többnyire a nyalással kapcsolatosak, illetve 1-2 kolleginám neve (gondolom az adatlapjukat keresik).

Egyébként írnék én többet, meg látom a statisztikában, hogy vagytok ti itt páran, de valamiért nem mertek kommentelni. :) Így meg mindig olyan érzésem van, mintha kb 5 embernek írnám a blogot és visszavesz a lelkesedésemből :(

Címkék: kereső vicces nyalás keresőszavak kifejezések vicces kifejezések vicces szavak :D lópunci

72 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr745285390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyna77 2013.05.06. 22:20:38

Szia! :)
Nekem speciel ma mondta egy vendégem hogy megtalált engem egy blogban, ahol valaki irt rólam, de hogy én ezt már biztos ismerem... Mondtam hogy nem, ugyhogy uccu gyorsan dobja át a címet, mert kíváncsi vagyok rá... :)
Délután meg most este olvasgattam az írásaid... :) Eddig amiket olvastam mindben egyet értek maximálisan... ;) Szerintem blogolgass tovább, mert nagyon nagy :)
Már csak az érdekelne, hogy vajon ki csinálja ezt a blogot?! :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.06. 23:16:34

@Lyna77: Hát helló! :D
Azért olvasd el, ha van időd, az összes bejegyzést, mert azért az elején elég nyersen, bunkón, néha agresszívan fogalmaztam (így lehet csak nevelni a népet :P), és sok olyan dolgot elmondtam, ami úgymond kulisszatitok, vagy esetleg én gondolom úgy :)
Amivel nem lenne baj, de akár Rád/Rátok/Ránk nézve negatívan is hathat (pl, hogy mennyire élvezzük, stb). Oké, nem hiszem, hogy ezáltal bárkinek is kevesebb vendége lenne, de én névtelenül írom ezeket, tehát nem ronthatnak ráám, hogy milyen szemét vagyok, hogy megjátszottam mindent :)
Meg eleve kíváncsi vagyok, hogy te amúgy hogy gondolod. :) Írj üzit (ne itt, mert ugye itt látja mindenki), ha gondolod. :)
Az, hogy ki vagyok... hát, egy lány, aki évek óta csinálja és szeretné kicsit megnevelni a vendégeket, hogy az új lányok normálisabb, kedvesebb, élvezhetőbb vendégeket kapjanak :P :) Plusz jó kiadni a - számomra és kolléganőim által tapasztalt - igazságot :)
Többet nem mondhatok. Talán majd egyszer, valamikor :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.06. 23:25:34

@Lyna77: Jah, látom új vagy itt. Gondolom csak a blog miatt regiztél :) Úgy tudsz üzit küldeni, amit csak én látok, hogy pl itt a hozzászólásban rámész a nevemre, bejön egy oldal, aztán kicsit jobbra, kicsit fent és Üzenetküldés. :)

Denzelii 2013.05.06. 23:55:56

+1 olvasó, jöhetnek az írások :)

Csak most találtam ide, de holnap terjesztem a kollégák között, ami hoz +3 alkalmi olvasót :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 01:01:34

@Denzelii: Édes vagy :) De remélem nem úgy terjeszted majd, hogy "skacok, itt egy hülye, szánalmas picsa, nézzétek" :D Így inkább nem kell :P
Aztán, ha elegen leszünk, szerintem csinálok majd sorsolást is. Még nem tudom, hogy fogom kivitelezni, de szeretnék ilyet. A nyeremény természetesen nem egy gombóc fagyi lesz, hanem 1-2 óra egy azzal a lánnyal, akit a nyertes választ :) De még kitalálom :)

Denzelii 2013.05.07. 09:06:04

Akkor nem hívom meg őket, csak rontanák az esélyeimet :P

Így terjesztettem, remélem egy kis előnyt kapok a sorsoláson :)
"napi kötelező mindenkinek:
http://kurvavagyok.blog.hu/"

házi.sáfrány 2013.05.07. 13:05:34

Szia,

az index főoldal biztos jót tett a a blognak, én is a menstruálós poszt kapcsán jöttem ide. Én nő vagyok, tisztes többgyermekes családanya, nem nyálcsorgató férfi kivételesen:), a való életben biztos soha nem találkoznánk és kérdezhetnék meg dolgokat, amikre viszont nagyon kíváncsi vagyok:)

Tényleg jól, frappánsan és intelligensen írsz, nekem is megfordult a fejemben, hogy nem is vagy igazi és csak egy indexes blogger szórakozik, de mindegy, ha így van, ha úgy, még fikciónak is jó.

