Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Egyik kedves kommentelőm adta a tippet a mostani bejegyzéshez. Ismét a punciról és arról lesz szó, hogy a prostituált lányok mennyire élvezik a szexet, de most a testváladékokat elemezzük :)

Ez kicsit komplikált lesz, mert sok mindentől függ a dolog.

Mint ahogy nektek is szokott lenni spontán erekció, a lányok is valamilyen szinten nedvesek, nedvesednek, ha úgy vesszük, egész nap. Természetesen ez nem olyan szintű, mint izgalmi állapotban, de nem kell arra sem gondolni, hogy sivatagi viszonyok uralkodnak a hüvelyben. :)

Első és legfontosabb dolog: sok vendég, ha nyal minket, akkor azt érzi, hogy benedvesedtünk. Ellenőrizheti az ujjával, meg is nézheti... logikus: azt fogja látni, hogy sok a nedv a nuninál. No, de gondolkodjunk: x ideig egy száj, nyelv, nyál érintkezett a nemiszervünkkel, emiatt sajnos az ott lévő váladék nagy része a tiétek. Állagra megkülönböztethető a puncinedvtől, de pontos leírást nem tudok ehhez adni. Lényeg, hogy a nyál sokkal "vizesebb" és nem olyan csúszós, mint a mi nedvünk. :)
Viszont: valamilyen szinten nedvesedünk is. Ez önkéntelen reakció. Mintha te elkezdenéd dörzsölni magadnak ott lent, de közben nem gondolsz semmire. Idő után csak feláll, gondolom :)

Ha nagyon át akarok menni matematikába (de ez változó, és nem mindenkire érvényes), a szex előtti nedvesedés a nuninál vendég esetén:
70% nyál (egyéb nedv- lásd lentebb) - 30% puncinedv.

Van még egy csavar a történetben:

A síkosító.

Nagy részünk használja. Van, aki pofátlan módon, láthatóan és kb bunkón, és van, amelyikünk diszkrétebben, és talán sokszor észre sem veszitek, amikor odakenjünk, mert épp a gumival babráltok lent. :)
Ha aznap nem te vagy az első vendég, akkor az előző vendéghez/vendégekhez használt síkosító x része még a hüvelyünkben van, ami folyamatosan, de lassan és biztosan szivárog (ez de hülyén hangzik így :)) kifelé. Tehát, amíg nyaltok, elvagyunk, beszélgetünk, addig egyre "nedvesebb" lesz a nunink, de az csak az előző vendéghez használt anyag.
Mielőtt jön a hőbörgés: fürdünk és kimossuk, de teljesen nem lehet. Valamennyi mindig marad.
És ettől lesz édeskés a punci, jó ízű (amit sokan meg is írnak), amit a legtöbb férfi nedvesedésnek hisz.

Tehát, összefoglalva: A nedvesedés lehet a
- nyáltól
- bent maradt síkosítótól
- valóban nedvesedéstől, illetve ezek keveredéséből. :)

Mivel valamilyen szinten mi is nedvesedünk, ezért fontos kiemelnem azt is (ismét), hogy az, hogy mi élvezzük-e, szerintem az alábbi tényezőktől függ:


