Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvázás szabályai, történetek, stb.

Hogyan is kurvázzunk? Mikre figyeljünk? Mik a szabályok? Tippek, trükkök, történetek, vélemény - egy kurva szemszögéből. Mindenképpen olvasd el, ha valaha jártál már kurvánál és tervezed a következő látogatást, vagy épp most mennél el életedben először ilyen helyre!

Utolsó kommentek

  • wsx: Igazad van, és megmondom a választ a kérdésedre. A fériaknak szüksége van a szexre, és egy egészsé... (2020.08.07. 15:02) Igénytelen férfiak - igénytelen nők
  • Gino Lakatos: @lafatyosvendelbá: Minőségi nőt pénzért nem lehet kapni! Kaphatsz egy cirkalmatos vaginát, szájat ... (2019.05.24. 17:11) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @rolldog: :DDDDDDDDDD Oltás! De jogos! (2019.05.24. 17:05) Amit ne csinálj....
  • Gino Lakatos: @masszázsblog: Én meg azt hogy épkézláb nő nem megy kurvának, főleg nem az aki szuexuálisan és érz... (2019.05.24. 17:02) Amit ne csinálj....
  • : @rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb te... (2019.03.22. 04:13) Kurvázás szabályai
  • Utolsó 20

Kurvázás szabályai

2012.06.20. 12:48

szerző: rpflora

Kedves Látogató! Kérlek, az alábbi bejegyzést olvasd végig (hosszú lesz, de megéri - sokat tanulhatsz belőle), amennyiben az alábbi feltételek valamelyik érvényes rád:
- el szeretnél menni egyszer szexpartnerhez
- már jártál szexpartnernél
- rendszeresen jársz ilyen helyre

Nagyon fontos: HA ESETLEG LÁTSZ OLYAN LÁNYT (ÉS ÉLŐBEN IS KIDERÜL), AKI ISMERŐSÖD, VAGY ISMERED A ROKONÁT, VAGY BÁRMILYEN KAPCSOLAT SZÓBA HOZHATÓ VELE, ne fecsegj, ne pletykázz erről, ne mondd el egyik ismerősének sem, hogy te megtaláltad őt! Nem viccből csinálja, nem jókedvében és nem poénból van pl. kitakarva az arca. Ne legyél akkora szemét, hogy beköpöd. Miért jó az neked?! Semmi közöd hozzá, hogy egy felnőtt nő mivel keresi a kenyerét! Neked nem árt és igazából senkinek sem. Ha beköpöd, akkor számíts arra, hogy talán ő is kinyomozhat ezt-azt rólad és a fagyi visszanyalhat, hogy te ilyen helyekre járkálsz, ilyen oldalakat nézel! Tartsd tiszteletben a másikat!



Tehát:
- Kinézed a hölgyeményt ugyebár a megfelelő weboldalon. Felhívod. És itt álljunk meg:
ellenőrizd, hogy számkijelzés be van állítva a telefonodon. Számkijelzés nélkül a lányok 99%-a NEM AD SEMMILYEN INFÓT, vagy ad, de nem jelentkezhetsz be hozzá.
Miért?
Azért, mert ha már valaki sunyul és nem meri kijelezni a számát, akkor az ne is menjen kurvázni. Annak vaj van a füle mögött. Vagy paranoiás, vagy lopni készül a lánytól. Ne aggódj, nem fognak hívogatni a lányok; nem fognak szerelmes sms-ekkel bombázni és nem fognak lebuktatni sem. Minden szempontból diszkrécióra számíthatsz és ezt elvárják tőled is!
Másik dolog: NE ALKUDOZZ! Nem a piacon vagy! Annyi az ára mindennek, amennyi! Ha csóró vagy, vagy fillérbaszó (értsd: sok pénzed van, de sajnálod elkölteni), akkor a kurvázás nem neked való! Vegyél belőle a barátnődnek inkább 1-2 bonbon-t. Persze a jobb helyeken, ha több extrát kérsz, vagy több órát maradsz, akkor automatikusan kisebb árra számíthatsz.
- Ne csak annyit mondj, hogy: "szia, láttalak a neten, xy oldalon".  Tudj már beszélni, kommunikálni; mondd el, mi érdekel, miért hívtad! Példa és segítség: "Szia, Zoli vagyok. Láttalak xy oldalon. Érdeklődni szeretnék a lehetőségekről, árakról".
- Nézd meg, hogy mit vállal; mi van az alapban, mi az, ami extra; nézd meg, hogy egyáltalán mit vállal. Példa: sok látogató felhívja a lányt, hogy vállal-e popsit. Ez eleve barom kérdés, hiszen az adatlapján kint van. Ha a telefonszámát ki tudtad nézni, és te popsira utazol, akkor miért nem nézted meg, hogy az adott lány vállalja-e?!

 

- Ha minden megfelelő (ár, helyszín, lány beszéde, stílusa), akkor jelentkezz be, de NE 15 PERCCEL KÉSŐBBRE! Nőkről van szó. Szerinted 15 perc alatt el tud készülődni egy nő? Ha igen, akkor összecsapja magát és utána meg neked nem fog tetszeni ajtónyitáskor, mert kicsit kócos a haja, vagy nem profi a sminkje. Aztán még te lázadsz.... Arról nem is beszélve, hogy általában a lányok nem egyedül dolgoznak, hanem többen. Nem tudhatod, hogy a te 15 perc múlva történő látogatásod milyen logisztikai problémát vethet fel (el kell mennie az előző vendégnek is; lehet, hogy jön következő, aki akár az ismerősöd, rokonod is lehet... stb.) Szóval nyughass, ne akarj bekerülni 15 perc múlva. Pontosabban, ha nem tud fogadni a lány csak pl fél óra múlva, ne lázadj fel. Ha pedig azt mondja, jöhetsz, akkor örülj. :)

 

 

- Megtörténik a bejelentkezés (pontos címet kapsz és majd a bejutáskor ismét hívnod kell a kapukódért). És itt jön 1-2 nagyon fontos szabály!
1. Érkezz időben! Jó, persze, nem kell óramű pontossággal és nem kell előtte összehangolnotok az órátokat :) Ettől függetlenül nem viccből mondta neked a lány, hogy hányra menj. Lehet, hogy vendége lesz, lehet, hogy barátnőjének van vendége, aki akár az apád vagy főnököd is lehet. Gondolom nem akarsz vele összefutni... Ha előbb is érsz oda és felhívod a lányt, NE LÁZADJ, ha nem veszi fel, vagy ha felveszi, akkor megkér, hogy várj még.
2. Ha több, mint 5 percet késel, TELEFONÁLJ VAGY KÜLDJ SMS-T! Így illik! Sőt, ha sokat késel, akkor az is előfordulhat, hogy nem tudsz annyi időt maradni, amennyiben megállapodtatok. Ez ilyen. Ő úgy volt vele, hogy TE IDŐBEN ÉRKEZEL. Ebből él, nem fog rád várni, mert sosem lehet tudni, mikor jön a következő vendég, vagy épp jön utánad valaki.
3: amennyiben nem küldesz sms-t, vagy nem hívod fel, hogy késel, VAGY NEM ÉRKEZEL MEG, A KÖVETKEZŐKRE SZÁMÍTS: felkerülsz a központi fekete listára neveddel, telefonszámoddal, esetleírással, ami azt jelenti, hogy többé a lányok nagy része nem fog fogadni, hiába jelentkezel be. Pontosabban tudsz vele majd időpontot egyeztetni, de ha utána meglát feketelistán, akkor SIMÁN RÁD FOG SZERVEZNI MÁS VENDÉGET, UGYANARRA AZ IDŐPONTRA! Ergo: ha te mégis mész, akkor ne csodálkozz, ha nem veszi majd fel senki a ház előtt a telefont. Ez még a jobbik eset. Ha te a találkát nem mondod le, akkor az a hely pénztől esik el, hiszen fogadhatott volna olyan vendéget, amelyik megérkezik, és lehet, hogy miattad kellett lemondani a FIZETŐ, MEGÉRKEZŐ VENDÉGET. 

 

- Megérkezel a lányhoz. Felhívod a kapu előtt, megkapod a kaputelefon kódot, emeletet, ajtót. 10ezerből egyszer fordulhat elő, de ha esetleg összefutsz valami fontoskodó öregasszonnyal a házban, aki érdeklődik, hova mész és kihez, semmiképp ne mondd, hogy kurvázni és xy lányhoz :) Mondd azt, hogy Xy céghez (rögtönözz) és állásinterjúra mész, de sietsz, mert elkésel :)

- A lány felenged. Kinyitja neked az ajtót, bemész és csendben beszélsz/közlekedsz! Nem beszélsz hangosan, nem kiabálsz! Illedelmes vagy és kedves; nem kezded el már az ajtóban lesmárolni és tapizni (kivéve, ha ő téged, de ez ritka)! Bementek a szobába. Leültök az ágyra és szépen megbeszélitek, mit is szeretnél.