Szóval: engem a pszichológia "motiváció " érdekel, emberi és női szempontból. Ne értsd félre, én tényleg szabadelvű vagyok, toleráns, nem vagyok prűd, nem nézlek le, mert kurvaként dolgozol, ez is egy munka. Csak írtad, hogy általában nem jó pasik járnak hozzátok. Szóval nálam az lenne a bibi, hogy jön X Lajos, hájasan, rondán, még ugye nem is egy agysebész és HOZZÁ KELL ÉRNI!!!! Mert ha lenne napi 5 kliensem, akik mondjuk Antonio Banderas és Brad Pritt szépségskálája között ingadoznak, akkor oké, én is keresnék így pénzt. Elhiszem, hogy a pénz nagy motiváció, de én inkább éhenhalnék, mint hogy Jabbával izélnék (még ha le is zuhanyozott, borotvált, és nem görbe a nemi szerve :))
Tehát én szeretnék több személyes infót megtudni, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy hogyan választottad ezt a munkát? Hogy kezelted az elején az idegenkedést számodra nem vonzó pasikkal? Nem undorodtál nagyon? Mert látszik, hogy egyébként egy lelkileg egészséges, jó humorú nő vagy, tehát nem egy kétségbeesett érzelmi roncs, aki nem találna más munkát, pláne, hogy értelmes is vagy.
És még egy érdekel, tudom, ez sem publikus, de ha párkapcsolatban él egy prosti, a fiúja hogy kezeli azt, hogy napi x órában másokkal izél? Nem gusztustalan, pláne hogy most olvastam itt nálad, hogy orális szex is van gumi nélkül, meg hogy a férfi is, ne ezen kicsit ledöbbentem, mert azt hittem, van vmi eszköz nőknek is.
Jó, majd biztos kioktatnak itt a fiúk, hogy naív és buta vagyok, de nem értem, kész és szeretnék erre egy nőtársamtól választ kapni :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 14:15:45

@házi.sáfrány: A fiúk csak ne oktassanak ki minket, nőket a nőkről :P :)
Válaszolni fogok, de nem csak neked, hanem mindenkinek és nem itt, hanem egy külön postban. Bár ezen még gondolkozom, mert ha részletesen elmondom, mi hogy történt, mi vezetett ide, akkor elég sok vendégem rájöhet, hogy ki vagyok. Hazudni viszont nem akarok. Pont az a blogom lényege, hogy itt nincs tabu, nem füllentek, nem hazudok.
Az, hogy hogy lehet kibírni (sőt, eljátszani, hogy ultrajó) egy gázosabb vendéget...hát... néha én sem tudom :) Természetesen a fő motiváló erő a pénz. De erről is írok majd bővebben :)
Most viszont mennem kell. Vár a munka :)
Ma vagy holnap szerintem megírom a választ egy külön bejegyzésben. :)

Denzelii 2013.05.07. 17:23:54

@házi.sáfrány:
"És még egy érdekel, tudom, ez sem publikus, de ha párkapcsolatban él egy prosti, a fiúja hogy kezeli azt, hogy napi x órában másokkal izél?"

K1 és hallomások alapján:
- a pár nem tudja, majd megtudja, majd balhé,
- a pár tudja, sőt ő küldte... majd balhé :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 17:31:13

@Denzelii:

:D Najah, bár van még 1-2 opció, de az esetek nagy részében igen, szerintem is ez szokott történni :) Van erről is történetem, tapasztalatom... megírom majd :)

váj mí 2013.05.07. 18:35:02

@Denzelii:
Továbbá:
- a pár tudja, mert vendég volt, majd balhé

Nathan Drake 2013.05.07. 23:25:26

Énis az Index főoldal megjelenés miatt találtam ide, mostmár sürün fogok idejárni. Csak még kellett egy alternativ blog.hu cimet regisztrálni :)

Amúgy érdekes hogy Lyna-t a jelek szerint nem ismered személyesen, korábban mégis ajánlottad. Én pl. erröl is szivesen látnék egy posztot, hogy menyire ismeritek egymást, miket tudtok egymásról, stb.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.08. 09:46:46

@Nathan Drake: Semmi extrára nem kell gondolni. Csak néhány vendégem, személyes ismerősöm és 1-2 kolleginám véleményei (plusz a beszámolók) alapján készítettem az Ajánlott szexpartnerek bejegyzést. :) De aki kicsit is körültekintő, figyelmes, az a beszámolók számából és minősítéséből is eldönti saját maga, hogy kinél érheti kellemetlen meglepetés, rossz élmény, vagy épp ezek ellenkezője.

érettférfi 2013.05.08. 13:23:03

@házi.sáfrány: Szia Sáfrány!

Hát, tudom, hogy nem tőlem várod a válasz a kérdésedre (a másik oldal vagyok), de azért veszem a bátorságot, hogy a "hogyan kezeli a prosti fiúja?" kérdésre válaszoljak. Egyszerű. Sehogy nem tolerálja. Egyszer régen (tán igaz sem volt :D) sikerült egymásba szeretnünk egy szolgáltató hölggyel, úgy, hogy vendégként kezdtem nála. Próbáltam a helyzetet racionálisan kezelni (érzelmek meg racionalitás, nooomális?) és tudomásul venni, hogy ebből él. Úgy éreztem, nincs jogom szemrehányást tenni neki, ha én nem tudom neki megadni a létbiztonságot és neki el kell tartania a gyermekét is. Viszont meg tudtam őrülni, amikor nem vette fel a telefont, mert tudtam, hogy vendéggel van. Ő sem tudta kezelni a helyzetet, hiszem szerelmesen már nem tudta azt nyújtani a kuncsaftoknak, amit elvártak tőle. Pl. azután csak gumiban vállalt mindent, erről meg Flóra majd megerősít, hogy üzletileg nem kifizetődő.
Próbálkoztunk egy ideig, ő mondta, hogy abba hagyja, én próbáltam kitartani addig, de végül is felőrölt minket a helyzet. Bár végül tényleg abba hagyta, akkor már nem voltunk együtt, és így egy szép de fájó emlék maradt.
Több lánnyal is beszélgetve, elmondták, hogy a párjuk nem tudja (természetesen akiknek volt párjuk) és mindenféle fedő dumát találnak ki, hogy leplezzék magukat.
Egyszóval egy kapcsolat nem bírja ki ezt.
Tessék, lehet lőni! :)

