Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Gumi nélkül szex - prostival

2013.02.07. 18:52

szerző: rpflora

Most megpróbálom magam visszafogni, hogy ne sikerüljön annyira indulatosra ez a bejegyzésem, mint az előző előtti :) 

Nos, a gumi nélküli szex - prostival. Első körben az olyan lányt, aki ezt BÁRMELYIK vendégnek is megengedi  a Dunába kellene lőni, utána pedig azt a vendéget felakasztani a legnemesebb szervnél, aki ezt kéri, kikönyörgi, belemegy.

Nagyot nem fog ütni ez a posztom, hiszen ez ritka dolog, és csak néhány lány/vendég annyira agyi sérült és felelőtlen, hogy ezt bevállalja, de sajnos létezik a dolog. Ez a poszt inkább azoknak szól, akik tényleg ennyire felelőtlenek. És fontos tudni: nem tizenéves prostikról és vendégekről van szó! Felnőtt emberekről!

Többször hallottam már a vendégeimtől, hogy xy lánnyal már annyira "összebarátkoztak", hogy gumi nélkül szexeltek már utána. Kérdezem én a kedves nemnormális vendégtől a következőket:

- hogy képes mindezt megtenni egy prostival, aki naponta 5-6 férfinak kapja be gumi nélkül a farkát? Még ha a lány azt is kamuzza, hogy aznap nem volt senki, akkor is volt... hidd el.

- honnan tudod, "kedves" vendég, hogy az a lány csak veled csinálja ezt?! Tudod, hogy kivel mit csinál a maradék 23 órában? Lehet, hogy annyira hülye, hogy még rajtad kívül x emberrel is megcsinálja ugyanezt, plusz még mondjuk a magánéletében is gumi nélkül szexel a Ferivel meg Lajossal, mert egyik a főnöke, a másik meg a szeretője. Tényleg a plusz élvezet érdekében bevállalsz bármilyen (kisebb és nagyobb) betegséget?

- honnan tudod, hogy tényleg szed-e gyógyszert, fogamzásgátlót? És ha biztosan tudod, hogy rendszeresen szedi (látod, amikor minden nap beveszi?!), az akkor sem nyújt teljes védelmet, tehát ha becsúszik egy gyerek és a lány valamiért megtartja, akkor büszke lehetsz magadra, hogy felcsináltál egy prostituáltat, arról már nem is beszélve, hogy egy leendő élet, gyermek milyen körülmények között fog nevelkedni, és hogy fogja feldolgozni később, hogy az anyja prosti volt, felcsinálta egy vendég és így született ő.....

- ha már leszarod, hogy neked mi bajod lesz, akkor legalább másokkal törődj... egy teljes fertőzés-hullámot indíthattok el. Logikus: a lány is továbbadhatja másoknak (vendégnek, szeretőnek, bárkinek, akivel ugyanezt csinálja, mint veled) a bajait és te is a magánéletedben.

- mindegy, hogy a lánynak van-e igazolása, szűrőpapírja... az maximum aznapra érvényes, de mivel kb 3 havonta végzünk ilyen tesztet (a normálisabbak), ezért ilyen esetben ez semmiféle biztosítékot nem ad arra, hogy nem lesz semmi bajod.

- az már csak hab a tortán, hogy te nem szoktál egyáltalán ilyen tesztekre járni, tehát a lány is elkaphat bármit tőled

- az a lány pedig, aki ebbe belemegy, nem sok IQ-val rendelkezhet. Eléggé elcseszett lehet szegény, ha idáig süllyed..

- biztosak lehettek benne, hogy ezek után a saját és az értelmes kolleginák védelme érdekében, ha tudomásunkra jut ilyen lány, aki ebbe belemegy, mindenképp feljelentjük, de első körben inkább jelezni fogjuk a vendégeknek. Így a többség, aki nem ilyen aberrált, ki fog esni és mehet majd hozzá az a maradék összes lúzer, akivel kefélgethet gumi nélkül, de a mi egészségünket ne kockáztassa az ő hülyesége miatt!

Aki nem ért egyet és szerinte normális dolog prostituálttal gumi nélkül szexelni, forduljon elmeorvoshoz (plusz bőr-és nemibeteg gondozóhoz) és lehetőleg hanyagolja is ezt a blogot!

Köszönöm a figyelmet! :)

Címkék: gyerek betegség gyógyszer gumi gumi nélkül gumi nélkül szex

31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr205064917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiger822 2013.02.08. 09:44:06

Szia rpflora!
Teljesen igazad van ezzel a témával kapcsolatban.Én egy 19 vagy 20 éves lánytól kértem árajánlatot pár hete és a végén közölte ha "szeretném" akkor lehet gumi nélküli sex is,de az plusz 20 ezer lenne.Na ekkor ment el a kedvem a lánytól és inkább mentem máshoz aki megbízhatóbbnak tűnt.Az oké hogy én gumi nélkül nem vállalnám be,de ezek után el is felejtem a számát és persze az is lehet hogy más viszont simán belemegy.Na mindegy is gondoltam megosztom veled/veletek ezt.
Szép napot mindenkinek.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.08. 09:55:50

@tiger822: Szia!
Hogy megelőzzük a bajt és megvédjük magunkat és titeket is, elküldenéd privát üzenetben nekem a lány nevét (és az oldalt, ahol megtalálható)?
Ennyire nyílt felhívással még nem találkoztam :S Ez durva.

Namely 2013.02.10. 19:00:28

"mindegy, hogy a lánynak van-e igazolása, szűrőpapírja... "

Na erről csak egy kérdésem lenne:
Ha kérik a szolgáltatótól, az meg fogja mutatni? Mert szerintem nem: rajta van az összes adata: név, taj, születési idő, cím. Ha kitakarja, akkor bárkié lehet... ha meg nem takarja ki, vajon az övé az? Akkor mutassa meg a személyit is? Na szép is lenne...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.11. 11:42:50

@Namely:
Jogos, jogos. Viszont miért szerezné be bárki másét, ha már lehet az övé is? :) Én nem szarakodnék azzal (már bocsánat), hogy felkutatok valakit, akinek van, elkérem, lemásolom, kitakarom az adatokat, aztán azt mondom, hogy az enyém. Ennyi erővel elmegyek, vesznek vért (1 perc), nemiszervekből mintát (3 perc), fizetek, másnap kapom a papírt (ha nem kérek tenyésztést, stb).
Kitakarom az adatokat és kész is :)
Aztán persze lehet, hogy van olyan lány, aki inkább másét használja, és részben igazad van, "hülyeség" ez a papír, mert pl. tőlem az évek alatt 1x kérték el. De azért jó, ha van, leginkább önmagam megnyugtatására is.

florentina 2013.02.27. 13:41:18

Szia rpflora!