- A pénzt előre adod!
Miért? Mert te lehet, hogy normális vagy, korrekt és kedves (akkor miért gond előre adni?!), de vannak olyanok, akik el akarják susmákolni a fizetést. Persze ezt csak olyan helyen tehetik meg, ahol a nappaliban vagy egyéb helységben (ahova te nem látsz be) csak lányok ülnek... Ha érted, mire gondolok. Apropó: ha zárt ajtókat látsz valahol, vagy akár egy elválasztó függönyt bárhol, akkor az számodra tiltott terület! Nem viccből van elkerítve az a rész: valaki vagy valakik vigyáznak a lányokra. Ők nem szeretnének téged látni és te sem őket. Lehet, hogy 5 db kopasz állat, de lehet, hogy 2 NDK-s úszómester nő, de az is lehet, hogy ÉPP nincs ott senki. Lényegtelen, mert nincs mitől tartanod, nem fog senki se bántani, se zaklatni mindaddig, amíg te nem bántod a lányokat. De miért is bántanád? Jól akarod magad érezni, szexelni, stb :) Tehát: nincs félnivalód. Akkor legyen, ha nem ilyen szándékkal mész ;). Lényeg: nem otthon vagy, nem nyitogatsz be más helységbe engedély nélkül.

 

ZÁRÓJELES RÉSZ:


- Hiába kérdezősködsz a melóról és munkakörülményekről! Mindig ezt a választ, vagy hasonlót fogod kapni: "barátnőimmel vagyok; nincs főnököm; itt lakunk; barátnőimmel bérlem a lakást, blablabla".
Miért?
Azért, mert a magyarországi törvények a prostitúciót engedélyezik, de a kerítést, futtatást, kitartottságot NEM! Ergo: akiknél dolgoznak a lányok, bűncselekményt követnek el. A lányok, akik kielégítenek téged: ők nem. Ha ezt maguknak csinálják (saját bevallásuk szerint), akkor legális a dolog. És mivel nem tudják, hogy te ki vagy, ezért nem is fogják elmondani, hogy ők dolgoznak valakinél vagy valakiknél. Az ő szavuk döntő és nem tudhatják, te mire használnád fel az információt. Ezért MINDIG azt a választ fogod kapni, amit fent is olvashatsz. Amelyik csaj nem ez mondja, hanem az igazat (egyedül van, magának dolgozik, stb), ő nem elég óvatos, vagy tényleg egyedül dolgozik (vannak páran).

- Nem, nem verik őket és nincsenek erre kényszerítve! Ez a saját döntésük. Akkor lépnek kis és be, amikor akarnak. Ez már nem az a világ, amiket láttál anno a filmekben. Legtöbbször baráti és családi a viszony. Persze előfordulhatnak olyan helyek, ahol erőszak van, bántalmazás vagy rákényszerítés, de szerintem olyan lányt nem is nagyon látogatnál, ha kicsit is igényes vagy. Értsd: cigányt (hupsz, bocsi... :))

 

ZÁRÓJEL VÉGE :)



- Szépen lefürdesz, RENDESEN!
Mosd meg a fütyköst is rendesen! Főleg, ha nem vagy körülmetélve. Ne legyen büdös a péniszed és TE SE LEGYÉL BÜDÖS! Te kinyalnál egy büdös, ápolatlan puncit? Najó, ne válaszolj, mert van olyan, aki erre gerjed, de az beteg :) Nem árt, ha lent borotvált vagy lenyírt vagy. Szebben néz ki, igényesebb és jobb illatú is - sokkal szívesebben csinálunk az ilyen kukival bármit :) Persze ez nem kötelező, hiszen otthon asszony nagyot nézne, ha hirtelen 20 év után lenyesnéd a dzsungelt :) Mindenesetre nagyon nem menő a szőrös kukkancs, hiába múltál el 30, akkor sem.

 

 

- Kész vagy, bementél a szobába. Jöjjön most az action rész:
Elárulok egy titkot: nem vagy olyan jó pasi, akármennyire is azt gondolod magadról, hogy egy lány a nézésedtől benedvesedjen! De még ha jó pasi vagy, akkor sem úgy működik a szex. Persze, jogos, te leszarod, hogy a lánynak jó-e, DE: ha síkosítót használ vagy túl szűknek találod, akkor az nem azért van, mert TE OLYAN HŰDE ÜGYES VOLTÁL VAGY MERT JÓ PASI VAGY (ha jó pasi vagy, akkor miért fizetsz a szexért? :)), és véletlenül se hisztizz a síkosító használata miatt, amennyiben nem tettél meg mindent, hogy felizguljon kicsit is a lány.

Az nem felizgatás, hogy bekapja a farkad, majd gumit kérsz és eksön :) Persze egyébként nincs ezzel semmi gond, mivel az a lényeg, hogy te jól érezd magad. Az egész lényege az, hogy ne tedd szóvá a síkosítót, ha nem csinálsz semmit a lánynak.
Sőt, fokozom: ha ügyesen nyalsz, érzéki vagy és még jó pasi vagy, de akkor is használ a lány síkosítót, akkor se tedd szóvá... x ideje ezt csinálja, napi több férfival szexel... szerinted nem kimerítő? Tegyél meg mindent (ha gondolod), hogy jól érezhesse magát veled, de ne számíts arra, hogy nem lesz benne semmi színjáték (pl. sokszor hangosan sikongatunk, de nem azért van, mert jó, hanem mert fáj...főleg, ha nagy farkad van...nah, azt utáljuk, de persze úgy csinálunk, mintha imádnánk, de logikusnak kéne, hogy legyen a jelen leírás alapján, hogy a nagy farok még jobban fáj és nem élvezhető. Max magánéletben és azzal, akit szeretünk. Sorry), vagy ne hidd azt, hogy naponta 234x el tudunk élvezni, még ha aznap te is vagy az első. Jól eljátsszuk, de hát mi nők már csak ilyenek vagyunk :P Úgysem fogjuk SOHA megmondani, hogy eljátszottuk (majd pont rontanánk a bizniszt, hogy legközelebb is gyere... inkább elmennél egy olyanhoz legközelebb, aki azt mondja, hogy elélvezett - pedig ő sem :)), te pedig úgyis el fogod hinni, főleg, ha cuki, aranyos és szimpatikus neked :) Az illúzió, hazugság addig szép, amíg nem derül ki :) Lényeg, hogy elhitted, hogy jó neki, nekünk, emiatt neked jobb és más nem számít! Persze, mindig lesznek igazi ribik, akiknek mindegy, csak kuki legyen, elélveznek egy Brad Pitt plakáttól is, de jelen blogbejegyzés a lányok 99%-áról szól, nem a buta libákról, akik nem ismerik a saját testüket és ösztönlények.

 

- Ne legyél erőszakos és durva! Oké, ezt könnyű mondani, te így szereted (de akkor bejelentkezés előtt figyelmeztesd a lányt). Ha erőszakra vágysz, menj le domina csajhoz. Majd ők elpicsáznak és megaláznak; seggberaknak műbrokival és leköpnek, felpofoznak. Jó lesz, ugye?! Tudom, hogy tetszene :)


- NE HÍVD EL RANDIZNI! Miért? Sorolom:
1: te fizettél ezért, tehát amelyikünkben egy pici romantika vagy érzelem van, ez mindet kiöli
2: 500ból 499 pasival NEM JÓ a szex és semmi.
3: nem fog randizni vendéggel még akkor sem, ha bejössz neki A lánynak ez munka (kivételek vannak; lásd lentebb majd)
4: 1 órája ismeritek egymást és kb. csak dugtatok. Ha beszélgettetek előtte pár percet, akkor is: Ő is hazudik, általában te is; pár óra ismeretség után semmit sem tudtok egymásról
5: csak a szex miatt érzed azt, hogy ő életed párja. Ilyenek a férfiak: jó a szex, ő életük párja. De csak neked volt jó...
6: FELAJÁNLOD, HOGY TE X ÖSSZEGET FIZETSZ HAVONTA, csak hagyja abba. Neked megérne 1,5 milliót, hogy 1 csajt dughass? :)
7: ha meg is érne, neki nem érné meg. Ismeri a férfiakat. Te vagy a 23432-ik, aki ezt, vagy ezeket elmondja neki, és rohadtul unja már, de persze, ha te felhozod, mosolyogva elutasítja vagy terel. Mégis még dolgozik :) Hazamész, pár óra múlva csak egy jó dugásként emlékszel erre az egészre. Ha nem, akkor fordulj orvoshoz! :)
8: ha minden klappol, ki is fizetnéd neki ezt, tényleg.... x idő után megunnád. Megunnád, hiszen miért is jársz kurvázni?! Mert olyan monogám vagy, ugye?! Aha... :) Tehát x idő után mehetne vissza a csaj melózni, mert te meguntad.
Természetesen vannak olyan lányok, akik ingyen találkozgatnak férfiakkal. Elmennek velük ide-oda. Ez az ő dolguk... buta dolgoknak tartjuk mi, a többség, már csak a fent felsoroltak miatt is. Továbbá ha a randik, talik után ugyanúgy fizetsz neki a szexért, akkor még mindig elhiszed, hogy nem csak reklámfogás, hogy találkozgat veled? :) Ha majd egy lány ingyen szexel veled mindig, találkozik veled, fagyiztok, stb, akkor azt mondom, hogy hajrá. De amíg bármilyen szinten pénzt távozik a te zsebedből az ő zsebébe...addig jól gondold át, hogy a farkad vagy az agyad irányít-e :)

 

Nagyjából, a főbb szabályok ezek. Természetesen sok dolog (apróságok) kimaradtak még, de ezeket idővel, tapasztalat alapján próbálom majd megosztani veletek.
Örök igazság: attól, mert pénzed van, és megveszed a szex-et (NEM SZERELMET), tiszteld a másikat! Elvégre neked okoz örömet, a te kívánságaid lesi és segédkezik abban - diszkréten -, hogy (adott esetben) imádott gyermekeid anyját megcsald. Ez a szakma eléggé adok-kapok kategória. Ha betartod a szabályokat, korrekt vagy és normális, akkor egy idő után te is ezt kapod vissza. Kivéve persze, ha szar helyre mész, ahol eleve átbasznak a csajok, de a normálisak erről már nem tehetnek.