- vannak lányok, akiknek kb nincs senkijük. Kb még barátnőjük sem. Se család, se pasi, se senki (nem feltétlenül fizikai értelemben). Abszolút érzelmi sérült ezáltal is. Náluk nagy az esély, hogy rendszeres visszajárással, összehangolódással, kedvességgel, odafigyeléssel, megfelelő kémiával tényleg lesz orgazmus és szeretni fogja veled/veletek az együttlétet. (Kiegészítés: van olyan lány az oldalon, aki nagyon nem elégedett magával, és alapesetben kb senki nem nézi meg az utcán, nem szólítják le, önbizalma nincs. Ő is képes élvezni, mert örül, hogy végre foglalkozik vele valaki. De szerintem ez elég szomorú...:()
- van pasija/szerelmes valakibe/munkán kívül hétköznapi életet él és ha nincs párja, szerelemre vágyik, de nem vendégtől: igen minimális az esélye az orgazmusnak; legjobb esetben is simán élvezi egy kicsit (ha az előző pontban leírtak érvényesülnek), de teljesen nem fogja tudni elengedni magát.
És a kínzó kérdés: honnan fogod/fogjátok tudni biztosan, hogy melyik csoportba tartozik az adott lány? :) Azért, mert ő mond valamit? :) Én pl mindig azt mondom, hogy nincs párom. De lehet, hogy van :) Az is lehet, hogy nincs :P Sőt, a durva visszajárósoknak is sajnos kénytelen vagyok hazudni, pontosabban eltitkolni ezt-azt a saját és az ő érdekében.
Oké, 1-2 lánynál érződik a dolog és lehet tudni (talán majd példákat is mondok), de a kicsit nagyobbik résznél nem, hiszen, ha elmondaná, hogy van párja, az egy érvágás lenne egyes vendég csoportoknál (akiket az egyik postomban leírtam), ergo: visszaesne a forgalom, mert csak a kurvapecérek és beképzeltek járnának hozzá.
Szóval a lányok nagyon nagy része azt mondja, hogy nincs senkije és nincs párja :) Aztán ki tudja, mennyi igaz belőle :)

Kedves Jácint, Kedves Olvasók, remélem kielégítő választ adtam. :)

Címkék: punci pár nyalás nedv nyál élvezni síkosító párja puncinedv nedvesedés

30 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr915253368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Homo Homini Lupus 2013.04.30. 11:09:28

A mostani poszt is csak abban a hitemben erősített meg, hogy a csajok minduntalan át..sszák a férfiakat (síkosító, mi egyéb). Akár a dugásnál, akár az élet más területén. Az egész alkatuk erre van kitalálva, sőt az evolúció során ebbe az irányba fejlődtek, mert ez volt a legkifizetődőbb. Ezzel együtt kell élnie minden férfinek, ha tetszik, ha nem! Több nő is megerősített ebben, vagyis a férfiak sokkal egyenesebek, mint a nők.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.04.30. 12:10:50

@Homo Homini Lupus:
Van benne valami, igen. Sok fiú barátom, haverom van és valóban sokszor korrektebbek a férfiak, mint a nők. És az is biztos, hogy férfi és férfi közötti barátság is szentebb és "érzelemdúsabb", korrektebb, mint nő és nő között.
Amiket itt leírok az viszont nem hazugság, nem átverés. Oké, a szó szoros értelmében igen, de alapvetően az a cél, hogy ti jól érezzétek magatokat. Hülye példa, de a +D mozi is átverés. Nem vagy benne a filmben, nem tudod megfogni a filmben látott dolgokat, mégis elhiteti veled, hogy ott vagy és ez milyen király.
Az is átverés, de mégis tök jó.
Ez is átverés sokszor, de mégis tök jó.
Nem arra kell gondolni, hogy átverés, hanem arra, hogy neked jó legyen, plusz megtenni mindent, hogy a lány is esetleg kicsit jól érezze magát, ezáltal csökkenteni az átverések számát és még jobbá tenni az együttlétet.
A kulisszatitkok megosztásával ez (is) a célom.

Fekete Sámuel 2013.04.30. 21:33:40

@Homo Homini Lupus: Igen, ebben igazad van, de te sem vagy százas, ha egy prostitól igazi orgazmust vársz el.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.01. 21:04:30

@Juhász Jácint:
Jogos. Bár így talán kicsit erős volt :) Mint ahogy írtam is, nincs kizárva az orgazmus, de hogy 100 lányból csak max 5-nél sikerül elérni (és általában kitartó munkával, összehangolódással; továbbá eléggé "sérültnek" kell lennie a lánynak, és ne legyen senkije, wtb), az is biztos.
Én mosolyogva olvasom a folyamatosan megjelenő besziket: minden férfi azt írja, milyen nagyot élvezett a lány, eljuttatta a csúcsra, tuti ő is élvezte, 10000%... :D Kb csak ilyen beszik születnek. Amikben nem ezt írják, az meg rossz minősítésű :)
De ez persze egyiküknek sem tűnik fel :)