A szexeles alatt pontosan mit ertessz? Csak az aktust (punci es/vagy popsi) - termeszetes, hogy ezt alkalmi partnerrel, popsinal mindenfele partnerrel, normalis ember csak es kizarolag gumival teszi -,vagy bele tartozik az oralis szex es a csokolozas is? Az oralis szexnel most a "puncinyalasra" gondolok.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.28. 19:43:43

@florentina: Természetesen szexre gondolok (nemi szervek összeérintése, kuki a nuniba vagy popsiba :)). Bár legszívesebben mindent gumiban csinálnék, mivel azért 1-2 kisebb dolgot orálszex által is el lehet kapni... de a jelenlegi helyzet ezt nem engedné már meg.... vagyis az olyan lányok, akik mindent (orálszexet) gumiban vállalják, hát, nem élnek meg, az biztos.

florentina 2013.02.28. 22:54:23

@rpflora: Ertem en :)) Mondjuk oralszex es csokolozas közben is mindent el lehet kapni, csak esetleg kisebb ra az esely...de van egy csomo dolog, amihez eleg. Csak azert irtam, mert en (mint nö) is jarok lanyokhoz, es mindent "vedelem" nelkül csinaltunk eddig. Persze lehetne vedekezni oralszexnel is, meg nem feltetlen kellene csokolozni, de anelkül nekem nem lenne teljes az elmeny. Azert neha en is gondolok arra, hogy ez sem teljesen biztonsagos. Bar akikhez jarok, allitjak, hogy ök mindenkivel mindent csakis gumival (kiveve velem), de ki tudja, igy van - e. En ezzel kapcsolatban megerzeseimre/megfigyeleseimre (ki mennyire megbizhato, tiszta, normalis, stb.) hagyatkozom...azert mosolyognom kellett, amikor az egyik lany a müfütyire (amit elötte nem hasznalt, en vittem magammal) gumit akart huzni, mielött hasznalatba vettük :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.03.01. 11:15:22

@florentina:
A legtöbb ("komolyabb") betegség vér által terjed, ezért (és sok lány ezt nem tudja) a mi szakmánkban napközben tilos fogat mosni. Hiszen fogmosáskor alapesetben apró sérülések lesznek a szájban és a hímvesszőn is van valami apró, láthatatlan sérülés (pl borotválás miatt), akkor kész a vércsere és minden baci, vírus bejut.
Tehát, ha a lány csak reggel most fogat az első vendég előtt pár órával, és utána este, lefekvés előtt az uccsó vendég után pár órával, akkor kb semmi nem kapható el! Ha valakinek gombás valamije, az pedig úgyis látszik... Tehát alapvetően kb semmit nem lehet elkapni orálszex útján, ha mindenki betartja a szabályokat.

Egyébként megértem ezt a gumi felhúzást a vibrátorra :D Nemrég olvastam is indexen, hogy a legtöbb vibrátort nem lehet teljes mértékben fertőtleníteni, mert olyan anyagból készítik, amibe beivódhatnak a bacik és vírusok. Kivételt képez a fa vagy fém vibrátor, mert ugye ott nem maradhat szennyeződés és semmi, ha megfelelően van fertőtlenítve.

florentina 2013.03.01. 13:35:21

@rpflora: Igen, ha mindenki betartja...de kockazat nelkül nincs elvezet :)) Illetve, aki biztosra akar menni, az ne szexeljen. En minden esetre megnezem elötte neten, mit vallal a lany. Es ha a szemelyes benyomas is jo, akkor maradok :)

A gumival kapcsolatban igazad lehet...de nem mindennapi elmeny volt, ahogy egy gyönyörü lany terdel felettem a felcsatolt müfütyivel es kerdezi, gumival vagy anelkül szeretnem - e :) en erre megkerdeztem, gumival vagy gumi nelkül kapjam - e be :))

Fekete Sámuel 2013.03.24. 23:48:14

Nálam az volt, hogy elszakadt a gumi. Kétszer is volt már ilyen. Az egyiknél rögtön éreztem, ki is rántottam rögtön. A másiknál nem, mert csak a vége szakadt le.

Az első esetben a lány totál sokkos lett. Nem, nem a fertőzésveszély miatt, hanem mert most esemény utáni tabit kell bevennie és napokig nem tud dolgozni. Adtam neki egy csomó pénzt nyugtatásul.

A második hölgy egyszerűen vállat vont és annyit mondott, hogy á nem gond, úgyis szedi a fogamzásgátlót.

Én mindkét esetben hónapokig paráztam, hogy mi van, ha elkaptam valamit.

Na szóval viszont azt gondolom, hogy időnként el-elszakad a gumi, akármit is csinálunk, csináltok.

Nem nagy öröm ezzel szembenézni, de a jelek szerint benne van a pakliban. Erről mi a véleményed, Flóra?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.03.25. 09:43:17

@Juhász Jácint: Igen, ismerős a helyzet. A gumi elszakadhat... akármilyen drága, olcsó, bármilyen márkáról is legyen szó.
De ha kicsit tapasztalt a vendég (ahogy te is) és a lány is, bőven időben észre lehet venni és azért arra igen kevés esély van (kb 0), hogy pár mp alatt valamelyik lány teherbe essen vagy ennyi idő alatt bármilyen betegség "átmenjen" egyik féltől a másikra.
Ezt kivédeni nem lehet... gyerek ellen gyógyszer, illetve tényleg odafigyelni, hogy időben észre tudjuk venni, ha gond van.
Nekem az évek alatt 2x volt ilyen, szóval ahhoz képest ez lég jó arány. Sőt... Le is kopogom, remélem nem lesz többször ilyen :)

ColReg 2013.03.29. 09:41:40

Szia Flóra,
azt írod, hogy a fogmosás napközben tilos nektek az apró sérülések miatt. A vendég azonban mos fogat - mert érthető módon ez a csók egyik előfeltétele a legtöbb lánynál. Viszont ilyen értelemben a vendég van kitéve a fertőzésveszélynek, nem?

Vagy rosszul gondolom és a csóknál nem fertőződik, mert a lány szájában eközben nincs sérülés, és nem jöhet létre a vércsere? De puncinyalásnál lehet apró sérülés (lásd borotválás) a lánynál is!!