Flóra! A novemberi "Igénytelen férfiak - igénytelen nők" bloghoz fűzött kommentem ennyire betalált, hogy nem teszed ki?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.08. 13:28:59

@érettférfi: Nem értem, mire gondolsz. Eddig kétszer moderáltam kommentet emlékeim szerint. Egyik túl trágár volt, a másik pedig reklám.
Írd be megint, vagy nem tudom, de nem hiszem, hogy sértőt, durvát írtál volna - legalábbis nem nézem ki belőled a mostani kommented alapján :)

érettférfi 2013.05.08. 13:42:48

@rpflora: ooopsz, akkor vélhetően én voltam a béna amikor elküldtem. Igazad van, nem volt egyik sem, viszont meglehetősen kritikus hangú volt.
Elnézést az igaztalan vádért.
Talán egyszer beírom megint, bár a kezdeti indulat (nevezzük ihletnek :D) elszállt.

házi.sáfrány 2013.05.08. 14:04:37

@érettférfi: Kedves érettférfi!

Kösz a választ, akkor mégsem működnek itt sem máshogy a dolgok, lásd féltékenység stb. Valamiért meg voltam győződve ugyanis, hogy annyiféle érzelmi igény és toleranciaszint létezik, de ezek szerint nem, és ez valahol nagyon érthető és a dolog "misztikumát" feloldja.
Nekem még szintén érthetetlen egyébként a pornósztárok magánélete, pl személyes sztori: az egyik barátnőm lányával egy oviba járt Michelle Wilde, jó, civilben Vad Kati lánya. Na most az óvodai ünnepségeken úgy megnőtt az apukák száma, valamint "Édesem, én viszem ma a gyereket oviba"-duma előfordulása. Mondjuk Michelle Wilde javára legyen mondva, mindig teljesen visszafogott, uniszex ruhában ment a gyerekért, nulla smink, aszexuális viselkedeés, gondolom direkt önvédelmi mechanizmusból.
Viszont - és itt megint az előrelátás és az intelligencia jön a képbe - ha valaki elkezd pornózni, miért nem gyárt egy tervet akkorra, hogy mi lesz utána? Mondom, nem a munkával van a probléma, hanem a reputációval, hogy gyakorlatilag nem tud új életet kezdeni, 60 évesen is mindenkinek ez fog róla eszébe jutni. Tehát ha én mondjuk pornózásra adnám a fejem (ha-ha), úgy bebiztosítanám magam a jövőre, hogy senki ne jöhessen rá, ki vagyok civilben. Tudom, hogy nagy ismertséggel jár, de akkor is sminkkel, ruhákkal, természetesen nem publikus civil névvel el lehet tűnni a tömegben.
Bocs, kicsit off voltam.

házi.sáfrány 2013.05.08. 14:11:29

Ja meg a gyereknek sem lehet piskóta, ha az osztálytársai poénból anyu pornófilmjeivel húzzák - és ugye nézik is. Szóval itt is a gyerek sérül a legjobban.

Lyna77 2013.05.08. 14:40:34

@Nathan Drake: Az egy cseppet sem biztos hogy nem ismerjük egymást...
Én a lányok nagyrészét az oldalról ismerem valamilyen szinten... Csakhogy a blog iró Flóra, nem ezen a néven hirdet, és full inkognitóban csinálja a blogot, még én sem tudhatom ki ő - ami érthető, tekintve hogy milyen témákat milyen nyersen ir le, sokaknak szemet szúrhat ez... -, ugyhogy kitudja, lehet x idő elteltével megtudom hogy ismerjük egymást, és hogy előttem is titkolta hogy ezt a blogot ő írja... ;)

Ahhoz hogy ajánljunk pasiknak más lányt az oldalról, ahhoz egyébként nem kell feltétlenül ismerni az adott lányt. Fenn vagyunk az oldalon, olvassuk a besziket, plusz a vendégek amikor jönnek akkor sokan mesélnek hogy az xy lány milyen volt, hogy tetszett neki, ez alapján pedig be lehet lőni hogy kit szabad ajánlani avagy kit nem... ;)

érettférfi 2013.05.08. 14:50:09

@házi.sáfrány: Kedves Sáfrány!