Fekete Sámuel 2013.05.01. 23:33:46

@rpflora: Én ha beszit írok, akkor a naturalizmusra törekszem :-) Még jó, hogy ott teljesen más álnevem van :-)

De már nagyon sok éve nem volt semmi negatív élményem a lányokkal, úgyhogy én mindig az elérhető maximumot szoktam adni kb. mindenre. De ez lehet azért is, mert az évek alatt elég rutinos lettem a kiválasztásukban, például szoktam telefonszámra guglizással vizsgálni a többi hirdetésüket is. Ha azzal a számmal, más oldalakon lévő hirdetésekben például másik Hölgy fotóival feladott találok, az ugye nem néz ki jól...

A "rossz" beszámolók általában nevetséges indokkal húzzák le a lányokat. Legröhejesebb az volt, aki azért húzta le a lányt, mert valami üdítővel nem kínálta meg :-)

Valódi durva indok - balhé, lehúzás, ilyesmire gondolok - az szerintem azért nem szokott előfordulni, mert az ilyen lányokat a beszamolok.com kivágja.

Úgyhogy elég röhejesek a beszámolók: aki pozitívat ír, az többnyire a fellegekben járó "hatalmas orgazmust produkált" stílus, ami röhejes. Aki negatívat, az meg többnyire baromságokon akad ki.

Sajnos a beszamolok.com ilyen téren elég hülye. Volt valakijük, alighanem az oldal eredeti programozója, aki még valóban ésszel csinálta a dolgokat, például nekik van a legjobb keresőjük. Látható, hogy az oldal működésének első pár évében egy ilyen racionális-korrekt vonal volt a meghatározó. Aztán hát.. mondjuk így: elkurvultak, de ezt most csak átvitt értelemben értem :-) Látszik például, hogy a VIP meg hasonló rangokat alapvetően egymásnak meg a haveri körnek osszák le. A döntéseiken is nagyon sokszor látszik a teljesen konkrét butaság, például ahogy a szégyenfal lényegében reklámfalként funkcionál (mivel guglival simán meg lehet találni a letiltott lányokat a többi oldalon), vagy hogy egyes nyilvánvaló hibákat a keresőben egyszerűen észre sem vesznek, vagy képtelenek/alkalmatlanok a kijavításukra. Persze, megtehetik, mert még így is ők a legjobbak - még... de ez nem fog sokáig így tartani, régen a piroslampa.net volt a legjobb (és szinte az egyetlen), azelőtt meg a tuttifrutti...

Helyzetükből adódóan nyilván nagy lehetőségük van némi bónusz-extra kurvázásra is, ami egyfelől egy igen csábító dolog, másrészt viszont túlzásba vive a dolgot negatívak a hatásai, elég csak pl. az ismerten szétkúrt arcú zenészekre, politikusokra (Demszky, Deutsch) gondolni. Nincs ennek jó hatása, és ahogy ők kiütötték a rosszlanyok-at meg a piroslampa-t, őket is bármikor kiütheti egy újabb és jobb oldal, alapvetően csak idő kérdése a dolog. Egyszerűen eltunyultak, az van.

Fekete Sámuel 2013.05.02. 00:00:06

Egyébként igen, rendkívül kielégítő és iszonyú fontos kérdésekre adtál választ.

Szívesen megköszönném valahogyan, de hát ugye... sajnos... erről jut eszembe, hogy küldtem egy privát üzenetet (benne egy mailcímmel), ha nem direkt nem válaszoltál, akkor küldök szívesen egy másikat is :-)

Csii 2013.05.02. 20:34:29

Az a legszánalmasabb pasi, aki azt nézi, hogy mikor meg mennyire nedves a prosti, akinek fizet... hát őszintén, kit érdekel?

Fekete Sámuel 2013.05.02. 21:03:22

@Csii: Mivel téged nem, eddig vagy csak csontszáraz, vagy csak totál nedves nővel voltál...

