Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Hogy kell puncit nyalni?

2012.10.18. 19:58

szerző: rpflora

Ha már elolvastad az első bejegyzést, akkor itt az ideje (akkor is, ha nem jársz kurvázni, csak majd a leendő partnered szeretnéd elkápráztatni tudásoddal) megtanulni, hogyan is kell nyalni!

Mert nem olyan egyszerű az... pontosabban sok férfi (kb a férfiak 90%-a) azt hiszi, hogy tud nyalni, pedig rohadtul nem. Elárulok nektek néhány technikát, kulisszatitkot, amit ha megtanultok, gyakoroltok, akkor 1-2 próbálkozás után tényleg profik lesztek! És ezt a technika az alap feltétele annak, hogy MINDEGYIK NŐNEK jó legyen. Ezt persze utána ki lehet egészíteni egyéni igényekkel (ki, hogy szereti).

1. Első pontunk a legnagyobb probléma is egyben: a férfiak nagyon nagy része azt sem tudja, hol van a csikló. Csak annyit tud, hogy lyuk és oda be valamit, aztán az jó a nőnek.... jah, aha... Csakhogy nyaláskor a csiklót kell elsősorban izgatni, nem pedig a környékét, vagy a lyukat! Ha nem emlékeztek általános iskolai biosz órákra, akkor hajrá, itt egy kép (bocsi, szőrös, de nem találtam jobbat) és mutatom rajta, hol a csikló. MEMORIZÁLJÁTOK, mert minden nőnek ugyanott van :) És bár itt nehezen belőhető a buták számára... adok egy kis leírást is: a csikló kb ott van, ahol elkezdődik a punci ajkai; ahonnan kiindulnak. Továbbá ha finoman hátrahúzod (képen: Clitoral hood) a bőrt a has felé, akkor úgymond előbújik egy kis "gömb", félgömb, ami konkrétan a csikló, és ha így nyalod a lányt, akkor még érzékenyebb, mert nincs rajta a bőrréteg, ami fedi. Nos, ha át tanulmányoztad a képet és rájöttél, hogy eddig a közelében sem jártál a nyelveddel a csiklónak, akkor jöhet a 2-es pont :)

Clitoris.jpg

2: NE LEGYÉL BOROSTÁS! Sok férfi elrontja az élményt azzal (hiába nyal jó helyen és tudja, hol a csikló), hogy dörzsöli a szakállával, bajuszával a puncit és környékét. Ha semmiképp sem megoldható, hogy frissen borotvált legyél Gilette Mach 3-mal, akkor találj ki egy olyan technikát (eleve az az előnyös), amivel nem érsz a szőrszálaiddal a puncihoz és környékéhez sem. Mondjuk ha abból indulunk ki, hogy a nyalást eleve NYELVVEL KELL CSINÁLNI, nem szájjal és állal, akkor nem is merülhet fel ilyen gond.

3: NE LEGYEN SZÁRAZ A NYELVED, mert egyébként megint érvényesül az, hogy hiába tudod már, hogy hol a csikló és jó helyen jár a nyelved, mindent elrontasz azzal, hogy dörzsiszivacsnak használod a nyelved, a punci meg egy serpenyő, amiben odaégett a sülthús..... Legyen nedves, nyálas a nyelved és a szád, de ne folyjon, mint akinek rohama van.

4: Vezesd fel a nyalást. Finoman cirógasd a nyelveddel a környéket... adj rá finom puszit (de ugye ne szúrj...), aztán elkezdheted. De először csak játékosan, lassan. Itt már csak a csiklóval játssz!

5: NE RÁNGASD A FEJED JOBBRA-BALRA ÉS NE FÚRD BELE A FEJED/SZÁD A PUNCIBA! IGAZI BALFASZ VAGY, HA EZT CSINÁLOD - márpedig tudom, hogy ezt csinálod, mert majdnem minden férfi ezzel bénázik..... Fel-le mozgasd a nyelved a csiklón, finoman. Ne túl gyengén, de ne is nyomd oda erősen. Az elején lassan, majd gyorsan. Ha úgy érzed, hogy kiszáradt a szád/nyelved, akkor nedvesíts, mert: 3-as pont.