Persze, hogy nem működnek a dolgok itt sem másképpen, hiszen a lányok és a kuncsaftok is pont ugyan olyan emberek, mint mindenki más. És egy szerelmes nő (meg egy szerelmes pasi) érzelmi világa végül is ezt nem tudja benyelni.
Persze tudok olyan esetről, amikor a férj a kulcslyukon keresztül nézte az asszonyt, miközben ő dolgozott, de ez már a beteg kategória. Mondjuk szét is mentek.
De tudok olyan esetről is, amikor a vendégből élettárs lett, és a mai napig (15 éve) boldogan élnek. Persze a lány felhagyott az iparral. Szóval van példa a mondásra, hogy a kurvákból lesznek a legjobb feleségek, és a Pretty Woman sem feltétlenül kitaláció. :)
De az az érzésem, hogy azért te már eljátszottál a gondolattal, hogy mi lenne ha...
A pornó meg az örömlánykodás - hangozzék ez bármilyen furcsán is - tényleg fényévekre vagy egymástól, szóval ez tényleg off. :)
Ha már... Akkor nekem azt nehéz belátnom, amikor a lányok arccal vállalják a hirdetésüket. Persze nekünk pasiknak ez jó, de bennem is felmerült a kérdés, hogy olyankor mi van, amikor az osztálytársak a gyerek orra alá dugják a hirdetést, hogy figyu Lajos (Géza, Kata, Sára, és valahány név van a naptárban), jó melle van anyádnak, én is megdugnám. Mert, hogy egy gyerek ezt nem tudja kezelni, az tuti.
"Nem gusztustalan, pláne hogy most olvastam itt nálad, hogy orális szex is van gumi nélkül, meg hogy a férfi is, ne ezen kicsit ledöbbentem, mert azt hittem, van vmi eszköz nőknek is." Ez egy korábbi kommentedből való, és csak azért másoltam be, mert ez olyan aranyos és naiv. Itt valami nyelvkotonra gondoltál? Tényleg nem cikizni akarlak, csak nagyon jót derültem rajta. :)) Ne vedd bántásnak.

Lyna77 2013.05.08. 14:51:33

@házi.sáfrány: Nekem volt anno egy kolleganöm, akivel nagyon sokáig együtt dolgoztunk. A pasija mindvégig tudta hogy ezt csinálja, állítólag elfogadta, mert dúl a szerelem... A csaj butus volt, rózsaszín ködben élt, hogy mennyire szeretik egymást. A pasi nem dolgozott semmit, a csaj pénzéből élt, mindent a csaj fizetett. Amikor otthon nem ment jól neki az üzlet, akkor kiment németbe dolgozni, amig a pasija aki itthon maradt és szintén nem dolgozott, a csaj meg küldte haza a srácnak a pénzt hogy kifizesse az albérletet... Mindig mondtam a csajnak hogy ez igy gáz, és hogy a pasi csak kihasználja, és belőle él, és hogy németből egy forintot nem kéne hazaküldenie ennek a szemét srácnak. Aztán jött a balhé, a csaj kint megismerkedett németben egy tényleg normális pasival, összejöttek, kidobta azt az szemét srácot, aki belőle élt... Majd a srác fészbukon esett neki nyilvánosan hogy mekkora kurva, és hogy mit képzel magáról... Még én védtem meg a volt kolleginámat a pasijával szemben, hogy ö csak kussoljon be, mert addig bezzeg nem zavarta hogy kurva a barátnöje amig belőle élt, és mindent fizetett neki a csaj, plusz ingyen szex is megvolt neki...
Tanulság: még ha tud róla a pasi és azt mondja hogy elfogadja, akkor is az első amit szakításkor a fejedhez vágnak az az hogy mekkora mocskos kurva vagy...

De mondjuk volt olyan pasi ismerősőm is, akinek a barátnöje szintén hirdetett, és a pasi pont arra izgult hogy a barátnöjét más is dugja nem csak ő... De mondjuk ehhez egy elég nagyfokú perverzió is szükséges... XD

Lyna77 2013.05.08. 14:54:47

@érettférfi: Létezik óvszer nyaláshoz is, kint németben a lányok használják is!
Belinkelném, de a nevére már nem emlékszem, még egy kint dolgozó barátnöm mutatta :D :D :D

házi.sáfrány 2013.05.08. 15:10:59

@érettférfi: na tudtam, hogy jön valami okos férfi és lenaívoz, inkább hipochonder vagyok. De nem sértődtem meg, egyrészt, mert kicsit tényleg naív vagyok, másrészt meg mert örülök, hogy legalább szereztem neked pár boldog pillanatot :)

De azt tudtam, hogy pl a HPV, ami egyrészt méhnyakrákot okozó vírus, orálisan is fertőz és ez ellen is lehet védekezni valahogy. Van vmi "dental dam" , nem találtam a magyar megfelelőjét.

érettférfi 2013.05.08. 15:18:25

@házi.sáfrány: tényleg bocs, távol áll tőlem, hogy az "okos férfi" szerepében tetszelegjek.

érettférfi 2013.05.08. 15:22:54

@Lyna77: Ajjj, Lyna! Pedig úgy megnéztem volna egy ilyen nyelvkotont. Ez már lassan olyan, mint az "Amit tudni akarsz a szexről..." Woody Allen filmben, amikor teljes óvszerbe öltöznek és úgy szexelnek. :D

házi.sáfrány 2013.05.08. 15:23:31

@Lyna77: van egy Blossom márkanevű, ez amerikai

egyébként kösz, hogy megerőstítettél női óvszer fronton :)

www.blossom-disposables.com/pro017_gcrdd.html

így kell használni, ezt a hitetlenkedő férfiaknak küldöm :)

media.tumblr.com/tumblr_liw8j5OSgz1qfhtnu.jpg

házi.sáfrány 2013.05.08. 15:25:11

@érettférfi:
"Woody Allen filmben, amikor teljes óvszerbe öltöznek és úgy szexelnek. :D"

Tényleg :D

érettférfi 2013.05.08. 15:34:16

@florentina: ajaj lányok! Ne terjesszétek ezt, mert még a végén rákapnak a szolgáltató lányok, 'oszt az lesz a rút világ. :))
Egyetértek, hogy fontos a biztonság meg minden, csak ne essünk le a ló túloldalán.

