Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Cikkajánló

2013.04.16. 13:38

szerző: rpflora

Ajánlanék nektek egy cikket lentebb. És az a legjobb benne, hogy nem is rólunk, prostituáltakról szól, hanem az átlag nőkről.
Ezek után vajon mennyire halmozottan igaz ránk mindez? :) Még inkább bizonyítja az általam eddig leírtakat - ha eddig valaki nem hitte volna el :)

http://www.life.hu/szeress/szex/20130412-szex-szerelem-parkapcsolat-5-hazugsag-a-noi-orgazmusrol-.html

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr275229552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Y 2013.04.18. 21:37:43

Érdekes cikk. Ha valaki még nem olvasta, Valerie Tasso - A szex antikézikönyvéből is tanulhat, de a legjobb ha megbeszéltek mindent. :D

Szerintem a kamu élvezés ezerszer rosszabb, mintha nem is lenne. Olyan mint a retusált kép. Így a kurvázás is elveszti az "emberségét".

Nem értem miért jó egy kamu nyögés, amit csak a vak nem vesz észre.

Hallottátok már a mondást, "Nincs időm arra, hogy ne legyek őszinte." ?

---------

És akkor unás után is megkérdeznem, a nőknek megfelel egy 17 centis farok?

Lehet, hogy pornón szocializálódtam, de ezen nem tudok túllépni. Talán a férfiasságot a férfiassággal erősen összekötöm. És hiába vagyok férfi, ha elbizonytalanodok ha a gatyámba nézek. :D

Ti prostik talán már kivégeztétek a témát. :D

Homo Homini Lupus 2013.04.19. 09:36:29

A cikkhez. Nem tudom miért ciki egy férfi előtt masztizni a csajoknak. Nekem kifejezetten tetszik és a gyakorlat szerint a csajnak is sokkal biztosabban sikerül a csúcsra jutni ezáltal nekem is jobb.
Régebben még én sem így gondoltam, de most már így látom...
Az előttem szólónak: Kimutatták és mostanában több cikk is szólt róla, hogy az embernek (férfinak) kifejezetten nagy a hímvesszője, összehasonlítva a többi főemlősével. Ennek oka pedig az evolúcióban keresendő, mivel a nőknek igenis tetszik a nagyobb, de nem extrém nagy f.sz. De nincs minden veszve, mert egy korábbi cikk szerint a maszturbálás egyik előnye az is hogy a f.sz hossza is nő, mivel egyfajta edzésben van, stb. stb.

Fekete Sámuel 2013.04.20. 05:53:58

@Mr.Y: Neten lehet nézni statisztikát. Valósat (megbízható forrásból). Egyrészt a 17 centi enyhén átlag fölötti, másrészt tökös netesprostik valszeg jól tudják, hogy a konkrét számhoz minden pasi hozzáad 1-2 centit :-)

Fekete Sámuel 2013.04.20. 06:08:49

Nemtom, szerintem egy egészen minimális hangulatfestő színjátékon túl a kurvának eleve nem kell megjátszania magát. Egyrészt azért nem, mert nem őszinte. Másrészt azért nem, mert teljesen jól lehet hallani a hangotokon. Harmadrészt meg azért nem, mert aki jól játszik, annak a hangja miatt hamarabb elsül az ember, és ezzel megrövidül az a nagyon fontos időtartam, amit vendégek folyton hosszabbítani, szolgáltató Hölgyek pedig finoman azért, de ha lehet, akkor inkább rövidíteni szeretnének.

Tehát a kurva nyögése is őszinte bizonyos szempontból. Ő nem azért nyög, mert élvezi, hanem azért, mert azt próbálja elérni, hogy te mielőbb elélvezz, és utána kihúzd. Éppen ellenkezőleg, mint a free nők: nekik precíziós, lehetőleg változatlan ritmusban, gépies ütemben, sokáig történő baszás kell, és ilyenkor egy részük, ha tényleg jó vagy, akkor csakugyan el tud élvezni.