6: figyeld a lány reakcióját...ha csípőmozgást tapasztalsz és nedvesedést (és a nyálad az nem nedvesedés...), akkor jó úton haladsz. Tanuld meg pörgetni a nyelved a csiklón. Most már csinálhatod gyorsabban, pörgősebben. Tehát: legyen nyálad és próbáld ki azt (először most, magadban a monitor előtt), hogy kinyújtod a nyelved (háhá, de hülyén nézel ki :P) és a nyelveddel az ajkad felső részét gyorsan nyalogatod. Sajnos nem tudom jobban elmagyarázni, de kb valami ilyesmit kéne csinálnod a nyelveddel a CSIKLÓN. A másik tipp, ha elkezded mondogatni most magadban, hogy lálálálálá.... :) Ha másodpercenként 3-4x ki tudod mondani, akkor az a megfelelő sebesség egy idő után, amit kb tartanod kell a nyalás végefelé, hogy nagyot élvezzen a nő :)

7: NEM MINDEN NŐ SZERETI, HA KÖZBEN UJJAZZÁK! Ez alapesetben csak NEKED TETSZIK, HOGY CSINÁLHATOD! Addig ne ujjazz közben, amíg nincs megbeszélve, vagy nem tesz rá utalást közben a lány tettekkel (odarakja a kezed) vagy szavakkal. És a nyelved se dugdosd a lyukba, mert ezt is nagyon kevés lány szereti. CSAK CSIKLÓ ÉS CSAK A NYELVEDDEL JÁTSSZ! Ilyen egyszerű.... nem kell túlkombinálni, hogy a száddal, meg jobbra, meg balra, meg ilyenek. Nyelv, csikló és ennyi! 

És ha mindent jól csináltál, nincs az a nő, aki ettől ne élvezne el! No, de térjünk ki az orgazmusra, mert nagy részünk mindig átbasz titeket, csak azért, hogy ti legyetek az istenek és az überkirályak. De egyébként sok férfi nem tudja, mikor élvez el egy nő... pontosabban kimerül a tudása ott, hogy "amikor hangosabban nyög, vagy vonaglik". Őszintén...szerintetek ennyi? :) Ezt tök könnyű megjátszani. Próbáld ki te is most... nyögj egy nagyot és kezdj el vonaglani... orgazmusod volt? .... :)))

Tehát itt van néhány biztos jel, ami azt mutatja, tényleg orgazmusa volt a nőnek:


1. ha nem basztattad nyalás közben a mellbimbóját, és ő sem nyúlt oda, akkor orgazmuskor a bimbók MEGKEMÉNYEDNEK, FELÁLLNAK, ÁGASKODNAK elég durván. Mintha a lány kiment volna hirtelen a -20 fokba. Ezt ugye elég nehéz megjátszani.

2: orgazmus alatt és néha utána is a hüvely belül lüktet. Megfeszül, elernyed. Ezt ugye ujjazáskor tudod ellenőrizni, de ha ügyes színész a csaj, akkor ez is megjátszható.

3: rögtön orgazmus után 1-2 percig NAGYON ÉRZÉKENY A CSIKLÓ, tehát ha a lány vonaglott, sikítozott, de még mindig hagyja (tudja hagyni), hogy dolgozz a nyelveddel, akkor az nem volt orgazmus. A kielégült, orgazmust átélt csikló "elmenekül" a nyelv elől, mert "nem bírja". Mint amikor a férfi elmegy és tovább csinálják. Ismered az érzést? :)

Nos, ennyit a nyalásról, a JÓ nyalásról. Fárasztó és oda kell figyelni, de szerintem sokan ledöbbentek most, hogy eddig milyen bénák voltak és milyen sok lány (fizetős vagy sem) átverte őket és színlelte az orgazmust :)

Na csók! :)

Címkék: orgazmus prosti nyelv punci nyalás csikló klitorisz beszamolok

47 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr184856806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nylul 2013.02.05. 09:35:09

No azért ez sem fehér meg fekete. Volt olyan barátnőm, akinek a hüvelyi orgazmus nem ment (báár a vége felé már idáig is majdnem eljutottunk, csak vége lett), viszont a csiklója volt olyan érzékeny, hogy tényleg finom, játékos nyelvcsapásoktól el tudott élvezni. A másik véglet, akinek a csiklóját olyan erősen kellett ingerelni, hogy nyelvvel egyszerűen nem lehetett olyan erőt kifejteni, viszont vaginálisan eszméletlenül nagyokat tudott élvezni, nála a csiklókényeztetés csak rásegített erre.
Az eddig tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy egy új nő olyan, mint egy új hangszer, finomhangolni kell, meg kell szokni, meg kell tanulni játszani rajta, hogy jól szóljon.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 14:49:57