Címkék: szex prosti kurva kurvázás punci dugás nyalás szexpartner síkosító beszamolok

79 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr674600239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fekete Sámuel 2012.08.26. 09:17:31

Ez fasza és korrekt. Hol hirdetsz, tündérke? :-)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2012.09.09. 19:41:45

Szia Jácint :)

Beszamolok.com-on hirdetek, de azon belül nem mondhatom el, hogy ki vagyok :P :)))
Visszaolvasva kicsit túl őszintére sikeredett az írás... szerintem ma kicsit finomítok rajta :P :) Azért vannak normális vendégek és ez az írás inkább arra irányul, hogy még többen legyenek a normálisak. Mondjuk akinek nem inge, nem veszi magára :P

europass8 2012.09.15. 16:17:32

ez elég részletes info, még csak most jutottam el oda, hogy meglátogatnék így egy hölgyet, de nem hinném hogy tudnék a dugásra koncentrálni, ha a másik szobába 2 faszi tükön ülve és arra várna, hogy kivégezzen engem.. minden lánynál ilyen? mi van a vendég védelmében? mégis meztelen egy száll faszba állok simán kis is dobhatnak a lakásból pénzem irataimat elveszve...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2012.09.26. 22:46:00

@europass8:
Ha ilyen hülyeségekre gondolsz, és ettől félsz, akkor a kurvázás se való neked, nemhogy a nők :) Najó, finomabbra veszem a figurát:
1: nem mindig van a nappaliban valaki vagy valakik. De azt ugye nem képzelted, hogy a lányok, akik idegeneket engednek be a lakásukba, védelem nélkül teszik ezt. Hidd el, elég para beengedni egy ismeretlen embert, akiről nem tudhatod, hogy dugni jön, vagy kirabolni.
2: miért lenne érdeke bárkinek is az, hogy bármilyen szinten téged cseszegessen, megverjen, kidobjon a lakásból? :D Legyél már logikus és okos, kérlek... Senkit nem érdekelsz és rohadtul leszarnak, mindaddig, amíg nem kezded el pofozni a lányt vagy verni. De te is megvédenéd a barátnődet, ha valaki megütné, nem? :)
Szóval, ne kombináld túl a dolgokat. Nézz kevesebb Fókusz-t (Rtl klub) és kevesebb maffiás meg akciófilmet :D Majd érezd jól magad, mert az a cél, hogy elégedetten távozz és visszajárós légy. puszi a pocidra... és ahova szeretnéd :)

europass8 2012.09.29. 14:27:32

@rpflora: köszi szépen a választ, sok hasznosságot vettem ki soraidból.
első pontodra reagálnék, sajnos sok hülye ember él e földön, de hogy kiraboljak egy ilyen lányt... hát meg se fordult a fejemben pedig tényleg sok hiradót nézek:)
2-es kérdésedre röviden mert nem tetszik az arcom, meg amúgyis 65kg-mal bárki bánthat, félős vagyok sajnos már az oviba is nyuszi volt a jelem
ettől függetlenül írhatnál magadról pl.kor mert én is a b*********-ról szemezgetek és egy tapasztalt leányzót keresek!

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2012.09.29. 16:53:19

Nem kell félősnek lenni :) Semmi baj nem érthet. Olvasd el a beszámolókat mindenképp, mert azokból a lényeges dolgok kiderülnek. Kezdőként ne is menj olyan lányhoz, akiről nincs beszámoló. Akkor ha véletlenül rossz élményekkel távozol, soha többet nem találkozhatunk veled, mert utána nem lesz kedved ilyen helyekre járni.
Magamról sajnos nem sok infót adhatok. Nem akarom, hogy kiderüljön, ki is vagyok. Szóval nem reklámozásra használom az oldalt, csak legalább adhatok az embereknek olyan infókat, amiket amúgy nem tudhatnak. Ha van kérdésed még, mit, hogy, hol, mikor, stb :D, akkor írj és válaszolok itt kommentben :)
puszi
Najó, annyit elmondok, hogy 24 éves vagyok és budapesti :)

a_tom 2012.10.18. 20:01:49

Nem sok lány van ott ezekkel a paraméterekkel, ráadásul egyből kiszúrtam egyet akinek ottani művészneve és itteni felhasználóneved között nagy a hasonlóság. Ha tényleg nem akarod hogy kiderüljön és ő vagy, akkor javaslom változtass nevet. Ha nem ő vagy akkor is célszerű lenne, hogy ne keverd bele ebbe a dologba ha nincs köze hozzá.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2012.10.19. 11:18:12

Minden csak a véletlen műve. Akkor legyen a nevem Lajos, 42 éves és sátoraljaújhelyi? :D Szerintem az írásomból rájöhettél volna, hogy nem vagyok buta. Az itteni loginnevem TELJESEN MÁS, mint a beszin lévő. Az, hogy elárultam hány éves vagyok EREDETILEG, nem feltétlenül egyezik a hirdetésben szereplő adattal.
Nos, van még kérdés vagy "aggódás"? :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2012.10.19. 11:19:57

@a_tom:
Minden csak a véletlen műve. Akkor legyen a nevem Lajos, 42 éves és sátoraljaújhelyi? :D Szerintem az írásomból rájöhettél volna, hogy nem vagyok buta. Az itteni loginnevem TELJESEN MÁS, mint a beszin lévő. Az, hogy elárultam hány éves vagyok EREDETILEG, nem feltétlenül egyezik a hirdetésben szereplő adattal.
Kiegészítés: lehet, hogy nem is lány írja eme sorokat. Az is lehet, hogy kitaláció az egész :)
Nos, van még kérdés vagy "aggódás"? :)

europass8 2012.11.09. 10:38:04

@rpflora:
nah tegnap megvolt az első kalandom egy milf-el
olyat választottam akinek csupa pozitív jó beszámolói voltak.(lehet ez volt a baj)
adatlapjával ellentétben ami alap volt mikor találkoztunk, már nem volt az (pl csók)
meg a francia is elég harmatos volt, sőőt már már negatív irányba tendált, aktus borzalom....
asszem maradok a velem egykorúaknál, ez az örömlányozás örök élmény volt, erősen a negatív irányba.(igazság szerint dupla-tripla annyit fizetnék most ha elfelejthetném ezt a kalandot...)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2012.11.09. 13:20:45

@europass8: :( Sajnálom! De egy negatív tapasztalat ne vegye el a kedved. Sőt!
Ami pedig az alap-extra dolgot illeti, MINDENKÉPP ÍRD MEG BESZÁMOLÓBAN AZ OLDALON!!!! Lehet, hogy nem kerül ki, mert új vagy, de ha kikerül, akkor legalább segítesz abban, hogy mások ne járjanak pórul! Ne csüggedj, pont kifogtál egy "hibásat", de az esetek 80%ában, ha odafigyelsz, ritkán történik ilyen. Továbbá, ha bármi másképp van a helyszínen, mint telefonban, akkor ott kell hagyni. Nyugodtan mondd meg, hogy telóban nem így volt...sajnálod, mész és ennyi. Aztán, ha van időd, keresel egy másik lányt :) Kitartás! :)

gyeniko 2012.11.17. 06:23:50

Szia,
tanácsot szeretnék kérni Tőled: évekkel ezelőtt párommal kerestünk biszex lányt harmadiknak (biztosan hallottál ilyenről, a pasik nagyobb része "cuppan" erre, a lányok egy részét pedig izgatja, szeretné kipróbálni...). Több beszélgetős-kávézós találkozó után találtunk is valakit, aki tényleg kezdő volt, kellemes, intelligens, fiatal és csinos. Eljött hozzánk, nagyon felszabadultak voltunk, alkalmanként 50 e Ft-ot adtunk neki. Annyira jól sikerült az ismerkedés, hogy igazi barátságba kerültünk vele, megismertük Őt és a magánéletét (éppen nem volt pasija), kicsit segítettünk is neki abban, hogy rövidesen - és azóta is - már mással kereste-keresi a pénzét. Kis idővel később bepasizott, aminek őszintén örültünk. Ettől a pillanattól kezdve nem kezdeményeztünk együttlétet. Elvileg lehetett volna 4-es malackodás is, de Ő nem merte ezt szóba hozni a pasijának, a megcsalás pedig fel sem merült. Mindenesetre, most újra keresünk valakit, akivel kialakulhat egy hosszabb távú kapcsolat. A korábbi tapasztalatunk szerint (ezért voltak a kávézós beszélgetések) a lányok kisebb része alkalmas erre (arról nem is beszélve, hogy egyáltalán szeretne-e ilyen kapcsolatot), szeretnénk megelőzni a sok meddő találkozót, kb. 4-5 sikertelen ismerkedős beszélgetés után évekre feladjuk a keresést... Szóval, van valamilyen ötleted, hogyan kezdjünk hozzá? Esetleg tudsz valakit ajánlani?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2012.11.18. 01:57:47

@gyeniko:
Hűűha....bonyolult :) Több szempontból is. Kifejtem majd bővebben és igyekszem segíteni is, de ez nem 1-2 mondatos történet lesz, ezért most, éjjel 2-kor nem is vágok bele :) Vagy priviben, vagy itt, vagy mindkét formában írni fogok neked ezzel kapcsolatosan infókat, tippeket, ezt megígérem. Csak kis türelmed kérem :)

gyeniko 2012.11.18. 08:28:47

@rpflora:
Köszönöm, kérhetném, hogy csak priviben válaszolj?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2012.11.22. 22:57:45

