Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Haláleset :(

2012.10.23. 23:05

szerző: rpflora

Sajnálattal és mély megdöbbenéssel értesültünk róla, hogy az oldalon Cintia kolléganőnket meggyilkolták :(

Ha jók az értesüléseink, akkor az eset kb 2 hete történt és egy visszajárós vendége ölte meg veszekedés után. Természetesen nem tudjuk, mint vesztek össze és egyéb körülményeket sem ismerünk. Információink szerint a visszajárós vendége annyira megverte, hogy Cintia belehalt sérüléseibe, majd az ágyneműtartóba tette testét.
A főbérlő jelent meg a lakáson 17-én, mert nem érte el a lakbér miatt Cintiát, ezért bement a lakásba, így derült ki az eset.
A gyilkost elfogták... szerencsére könnyű volt, mert mint a legtöbb lány, Cintia is vezette a vendégeit füzetben/telefonon, továbbá a telefonból nem volt nehéz kideríteni, ki is volt nála utoljára.
Egy nyomorék, hájas, nagydarab, szánalmas nyomorék....

Szeretném itt is felhívni a lányok figyelmét, hogy bár több pénz marad a zsebben, nem szabad egyedül dolgozni. Minimum barátnőkkel együtt, de akkor is szerelkezzetek fel önvédelmi eszközökkel, továbbá ha valaki kicsit is fura, ne fogadjátok! Keresünk elég pénzt, hogy akár legálisan felfogadjatok egy emberkét, aki vigyáz rátok, ha nem akartok olyan helyen dolgozni, ahol "stricik" vannak.

Inkább kicsivel kevesebb pénz, de nyugalom, biztonság legyen az első!

Nyugodj békében Cintia!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr554865557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeroxX 2013.05.12. 04:13:39

na ez az igazi szopó

Fekete Sámuel 2013.05.12. 19:15:01

Ha a halálbüntetést nem törlik el, szegény Cintia talán még ma is élne.

skirm 2013.06.18. 14:24:59

Minap olvastam beszin, hogy fegyverrel rabolt ki ket ferfi egy nepszeru lanyt. Hal istennek itt halaleset nem tortent...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.22. 09:49:32

@skirm: Igen, valóban. Szerencsére ritkán történik ilyesmi, de jó lenne leredukálni nullára az ilyen eseteket :S
Remélem Jázmin tesz feljelentést, vagy valakivel megkeresteti az emberkéket...
Az ilyen kis.... nyomorékok pedig remélem egyszer belefutnak egy olyan helybe, ahova betoppanva ők lesznek kirabolva...esetleg bántalmazva. Könnyen előfordulhat. Bár, ha nem hülyék, akkor sajnos előtte valahogy utánajárnak, hogy hova érdemes menni... De remélem egyszer tévednek.

skirm 2013.06.22. 10:05:19

@rpflora: jellemtelen szarhazi gyava fergek, egy torekeny nore fegyverrel tamadni... Menjenek be egy cigany maffiozo hazaba es ott legyenek ilyen vaganyok. En is remelem h elfogatja oket valakivel. Nem is tudom hogy lehet egy ilyen esetet kivedeni, hiszen a feyver nem jatek es aki alarc nelkul visz vegbe ilyesmit azt nem igazan erdeklik a kovetkezmenyek. Vigyazzatok magatokra!
süti beállítások módosítása