Sok pasi egyébként szerintem a barátnője hangján is teljesen jól hallja, hogy megjátssza, csak egyszerűen nem akarja tudomásul venni. Ez tehát náluk egy kettős játék: a nő igazából csak egyéb okok miatt fekszik le vele, de ezt nem akarja nyilvánvalóvá tenni. A pasi ezt tudja, de mivel pasi, pina nélkül nem tud élni, ezért inkább megdugja úgy is a free nőjét, mint egy kurvát. Ha pedig ez már ilyen szépen kialakult, akkor már úgy a jobb mindenkinek, ha legalább úgy csinálnak, mintha a nő is élvezné, aztán letagadják egymás, de talán még önmaguk előtt is, hogy valójában nem.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.04.27. 11:40:26

Héjjjj, nem kapok értesítő emaileket az email címemre, hogy hozzászólás érkezett! Irgumburgum! :D
Röviden:
@Mr.Y: Kamuélvezés márpedig kell :) Másképp nem jönnek vissza a vendégek, mert ha nincs élvezés (akár kamu, akár nem), akkor a pasiknak csak egy sima dugás. Nem érzitek, hogy ti vagytok a legjobbak, és sikert értetek el egy nőnél. :) 17 centi tökéletes. De tényleg. Bár hülyeségnek tartom a centizést, mert minden faroknak külön formája van (ami ugyanúgy számít), de ha már centire mérjük a férfiasságot, akkor 14-18 között a tökéletes. De, mint mondtam, ez nem minden. Az alakja, formája, vastagsága, szélessége, átmérője is számítHAT! Lényeg: ne parázz a 17 centi miatt egyáltalán :)
@Homo Homini Lupus: én sem szeretek masztizni más előtt - legalábbis ténylegesen. A megjátszott az más. De a nőknél a masztizás az egy intim dolog, amiről senki nem tudhat és nem láthatja. :) De mivel a férfiakat ez izgatja, ezért munka esetén minden további nélkül én is csinálom :)
@Juhász Jácint: És ismét nagyrészt igazad van :) Bár nem lehet (az ügyesebbeknél) mindig hallani a hangunkon, hogy színjáték. Aki régóta a szakmában van, plusz ismeri a férfiakat, plusz ismeri saját magát, ő elég hitelesen el tudja játszani. És a többi dologgal is egyetértek, bár a reszelést (folyamatosan ugyanaz a tempó) én magánéletben is ritkán szeretem, de alapvetően igazad van. És ami fontos: a reszelés is csak felfokozott izgalmi állapotban jó, mert a nem felizgult nuninak végképp szar a nagy kefélés és ha még hosszan is tart, akkor kb csak egyre rosszabb lesz.
Valamit mesélhetnél magadról, mert úgy látom, hogy elég jól átlátod a dolgokat és ez ritka :) Talán van lány ismerősöd, aki ezzel foglalkozik, esetleg túl régóta dolgozol együtt nőkkel? :)

Fekete Sámuel 2013.04.28. 23:21:13

@rpflora: Nagyon édes vagy... és nagyon fontos dolgokat tudtam meg Tőled. Ezekért nem lehetek elég hálás :-)

Azt honnan lehet tudni, hogy a nuni nem elég felizgult? Nem nedves. Oké. De az a helyzet, hogy a szolgáltató hölgyeké általában jóval kevésbé nedves, mint a free lányoknak. Tágabb is, lazább is, hidegebb is.

De azért valamennyire nekik is nedves. Közben meg nyilvánvalóan nem igazán élvezik.

Hogyan csinálják? Reflexszerűen is megindul nekik valami nedvesedés? Vagy időben beraknak valamit, ami nedvesíti nekik?

Fekete Sámuel 2013.04.28. 23:28:13

@rpflora: Neeem... igaz, volt kapcsolatom munkán kívül szolgáltató lánnyal, de az nem volt különösebb sikersztori. Azóta rutinosabb vendég vagyok... alapvetően a "kurvapecér" és a "szeretéhes, de korrekt" között vagyok nagyjából fél úton.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.04.29. 20:46:31