@gyeniko: Ebben a pillanatban ment privát üzenet! ;)

Z.bácsi 2013.01.07. 13:01:22

Szia.A felsoroltakat mind betartottam,sőtt még Zoli is vagyok :). Eddig két hölgynél jártam összesen,az egyik jó volt a másik meg,vagy fáradt,vagy rossz kedvű,vagy utált,de az nem volt jó. Tudsz ajánlani valakit? Vagy ez így hülyeség? Köszi.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.01.18. 16:53:29

@Z.bácsi: Szia!
Hülye példa, de ez olyan, mint amikor ajánl valaki egy fogorvost... mindenki elégedett vele, de minden ember más és murphy alapján pont annak lesz rossz élménye, akinek ajánlották :)
Nekem annyi a tippem, hogy rá kell szánni az időt (és sajnos a pénzt), hogy megtaláld azt, akihez gyakran vissza fogsz járni. Próbálkozni kell és az általam leírtak "csak" abban segítenek, hogy ne kelljen 23 lány után megtalálnod a megfelelőt, hanem talán hamarabb is.
Magam ellen beszélek, de sajnos a lányok 90%-a buta, senkiházi, aki azt hiszi, ha kidobja a mellét és kicsit is jó alakja van, az elég a férfiaknak... Nehéz megtalálni a maradék, normális 10%-ot... Lehet, hogy majd csinálni fogok egy olyan bejegyzést, amiben összeszedek néhány lányt, akik a vendégek visszajelzése alapján tényleg jó és nem lesz pénzkidobás elmenni hozzájuk.

Homo Homini Lupus 2013.02.05. 13:36:31

Hiánypótló az írás, csak most olvastam, de azért egy értelmes faszi tisztában van ezekkel. Szvsz. Nem úgy, mint az egyszeri haverom, aki elmesélte egy kurvázását amikor kinyalta a lányt. Majd állítása szerint a csaj elhaló hangon azt kérdezte tőle, "hogy ezt hogy tanultad?" Nagyra volt magától a srác, de lelomboztam, mikor mondtam neki, "hogy nehogy azt hidd, újat mutattál egy kurvának?" Na, ilyen is van...

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.05. 14:51:07

@Homo Homini Lupus:
Nem is az értelmes fasziknak írtam le ezeket :) Kivételek mindig vannak - amik erősítik a szabályt :)

GyukeNorbi 2013.02.06. 11:52:20

@rpflora: Ez engem is érdekelne .. nálunk más a felállás, a barátnőm szeretné mindenképp ezt kipróbálni, lehetőleg érzelemmentesen, így ilyen vonalakon szeretnénk keresni .. volna ötleted, hogyan ne nyúljunk nagyon mellé?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.06. 13:45:26

@GyukeNorbi: Ajánlanám magam, de meg kell tartanom az inkognitóm sajnos.
Csinálni fogok olyan bejegyzést hamarosan, ahol nem a senkiháziakat és csúnyákat szedem össze, hanem azokat, akik normálisak, csinosak és a vendégek többsége elégedett velük minden szempontból.
És nem csak a beszik alapján fogom összeírni, hanem személyes tapasztalat és a vendégeim elmondása alapján, így még inkább csökkenteni tudom a csalódás esélyét :)

GyukeNorbi 2013.02.07. 23:12:46

@rpflora: Köszönöm a választ, várni fogom a pozitív listát, magad is csempészd bele, így nem kell direkt magad ajánlani, de az esély így megmaradna :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.02.08. 00:23:01

@GyukeNorbi: igen, igen, gondolkoztam rajta, hogy belecsempészem magam, de valószínűleg kihagyom, mert én sem vagyok hülye: ha ott leszek, akkor elindul a találgatás, nyomozás, képek, név, beszi összehasonlítgatás, stb, tehát növelem a lebukás esélyét :) De végig gondolva az is necces, ha kihagyom magam, mert abból is rá lehetne jönni a kilétemre :) Még átgondolom, hogy legyen, de a "lány ajánló poszt" mindenképp meglesz és minden linkhez adok egy kis leírást is (pozitívum, vmennyi negatívum, személyes vélemény) :)

GyukeNorbi 2013.02.08. 14:20:27

@rpflora: ha van rajtad sapka, azért kapsz, ha nincs, akkor pedig azért :) azzal, hogy blogot indítottál, máris elindítottad némelyek fantáziáját, hogy ki van a sorok mögött. Ne foglalkozz ezzel .. de ez az egyetlen tanácsom, inkább várom majd a tieidet, mert abban bizony mi szorulunk rá ;)

Querocha86 2013.05.03. 17:26:03

Tanulsagos volt elolvasni a bejegyzest, regebben en is jartam szexpartnerekhez, voltak jo es rossz tapasztalataim, a rossz tapasztalataim abbol adodtak, h nem mindig a megfelelo partnert valasztottam, de igy visszagondolva, minden aktus utan, amik 1ebkent jok voltak, pokoli rossz lett a kozerzetem, es szornyen ereztem magam.
Legutolso alkalommal egy olyan lanynal voltam, aki molett alkatu, es rendkivul intelligens volt, es a szexet is elveztem vele, akivel el lehet beszelgetni, es vmennyi ertelmes, azzal az aktus is jo.
De en ugy vok vele, h kiprobalta az ember, ennel nem szabad leragadni, tapasztalatnak jo, de az ember inkabb a valos tapasztalatokbol epiti onmagat, nem a hamisbol.
Rpflora, sztem te eleg intelligens vagy, miert nem csinalsz vmi ertelmes dolgot az eletedben, mint h engedd, h penzert mindenki megdugjon?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.05. 09:57:56

@Querocha86:
Most rövid leszek, mert korán van még :)
Igazából csak a kérdésedre reagálnék: azért nem, mert én nem szeretnék abba a mókuskerékbe belekerülni, amibe az emberek nagy százaléka. Nézz körbe... átlagosan 80-120e Ft-ért (hagyjuk a kimutatást, miszerint nettó 200 az átlagkereset, hiszen abban benne vannak azok is, akik 8 milliót keresnek havonta - így jön ki az átlag) dolgoznak. Ha egy mai fiatal el akar helyezkedni, ennyi pénzt kap.
Ebből fizesse ki az albérletét (60-70e Ft rezsivel, jó esetben), egyen, igyon ruházkodjon, szórakozzon, nyaraljon.
Másik lehetőség: külföld. De valahogy én nem szeretném itt hagyni a hazámat, legalábbis egyelőre.
Célom az, hogy saját vállalkozásom legyen, valami csajos, amit szeretek csinálni. Ahhoz viszont, hogy saját vállalkozásom legyen, nem elég 1-2 millió Ft, mivel nem biztos, hogy azonnal beindul minden.
Továbbá úgy vagyok vele, hogy egyszer él az ember, és szeretnék sok olyat megtenni, amit később már nem tehetek meg; szeretnék szabadabb lenni, jól érezni magam.
És elég közel járok már a céljaimhoz... igen, intelligens vagyok, és köszönöm, hogy te is így gondolod :), és ha emellé még jön sok pénz is, akkor abból az következik, hogy ha ezt abbahagyom, akkor meg fogok állni a saját lábamon, a saját vállalkozásomban; másoknak is adok munnkát, ugyanígy fogok keresni, mint most, csak nem kell majd szexelnem idegenekkel pénzért :)
Úgyhogy, ennyi :)
Csak a legtöbb lány ott rontja el, hogy 10-20 évig ebben a világban ragad, mert eldrogozza, elbulizza a pénzt és soha nem jut előrébb. Én szerencsére nem a többség vagyok :)

mathe.aron 2013.05.07. 07:34:15

Kedves Posztíró Léány (?),

Az index főoldaláról tévedtem ide. beleolvasgattam a blogodba.
Ha véletlenül nem az egyik futtató vagy, aki írja a posztokat, akkor a legdurvább sztereotípiáknak felelsz meg.

Idézek tőled:
1. "ha jó pasi vagy, akkor miért fizetsz a szexért?" - volt olyan haverom, aki annyira kanos volt, hogy ebédszünetben ment ki a munkahelyéről kurvázni, egyébként simán csajozott. Vagy a nagy kanmurik utáni részeg kurvázások. Ennek semmi köze a jó pasisághoz.

2. "Persze előfordulhatnak olyan helyek, ahol erőszak van, bántalmazás vagy rákényszerítés, de szerintem olyan lányt nem is nagyon látogatnál, ha kicsit is igényes vagy."
Amennyire kiábrándító vagy a soraiddal, itt annyira véded a mundér becsületét.

3. "Tegyél meg mindent (ha gondolod), hogy jól érezhesse magát veled, de ne számíts arra, hogy nem lesz benne semmi színjáték. ... ne hidd azt, hogy naponta 234x el tudunk élvezni, még ha aznap te is vagy az első. Jól eljátsszuk, de hát mi nők már csak ilyenek vagyunk :P"

Ami jól menne a futtatói/szexmunkási karrierred után: szakszervezeti aktivista
Ami nem menne jól: marketinges. ezzel ne is próbálkozz, kivéve ha a mazochisták jelentik a célközönséget!

4. "Neked megérne 1,5 milliót, hogy 1 csajt dughass? :)
... ha meg is érne, neki nem érné meg."

Félsz, hogy elviszik a legjobb szexmunkásaidat? Sajnos a posztod létjogosultságát igazolja, hogy van olyan hülye, akinek megéri.