Ha így van, akkor viszont a biztonságos viselkedés az, hogy csókolózunk, szophathatunk, de mi nem törekszünk a kölcsönös orális kényeztetésre, csak sima "felszínine". És kialakult egy relatíve ideális szolgálatatói állapot: minket kényeztetnek, és mi nem kínozzuk a csajokat a számukra zömmel amúgy sem sikeres nyalakodással.
Mennyire helytálló amiket írok?? :-)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.03.29. 12:09:41

@ColReg: Kedves ColReg!

Részben helytálló, de legjobb tudomásom szerint (és ha "még logikusabban" belegondolunk), akkor csókolózáskor hiába van a fogmosás miatt apró sérülések az ínyen, az nem elegendő ahhoz, hogy komolyabb vírus (pl Aids) átjusson 2 száj között. Az viszont már más tészta, ha valakinek ínyproblémái vannak... vagyis pl. mindkét félnek és vérzik az ínyük.
Mivel ezek a sérülések elég aprók (nem fájnak, nem véreznek), ezért 1-2 óra múlva már be is gyógyulnak.
A betegségek benne vannak a pakliban, elvégre 2 ember egymáshoz ér és nem csak kézfogás szinten :) Herpesz, gomba...van itt minden, mi (szó szerint akár) szem-szájnak ingere... de nem összehasonlítható az Aids-el, esetleg Hepatitissel. Ezekért azért "meg kell küzdeni". Az is tévhit, hogy az Aids már rögtön az első közösülésnél átmegy a másik szervezetbe... Jó, persze, van rá esély, de (bár most forrást nem tudok) ha utána olvasol, akkor általában rendszeres szex kell hozzá a beteg emberrel, mert az első szexnél nem feltétlenül keletkezik mindkét félnél micró-sérülés a nemiszerveken, és mitn tudjuk, az Aids vér útján terjed.

Amúgy pedig igenis kényeztessetek minket, mert bár a nagy részünk csak megjátssza az orgazmust, attól még jól eshet a dolog (ha elolvasta a puncinyalásos posztomat az illető :P :D).

ColReg 2013.03.29. 13:32:53

@rpflora: Kedves Flóra!
Köszi a szakszerű és mélyreható elemzést. Egészségügyis voltál, orvostanhallgató vagy, vagy csak vetted a fáradtságot és utánanéztél ezeknek?

Bárhogy is van, megnyugtató, hogy vannak olyan lányok is mint Te (bár gondolom kisebbségben)- akik ilyen felelősen gondolkodnak!

Természetesen ami a kényeztetéseteket illeti nekünk is az jobb opció! :-))

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.03.29. 13:42:28

@ColReg: Fogalmazzunk úgy, hogy hipochonder vagyok :D
Bár inkább ez legyek (főleg ennél a szakmánál), mint felelőtlen és leszarós.

Kár, hogy nem írhatom ki, hogy ki vagyok, pedig titeket, normális, kedves férfiakat rögtön idehívnálak, mert belőletek van kevesebb... :( :)

ColReg 2013.03.29. 14:47:46

@rpflora: Amióta olvaslak, már én is gondoltam arra, hogy milyen jó lenne olyan fix alkalmi partnerre lelni, mint Te. Az írásaid alapján részben megismer az olvasó, látszik hogyan gondolkodsz, értelmes vagy, és értelmesen kerek gondolatokkal összefüggően fogalmazol helyesírási hibák nélkül egy olyan ismeretterjesztő küldetésben, ami hiánypótló!! (...manapság már a helyesírási hibák nélküli írás is irtó ritka, nem hogy így egyben az egész...)

És igen, ha most a blogod érintett olvasóinak bejelentenéd a kilétedet biztosan sokunk kapna az alkalmon és megkeresne. :-D

...és ezzel olyan kliens csoportod alakulna, akire blogoddal szeretnéd nevelni a nagyközönséget...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.04.02. 11:21:40

@ColReg:
Óhhh, köszönöm szépen :) Inkább mondjuk azt, hogy az átlaghoz képest helyesebben írok; a dolgozó lányokhoz képest pedig valóban majdnem tökéletesen. Szörnyülködöm néha az adatlapoknál a bemutatkozó szövegeken és a csevegéseken...
Abban biztos vagyok, hogy fellendítené a forgalmat, ha felfedném kilétem, de sajnos erre csak akkor kerül sor, ha ezt a munkát abbahagyom :)
Sok lányról írtam jót, rosszat, sok olyan dolgot írtam meg, ami bántó lehet másoknak (vendégnek, lányoknak), esetleg nem szerették volna, ha kiderül, stb, így nem biztos, hogy csak pozitív visszajelzéseket kapnék élőben vagy telefonon.

Fekete Sámuel 2013.04.20. 07:51:00

@rpflora: Egyébként még annyi gond van a képben, hogy a második alkalommal hazudtam.

Ugyanis szex közben, bár észleltem, hogy elszakadt a gumi, annyira extázisban voltam, hogy nem tudtam kivenni. Egyszerűen, képtelen voltam rá. Ott volt a farkam gumi nélkül a lányban! Nem tudod elhinni, hogy ... micsoda hihetetlen érzés, micsoda tiltott terület volt ez!

Csak amikor beleélveztem, akkor jutott el az agyamig, hogy egyrészt így nem leszek hosszú életű, másrészt én most a lány helyében egészen biztosan megveretném magamat egy erős bácsival a szekrényből, és ezt meg is érdemelném.

De akkor, amikor éreztem, hogy egyfajta gyűrűszerű szorító érzést követően a makkom közvetlen kapcsolatba kerül a lány hüvelyfalával, akkor, abban a pillanatban egyszerűen... képtelen voltam megállni.

Az egyébként kamu, hogy a pasi nem érzi. Teljesen más a dolog "tapintásra", tehát a makkom tapintásra teljesen más gumiban és anélkül. Ha elszakad a gumi, azt a pasi szerintem mindig érzi. Na jó, csak akkor nem, ha a lány hüvelye olyan tapintású, mint egy óvszer belseje :-)

Amikor free lánynál szakadt el, akkor is mindig éreztem, és akkor is csak az esetek kb. felében álltam meg.

Sajnálom, hogy geci voltam. Szó szerint. Egyrészt most így visszagondolva eléggé szégyellem magam, mert illetéktelenül belegecizni valakibe, lássuk be, nem kis patkányság. Másrészt miközben ezt írom, megint áll a farkam. Harmadrészt teljesen jól tudom, hogy ha nem akarok AIDS-et, hepatitiszt vagy szifiliszt elkapni, terjeszteni, akkor ilyet SOHASEM tehetek még egyszer.

Azt gondolom továbbá, hogy a lányok, miközben dugja őket a vendég, igyekeznek azért inkább valami másra gondolni közben, például arra, amire a tőlünk kapott pénzt költeni fogják. Ebből a szempontból egyébként nem különböznek nagyon az átlagos feleségektől. És igazából emiatt nem érzik, ha szakad.