@Nylul:
Logikus, persze, tudom :) Értelemszerűen a leírtakban benne "rejtőzik" az, hogy én hogyan is szeretem. És azért az alapszabályok (hol van a csikló; ne szúrjon a pasi) minden esetben igaz... Aztán persze már az összeszokás, finomhangolás kell :)

florentina 2013.03.26. 14:48:11

@rpflora: "És ha mindent jól csináltál, nincs az a nő, aki ettől ne élvezne el!" Tenyleg? Munka közben is?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.03.26. 15:37:48

@florentina: Nagyrészünk nem, de ez lány függő. Nekem és a legtöbbünknek csinálhatnak bármit, ténylegesen nem fogunk elélvezni, mert mégis csak vendég. Viszont attól még jól eshet, max nem megyünk el, és ha jól esik, akkor a hozzáállás is még jobb, így mindenki jól jár :)
Logikus, hogy az a vendég, aki csak úgy durr bele, minden előkészítés nélkül, az nem olyan jó (lásd: legfrissebb poszt).
Aztán persze mindenki azt mond, amit akar... mert az igazán látható jele az orgazmusnak csak a férfiaknál van :))))

Csii 2013.05.02. 20:36:11

Te jó isten, akit már százan kinyaltak, azt ki akarja kinyalni?
Pfúúújjj, hát elment az étvágyam :(

Fekete Sámuel 2013.05.02. 21:04:16

@Csii: Nem százan. Alulbecsülöd. Annyi vendég egy hónap alatt megvan. Körülbelül ezer és tízezer között. Durva, mi?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.03. 09:03:52

@Csii: Hát igen. Sok sikert az életben, mert ezek szerint neked csak egy szűz lány felel meg :D Egy átlag, egészséges 25-30 év közötti nőt is kinyaltak/megdugtak vagy százan előtted. :)

Csii 2013.05.04. 13:06:19

@Juhász Jácint: Százan, AZNAP :D

@rpflora: Százan előttem? A negyedét se hiszem. Főleg nem aznap, mint egyeseknél, ugyi?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.04. 14:17:57

@Csii: Csak azért is reagálok és nem törlöm a hozzászólásaid.. lássák sokan, hogy milyen emberek vannak. A kis nethuszárok, akik nagyon jól tudják, magukról, hogy nyomorékok, ezért itt és így élik ki frusztrációjukat.
Ezzel csak azt bizonyítod, hogy a kis pici, szőrös, lankadt kukid egy lánynak sem kell, csak valami undormánynak. :)
Főleg, hogy majd biztos elmondják neked a barátnőid, hogy hány faszt "láttak" előtted :)
Amit egy férfi mondd, azt el kell osztani néggyel.
Amit egy nő mond, azt meg kell szorozni néggyel.
Tudatlan, nőkhöz nem értő nyomi vagy :)

Csii 2013.05.05. 00:13:49

@rpflora: Igazán remek, hogy nem törlöd a hozzászólásokat. Ha törölnéd, akkor is csak egy értéktelen senki vagy, akit naponta megdugnak olyanok, akik egyáltalán nem tisztelnek, sőt, lenéznek.
Én nem vagyok nyomorék, szerintem az a nyomorék, aki sok tízezret megkap a görbe péniszű és vagizó srácoktól, majd a péniszükről készült fotóval illusztrálja, milyen "nyomorékok" és próbál úgy csinálni, mintha az erkölcsi fölény az övé volna.
Miközben belőlük élsz. Adózatlan sok tízezret zsebre teszel és üzengetsz a potenciális partnereidnek. Mintha legalábbis nem egy ócska ribanc lennél. Csak hát, nyilván jó dolgod van. Még nem akart megölni senki (még). Még nem vertek össze, még nem vagdosták meg a kis pofikádat egy pengével.
Tele van a zsebed a szerinted legálisan szerzett pénzzel és roppant magabiztos vagy. Még.

Lehet, hogy egyszer majd változni fognak a dolgok, ki tudja.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 09:35:04

@Csii: :D Ez olyan, mintha te fenyegetőznél. Arconcsapsz a görbe kukiddal, ami körül van metélve? :D
Menj, dugd meg inkább a feleséged (ha tudod, amit ezek után kétlek), te is éld a kis szerencsétlen életed, éld ki a lányodon a szexuális frusztrációd, ahogy szeretnéd, aztán légy boldog. Igazi nethuszár vagy. Ha ennyire nincs mitől félned és te vagy a király, szívesen vennék egy teljes nevet, facebook linket hozzád, de hát ugye nem mered magad megmutatni, ebben biztos vagyok :) Akkor kinek is van félnivalója? :)
Én már leírtam, hogy miért nem mutatom meg magam, ha esetleg azzal pedáloznál, hogy én miért nem. De találj ki valamit te is gyorsan :)
Csók a családodnak, te kis nyominger :)