Lyna77 2013.05.08. 15:36:06

@érettférfi: Aki már kicsit jobban benne van ebben a szakmában az már hallott erről a dologról, nem kell terjeszteni ezt... :D

érettférfi 2013.05.08. 15:36:50

@Lyna77: de jó, hogy ízesített! Ezzel is úgy fogok járni, mint gyerekkoromban a banán szagú radírral. Hát persze, hogy nem tudtam megállni, hogy megkóstoljam. :))

Lyna77 2013.05.08. 15:40:57

@érettférfi: Lehet a végén még örülni is fogsz hogyha ezt elkezdik használni a lányok... :D

érettférfi 2013.05.08. 15:43:32

@Lyna77: miután megkóstoltam, a radírnak sem örültem. :))

Lyna77 2013.05.08. 15:55:30

@érettférfi: Nem kell megenni, csak nyalogatni :D Pont mint amikor mi gumiban franciázunk, pont ezért találták ki az ízesítést, hogy ne a gumit kelljen a szájba venni :D ha mi túléljuk, akkor ti pasik is túlélitek, és ti még olyan előnybe is vagytok, hogy ez a dolog nem csikizi a torkotokat közben :D Ugyhogy mondhatom hogy még örülhettek is neki :D :D :D

érettférfi 2013.05.08. 16:05:55

@Lyna77: Köszi a használati utasítást. Megkönnyebbültem. :))
Bár korábban éppen Flóra írt hiánypótló értekezést a nyalás mibenlétéről, és nem vagyok biztos benne, hogy a nagymama befőttesüvegének a celofánjával a nyelvemen pontosan tudom követni az utasításait. :))
Aszem maradok őskövület ezen a téren.

váj mí 2013.05.08. 18:21:51

@Lyna77: Ha tudnád, hány ilyen lánnyal dolgozom én itt kint. A "pasim", sőt a "férjem".. egy ingyenélő here, ocsmány disznó! A kolléganőd nagyon szerencsés volt. Én végignéztem már pár gyerekkel zsarolásos szitut itt :(.

váj mí 2013.05.08. 18:23:17

@érettférfi: Ne terjessz hülyeségeket, légy szíves. A Pretty Woman annyira reális, mint a Terminator 3. Kérlek, szépen, ne tedd ezt.

érettférfi 2013.05.08. 18:43:57

@váj mí: De miért pont a Terminátor 3? Akkor a Terminátor 1-2 reális? :) Egyébként meg lehet, hogy durván meglepődnénk, ha beleláthatnánk egy-két hadsereg titkos fejlesztéseibe.
De félre a tréfát. Nem azt állítom, hogy Richard Gere vagy valami multimilliárdos beállít az örömlányhoz és boldogan élnek amíg meg nem hallnak, de olyan esetet konkrétan tudok, amikor egy örömlány összejött a vendégével, abbahagyta a melót és boldogan élnek. Mondjuk úgy Pretty Woman light.
A tévedés jogát fenntartva, kétségbeesést érzek ki a kommentedből?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.08. 19:04:14

Hűűű, mi megy itt :D Kicsit eltűnök és már meg a trécselés :P És én miről fogok írni, ha ti itt mindent ki- és megbeszéltek? :D
Valóban érdekes dolog, ha egy szexmunkásnak (és ide tartozik a pornós is) párja, szerelme, élettársa, férje van. Nem egyszerű eset, az biztos. Félek belekezdeni is egy ilyen posztba, mert ismét kiütné a biztosítékot :) Viszont érintőlegesen írtam erről a legelső bejegyzésemben. Bár ott a kivásárlásról volt szó. Nem tudom... szerintem a lányok nagy részénél kizárva a vendégből párkapcsolat esete. Nálam tuti, az biztos, és eddig munkáim során 1 ilyen lánnyal találkoztam... Nem is tartott sokáig köztük. Csak gondoljunk bele: összejönni egy olyan pasival komoly szinten, aki kurvázni jár? :) Mielőtt megint sértődés lenne, nem a vendégeket fikázom, amiért kurvázni járnak, hanem egy nő nem teheti meg, hogy komolyan veszi párkapcsolati szempontból azt a férfit, akit úgy ismert meg, hogy ilyen helyre jár.
2: a férfiúi büszkeség legyőzhető, miszerint a leendő feleségemet előttem 2423 férfi kefélte meg? Vajon megvan még valamelyik száma? Vajon valamelyik jobb volt nálam? :)

@Lyna77: te meg itt elbeszélgetsz a "vendégekkel", nekem meg nem is írsz vissza? :P :D Csak viccelek :)

váj mí 2013.05.08. 19:18:51

@érettférfi: A Terminátor 1-2 épp most játszódik irl ;)
Különben, tényleg van olyan eset, hogy egy lány egy vendéggel kiugrik. Ha 1-2 éven belül le is babázik, akkor viszonylag tartós, legalábbis átlagosan tartós kapcsolatra van esély. Ha nem, előbb-utóbb gáz lesz.
És még ez is úgy kb. minden 7.894.-ikből egynek sikerül. Nagyon nem általános.