Mivel mégiscsak ide írogatsz, ne haragudj, ha én az előbbinek látom nagyobb esélyét.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.03. 09:02:30

@Csii: Hát igen. :) Az írásmódján látszik, hogy nem igazán ért a nőkhöz, ebből kifolyólag az átlagnál is rondább és kellemetlenebb pasi lehet. Idejött trollkodni, hogy levezesse szexuális frusztrációját. Valószínűleg egy programozó srác, aki nem keres eleget, hogy kurvázhasson, felszedni meg csak csúnyákat tud. :) De ez csak tipp. Ha esetleg reagál, írhatna magáról 1-2 infót :)
Részben viszont igaza van. Nem feltétlenül kell törődni ezzel a témával, csak akkor nem tudom, hogy minek van itt (jah, hogy trollkodjon). :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.03. 09:37:57

@Juhász Jácint:

Most kivételesen nem értek veled egyet :) ÉN/mi azért közelebbi viszonyt ápolunk a beszisekkel, mivel mi adott esetben személyesen is találkozunk onnan 1-2 emberrel, plusz másik oldalról láthatjuk a dolgokat.
A VIP rangúak között lehet, hogy van olyan, aki haverjuk, stb (ki ne csinálna ilyet, ha egy ilyen oldala van), de a nagyrészük egyáltalán nem. Egyszerűen nagyon szeretnek kurvázni, csevegni, beszit írni. Kb facebooknak használják és x idő alatt elérték ezt a rangot. És tényleg nem is kivételeznek velük... ha hülyék, akkor ugyanúgy kitiltják őket az oldalról, vagy megbüntetik, stb.
Nekem pont az a bajom a beszivel, hogy úgymond túl korrektek akarnak lenni. Nagyon középen akarnak maradni, ezért pl kb ugyanazt a büntit kapja már néha egy új valaki, mint az, aki 6 éve az oldalon van.
Olyat én is hallottam, hogy régen a beszisek jártak hozzánk és xy dologért cserébe ők is adtak valamit, de szerintem ez is csak szóbeszéd - bizonyítani nem tudom. Főleg, hogy én is x éve nyomom és engem még nem találtak be ilyennel, pedig megtehettél volna. Szerintem ezzel már főleg nem játszanak, mert ha kiderülne, nagyon leromlana a presztizsük.
Van elég pénzük... elég kiszámolni az oldalon lévő hirdetőkből (hirdetők száma szorozva 12e Ft-tal), és ebben még nincsenek benne a bannerek, és az egyéb helyről jövő pénzek. Sok tíz millió Ft havonta, úgymond a semmiért. Ha el akarnak menni kurvázni, az összes oldalon lévő lányt kibérelik egész napra :)

Nehéz a beszit legyűrni, mert a magyar ember nem szereti az új dolgokat. Kialakult egy közeg ott, kialakult egy csapat, plusz a megszokás. Hetente jelennek meg ilyen oldalak, mint ők, aztán 1-2 hónap múlva mennek a süllyesztőbe, pedig lehet, hogy jobbak, mint a beszi. Megint facebook példa: nem lehet legyőzni, akárki, akármit csinál. Nem mennek át az emberek a google-ra, pedig aztán ő is nagy cég. Mindenki facebookozik, pedig hoztak már ők is olyan döntéseket, fejlesztéseket, ami kb senkinek sem tetszett.
De ismét feldobtál egy témát, ami mehet önálló postként is :)

Homo Homini Lupus 2013.05.03. 12:38:17

@Juhász Jácint: Pont azért írtam, amit írtam, mert én már egy nőtől sem várok el igazi orgazmust, vagy bármit, ami igaz..:)

Csii 2013.05.04. 13:10:11

@rpflora: Én igazából az olyan sztorikért jövök ide, ahol a lányok meghalnak, mert kinyúvasztják őket. Vagyis nem lányok, hanem repedtsarkú roncsok.
Roppant módon mulattat, ez a helyzet. És az is mulatságos, ahogy megpróbál egy netribi természetesen viselkedni és úgy csinálni, mintha minden rendben volna.
Minél jobban küszködik, kötekszik a kis ribanc, annál jobban érződik, hogy mennyire sokszor alszik el nehezen. Talán a félelemtől, talán a fájdalomtól.
Vagy mindkettőtől? Ki tudja. Ő választotta :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.04. 14:19:32

@Csii: Ismét jelzem, direkt nem törlöm a hozzászólásaid. Így, ezekkel bizonyítod, hogy mennyire szánalmas életed lehet. :)
Én tök nyugodtan alszom, hidd el. :) Remélem te is, te kis netnyomi :D

Csii 2013.05.05. 00:15:40

@rpflora:
Bizonyára igazad van.