A vendég meg érzi, de ő sajnos, ilyen téren, szerintem egyáltalán nem megbízható még akkor sem, ha elviekben egyetért.

Na de a kedves publikumnak is elmagyarázom, mivel szerintem sokuknak nem egyértelmű, Flóra, hogy miért akarod lelőni ezeket a nőket, és azt is, hogy miért van neked szerintem igazad.

Az van, hogy ha a nők akárcsak egy kis része sutyiban, néha-néha megengedi, azzal egy nagyon komoly versenyelőnyre tesz szert ebben a szegmensben. Törzsvendégeket szerezhet vele, például. Ezzel egy olyan irányba viszi el az egész iparágat, ahol a lányok még nyíltabban, még gyakrabban kénytelenek ilyet felajánlani, már ha nem akarnak kiszorulni a piacról.

Mert az a helyzet, hogy farkat kb. bármelyik nő kaphat magának, de sok olyan farkat, akinek a gazdája kemény 10-20 ezreket fizetni is hajlandó az aktusért, már nem annyira. Néha lehet látni, hogy csúnya, öreg és kövér nők próbálkoznak meg a prostitúcióval a hirdetőoldalakon, nyilvánvalóan azért, mert éhesek. Na ezek szinte soha nem maradnak meg sokáig ott, és miért? Nyilván azért, mert egyszerűen nem élnek meg. Csak a beszamolok.com-on vagy 800 lány hirdet, túlnyomórészt olyanok, amilyenek ha mi pasiban lennénk, sohasem szorulunk kurvákra.

Amellett tudnia kell a lánynak, hogy minél tovább csinálja, annál hosszabb időre nem lesz nyugdíja, annál hosszabb időre kell lyukról számot adnia az önéletrajzában, addig nem halad előre semmit szakmailag vagy szervezetileg, pasiból is várhatóan pont a számára legvonzóbbaktól esik el, ráadásul jó esetben kb. akkor fog majd kikerülni ebből a körből, amikor a fiatalkori szépségét kezdi elveszteni, és ez az időszak amúgy is egy átkozottul szar időszak minden nő életében.

Annyira azért nem könnyű pénzkereset ez most már, hanem egy elég kemény piac, és meglehetősen szar hosszútávú kilátásokkal.

Én ugyan faszi vagyok, de ha nekem kellene dolgoznom ilyen munkafeltételek mellett, én havi kb. 2millió alatt biztosan nem vállalnék ilyen állást még akkor se, ha nem buzikat kéne reggeltől estig leszopnom. Márpedig a lányok szerintem nagyon nem keresnek ennyit. Talán aki mégis igen, és mondjuk 20-at keres egy ügyfélen, még annak is munkanaponként átlag 6-7-szer kellene dugnia.

Szóval egy lánynak ez egy igen jó kereseti lehetőség, de igen nagy áron is. Ja, és akkor még nem szóltam olyan apró "mellékhatásokról", hogy ha az ismerősi körödben kiderül, márpedig mivel 5000 pasi basz meg, sohasem tudhatod, hogy nem toppan-e be holnap a főnököd/extanárod/ismerősöd egyszerlátott unokaöccse. Szóval, ha ez kiderül, akkor ennek híre fog menni, és onnantól "a Magdi"-ból mindenkinek "a Magdi, aki igazi kurvának ment" leszel, és ezt az emberek nem 1, vagy 5 év után felejtik el, hanem soha.

Szóval az tény, hogy rövid távon halálra keresik magukat, de hosszabb távon azért legtöbbjük, aki nem elég okos hozzá, az sokkal inkább megfizet ezért, mint mi. Aki meg elég okos, annak általában nem kell kurvának mennie... amikor Flóra frankón megmondta, hogy alapvetően azért kurvázunk, mert nem vagyunk épp a legjobb pasik, hát egy ehhez hasonló dolog rá is áll: ő meg azért él meg a puncijából, mert az agyából nem ment.

folyt.

Fekete Sámuel 2013.04.20. 08:36:04

Ami viszont ebben a formában nem teljesen igaz.

Például a legtöbbet kereső hölgyismerősöm, akit megdughattam volna, ha elég jó pasi vagyok ahhoz, hogy sose kelljen kurváznom, úgy 400nettó körül keres. Ügyvédnő egy nagy kereskedelmi multinál, három felsőfokú nyelvvizsgával meg két diplomával. Egyrészt nagyon okos. Másrészt korához képest nagyon szarul azért nem néz ki, bár most már nem nagyon fiatal.

Harmadrészt amikor régen megdughattam volna, az egész cég arról beszélt, hogy mindig begyűri a nadrágját a puncijába. És egyfelől egymás között megrökönyödve filóztunk rajta, hogy ez most véletlen vagy direkt, másrészt azért bizony nagyon felállt a farkunk tőle, ha rá gondoltunk.

Másrészt meg az is van, hogy néha a prostik között egy-két nagyon okos lány is akad. Kár, hogy nem vagyok kapcsolatban velük elég hosszú távon ahhoz, hogy meg tudjam jósolni, hogy mi lesz velük, de abban azért biztos vagyok, hogy nem csak a buta nőkből lesz kurva. Hanem éppen ellenkezőleg: a a legokosabb nők és a legjobb kurvák, ezek szerintem... kevés kivételtől eltekintve ugyanazok.

Az ő világuk nem olyan primitív, mint a mienk: szar pasi vagy, menj kurvázni vagy kösd fel magad. Neeeem. A nők világa jóval kifinomultabb. Legalábbis ilyen téren: ha nem vagy jó nő, akkor nem lehetsz még kurva sem. Ha meg az vagy, akkor egy kis szerencsével lehetsz majdnem olyan sikeres, mint egy sikeres pasi.

Na most, visszatérve a kurvák világára. Mi történik pontosan, amikor egy szimpatikus nő felajnálja, hogy plusz 30ért óvszer nélkül is mehet a dolog?

Ha rutinos, akkor persze nem a telefonban vállalja fel, hanem az ágyban, behatolás előtt. Ez azért jó így, mert ott általában a legtöbb pasi nagyjából bármire rávehető, kivéve talán még több pénz adására semmiért, na de az igazi dugás! Óvszer nélkül! Az életedért! Lehet, hogy most halsz meg! Hogy most kapsz AIDS-et! Na de akkor is, az igazi pinába! Ááááá!