Denzelii 2013.05.08. 10:07:34

Kicsit az útkornak:
- a föntebb leírtak főleg Florára igazak, más lánynak más lehet a jó
- ez egy biztos alap, ha így kezded a tanulást, nagy baj nem lehet
- a szex a felnőttek játéka. ne állj meg itt, ettől sokkal több van egy jó nyalásban
- kommunikálj a pároddal. pl ha pont egy japán csajjal jársz, náluk nem így néz ki a nyalás :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.08. 10:17:13

@Denzelii:
- azért a lányok nagy részénél a fent leírtak beválnak :)
- valóban egy biztos alap, hisz' nyalásnál a lényeg a csikló. Csikló által a nők nagyon nagy része biztosan kielégíthető; vaginálisan viszont, mint tudjuk, nem mindenki
- egyetértek :)
- igen, kommunikálj a pároddal, bár legfőképp a kurvához járóknak szól ez az írás :) Japán lányokkal nem tudom, mi van, bár nekik is puncijuk van, szóval nem hiszem, hogy alapvetően másképp működne :)

Denzelii 2013.05.08. 10:30:43

@rpflora: Hát nem bírok egy jó leírást találni hozzá. Japán lányoknál nem a nyelvvel kell a csiklót stimulálni, hanem az ajkak közé véve, a levegőt szürcsögő hang mellett beszívva (vibrációt kelt) kell izgatni.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.08. 10:34:47

@Denzelii: :D Én ilyesmiről még nem hallottam :D Első körben hülyeségnek is tartom, hiszen a csikló az csikló, csak annyi különbséggel, hogy valakinek érzékenyebb, valakinek nem annyira. Valakinek erősebb, durvább mozdulat kell, hogy élvezze, valaki a finomabb mozdulatokat szeretik.
Ha találsz majd valamilyen leírást erről, azt szívesen venném, mert kíváncsivá tettél, főleg, hogy most fenntartásokkal kezelem :)

FeroxX 2013.05.12. 04:41:53

hát a 6. pontig én is eljutottam csak simán ráérzésből, mert sejtettem, hogy így jó a nőknek, na meg alapvető anatómiai ismerek stb. de 7. ponthoz vagy hülye vagyok, vagy jól csinálom, de nekem úgy tűnik élvezik az ujjazást, ha az jól történik meg, én kb ilyenkor belülről finom masszázst adok a punci belső fenti részének és próbálok akár a G pontig is felkavarni, több kevesebb sikerrel:))

ja meg viszont ehhez a lalala nyelv pörgetős cucchoz én személy szerint lusta vagyok, full hamar elfárad benne az ember nyelve, és a csaj meg arra a rövid időre felizgul viszont mivel nem tudod tartani az iramot, utána csak rosszabb lesz neki a visszaesés, szal én inkább bele sem kezdek, viszont amit furcsállok hogy nem írtál, és tapasztalataim szerint eléggé meglepi a nőket és élvezik is az az amikor szinte konkrétan leszopod a csiklót, és óvatosan szívogatod stb :D

ja és lehet újra értékelem magamban, hogy most jó vagy rossz dolog-e hogy kvázi egyáltalán nem szőrösödik az arcom genetikailag (max gyenge szőrű áll csúcs szakáll ha növesztem).. :D

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.12. 04:49:38

@FeroxX: Röviden reagálok: ezt a béna szívogatást, szopogatást a csiklónál felejtsd el nagyon gyorsan :) Pornónál működik. Élőben nem. Tényleg. :)
Ez a baj, hogy a vendégek nagy része pornón szocializálódott... azt hiszitek, hogy amit ott láttok, az jó és úgy kell csinálni. Azt már meg sem említem, hogy mi is félrenevelünk titeket, tehát az ügyetlenkedésetek a mi hibánk is. Ezen próbálok javítani az ilyen bejegyzésekkel. :)

FeroxX 2013.05.12. 15:46:45

Értem. de am élőben miért nem működik? Egyszerűen rossz érzés neked, vagy hogy? Legalábbis ugye nálunk egyaránt jól tud esni ha nyalják, ha szívják.. :D

FeroxX 2013.05.12. 15:51:18

de amúgy most kiváncsiságból rákerestem és rögtön találtam egy ilyen kommentet is gyakorikerdeseken