Vigyázz, nehogy hamis pénzt kapjál. Vagy meg ne nyuvasszon valami "frusztrált alak".
Nagyon nagy kár lenne érted :D

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 09:26:11

@Csii: Mint mondtam, én nem tartok ezektől. De mondogasd csak a hülyeségeid. :)

Fekete Sámuel 2013.05.06. 01:35:53

@Csii: "Én igazából az olyan sztorikért jövök ide, ahol a lányok meghalnak, mert kinyúvasztják őket."

Na akkor mondok négyet. Amikről hallottam.

Régen, amikor még a TuttiFrutti papírújság volt a mostani beszamolok.com, volt egy ukrajnai magyar, aki négy nőt ölt meg a Tutti Fruttiból, mire elkapták. De elkapták, a nyugati pályaudvar felé menet, nem sokon múlott, hogy a vonatról kelljen leszedni (de le tudták volna, ha kell).

Pár évre rá volt egy eset a Schönherz kolival szemben. A lányt egy kuncsaftja kidobta az ablakon. Valószínűleg egy elszámolási vita fajult el. A tettest ott is gyorsan elkapták.

Egy-két évvel ezelőtt a nyugati mellett öltek meg egy orosz lányt. Valószínűleg egy kuncsaftja, és valószínűleg elszámolási vita volt.

Illetve most, Flóra számolt be arról, hogy Cintiát ölte meg egy törzsvendége. Egy hájas patkány. Olyasmi figura, ami Te is lehetsz.

A börtönben, ahova kerülsz életed hátralévő részére, sajnos nem olyan szex van, amit szeretnél. Én persze ilyen téren az iráni modell híve vagyok: a magadfajtákat nyilvánosan akasztanám fel, persze jó lassan, hogy mindenki lássa, ahogy behugyoznak fuldoklás közben. Bár te még szerintem arra is elélveznél. De sajnos a mai Magyarország olyan européer, hogy ha ilyet csinálsz, életed végéig táplálni fog, a mi pénzünkből.

De szóval a börtönben még akkor sem neked való lesz a szex. A börtönben nem olyan szex lesz, hogy megölöd a lányt és közben elélvezel. A börtönben olyan lesz a szex, hogy a mázsás kancigány szarrá ver, aztán seggbekúr.

Harminc éven át, Csi koma! Harminc kibaszott éven át!

Élvezni fogod? Jó lesz?

Fekete Sámuel 2013.05.06. 01:53:46

@Homo Homini Lupus: Néha azért lehet... nekik is kell ám, ha freeként összejött veled, akkor valszeg el tudod érni nála...

Flóra megírta a jeleit...

De prostitól elvárni? Marhaság, ha prostinál jó fej akarsz lenni, akkor előre fizetsz és gyorsan végzel :-) És emellett azért értékelik, ha embernek vannak tekintve. Partnernek. Mint az ügyvéded, olyannak.

adrinka 2013.06.05. 22:36:46

sorry, Cintia nyugodjon békében.
viszont a "kedves" fiúja, aki állítólag el akarta venni, ő volt a tettes.
ennyit erről.

adrinka 2013.06.06. 00:17:26

@rpflora: a beszit azért már rég legyűrte a RL.:))