Ilyenkor egyébként te jóval kisebb veszélyben vagy, mint a nő. Azazhogy - már nem... mivel a nő nyilván nem csak veled csinálja ezt, tehát mostanra nem talán kapott el valamit, hanem szinte biztosan. Hogy ez most csak hepatitisz vagy akár AIDS, szerencse dolga. Jut eszembe, az ENSZ Kelet-Középeurópába kitörő AIDS-megugrást jósol az elkövetkező években.

Az biztos, hogy nagyon más világ lesz Magyarországon, ha nem 100 HIV-pozitívunk lesz, hanem mondjuk húszezer. Az biztos, hogy lesznek az AIDS-es kurvák, meg az AIDS nélküliek. Találós kérdés: melyik csoporttal lehet majd gumi nélkül is szexelni? :-)

Ok, az is tény másfelől, hogy az AIDS-et jelenleg még alapvetően a homokosok terjesztik, de ez mindenhol így van, ahol kevés a fertőzött.

Azok a lányok, akik könnyebben kaphatók a gumi nélküli szexre, versenyelőnyhöz jutnak azokkal szemben, akik nem. Márpedig a verseny a lányok között igen kemény, nem is folyik mindig tisztességes eszközökkel (lásd például beszamolok.com szégyenfala). Ha ez így marad, ennek az lesz a vége, hogy a legtöbb nővel lehet majd gumi nélkül is dugni. Ennek meg egy tömeges AIDS-járvány.

Ezt mindenki tudja, a beszamolok.com is tudja, ők sem akarnak ebben részt venni, ezért nyomoznak újabban már beugratós módszerrel az ilyen lányokra! (Persze elég hülyék, mert a szégyenfalon lévő lányokat simán meg lehet találni guglival máshol - úgy látszik, a sok pénz és a sok kurvázás ennyit árt az ember agyának.)

Flórát képzelem el, tündéri Flórát, akinek még a kuncsaftja sem lehetek soha, és egy lőfegyvert, amit a fejéhez fognak. És elképzelem, ahogy gumi nélkül a kurvába élvezek, és a fegyver elsül.

Flóra... ő szerintem egy tündériszép 25 éves lány, nagyon okos és kedves. Előtte áll az egész élet. Mi pedig, ha ő nincs, ha ő nem áldozza fel a fiatalsága egy részét, akkor sohasem dughatunk ilyen jó nővel.

Ő azt érdemli az élettől, hogy pár év múlva egy jó pasival, sok pénzzel meg szép házzal egy boldog életet kaphasson! Ez kellene, hogy az ő jövője legyen.

És nem a fekete koporsó.

SOSE KURVÁZZ GUMI NÉLKÜL, HA KEDVES AZ ÉLETED!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.04.27. 11:20:13

Szia!

Bocsi, hogy csak most reagálok, de valamiért nem vettem észre a hsz-t, mert nem láttam az értesítő emailt.
Arról, hogy mit tettél...azt hagyjuk :P Arra nem reagálok. Annyit mondok, amit te, hogy megértem, de attól még nem volt szép dolog :)

Versenyelőny: ebben nem értek egyet. Szerencsére sosem lesz ez versenyelőny, már csak azért sem, mert szinte mindegyik hirdető oldalról kitiltják az ilyen lányokat - örökre. Ergo, ha nincs hirdetése, nem fog menni hozzá senki. Az a néhány ember, aki erre bukik, elmentette a számát, de megélni nem fog belőlük.
Igen, egyetértek hogy nem olyan könnyű már ezzel pénzt (sokat) keresni. Kb Marika néni is már belevág, hogy etethesse a gyerekét. Továbbá valóban nehéz elszámolni ezen időszakkal, de erre pl nekem megvannak a kapcsolataim, kapásból 3-4 céget is be tudok írni majd az önéletrajzomba és mindenféle (leellenőrzihető) tapasztalatot, stb.
Kérdés, hogy egy lány miért csinálja ezt? Azért, hogy utána önéletrajzot írjon, vagy azért, hogy utána ő olvashassa mások önéletrajzát? :)
Igen, a lebukás veszélye mindig ott van, de ez egy fura dolog: ha buta csaj bukik le, akinek nincs senkije, annak mindegy. Ha okos lány bukik le, aki nem azért csinálja, hogy bulizzon belőle, nah az tényleg ciki, de én mindig azt mondom, hogy az igazi barátok akkor is megmaradnak és a szerető család akkor is megmarad és az idő megoldja ezeket a problémákat... főleg, ha az ember segít is közben anyagilag...

Óhh, de édes vagy... nagyon aranyos (és közben azért érzem a keserűséget is) ez a bók, hogy ha én nem áldozom fel fiatalságom, ti nem szexeltek egy jót egy ilyen jó nővel, továbbá mit is érdemelnék az élettől :)
Ez jól esett, köszönöm :) Igyekszem, igyekszem, de vannak dolgok az életben (és nem hiszek a mesékben), amiket nem mi irányítunk, ezért ez a terv még kicsit odébb van. Mert bár haladok célom felé, néha lelassít valami. Viszont így legalább megküzdök érte és nem az ölembe pottyan :)

Kedves Jácint! Én mivel nem tudok rólad semmit, ezért sajnos csak amolyan közhelyeket tudok kívánni neked, mégpedig, hogy szerető család, nagyon szexi feleség, aki mindenben kielégít, és akár ha megkéred, akkor fejjel lefelé, 500 méter magasan is szexeljetek egy jót, ha neked ez a kívánságod :) ÉS ha ne adj isten x idő után mégis másik nuni kell, akkor csak prosti, semmi szerető; ő sose tudja meg, fel se merüljön benne, és ez ne változtasson meg benned semmit :)
No, megyek, mert munka van. De remélem még beszélünk - akár személyesen is, ki tudja :)

Fekete Sámuel 2013.04.28. 23:15:50

Drága Flóra... nagyon édes vagy :-)

Nézd meg a spam mappádat is időnként. Gyakori, hogy különösen az automatikusan generált leveleket a spamszűrők elszedik. Ez azért van, mert a spam is automatikusan generált. Ha gmail-ed van, akkor legyél türelmes és ami nem spam, arról jelöld is be. A gmail rendszere ugyanis okos, egy-két ilyen után magától megtanulja, hogy a hasonló leveleket (tehát a többi email-értesítést) sem akarod kiszűrni. A freemail ehhez képest kifejezetten sz*r.