"Én lány vagyok, de azért azt még hozzátenném, hogy a szívogatás is iszonyú jó tud lenni :) a többi nekem vhogy túl gyengéd.. annyira isteni és lágy érzés, hogy én ezekkel pl. nehezen tudok elmenni. És az is jó, ha használod az ujjad, mikor már nagyon bevan indulva a barátnőd!"

szal azért valszeg ez is személy függő, mondom nekem is az volt a tapasztalatom, hogy bejött a bnőimnek, de persze lehet átbaszták egytől egyig a fejem, amiket olvastam ezen a blogban tőled női átbaszások terén már az se lepne meg:))

Fekete Sámuel 2013.05.12. 19:23:03

@Csii: Figy, én nem tudom, hogy Flóra hogyan viseli, de szerintem ez a fenyegetősdi egy kiadós, igazi stricis verést már megérdemel.

Csii 2013.05.12. 19:39:12

@Juhász Jácint: Senkit se fenyegettem és ezután se fogok. Ha viszont Flórácska idegesíti a frusztrált srácokat a neten, annak előbb vagy utóbb lehet kellemetlen hozadéka.
Azt, hogy egy buta strici verekedni akar, nem csodálom, emiatt lett strici. Szekusok is általában olyanok lesznek, akiket vonz a harcolás, a másik fizikai legyőzése.

Csak nem te futtatod a csajt? :D
Waahahahaaa :D

Fekete Sámuel 2013.05.12. 20:39:50

@Csii: Én is egy frusztrált srác vagyok, de veled ellentétben én ezért nem Flórát okolom.

A fenyegetéseidről meg ennyit:

"Csak hát, nyilván jó dolgod van. Még nem akart megölni senki (még). Még nem vertek össze, még nem vagdosták meg a kis pofikádat egy pengével."

"Szerintem tisztességes lenne, ha levennéd az undorító posztodat a neked nem tetsző péniszekről. Tényleg hasznos lenne. Hidd el, nagyon jó lenne neked, ha megtennéd."

"A védelem biztos mindig száz százalékos. Kivéve annál a kis kolléganődnél, akiről az egyik cikk szólt. Hát nem megnyuvasztotta az egyik makktárs? Hogy a macska rúgja meg :D"

"Igazán nagy kár az egyedül dolgozó kis kurváért. Tényleg. Majd pár könnycseppet elmorzsolok érte :)"

"Lehet, hogy jobban is jársz, ha valaki kinyúvaszt téged is, legalább nem kell majd a fertőző osztályon haldokolnod gennyes kelésekkel a testeden. Mindenképpen rövidebb lenne, ha valaki csak egy délutánt töltene azzal, hogy fölvágja a kis hasadat és egyenként kiszedegesse belőled az alkatrészeket."

"Én igazából az olyan sztorikért jövök ide, ahol a lányok meghalnak, mert kinyúvasztják őket."

"Vagy meg ne nyuvasszon valami "frusztrált alak". Nagyon nagy kár lenne érted :D"

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.12. 20:45:42

@Juhász Jácint: Ne foglalkozz csii-vel. Ha nem "eteted", éhen hal. Ha foglalkozunk vele, itt marad és osztja az észt. Ha semmibe vesszük, eltűnik.
Személyes üzenetben is megfenyegetett engem, de az ilyet nem szabad komolyan venni.
Aki csii-nek a továbbiakban reagál, kimoderálom, sorry :)

Csii 2013.05.12. 21:00:15

@Juhász Jácint: Hol van itt a konkrét fenyegetés?

@rpflora: Hol fenyegettelek meg én levélben? Idézd már nyuszika :D
Tényleg érdekelne...

A reális veszély semmiképp se az, hogy valaki odamegy és erőszakot tesz.
A valós veszély a rendőrség, vagy inkább az adóhatóság.
Mert nemibetegre dugatni magunkat pénzért valóban legális vagy féllegális lehet.
Adózást kikerülni azonban nem. Na ezekre kell gondolni, amikor olyan magabiztosan firkáltok ennyi marhaságot.
Idióták.

Fekete Sámuel 2013.05.12. 21:46:28

@rpflora: Nem lenne egyszerűbb őt moderálni ki?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.12. 21:56:07

Sajnos nem. Abban hiszek, hogy ha egy ilyen emberrel nem foglalkozunk, akkor tűnik el. Szerintem ez így működik. Ha nem ezt tesszük, akkor ő ír, valaki ír neki, arra ő visszaír, aztán megint írnak neki, és így tovább.
Az igazi nevelés az, ha rájön: senkit nem érdekel a véleménye és senkit nem idegesít fel a hozzászólásával.
A könnyebbik út, ha kitiltom. Viszont írja csak a dolgait, amivel magát égeti. Ne süllyedjünk le a szintjére :)
Szerintem ez a helyes, még ha elsőre nem is tűnik annak :)

Fekete Sámuel 2013.05.13. 00:54:17

@rpflora: Ő egy nick. Nem tudja magát égetni, mert egy nicknek nincs mivel égnie.