5. "Tehát x idő után mehetne vissza a csaj melózni, mert te meguntad."
Ugyan már, talál egy újabb madarat, gyereket szül neki, ilyesmi.

6. "Elvégre neked okoz örömet, a te kívánságaid lesi és segédkezik abban - diszkréten -, hogy (adott esetben) imádott gyermekeid anyját megcsald. Ez a szakma eléggé adok-kapok kategória."

Ha véletlenül kurva lennél és nem strigó, akkor a legrosszabb fajta. Megveted a vendégeidet egyrészt, másrészt ez nem egy adok-kapok kategória, pont a tényleg megvetendő vendégeid miatt, akik a célközönségedet alkotják.

Az Index azzal, hogy ezt kirakta a főoldalon a blogketrecbe, újabb szakmai mélységbe bocsátkozott.

DocBulywood 2013.05.07. 09:40:47

Kedves Áron!

A poszterina helyett válaszolok neked:

1. A nőért / lányért mindig fizetsz. Így vagy úgy, de mindig. Sőt: semmi sincs ingyen.

2. Ebben semmi védés nincs, de lehet, h tévedek.

3. A barátnőd is eljátssza, h mekkora kan voltál, azt hiszed, nem? Nyak alatt a bőrpír, az ujjaidba harapó punci, csípővonaglás... esetleg jó úton haladsz.

4. Sok hülye van. Gondolj bele, válás esetén döntően kinek ítélik meg a kéglit? Ugye, h a legdrágább kurva a feleség? Sztereotípia rulez.

5. Vagy vesz egy komondort és átpofozza rajta a némbert. Hogy ez eddig nem jutott eszembe?

6. Rosszul van fogalmazva a mondat: a szolgáltatóhoz járás sztm nem megcsalás. Mert:
- nem vezeted meg az asszonyt, h annyit dolgozol, ezért késel
- nem tereled, h azért vagy fáradt, mert...
- nem kell fejben tartanod a másik lyuk név-/szülinapját, gazt vinni neki, meg elvinni zabáltatni - látod, ez sokkal több költség, mint...

A poszterina nem kurva, hanem szolgáltató, de azt hiszem nem fogod meg a különbséget a kettő között. Segítek: a szolgáltató készpénzért szexuális örömöket nyújt, a kurva meg az, akit "megfűzöl", feleségül veszed, felcsinálod adott esetben, majd bejelenti, h elválik, mert béna pasi vagy.
Az ügyvédje meg kiforgat mindenedből - te marha meg azt hiszed, csak pórul jártál, holott pár "ingyen" numeráért egy lakással / autóval FIZETTÉL.

Na, ki bukott nagyobbat?

Megelőzhető: házassági szerződéssel, aki amit hozott, azt viszi. Ha a csaj nem akar belemenni, lapát.

De minek magyarázok neked, sokkal értelmesebb vagy nálam.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.07. 10:24:56

@mathe.aron:
Hát, pont az ilyen emberek miatt, mint te, írom ezt a blogot, és ha belekiabálom az arcukba az igazságot, azt sem fogadják el, mert azt hiszik, hogy ők jobban tudnak mindent (vendégként), mint én, prostiként :)
Ezért nem is fogok belebonyolódni a reagálásba, egyszerűen olvasd a blogomat és ha nem hiszel nekem, akkor az már nem az én bajom :)

mathe.aron 2013.05.07. 10:29:12

@rpflora:
1. nem vagyok vendég.

2. ha belekiabálod és nem fogadják el, akkor minek?

@DocBulywood:
meg vagyok döbbenve.
a kommondoros utalás meg kurva gáz.

nos, részemről off, jó szolgáltatást és kellemes kiszolgálást!

DocBulywood 2013.05.07. 11:57:20

@mathe.aron:

Mégis mitől? Gondolom attól, h nem csomagoltam be sztaniolba és kötöttem át piros szalaggal a mondókámat. Sajnálom, nem tudok olyan simulékony lenni, mint a takony.

Részedről két dolog miatt lehet off:
- nem tudsz érvelni
- kínosan érzed magad - gumit használj, mert hogyan magyarázod ki a fehérfolyást, esetleg a chlamydia-t a csajodnál, h nem te hoztad haza az ajándékot?

bambalien 2013.05.11. 11:11:24

Tisztelt rpflora! Csak most találtam rá a blogodra az Index-en keresztül. Egyszerűen szuper! Remélem, hogy minél több kurtizán és kuncsaft olvassa majd! Mindkét oldalon vannak akikben még tudatosulni kéne, hogy ez is egy szolgáltatás! A további legjobbakat!

FeroxX 2013.05.12. 04:34:05

"2: 500ból 499 pasival NEM JÓ a szex és semmi. "

azért ez brutális :|

én azt hittem, hogy legalább a jobb pasikkal (de ezek szerint fehér holló a jó pasi aki eljár, bár én személyesen ismerek pl egyet) szal hogy velük legalább jó a sex, és azért mondjuk minden 3-4. alkalmat élveznek a kurvák is.. de ezek szerint nem..

hát baz én ezután csak még jobban sajnálom és megvetem őket valahol.. én mindig azzal érveltem magamban, hogy ha csaj lennék valszeg én is ezt csinálnám hiszen easy money, és még élvezem is, de ha tényleg nem élvezitek akkor ez iszonyú nagy ön arcon köpés szerintem.

Fekete Sámuel 2013.05.12. 19:01:20

@FeroxX: Olyan hülye és naiv vagy, hogy beszarok.

Fekete Sámuel 2013.05.12. 19:03:18

@FeroxX: Nagyon hülye vagy és naiv, az a baj veled.

FeroxX 2013.05.12. 20:12:21

Na most nagyon, vagy olyan? És beszarsz vagy csak baj? Döntsd már el Jácint:))

Fekete Sámuel 2013.05.12. 20:21:06

@FeroxX: Elnézést a tárgyhoz látszólag nem tartozó keresztkérdésért.

Megkérdezhetem, hetente átlag mennyi ideig nézed a televíziót?

FeroxX 2013.05.12. 20:22:55

@Juhász Jácint: egészen pontosan 0 percet, tök komolyan

FeroxX 2013.05.12. 20:24:35

de am inkább mondd el mi volt ezen a hülyeség vagy naivitás amit írtam? max abban, hogy én azt hittem a kurvák élvezik a kuncsaftokkal legtöbbször a menetet, de ezek szerint nem. Nyilván ő sem szó szerint értette az 500/499-es arányt, de ha már ilyet képes leírni az számomra azt sugallja, hogy tényleg szar a helyzet.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.12. 20:37:34

@FeroxX: Az arány tényleg túlzás volt. És persze lány-függő is a dolog. Vagyis pasi-függő is :) Sok mindentől függ, talán még a csillagok állásától is :), de 1 a lényeg: az esetek nagyon nagy részében színjáték történik, hogy ti jól érezzétek magatokat. Fizikailag és lelkileg is lehetetlen lenne élvezni. Ha jobb pasi jön és még igényes is, odaadó, akkor jobb a helyzet, de a nők másképp vannak bekötve, mint ti. Összehangolódás, szimpátia, jó hangulat kell. Ezt nem lehet elérni egy 1 órás tali alatt. A nők nagy része nem arra megy, hogy húúú, de szép bicepsz, azt megfogom, közben kukija a nunimban és elélvezek :) Férfiak: hűűű, szilkonmell, megfogom, kukim a nunijában, elélvezek :) Ezt természetesen nem degradálóan írtam, csak hogy értsd a férfi-nő közötti különbséget.

FeroxX 2013.05.12. 20:43:50

jogos:))

bár azért nem teljesen igaz, magamon is észrevettem, hogy sokkal teljesebb élmény amikor olyannal van együtt az ember aki a szerelme stb., mint egy sima egy éjszakás.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.05.12. 20:50:24

@FeroxX: Jó ilyet hallani egy férfitől ;)

Fekete Sámuel 2013.05.12. 21:31:00

@FeroxX: Nagyon helyes. Nem bántalak többet, mert jóindulatú vagy.

Fekete Sámuel 2013.05.12. 21:35:00

@rpflora: És amikor életed pasijával dugsz, akkor tényleg jobban élvezed? Tehát fizikailag is más minősége van a dolognak?

kaktuszdzsek 2013.05.13. 00:03:50

Kedves Flóra!

Egy-két nem is annyira pozitív besziben olvastam, hogy a kuncsaft ugyan nem igényelte, de a lány kérte, hogy inkább hátulról, kutyusban folytassák. Miután írtad, hogy milyen elenyésző százalékban élvezik a csajok a szexet, felmerült, hogy akkor miért kértek ilyet?
Első tippem, hogy nem akarták látni a vén kéjenc rusnya fejét. :) A másik, hogy így könnyebben színlelhettek. De az igazságot talán te világítod meg.

Puszi.

kispolgár 2013.05.13. 21:48:04

@kaktuszdzsek: Az nekem is feltűnt, hogy egy csomó hirdető a kutyapózt nevezi meg kedvencként.

DocBulywood 2013.05.15. 22:38:59

@kispolgár:

Addig se kell néznie a rusnya pofádat...

:-D

alpdhuez 2013.06.03. 21:27:50

Szia Flóra!

Érdekes a blogod, tetszik amilyen őszinteséggel írsz az egész témáról. Egy dologról viszont semmit nem találtam, én is érintett vagyok benne: a szüzesség kérdésével.