@Juhász Jácint: Érdekes a kérdésed és fontos is, ezért nem itt fogok válaszolni. Ez egy külön posztot érdemel, ezért köszönöm a tippet. :) Hm... pedig már azt hittem, hogy 1-2 téma és kimerül a mondanivalóm :D Egyébként van egy nagyon, de nagyon fontos dolog azzal kapcsolatban, hogy egy kurva élvezi-e vendéggel a szexet: mennyire egyedülálló a lány. Ezt még röviden és tömören itt (is) leírom és majd a postban is:
- vannak lányok, akiknek kb nincs senkijük. Kb még barátnőjük sem. Se család, se pasi, se senki. Abszolút érzelmi sérült ezáltal is. Náluk nagy az esély, hogy rendszeres visszajárással, összehangolódással, kedvességgel, odafigyeléssel, megfelelő kémiával tényleg lesz orgazmus és szeretni fogja veled/veletek az együttlétet.
- van pasija/szerelmes valakibe/munkán kívül hétköznapi életet él és szerelemre vágyik, de nem vendégtől: igen minimális az esélye az orgazmusnak; legjobb esetben is simán élvezi egy kicsit (ha az előző pontban leírtak érvényesülnek), de teljesen nem fogja tudni elengedni magát.
És a kínzó kérdés: honnan fogod/fogjátok tudni biztosan, hogy melyik csoportba tartozik az adott lány? :) Azért, mert ő mond valamit? :) Én pl mindig azt mondom, hogy nincs párom. De lehet, hogy van :) Az is lehet, hogy nincs :P
Oké, 1-2 lánynál érződik a dolog és lehet tudni (talán majd példákat is mondok), de a kicsit nagyobbik résznél nem, hiszen, ha elmondaná pl, hogy van párja, az egy érvágás lenne egyes vendég csoportoknál (akiket az egyik postomban leírtam), ergo: visszaesne a forgalom.
Szóval a lányok nagyon nagy része azt mondja, hogy nincs senkije és nincs párja :) Aztán ki tudja, mennyi igaz belőle :)

Jah, és ezzel a tudással, logikával, kedvességgel és hogy melyik csoportba tartozol szerinted: biztos, hogy sok lány örül neked, úgyhogy hajrá :)

Fekete Sámuel 2013.05.06. 01:59:17

@rpflora: Nagyon édes vagy.

További kérdéseim :-)

1) Menstruációnál mit csináltok? Merthogy olyan lányt még életemben nem láttam, aki nem ért volna rá, nehéz napok miatt. Egyszer kérdeztem egy lányt, akinek törzsvendége voltam akkoriban. Azt válaszolta, hogy nem mondja meg - amivel elárulta, hogy igen, valamit csinál. De hogy mit, azt nem.

2) Miért kopasz minden lány? Na jó, kb. 10%-nak csíkja van, illetve a beszamolok.com-on van 2, azaz pontosan 2 db szőrös punci (mármint a Budapesti 30 alattiak között). Mindenki más kopasz. Tudom, azt leírtad, hogy te miért. Nem is ez a bajom - a kérdésem az lenne, hogy miért kopasz szinte _mindenki_? Van valami különös oka annak, ami efelé motivál?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.06. 10:15:12

@Juhász Jácint:
Csak egy gyors kitérő: Csíí-vel nem szabad foglalkozni :) Tisztán látszik az elfojtott düh, a frusztráltság valami régen, gyerekkorban történt trauma miatt. Első 1-2 hozzászólásánál felhúztam magam, de már csak mosolygok rajta és sajnálom őt.

1: ismét köszönöm a kérdéseid, mert néha gondolkozom, hogy milyen témáról írjak, de aztán valahogy nem találok olyat, ami érdekfeszítő lenne, érdekes... aztán jössz Te és adsz egy ötletet :D Köszönöm. :)
Akkor szerintem ma lesz egy post az első kérdésed megválaszolására. :)

A második kérdésedre a lehető legegyszerűbb a válasz:
- ez a legkényelmesebb. A nők nem szeretik a szőrt, semmilyen szinten :) Plusz gyors és egyszerű a karbantartása :) Csak egy kis gyanta vagy borotva és kész. Míg a csiknál azért oda kell figyelni, hogy szimmetrikus legyen, vágni kell a hosszából, stb. Kicsit macerásabb.
Nem utolsó sorban pedig "divat" ugye, és mivel "divat", ezért ez tetszik az emberek, vendégek nagyon nagy részének. Ezzel pedig nagyjából arányos a szőrös-nem szőrös lányok száma az oldalon. Szerintem ennyi :)

Fekete Sámuel 2013.05.07. 20:10:32

@rpflora: Tündéri blogod van! És nagyon köszönöm a választ! Én egy olyan perverz állat vagyok, akinek bejön a szőr. De a szőrtelen punci is.