No most az a helyzet, hogy a beszamolok.com szégyenfalán lévő lányokat többféle módon is meg lehet találni:

1) az images.google.com tud egy url alapján megadott képhez optikailag hasonló képekre is keresni (és jól meg is találja őket). A szégyenfalon meg kint van a lány fotója... (mellesleg elég érdekes kérdés, hogy ez hogy áll a személyiségi jogokhoz)

2) az lehet, hogy a lány hirdetését a szégyenfalra rakáskor leveszik, de attól a google cache-ében még benne marad. Ha tehát "leanykaneve site:beszamolok.com" -ra keresel, jó eséllyel megtalálod az eredménylistában legalább a telefonszámát. Ezt követően pedig kereshetsz a telefonszámára. Megintcsak nem nagyon ismert, de például egy lány _összes_ hirdetése nagyon egyszerűen lekérhető a google-ból, ha egyszerűen rákeresel a telefonszámára...

3) De többnyire a "szexparner lányneve" keresés is teljesen jó találatokat ad.

Na most a fenti 3 módszer bármelyikével meg lehet találni az interneten az óvszer nélkül dugó lányok bármelyikét. A beszamolok.com az lényegében így reklámot nyújt nekik. Nagyon valószínű, hogy aki nem fél a haláltól, azt pedig, hogy ezzel gyönyörű lányok életét veszélyezteti, azt pedig letojja, nos ezek az emberek már rég megtalálták ezeket a lányokat, és ők valószínűleg meg sem fürödnek közben, miközben az újabb és újabb vendégek érkeznek hozzájuk, hogy a szokásos pénz három-ötszöröséért gumi nélkül dugják meg őket.

Mert az a helyzet, hogy ezeket a lányokat teljesen jól meg lehet találni a többi oldalon, ahol zavartalanul hirdetnek, és egyáltalán nincsenek letiltva. Ha nem hiszed, szívesen küldök privátban címeket.

A megoldás szerintem az lenne, ha a beszamolok.com az ilyen lányok _semmilyen_ adatát nem közölné, csak annyit, hogy "ma is letiltottunk egy lányt, mert óvszer nélkül is vállalta az aktust".

Az a baj, hogy egyrészt szex közben a pasi csak alig van magánál, másrészt viszont szerintem a Hölgyek meg attól lesznek magukon kívül, hogy egy óra alatt annyit kereshetnek, mint mások egy hét alatt szoktak. Nyilvánvaló, hogy ezt nem lehet megengedni, nem csak az AIDS miatt - például a hepatitisz is elvileg gyógyítható, de gyakorlatilag fél évig kvázi munkaképtelenre ver le a terápia, és nem is sikerül mindig elsőre. Vagy például a szifilisz is olyan, hogy a kórokozókat erős antibiotikumos kezeléssel ki lehet ugyan irtani, de az általuk okozott idegrendszeri károsodást már nem.

Majd még beszélünk... az életedről...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.04.29. 20:35:34

Igen, ismerem (megismertették velem) a google-technikákat :) És bár itt nem nyilvános az email címem, de ha az lenne, akkor sem lenne rá találat a google-ban. Mielőtt elindítottam a blogot, megtettem a szükséges lépéseket, hogy ne legyek visszakövethető :P

Visszatlrve: szerintem, és információm szerint hiába "reklám" a szégyenfal, akkor sem élnek meg ezek a lányok. Oké, biztos jut egy kis bulira, meg néha-néha egy új ruhára, de szerencsére a férfiak igen kis százaléka felelőtlen ebből a szempontból, ezért, ahogy írtam is: biztos van 1-2 visszajárósuk, akikkel elvannak gumi nélkül, de nem sok.

No, igen... nem csak a halálos betegségekkel van baj, hanem olyannal is, ami x időre munkaképtelenné teszi az embert. Sajnos egyszer ilyet én is tapasztaltam, pedig nagyon odafigyelek mindenre......

Beszélünk az életemről? :) Az inkognitóm miatt nem biztos, hogy túl sokat elárulnék :) :P

Revolutionist 2013.05.07. 02:44:41

Én kb 10 éve kurvázgattam Pesten pár évig. 50-100 csajt csináltam meg. Az esetek felépben felárral gumi nélkül. Lehet akkor még nem voltekkora veszély, bajom nemlett... Sőt volt "fix csajom" is egy ideig "barátnő fílingel" ugyebár... gumival szexelni az élmény kb 50%-a ugrott... egy prostit, persze igényeset és gyönyörűt (csak ilyenekkel foglakoztam, nem útszéli igénytelen cafatokkal, mert azoknak még a fülcimpáját sem érinteném meg a nagylábujjammal űrruhában sem) gumiban dugni, kb mint egy jobb pornóra kiverni... tehát top kurvákat, ahol tudod ránézésre is, a körülményeből és már az alapárból én nyugodtan kúrom meg felárért koton nélkül. Ad egy semmi bajom nem lett soha. Egyszer kaptam életemben egy trippert, egy bulin felszedett "rendes lánytól".. Eme postban leírt filozófia néhány sebből vérzik. Pl hogy ez nem csak a kurvákra igaz sőt, nagyobb veszélyben vagy ha a pesti vagy más nagyvárosban a világban éjszakában csak úgy normálisan csajozgatsz. Mivel egyfelől bármelyik lehet pl prosti, vagy épp Afrikát vagy Ukrajnát, Emírségeket ill hasonló helyeket nemrégiben megjárt ember, vagy csak szimplán véletlen pont halálos fertőzést terjesztő - és itt jön az ad kettő - AMIRőL NEM IS TUD, hiszen az átlagember nem jár 3 havonta vizsgálatokra... a fix barátő fílinges ribancaimnál, rendremindig ki volt rakva az asztalra a két hétnél nem régebbi papyír erről... (ami persze megint nem garancia semmire,hiszen akár egy órája is lehetett egy fertőző emberrel)... én azt mondom aki kurvázik, hazardírozik így is úgy is, a gumi, mint a biztonsági öv, nagyon ajánlott, de én a biztonsági övet sem szoktam bekapcsolni, mivel azt mondom, az élet KÖTÉLTÁNC, egy orosz rulett...ha IGAZÁN AKAROD ÉLNI, ÉLVEZNI, nézz szembe az ördöggel... szerintem pontosan az a szánalmas kisszerű lúzer aki mindenen parázik, biztosítgat,és nem fogja fel,hogy BáRHOGY BIZTOSÍTASZ,AKKOR IS KI VAGY SZOLGÁlTATVA A soRSNAK.... na persze az kispolgári kurvázóknak akik fél évente jó ha megengedhetnek kuporgatva maguknak egy közép ribit, azoknak én is ajánlom a gumit... aki meg ÉL, az mind orosz rulettet játszik folyton, s az hidd,el: mind bevágja bekokszoklva koton nélkül a lompost a ribi bélrendszerébe... XD