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.06. 10:58:23

@adrinka: Nézettségben és hirdetők számában igen, de minőségben szerencsére nem. RL tele van kamusokkal, kitiltott lányokkal, és rengeteg a kattant, nem normális, nyomorék vendég.
Besziről valahogy fél fokkal normálisabbak jönnek általában. RL reklámozza magát napiszaron, torrent oldalon, ebből kifolyólag mindenféle ember eljöhet hozzánk és én ezt nem szeretem...
Azt mondanám, hogy RL a mennyiségre megy, látogatottságra, boldog-boldogtalan hirdethet, amolyan gyűjtőoldal, ahol megtalálható az aljadék és a luxus is.
Beszi szigorúbb, de legalább nincs káosz, nem tűnik el az ember hirdetése a tömegben, kitiltják az idióta csajokat, és a vendégek is normálisabbak.
Szerintem :)

adrinka 2013.06.06. 19:48:24

az eleje igaz. a RL. anno egy igényes oldal volt.
most valóban igénytelen, retkes, még a hétköznapi életben is gáz öltözetű nőknek nevezett valakik vannak, tömegesen.
csak remélni lehet, jön egy oldal, ahova el tud menni az igényes réteg.
valóban a beszámolókon átfutva, nem láttam igénytelenséget.
hogy az mennyire szigorú vagy mi van???
virtuális strici?:DDD

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.06. 19:56:13

@adrinka:
Hát, szigorúbb oldal mind a vendégekkel, mind velünk szemben. :) Pl szégyenfal (ami most már nincs mondjuk), plusz RL-en le lehet tiltani a beszámolót, ha a lánynak nem tetszik...
Ha valaki mocskolódik, oda nem illő dolgot ír ki csevibe, akkor kitiltják, stb.
Sokkal jobban igyekeznek kézben tartani a dolgokat, mint RL.
Ha hülye példát akarnék mondani, akkor beszi az iPhone, aki egy réteget talál meg és kicsit sznob, igényesebb, RL pedig a Samsung, aki folyamatosan nyomul ezerrel, és nem rossz, sőt, többet tud, mint az iPhone, de anyaghasználatban és minőségben rosszabb :)
Hát, ez most jó hülye példa volt, de gondolom érted :D

adrinka 2013.06.06. 20:28:18

@rpflora: értem én:)))
akkor szavaznék egy 3-a:)))
ami mind a kettőt tarolni fogja:DD
remélem minél hamarabb:))

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.06. 22:02:09

@adrinka:
Lehet, hogy lesz olyan :) Próbálkozások mindig vannak - rendszeresen kapok mindenféle gagyi oldaltól sms-t, hogy hirdessek náluk, most indulttak, hűdejók, de legtöbbször meg sem nézem az oldalt. Gondolom ezzel te is így vagy.
Legfontosabb szerintem: jöjjön sok vendég az oldalról - vendég merjen felhívni lányt az oldalról. Ilyet nehéz csinálni. Érteni kell hozzá :)
Talán lesz ilyen, talán nem, de tény, hogy elférne egy harmadik, hiszen mobilszolgáltatóból is három van és mindegyik megél :D
Mondjuk ott van még a fotógari, bár nagy a szakadék minőségben és mennyiségben az első 2 hirdető és közte... talán a neve az, ami miatt ő a harmadik a piacon. Mondjuk van pár vendégem onnan, de elenyésző. :)
Indítsunk egy oldalt, Adrinka? :P :D

adrinka 2013.06.07. 23:58:03

@rpflora: előbb inkább a gazd.helyzetnek kéne kicsit változnia, mert a vendégek mernének, no de aki nem teheti az nem fog, max. az alkudozók.
van igen sok gagyi, de van NEM gagyi is:))
és remélem idővel a legjobb lesz:)
mert megérdemlik!!:D

adrinka 2013.06.07. 23:59:41

@rpflora: ááá:))))
a mostani helyzetben nem gondolkoznék ilyenben:D
bár...ötleteim volnának, sok is:)
majd megdumáljuk egyszer, ha esetleg lehullhat az inkognitó:)

kapjálbe 2016.04.04. 16:18:01

@rpflora: Kurvához nem szexelni jár az ember, csupán simán baszni egyet a pénzéért!

kapjálbe 2016.04.04. 17:32:50

@Homo Homini Lupus: Bánj ugy a prostival ugy, hogy az is ember! A pénzedért a legtöbbtől azt kapod, amire vágytál!

kapjálbe 2016.04.04. 17:42:31

@Homo Homini Lupus: A barátnődtől,feleségedtől várhatsz igazi orgazmust: pld nyald meg a punciját!
süti beállítások módosítása