adrinka 2013.06.05. 22:58:42

@rpflora: kamuélvezés kb. a bizonyítási kényszeres embereknek kell. nekik tuti fontos, és ha ezzel hazudnak maguknak, legyen. mondjuk, női aggyal, ezeknek az embereknek, felesleges kurvázni, bizonyítani otthon kell.
aki nem tudja jól érezni magát,ellazulni, és görcsösen a sorozatorgazmus létrehozására törekszik, ott fejben baj van.
pláne mindezt regébe foglalni utána:DDD
számomra a legkellemetlenebb vendégek ezek, irritál, idegesít. nem én vagyok nekik a megfelelő partner.
mert ugye az ember nem gép,attól nem fog élvezni valaki, mert ő ezt akarja, kb. az óra 3/4 részében ezen görcsöl.
a jó szex, orgazmus jön magától, vagy azzal a partnerrel a büdös életben nem fog jönni.:)én személy szerint sosem butítom még jobban ezeket a férfiakat, hisz, elég baj nekik, hogy fingjuk nincs még nagyvonalakban sem milyen a női orgazmus. kb. javaslom nekik keresgéljenek, sok lány van, biztos megtalálják, akitől ezt megkapják, az órában 3-4-r remegősen:)

Fekete Sámuel 2013.07.20. 17:46:27

@adrinka: Micsoda tündéri lány vagy! :-)

Fekete Sámuel 2013.07.21. 00:48:08

Lehet, hogy egy perverz állat vagyok, de én alapvetően nem akarom, hogy a nő megjátssza magát.

Az nyilván nagyon jó volna, ha tényleg élvezné, de mivel ezt semennyi pénzért sem kaphatom meg, ez nem téma.

Ezért én azt szeretem, ha a lány csak ellazul és engedi. Ez nem feltétlenül jelent fadarab-effektust, közben nagyon jól el lehet beszélgetni.

Ez az elélvezést is lassítja, az örömöt fokozza - bár a szolgáltató lányok pedig többnyire döbbenettel reagálnak, hogy a kuncsaft éppen beszélgetést kezdeményez.

Ivonn (törölt) 2013.07.23. 19:27:58

@Edgar The Bug: nem tudom, szerintem elég meglepő dolog szex közben beszélgetni. Én ilyenkor inkább azon vagyok, hogy nekem meg a másiknak jó legyen.
Egyébként nagyon sok szolgáltató tudja élvezni az együttléteket, például én is. Meg lehet próbálni, nem ördögtől való a dolog, persze nem is kötelező.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.07.28. 20:41:35

Az én tapasztalatom az, hogy általában nagyon jól működnek a dolgok kamuélvezés nélkül is. Sőt, úgy is, ha kérdésre megmondom, hogy igen, van valakim. Mondjuk ritkán, de előfordul, hogy valaki komolyan elkezd idegeskedni a választól (klasszikusan olaszok vagy törökök, szóval hagyományosabb kultúrából származók), és szerintem ez egészen vicces :) Márminthogy nem én tukmálom az infót, ő kérdezi, ami max arra jó, hogy elrontsa magának a dolgokat utólag. mert az ilyet mindig utólag kérdezik. Hazudni nem fogok mert ha erre szükség van, hosszú távon úgysem jönnénk ki jól. Hosszú távon szerepet játszani sem igényem, sem erőm nincs.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.29. 11:01:52

@noname.blogger: Nem tudom, hogy hol dolgozol (nem emlékszem, hogy mondtad volna, de lehet, hogy tévedek), de itthon sajnos nem működne az, amit leírtál. Elmondások alapján külföldön nem ennyire "nyálasak" a vendégek: jönnek, szexelnek, mennek. Nincsenek közösségi oldalak, ahol megy az üzenetezés, infócsere, nyáladzás. :)
Itthon a vendégek nagy részének barátnőfíling kell, ahhoz pedig szükség van az átverésre, színjátékra; elélveztem, hűdejó és persze nincs párom, se pedig udvarlóm, egyedül vagyok, mint a kisujjam :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.07.29. 11:08:21

@Ivonn: Lehet, hogy könnyebb úgy dolgozni, ha élveznénk, de valljuk be, a vendégek igen kis százaléka képes felizgatni akár a megjelenésével, akár az ügyességével, továbbá ha megvan minden feltétel (nevezzük kémiának :)), akkor sem lehet csodát művelni 1-2 óra alatt. Nekem is volt olyan visszajárósom, aki ápolt volt, ügyes, minden oké, de vele is csak úgy szimplán élveztem, de nem volt orgazmusom. Mint mondtam, az egész "romantikáját" elrontja, hogy én az vagyok ami, ő vendég, fizet és megy.
Ennél már az is "romantikusabb", ha egy buliban felszed valaki :)

Ivonn (törölt) 2013.07.29. 11:44:37

@rpflora: én nem erről beszélek, hanem szimplán arról, hogy sok szolgáltatónál van esély mind arra, hogy élvezze, mind arra, hogy orgazmusa legyen. Számomra pl. nem rontja el az egész romantikáját semmi:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.08.01. 10:37:28

@rpflora: Magyarországon dolgozom, a vendégeim nagyobbik része, de legalább fele külföldi.