váj mí 2013.05.08. 19:21:21

@rpflora: Hm, hát így jár az, aki nem posztol elég sűrűn ;).
Egy időben vissza-visszanéztem az oldaladra, de nem frissült, aztán nekem nem jött össze időben. Most meg húzzál bele! ;)

érettférfi 2013.05.08. 19:36:40

@váj mí: Akkor ezt vehetem úgy, hogy nem terjesztek totál hülyeségeket? Persze ha elvonatkoztatunk Richard Gere-től. :)
Köszi

váj mí 2013.05.08. 19:41:46

@érettférfi: Nem, totál hülyeségeket nem, de ez nem általános, mármint, hogy egy lány egy vendéggel ásó-kapa-nagyharang összejön.
Ilyen alapon a mekiben is dolgozhatna.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.08. 19:46:08

@váj mí: Igyekszem, igyekszem :) Az biztos, hogy eltűnni nem fogok és mindig lesz új poszt, csak ahogy időm engedi. Lesz, hogy naponta, de lesz, hogy 3-4 naponta. A témák fejben már megvannak :) Már csak ihlet és idő kell. Utóbbiból van kevesebb :)

érettférfi 2013.05.08. 19:46:49

@rpflora: Flóra! Lenne egy kérdésem. De most komolyan, mert tényleg érdekel. És bárki más véleményét is várom.
Szóval. Férfiúi büszkeség tekintetében mekkora számnál húzható meg a határ? Ha egy nem hivatásos lánynak elöttem 20-30 pasija volt (azért ez szerintem nem Földtől elrugaszkodott szám, persze nem 20 évesen), akkor az még belefér a férfiúi büszkeségbe? Vagy ha a nem profi lánynak előttem 20-an élveztek a szájába, mert ezt szereti, viszont egy profi lánynak még senki sem (mert nem vállalja), akkor melyik fér bele?
A másik. Ha egy pasi kurvázni jár, akkor valamilyen hiányt elégít ki. Nem jó a szex a párjával, nincs csaja, stb.
Viszont ha egy örömlány beteljesíti a vágyait, akkor kizárt, hogy összejöjjenek, és utána a pasi ne kurvázzon?
Néha az az érzésem, hogy magatokkal szemben legalább olyan előítéletesek vagytok, mint a társadalom nagy része veletek szemben, és ha valaki előítélet nélkül közeledik hozzátok, megnyomjátok a vészcsengőt.

érettférfi 2013.05.08. 19:50:50

@váj mí: Hát tudod, tényleg nem általános. (nem is ezt írtam, jól néznénk ki, hamar elfogyna az összes lány :D) Legalább annyira nem, mint, hogy ma nem általános az sem, hogy boldog párok rohangálnak az utcán. Szóval egy kis boldogtalanságért nem kell örömlánynak lenni. Ette meg a fene.

váj mí 2013.05.09. 11:16:55

@érettférfi: Szerintem meg ne nagyon érdeklődj egyetlen lány szexuális előtörténete iránt sem, akár hivatásos, akár civil. Nem vezet jóra.

érettférfi 2013.05.09. 15:23:58

@váj mí: Alapesetben igazad van, és gondolom, hogy a lányokat sem érdekli, hogy a párjuk milyen szexuális előélettel rendelkezik.
De onnan indultunk, hogy Sáfrány feltette a kérdést, hogy hogyan lehet a munkátokat összeegyeztetni a magánéletetekkel és, hogy a civil partneretek (ha van) hogyan tolerálja ezt a dolgot?
Aztán eljutottunk oda, hogy nő ne jöjjön össze olyan pasival, aki kurvázni jár, mert az milyen már, pasi meg ne jöjjön össze örömlánnyal, mert "férfiúi büszkeség".
És bár semmi közöm/közünk nincs a magánéletetekhez (ráadásul ez a blog nem erről akar szólni)azért a kérdés csak izgatja a téma iránt érdeklődők fantáziáját.
De tudomásul veszem, hogy ez itt nem téma.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.09. 15:31:10

@érettférfi: Abszolút téma, csak lesz róla bejegyzésem is, szóval csak vicc volt, hogy ne beszéljetek itt ki mindent :)

érettférfi 2013.05.09. 15:40:40

@rpflora: Értettem! :)
Akkor ezt részben fel tudod használni előtanulmányként, részben pedig támpontot ad, hogy minket, pályán kívülieket milyen kérdések foglalkoztatnak veletek kapcsolatban.
De akkor ne rohanjunk a dolgok elébe.
(Azt hiszem, az a blogod parázs kommenteket fog eredményezni, mert valljuk be, a menstruálos blogod hasznos volt, de a párkapcsolatos életekről/tapasztalatokról fog szólni :D)