Ti hogy látjátok ezt belülről? Milyen amikor egy szűz srác jön hozzátok?! Én elég béna vagyok a csajoknál (még nem is csókolóztam..), gondoltam hogy ezen állapot megszüntetésére fizetős szolgáltatást veszek igénybe. Kíváncsi vagyok a véleményedre, akár privát üzenetben, akár egy blogbejegyzés keretein belül! :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.03. 21:53:09

@alpdhuez:
Szia! Ezt vedd bóknak: nem érdemel szerintem külön bejegyzést. Ezzel semmi gond nincs és viszonylag sokszor fordul elő ilyen. Persze nem azt mondom, hogy gyakori, de annyira nem is ritka.
Viszont fontos, hogy tényleg normális lányt válassz; kedveset, megértőt, aranyosat és már a telefonban jelezd, hogy miről van szó.
Tudomásom szerint a férfiaknál az első nem bír akkora jelentőséggel, mint nálunk, nőknél. Valamilyen szinten fontos, de nektek nem kell szerelem, érzelem hozzá, ezért nyilván lazábban kezelhető. Viszont az sem jó, ha majd pár év múlva visszagondolsz az elsőre és egy átverős, buta, lehúzós és nyominger nő jut róla az eszedbe. :)
Válogass, okosan, olvasd el a beszámolókat, beszélj vele telefonon, hogy úgy is szimpatikus-e, aztán ha döntöttél, hajrá :)

alpdhuez 2013.06.04. 20:09:25

@rpflora: Köszönöm a véleményt és a tippeket. Még vacillálok rajta hogy 24 évesen kitartsak és várjak-e a "természetes" elvesztési módra, vagy hogy csaljak-e egy kicsit. De legalább a második opcióhoz van valami támpontom. :P :)

User123 2013.06.24. 16:38:49

Több kommentben is intelligensnek nevezed saját magad, ami enyhén szólva paradoxon lenne, ha igaz lenne.

Lássuk csak: Egy intelligens nőnek nem kell szétraknia a lábát naponta tucatnyi pénisz előtt ahhoz, hogy az általad említett összegeknél jóval többet keressen.

Segítek kicsit: diploma, több beszélt nyelv, és máris 7-800k-kat viszel haza alsóhangon,(igen, még itthon is) persze nyilván tanulni nehezebb, mint szopni, ez igaz, de míg a testedért egy bizonyos kor után senki nem fog fizetni, addig a tudásodért, szakértelmedért mindig fizetni fognak, arról nem is beszélve, hogy ha a nehezebb utat választottad volna, nemhogy titkolnád a neved, de talán büszkén alá is írnád. (Most ilyen nyugdíjakra stb. ki sem térek.)

Az írásod alapján jóindulattal is maximum egy (nem túl acélos) érettségit nézek ki belőled, tehát a tanulás igencsak távol áll/állt tőled, ezért ügye a könnyebb út.

A leginkább a tipikusan alacsony intelligenciával rendelkezőkre jellemző tulajtonságot hagytam a végére, idézlek:

"Persze előfordulhatnak olyan helyek, ahol erőszak van, bántalmazás vagy rákényszerítés, de szerintem olyan lányt nem is nagyon látogatnál, ha kicsit is igényes vagy. Értsd: cigányt"

aminek a VALÓDI tartalma kb. ez:

"Lehet, hogy a társadalom alja vagyok, mint kurva, de legalább nem vagyok cigány."

Komolyan van okod bárkinél, vagy bármely embercsoportnál feljebbvalónak gondolni magad?! Nem hinném.

Addig rendben van a dolog, hogy kurva vagy, (csak hogy a te szójárásoddal fogalmazzak) mindenki abból és úgy él meg ahogy tud, magánügy, de hogy minderre még álságos "indokokat" is kreálsz, és mellé még sokaknál felsőbbrendűnek is próbálod magad beállítani, az elég szánalmas.

Az indexnek külön "gratulálok", hogy ilyen blogot kitett a címlapra.

Ivonn (törölt) 2013.06.24. 20:22:28

Érdekes megtudni, hogy egy diplomával és több beszélt nyelvvel ilyen sokat lehet keresni, még érdekesebb, hogy nem sok ismerősömre igaz a fenti (leginkább a vállalkozókra az, nekik egyébként sokszor nincs felsőfokú végzettségük, mármint azoknak, akiket én ismerek). Tehát biztosan van egypár ember, aki hasonló keresetet ér el, viszont ez messze nem igaz a diplomával rendelkező, több nyelvet beszélő egyének nagyobb részére (vagy ha nálatok igen, adj már valami elérhetőséget, jelentkezek állásinterjúra).

Azt meg, hogy a fizetésen kívül még van egypár szempont, amit az ember pályaválasztás során figyelembe vesz, meg sem említem.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.24. 22:34:24

@User123: Végig sem olvasom, amit írtál, mert a szokásos bemagolt baromságod írod, amit hidd el, megkaptunk már sok hozzád hasonló figurától :) Ilyenkor 2 lehetőséget látok magam előtt:
1: szerencsétlen srác vagy, aki ronda is és nyomi is; szanaszét tanulta az agyát, de nem vitte semmire
2: szerencsétlen nyomi vagy, ronda is és gáz is, szülői nyomás és kapcsolatok révén te tényleg nagyon "sokdimplomás" vagy, illetve jól is keresel és osztod az észt. Egyébként miért? :) Most azt várod, hogy rohanjak el munkát keresni?
Eleve baromság, amit írsz - egy szép álomvilágban élsz :) Szerinted, ha amit leírtál valóban teljes mértékben így lenne, lenne ennyi prostituált és valóban ilyen sokan hagynák el az országot?
Nem kell ezt túlbnyolítani, és felőlem nyugodtan kurvázz le, mondd, hogy buta vagyok, stb, igazából magadat minősíted, mert én tudom magamról, hogy milyen ember vagyok, de te még mindig nem vagy tisztában saját magaddal. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.24. 22:37:56

@rpflora: Óhh, végigolvastam, szóval a te észjárásod szerint, aki leírja azt a szót, hogy cigány, az már nem is intelligens? :D Utáloma cigányokat, ez van, sajnálom, és rajtam kívül az ország 3/4-e is utálja, de ezen bejegyzésemen kívül sehol máshol nem írtam le; remélem ettől megnyugodtál :D
Uramisten, milyen emberek vannak. Menj, dolgozz inkább, keress sokat és költsd a feleségedre. És ha ezek után is boldogtalan vagy... szívesen segítünk neked :P :)

User123 2013.06.24. 23:58:37

@rpflora: Míg te semmit nem tudsz rólam, addig én tudom rólad, hogy kurva vagy. Attól, hogy itt nekiállsz tippelgetni, még elég távol leszel a valóságtól szerencsére. A semmibe elkezded tippelgetni az emberek életét, meg külsejét, hmm, sötétebb vagy, mint amilyennek látszol.

A lényeget azért nem sikerült felfogni látom. Hangoztatod a felsőbbrendűséged, úgy, hogy van kb. 8 általánosod, és napi 12 órában szopsz.

A gond mint írtam nem is elsősorban ezzel van, hanem azzal, hogy ezt megpróbálod ideologizálni. Bemagyarázod magadnak, hogy nem volt más lehetőséged. Nem a faszt, csak könnyebb baszatni magad, mint felemelni a kisujjadat, hogy elérj valamit az életben, és ne a társadalom szégyene legyél.

Egyébként megnyugtatlak, nem vagy különb egy cigánynál sem, úgyhogy akár magadat is utálhatod, de egyébként itt sem sikerült elkapni a lényeget. Nem az volt a lényeg, hogy rasszista vagy-e vagy sem, olvasd el megint amit írtam, hátha leesik. (Zárójelben jegyzem meg, hogy nem egy helyen írtad kommentben, hogy senkit nem ítélsz el amiatt, aminek születik, az hogy rasszista vagy, pont az ellenkezőjét bizonyítja, tehát ismét csak magadnak mondasz ellent.)

Tehát összefoglalva a dolgot, amit eddig tudni rólad:

- buta, aluliskolázott vagy
- rasszista
- hazug
- beképzelt
- igénytelen
- lusta, semmirekellő
- és elsősorban természetesen kurva

A szüleid, rokonaid biztosan büszkék (lennének) rád (ha tudnák)... Bár ki tudja, lehet, hogy családi vállalkozás és apuci futtat, anyuci meg betársul melléd, talán te is egy ilyen "kapcsolatból" vagy.

Szerencsére nem vagyok rászorulva a hozzád hasonló (ki tudja hány betegséget hordozó - persze azt soha be nem valló) selejtekre, még ha te fizetnél nekem, akkor sem nyúlnék hozzád bottal sem.

User123 2013.06.25. 00:21:50

@Ivonn: Ott kezdődik a dolog, hogy nem zsúfolt "piacokra" kell menni, ahol már amúgy is túlkínálat van. A diploma mellé egy kis ész is kell, vannak itt (Mo.-n) lehetőségek, csak jó helyen kell keresgélni.