Téged akar kikészíteni. Ez a célja. Nem tudom, hogy valójában miért, de azt igen, hogy nem azért, amiket mond.

Lehet, hogy szégyelli a körülmetélt és ferde péniszét. Lehet, hogy egyszer például egy kurva kinevette a metélt pénisze miatt. Vagy az is lehet a baja, hogy a kevés nője, aki volt, mind otthagyta, mert nem tudta őket kielégíteni. És valamiért innen eljutott előbb oda, hogy "minden nő kurva", onnan meg odáig, hogy utálja a kurvákat. Valami ilyesmi mélypszichológiai dolga lehet szerintem.

De is lehet, hogy valami teljesen konkrét problémája van, például valamiféle elferdült vallási okból érzi úgy, hogy téged mindenképpen ki kell csinálnia.

Te egy tündéri lány vagy, és nem akarom, hogy bántsanak. Azt akarom, hogy az legyen a cv-dben, hogy marketinges cégnél van 7 év szakmai gyakorlatod.

De egy X vendég vagy ismerős ígérete arra vonatkozólag, hogy majd egyszer ad neked referenciát, tudod, hogy a mai Magyarországon kb. semmit nem jelent? Szerintem egy ilyen ígéret akkor valamirevaló ígéret, ha már _most_ van egy kamu munkaviszonyod vele vagy a cégével, legalább minimálbér környékére bejelentve. Ez azért fontos, mert ez, tehát a futó munkaviszony a feltétele a nyugdíjnak, a betegbiztosításnak (bár ezt felteszem így vagy úgy azért megoldod), illetve később ennek fognak tudni utánanézni a leendő munkaadóid, téged leinformálandó.

Csii 2013.05.13. 13:33:27

@Juhász Jácint: Szerintem ezegyszer nem okokat meg egyéb összeesküvést kellene kutatni, hanem észrevenni, hogy az a problémám, amit írok is: egy olyan poszt, ami nem vall intelligens szerzőre. Mennyire etikus eltérő és/vagy lapult mellekről, salátás pinákról blogposztot írni olyan hangnemben, hogy "ne rohanjatok a műtőbe lányok, csak értsétek meg, hogy lohasztó látvány, ez van, sorry"?
Szerintem nem etikus.
Ki olvassa ezeket a sorokat? Leginkább fiatalok. Valaki azt képzeli, hogy csupa okos huszonéves, meg harminc és negyven éves olvassa a blogot, de ez nyilván nem így van. Egy nagy rakás tini is itt van, nem írogatnak, de olvasnak.
Érezni kellene a felelősséget.
Az nem fenyegetés, ha fölhívom a figyelmet arra, hogy ez az írás egyértelműen undorító és szerintem az se haszontalan, ha leírom, lesznek, akik emiatt haragosak lesznek esetleg. Miért ne lennének? Az ilyen posztok vezetnek sok fiatalnál ahhoz, hogy a maradék önbizalmukat is elveszítsék.
Ja, hogy ez a cél?
Büszke lehetsz magadra, posztoló...

Csii 2013.05.13. 13:35:22

"Ilyenkor örülök nagyon a világnak, hogy az én családom nem csonkít csecsemőket."

Büszke lehetsz a családodra. Ebből a szempontból. Irigyellek is.
Szerintem nálunk se az volt a cél, de sajnos vannak aljas orvosok. Akik bármire képesek, ha a kényelmükről van szó.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.13. 15:10:08

@Csii: Vajon a te eddigi hozzászólásaid, viselkedésed hogyan hatnak a fiatal olvasókra? Az a normális, hogy mások halálát kívánjuk, undorító dolgokat mondunk, üzenetben megfenyegetjük, hogy mindent el fogunk követni, hogy rossz legyen nekem, stb? Szerinted az normális?
Legalább ne példáloznál olyan dolgokkal, amikhez neked sincs közöd; te sem úgy viselkedsz, ahogy szerinted nekem kellene.
Részemről itt tényleg lezártam. Ez egy blog. Aki idekattint, idekattint. Aki nem, nem. Aki szeret olvasni, olvas. Aki nem, nem.