Fekete Sámuel 2013.05.10. 06:14:26

A "szexpartner óvszer nélkül", az én voltam, de én leírtam az álláspontomat... nem ilyen szolgáltatót kerestem (a beszamolok szégyenfalán emiatt letiltottakat bármikor megtalálhatnám ilyen céla), hanem erről szóló kommunikációt :-)

házi.sáfrány 2013.05.10. 13:49:12

Sziasztok,
megint jöttem egy kicsit off-olni, amíg nincs új poszt. Azon gondolkodtam el, hogy miért is nem ítélem el Flórát, pedig szerintem szöges ellentétei vagyunk egymásnak, már ami férfiakkal való viszonyunkat illeti. Sőt, bennen van egy nagyfokú feminizmus is: csípőből elutasítok mindent, ami a férfiak kiszolgálásával van kapcsolatban, akár vizuális értelemben, pl nem vennék fel utcára kihívó ruhákat, akár tettekben, legyen az akár gőzölgő levessel várni a férjem a nap végén, oké főzök a családnak, de "demokratikusan" eszünk :) Szeretetből persze sok mindent megtesz az ember minden téren, de az más tészta és itt nem is mennék bele.
Viszont vannak nők, akiket pedig elítélek, mert "kurvának" tartom őket. Pl van egy barátnőm, akinek a férje idősebb, mint az apám és nagyon jól szituált. Félreértések elkerülése végett, nincs bajom az idősebb pasikkal, boldogan hozzámennék egyhez, ha igazán szerelmes lennék bele, mert értelmes, sármos, van humora stb. De nem a pénzéhez mennék hozzá, nulla érzelemmel a személye iránt. Közben persze a barátnőmnek folyamatosan vannak fiatal szeretői. Meg is mondtam neki, hogy ez teljesen erkölcstelen, amit művel. Most pl kapott egy üzletet a férjétől, alkalmazottakkal stb. (Én meg aki szerelemből mentem férjhez a kutató matematikus férjemhez, az egyébként is jól jövedelmező tanári állásom mellé....Jó tudom, rosszul mentem férjhez és szar melót választottam, de mit csináljak, ha szeretek tanítani, a férjem meg az eszével fogott meg elsődlegesen). Persze a barátnőm mindig megsértődik és különböző elméleteket gyárt az életére vontkozóan, de akkor is: nekem ez a kurvaság, nincs jobb szavam rá, én ilyen értelemben használom. Egyébként jóban vagyunk, én néha lekurvázom, akkor mosolyszünet egy darabig, de nem bírjuk sokáig dumálás nélkül:)

És itt jön a képbe, hogy miért nem ítélem el Flórát és a többi a szexmunkást. Azért, mert ők vállalják, hogy igen, ebből élnek, Flóra is őszinten ír mindenről, nem köntörfalaz. És maga keresi a pénzt, kemény fizikai munkával, jó lehet röhögni, de azért végigcsinálni egy napot, hú, ha az ember belegondol, már attól izomláza lesz. Na eldugulok, volt időm elmélázni:)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.10. 14:13:47

@házi.sáfrány: Most csak így röviden, címszavakban reagálok, mert sietek:
korrekt, tökéletes, egyetértek, így van, valóban és köszönöm :)
És hamarosan új poszt. Offolni meg lehet. Engem nem zavar. Legalább nyoma van, hogy van itt élet :)

érettférfi 2013.05.10. 23:34:47

@házi.sáfrány: hogy egy kicsit kotnyeleskedjek én is.
Abszolút jó helyen keresgélsz Sáfrány és egyetértek veled. Lerágott csont, de hány látszatra "tisztességes" nő adja el magát. Használja ki a férjét/párját, tart szeretőket mellettük és közben megjátssza a szerető hitvest?
Az örömlányok pedig felvállalva kimondják, hogy ez az anyagiakról szól.
És a társadalom nagy része őket ítéli el. Röhej!
Ki is a kurva????

Nathan Drake 2013.05.11. 22:33:26

Nem olvastam végig a kommenteket, csak az elejét, és ha már felvetődött az anyagiasság: Azért nem kell a duma, hogy csak enyiért éri meg mert erre+arra is költeni kell stb. Ennyit kértek és kész. Én még ennyiért se vállalnám ha nö lennék az biztos.. De egyébként régebben egy bankba dolgoztam 13. kerületben. Hetente jött be egy feltünöen csinos, és ribancosan öltözött lány és fizetett be a számlájára 200-400e ft-ot. Hát nem kell sok IQ hogy kitaláljuk mivel foglalkozott, pláne azon a környéken... Mondjuk neki annyira sok nem lehetett, ha -reagálva egy másik kommentre- ilyen nyiltan kezeli a pénzét, na rá tuti rá lehetne ugrasztani a NAV-ot... Szóval ez azért messze túl van az albérletre szükséges összegen... De mondom nincs ezzel semmi baj, max az ilyen átlag emberek mint én ritkábban engedhetik meg maguknak a dolgot (sajnos :)

Fekete Sámuel 2013.05.11. 23:46:38

@Nathan Drake: Csak 500ezertől van NAV felé bejelentési kötelezettsége a bankoknak. 400ezres szeletekben kell betenni a pénzt.