Ivonn (törölt) 2013.06.25. 06:41:02

Ha nem az érdeklődési köröm, hanem csak és kizárólag a kereslet alapján keresnék szakmát, és mondjuk még a készségeim is meglennének hozzá, és utána azt a munkát kéne csinálnom életem végéig, biztosan rosszabbnak tartanám, mint a szexmunkát. Viszont akkor fordítsunk egyet a dolgon: tehát az az ember, aki ma diplomával, több nyelvet beszélve nem keres 7-800-at, az egyszerűen nem intelligens? Innen indultunk ki.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.25. 10:55:29

@User123: Személyeskedünk? Oké, leszarom, attól még nyomoréknak tartalak és bénának. De nyugodtan cáfold meg; mutasd magad, mesélj az életedről, küldj képet... de te is csak egy nethuszár vagy, aki az internet mögül osztja az észt. Nekem megvan az okom, hogy miért nem fedem fel magam, de neked igazából nincs, hiszen te vagy a legjobb, legokosabb, diplomás, intelligens, jól kereső, jóképű pasi....aha.
Hát akkor mutasd magad Okoska! :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.25. 10:58:19

@Ivonn: Nem érdemes vitatkozni vele. Ismerem a fajtáját - néha megjelenik a blogomon 1-2 ilyen, aztán eltűnnek szerencsére.
Akármit mondasz, akármit kérdezel, kiforgatja és saját magát tartja a legokosabbnak; az intelligenciát iskolához és ott szerzett papírhoz köti; aki nem adózik, nem dolgozik rendes munkahelyen az egy szemét köcsög és lenézendő, stb. Jajjj... de sok a nyomorék. Ne aggódj, ennek még rendes felesége sem lesz, aki leszopja és idővel itt köt ki... mert a diplomával nehéz maszturbálni. :)

User123 2013.06.25. 11:31:23

@rpflora: Tudom, te mindenkit nyomorékak tartasz, aki nálad többre vitte, ezért is tartasz ott, ahol. Én meg a kurvákat tartom "nyomoréknak", hogy a te puritán, primitív szójárásodat használjam.

"az intelligenciát iskolához és ott szerzett papírhoz köt"

Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor ezt a mondatot sem írtad volna le, de mivel csak egy buta prosti vagy, ezért a szövegértés sem az erősséged, de hadd segítsek:

"diploma mellé egy kis ész is kell"

Ha tudnád az elmúlt pár évben hány olyannal találkoztam, aki diplomával rendelkezett, de sötét volt, mint a föld, (persze közel sem annyira, mint te)meglepődnél. Az ellenkezőjére is volt példa, ma is a cégnél dolgozik diploma nélkül, persze nem annyiért amennyit fentebb írtam, de nem is panaszkodhat.

No de további jó vergődést egyedül, az érvtelen, logikátlan, irracionális, üres kommentjeidhez a továbbiakban nem kívánok asszisztálni, mert olyan mintha egy csimpánzzal próbálnék meg kommunikálni.

@Ivonn: Szó nem volt erről, arról volt szó, hogy aki keres az talál. De ha szerinted a szexmunka jobb, mint egy olyan munka, ahol esetleg többet is keresnél, mint egy prosti, normális körülmények és amolyan baráti jellegű társaságban, akkor a te értékrendeddel is komoly gondok vannak. Inkább ondót engednél a szádba non-stop, mint mondjuk napi 6 órában egy nem túl megterhelő, sőt olykor szórakoztató szellemi munkát végezz? Nekünk sincs tovább miről beszélni.

Don Juan Jr. 2013.06.25. 12:07:35

Kedves Flóra!

Úgy látszik, én a 25%-ba tartozom, de nem utálom úgy általában a cigányságot. Utálom viszont a bűnözőket, a jaszkarizó műmájer kamuniggereket, akik között vitathatatlanul sok a cigány is. Sok olyan cigány is van aki a te besorolásod szerint nyomi adófizető, rendes munkahellyel. De mondok durvábbat is a te szakmádból: a szolgáltatóknál szerzett nem túl nagy tapasztalatom alapján (kb. 20 lánynál jártam eddig) a TOP3-ban két félvér csaj van. Olyan odaadással nem sok helyen találkoztam, mint náluk, ráadásul tényleg gyönyörűek voltak mind a ketten. És láss csodát: tiszták voltak, a küllemükre igényesek, az egyikük kimondottan rendmániás. Csak azért nem rakok be róluk beszámolós linket, mert már mindketten visszavonultak :) A származásuk valamennyire determinálta, hogy ezen a pályán töltöttek pár évet, de ha már kurvának álltak, legalább nagyon is jól csinálták azt. Szóval kedves Flóra, világ nem ennyire fekete-fehér, hogy pusztán származás alapján különbnek tartsd magad bárkinél. Persze lehet hogy az én rangsoromban te is ott vagy a TOP3ban (ezt sosem fogjuk megtudni), de ez akkor is csak holtverseny két félvér lánnyal :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.25. 12:08:01

@User123: Nem fogok leállíni veled vitatkozni, mert én is ugyanazt gondolom rólad, mint te rólam. Fújod a magadét és én ismerem a fajtádat, viszont ezek szerint te még életedben nem találkoztál prostituáltal, tehát aszerint mondasz véleményt, hogy közöd nincs ehhez a világhoz. Akkor melyikünk is az intelligensebb? Te csak okoskodsz, baromságokat írsz, mert valószínűleg anyuci és apuci pénzelte a taníttatásodat, de kimaradt egy csomó minden az életedből; nem értesz egy hangyányit sem a nőkhöz, viszont cserébe valószínűleg tök jó munkád van a kapcsolatok és egyéb segítségek által. Aztán idejössz, megmondod a frankót, hogy mit hogy kellene csinálni, miközben te szerencsés helyzetben vagy és "fentről" osztod az észt, de egy senki vagy.
Az már megint más kérdés, hogy lehet, hogy nem jó a szövegértésem (bár eddig te vagy az egyetlen, aki ezt mondta), viszont direkt nem is figyeltem rád, mert nem érdemled meg. A többi nő sem figyel rád, mert mint mondtam, én ismerem a fajtádat, sokkal jobb emberismerő vagyok, mint te :) Szexuálisan frusztrált, elkényeztetett, sznob emberke vagy, aki osztja az észt, okoskodik, de belül jobban rohadsz, mint bármelyik kolléganőm.
7-800ezre fizetésekről magyarázol ITTHON... te meg vagy bolondulva és kattant vagy, ezért nem is álltam le veled értelmesen, érvekkel vitatkozni.
Most sem teszem, csak 1-2 dolgot tisztáztam, és szerintem ezek után érdemes lenne neked is leszállni a magas lóról és kicsit körbenézni a világban, nem csak a saját, veled megegyező egzisztenciával rendelkező baráti és haveri körben nézelődni.
Azt már legszívesebben el sem mondanám, mert úgysem hiszed el, hogy diplomám is van, illetve 2 nyelven beszélek, amit nyilván nem osztok meg a vendégeimmel, mert - bár kedvesebben, mint te - ugyanezt elmondanák nekem. Csak hidd el, én ezt az utat évekkel ezelőtt végigjártam... 120e Ft-ot kereshetek a diplomámmal (nettó), úgyhogy kussolj szépen és hagyd, hogy milliókat keressek és utána a magam ura legyek a saját vállalkozásomban, amíg te valami multinál dolgozhatsz sok pénzért, de te leszel a 354-es alkalmazott.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.25. 12:11:56

@Don Juan Jr.: Értelek, de ez egy olyan apró mellékszál volt a beszélgetésben, vitatkozásban, ami említésre sem méltó :) Nem is akarok se bejegyzésben, se kommentben nemzetiségekről és politikáról vitatkozni, mert nem sok köze van a bloghoz és a témákhoz, amikről írok. :)
Azért köszönöm, hogy ezt elmondtad, amire a válaszom az, hogy a kivétel erősíti a szabályt és szerencséd volt. :)

User123 2013.06.25. 14:50:23

@rpflora: Míg én tényekről beszélek, addig te találgatsz bele a levegőbe, ennyi a különbség, itt mutatkozik meg leginkább a butaságod.

Neked egészen biztosan nincs diplomád, de még csak érettségid sem.

Nem mintha rád tartozna, de minden amit elértem önerőből értem el, bejárva a ranglétrát, teljesítményt felmutatva, és nem alkalmazott vagyok. ;)

A többi légből kapott és megalapozatlan fröcsögésre nem kívánok reagálni, mert igazából nincs mire, kb. mintha egy óvodás írta volna.

Most már tényleg elég volt belőled, ha akarsz reagálj még, én olvasni nem fogom, üdv prosti, szopd fel magad egy szebb világba.

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.25. 15:24:54

@User123: Ezt a béna szöveget :D Miért, te mit tudsz rólam? :) Azon kívül, hogy prosti vagyok és blogot írok? Ennyit tudsz te is, a többit pedig az írásmódból és a posztokból szűröd le. Én pedig a kommentjeidből rakom össze.
De gondolkozzunk kicsit:
Vajon milyen ember az, aki okosnak hiszi magát, sokdiplomás, 800e Ft-ot keres és idejön pocskondiázni és megmondani a frankót egy blogon, ismeretlenül, álarcban, valós identitását eltitkolva egy prostinak?
Mi a bajod? Mi fáj neked? Mi a problémád? Gondoljuk végig logikusan, mert igazából csak a rejtett agressziót, csalódottságot és boldogtalanságot látom az írásaidban, hiszen egyébként miért írnál ide nekem?
Mi a bajod azzal, hogy többet keresek nálad, méghozzá úgy, hogy nincs főnököm, magam osztom be az időm, akkor és oda megyek, amikor akarok, én döntöm el mindig, hogy mit csinálok, senkinek nem ártok (sőt, boldoggá teszem a férfiakat), aztán vagy eltűnök a süllyesztőben, vagy néhány intelligensebb társaimhoz hasonlóan nyitok egy saját szoláriumot, műkörmös üzletet, esetleg egy pubot, mert hogy nem mindenki azt az utat választja (vagy választhatja), amit te, de attól az az út még nem helyes vagy helytelen, csak mert TE azt mondod.
Szóval, miért is fáj neked, hogy én mit csinálok, miért zavar téged, hogy egy lány, akit nem is ismersz mit csinál?
Gondolkozz el nyugodtan magadon és ha picit is jó emberismerő vagy és tényleg olyan okosnak hiszed magad, elég könnyen rájössz, hogy keserűbb vagy még a legutolsó kurvánál is, csak rajtad nem látszik, mert elfojtod.
Kielemeztelek, és szerintem igazam van.

someone1 2013.06.25. 23:03:26

Nagyon jó ez a blog és sok jó dolgot írsz, jó lenne ha minden szolgáltató ilyen lenne.