Csii 2013.05.13. 22:52:21

@rpflora: Akkor a válasz ennyi a kérdésemre, hogy igen.
Igen, ez volt a cél.
Ha jól értem...
És utánad a vízözön.
Hát utánam is...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.13. 23:05:51

@Csii: Ne vedd beismerésnek, mert nem értek veled teljes mértékben egyet. Egyszerűen te az az ember vagy, aki azt hiszi, hogy mindig igaza van, megmondja a frankót, mindig mindent tud, osztja az észt, de közben bort iszik és vizet prédikál.
1: ha igazad is lenne, és az elveid, véleményed a jó célt szolgálják, miért kellett így és ilyeneket írnod nekem? Az én stílusom is fura és szókimondó, és talán én is meg akarom váltani a világot, de tegyük fel, hogy "ugyanolyanok" vagyunk... miért süllyedsz le a szintemre, ha te mégis különlegesebbnek és okosabbnak tartod magad nálam?
2: ha az 1-es pontban leírtak nem igazak, akkor miért jó neked, hogy a szexuális frusztráltságod itt éled ki?
Tényleg gondolkozz el te is magadon, kérlek. Ülj le, végy egy nagy levegőt és gondold át, hogy helyes-e, amit cselekszel, ahogy másoknak reagálsz, ahogy viselkedsz. És ha úgy gondolod, hogy igen, akkor nézd meg az eddigi hozzászólásaid nem csak itt, hanem más blogon is és döbbenj rá, hogy nem vagy normális.
Ha úgy gondolod, hogy nem helyes, akkor ismét olvasd el az összes eddigi reakciód a blogokban és kérj elnézést azoktól, akiknek ártottál. Utána pedig prédikálhatsz, mert jogot kapsz rá ezek után, hogy szerinted mi a helyes út és mi nem, és ki tehet meg valamit és mit nem.
Értesz?

Csii 2013.05.13. 23:11:58

Értelek. Amint leszeded az ocsmány posztodat, természetesen azonnal megkövetlek. Ezt megírtam már, de nyugodtan játszd még az erkölcsöst és a megértőt.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.13. 23:17:55

@Csii: Ez megint nem volt válasz. Nem volt válasz arra, amit írtam; nem magyarázza meg a tetteid, csak kibújsz a felelősség alól.
Csak követelsz megint valamit, ami neked és x embernek nem tetszik, de a többség úgy gondolja, hogy nincs ezzel baj, mert megértik, hogy ezt, ezeket nem egy sima csaj blogja, hanem egy olyané, aki sok kukit látott és másképp látja ezért adott esetben a dolgokat. Ez nem egy lány véleménye a szomszédból. Ezt felejted el.
Tegyél különbséget.
Lényeg: akármit is gondolsz, követelsz, nem magyarázza a tetteid. Te vagy az egyetlen a több tízezer látogatóból, aki ezen így fellázadt és ilyenek írt. Szerinted akkor normális vagy, normálisan reagálod le a dolgokat?
Volt olyan, aki kedvesen, normálisan rákérdezett, hogy mi ez és miért. Elmondtam neki és megértette. A többség pedig eleve érti.
Én látom a statisztikát és a leveleket. A hozzászólásokat pedig te is.
Leszűrhetnél valamit belőle...

Fekete Sámuel 2013.05.14. 21:17:33

Csekkolom, hogy le vagyok-e tiltva.

Fekete Sámuel 2013.05.14. 21:18:24

@Csii: Ugyan, ez a legkönnyebb dolog a világon, a másik ember hibáját valami szolipszista bullshittel intézni el. Például, a lógó mellű nőnek azt mondani, hogy milyen jó nagy melle van. Vagy a bukdácsoló egyetemistának, hogy mindenkinek nehéz ez az időszak. Vagy a vézna kiskölöknek, hogy majd ő is biztos megtalálja élete párját.

Ha azt mondod neki, hogy a lógó mell csúnya, használjon minimum pushup melltartót, az "öregdiáknak" azt, hogy próbálja meg szorgalommal pótolni az ész hiányát, a vézna kiskölöknek, hogy kondizzon ahogy csak bír... ezek többnyire megsértődnek.

Fekete Sámuel 2013.05.14. 21:19:04

@Csii: Kamuvilágba csalni a másikat mindig sokkal kényelmesebb. Nézd csak meg pl. a gyakorikerdesek pont hu-n, hányan kérdezik, hogy kicsi-e a 15 centi alatti farkuk. És egy ember nincs, aki azt mondaná nekik, hogy igen, ez kicsi, mindenki csak vigasztalja őket. Közben meg a valóság az, hogy kicsi.