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 10:21:03

@Revolutionist:
Ez is egy lehetőség, álláspont! Egészségedre! :) Csak hozzám ne gyere, bár nincs az a pénz, amiért én bárkivel is vállalnám gumi nélkül. Legfőképp vendéggel nem :)
De te tudod :)

Acsiséf 2013.06.02. 04:34:32

Érdekes téma ez.Az utóbbi években kezdett elharapózni a natúr becsúszás lehetősége.Egyre több és több lánynál.Semmi extra hanem csak simán beteszik szó nélkül te pedig örülsz és élvezed.Akkor nem is gondolsz a következményekre,persze mindig vigyázva a végjátéknál nehogy bent maradjon.Megjegyezném az elmúlt 15 év alatt egyetlen hivatásos lánytól sem kaptam el semmit még gombát sem ellenben a bulikon szórakozóhelyeken megismert önmagukból kivetkőzött úgymond ÚRI lányoktól már többször is sikerült.
Én a visszajárós beszélgetős nem szerelmes típusú vendég vagyok akit tényleg érdekel mások élete ezért hamar megnyílnak előttem az életek.Innen tudom több lánytól hallva hogy ez a natúrozás piaci kényszer a visszajáró klientúra kiépítéséhez.Nem valóban nem keresik sokan ezt a lehetőséget de a lányok fejében ez van és ezért csinálják nekünk.Mi pedig begőzölt aggyal ha már ott vagyunk a kapuban nem tudunk akarunk ellenállni a lehetőségnek.Az én házas életem és a gyerekek születése plusz a munkában letaposott évek silánnyá tették a szexuális életünket. Így pénzem és lehetőségem lévén de idő hiányában szívesen látogatom a hölgyeket némi újszerűség változatosság okán.Nyilván ahol jól bánnak velem és kielégítik vágyaimat oda sok pénzt viszek havi rendszerességgel.Ezt megtartani akarván kínálják fel a guminélküliséget(és a hiedelmekkel ellentétben nem a dagadt csúnya nők teszik ezt kizárólag)lenyelést arcra kenegetést stb. Én ezért elítélni senkit nem tudok és nem is akarok.Ha elfogadom az kettőnk felelőssége nem másé.Ráadásul ezt még az életkorra sem foghatom mert mostanság rendeteg egyetemista főiskolás lány dolgozik az iparban akik szépek fiatalok és nagyon bevállalósak hála az orbáni oktatás átszervezésnek és a pénzelvonásnak.Egy vidékről jött iskolás lányka simán eltartja magát ebből és tanulmányai végeztével visszatérhet szülőhelyére gond nélkül soha senki meg nem tudja és az önéletrajzából sem hiányoznak majd az évek.Mi középkorú férfiak pedig igen örülünk mert ennyi egészséges ropogós fiatal lányhoz mikor juthatnánk ilyen nyomott árakon mint amik mostanság vannak?Tényszerűen csak Pesten több ezer hirdetőt találni igen nagy a verseny a gazdaság halódik sok embernek akinek pár éve még volt pénze ilyesmire már nincs akkor a meglévő pénzeseket kell megtartani mindenáron.Tehát minden út Budára vezet.

Ivonn (törölt) 2013.06.02. 13:36:19

Az egy dolog, hogy a lánytól nem kap el semmit a vendég, de ha lehet, én sem szeretnék semmit elkapni a másiktól. Ráadásul az egy dolog, hogy a szolgáltatónak adott pillanatban van negatív eredménye mindenről, de az csak azt bizonyítja, hogy a papír kiállítása előtt 3 hónappal és annál korábban nem szedett össze semmit, azóta eltelt legalább három hónap...

Hozzá kell tenni, hogy Magyarországon a HIV nem annyira elterjedt, de a következményei kicsit túlságosan szörnyűek ahhoz, hogy megérje akár egy picit is kockáztatni. Szerintem.

adrinka 2013.06.05. 18:50:23

@Acsiséf: ".Ha elfogadom az kettőnk felelőssége nem másé."

privát életben, ha monogám vagy, akkor igen. viszont ebben az esetben, saját magad, a családod,valamint a többi lány, stb..egészségét kockáztatod tudatosan!!

akik meg így akarnak "verseny előnyre" szert tenni,minél gyorsabban távozzanak, oda, ahova gondolom!!
amelyik vendég meg belemegy, megérdemlik egymást, a baj csak az, hogy az a vendég megy oda is, ahol nem kapja ezt meg...

pompei 2014.12.04. 14:12:34

".Ha elfogadom az kettőnk felelőssége nem másé."

Röviden leírom az Én történetem, mindenki okulására!

4 évvel ezelőtt Hollandiában dolgoztam és éltem a családom pedig itthon Magyarországon. A fizetnivalóink és a családunk könnyebb megélhetése miatt külföldi munkát szükséges vállalnom. A feleségem nem akarta, félt, hogy ezzel elfog veszíteni. Elképzelni nem tudtam, hogy eljön az az idő, hogy szexuális kapcsolatot létesítsek más nővel. Mikor mindig csak azt várom, hogy hó vége legyen és mehessek haza. A feleségem a második év végére depressziós lett az egyedül léttől. Ezt az egész családnak nehéz volt megélni, majdnem elváltunk. (Megjegyezném nem sok család éli túl a külföldi munkát vagy depressziós lesz a feleség vagy szeretőt tart vagy pont a férjjel történik meg. Nagyon erősnek kell lenni és elhatározottnak mindkét félnek de, ez csak meg nem szűnő törődéssel működik.)E nehéz időszakban magamba rogytam és mivel a Német, Belga, Holland hármas határ közelében laktam, nem kellett sokat keresgélnem mert, minden hol vannak örömlányos negyedek. Olyan volt mint a gyerekeknek a vidámpark. Minden ablakban kívánatos, fiatal szép nők. Már pont felröppent a fejemben, hogy elmennék haza, mintha valami égi sugallat lett volna, mikor egy lány mosolya be hívott. Nagyon csinos, szexi és ápolt volt, nem bírtam ellenállni.Úgy láttam zavarban van és Én is tetszem neki. Nagyon aranyos volt és úgy kezdtem érezni, hogy akar engem és nem csak a pénzem kell. Mindent megengedett egy nagyon kellemes együttlétem volt vele. Nem emlékeztem a feleségem mikor bújt volna hozzám. Mondta, hogy kellek neki, vonzónak tart, kérdezte látni fog-e még. Telefonszámot cseréltünk és eljöttem. Újra hódító férfinak éreztem magam. Állandóan a fejembe járt az a megmagyarázhatatlan ami történt. Aztán egy hét múlva újra felkerestem és Ő nagyon örült nekem, kedvesen fogadott és ölelt, azt suttogta, nem hitte, hogy újra látni akarom. Elkezdődött egy hosszas csókokkal és öleléssel kezdődő hatalmas szeretkezés. Meg voltam győződve, hogy mély benyomást hagytam nála előző alkalommal. Páralkalommal még voltam nála mire rájöttem, hogy csak a pénzről szól az egész az Ő részéről, míg nekem csak Ő járt a fejemben. Mikor észhez tértem többet már nem mentem. De, addigra már a feleségem beteg lett. Szégyellem magam de, először még csak legyintettem, hogy biztos felfázott hisz nekem semmi bajom. Valószínű női megérzés és így próbál vádolni, hogy megcsaltam. Két évvel később kiderült, hogy olyan fertőzést adtam át amitől begyulladt a méhnyak és elrákosodott. Most ott tartunk, hogy elsorvadok a bűntudattól a feleségem szenvedése láttán. Minden pénzünk a kezelésére megy el, aminek ..... hullik szét a megtépázott családom. A gyerekeim nem állnak szóba velem, mert tudják Én vagyok a probléma okozója. Így belenézni a feleségem fájdalomtól üveges szemébe a legfájdalmasabb. Most látom csak a család hatalmas értékét! Ez nem csak két ember felelőssége!