Én nem vagyok túl tapasztalt e téren ezért is kezdtem olvasgatni ezt a blogot (már végig olvastam) , hogy kicsit betekintést nyerjek ebbe a világba a te szemszöged által is..

Magam szempontjából eddig nagyon a "karrierre" koncentráltam ezért nem sok barátnőre volt időm habár ez valószínűleg csak kifogás , ki tudja.
De igazából egy kérdésre akarok kilyukadni ezzel, sok "tapasztalatlan" vendéged van? Nem érzed kínosnak ezeket a szituációkat ha a vendég szerencsétlenkedik?

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.26. 00:30:09

@someone1: Kedves tőled, köszönöm a bókot :)
Akad tapasztalatlan, de mindegy a mennyiség... a mi dolgunk az, hogy akármiről legyen szó, boldogságot és örömet adjunk... közhely, de így van. Ergo: akármiről is legyen szó, akármilyennek is tartod magad, ez ne tartson vissza. Ne csak abban, hogy hozzánk gyere, hanem abban sem, hogy csajozz, ismerkedj. Őszintén... van veszítenivalód? Max nemet mondanak... és akkor mi van? Ha ülsz és nem csinálsz semmit az olyan, mintha minden nap 100x mondanának neked nemet, csak nem hallod. :)
Szóval, hajrá, gyere, csak okosan válogasd meg, hogy melyikünkhöz, nehogy csalódás érjen. És semmi okod nincs aggódni és félni! :) Semmi kínos nincs ebben, amennyiben helyesen döntesz, hogy melyikünket választod. Olvasd a beszámolókat, nézd meg mióta hirdet, stb. Új lányhoz ne menj, picsáshoz ne menj... keress egy átlag lányt, akinek normális beszámolói vannak. :)
Sok sikert! :)

some1one 2013.06.26. 13:15:43

@rpflora: Köszönöm a válaszod, meglepő, hogy ilyen gyorsan reagálsz a kommentekre, jó látni , hogy mennyire foglalkozol a blogoddal és a kommentelőkkel is! :)

Remélem azért nem kell minden komment írásnál újra regisztrálnom majd , mert kicsit kavar ez az indapass rendszer de talán megéri ha ilyen jó válaszokat kapok kérdéseimre..

Ezt már én is átgondoltam meg mások véleményére is alapozva eldöntöttem, hogy új lányhoz nem mennék hisz ki tudja milyen is valójában , hagyom , hogy a tapasztaltabb "kollégák" teszteljék le :)

Találtam is igazából már valakit akinek mind a kinézete mint a stílusa nagyon jónak tűnik na meg persze a beszámolóinak száma és minőségi leírása is arról árulkodik, hogy tud valamit a hölgy. Lia22 néven van , remélem ez nem számít reklámnak vagy nem veszed rossz néven , hogy kiírtam egy "versenytárs" nevét de ha igen akkor szerkeszd ki , habár nem tudom , hogy ez lehetséges e itt.. :)

Mindenesetre hamarosan ráveszem magam véleményem szerint és remélhetőleg olyan mentalitású lesz a választottam mint amilyennek te leírtad itt már több posztban, hogy milyennek kellene lennie egy szolgáltatónak. :)

rpflora · http://kurvavagyok.blog.hu 2013.06.26. 14:08:22

@some1one: Én csak azt tudom mondani, hogy hajrá :) Mint írtam már többször itt, nem önreklámozásra használom a blogot, tehát ha elmész valamelyik lányhoz, akkor nekem azzal semmi bajom nincs. :)
Lia22-t személyesen sajnos (még) nem ismerem, csak elmesélések által, illetve ugye én is látom a beszámolókat, úgyhogy nem hiszem, hogy bármi gond lenne ezen infókból kiindulva. A biztonság kedvéért azért szerintem telefonon kérdezz meg mindent, mert ilyen infóm nincs, hogy ő hogy áll a szűz vagy tapasztalatlan vendégekhez, de egyénként nem hiszem, hogy gond lenne ebből.

skirm 2013.06.26. 16:04:39

@some1one: Pont hétvégén voltam nála, Nem akarok nagyon itt reklámozni, de nem a beszámolók nem tévednek, szóval ne félj tőle :D

Ivonn (törölt) 2013.06.29. 11:07:36

Oké, tehát összefoglalva:
- intelligens nő máshogy is tud sokat keresni
- ehhez nem kell más, mint diploma, egy-két beszélt nyelv, olyan szakmát választani, amire kereslet van, továbbá nem árt keresgélni is

Nos, ezzel az a problémám, hogy nem igaz:). Esetleg el tudom fogadni az állítást akkor, ha tényleg csak ezek mentén keresgél az ember, és nem veszi figyelembe az érdeklődési területét, illetve az egyéb preferenciáit egy állás választása során. Ami viszont minden, amit én nem csinálnék egy életen keresztül, illetve inkább választok egy nekem tetsző állást kevesebbért, és mellette folytatom a szexmunkát.

" Inkább ondót engednél a szádba non-stop, mint mondjuk napi 6 órában egy nem túl megterhelő, sőt olykor szórakoztató szellemi munkát végezz?"

Egyre jobban érdekel ez az állás, fél éven belül diplomázom, és két nyelven beszélek, hova küldjem a CV-m?:)
Egyébként valószínűleg elég sokan vannak, akik sokkal szívesebben dolgoznak szexmunkásként, mint az általad leírt munkakörben. És azt hiszem, senkinek sincs joga értékítéletet mondani. Én azt nem értem, aki az általad vázolt módon választ munkát, pusztán azért, hogy egy "néha érdekes" munkáért cserébe havi 7-800-at vigyen haza.

(Most olvasom, hogy nem alkalmazott vagy. Fenébe, én pedig az akarok lenni :( )

Timcsi1978 2014.03.04. 16:20:01

Le a kalappal Flóra előtt, teljes mértékben egyet értek írásaival s hozzászólásaival.
Egy másik kurva aki szintúgy eljátssza, hogy az adott faszin kívül más isten nincs.

És vajon mé' nem kell a kukika x év házasság után a nejnek? Mert ki kíváncsi a gyorstüzelő szúnyogcsípés jellegű puhapöcsre? A kurva legalább köpködteti a nem túl bizalomgerjesztő puhaságot, és némi életet tud lehelni bele. :D
1000-ből 999 nagy nulla. Se baszni se nyalni se ujjazni. Sőt ugyanennyi azt se tudja mi az a klitorisz. :D

Ezt a videót ajánlom a férfiak figyelmébe, hátha tanulnak is valamit a klitoriszról (bár ehhez kell egy kis biológiai tudás is):
www.youtube.com/watch?v=B5DbEajoO5o

Ciaran 2015.03.17. 22:16:07

Kár, hogy nincsenek új posztok.

0gábor 2015.05.08. 22:29:49

valami cigány megnyúvaszthatná már ezt
a kurvát!

névnév 2015.05.31. 18:41:16

Szevasz én is tervezem, hogy valamikor majd a jövőben benézek egyikőtökhöz, viszont előtte lenne pár kérdésem nekem is.
1, Azt írod, ha esetleg elkésik a kuncsaft akkor a megállapodott összegért kevesebb időm marad, ez korrekt. Mi van akkor általában, ha a bulim közepén valami nagyon fontos dolog jön közbe a lánynak és el kell mennie?
2, Fentebb említésre került egy nem egészen korrekt kolléganőd, a telefonon megbeszélt eset és a helyszínen változtatott dolgok kapcsán. A kérdésem az lenne, ha volt pofája áthágni a megbeszélt dolgokat és én lelépek aztán esetleg még egyszer eldobva a gerincét(mivel nem fizettem, kiesett idő+pénz vagyok) kirakja az adataimat erre az említett fekete listára egy kamu sztorival, hogy ő korrekt volt én meg csak úgy leléptem az ajtóból, ezért én nem jutok kurvához akkor mit tudok tenni?:D Mondjuk eléggé alja szajhának kellene lenni egy ilyenhez. Köszönöm előre is, talán lesz még pár kérdésem.

2019.03.22. 04:13:17

@rpflora: tipikus ostoba kurva vagy, az a fajta amelyiknek pina mellé nem nőtt ész, tehát egyéb tehetség híján azt az egyet használja ami a lába között van.
de Ne szívd mellre a magyar nők többsége ugyanígy járt. Csak azt az egyet sem bírja használni ami nőtt
Ez meg egy önérzeteskedő kurva üres ostoba picsogása amire Senki nem kíváncsi talán mert miután eléggé súlyos órabért fizet valaki azért hogy te megjátszod magad elvárja hogy nehogy már ő alkalmazkodjon. Ez van, ha nem tetszik akkor elmehetsz 200 nettóér 3 műszakba heti hat napon valamelyik nyomorult biorobot gyárba. De gondolom ezt nem venné be az érzékeny gyomrod
és ha ez megnyugtat 500 ból 499 nő ugyanúgy hülye és tehetségtelen a szexhez csak jobb híján a legtöbb fasz beéri azzal amit kap!
süti beállítások módosítása