Egyébként meg görbefarok vonalán meg az van, hogy a szolgáltatóhölgy kibírja addig, ha máshogy nem akkor kutyában, a saját csaj meg, ha már összefekszik veled, akkor megvan rá az oka. Tehát nincs ok nagyon aggódni. De hát Flóra is éppen ezt mondta!

És én nagyon remélem, hogy sohasem veszi le azt a posztot, és azt is, hogy veled esetleg történik valami a fenyegetéseid miatt.

Fekete Sámuel 2013.05.14. 21:21:24

@rpflora: Pontosan és abban is bízom, hogy Csii-t egyszer valaki elkapja, és megveri. Egyáltalán nem venném rossz néven, ha mondjuk valaki lenyomozná a szolgáltatós kapcsolatain keresztül, aztán pedig elkapná és súlyosan megtestisértené. Természetesen ismeretlen tettesre gondolok. Szóval, ha ilyen történne vele, én egyáltalán nem venném rossz néven.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.14. 21:26:26

@Juhász Jácint: Megszegtem a saját szabályom. Mondjuk én találtam ki, ezért megtehetem :P (Hogy nem reagálhat senki Csiinek).
Köszönöm, hogy te is az értésére adtad. Azt gondolom, hogy én kicsit értem őt, csak ahogy leírtam: bort iszik és vizet prédikál. Ne ártsak másoknak, de csak nézd meg, hogy a blogokban néha miket mond az embertársainak az az ember, aki felszólít, hogy ártó a posztom. Nem kell ide agresszió, talán elég büntetés neki, hogy sejtésem szerint kezdi érteni saját magát és kicsit már másképp látja magát (tudom, szóismétlés) a tükörben. Talán még jön egy próbálkozás részéről, hogy igazolja: neki van igaza. Egy gyengébb pillanatában szerintem meg is teszi. De valószínű inkább eltűnik.

Csii 2013.05.14. 21:46:00

@rpflora:
"Ez megint nem volt válasz. Nem volt válasz arra, amit írtam; nem magyarázza meg a tetteid, csak kibújsz a felelősség alól."

Milyen felelősség? Milyen TETTEIM? :D
Te szegény :DDDDD

Csii 2013.05.14. 21:48:14

@Juhász Jácint:
"abban is bízom, hogy Csii-t egyszer valaki elkapja, és megveri. Egyáltalán nem venném rossz néven, ha mondjuk valaki lenyomozná a szolgáltatós kapcsolatain keresztül, aztán pedig elkapná és súlyosan megtestisértené. Természetesen ismeretlen tettesre gondolok. Szóval, ha ilyen történne vele, én egyáltalán nem venném rossz néven."

Aahahahaaaaa :D
Mekkora szánalmas kis görcs vagy :D
Zavarodban már nem tudsz mit kitalálni? Te szutyok pszeudostrici :D
Körberöhöglek :D

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.14. 22:06:11

@Csii: Léccilécci, hadd elemezzelek ki :P :D
Sok eddigi hozzászólás: nulla smile.
Hirtelen 2 hozzászólás, összesen 6 mondat, 6 smile. Sok nevetős fejjel, rövid, tömör tőmondatok. Zavarban lettél, nem tudsz már logikusan és értelmesen érvelni, reagálni, és képtelen vagy annyit mondani, hogy najó, igazatok van sok mindenben.
Magánéletben milyen gyakran kérsz bocsánatot a párodtól? Vagy az a leordítós, otthagyós, leszarós és még neked áll feljebb típus vagy? Komolyan érdekel.

Fekete Sámuel 2013.05.17. 22:50:52

@rpflora: Lehet, hogy belül jóindulatú. Igazából rokon léleknek érzem. Pont az a racionális, keserű, technokrata személyiség, amilyen én is vagyok. Csak azt nem értem, hogy miért neked kell neked ugrania.

Fekete Sámuel 2013.05.17. 22:52:21

@rpflora: Le akarok veled feküdni! Mert szeretlek!

Fekete Sámuel 2013.05.17. 22:54:00

@rpflora: Semmit sem ártottál senkinek, sőt, tök frankón segítettél az embereknek szembenézni önmagukkal.

Sokkal többet ártanak azok a lányok, akik nem kurvák, hanem büdöskurvák, és akik azzal ámítják őket, hogy jól vannak ők úgy... persze...
süti beállítások módosítása