Én vagyok az, aki nagyon komoly szinten nyújtja a "barátnőfílinget", és semmi mást nem nyújt. Orgazmusszimulációt sem :) Figyelmességet/odafigyelést azt igen, nagy mértékben, érdeklődést az ágyon kívül és az ágyban is. Ezt nem nevezném átverésnek, semmi olyat nem játszok el ami nincs. Ami nem azt jelenti, hogy fizetség nélkül is ugyanezt csinálnám ugyanazzal a pasival, de ez mindkét fél számára egyenes. Nem mintha igény lenne az illúzióra, a többség nem igazán akar a barátnőjének érezni. Inkább igazi szexet és igazi jó viszonyt, jó hangulatot, bonyodalommentességet keres. Mondjuk amit egy haver+szex viszonyban kapnának. Ezt nevezték el barátnő-fílingnek, pedig szerintem nem az, csak így a legegyszerűbb megkülönböztetni a dolgot az érzéketlen reszeléstől.

Sajnos nem vagyok könnyű eset az ágyban, ezért az igazi szexet csak részlegesen tudom nyújtani: én megteszek mindent amit egy igazi kapcsolatban is megtennék (persze gumival, ne értsd félre), igyekszem élvezni, de mivel ő fizet, ha különböznek az igényeink az ágyban, az lesz amit ő szeret. És általában különböznek. Meg persze játszik az is, hogy van hogy egyszerűen nincs kedvem a szexhez, semmilyen formában, pech. A romantikára amúgy sem lenne igényem, szóval ez nem probléma. Ez nem jelenti azt hogy azonnal barátok leszünk mert ahhoz ennél sokkal több kellene, ennek az illúzióját sem nyújtom, ha pedig valaki félreértené a helyzetet, a férjemet is képes vagyok szóba hozni. Meg persze akkor is válaszolok ezzel kapcsolatban, ha kérdezik.

Amit a külföldiekre mondtál az sem teljesen áll meg: ők velem általában nem csak egy órára találkoznak (rövidebb időtartam nincs, de az is a +fél óra ismerkedésre csomagban működik), és nem csak szexre. De nem is igazi barátnőszerű együttlétre, még akkor sem, ha egész estére vagy éjszakára kérnek. Úgy veszem észre hogy azoknak akik hosszabb találkára hívnak, a nagy része nem értékelné pozitívan, ha eljátszanám az általad mondottakat. Esetleg az orgazmust, persze csak ha igazinak látszik, de azt meg én nem akarom, rosszul érzem magam ha hazudozok, nem éri meg.

Gondolom külföldiek között sem csak ilyen van, hanem mindenféle, de az általad emlegetett típussal alapból nem találkozom, nem is nagyon szoktak keresni, elég tematikus a hirdetésem és a weblapom is. Az biztos, hogy a külföldiek a magyaroknál is jobban szoktak örülni a "barátnőfílingnek", gondolom mert ritkább, újra és újra hívnak, borravaló, minden, szóval ha nem is ez a rendszer náluk, igény, az lenne rá bőven. Pláne hogyha beleszámoljuk, hogy nem is vagyok valami különlegesen jó nő (az igénytelen csajokat fikázó posztodban bőségesen voltak linkelve nálam jobb nők is, mint elrettentő példák) és még így is.

Nekem persze mázlim, hogy nem vagyok sem érzelmes, sem romantikus, sem nehezen nyíló típus. Fontos nekem a jó viszony, kólcsönös érdeklődés egymás iránt, ez viszont egy fél órás ismerkedéssel is működhet, volt már ilyen privátban is. Meg mázli még hogy nem vagyok szexuálisan monogám és az is, hogy a külső csak keveset számít nálam. Hátrány viszont, hogy a személyiség tekintetében válogatós vagyok, hülyék kizárva, legyen amúgy akármilyen jó pasi :)

bazsi10 2015.08.02. 14:08:11

Nagyon jo a blog. Hol lehet elerni Flora?
süti beállítások módosítása