kokomo 2014.12.04. 15:03:50

@Fekete Sámuel:

Én ezt másképp látom! Mivel tisztességes nő vagyok elítélem az összes kurvát! Még csak nem is embernek hanem kártékony fajnak tarom őket! Számomra fontos volt a kölcsönös bizalom és a biztonságos együttlét amiben nincs helye 3. félnek!

A férjem is úgy gondolta, hogy elmegy egy kurvához. 20 perc után a szokásos kurva és kuncsaft közti kapcsolat átvágott egy érzelmi vonalra. Először a kurva csak szájjal izgatta, persze óvszerben. A férjem elfelejtette, hogy kurvánál van és csókolózott, végig csókolgatta a kurva egész testét, amire még előtte 2 órával más ráverte. De, még ezen is túl ment az által, hogy még vaginálisan is izgatta a szájával. Egy kurvát!!! Behatolás nem történt mert a sok koksztól a férjemnek nem állt fel de, ennek ellenére 80 percet hemperget és ölelkezett vele, ami alatt egy folytában csókolgatta és bele is szeretett a kurvába, bár ezt Ő tagadja. De csak a nőn járt az esze 1 hónapon keresztül, még SMS-kel is próbálkozott, mert elhitte, hogy a nő is beleszeretett! Pedig csak egy rafinált beteg kurva volt. De, aztán bebukott mivel 2 nappal az együttlétünk után fájdalmasan égett a nemi szervem. Orvosnál kiderült Gonorrhoea fertőzésem van (kankó), nekem akit 15 éve nem érintett más férfi! A férjem pedig meglepő módon tünet mentes volt, ezért nem is gondolta, hogy kiderül. Közben az is kiderült, hogy 9 hetes terhes is vagyok! Az első antibiotikum nem használt, aztán a második sem, közben a betegségtől és az idegeskedéstől elvetéltem, pedig a férjem 15 éve várt erre a terhességre! Begyulladt a méhem, petefészkem, petevezetékem, 2 hónapi csak erős antibiotikummal kezeltek. És most sem érzem magam túl jól! Mind a mellet, lelkileg is szét vagyok hullva és ijesztőnek találom, hogy a férjem ennyire felelőtlen volt és így megfelejtkezett magáról egy KURVÁNÁL!!!! Tönkre ment a családi életünk a házasságunk, amiért eddig dolgoztunk, mindenünk! Nem tudok lefeküdni már a férjemmel soha, nem kívánom sőt undorodok Tőle, ha együtt is maradnák vele félnék vele együtt lenni, hogy milyen kórságot hozna belém. Rettegnék az együtt léttől! És még vállalhatom azt a szégyent, hogy AIDS tesztet kell csináltatnom. Egy rohadt, perverz Román kurva az egész családunkat szétrombolta azért 50.- euróért!Egy valamit biztosan tudok, ha AIDS fertőzött lettem, vadászni fogok azokra a pasikra akik kurvákhoz járnak és az összeset megfertőzőm!

nevenincs1234 2016.06.19. 04:53:19

@rpflora

Szia! Tanacsra volna szuksegem, voltam egy prostinal, sajnos nem olyan volt mint a kepeken, latszott, hogy szegenysegbol jott, de mar ugy ahogy jol el, es nem tunt annyira igenytelennek, de mar nem volt arcom azt mondani, hogy bocsi inkabb megyek. Mindegy, a lenyeg az, hogy a vegen vettem eszre, hogy elszakadt a gumi, de talan a vege elott 2-max3 perccel ereztem valamit, gondolom az volt az, a kerdesem az lenne, hogy elkaphattam valami betegseget/fertozest? Vagy mekkora ra az esely? Sajnos azota nem birok aludni, es ettol felek, egy nagyon alapos, nagyon nagyon alapos kuki mosassal kezdtem utana rogton otthon, de sajnos nem volt nalam semmi krem, csak sudocrem, azzal bekentem, holnap akarok venni canestent, van meg valami otleted, hogy mit tegyek , hogy meg talan megtudjam elozni? Krem barmi, nagyon felek, varom valaszod, elore is nagyon nagyon koszonom neked!

nevenincs1234 2016.06.19. 04:54:41

@rpflora: Szia! Tanacsra volna szuksegem, voltam egy prostinal, sajnos nem olyan volt mint a kepeken, latszott, hogy szegenysegbol jott, de mar ugy ahogy jol el, es nem tunt annyira igenytelennek, de mar nem volt arcom azt mondani, hogy bocsi inkabb megyek. Mindegy, a lenyeg az, hogy a vegen vettem eszre, hogy elszakadt a gumi, de talan a vege elott 2-max3 perccel ereztem valamit, gondolom az volt az, a kerdesem az lenne, hogy elkaphattam valami betegseget/fertozest? Vagy mekkora ra az esely? Sajnos azota nem birok aludni, es ettol felek, egy nagyon alapos, nagyon nagyon alapos kuki mosassal kezdtem utana rogton otthon, de sajnos nem volt nalam semmi krem, csak sudocrem, azzal bekentem, holnap akarok venni canestent, van meg valami otleted, hogy mit tegyek , hogy meg talan megtudjam elozni? Krem barmi, nagyon felek, varom valaszod, elore is nagyon nagyon koszonom neked!
süti beállítások módosítása