Nathan Drake 2013.05.12. 13:02:41

köszi, nem tudtam. amúgy az előző beírást a friss posthoz akartam irni nem ide :) (a feketelistáshoz, ott volt ezekről szó)
De azért szerintem egy vagyonosodási vizsgálatnál feltünhet, honnét van egy 22 éves egyetemista nemdolgozó lánynak évi netto 10 millás bevétele :)

Ivonn (törölt) 2013.05.12. 17:15:55

szerintem a szexmunka és a feminizmus egyáltalán nem zárja ki egymást, hiszen a hangsúly nem a férfi kiszolgálásán, hanem az egyszerű szolgáltatásnyújtáson van. Az, hogy én pl. nem akarok lányokkal találkozni, egyszerűen a szexuális preferenciámból adódik (nem tudom, mennyire jó példa, de pl. van kozmetikus, aki intim gyantát csak nőknek csinál, nos, én meg csak férfiaknak szolgáltatók). a magánéletben én sem lesem minden férfi kívánságát, az ágyban meglehetősen önző is vagyok:). Valamint munkától vagy magánélettől függően rosszul vagyok a nemi sztereotípiáktól.

Fekete Sámuel 2013.05.12. 19:17:50

@Nathan Drake: Ennél sokkal viccesebb dolgok is megesnek, 21 éves brókert például már láttam 40milliót pörgetni a tőzsdén, és a 3milliós autót zsebből kifizetni. Ez 98-ban volt, akkor egy ideig még a kisemberek is elhitték, hogy a tőzsdéből ők is pénzt tudnak csinálni.

Fekete Sámuel 2013.05.12. 19:30:23

@Ivonn: Szerintem például pont beleférne a feminizmusba, ha egy nő azt mondja, hogy neki annyira fontos a testének a szabadsága, hogy úgy gondolja, jogában áll akár pénzt is keresni vele.

Ő tehát egy feminista kurva lenne.

Ivonn (törölt) 2013.05.13. 00:02:39

Egyszer keresgélj a tumblr-n sexwork tag alatt, meglepődnél, mennyire nem egyedi eset az enyém.

házi.sáfrány 2013.05.14. 11:45:24

A feminizmushoz annyi, hogy elvben megértem azt, hogy saját test szabadsága, meg a férfiakból minél többet kiszedni, ha már olyan hülyék, hogy a szexért fizessenek. De bennem van egy olyan is, hogy kapják be az összes f.szomat, ne is okozzak nekik testi örömöt, még ha fizetnek is. És egyébként is rohadt hímsoviniszták és mindig csak a farkuk után mennek :)

Ivonn (törölt) 2013.05.14. 23:13:56

@házi.sáfrány: ööö, hát szerintem ez inkább nősoviniszta, mint feminista hozzáállás. Ahogy a nők esetében sem általánosítunk egyszerre több mint hárommilliárd egyedet, úgy férfiak esetében sem (ld. az "és egyébként is rohadt hímsoviniszták" kezdetű mondatot).
Másrészt én is fizetnék szexért, ha az garantáltan jó lenne. Pedig még csak férfi sem vagyok.

házi.sáfrány 2013.05.15. 00:34:47

@Ivonn: direkt sarkítva és cinikusan fogalmaztam, arra utalt a smiley a végén. De azért ha őszinte akarok lenni, van bennem némi keserű érzés a férfiak egysíkú gondolkodásával kapcsolatban, már ami a szexet illeti. Viszont én nem tudnék fizetni szexért, nekem fontos, hogy valóban nagyon tetsszem annak, akivel kapcsolatba lépek, aki a fél karját odaadná kb :)

Ivonn (törölt) 2013.05.15. 08:06:18

@házi.sáfrány: milyen jó, hogy különbözőek vagyunk, és nem zavar minket, ha más olyat csinál, amit mi nem tennénk meg:)

Fekete Sámuel 2013.05.18. 20:30:42

@házi.sáfrány: Ez nem gondolkodás kérdése, ez ösztön. Elméleti síkon igazat adnék neked. Gyakorlatilag viszont az van, hogy a pasiknak dugniuk kell, mégpedig rendszeresen és jó nővel. Ha ez nincs meg, belebetegszenek. És bármire hajlandóak, hogy ezt elérjék, ténylegesen 15ezer forint az nagyjából semmi nekik, a legtöbb vendég ennek a dupláját is kicsengetné (csak halkan írom, Flóra meg ne hallja :-) ).

adrinka 2013.06.05. 23:53:21

@házi.sáfrány: magában biztos ő is tudja, hogy qva:)
szerintem sokkal nehezebb, naponta együtt lenni a pénzért akit az ember nem szeret, mint, hogy eltölteni olyannal egy órát.
magam részéről inkább ez.

adrinka 2013.06.05. 23:57:39

@váj mí: ha egy kapcsolatban az első vitában az előélet kerül szóba, hánytorgatás, megette a fene.
akinek nem a jelen a lényeg, hanem a múlt, egy perc időt nem érdemel.

váj mí 2013.06.11. 12:47:47

@adrinka: Hm, ez így elméletben nagyon jól hangzik, de azért rendszerint elő szokott kerülni a múlt, mindkét fél részéről.

adrinka 2013.06.20. 02:56:35

@váj mí: akkor jobb minél hamarabb odébb állni:)))

váj mí 2013.06.22. 21:39:23

@adrinka: Ez a 'civil' életben is így működik. Nem kell feltétlenül kurvának, vagy recisnek lenni kurvák mellett hozzá ...
süti beállítások módosítása